Julgodis .


Nu har jag varit duktig . Tycker jag i alla fall :) Fast som vanligt har jag inte gjort det som antagligen skulle behövas göra mest av allt just nu; städa !! Istället så har jag gjort massa julgodis . Själv så äter jag det inte, men det är roligt att göra. Sen så får mamma, pappa och syrran äta upp det !! Själv så köper jag godis om jag vill ha eller äter upp mammas knäck.

Är hur trött som helst, antagligen för att jag har vaknat  tidigt (tidigt för mig!!) flera dagar i rad.. Och imorgon ska jag upp tidigt igen, ska hjälpa Farmor med lite grejer innan jag ska åka till Gävle (Valbo köpcentrum!!) med syrran för att inhandla dom sista julklapparna. Hoppas bara att jag hittar några som jag tycker är bra .


Ska även få välja ut en julklapp som jag ska få av syrran. Funderar på att försöka hitta en snygg klocka (armbandsklocka..) . för det är det enda jag kommer på som jag inte har önskat mig. Bara att jag och Mandy har pratat om det men inte mera än så.. Hade funderingar på att köpa en dvd-box med någon av de serier som jag vill ha . Men har sagt till Ronja och Axa att jag vill ha (eller dom vet det) och när jag fyllde år så köpte jag ju en själv och fick en till likadan av dom . haha inte så välplanerat men funkade ju ändå fick den ena såld så :)


Men hörs sen .


Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback