Gott nytt år


Nu ska jag bara packa alla grejer jag ska ha med mig sen bär det av mot bättre framtider :) får man hoppas haha..

Önskar alla ett gott nytt år .

Så hörs vi nästa år :)

Sen godmorgon^^


hej !!

Har inte hunnit med att skriva tidigare, som vanligt har jag haft hur mycket saker som helst som jag ska göra bara för att jag är ledig . Men nu är det mesta klart i alla fall.. Har eldat och matat katten hos Axa och Tobbe, handlat middag med Mandy och Micke som vi ska äta ikväll - fläskfilé, potatisgratäng och vitlökssås (bara för att Mandy ska få som hon vill..) och så har jag tvättat kläder .

Nu ska jag bara platta håret, sminka mig och byta om . Sen ska jag till Mandy och Micke igen :) skojskoj, får se vad kvällen bjuder på :) haha

hörs sen innan jag åker (Skulle jag tro..)

Pigg av att veta


Hemma (!) och det är så skönt. Att veta att man är ledig (i två dagar..) gör att man blir pigg . Känns som att jag har jobbat i ett halvår utan ledighet fast det bara är fem dagar, men det blir jobbigt i längden när man jobbar tio timmar om dagen (ungefär .)...

Ikväll blir det i alla fall lugnt, ska äta nånting först, sen ska jag duscha och kolla på tv efter det . Imorgon ska jag i alla fall göra något mer "dramatiskt" (haha, kom inte på det rätta ordet..) då är det fest (eller vad det nu blir..)  Får se vad som händer och sker .

Hörs sen eller i morgon .

Alla mina pengar


Hejsan :)

Mamma och jag försöka samla ihop alla pengar vi har för att betala en räkning . haha låter som att vi är värsta fattiga . Men det får jag ta.. Tänkte hjälpa henne med den i alla fall för att jag är såå himla snäll . Så nu har hon fått mina sista 4000 kronor . Fast jag får ju lön idag också på ungefär 3000 kronor så jag tror nog att jag överlever ändå . Och eftersom att jag jobbar i stort sett jämt så hinner jag ändå inte göra av med dom, blir bara roligt när man får tillbaka alla utlånade pengar senare när man kanske behöver dom .

Men i alla fall inte så viktigt . Sista dagen jag jobbar idag eller sista och sista, det är i alla fall sista innan jag är ledig två dagar sen blir det nog ännu mera jobb . Ska vänta till min "arbetskamrat" Camilla kommer hem från utlandet så jag kan ta reda på om jag får vara ledig nånting . Men men det märks nästa år ....

Nu ska jag greja lite här innan jag ska åka och kolla om Bonzo (katten jag är kattvakt till..) vill gå in och värma sig...

Hörs senare .


Samma sak varje dag


Kom på en sak, när jag jobbar så skriver jag nästan varje dag två inlägg; ett på morgonen och ett på kvällen . Och båda handlar om hur trött jag är . Meningslöst !! ... :) På morgonen vill jag sova längre och på kvällen vill jag gå och lägga mig för att jag är trött.. Samma sak hela tiden .

Men när jag jobbar så gör jag ganska exakt samma sak varje dag.

  • Vaknar
  • sätter mig vid datorn
  • Fixar mig (hår, borstar tänder, smink etc etc..)
  • Läser tidningen
  • (Tjatar om skjuts, om jag inte fixat det sedan tidigare, eller insett att det inte är någon idé..)
  • Jobbar
  • Kommer hem, pratar med allt och alla :P
  • Sätter mig vid datorn
  • (Duschar)
  • Lägger mig i sängen och kollar på tv, sover ....

Skit samma, har ont i benet också (måste beklaga mig lite ..) efter att jag halkade i en vattenpöl på jobbet så hamburgarna jag skulle servera flög flera meter . haha roligt . Fatta kul det skulle sett ut om man fick stå som åskadare istället för att vara "huvudperson"..

Men nu ska jag som sagt sova eller kolla på Gossip girl .

Hörs imorgon .


Vaxar benen






((kolla minen på sista bilden . haha))

Katten, Jag och Pappa .


hej hej .

Vaknade klockan halv nio av att elementet vibrerade (eller det vibrerade inte, det lät som att det gjorde det..) men det var i alla fall min katt som hade puttat ner telefonen mellan elementet och väggen. Och normalt när alarmet på mobilen ringer klockan halv nio så snoozar jag fram till tidigast klockan nio, men det gick ju inte morse . Var bara att vakna och försöka få upp telefonen och när det var färdigt (tio minuter senare..) så var jag klarvaken, så det blev en ganska tidig morgon idag. Men det är skönt det med !!

Efter det gick jag ner och satt och klagade till pappa att han skulle tycka synd om mig som var tvungen att gå ändå till jobbet (tv å kilometer .. haha) och tyckte att han skulle komma med den smarta idén att han skulle skjutsa mig . Men det gjorde han aldrig så istället så fick jag fråga honom, men nej!! då kom han med alla konstiga bortförklaringar .

- nej! Det går inte . Jag måste ha bilen jag ska åka och eeeh. hmmm köpa glass . (Pappa)
- Men då tar jag hem en glass till dig . (Jag)
-
Men jag vill ha en speciell glass som inte ni har, från eeeh (tänker länge..) Åhus. (Pappa)
- Men vi har alla som du känner till... (Jag)

och så höll vi på sådär ett tag men till slut lyckades jag nästan, istället för att få skjuts så fick jag ta bilen ...

Men nu ska jag fixa bilderna på när syrran vaxar benen på Pappa . haha

Hörs .

NÖRD ...


Egentligen ska jag inte sitta här, jag ska ligga i sängen och kolla på One tree hill.. Men för tillfället är det inte så, men det kommer ändras inom nägra minuter . Har bara 3 avsnitt kvar så imorgon påbörjas Gossip girl säsong 1 skulle jag tro . NÖRD, man har blivit. Gör inget annat än att jobba, sitta vid datorn och kollar på tv ... haha men huvudsaken jag gillar´t..

Imorgon ska jag gå till arbetet och jag hoppas och önskar över allt annat att det inte ska bli lika kallt som det varit idag för då kommer jag frysa fast någonstans på vägen mellan här hemma och jobbet .. Så ska packa fram alla vinterkläder jag har för att inte det ska bli så; för jag tror ju inte kylan släpper under natten ..

Men det var allt från mig ;) nu är det one tree hill som gäller .

GOD NATT !!

Gamla vanor


Hej hej :)

Nu har man varit vaken ett tag och hunnit vakna till också . Sitter och väntar på att klockan ska bli tjugo i elva snart så jag kan gå ut och starta bilen och greja innan jag ska åka . Egentligen skulle jag ju vilja att klockan är i gårkväll^^ så jag kan sova ett tag tag, känns som att det behövs . Men börjar komma tillbaka till gamla vanor igen nu och orka gå upp på morgonen, får hoppas att dom håller i sig :)

Men nu ska jag fixa håret .

Hörs .

det är inte så lätt


Nu ska jag ut och kolla tvättmaskinen och är den inte färdig än så orkar jag inte bry mig, får jag ta något annat i morgon För nu orkar jag inte sitta här och försöka komma på saker att fördröja tiden med . Det är inte det lättaste ska jag säga .

Så ja, det får bli mitt "god-natt-inlägg" så hörs vi i morgon .

GOD NATT

Behöver inte deppa


Nu är det kväll igen och jag känner inte ens av att det är helg, tur är väl det för annars hade man väl suttit hemma för sig själv och deppat . haha, istället är det bara att ladda om för en ny arbetsdag i morgon. Men ska inte klaga (gör inte det heller, för en gång skull...) för jag behöver ju pengarna .

Försöker få mamma att gå på systemet åt mig och det enda hon svarar är att jag ska göra det själv, men eftersom att systemet öppnar klockan tio och jag börjar klockan elva (och det stänger klockan 18 och jag slutar tidigast klockan 20..) så känner jag att det kommer bli väldigt stressigt . Så det är bara att fortsätta tjata, kommer lyckas till slut det vet jag. Måste ju i alla fall ha någonting att dricka på nyår även fast jag knappt vet vad som händer ... Men det ska jag ta reda på någon dag då jag fyllt på mobilen ...

Nu sitter jag bara och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så jag har någon tröja att jobba i i morgon.. Har säkert fem eller sex stycken till som jag kan ha men ingen är så bra som den som är i tvättmaskinen . haha

Men får se om vi hörs senare annars blir det i morgon .

Eldade bocken


Traditionerna följs som vanligt och nu har bocken i Gävle brunnit net . Att folk orkar hålla på och förstöra. Men det börjar ju som sagt bli en tradition..

((Mandy du hann inte först...)) haha

vaknar till


GOD MORGON !!

Känner nu att det blev för sent igår, låg och kollade på One tree hill till ett halv två och det ska jag inte göra ikväll . Jag får sånn jävla huvudvärk när jag vaknar och är trött och det är inte roligt .

Har fortfarande inte fått något inlägg från Mandy så hon har nog glömt bort det, men får se kanske kommer något i framtiden ... Hon har väl fullt upp ändå, själv ska jag försöka vakna till liv och fixa håret och allt annat som ska fixas innan jag kan åka och jobba .

Hörs senare ikväll .

Synd om mig ..


hemma igen, skönt !! Har även hunnit med att mata Axas katt och elda lite så inte lägenheten fryser till is medan dom är borta .

var ju meningen att Mandy skulle skriva ett inlägg idag, men hon svarar inte i telefon eller har skickat något inlägg till mig som jag kan publicera så det lär inte bli något; får se i morgon om det har kommit något ....

Ska bli såå himla skönt att få gå och lägga sig och titta på tv och bara ta det lugnt, känner i hela kroppen hur synd det är om mig :) haha

Men vi hörs i morgon ...

Mycket som ska göras


Idag börjar jobbet igen och känner att det var ett tag sen man gick upp så här tidigt som jag gjort idag . Men vaknar väl till under dagen får man hoppas (: haha

Ska försöka hinna med 100 saker (inte riktigt..) innan jag ska åka får se hur det går med det . Stress, stress och åter stress .

Hörs senare .

Pappa vaxar benen


den här dagen har gått fööör fort tycker jag, nu är den i stort sett slut och bara att försöka ställa in sig på att arbeta imorgon ...

Har i alla fall hjälpt syrran att vaxa benen, det var skoj. Att få se henne lida, jag och pappa satt och skrattade och pappa tyckte hon var såå töntig och satt och klagade på att hon "lät så mycket". Så då gjorde syrran på pappa och jag kan säga att det var länge sen jag skrattade så mycket. Men lyckades bara dra en "remsa" sen stack han . Knäppte bilder, ska lägga in dom sen; men det blir inte idag för det orkar jag inte . Ska lägga mig och kolla på tv eller nått nu istället .

Hörs .

Så himla fort


Tänkte göra en snabb update innan dagen fortsätter . Vill bara att allting ska stanna upp en vecka eller två, då jag är ledig och får göra vad jag vill. Känns inte alls kul att börja jobba i morgon igen efter att ha varit ledig . Innan jag blev ledig så kändes det helt underbart att man skulle få vara ledig i sex dagar i rad men nu när dom där sex dagarna har gått så undrar man bara vart dom har tagit vägen - det har gått så himla fort . Så framför mig har jag fem dagars arbete (50 timmar...), två lediga dagar (nyårsafton och nyårsdagen..) och sedan blir det jobba av som aldrig förr . haha verkar som att det blir så just nu i alla fall .

Men nu ska jag gå ut och hämta min tvätt..

Hörs .

Nu är det slut .


Nu är jag hemma igen och julafton är iu stort sett slut . Men skönt det också, kan vakna upp i morgon och bara känna att man inte behöver stressa över någonting . Bara vila och göra vad man vill för på fredag börjar arbetet igen; delade tankar om det :S

Har i alla fall fått en massa chokladaskar och annat godis, pengar och presentkort på 2000 kronor :) one tree hill säsong fem (fast det visste jag, då det var jag själv som betalade den största delen på den .. haha..) men jag är nöjd med alla presenter i alla fall .

Men känner att jag fortfarande inte är helt frisk, då jag är helt slut i kroppen, ont i magen och huvudet . Får se hur det blir om jag mår lika dåligt i morgon . Trodde att jag var frisk men helt fel av mig :S

Men nu ska jag bädda ner mig och kolla på One tree hill, kollade klart på desperate housewifes i morse så det tog fyrya dagar att kolla på den säsongen, haha . Men nu börjar ju arbetet så OTH borde inte gå lika fort . Men det lär ju märkas .

Hoppas ni haft en mysig julafton i alla fall .

GOD NATT :)

Skåne en by i Småland


GOD JUL ALLA :)

Har precis varit hos Mandy och lämnat/fått julklappar . Skojskoj, fick sex svarta champagneglas (jättefina) och så fick jag en mugg från funnymugs (eller något sådant..) stod i alla fall en text på den, som man antagligen inte ska skriva ut här på grund av att jag inte har en aning om vilka som läser min blogg . haha Men det var uppskattade presenter i alla fall ...

Mandy fick en sverigekarta av mig, dom som känner henne vet att hon behöver de :) haha, då hon tror att skåne är en liten by i småland :S och det var bara ett av anledningarna som hon gett mig som fick mig att köpa den . Och så fick hon presentkort på Åhlens .

Men nu ska jag umgås med familjen eller nått . haha

Hörs .

Hål i huvudet^^


Nu ska jag bara meddela att jag ska gå och lägga mig :) haha . Tänkte kolla in en snabbis här innan bara men mer än så är det inte . Ska sova och hoppas på att jag vaknar upp i morgon pigg och glad .. Och hoppas även på att huvudvärken ska ha släppt i morgon . Slog huvudet i bilen när jag skulle sätta mig, och det var inte en "liten" smäll utan det var en "stor" smäll; då det till och med gick hål i huvudet (haha..dramatiskt) så det började blöda . Men det är typiskt mig så !!!

Men nu är det dax för sängen ....

Hörs i morgon (kanske..)

Julgranen


Jag är sjukt trött, inte så ovanligt (antar jag att ni tycker..) men idag är det värre än vanligt . Har ingenting att skylla på heller, som att jag har jobbat eller gjort något annat för jag har inte gjort någonting ansträngande alls idag . Har klätt julgranen, men var lika trött när jag började ... Blev nästan nöjd med den i alla fall :)



Hörs .

Dan före dopparedagen


Jag fryser så jag hackar tänder. Det är sjukt kallt överallt, vet inte vart jag ska ta vägen . Har funderingar på att lägga mig i sängen med massor av täcken och filtar, slå på elementet på max och kolla på desperate housewifes i några timmar :)

Ska även klä julgranen idag, jag och syrran skulle justera den tidigare idag, så den stod rak i julgransfoten men gick inget vidare så får se hur det blir med det. Om den får fortsätta vara sne eller hur det blir .

Men nu ska jag kolla på DH .

Hörs .

Rastlös


Har inte haft ro att lägga mig och kolla på DH ännu, eller jag har kollat på ett avsnitt men känner att jag är hur pigg som helst och helst av allt skulle jag vilja hitta på något att göra . Men det är typ storm ute så det blir nog till att sitta här inne och kolla ut istället och hoppas på att man blir lite tröttare och vill lägga sig i sängen och kolla på tv :)

Har varit till mormor idag igen och bytt julklappar (var dit i lördags och lämnade/fick julklappar men hon gav fel så ahh..) i alla fall så tiggde jag åt mig massa galgar eftersom att det fattas för mig . så om jag bara vill så kan jag ju sysselsätta mig med att hänga kläder . Men känner inte riktigt för de :/ men märks kommer ju inte på något annat så det lär ju bli till man gör det ändå och i och för sig så är ju de bra, då är det ju färdigt sen :)

Haha, nu ska jag hänga kläder .

Hörs .

Hittade


Nu har jag städat hela mitt rum plus att jag dammsugit hela övervåningen (inklusive mitt rum..) och så har jag hittat mina tomtar och snögubbar .

 



Nu blir det desperate housewifes resten av kvällen/natten :)

Hörs

Snögubbarna har gömt sig


Har inte hunnit med mycket mer idag än att plocka undan allt "krimskrams" som låg utspritt på mitt rum . Har även letat efter mina snögubbar och tomtar som jag brukar ta fram vid jul men utan framgångar och har inte en minsta tanke på vart dom kan ha gömt sig . Så är väl bara att fortsätta leta efter dom ...

Ska även damma lite och sedan dammsuga sedan är jag klar för dagen men först av allt ska jag kolla på ett avsnitt av desperate housewifes . Jag blir som beroende ut av det :)

Hörs .

Bättringsvägen


Mår fortfarande inte helt bra . Men jag är mycket bättre i alla fall och orkar vara uppe och röra på mig lite . Så idag ska jag försöka hinna med att göra så mycket som möjligt . Ska göra det sakta men säkert . Har börjat med tvätten i alla fall och det är ju bra så slipper jag den på torsdagkväll (dagen innan jag börja jobba) som det brukar vara . Att man försöker stressa på tvättmaskinen så mycket som möjligt bara för att man ska hinna med att tvätta allting .

Syrran håller på att dammsuga nedervåningen för att jag sedan ska få överta och dammsuga övervåningen . Men det är jag glad för då det är mycket mer att dammsuga nere än uppe .

Men nu ska jag hänga in alla nytvättade kläder i garderoben .

Hörs senare .

Fjärde advent



Dagen är över .


Nu har hela dagen gått i stort sett och jag har inte orkat gjort något vettigt alls på hela dagen . Eftersom att det inte blev något bad för mig tidigare idag så har jag funderingar på att ta en lång varm dusch nu . Jag brukar alltid vara så stressad så jag duschar på fem minuter max .

Känner fortfarande att jag inte mår något bra, trodde det var bättre ett tag, eller det var bättre ett tag, men det kom tillbaka lika fort igen :(

Ute snöar det för fullt och pappa har fortfarande inte lagat mitt fönster så bara att ta fram alla filtar och täcken igen innan man kan gå och lägga sig och sova .

Men nu ska jag ut och röka innan jag ska duscha .

hörs i morgon ..

GOD NATT!!

Julafton är planerad


Måste ju bara meddela att jag slipper sitta hemma och dega hela julafton i alla fall . Planerna är planerade :) haha Blir med "tjocka släkten" i år som vanligt . Och tur är väl det. Jag som alltid klagat men just nu är jag så glad för julen :)

Men nu blir det desperate housewifes eller ett varmt bad (har inte badat på flera år..) på grund av jag skulle vilja "mjuka upp mina stela leder" . haha Känner att ryggen håller på att gå åt helvete (som vanligt när jag är sjuk) men även i axlarna känner jag smärta .

Får se vad det blir eller om det blir både och .

Hörs .

Vill inte mer


Fan vad jag klagar alltså . Jag skulle ha gjort så himla mycket saker idag men på grund av att jag mår som jag mår så kommer ingenting att bli av . Det enda jag gjort idag som var inplanerat var att åka till farmor och gratta henne . Resten av alla saker som skulle hinnas med kommer antagligen inte bli gjorda på länge .

Det är så typiskt att man ska bli sjuk när man för en gång skulle är ledig i några dagar. Fast i och för sig så är det väl inte så bra att vara sjuk när man ska jobba heller . JAG VILL INTE VARA SJUK !!!

Jag vill städa och tvätta och bara göra massa nödvändiga saker men orkar ingenting annat än att ligga i sängen . Nu när jag tagit mig ork att sätta mig här vid datorn så blir det till att vila en timme efter det . Usch ..

Vill inte mer nu .

Jag mår såå dåligt


Usch trodde jag skulle bli bättre av att vara ute och röra på mig och vara sysselsatt. Men helt fel tänkt var det i alla fall . Länge sedan jag mådde så här dåligt (5-6 år sedan...).. Var i alla fall till farmor och uppvaktade henne en stund men orkade inte med allt folk som var, blev helt snurrig i huvudet och visste inte vart jag skulle ta vägen. Så övertalade syrran att skjutsa hem mig. Så nu har jag legat i sängen och kollat desperate housewifes och det ska jag fortsätta med nu .

Hörs senare

sjuk


Usch känner att det inte är bra det här. Mår skitdåligt, har spytt hela natten och sitter och väntar på att pappa ska laga mitt fönster då det är storm i mitt rum . Har sovit med tre täcken, två filtar och duntofflor men frös ändå !! Fast jag sov inte så mycket då, somnade vid fem tror jag och så kom syrran och väckte mig tio så är inte så jättepigg .

Nu har jag ätit alvedon och vitamintabletter . Och nu ska jag platta håret och se om jag orkar följa med till farmor och farfar för att fira farmor som fyller år .

Men vi hörs senare .

Nästrimmer, sugrör & massa annat


Blev en tidig kväll, ganska skönt att få sova tidigt och vakna när man vaknar lixom :) Men mår samtidigt inge bra, så får se vad som står på om det är något "större" eller om det bara är tillfälligt . Till en början så mådde jag bara allmänt dåligt, nu börjar jag även få huvudvärk och kramper eller vad man ska kalla det i magen . Märks väl, hoppas på att det inte är något allvarligt bara ..

Har i alla fall varit hos Axa och Tobbe och haft "lilla julafton" med Axa, Tobbe (såklart, eftersom att vi var där!!), Ronja och Katrin . Är hur nöjd som helst efter alla presenter som har tagits emot :) Av Axa, Tobbe och Ronja fick jag Desperate housewifes säsong 3 och Gossip girl säsong 1 :) lycka, då jag itne har haft något att kolla på på tv:n på hur länge som helst . Så nu kommer det bli sena nätter igen på grund av tv-tittande ..

Av katrin fick jag ett schampoo, ett balsam och en hårinplackning från Crush . Luktar skitgott . Vattenmelon, fast jag trodde det var banan men ja! inga kommentarer om det..

Spelade även julklappsspelet som går ut på att man tävlar om massa julklappar då jag vann ett spel; med fyra snappsglas.. och tre stycken chokladkakor :) Katrin vann den bästa; en nästrimmer . haha och Tobbe vann 400 stycken sugrör.. Bra att ha lixom :)

Men nu ska jag krypa ner i sängen och dricka vatten och må dåligt .

Hörs i morgon ,

en snabbis ;)


Hej !!

Har inte hunnit med att skriva tidigare idag då jag har varit hur stressad som helst , vilket jag fortfarande är men tänkte att jag nog skulle hinna med att skriva ett inlägg innan jag går och duschar..

Om två timmar ska jag vara klar med allt som var planerat att jag skulle göra idag. Vilket jag nästan är men bara lite småsaker kvar .

Men hörs sen .

Slut för idag


Tänkte bara meddela att jag ska stänga av datorn . haha .

Nej, men skulle stänga av datorn för att sedan krypa ner i sängen och kolla på tv och dricka min apelsinjuice som jag precis kämpat för att få ihop :) Och då tänkte jag att jag skulle kolla in hit en sista gång för dagen ..

Så hörs i morgon .

God natt allihopa .

Nu börjar ledigheten :)


Nu är jag hemma efter att ha jobbat sista dagen inna min julledighet som jag ansåg att den började bara jag tog av mig skorna jag jobbar i :) haha

Efter det så var jag till Mandy ett tag (som ni kanske märkt på inlägget nedan och designen..) och ändrade min design som jag är riktigt nöjd med :)

Imorgon blir det julbak^^ och så ska jag hjälpa mamma med massa saker som ska göras nu innan julafton . Plus att jag även lovat henne att det ska vara "rent och fint" även på mitt rum innan julafton .. men det får vi se hur det blir med det, jag har ju mina krav för att jag överhuvudtaget ska tänka tanken på att plocka och dammsuga i mitt rum ;) haha

Men nu ska jag äta en kräm och dricka färskpressad apelsinjuice . Hörs .

Gästbloggerskan Mandy 'the Päd'


Eftersom att jag inte har någon blogg & behöver få skriva av mig, och Linda behöver nya läsare, så tänkte jag bli hennes  gästbloggare en gång i veckan.
Missa inte de.


- Hi, im Mandy and im a bloggoholic. * Wave"

- Hiiii Mandy !!!!!!


Om alla undrar ere jag, Mandy,som gjort denna fina design.
Gratis mä. :J Mmhmm :J

Så om ni vill ha hjälp me er design hör av er till mig genom Linda här som äger bloggen ni just nu läser & beundrar :J Mmhmm :J

Jag e förjävlig på det här me att greja me bilder & så :J Mhmmm :J

* :J = Mallig gubbe

Jag tog bort min blogg för jag tyckte att de va läskigt att hela världen kan läsa min blogg & när jag e arg på nån så blir jag bara tvungen att skriva nå dumt i den & fann det som olämpligt då man e 20 år & ens arbetskollegor kan läsa detta.

Nämen sattehm.
Vahetere? Aa.
Missa inte mitt besök som gäst här i bloggen varje fredag från och med detta NU!
Hej

Ps: Har ni nå synpunkter? Kommentera.
Hej hej. Hemskt mycket hej.
Tjoff tjoff folks



julledigheten närmar sig :)


GOD MORGON !!

... eller jag har varit vaken ett tag, bara inte haft tid och ork att sätta mig vid datorn . Snart börjar man jobba igen, sista dagen innan julledigheten - så skönt !! Börjar inte jobba förän den 26 december sen; så en veckas ledighet ska bli väldigt skönt...

Ska hinna med att göra mycket saker under den tiden . Men får se vad jag kommer att göra och när jag väljer att göra :) som vanligt med mig !!

men nu ska jag fixa håret ..

Hörs senare .

Kungsgran från grannlandet


Nu har mamma och jag tagit ut julgranen ur "skyddsnätet". Mamma fick ju för sig att hon skulle köpa en kungsgran från Norge eller Danmark eller vad det va .. Så i år blir det en riktig "Kalle Anka-gran", den är jättefin . Men märks väl sen hur fin den blir efter att vi har klätt på den alla kulor och glitter och ljus . Blir den väll lika ful och tråkig som alla andra år . haha

Beställde massa kläder igår, alltid roligt !! Får se om jag får dom på måndag eller tisdag, då dom lovat leverans innan julafton så borde paketet komma då någon gång ..

Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv .

Hörs i morgon .

God natt

Kräsen??


hemma efter dagens arbete . Ganska skönt att jobba idag, känns lixom skönt att komma hem och bara få ta det lugnt utan att någon klagar på att man inte gjort någonting på hela dagen eller att man ska hjälpa till med massa olika saker . Och istället bara få sitta vid datorn, kolla runt lite vad som hänt under dagen, eller vid tv:n...

Ska snart gå ner och äta middag (eller vad det kallas vid den här tidpunkten??).. Äter bara lunch mellan halv två och halv tre ungefär när jag jobbar sen brukar det inte hinnas med något mera mål mat så då är det bara att vänta till man kommer hem och ställa sig och laga mat eller värma på det som resten av familjen har ätit . Men eftersom att jag är kräsen (i deras ögon) så brukar det nästan aldrig bli att jag äter det dom äter !!!

Men hörs .

som vanligt


God morgon !! Är hur trött som helst (som vanligt..) men håller på att vakna till liv tror jag :) Ska ut och hämta alla sängkläder så jag kan hänga dom innan jag ska till jobbet . Ska även försöka väcka syrran så att jag får skjuts ..

men nu ska jag borsta håret ,.

hörs

Jag längtar till sängen


Nu är mina täcken tvättade; båda två så då slipper jag frysa inatt... Ska bli härligt att få sova i en varm säng med täcken :)

Och jag är fortfarande grymt trött så nu ska jag bara fixa täckena (påslakan ska på!!) sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv eller film eller nått får se hur det blir ..

Imorgon ska jag försöka sova fram till nio i alla fall, så jag slipper gå och halvsova hela dagen på jobbet . Sen är det bara fredag kvar att jobba och efter det blir det långledigt över julhelgen . Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag . härligt härligt !!

Men hörs i morgon .

GOD NATT

färdig :)


Jag är så trött så jag tror att mina ben kommer vika sig om jag går en meter till . Som tur är så har jag ingenting inplanerat som gör att jag blir tvungen att gå mer än nödvändigt . Planerna för kvällen är i alla fall att bara ta det lugnt, kolla på tv och sova .. Och att dricka massvis med vatten, annars får jag hvuudvärk i morgon när jag ska jobba . Vet inte varför det fungerar men fungerar gör det i alla fall . Och tur är väl det för mig :)

Har jag varit till Valbo (Gävle..) och inhandlat dom sista julklapparna . En till Ronja, en till Katrin, en till farmor och farfar och en till julklappsspelet som vi ska köra; Jag, Ronja, axa och Tobbe . Julklappen från syrran till mig blev i alla fall One tree hill säsong 5; och får jag den i två exemplar så frågade jag om man får byta/lämna tillbaka och det fick man så det är ju tur . Köpte även schampoo och balsam från Björn Axen och "Schwarzkopf osis+ dust it" så nu kanske jag får lite volym i mitt tråkiga hår .

Men nu ska jag sätta påslakan på mitt täcke . hörs .

1 vecka kvar


Nu ska jag bara byta om, platta håret och sminka mig lite grann sen bär det av till Gävle för sista inhandlingen innan julafton (verkar så nu i alla fall, hinner säkert ångra mig..)..

Ska handla lite saker som jag behöver också som t.ex. gardinknoppar och en ny plånbok . får se hur det blir med den saken .

Nu ska jag i alla fall börja med håret ,

Hörs .

500 kronor godis .


Byta sängkläder är det värsta jag vet, hellre gör jag allting annat som dammar, dammsuger, torkar golv, diskar, tvättar, byter gardiner och tvättar fönster.. Men ibland är man tvungen att göra det, som idag ..  Och kom görna på det nu (för en halvtimme sedan) och då måste jag tvätta mina täcken också så nu har jag inga täcken. Måste leta fram något som ligger ihoptryckt i någon garderob eller nånting . Hoppas bara att det finns något över till mig .

Imorgon kommer grannen med julklappar. Bara det att mamma sagt att vi (jag och syrran) önskar oss godis (?), hon kunde väl ha kommit på något annat än godis . Så gott är det då inte . Och jag lovar om han nu har köpt godis till oss. Så har han gjort det för minst 500 kronor till mig och för lika mycket till syrran . Så får hoppas på att hans fantasi är bättre än mammas ..

Men nu ska jag fortsätta med mitt sängklädesbytande . Sen ska jag sova, ska vakna tidigt i morgon med (klockan 08.00)..

Så hörs i morgon .

Julgodis .


Nu har jag varit duktig . Tycker jag i alla fall :) Fast som vanligt har jag inte gjort det som antagligen skulle behövas göra mest av allt just nu; städa !! Istället så har jag gjort massa julgodis . Själv så äter jag det inte, men det är roligt att göra. Sen så får mamma, pappa och syrran äta upp det !! Själv så köper jag godis om jag vill ha eller äter upp mammas knäck.

Är hur trött som helst, antagligen för att jag har vaknat  tidigt (tidigt för mig!!) flera dagar i rad.. Och imorgon ska jag upp tidigt igen, ska hjälpa Farmor med lite grejer innan jag ska åka till Gävle (Valbo köpcentrum!!) med syrran för att inhandla dom sista julklapparna. Hoppas bara att jag hittar några som jag tycker är bra .


Ska även få välja ut en julklapp som jag ska få av syrran. Funderar på att försöka hitta en snygg klocka (armbandsklocka..) . för det är det enda jag kommer på som jag inte har önskat mig. Bara att jag och Mandy har pratat om det men inte mera än så.. Hade funderingar på att köpa en dvd-box med någon av de serier som jag vill ha . Men har sagt till Ronja och Axa att jag vill ha (eller dom vet det) och när jag fyllde år så köpte jag ju en själv och fick en till likadan av dom . haha inte så välplanerat men funkade ju ändå fick den ena såld så :)


Men hörs sen .


Måste handla nytt


Pratade med Ronja då hon berättade lite saker som gjorde att jag måste byta julklapp till henne . Inte bra då jag inte har nån br fantasi för tillfället, men jag älskar ju verkligen att köpa julklappar och att sedan få se personernas reaktioner när dom öppnar paketet .
Det är helt klart bland det bästa som finns .
 Att se hur glada,
missnöjda eller frågande dem ser ut .
haha

Men ska ju till stan i morgon och får kolla om jag hittar något nytt till henne . Jag som verkligen tyckte att jag hade hittat den bästa julklappen till henne men tydligen så var det inte riktigt så, då det var något annat som kom emellan . Men har ju tre julklappar i stället för två kvar att inhandla i morgon . Och det är alltid roligt. Men hittar jag inte i morgon så kommer jag få panik . haha och det vill jag inte uppleva .

Nu ska jag städa lite (som vanligt...). hörs senare .

Första gången


Första gången som jag gjort reklam i min blogg haha . Men någon gång måste ju vara den första . Eller reklam har man väl gjort lite då och då, genom att skriva olika saker . Men jag har aldrig ägnat ett helt inlägg till ett specifikt företag . Men nu var det också gjort :)

Har varit vaken hur länge som helst känns det som (halv åtta) runt sex timmar är det i alla fall . Men då borde jag hinna med att göra massa saker idag . Hade planer med syrran att åka till stan idag och inhandla dom sista julklapparna . Men blev inget av, får vänta med det till i morgon istället .

Men nu ska jag vika lite tvätt och greja .

Hörs .

Färgade linser


Såg ett erbjudande från färgadelinser.se. Då om man var bloggare kunde få ett par färgade linser utan styrka genom att endast skriva ett inlägg och länka till deras hemsida. Prova du också :)
Klicka här!! (för att komma dit)..

Blondinbellas TV-dagbok


Kollade på Blondinbellas TV-dagbok precis . Och vaaa.. Vadå "överklass" (eller vad man ska kalla henne...??)
"Jag förstår inte varför man ska diska, Jag hatar verkligen att diska.."
"Jag hatar verkligen att städa, undrar vad en hemhjälp skulle kosta!!!"

Här har man inga alternativ, diskar man inte så blir det disk överallt (Fast vi har diskmaskin och turas om i familjen för det mesta..) och städar man inte så blir det stökigt . Så enkelt är det .. Hon får väl leva i skiten då.. haha elak jag.. men det är så de är !!

Nu ska jag röka .

Hörs .

jobb jobb och åter jobb


Hej !! :)

Hann inte skriva imorse eller rättare sagt jag orkade inte . Ville hinna med att tvätta och greja innan jag skulle till jobbet . Så även fast jag gick upp vid halv åtta så hann jag inte när jag normalt går upp vid nio och hinner . Men det är sånt som händer .

Har ju inte hänt så mycket mer idag än att jag tvättat lite, städat lite och jobbat nio och en halv timme .

Pratade lite med Katrin i telefonen också tills det dog (mitt batteri..) ..

Men hörs sen .

Glassperiod


Nu känner jag att det är dax att sova .. Eller i alla fall lägga mig i sängen och kolla på tv hela kvällen (tills jag somnar, som jag hoppas på att göra ganska tidigt..)..

Men först ska jag ut och röka, sen ska jag hämta glass.. Har kommit in i någon period då jag äter glass hela tiden .. Inte nyttigt men gott ;)

Så hörs i morgon, eller om jag får något ryck senare (skulle inte tro det, men man vet aldrig..)

GOD NATT

Så falskt som det bara kan bli


Kom precis hem. Hur gott som helst men jobbigt att vara tvungen att åka häst och vagn tjugo minuter dit och tjugo minuter hem . Men måste ju samtidigt medge att det var ganska mysigt även fast jag var helt emot det i början . Bara väldigt kallt, men men börjar bli varm nu igen ...

Var ett luciatåg där och sjöng, gick hur bra som helat bara det att det var ett dragspel och ett piano som spelade när dom sjöng . Och han på dragspel var duktig men hon som spelade piano (?)... om dom typ sjöng "Julen är här" och dragspelet spelade den låten då spelade hon på piano "staffan var en stalledräng" (?) haha, inte riktigt men hon spelade så jävla fel som det bara gick, så de lät som att hon spelade på en annan låt :)

Men men, maten var god i alla fall och jag är mätt !!!

Nu ska jag ringa Mandy .

Hörs .

lockad och fin ;)


Så snart ska vi åka och äta julbord . Axa skulle fixa mitt hår (locka det). men hon insåg att hon inte skulle hinna så jag bestämde mig för att göra det själv . Så nu är jag färdiglockad ska bara tvätta bort  gårdagens smink (!) och sen ska jag fixa lite nytt och sen är jag färdig för att åka .

Hörs sen ..

Besviken


Satt och tänkte igår när jag kom hem .. Att folk är så himla fega . Vågar inte stå för vad dom gjort, skjuter det framför sig bara för att dom ska få det lättare för stunden och slippa konflikter etc. på grund av deras val som dom gjort . Nästan alla gånger så kommer sanningen fram andå . Och har man gjort något som man vet inte är så jättebra och att folk blir arg, ledsna eller reagerar på fel sätt så berätta det direkt istället .

Jag vet att jag inte är guds bästa barn. Man skulle jag få välja motståndarna så visst fan skulle jag vinna !!!

Jag är så jävla arg och besviken över att en människa är så jävla långsint (eller två människor egentligen!!) .. Och jag blir bara mer och mer arg ju mer jag tänker på det .

Hörs sen . GOD MORGON föresten :) haha

Hände inte mycket här idag ..


(Dåligt uppdatering..)

Nyss hemkommen, åkte till Axa direkt efter jobbet för att fixa håret på både henne ock mig . Blev kanon, och nu är färgen slut så då är det dax att köpa ny sånn oxå :)

Körde lite singstar och Buzz. skojskoj !!

Men nu ska jag sova . hörs i morgon . GOD NATT

Försovit mig


Godmorgon !!

Har lyckats försova mig, vaknade nu (!) men det gör inte så mycket, vaknade utvilad för en gång skull och jag har ändå en kvart på mig att fixa allt som behöver fixas och det hinner jag !!

Efter jobbet ska jag till Axa och hjälpa henne med hennes hår och sen får vi om vi tar mitt med. Det beror på vad vi orkar med :)

Nu ska jag i alla fall äta en macka och borsta tänderna .

Hörs senare .

Äta glass, kolla på DH & sova


Nu ska jag sova . Länge sedan jag var uppe och sprang runt såhär sent när jag ska jobba dagen efter . Men känner att jag verkligen inte är trött så ska tvinga mig själv att sova efter ett avsnitt (det sista på säsong 2) av Desperate housewifes . Men först ska jag äta glass. Som jag längtat efter glass . haha

god natt . Hörs i morgon .

Kevin (!!!!!) vann :)



GRATTIS !!!

kevin vs. Alice


Jag har under hela tiden, sedan fredagsfinalerna började hejjat på Kevin . Men nu vet jag inte längre . Det kvittar vem som vinner, tycker båda två är lika värdiga vinnare . "Må bästa Idol vinna" haha

Vem vinner??



(Bild tagen från
www.tv4.se/idol)

Min dag .


hemma och har hunnit kolla en kvart på Idolfinalen. Måste kolla reprisen också så jag får höra alla låtar som ska/skulle frömföras . vet ju inte hur mycket jag missat .

Dagen har i alla fall världstråkig (!) har inte haft ett dugg att göra . Om det kom en person och beställde mat så fixade man det sen så väntade man på att han/hon skulle gå därifrån så man kunde diska och torka bord . Haha, så lite folk som det varit idag tror jag det aldrig varit förut . Helt värdelöst var det i alla fall, men får ju i alla fall betalt för att läsa tidningen .. Och så mycket som jag läst tidningen idag så ska man väl inte klaga egentligen ..

Massa ändringar på arbetsschemat också, blev nervös för att jag skulle få jobba ännu mera . Men jag hade sånn tur så jag slapp. Blev en dag mindre för Camilla och ett arbetspass som flyttades för Ronja. Inget annat !!

Nu ska jag kolla idol igen . borde vara slut på reklamen snart .

Hörs .

Tvingad att vara vaken


Så himla trött. Har bara ett avsnitt kvar av DH (Desperate housewifes) sen kan jag sova i lugn och ro :) haha, har tvingat mig själv att vara vaken till runt 2 halv tre varje natt/dag bara för att hinna se så mycket som möjligt . Men nu är det slut snart så då behöver jag inte vara vaken så extremt länge något mera :)

Jobb idag och i morgon och på Söndag är det julbord som gäller . mums .

Men nu ska jag borsta håret, känner att det kommer ta ett litet tag .. haha

Hörs .

404 Not Found


Satt och kollade tillbaka på massa gamla inlägg både från då jag började skriva blogg (när jag startade den här alltså..) och några från bara någon månad sedan . Men varje gång jag skulle trycka på en bild så kommer den här texten upp .


404 Not Found

The page you requested could not be found,
please check your spelling and try again.

If you think you've found an error, please let us know.

Yours sincerely,

blogg.se



Är det någon som kan förklara varför (?), det är extremt irriterande i alla fall .

Men nu ska jag kolla på DH och den här gången ska jag göra det . Blev inget av me att vika gardiner idag får bli imorgon eller nått .

Hörs . GOD NATT


Avklarat


Hej hej :)

Nu är gardinerna uppe, och en punkt på min "att-göra-innan-jul-lista" är avklarad och det är ju bra, har bara ett x antal punkter kvar ! Inte för att jag har någon lista nerskriven, men finns ju ändå hur många saker som helst som jag vill ha gjort innan så de är bara satsa på att man hinner med allt. I min takt kan det nog bli lite svårt - haha.

Imorgon är det jobb igen och även Lördag är det jobb på schemat. Men ska inte klaga har bara fem eller sex dagar kvar att jobba innan jul. Och lite pengar vill jag ju hinna få in ..

Men nu ska jag vika ihop gardinerna jag tog ner och sen ska jag kolla på DH .

God natt . hörs i morgon .

Nu är det dax :)


Klockan är redan sju (nästan..) och jag har som vanligt inte gjort något vettigt, fast idag så är jag ju ledig för mammas skull så egentligen så behöver jag inte göra något som är nödvändigt . Men mamma är tråkig så jag orkar inte bry mig länre, det är anledningen till att jag sitter och nöter framför datorn istället för att vara social .

Funderar lite på att stryka gardinerna och sätta upp dom borde vara dax för det snart så .

Hörs senare .

Massa nya skor .


Blev så att hela familjen åkte till Uppsala i alla fall . Har gjort av med massa pengar på egentligen ganska onödiga saker . Men det är mammas åsikt (?!) inte min .. haha .

Blev i alla fall en blå adidaströja (har en likadan innan fast den är ljusgrå... och dom är såå sköna..), en torkställning, då jag inte kan använda syrrans hur länge som helst, tänkte att hon kanske behöver den själv någongång :) Sen blev det tre par skor, jag är helt såld på två av dom. Dom tredje tog jag bara för att dom var gratis (ta tre betala för två..)...

Sen blev det kinamat (mums!!) och nu sitter jag här och funderar på var jag ska göra av alla skor jag köpt . Satt och räkna och kom fram till att jag köpt sex par skor på två månader. Jag som aldrig köper skor annars lixom . Och nu ska jag försöka hitta sånna där "klämmor" som man kan sätta skorna på och sedan typ hänga in dom i garderoben . Men får se hur det blir .

Först ska jag i alla fall bygga ihop torkställningen .

Hörs .

20 ½ år sedan


Väntar på att plattången ska bli varm, så jag slipper se ut som ett troll . Ska åka till stan med familjen . Tror till och med att Pappa ska med, ganska intressant . Har inte varit utanför tierps gränser med pappa sen jag låg på BB tror jag (alltså när jag föddes, för ungefär 20 ½ år sedan!!) men men lär ju märkas .

Nu ska jag platta håret i alla fall .

Hörs .

Telefontid .


Nu har jag pratat färdigt med alla eller Ronja och Mandy är dom enda jag pratat med. Men det räcker då jag har pratat i telefon 1 timme och 40 minuter i sträck ungefär . och mitt öra blev rött och varmt . haha fast jag ahde handsfree (eftersom Mandy tvinga mig att ha det..) men örat blev så i alla fall .

I morgon fyller mamma år och då ska vi antingen sitta inlästa hela dagen och varken öppna dörren eller svara i telefon (enligt henne) eller så ska vi till Uppsala eller nått och shoppa Jag hoppas på det sista, då jag föredrar att hålla mig sysselsatt istället för att sitta instängd en hel dag .

Men nu blir det en dusch och sen några avsnitt av DH .

Hörs .

Jag tror nog på spöken .


Så nu sitter jag här och pratar med Ronja och försöker komma på en bra förklaring till inlägget innan . Men vi kommer inte på någon bra så nu tror jag helt ärligt på spöken (tror jag!!) Läskigt är det i alla fall, också på grund av massa andra saker som hänt i samma hus som kortet är taget .

Har i alla fall pratat en timme Mandy och diskuterat bilden .. Vi kommer inte fram till något som låter vettigt så vi håller fast på det vi tror tills någon kan förklara motsatsen och varför/hur ansiktena kom dit (?) . Usch .

Nu ska jag prata klart med Ronja !!

Hörs .

Spöken på riktigt??


Mandy hade tråkigt och satt och knäppte massa bilder . Ser ni ansiktena (har ramat in dom på den undre bilden..) kan någon förklara hur dom kom dit??

Bilden är knöppt på tv:n (därmed Felixmärket..)






Gammal bild .


Jag vill ha mitt hår tillbaka - igen !!



halv åtta på morgonen .

God morgon !! Vaknade utan hjälp av mobilen idag, väldigt ovanligt för att vara jag. Men somna egentligen ganska tidigt igår (om man jämför med vilka tider jag normalt somnar..) vid elva, halv tolv nångång . Så imorse vid halv åtta var jag pigg och lyckades inte somna om . Men nu känner jag att jag skulle vilja sova några timmar till . men det hinner jag inte med.

Jobb idag och känner att det ska bli väldigt jobbigt att gå dit då det snöar mer än jag tycker är okej !! Får hoppas på att pappa är snäll och skjutsar mig :)

Nu ska jag leta efter strumpor, borsta håret och allt annat Innan-jobbet-göra !!

Hörs .

Nu har jag tråkigt .


MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Celeb

GOD NATT !!


Ordet fundera i fokus .


Sitter och funderar på om jag ska vara snäll eller inte . Borde vara ett ganska enkelt val, men inte just nu . haha . Fått höra från jobbet flera gånger nu att jag har blivit lat som inte jobbar lika mycket som jag gjorde förut . Egentligen så är det väl bra om man jobbar mycket, men känner samtidigt att jag inte orkar . Att ha arbetspass på 10 timmar om dagen är väldigt jobbigt i längden. Och nu handlar mina funderingar om om jag ska ta en dag till nästa vecka för att låta Camilla vara ledig .

Tycker lite synd om henne samtidigt som jag inte vet själv vad jag vill. Jo, jag vet vad jag vill men vet inte vad jag orkar . Hon jobbar minst sex dagar i veckan varje vecka (på två jobb) och jag jobbar tre eller fyra dagar. Men samtidigt så är det inte mitt problem att hon har två jobb, men vill ändå ställa upp...

Fundering, fundering och åter en massa funderingar.

Får se hur det blir. Kan ju lika bra bestämma mig dagen innan och överraska henne som att jag ska bestämma mig nu så det är bara att fortsätta fundera .

Hörs

Mitt rosa hår ;)


Det ser ut som att nästan hela håret är rosa, men jag har bara två stycken breda slingor (eller vad det kallas) en framme eller vid örat på vänster sida och en bakom örat på höger sida .






fullbokad


Dagen blev fullbokad på varenda minut . nästan i alla fall.

Har hunnit med att träffa både Mandy, Ronja, Axa, gjort dom rosa effekterna i håret (är nästan perfekt nu, skulle nog behöva göras en gång till...), lagat mat och handlat och ja! massa grejer . Skönt att vara sysselsatt när man är ledig, så man inte bara sover bort dagen .

Ska lägga in en bild på håret alldeles strax. Väntar bara på att det ska fungera . Så ha tålamod . (Just det, bilden på Camillas bakning kommer inte att läggas ut då jag inte hittar sladden till mobilen...)

Hörs snart.. då kommer bilderna skulle jag tro ...

Namnsdag .


Just det, glöm inte bort att jag har namnsdag idag . Heter faktiskt Anna också :)

inte som jag tänkt mig .


Dagen blev inte riktigt som tänkt, då Katrin blev tvungen att jobba . Eller inte tvungen antar jag men inte så bra att tack nej heller !! Så följde med mamma till jobbet så jag kunde ta bilen, så jag inte blir låst här hemma hela dagen . Sen bar det av hem till Mandy i någon timme och nu sitter jag här .

Ska börja med mammas "lista" (som jag skrev om igår) sen ska jag till Ronja och så ska Axa fixa mina rosa grejer i håret igen .

Så hörs igen senare ..

planerat morgondagen


Nu har jag rökt min kvällscigarett och planerat för morgondagen . Blir antagligen en tripp till Uppsala (tror jag eller Gävle??) med Katrin om inte hon ska jobba. Men det märks inte förän halv åtta i morgonbitti .

Sen har även min "kära mor" skrivit en lista på saker som jag ska göra imorgon (hon är tvungen att skriva för annars säger jag bara att jag glömt och det har hon tydligen lärt sig...) men den listan tar bara max. 20 minuter att utföra, bara jag tar mig tid dessa tjugo minuter :) haha

Nu blir det DH för min del i alla fall .

God natt

Samlat ihop alla saker


Kom hem för en stund sen, var tvungen att åka till Ronja och hämta alla grejer som jag lämnade kvar där i fredags . Men nu är allting samlat igen här på golvet .. haha

Dagen har varit hur seg som helst, mest på grund av att det är måndag och ingen vill äta ute verkar det som i alla fall. Så har inte gjort mycket alls idag mest pratat och läst tidningarna (läst ikapp sen jag jobbade sist...)...

Har inget batteri på mobilen heller, och det är lagom störande då jag jämt vill ringa alla då jag inte har något batteri; men det är väl bara att stå ut .

Men nu ska jag röka i alla fall.

hörs sen eller i morgon ..

Fattas något

GOD MORGON !!

Sitter och gör allt för att jag ska orka hålla ögonen öppna är såå himla trött så jag snart inte vet vad jag ska ta mig till .

Har i alla fall lyckats övertala pappa att skjutsa mig då det är synd om mig och jag inte kommer klara av att gå hela vägen med skor .

Hade även funderingar på att äta frukost idag men det blev inget av för det fanns ingen mjölk . Det är jämt så när jag för en gång skulle får för mig att jag ska äta frukost, då är det något som jag vill ha som fattas, så det blir aldrig av i alla fall .

Men nu ska jag byta om och borsta tänderna .

Hörs ikväll .

God natt alla !!


Nu ska jag kolla på Desperate housewifes och sen blir det till att sova . Eller jag kollar tills jag somnar, ungefär 3 program brukar det ta :)

Imorgon är det jobb igen och sen blir det varannan-dag-jobb ett tag (jobbar måndag, onsdag, fredag & Lördag) ganska skönt. Man får jobba en dag,vila en dag och så håller det på så. Men samtidigt ganska irriterande då man inte kan hitta på något speciellt för att man hela tiden vet att man snart ska jobba . Men det lär ordna sig .

Måste även prata Med Camilla och ordna upp schemat lite bättre då det tar slut på Torsdag nästa vecka ((den 18:de)), men det får vi ta senare .

Nu ska jag i alla fall borsta tänderna.. hörs i morgon . god natt

Söndagar; vad ska man göra?


Jag har kommit på att jag hatar söndagar . det händer ingenting det enda jag gör är att varva mellan tv:n och datorn . Och så tvättar jag kläder . Varje söndag ser exakt likadana ut. Förutom små ovanliga händelser som att åka och hälsa på någon och vara social en stund för att sedan åka hem och sätta sig vid datorn/tv:n...

Som den här söndagen; vakna, kolla om det är något vettigt/sevärt på tv, duscha, datorn, börja tvätta, datorn, äta lunch, tv:n, kolla tvättmaskin, åker en stund till Axa, tv:n och nu datorn . haha fan vad tråkiga söndagar är alltså .

Nu ska jag kolla om jag hittar på något att göra .

hörs .

rosa hår


Så nu har jag lagat mat, ätit och fixat håret färdigt för den här gången .

Träffade Axa för några dagar sen och såg att hon lagt in rosa effekter i håret och jag blev såå sugen på att göra lika . Så idag hände det som jag väntat på :) haha Men det blev lite för ljust tror jag, ska prata lite mer med henne sen och se om det går att få det mörkare så att det skiner igenom bättre än vad det gör nu .

Men det får vi ta i veckan då jag även ska hjälpa henne med hennes effekter så att dom blir mer som hon vill ha dom .

(Sorry Katrin, inga bilder idag då det inte syns så bra. Har försökt knäppa kort så att det ska synas men jag lyckas inte.. Så det får vänta...)

Nu ska jag platta håret då det ser ut som om det skulle vara 3 decimeter tjockt för tillfället . Helt elektriskt :/

hörs .

greja med håret


Sitter hos Axa och väntar på att hon ska ha hängt tvätten färdigt sen ska vi greja lite med håret . får se sen vad som hände med det . Har även hjälpt henne med att göra knäck var inte så lätt som vi trodde, men gick bra tillslut .

Sen bär det av hem för att göra middag, Oxfilé :) mmm... Farmor kommer och äter också, då Mamma bjöd in henne .

Men hörs .

Andra advent


Söndag igen och andra advent . Menas att det snart är jul och ja, jag har mina åsikter gällande det .

Vaknade för en halvtimme sen så gick jag upp och duschade och nu är jag här . Ska åka och handla mjölk sen blir det tvättning och byte av gardiner . om jag hittar på gardinerna som jag kommit på att dom inte är där dom ska vara . Och om mamma tänker stryka dom till mig, då jag hatar att stryka :)

hörs sen .

Pappas kompisar :)


Så nu är jag hemma och får göra precis vad jag vill hela kvällen . Lovade pappa att jag skulle skjutsa hem hans "kompisar" så att ingen av dom behövde köra när dom skulle hit och dricka öl, för i så fall var ju en tvungen att vara nykter. Men trodde inte dom skulle stanna så länge som dom gjorde . Men nu är det färdigt i alla fall .

Och jag ska bädda ner mig i sängen med massa vatten (har fortfarande huvudvärk..) och kolla på några avsnitt av DH, så många jag hinner med innan jag somnar .

Så God natt; hörs i morgon !!

hemmakväll


Fortfarande hur trött som helst . Måste vara efter nattens sömnsvårigheter ;) haha ska försöka ta de lugnt ikväll och bara kolla på film/tv och tycka synd om mig själv på grund av mina fötter och mitt huvud ... Men det är väl självförvållat för en gång skull, så kan inte tycka för synd om mig själv heller :)

Har precis ätit och hade planer på att åka till Axa (om hon hade tid, det vet jag inte då hon inte svarade i telefonen...) och sitta och dega och vara social där istället för hemma. Men känner att jag inte orkar så får bli en hemmakväll idag för mig själv .

Hörs .

Ingen bra dag


Jag har sjukt ont i huvudet och ännu mer ont i fötterna . Vad ska jag göra hela dagen, har redan kollat på film och suttit vid datorn och ätit alvedon .

Har funderingar på att åka och samla ihop alla grejor jag spred runt omkring mig igår . haha

Hörs .

Gårdagen i bilder










skavsår


Nu har man varit vaken i två timmar efter sju timmars orolig sömn . haha . Fick världens skavsår på hälarna igår av mina nya skor och gick runt och fortsatte skava hela kvällen + natten och när jag kom hem så hade jag värsta problemen hur jag skulle sova för att inte lida av mina sår . Varje gång jag kom åt det så vaknade jag vilket var ungefär var tionde minut .. Känns som att det kommer bli en tidig kväll ikväll .

Hade i alla fall roligt igår om man bortser från mina skavsår och mitt gnällande på grund av skavsåren .

Kommer lite bilder senare .

nu ska jag röka och äta frukost .

Hörs .

halsar vin


sitter hemma ho Ronja och halsar vin för mig själv då hon inte tagit fram några glas. så då hade jag inte något annat val :)

Ronja sminkar sig, Katrin fixar håret, Malin sitter på sängen och filosofera och jag får sysselsätta mig med att skriva blogg. det är som vanligt .

Dom (Läs Ronja) har fått för sig att vi ska gå på krogen. så får se hur det blir och vilka . men först är det idol i alla fall och jag hejar på kevin . Men blir väl antagligen tvungen att låtsas hejja på Robin för ronjas skull :)

nu ska jag vara social ..

hörs .

Corona


Har precis kommit hem efter att jag hämtat mamma, varit på hemköp och systemet . Blev dyrt som vanligt på systemet även fast jag glömde köpa det viktigaste; Corona.. Som jag längtat efter dom, så glömmer jag dom och köper massa vin istället . men blir nog bra det me, har nog några corona kvar sen förut med; hoppas jag på i alla fall :)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig, jag fick den stora äran att välja mat idag utan att laga den . Fiskgratäng - älskar det !! typ enda fisken jag äter, eller egentligen inte. men den enda fisken jag äter hemma..

men nu ska jag platta håret .

Hörs .

uppskjutet :)


Så typiskt mig att skjuta upp allting . Istället för att dammsuga först som mamma bad mig om att göra . så gör jag ALLTING annat först, sånna saker som jag själv tycker behövs . Haha.

Men istället så har jag ju hunnit med att damma nästan alla hyllor och grejer som behöver dammas (i mitt rum), plocka undan massa onödiga grejer som jag har framme, vika tvätt, tvätta två maskiner med sängkläder och täcken och massa annat väldigt onödiga saker :) så nu har jag ungefär 20 minuter på mig att dammsuga halva huset . och jag känner fortfarande inte för att börja men är väl ingen idé att skjuta upp det längre då jag kommer få göra det ikväll istället .. och det vill jag inte .

Men nu ska jag flytta tillbaka tv:n. är tvungen att flytta den när jag kör wii för annars slår jag ner allting från väggarna för att det är så litet i det rummet . Första dagen när jag skuklle spela tennis så slog jag ner en hylla med alla filmer på . Så nästan alla filmer låg på golvet och ingen låg i sitt fodral så då hade jag göra .

men nu ska jag börja .

Hörs .

händer mycket


har varit lite duktig nu i alla fall. Så udner en timmes tid har jag börjat tvätta sängkläder eller nej! jag har börjat tvätta mitt täcke som är viktigt att det blir torrt till ikväll annars kommer jag frysa . Så har jag städa badrummet på övervåningen och hunnit med att köra lite Wii..

Nu ska jag däremot damma lite i mitt rum och hoppas på att jag orkar byta gardiner senare .

Hörs .

Wii-turnering för mig själv ..


Ska försöka vara duktig och städa idag. Och dammsuga hela övervåningen men får se hur bra det går med det :) brukar ju ha en tendens att hitta på massa andra saker .. haha

Men har ungefär tre timmar på mig i alla fall sen är det bara att åka tillbaka till Tierp och hämta mamma handla och gå på systemet .

Men först ska jag köra lite wii för mig själv då jag inte gjort det på några veckor .

Hörs .

SVT play


händer inte mycket mer idag. Har precis kollat på andra avenyn, kom på att jag missade reprisen så var tvungen att kolla i SVT play. Men gick ju bra det med .

Nu ska jag röka, duscha och sen blir det DH för min del .

Hörs i morgon ..

Lockad av ledigheten


Har hjälpt mamma att sätta upp en ljusslinga ute på altanen . den är såå fin; enligt henne . haha

Ledig hela helgen då jag drog till med en fuling och sa att Morfar fyllde 70 på lördag och jag ville åka dit . Men känner på mig att jag inte kommer få vara ledig en hel helg på hur länge som helst . Så nu blir jag ledig fredag lördag och söndag :) skönt .

Imorgon är det idoltittarkväll hos Ronja med Axa och Katrin.. I alla fall till en början sen får vi se vad som händer senare under kvällen .

Men nu ska jag läsa lite bloggar .

Hörs .

Vintern är tillbaka


Idag ska jag få den stora äran att gå till jobbet . Usch tycker synd om mig själv . Men har inte så mycket till val då mamma jobbar, pappa inte är hemma och syrran har åkt till Torsås (tror det hette så) som ligger nånstans mellan Kalmar och Karlskrona (tror jag!!??) så då är det bara för mig att promenera .

Får klä på sig som aldrig förr då det snöar för fulla muggar utanför fönstrena. Alltså är vinterna tillbaka (usch!!) tycker inte om vintern och speciellt inte om man är tvungen att vistas ute i den .

Äsch nu ska jag hitta min arbetströja .

Hörs .

en timme senare


Så nu har det gått en timme till och jag orkar inte vara vaken mera. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen äta satsumas, dricka vatten och kolla på bonde söker fru när det börjar . Sen ska jag börja på desperate housewifes säsong 2 .

Orkar inte en minut till att vara uppe och inte göra något . Sen sist jag skrev så har jag endast suttit vid datorn och varit ute och rökt . så blir inte något mer intressant än så idag .

God natt .

(Glöm inte bort Ronja, klicka här)

sjukt trött


Är sjukt trött (igen).. Är ofta trött men kommer dagar då och då som jag inte orkar med ett dugg . Hade såå mycket saker som skulle göras idag . Klippa/blondera håret, köpa tv:n till mamma, byta gardiner och sängkläder, damma och dammsuga och lämna kläder hos min kusin . Har hunnit med tre av sju saker; känner mig riktigt stolt - eller inte !!!

Men orkar inte med att göra nånting, hade planer på att gå och lägga mig och sova men så fick jag en skymt av klockan och den var inte mer än halv sju så då var det bara att sätta sig vid datorn ett tag sen vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Orkar inte kämpa med att byta gardiner eller nått tror jag. Även fast jag vill ha upp julgardinerna nu !!

Ska avbeställa massa grejer som jag råkat beställa eller inte beställa men är medlem i massa grejer som skickar hem medlemsblad och avbeställer man inte så skickas det automatiskt hem massa onödiga saker som jag varken vill ha eller har råd med ..

Tur att man ska jobba lite så man får ihop lite pengar ...

hörs sen .

Blondin


Så nu är jag hemma och jätte blond blev jag - riktigt nöjd . Efteråt så lunchade jag med Axa på kinarestaurangen och nu håller jag på att leta efter en katalog eller broschyr (stavas?) eller vad det heter för att hitta tv:n som vi ska köpa till mamma .

Så nu ska jag röka sen ska jag fortsätta leta .

hörs .

stora boken om drinkar


Hittar inte sladden till mobilen så kan inte lägga in bilden på Camillas kakor idag . Men ska fortsätta leta imorgon .

Kom i alla fall hem nyss, har precis duschat och inspekterat grejerna jag köpte från jultidningarna . "Stora boken om drinkar", 2 filmer och så dassboken till pappa. Jag lovade honom att han skulle få den :)

men nu ska jag sova .

hörs imorgon..

camilla bakar


Sitter hemma hos Camilla och kollar på när hon bakar. ganska intressant då jag kastar runt på hennes deg och hon blir arg :) haha

Ska lägga ut en bild sen på hur det ser ut, helt ärligt så ser det ut som en bajskorv (barnsligt, men gick inte att tänka på något annat än det!!)

Men nu ska jag åka hem då jag ska upp tidigt imorgon och åka till frisören .

Har fått jultidningarna idag som jag beställde i höstas, har inte en aning om vad det är för något så får bli en överraskning .

Hörs .

Känns inte roligt


Så dax att jobba snart igen . Känns inte roligt att åka dit men har väl inte så mycket till val då jag behöver pengarna ;) haha

Men är ledig i morgon i alla fall och då ska jag till frisören och blondera håret (slinga) så får hoppas på att jag blir blondare än vad jag är nu ...

nu ska jag sätta upp håret .

Hörs .

((Glöm inte luckan hos
Ronja (klicka på hennes namn).. Fast dagens har inte kommit upp än..))

konstiga kroppsdelar


Ska bara säga att ni ska gå in och gissa kroppsdel hos Ronja så jag får lite motstånd ;)

(tryck på hennes namn så kommer du till henne)

Nu ska jag sova god natt .

fix och trix


ingen bra uppdatering idag. Men imorse var jag såå trött så orkade inte ens starta datorn

Sen så har det varit jobb hela dagen, dötrist :( Inge folk alls och man har bara sprungit och gömt sig och försökt hållt sig för sig själv för att slippa trista konversationer..

Och sen kom jag hem, slog in några julklappar och fixade dom sista . Fast jag har fortfarande en kvar; till pappa och jag har inte en aning om vad jag ska köpa. Frågar jag vad han vill ha så säger han bara "något dyrt". inte en grej som är dyr utan han säger ordagrant "något dyrt"..

Men nu ska jag kolla en blogg sen ska jag kolla på "Jiddra inte med Zohan"..

Hörs .