Blogginlägg igen:)

Haft bingolottokväll med mandys. Hjälpte inte ens att vi hade två lotter var, ingen vinst för oss:/ fast det fattade man väl innan också, sånn tur har vi nog inte.

Han nästan tvätta klart allting, men kom på nu att jag har allting kvar hos mamma och pappa. Med allting så menas, täcke, kuddar och sånt. Lite irriterande. Men får plocka ihop nått här hemma så man klarar natten. Orkar inte åka dit nu i vilket fall som helst.

Signe har varit borta i tre dygn nu. Så nu tycker jag det är dax för henne att komma hem.


Finväder

Påbörjat bloggningen ordentligt nu igen, kanske går över snart:)

Sitter ute i solen hos mamma och pappa och bara gör ingenting för tillfället. Har packat ihop alla kuddar, täcken och annat smått och gott och tänkte spendera dagen här med att tvätta allting.. Mycket enklare om man har en torktumlare !! Problemet är ju bara att mammas tvättmaskin är så jävla seg så det här lär ju ta tid.

Istället så tänkte jag vara duktig och städa ur bilen innan den dammar igen totalt:)


Två dagar i rad:)

Signe är fortfarande försvunnen, har varit ute och letat och ropat men ingen Signe som visat sig nångång :( bara hoppas på att hon vill komma hem snart igen..

Var i alla fall en sväng till skärplinge med axa, blev ljusstakar och ljus till den, sen hittade jag inget mera kul, jag som är på riktigt shoppinghumör. Men tur det kanske, så det inte blev så dyrt;)

Sen blev det påskgrillning med Angelica, elinor, farmor, mamma och pappa. Åt så jag höll på att dö.

Sista timmarna innan jag kom hem (som jag gjorde alldeles nyss) tillbringades hos syster och elinor med massa prat och så bjöds det på vatten. Generösa typer det där.. Haha


När katten är borta dansar råttorna på bordet

Känner för att blogga, har ingenting att skriva om men i alla fall:)

Har haft filmkväll hos axa och Tobbe, kollade på Ted. Helt okej film!! Stör mig på att alla nya "stora" filmer. Som dom gör mycket reklam för, med bra trailers inte alls lever upp till förväntningarna man får.. Men men.

Signe är försvunnen, varit borta i typ ett dygn nu, känns inget bra. Julius är deppig, saknar sin bff. Tur han har mig i alla fall:)

Får satsa på en promenad i morgon, så jag kan leta och ropa lite och hoppas på att hon hittar hem..


Huvudvärken från helvetet

Fick för mig att blogga. Kanske händer ibland, vem vet..??

Sov till halv tre idag, är nog nytt rekord. Litade på att katterna skulle väcka mig runt tolv som dom alltid gör, men tydligen är dom ingenting att lita på. Idag fick jag väcka Julius, han var typ okontaktbar:)

Huvudvärken är sjuk, hatar dagar som blir så här.

Kvällen har tillbringats med Ronja (& sen kom även Rasmus..) lagat och ätit mat, kollat på Life of pi och skrattat:)

Nu ska jag duscha.

Hörs när jag har lust:)