- Det är jag det!

Känns som att jag inte sovit på en vecka, sjukt trött och blev ju inte direkt bättre av att det var folk oavbrytet på jobbet också så man hann knappt andas på hela dagen.. Och kom inte hem förän vid kvart över nio  .. Resten av tiden som finns kvar på den här dagen ska gå åt till att titta på Ugly Betty.. Det har blivit min helgsysselsättning, kollar bara på Lördagar och Söndagar, anledning; då är det inte Big brother ... NÖRD!!!

LindaAnnaEriksson

- Sömnsvårigheter

Hur jobbig natt som helst. Lidit starkt av mina myggbett och av den värmen som är för tillfället. Har ingenting emot att det är varmt ute på dagarna men hatar att sova när det ska vara varmt. Eller jag kan typ inte sova. Somnade väl första gången vid tre och sen vaknade jag var tionde minut och höll på at svettas ihjäl och klia sönder benen och handlederna.

Nu har jag i alla fall varit vaken en timme och duschat och håller på att försöka känna mig redo att jobba hela dagen.

VILL HA REGN NÄR JAG SKA JOBBA !!!


LindaAnnaEriksson

- Klia sönder mig

Hemma, hela dagen har gått ut på att äta mat och tillbringa så mycket tid som möjligt i solen. Men tror att solvistelsen är utan framgång, tycker inte att jag blir något brunare, men men kanske kommer helt plötsligt senare får hoppas på det!!

Nu är det i alla fall Ugly Betty och sängen som gäller och en massa kliande av mygg och knottbett.. Hatar dom och dom finns överallt, överallt, överallt. Tar aldrig slut och är ingen nytta med dom :/

LindaAnnaEriksson

- Sommar är det!


- Sommar, sommar, sommaaaar !!!

- Hennes önskan min lag

Hemma, blev en lugn kväll med en bacardirazz och singstar. Men skönt det med, orkade inte med så mycket annat heller egentligen. Nästa stopp är midsommar, jobbar alla helger fram till dess, och nästan alla dagar med vad jag vet än så länge. Men nästa vecka är jag ledig två dagar i alla fall..

Imorgon ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt. Tvätta, städa och allt "hemma-arbete", får se hur längt jag hinner. Ska även iväg med släkten och äta lunch, Farmos önskan är min lag :P haha

Men nu ska jag borsta tänderna och gå till sängen .

LindaAnnaEriksson

- update

Sitter hemma och väntar på ett samtal från min kära vän Alexandra. Ska bli en cykeltur dit lite senare, när hon har ringt tillsammans med Bacardi-Razz-flaskan :)

Jobbat halva dagen, skönt att gå hem och dagen inte är slut bara man kommit innanför dörren hemma. Blev till att handla med mamma och så köpte jag lite blommor till min "fina" rabatt..

Åkte med syrran till Mandy och Micke och hälsade på en stund och nu sitter jag här och är uttråkad och väntar och väntar och väntar..

dax för grannen en stund hörs

- Blodsmak i munnen

Usch hatar att få blodsmak i munnen. Borstade tänderna, en aning för hårt och så började det blöda. Usch och det slutar ju aldrig heller..

Blev i alla fall inget 'urtagande' av löshåret, Axa fixade alla tovor istället så nu är det fint igen, får se hur länge det håller sig den här gången bara.. Blev ju totalt lurad när jag köpte det här håret på Tradera. Det stod att det var äkta men det kan det fan inte vara..

Blev till att jobba imorgon i alla fall, men är inte så farligt blev en halvdag bara och det är skönt att kunna gå hem vid fyra och veta att inte dagen är slut än plus att jag är ledig heeela lördagen också - kanon!! Sen är det jobb igen som gäller, nästa vecka är jag ledig tisdag och onsdag annars är det bara att ligga . Alltid kul med pengar, får se vad som ska inhandlas nästa gång :) har ju mina planer och funderingar kring detta. Men måste ju även spara till i höst då det blir en vecka i solen. Inte för att jag är så förtjust i just solen men kan ju vara roligt att se något annat än Tierp också :P

nu ska jag i alla fall gå och lägga mig ..

LindaAnnaEriksson


- Löshårsbekymmer

Sitter hemma hos Axa på en stol medan hon rycker ur löshåret. Eller inte rycker men det känns så för tillfället i alla fall .. Fast det är väl bara att stå ut så jag slipper håret sen...

Jobbat hela dagen, mycket folk och därmed mycket att göra så dagen har gått fort..

Ändrade planer, nu ska vi prova borsta ut tovorna istället för att plocka ut håret.. Får se hur det här slutar ...

LindaAnnaEriksson

- vem vet om jag överlever?

Huvudet kommer sprängas, jag kommer bli helt flintskallig eller möjligtvis så kommer hjärnan läcka ut. Jag håller på att ta bort löshåret. tror inte att jag kommer överleva det här och gör jag det mot all förmodan så kommer håret se förjävligt ut om jag har något kvar. Det gör grymt ont, har aldrig gjort så här ont dom andra gångerna jag tagit ur det!! Bara kämpa och ta långa djupa andetag.

Önska mig lycka till. Ska ta en rökpaus nu i alla fall och sen får jag se om jag fortsätter idag, imorgon eller någon annan gång. Just för tillfället så har jag tjockt och långt hår på ena sidan och tunt och kort på andra sidan - känns inte så jättebra ..haha

LindaAnnaEriksson

- Massa gnällande

Ont överallt, börjar verkligen kännas att jag är förkyld igen. eller inte igen har inte blivit helt frisk mellan gångerna tror jag, och det är irriterande att alltid ha något att gnälla över. Ont i ryggen, halsen, öronen, huvudet, snorig etc etc. Men men börjar väl samtidigt vänja mig haha..

Har i alla fall fixat arbetstiderna hela nästa vecka och det blir 50 timmar nästa vecka. Fast har lyckats gjort så det bara blir 40 timmar den här veckan och inte 60 timmar så det känns ju skönt i alla fall..

har tagit en paus i att försöka få tag på katten som har rymt. Eller itne rymt men hon vägrar komma fram till mig . Så är väl sysselsatt halva natten som det verkar nu .

Ska läsa några bloggar kanske återkommer :)

LindaAnnaEriksson


- Underbar människa

Tillbaka efter två dagars uppehåll, men inte med mening. Har faktiskt försökt skriva, har kommit in på bloggen kunnat godkänna komentarer men där tar det slut och det spelar ingen roll vad jag trycker på så blir det "sidan kan inte visas". Lagom irriterande. Var likadant idag men nu tillslut så fungerade det .

Mycket jobb kommer det att bli den här veckan i alla fall, men tur att det finns underbara människor som ställer upp och jobbar nån dag då och då. Vilket underlättar sjukt mycket. Att jobba sex-sju dagar i rad (vilket är 60-70 timmar..) är extremt jobbigt. Men kan då någon ställa upp och ta en dag mitt i 'maratonet' av arbetsdagar så blir man hur lycklig som helst. Tack Axa, för att du ställer upp :)

Dagen har i alla fall tillbringats tillsammans med Mandy och en liten del med Evelyn och henns käraste ägodel "Faster Agathas testamente" haha ganska roligt spel det där .

Nu är det i alla fall dax för tröstätning, Ben & Jerry cheescake nånting, sjukt god glass det där :) Tillsammans med Big brother så blir kvällen räddad ..

LindaAnnaEriksson

- Färdig !!

Hej hej !

Har varit fint väder (eller tillräckligt för att hellre vara ute än att sitta vid datorn..) så har föredragit att vara ute hela helgen. Har hunnit med att fixa min rabatt i alla fall, ser inte så himla bra ut för tillfället, men får hoppas på att blommorna och buskarna växer till sig snart så det blir fint.

var till Axa igår, blev en tidig kväll. Men var trevligt så länge det varade i alla fall..

Idag däremot har jag inte gjort så mycet, fixade sista med rabatten sen har jag bara tagit det lugnt..

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag duscha.

LindaAnnaEriksson

- Kan jag vara allergisk?

Blev en fimlkväll hos Camilla även fast jag planerade att vara hemma. Drack en öl till maten bara för att vara säker på att jag inte skulle ångra mig och göra något annat, behövde verkligen ta det lugnt och vila upp mig för morgondagen. SKa bli skoj! Men Camilla hade den briljanta idén och kom och hämtade mig så att vi kunde kolla på film. Blev i alla fall "Alla hans ex" och så delade vi på en Ben & Jerry-glass. Den bästa glassen dom har uppfunnit finns inget godare. Har aldrig varit så mycket för glass men nu har jag hittat min själsfrände !!

Nu är det i alla fall dax att sova, börja nog bli sjuk också; då näsan rinner, ögonen kliar och jag är alldeles torr i halsen. Eller så har jag fått någon sorts släng av allergi, fast jag har varit frisk från det sen jag var liten. Man vet ju aldrig, enligt symptomen (stavas?) så verkar det mer som allergi än sjukdom tycker jag i alla fall..

Tvättade även händerna på Lidls diskmedel igår (vilket jag inte tål) vilket resulterade i kliande fingertoppar, hud som ramlar av och blåsor på händer. Känns inte som att jag ska använda det något mer, trodde även att jag hade "vuxit" ifrån den allergin men icke sa nicke...

Äsch sluta klaga och gå och sova istället..

LindaAnnaEriksson

- Shoppingdag med Katrin

Hemma, blev en massa onödiga och nödvändiga inköp idag. Men alltid roligt att gå runt och kolla på saker och ibland hitta något som man vill ha. Blev i alla fall en ny plattång från Gama, en morsdagspresent till mamma; en elvisp.. Nya foppatofflor till jobbet, plus ett par knallrosa som jag kan springa runt i här hemma, lite smink och sånna saker och tre t-shirts till pappa...

Nu ska jag börja packa upp alla matvaror, blev även lite sånt idag .



Dagens sällskap; Katrin!

- Twitter

Varit vaken i över två timmar nu . Duscha så känner mig riktigt pigg också. Ska snart skjutsa mamma till Tierp (jobbet..) för att sedan väcka Katrin, eller kolla så att hon är vaken i alla fall så vi kan åka sen .

blev twittrande idag, men orkar inte skriva mer .

LindaAnnaEriksson

- Att göra eller inte göra, det är frågan!!

Sitter inne på Ellos.se och ska beställa tröjor att ha på jobbet. Men smart som jag va så kollade jag rabatter och grejer och minskade slutsumman från 538 kronor till 139 kronor, skitbra tyckte jag och skulle skicka iväg beställningen men.... lägsta summa att handla för var visst 200 kronor. Så nu måste jag antingen hitta något annat som jag kan beställa till mig själv (privat..) eller ta bort rabatten. Känns ju dumt att ta bort rabatten men samtidigt  så vet jag inte om jag har råd, tur att man har konto där, och det fick ju avgöra hur det blev med den saken :P

Pratat med Katrin nu och det blir en tripp till Uppsala i morgon med henne. Trevligt, länge sen vi träffades och umgicks bara vi två. Var väl sisådär fem år sen eller nått . haha Eller kanske inte, men jag kommer inte ihåg i alla fall .

Ledig hela helgen, mycket att göra .. Och allt ska göras !!

LindaAnnaEriksson

- Helgen in i minsta detalj

Usch känner mig sjukt fattig. Egentligen så har jag så jag klarar mig och lite till, men det är så mycket som ska betalas och som jag måste köpa nu, helst den här månaden så det blir lite kaos... Men får göra det bästa av saken, tur att jag har mina mynt som jag samlar på som man kan växla in om det blir allt för mycket problem.

Jobbar i morgon, sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Mycket som ska hända och ske under dom dagarna.

  • Städa mitt rum, fast nu är det inte så allvarligt ska bara plocka upp allt och lägga det på "sin plats"... (Fredag)
  • Fixa en rabatt, har kommit på att det ska bli min nya hobby - Blommor alltså. Får se hur länge jag orkar med det då. Kan ju vara ganska skönt att ligga ute på gräsmattan en solig dag och lukta på¨blommorna... haha (Fredag, Lördag och/eller Söndag)
  • Måste även köpa blommor till rabatten...
  • Dammsuga ur pappas bil, blev skyldig honom det efter att jag lånade hans bil nångång förut.. (fredag)
  • Hjälpa mamma att baka bullar om inte hon hinner klart själv i morgon. (Fredag eller Lördag)
  • Party med/hos Axa!!! (Lördag)
  • Betala alla räkningar och se hur mycket som finns kvar efteråt.. (När jag hinner, senast Tisdag)
  • ... beroende på den övre raden, åka till Uppsala. Måste ha lite nya grejer. Typ en almanacka, då min går ut snart och blir så jobbigt om jag inte har någonstans att skriva upp allting... (Söndag)

Fullt upp!! Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen...

LindaAnnaEriksson


- Snålskjuts

Ska snart åka, kommer till jobbet tidigt idag. Men men, får jag för mig att jag ska cykla så kommer det börja spöregna innan jag kommer fram och det blir bara jobbigt . Pappa ska på begravning så det är bara att passa på att åka snålskjuts:)

Ska försöka få med Camilla på en promenad ikväll om jag lyckas. Eller lyckas gör jag nog men hon jobbar så man vet ju aldrig när hon slutar . det märks ikväll .

Nu är det dax för håret .

LindaAnnaEriksson

- Vem vet ?


Varför ska man jobba och tjäna pengar när man ändå aldrig är ledig och kan göra av med dom??

- Vill ha ett nytt år, nytt liv & nya tider.

Fan vad surt, kommer blir världens tråkigaste sommar. Vill att den ska ta slut nu. Har redan tröttnat. Vill ha ett nyss jobb. Men orkar samtidigt inte bry mig. Ska ta tag i mitt liv när det faller mig in och hoppas på att det blir snart för det behövs..

FAN FAN FAN !! Vad ska jag göra, det blev i alla fall jag som blev den utsatta!! Dax att fokusera, dax att gå vidare !!

LindaAnnaEriksson

- 'Nyfrissad'

Jag rakade av håret på syrran igår. Haha fast enligt mig så blev det mycket bättre när det var färdigt, för hon var för långhårig innan och hon la aldrig ner tillräckligt med tid på det. Men nu är det finfint. Lite kortare än vad jag trodde att det skulle bli men men det växer ut igen . Inom en månad så ser det ut som det gjorde från början..



Jag tänkte spara en tuss bakom örat men det var inte så populärt :P




((Gabbe, visst blev det fint??))

LindaAnnaEriksson

- Mamma och Farmor

Sitter i Tierp och väntar på mamma som är på Ica och handlar middag åt pappa och farmor som är på apoteket och hämtar medicin. Har inte gjort något annat än att åka bil halva eller typ hela dagen, men känner ändå att jag är sjukt trött i benen och skulle vilja sitta ner och vila resten av dagen.

Men finns väl en massa andra saker jag skulle behöva antar jag. Hoppas på att vädret ska bli bättre så jag kan gå ut och gå senare... 

LindaAnnaEriksson 

- För sent för att ändra sig

Jag hatar att åka bil och inte få bestämma själv över när och var man ska stanna. jag är hungrig så jag håller på att dö och röksugen. Och mamma har en tendens att tycka tvärtemot mig och vägra stanna bilen. Och sitter och klagar på att jag inte åt frukost hemma istället för att vilja stanna på en affär och typ köpa en macka. Inte min dag idag, känner att jag skulle varit hemma och jobbat istället för att följa me på det här .

LindaAnnaEriksson


- Teletubbie

Vaken, eller i alla fall så ligger jag inte kvar i sängen men vaken vet jag inte riktigt om jag är. Om en halvtimme ska vi åka och jag hoppas på att det är varmare där än vad det är här. Iskallt här!!

Kollade på Tingeling - hela storyn eller vad det hette igår, med Pål och Pihlman reprisen så jävla roliga.
- Laleh, är det nån teletubbie eller??

Äsch, hinner inte med det här måste borsta håret..

LindaAnnaEriksson

- Nu ska jag ta det på allvar

Hemma, blev sent som vanligt när jag är hemma hos Camilla. Fick mina grejer jag beställde från Mary-Kay; Sminkborttagning, ansiktscreme (med peeling, rengöring och nånting mer innehöll den..), Återfuktande medel för ansiktet, concealer och foundation (stavas?).. Sen beställde jag även ett puder, så nu ska jag börja sminka mig på allvar. får se hur det går med den saken.

Åkte i alla fall och hyrde film efteråt, nån med Brad Pitt och George Clooney bland annat, satt och nötte och hängde med i hela fimen men fattade inte ett shit av vad den handlade om och helt plötsligt så dog alla på olika sett och så pratade dom lite och så var den slut. Helt konstig film, kommer inte ens ihåg vad den hette och edt säger väl allt :) haha

Nu måste jag sova, vakna tidigt i morgon för en Skärgårdstripp..

LindaAnnaEriksson

- Mary-Kay

God morgon!

Vaknade vid åtta i morse, pigg och klarvaken (!) skönt. Jobba mellan elva och fyra, sen blir det stressigt värre. Ska hinna duscha och borsta håret och vara hos Camilla vid fem för ett till "Mary-Kay"-möte/träff. vet inte vad det kallas. Hoppas bara att jag får mina grejer idag som jag beställde sist, känner att jag skulle behöva dom just precis nu..

Norge vann igår, klart (fast det vet väl alla redan.. i alla fall dom som vill veta..) och det tycker jag var bra. Lite roligt att Sverige kom på sämre plats än vad vi gjorde när vi skickade The Ark och Charlotte. Fast det hade man ju nästan förstått innan. Passar ju inte direkt in med en operasopran i Eurovision.. Men men, nu vet vi ju det med!! Hoppas på bättre lycka nästa år :)

Nu ska jag renskriva schema...

LindaAnnaEriksson

- ESC

Lördag - trött - eurovision song Contest, känns som en bra blandning. Jobbat hela dagen, första gången jag jobbade till klockan nio, och det känns verkligen att man var där en timme längre än vad man brukar. Plus att jag kom hem ganska sent igår och inte kunde somna efter Big brother, så låg vaken till tre eller nått och räkna får och sekunder och kollade på klockan trettio gånger i minuten. Men det hjälpte inte som första timmarna men till slut så somnade jag i alla fall..

Fanns inte många bra låtar med på ESC i år, tycker ju inte ens om Sveriges låt. Men det är väl ett måste att kolla i alla fall och hoppas på att det går bra för Malena i alla fall. Men Norges låt är bra mycket bättre i så fall, så jag hejjar på Norge i smyg. haha.

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och fortsätta kolla på tv. och vänta på röstningen ska börja, så det blir lite spänning .

LindaAnnaEriksson

Det är omöjligt att njuta helt av
sysslolösheten om man inte har mycket att göra.

- Glömt bort att andas

hemma efter schemaläggning, blev nog ganska bra tror jag. Kändes som att jag skulle jobba hela tiden men nu när jag kollade efteråt så blev det inte så mycket i alla fall. Men man ska väl vara nöjd att man har någon inkomst överhuvudtaget inte alla som har det i sånna här tider...

Blev senare än väntat, men det är som vanligt blir så mycket prat om gamla tider, "nutiden", jobb och allt mellan himmel och jord. Men är alltid trevligt. Camilla blir så arg när hon pratar om endel saker så att hon glömer bort att andas, man måste påminna henne. Ganska roligt att titta och lyssna på !! Haha, fast enligt henne så var jag ungefär likadan, och jag måste nog hålla med till en viss del i alla fall..

Nu är det big brother som gäller ..

LindaAnnaEriksson

- En snabbis

Sitter och väntar på att klockan ska bli efter åtta och att Camilla och Sofie slutar jobba. Och hoppas på att Sofie har tid ikväll för schemaläggning över sommaren. Får se hur det blir. Jag skulle ju vilja veta så man har någon aning om vad och när man kan göra något i sommar.

Fick med mig Axa till affären i alla fall, så jag fick sallad till middagen. haha

Skriver sen igen .

- 1000 inlägg


- Inte alltid roligt att vara ledig

Less och vet inte vad jag ska göra. Det är storm ute så måste vara inomhus. Alla är upptagna, jobbar eller massa andra planeringar. Axa blev den utvalda, orkar inte bry mig om att hon är sjuk så hon måste sällskapa mig i några timmar. För jag har sjukt tråkigt!!

Städat hela dagen på mammas begäran, värdelöst. Men jag var en snäll, duktig flicka (haha!!) och klagade inte, utan gjorde som hon sa att jag skulle..

Nee, Axa var det och Axa blir det!

LindaAnnaEriksson

- Beroendeframkallande

Har blivit som ett beroende eller en tradition kanske, eller jag vet inte vad man ska kalla det (?). Att åka till Camilla och titta på en film, var och varannan dag. Hon lånar filmer av mig som jag åker till henne för att titta på, men alltid trevligt med sällskap.

Jobbat hela dagen innan, sjukt mycket folk och därmed väldigt mycket att göra. Det är bra, för helt plötsligt när jag tittade på klockan så var den halv fem, fast det kändes som att jag bara hade varit där i två timmar (hade varit där i fem och en halv timme..)..

Marknaden en snabbis innan, var i behov av lite nya roliga strumpor och sånna vet jag att man hittar på marknaden. SÅ det blev nio par strumpor till mig och tre till mamma, var 12 för 100 kronor. Sen Blev det en påse brända mandlar.

Sängen kallar!!

LindaAnnaEriksson

- Skönt!!

Dagen närmar sig slutet, blev en kvällspromenad i ensamhet. Skönt! Fick även reda på att jag är ledig midsommarafton och midsommardagen, också skönt att veta!

Skavsår på tårna, då jag har hål i skorna och det inte har blivit av att köpa nya. Så istället får jag skavsår vilket inte är så roligt.. Hoppas på att det hjälper med att vara ute och gå på kvällen så att man blir trött och somnar i tid.

Allt från mig !!

LindaAnnaEriksson

- Överskott på sockerkakor

Ledig och som vanligt skulle/ska jag hinna med miljontals olika saker. Skjutsade mamma till jobbet vid tio, handlade, hälsade på mormor och morfar och lånade hennes gåstavar eftersom att jag hade sönder mina i förrgår.. Oops!!

Åkte i alla fall hem och började baka som jag lovat pappa att jag skulle göra, blev lite mer än vad jag räknat med; fem sockerkakor, en plåt med kokosrutor, en hallonpaj och en äppelpaj. Så nu kan han inte gnälla på att det inte finns något att bjuda på till fika i alla fall....

Ska vänta på att jag ska hämta mamma så ska jag ut och gå sen.. Blir själv idag, var ett tag sen och det kan vara skönt . Ska bara fixa lite ny musik på telefonen så jag har något att lyssna på :)

LindaAnnaEriksson

- Inget cykelväder.

Nu är dagen med stort D här, börja jobba igen!! Hade inte så värst mycket emot det tills jag insåg att det regnar ute och jag är tvungen att cykla i regnet. Känns inte så lockande, men har inget val idag så det är bara att cykla och se glad ut. Det är storm ute fortfarande (också) så jag får motvind vilket gör att det tar ännu längre tid att cykla, får vara ute längre i regnet. Inte min dag idag känner jag. Allt är emot mig.. haha

Är även sjukt trött, även fast jag somnade vid tolv igår, men det hjälper tydligen inte. Får hoppas på att jag piggnar till under dagen.

Nu är det dax att fixa håret.

LindaAnnaEriksson

- Det är över nu...

Nu är min lediga helg plus lediga måndag slut, imorgon börjas det jobba igen. Ska bli ganska skönt. Men jag lovar så mycket som jag klagat på vädret så kommer det bli 20 grader varmt och skinande sol imorgon. Ingenting förvånar mig längre, inte gällande väder i alla fall..

Åkte till camilla vid åtta för en promenad, gick hem till mig fixa schema för Juni och gick tillbaka och inte förän nu är jag hemma. Kallt ute och jag och camilla tyckte det blev så sent så vi tog en genväg över alla åkrarna.. Bättre än ingenting i alla fall..

men nu är det big brother som ligger överst på min lista, och att somna i tid. Har ju sovit bort halva dagarna nu när jag varit ledig, fast det är jag värd.

LindaAnnaEriksson


- Gör inte som jag vill

God morgon!
Bestämde mig igårkväll att jag skulle gå upp vid senast nio idag så att jag får lättare att vakna imorgon då jag ska jobba. Men gick inte så bra som jag hade hoppats på. Vaknade vid elva, sen blev det några avsnitt av Ugly Betty så lämnade inte sängen förän halv ett ungefär (inte bra!)..

Idag är det fortfarande lika värdelöst väder, solen är framme men går man ut så håller man på att blåsa bort direkt av stormen, inte kul. Så istället ska jag sysselsätta mig inomhus hela dagen istället, eller jag ska försöka. Det är inte det lättaste kan jag ju meddela. Då jag sitter vid datorn till jag tröttnat, sätter mig vid tv:n och tröttnar lika fort där sen så kommer jag aldrig på något nytt att göra . Så ska försöka komma på något vettigt att göra istället. Får se hur det går.

LindaAnnaEriksson

- I'm back!!

Hej !!

Tillbaka, vet inte vad jag ska sysselsätta mig med istället för att skriva här. Har ju blivit som ett beroende. Har försökt att "hålla mig" i några dagar men nu går det inte längre. Är kanske inte så meningsfullt det jag skriver, men jag skriver endast för att jag tycker det är roligt.. Kanske inte blir så mycket uppdateringar istället men ska göra mitt bästa, alla har väl dagar då man inte orkar med, känner att det inte finns någon mening med att sitta och skriva bara för att...

Har i alla fall inte hänt något speciellt här. Väntar fortfarande på solen så jag kan få använda solstolen och bli lite brun. Men tydligen så är inte vädret på samma sida som mig. För det är mest bara storm här, solen tittar fram bakom molnen lite då och då men det räcker inte till då jag är tvungen att nöta i flera veckor (utan paus skulle jag tro.) för att ens ändra nyans på mina vita ben haha. Men jag väntar och hoppas på det bästa.

Den här dagen har varit den segaste på hur länge som helst har inte gjort ett dugg, endast kollat på massa repriser från veckan på tv:n och ätit sallad. Och som omväxling så ska jag kolla på Filip och Fredrik nu :)

LindaAnnaEriksson

- Allting är slut

Hej !
Har inte hunnit uppdatera något idag eller jag hade hunnit om jag bara hade velat för jag har inte gjort något speciellt idag. Har ingen fantasi, dålig inspiration (stavas?) händer ingenting som jag tycker är värt att dela med sig av. Därmed mitt beslut (haha..), tar ett uppehåll några dagar får se om jag börjar skriva igen efter helgen eller om det dröjjer längre - ha tålamod ..

Hörs av om några dagar..


- Håll tummarna

Hoppas på att det kommer bli sol imorgon, håll tummarna för det gör jag!! Är ledig och har för tillfället ingen aning om vad jag ska göra. Ut och gå om jag orkar och det är bra väder annars blir det väl lika som den här dagen blev (i alla fall innan jag började jobba, imorgon är jag ledig hela dagen!) titta på tv, röka, äta frukost, datorn, röka, titta på tv osv. Jag röker som fan när jag inte har något att göra, inte bra..

Blev en film hos Camilla idag också, skulle ut och gå men vi har blivit så lata så vi föredrar filmtittande istället. Idag blev det "Man about town" - värdelös. Camilla tyckte den var bra men hon är lite konstig när det gäller sånt..

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Ugly Betty eller Big brother, har inte bestämt mig än men det lär jag göra snart..

Hörs i morgon.

- Insåg att jag inte hann

bara för att jag ska jobba nu om en halvtimme ungefär så har regnmolnen blåst iväg och solen börjar titta fram är det inte typiskt.  Men jag hoppas på att det ska börja regna snart igen.

Börjar känna mig lite stressad över att hinna me att fixa håret och byta om innan jag ska åka så därför hinner jag inte sitta här insåg jag först nu .. haha

Men hörs .

- Jag brukar för det mesta i alla fall

Usch, brukar aldrig klaga när det regnar. brukar tycka att det är mysigt, sitta inne och kolla på en film etc. Men inte idag, idag tycker jag inte om vädret. Vill ha sol, jag som har köpt en solstol och massa roliga grejer. Går ju inte att använda när det ska vara sånt här väder. Mitt humör är helt förstört på grund av det här. Tur att jag ska jobba sen (börjar klockan fyra..) för då spelar det ingen roll att det regnar..

Nu ska jag i alla fall äta lunch..

Hörs senare.

- och Rättviksresan.

...och här är bilderna sen i Fredags när vi var till Rättvik på marknaden.


Camilla, vi tog en rökpaus medan dom andra åkte drive-in på Mc Donalds.
(Hade inte öppnat linsskyddet ordentligt..)


Vi var ute på världens (?) längsta brygga.


Masen och Dan, ute på bryggan.


...


Camilla mitt i solen, hur härligt väder som helst.


Dan


Masen.

- Valborg

Så, nu ska jag vara duktig och ladda upp bilderna från helgen. men blir inte så många då dom flesta är helt onödiga, Tex. så är det typ 25 kort på Tobbe med olika miner bara. Men sen blev det inte så extremt mycket kort knäppta heller. Men några finns det, här är tre sen i torsdags i alla fall (Valborg!).






- Miljonärer

Hemma, blev till att jobba i alla fall. Men var inte så hemskt som jag försökte få det att låta som, var ju bara 4 ½ timme ungefär och det går fort.. Cyklade till Camilla efter och kollade på film; 7 miljonärer, har sett den hur många gånger som helst men älskar den filmen. haha den är såå sjuk !!

Nu sitter jag och äter middag eller vad ska kalla det, kräm & mjölk och mackor. Åt innan jobbade och det var ju några timmar sedan och nu var jag hungrig, extremt hungrig! Orkade inte ställa mig och laga en brakmiddag nu till mig själv så får bli sånt här istället..

Men nu ska jag duka av bordet och sen ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty!

Hörs i morgon.

- Inget datorväder

Känner verkligen av att sommaren verkligen är här, eller nästan i alla fall brukar ju bli en aning varmare .. Men det är skönt, och inget väder för att sitta framför datorn. Men känner att det var länge sedan jag kollade runt på alla bloggar så jag var tvungen att ta ut datorn och sätta mig i solen för att kolla allt jag missat. Men det gick inte så bra då solen förstörde och jag inte såg vad som visades på skärmen så fick sitta under en tröja för att veta vad jag sysslade med.

Blev ledig halva dagen idag, hade varit skönt att vara ledig hela men ska ringa och kolla upp det där alldeles strax och hoppas på att det ändras men tror inte det. Så får vara inställd på att jobba halva dagen istället bättre det än ingenting i alla fall. Kan ju inte alltid får som man vill haha.

Men nu ska jag gå och "umgås" med min solstol ett tag ..

Hörs senare skulle jag tro om inte vädret tar all min tid :)


- Nu är den hemma

Hemma från Valbo, blev min efterlängtade solstol. Blev även en massa linnen, som jag verkligen är i behov ut av plus dom två första säsongerna av "Ugly Betty". Hinner inte lägga upp bilderna nu heller, eller hinner gör jag men ska istället passa på att inviga min stol tillsammans med en smoothie. När det är fint väder, verkar som att det håller på att gå över. Och vid sex ska jag till Camilla för att kolla på nå produkter från, äsch kommer inte ihåg vad märket hette men aah så är det i alla fall.

Nu ska jag gå ut - hörs ..

- Fullspäckat schema

God morgon ! Hann inte med att uppdatera här, då det blev en "spontanresa" till Rättvik för en dag på marknaden med Camilla, Angelica, Thomas och Dan.. Hur mysigt som helst, jättevarmt väder hela dagen. Fick äve lite färg, i alla fall på axlarna .. En bra början. Kom inte hem förän vid 23.00 ungefär igår kväll och då somnade jag nog nästan innan jag kom fram till sängen - därav dålig uppdatering, tog ju inte med mig datorn heller dum som jag var ..

Ska lägga in lite bilder från Rättvik och från i Torsdags när jag var hemma hos Axa och Tobbe men det får bli senare. För nu ska jag göra mig iordning för att åka med Syrran och Gabbe till Valbo köpcentrum och försöka hitta en bade-badenstol eller något liknande.. Får se vad det blir.

Men nu ska jag börja göra mig färdig.

Hörs senare.

- En riktig klyscha

hemma, blev en lugn kväll som planerat. Några öl, god mat och trevligt sällskap - haha värsta klyschan.. Men det var skoj, fick sällskap när vi åt av Basse en stund också, han stannade även vid Kubbmatchen. Jag tror att jag och Axa vann över Tobbe och Basse egentligen. För första gången vann vi precis som man ska göra, men andra gången så lyckades duktiga jag kasat ner kungen vilket gjorde att dom vann, men alltså så är jag och Axa bättre i alla fall eftersom att vi var det enda "teamet" som vann helt själv, alltså utan hjälp av motståndarlaget.

Blev lite Buzz också, där vann jag också (jag är grym.. haha) och sen blev det Big brother resten av kvällen.. Alltså en lugn kväll, men det var så planerna var på grund av att både jag och Axa skulle jobba hela dagen. Men dom planerna ändrades så Axa blev ledig och jag fick jobba halvdag.. ajja.

Nu ska jag sova i alla fall, lägger upp några fina bilder i morgon .

Hörs - god natt