-

Nånting händer och det verkar bli positivt. Tur var väl det :)

Men ingenting är glömt och förlåtet...


- Åt helvete med det här nu!

Jag fattar inte meningen med att ljuga, okej en vit lögn. Men det blir fan ingen vit lögn när man gör så att den andra personen i fråga blir besviken/ledsen. Vita lögner brukar vara för att inte göra den andra personen ledsen. Men alla kanske inte har fattat det, inte vet jag i alla fall!

Säger en sak och så får man höra på ryktes vägar att det inte alls är så! Vadå glömt bort??

Fan vad värdelöst tråkigt jag ska ha ikväll, Jag, Angelica och Gabbe tur att det finns en tv i alla fall annars hade jag inte överlevt dagen. Jag är så jävla besviken. Fan för det här!

- Inte min dag

Vilken irritaerande dag. Allting har dött, och då menar jag verkligen allt. Telefonen fick något idiotiskt beteénde och starta något mera. Digitalkameran har gjort samma sak och dött, antagliegn för att det inte finns något batteri och för att jag har laddaren i Ullfors hos Axa och Tobbe. Systemkameran fungerar när och som den vill och det är ju inte samtidigt som jag vill att den ska fungera. STÖRANDE!!!

Kvällen, den har jag inga kommentarer alls på, skiter i allt känns det som för tillfället i alla fall....

ÅÅÅÅHH!

Positivt; jag är sminkad och det är grymt snygg!

- Mandy = nyårsfin

 

Har satt i alla värmespolar på Mandy, hon är riktigt het för tillfället :) haha, Gabbe håller på att sminka henne nu så snart är hon färdig för kvällens, dagens bravader. När hon är färdig så blir det antagligen lunch och sen blir det till att fixa håret och sminket på mig och Gabbe :)


- Inte som planerna var

God morgon. Fryser om fötterna, kallt på både inomhus och utomhus så vet inte riktigt vart man ska vara. Ska duscha snart, planerna var att duscha för en timme sen när jag vaknade men det fanns inget varmvatten och då hade jag fryst ihjäl istället så det är bara att le, vara glad och vänta.
Under tiden ska jag tvätta lite kläder, äta frukost och städa litegrann. Bara jag som tycker det är onödigt att storstäda innan det kommer folk (?) okej att man plockar undan och dammsuger men det lär ju vara bättre att städa ordentligt efteråt istället. Men mamma tycker absolut inte som jag tycker så det är bara att ligga i. Städa städa städa!

Nu är det frukost tror jag!

- Bara att stå ut

Blivit världssämst på att uppdatera, men det får ni stå ut med ett tag tills jag har fått tillbaka skrivlusten. Just för tillfället så känner jag mig bara dum, skulle ringa (höra av mig) till Axa men glömde bort det och sen helt plötsligt så var klockan kvart  i elva. Antagligen så är hon vaken men det är knappt jag. Är galet trött så orkar inte prata i telefonen nu så får ringa i morgon istället och be om förlåtelse.

Imorgon så kommer Mandy hit, ska hjälpa henne med håret sen så tvingade jag Gabbe att ge henne ett lager med smink:) snäll jag!! Mycket som händer och sker i morgon, mycket man ska hinna med. Ska gå och lägga mig så jag hinner med allt. Börja dagen med en dusch låter fantastiskt. Eller inte, det är bland det värsta jag vet att duscha direkt på morgonen men orkar inte duscha nu så det lär bli så..

 

Har lösnaglar på mig så går i ungefär 0,5 kilometer om dagen att skriva, sjukt sakta. Vågar inte för då bryter jag väl av dom. haha

Äsch hörs i morgon istället, ska försöka uppdatera bättre då!


- Massa bara

Skulle behöva duscha, men vill hellre spela tv-spel fast jag sitter vid datorn. Vet inte vad jag ska göra, är rastlös och galet trött. Har jobbat en dag så kan ju inte direkt klaga på att det varit så jobbigt, men det gör jag i alla fall. För just för tillfället så känns allt så jävla jobbigt. Finns så mycket saker som jag vill och borde göra men som jag bara skiter i. Istället så sitter jag framför tv:n, SuperMario eller datorn. Jobbigt och väldigt ansträngande liv jag har må jag säga.

Men nu orkar jag inte med det här..

- Vardag i morgon

Tänkte gå och lägga mig och kolla på sista Johan Falk-filmen nu alldeles strax. Vet inte riktigt vad jag väntar på, kan inte slita mig från datorn bara som vanligt. Jobba i morgon, känns inte så extremt hemskt, då jag bara jobbar en enda dag sen är jag ledig fem dagar igen :) härligt härligt, ska inte klaga!
Men däremot ska jag gå och lägga mig nu om jag ska orka med morgondagen, eftersom att jag sovit så extremt konstigt inatt :S

God natt!

- I'm back...

Nu är jag tillbaka (sen några timmar.) men har spelat spel; med andra ord (som jag köpte idag.) med Rasmus, Angelica och Gabbe riktigt skojigt!
Blev även ett par byxor, en skjorta och en tröja. Ingenting speciellt till nyår och det stör mig att jag inte hittade någonting så får gå igenom garderoben ordentligt och checka om jag hittar något fint som jag kan ha!

Köpte även min efterlängtade skor, med skyhög klack, kommer antagligen typ aldrig använda dom precis som vanligt, men ha det ska jag! haha

 

Mandy var även hit och lånade Oc-boxarna (ettan och tvåan.) och så fick jag en julklapp. En parfrymlåda; Mexx luktar skitgott, tack så mycket!

 


- Jobbig natt

God morgon!
Har inte kunnat sova mycket alls inatt, har mest bara vridit och vänt mig hela natten. Riktigt jobbigt. Vid halv sju tänkte jag ge upp, men ångrade mig och lyckades somna om till nio ungefär sen gav jag upp! Hoppas på att det hjälper mig att somna ordentligt och i bra tid ikväll istället, eftersom att det är jobb som gäller i morgon.

Nu ska jag bara fixa mig lite grann, vänta på Angelica och Gabbe och sen bär det av till Valbo.

- Over & out

Nu har blåsan på tummen blivit extrem har redan ont så måste ge upp för dagen. Plus att jag fick Game over..
Syrran fick Johan Falk filmerna i julklapp, så kunde ju inte låta bli att låna dom för att kolla på dom två sista i serien så nu har jag något att göra ikväll och i morgonkväll.

På tisdag är det arbete som gäller sen är jag ledig i fem dagar igen tror jag! Härligt, härligt!

Over and out, god natt!

- Super mario

Syrran och Gabbe kom precis som det var sagt. Fick en julklapp till; Super Mario till wii:ett helt sjukt roligt så nu kommer jag vara sysselsatt alla lediga stunder från och med nu. Bara det att jag får blåsor på tummarna. Jag trycker antagligen för hårt på knapparna. haha

Har inte hänt så mycket idag, har inte haft tid att suttit vid datorn förän nu. Lär ju vara social i några/någon vecka framöver. Imorgon blir det Valbo :) kolla om jag hittar något fint till nyår...

- Jag var faktiskt tvungen

Ska gå och lägga mig men var tvungen att kolla på Sms-roulette. Fungerade inte som det skulle hemma hos Axa och Tobbe så fick kolla nu istället.

Imorgon kommer syrran och Gabbe nu är det bestämt. Eller nu har jag fått ett riktigt svar men får väl se kan väl inte lita på dom till 100% haha

Men nu är det dax för sängen.

- Sms-roulette finalen..



... och Kissie vann!


- och så ska det bli

Sitter hemma hos Axa på en hård plaststol medan hon håller på att blondera mitt hår. Hoppas på att det blir sista gången och att allt blir som jag vill att det ska bli efter den här gången, men det tror jag inte egentligen. Men hoppas kan man ju alltid.

Blev en sväng till Valbo, där jag inte handlade någonting. Eller jag köpte blondering och Glansspray. Men det är väldigt lite för att vara mig. Ska ju in igen på Måndag får jag hoppas. Får vänta och se om Syrran och Gabbe kommer hem imorgon, eller jag förväntar mig att dom kommer i morgon. punkt slut!!

- Spöke?

God morgon alla! Har varit vaken några timmar men har grejat med massa annat.
Nyss ringde Malin, så blri en tripp till Uppsala eller Gävle med Axa och Malin och kolla in mellandagsrean. Ska väl inte handla något speciellt men man vet ju aldrig kanske hittar något jättebra.

Ska börja fixa mig, så jag inte ser ut som ett spöke.

- ska jag eller ska jag inte?

Hemma, sitter och funderar på om jag ska duscha nu eller i morgon. Skulle vilja gå och lägga mig samtidigt som jag vill duscha, gud vilka problem man har alltså (I-landsproblem??)..

Storm ute och jag höll på att blåsa i diket när jag åkte hem, fick sitta och styra åt vänster hela tiden. haha lite läskigt det där. Ska tydligen vara liknande väder i morgon och det låter ju väldigt uppfriskande, eller inte. Får passa på att göra alla "inomhusaktiviteter" i morgon då. Och jag som verkligen älskar att sitta inne på grund av vädret.

- Fläskfilé och Falk

Åkte en sväng till Farmor för att visa hur hennes mobiltelefon fungerade. Eftersom att hon fick sin första mobiltelefon igår så kunde hon ju inte ens grunderna, men tror hon förstod det viktigaste när jag åkte därifrån i alla fall. (Tänkte lägg upp bild, men det går inte..) Är i alla fall en Doro en sånn där mobil utan några som helst funktioner på i stort sett, går att ringa till och från och det är huvudsaken:)

Nu ska jag alldeles strax åka till Ullfors (Axa och Tobbe..) äta fläskfilé som jag har beställt medan dom antagligen äter pizza och så ska vi kolla på Johan Falk, tredje filmen.

Klicka här!


- Ensam hemma

Har fortfarande inte piggnat till, fastnade vid tv:n då det var Ensam hemma 4 (tror jag!!). Och nu sitter jag här igen. Lär ju inte bli mycket mer gjort idag.
Nu kom ju i alla fall mamma och pappa hem får se vad dom ska hitta på, kanske har någon bra idé, vem vet?

- sånt är livet.

Helt galet trött. Låg vatken till halv fyra i morse och kollade på film ... och vaknade vid halv tio av att pappa behövde en tändare och kommer instormandes i mitt rum, och för att vara säker på att han verkligen fick ta en så var han tvungen att väcka mig .. men men..

Sitter och funderar på vad jag ska göra hela dagen, har så mycket som jag borde göra men ingenting jag vill..

- Helt okej dag :)

Inte förän nu är dagen slut. Men har varit en helt okej julafton. Jag har en tendens att alltid klaga på allting och speciellt på julafton(en?) men inte i år. Är helt nöjd. Nästan hela släkten samlad, mysigt att bara sitta och prata och ha det bra!

Fick mest pengar, men det är alltid bra. Då får man ju köpa vad man vill och jag har ju en tendens att köpa allt jag vill ha i stort sett så. Det kommer att gå åt, det kan jag lova.

Imorgon är det mycket som ska göras. Har säkert lovat mer än vad jag kommer ihåg, känns så för tillfället i alla fall - att jag glömt något/någon alltså. Men ska i alla fall flytta om lite i alla garderober vi har så att jag får en till . Behöver ju det så!
Sen ska jag till Farmor och hjälpa henne med hennes mobiltelefon hon fick i julklapp.

Men nu ska jag röka sen ska jag gå och lägga mig. Ska passa på att ta vara på tiden då jag är ledig :)

- Bara ändå

Tråkigt lång dag alltså, ska väl börja med att platta håret och byta om så jag kan hjälpa mamma med middagen och allt annat som ska förberedas innan halva släkten kommer för julfirande, eller vad man säger.

Hoppas på en bättre uppdatering senare.

- God jul!

Så nu är jag nyduschad, blev en snabbdusch då jag känner mig sjukt stressad att komma i säng nångång. Tycker synd om Axa som skulle hem och baka fyra kladdkakor mitt i natten.

Ska bara kolla alla bloggar och greja lite innan bara. Smörja in mig med nån fet kräm för nu är jag sjukt torr och det är det värsta jag vet.

Om en kavrt är det julafton så nu måste jag sova en stund.

God jul!

- Luktar pizza

Blev en helkväll hos Ronja tillsammans, med Axa, Tobbe, Micke, Ronjas mamma och syster (Viola och Linda!), Bingolotto (Utan vinst som vanligt.) massa skratt och enbart helt mysigt. Lär vi göra om helst innan nästa år. haha

Det är då anledningen till att jag inte skrivit innan, åkte direkt efter jobbet. Och nu ska jag duscha innan jag går och lägger mig. Kan ju inte lukta matos (Pizza?!? haha) på julafton. skulle ju inte kännas så fräscht!


- Någon mer kanske?

God morgon. Försov mig i morse, eller mobilalarmet ringde inte, vilket gjorde att mamma fick ropa och fråga vart jag var vid kvart i tio. PANIK!! Jag som skulle hinna göra så mycket i morse, men 70 % struntade jag i eftersom att jag hellre sitter vid datorn. Haha hatar den här jävla telefonen, någon mer som har problem med någon liknande telefon som inte tål kyla??, kan ju inte ha telefonen i fönstret för då dör den för att den blir för kall??

 

Men nu är hela min dag förstörd, usch jag hatar att vara irriterad och morgonen är jag extremt lättirriterad..


- Mest bara arbete!

Blev en sen kväll, då jag åkte till släkten och överlämnade en julklapp, fast den var till hunden.

Har inte hänt mycket idag, trodde det skulle bli segaste dagen på flera år på jobbet men ack så fel jag hade (haha) var lite ströfolk hela tiden, så man hade något att göra i stort sett hela dagen och därmed gick tiden en aning fortare för helt plötsligt så var klockan kvart i sju . Blev helt lycklig när jag kollade på klockan och jag bara hade cirkus en timme kvar att jobba och inte tre timmar kvar som jag trodde innan jag såg klockan.

I morgon är det arbete som gäller igen, men efter det så är jag långledig. Jobbar inte förän på Tisdag nästa veckan efter det. Mest ledighet för min del nu känns det som. Fast jag klagar inte är så himla glad att få vara ledig alla sånna här dagar. Har bara två dagar kvar att jobba i år; i morgon och på tisdag :)

Helt meningslöst inlägg, men det kom av bara farten och nu ska jag gå och lägga mig :)

- Kyla; burr!

God morgon. Är trött och skulle vilja sova några timmar till. Men det går inte, ska jobba och börjar om 50 minuter och innan det ska jag förbi Axa med pengar!
Fryser bara genom att titta ut genom fönstret så funderar på att klä på mig ännu mer innan jag går till bilen. Brukar ju inte direkt vara så värst varmt på jobbet heller. Men får hoppas på det bästa!

- Jag är kär!


Måste ju bara meddela att Din sko har grymt snygga skor. Var in där idag och jag köpte inte ett enda par (stolt över mig själv..) fast jag ångrar mig, tur att jag ska tillbaka snart! Jag är kär!!


- Vet inte hur ?!?

Blev inte så extremt mycket som jag köpte när vi var till Valbo. Blev lite ljus, dekorationssand, två ljusstakar/lyktor (?) och tre filmer, Inglorious Basterds, Baksmällan och nya Wallander. Så nu är jag sysselsatt några dagar. Har blivit besatt av filmer, förstår inte hur jag skulle klara mig utan att titta på film eller liknande varje kväll.

Så på måndag (hoppas jag!) så blir det tillbaka till Valbo för att hitta något fint till nyår. Skulle även vilja åka till Uppsala (då inte Skopunkten finns i Gävle.) och kolla på skor.

Men nu ska jag hänga tvätt och sen sova.


- Tårna håller på att dö

Tillbaka efter ett varv ute i kylan. Även fast jag hade hur mycket kläder på mig som helst så frös jag, tycker inte om att frysa, speciellt inte om fötterna/tårna... Men nu sitter jag inne hos Camilla i alla fall och för en gång skull så är det varmare inomhus än vad det är utomhus och det är ju positivt.

Camilla håller på att byta om, vi ska alldeles strax åka iväg till Gävle, Valbo för att titta om det finns något roligt. Inte för att jag är i så stort behov ut av något nu dagarna innan julafton. Ska ju tillbaka på Måndag eller nått med Syrran och Gabbe om dom har hunnit hem hit till dess. Då ska vi checka om det finns något fint till nyår. Plus att jag behöver göra en storshopping på systembolaget..

Men nu ska jag låna lite grejer så att jag kan göra mig färdig för att åka.

- Utgång i kylan

Håller på att klä på mig så mycket kläder som jag hittar ungefär. Camilla har lyckats med att få mig att gå ut och gå. Sa nej när jag insåg att det var tio minusgrader ute men ångrade mig. Men får se borde klara av några kilometer i alla fall. Får hoppas på det i alla fall.
Nu är det bara raggsockor som fattas och sen ska jag ta fram mössa, halsduk och vantar och sen bär det av. Blir väl Uppsala eller Gävle efter det, antar att det blir Valbo!!

- väder och vind

Det verkar aldrig som att det ska sluta snöa. Tycker att det räcker nu eller det är för mycket har ju snöat i stort sett oavbrutet i flera dagar. Man får tydligen välja 20 minusgrader eller snö. För det är dom alternativen som verkar finnas. Blir så irriterad på att det inte bara kan vara som det är. vill inte ha mer snö och vill absolut inte ha mer kyla.

- God natt!

Lägga mig, fatta skönt. Helt slut i benen fast jag inte gjort mycket annat än suttit på hela dagen, eller i alla fall 75 % av dagen har jag suttit. Haha
Har i alla fall blivit blondare nu igen, blir mer och mer nöjd för varje gång. snart är det så blont som jag vill ha det och sen blir det löshår, har kommit på att det är mycket finare med löshår på blont hår än mörkt. I alla fall på mig.
Så nu har jag en helt ledig dag i morgon istället, ska bara städa litegrann åt mamma som jag inte hann/orkade med idag. Men sen pratade Camilla om att åka och köpa julklappar eller nått så får se vad som blir med den saken. Har ju egentligen köpt klart allting, men hittar jag något så kan jag ju inte låta bli; typiskt mig :)

God natt!

- Brittany Murphy död ?!?

Var in på Expressen och skulle kolla om det hade hänt något intressant i Sverige eller i världen. Och ja, eller intressant vet jag inte men det var ju inte direkt något man hade räknat med. Brittany Murphy har dött! Helt hemskt!! Läs själva, står antagligen på Aftonbladet också..






- Fick ett uppdrag

Sitter hos Axa och Tobbe. Tobbe har vi skickat iväg till Bennys för att köpa kvällsmat medan jag och sitter vid varsin dator och grejar för oss själva och kollar lite halvt på Coyote ugly. Håller som sagt på att blondera håret. All blondering är i väntar bara på att det ska bli färdigt för att tvättas ur.

Jobbigaste datan att sitta och skriva vid så orkar inte mera.

- Dagens, jag vill ha!




Hög Stövel från Skopunkten.com

 
Sandalett från Skopunkten.com
 


Hög Stövel från Skopunkten.com


Dessa tre är från skopunkten

Satt även och kollade på Din sko och där finns det också grymt snygga skor. Men lyckades inte lägga upp bilderna på dom på bloggen..
Men jag börjar känna ett starkt sug efter att åka och köpa skor nu. Och får jag som jag vill så blir det ganska många nya par. :)


- Plötsligt händer det

Axa ringde, min dag blev räddad. Inte för att det ändrar att jag har suttit vid datorn och haft tråkigt mer än halva dagen. Men nu vet jag ju att efter klockan åtta då Axa ringer så kommer jag inte sitta vid datorn något mer, inte dom närmsta timmarna i alla fall - För då ska jag bli blondare:)

- Tänk om...

Jag har sjukt långtråkigt. Har städat, börjat tvätta, bytt sängkläder, vattnat blommor, tvättat spegeln + fönstren och jag kommer fan inte på något mer att göra. Länge sedan jag var såhär uttråkad. Irriterande att det är snö ute, att det är vinter över huvudtaget det förstör allting!
Tänk er sommar och sol, sätta sig ute, utan att frysa ihjäl även fast man har vinterjacka, mössa, halsduk, vantar och allt annat som hör till kyla. Jag vill ha sommar och något att göra exakt precis just nu!

- Vakna med stress

Fick reda på i sista minuten att vi skulle till Famor idag och äta mat eftersom att hon fyller år i morgon. Så blev väckt av mamma vid tio över elva (såå härligt att få sova två timmar längre än normalt.) att vi ska åka om en halvtimme. Kände mig lite stressad kan jag lova. Men jag han allt jag skulle. Men glömde telefonen hemma med dött batteri. Men överlevde det också.

Nu ska jag städa lite, som jag lovat mamma att jag ska göra i morgon. Men tänkte göra det idag så slipper jag i morgon .. :)

- Bilderna från i fredags

 

Malin med mina fluffiga, rosa tärningar till bilen som jag fick av Tobbe

 

Micke och hans drink, tror inte den är så god som det ser ut att vara på Mickes min.

 

Linnet Malin fick av mig.

 

Tröjan Ronja fick av Mig, Malin och Axa.

 

Tobbe vann en film med Teletubbies på julklappsspelet, mitt paket.

 

Såå himla söta :)


- Fjärde advent



Bara fyra dagar kvar!!

Första året på jag vet inte hur länge som jag verkligen ser fram emot julafton och allt runt just den dagen. Vet inte varför för egentligen så tycker jag att julen mest är jobbig och överskattad. Men men hoppas på attd en blir bra i år då !!


- ...och vinnaren är Linda!

Hemma igen, fastnade framför Buzz! med Tobbe, det var någon frågesport, helt sjukt svårt men jag vann i alla fall flest gånger. Anledningen är att jag är en jäkel på att gissa.. haha

 

hade ju tänkt lägga upp resten av bilderna men skjuter upp det till i morgon istället.

Axa blev nöjd med bloggen så då blev jag också nöjd.

 

Sova!


- En bulle och en bitch!

Blev bara ett smakprov.. eller vad man säger?!?!

Under spelets gång...


Malin fick en mössa av Tobbe, som vi alla blev galet avundsjuka på. haha


Och Micke vann en bulle som Malin köpt :)

Hinner inte några mera bilder nu då jag ska skjutsa hem Axa från jobbet. Roliga och se hennes reaktion på bloggen och få veta vad hon tycker!!


- Hjälper axa

Håller på att kämpa med Axas design på bloggen, inte för att jag är så värst duktig men hon ville ha lite förändringar så jag gör så gott jag kan. Men nu ska jag ta en paus. Ska börja med julgodiset nu (nej, har inte gjort det ännu!)

Så återkommer...

- Samma Lika

Tänkte lägga in bilderna nu sen gårdagen men ångrade mig. Fixar det senare istället.
Åkte en sväng till Mandy och lämnade en julklapp, då kom jag på att jag gav bort exakt samma parfym-present-ask till Mandy som jag fick av Ronja. Eller inte samma men lika :P haha men den luktar gott i alla fall..

Var in till Tierp en snabbis och handla choklad, nötter och massa grejer så nu ska jag göra julgodis.

- Mysig fredag :)

Oj, trodde att klockan var typ kvart i tolv men den var visst tio i ett. Tur att man är ledig i morgon i alla fall, ska bli så skönt att få sova . Även fast jag har endel att stå i i morgon med; som vanligt när jag är ledig. Fast känns ändå skönt att få göra allt i sin egen takt!!

 

Hade som sagt lilla julafton hos Axa och Tobbe, jättemysigt. Spelade julklappsspelet då jag vann/fick ljuslyktor eller inte lyktor men typ ljusstakar. eller äsch vet inte vad det kallas men typ glas med ljus i; små söta. Har inte öppnat alla för risken att slå sönder dom på vägen hem eller nått. Men ska ta och öppna och kolla alla i morgon. Fick även två trisslotter varav en som jag vann femtio kronor på inte illa! (Lägger upp bilder på de mesta som alla fick imorgon orkar inte med det nu!

 

Sen blev det lite spelspelande^^ och mackor med julskinka (hur gott som helst!!) och massa prat. Helt underbart! I riktig julklapp eller vad man ska kalla det så fick jag en parfym med bodylotion och duschcreme (tror det var sånna, en presentask i alla fall.) Naomi Campbell (tror även att det var hennes parfym har minnessvacka för tillfället...) av Ronja, av Tobbe fick jag rosa fluffiga tärningar att ha i bilen. haha matchar (stavas?) perfekt med min rosa rattmuff, problemet är bara att det skär sig med färgen på bilen tur att jag inte hänger upp mig så extremt mycket på sånna saker... Av Malin och Axa fick jag presentkort på Skopunkten, skor är ju aldrig fel! Tack så jättemycket för alla klappar och för en helmysig kväll!


- Jalla jalla!

hemma från arbetete, tänkte stressa till duschen men istället så blev jag tvingad att hjälpa mamma som på något roligt sett har förstört tvättmaskinen. men som tur var gick han att rädda. fast enligt mamma så var det ju mitt fel att den gick sönder där en stund eftersom att jag hade haft hårnålar i byxorna eller nått och så hade dom åkt ur medans jag tvättade och gjort så att det blivit stopp! Men men, saken är ur världen nu i alla fall.

Har fortfarande inte duschat så ska väl ta och snabba på lite, ska hinna med mycket innan jag ska befinna mig i Ullfors, vilket är om ungefär 1 ½ timme. Jalla jalla!

- Lilla julafton

Eftersom att mamma var snäll och inte ställde in min bil igår så måste jag skrapa rutor och greja innan jag åker. Inget problem om det inte hade varit tio minusgrader ute. Usch, jag hatar vintern! Hade inte lidit om det bara hade varit en minusgrad men nu är det ju lite värre än så!

Mamma och Pappa håller på att byta plats på massa tavlor eller vad dom gör och det är ett jävla liv här. hamrar och grejar oavbrytet. Så känns ganska skönt att åka och jobba några timmar.

Ikväll är det Ullfors;Axa och Tobbe som gäller. Lilla julafton med dom två, Malin, Micke och Ronja! Blir det julklappsspelet och lite grejer. Trevligt trevligt!

Har hunnit med mycket nu på morgonen, mamma lovade att dammsuga mitt rum om jag plockade upp allting från golvet. Så det är gjort, helt rent på golvet (i alla fall från saker, har ju inte dammsugit ännu!) och så passade jag på att städa och plocka undan resten av alla grejer från bordet och alla stolar och andra ytor som jag har en förmåga att lägga saker på, speciellt kläder :)

- ...


Det finns människor som det är synd om!


- Letar man fel så hittar man fel!

Som jag skrev i morse så lånade mamma min bil eller jag sa åt henne att ta den för att hon skulle tanka den. Men i alla fall så letar hon fel, och såklart så hittar hon fel. Inte för att det var ett så extremt dyrt problem men irriterande ändå.
Men jag lär ju vara ganska bra jag med som inte ens har märkt att jag inte har någon värme i bilen haha. så det kanske var bra att mamma lånade den och märkte att det enda som fungerar med värme i bilen är stolarna. För där blir det sjukt varmt istället, men har lixom inte ens tänkt på att jag håller på att frysa fingrarna av mig varje gång jag åker.. men men nu ska det ändras. Får grejerna nästa vecka nångång (senast julafton i alla fall..) sen efter det så blir det en tripp till min vän Tobias som får hjälpa mig:)

Nu är det rökpaus sen är det fortsättning på Mysteriet på greveholm.


- Vi har bytt, men bara för dagen!

God morgon!
Fortfarande lika kallt ute, gick ut en snabbis för en timme sen och höll på att frysa fast. Usch, ska jobba idag också så lär ju bli minst två till gånger jag går ut; till och från bilen. Haha tycker verkligen synd om mig själv.

Mamma och jag har i alla fall bytt bil idag, då jag tyckte det var bättre så kunde hon tanka min när hon ändå åker förbi så hon kan tanka. Men då letar hon massa fel, så nu håller dom på att laga vattenmätaren eller vad det heter också. Fast det är ju ganska bra, så slipper jag lägga ner tid på det!

- God natt!


Sängen nästa - hörs i morgon!!


- Julkalendern

Har varit hemma i ungefär två timmar. Blev ett tidigt slut på arbetsdagen, vilket uppskattas extremt mycket då jag var/är trött och har huvudvärk. Hoppas på att den har gått över till i morgon då det är en heldag som gäller på arbetsfronten!!

Ska gå och lägga mig och kolla på Mysteriet på Greveholm var ju typ tio år sedan man såg det. Och nu har ju Axa gått och blivit som besatt av gamla julkalendrar så det är ju bara att låna ut av henne och friska upp minnet lite. Men kanske inte att det är lika bra idag som jag tyckte det var när jag var 10, 11 år nånting. Men hoppas, för om jag minns rätt så tyckte jag att det var skitbra då:)


- dax att jobba

Nu ska jag alleles strax åka och jobba. Har kollat klart på filmen jag började kolla på igår; BrÜno, få inte för er att kolla på den. Så jävla värdelös, den hade ingen handling.

Men nu är det dax att åka..

- Klagande!

Har så tråkigt, så grejade lite på bloggen så fick bli en "signatur" . Hade det förut men lyckades radera den nångång när jag skulle ändra något annat så fick fixa en ny! Men blev bra det också!

När man jobbar så längtar man så efter att få vara ledig och bara vara. Men när man äntligen är ledig så har man inte ett skit att göra. Sitter och fördröjer tiden med att försöka komma på något "vettigt" att göra, oftast helt utan framgång. Men nu är det bara en timme kvar så börjar jag jobba igen. Så ska väl inte klaga...

- Mår dåligt bara av att se

God morgon! Sitter och kollar ut genom fönstret och mår dåligt. Det är hur mycket snö som helst och det känns som att det är väldigt kallt också. Usch vad jag inte tycker om sånt här väder och den här årstiden. Men det är väl antagligen några månader kvar med sånt här skitväder . Fast man kan ju alltid hoppas på att våren kommer i februari :)

Nu är det dax att börja städa. Tänkte att jag skulle hinna med allt sånt där jobbigt idag när jag ändå jobbar halvdag, istället för att förstöra en dag då jag är helt ledig . haha

LindaAnnaEriksson

- Bekymmer .

Camilla är arg på mig och jag har dåligt samvete. Hon tycker och vill att jag ska jobba istället för henne i morgon. Att jag jobbar mellan 11 och 21 istället för 15.45 och 21. Men jag varken vill eller tänker göra det. Och hon blev nog arg. Var inte menat att göra henne arg. men jag vill inte och det får hon ta!

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska göra mycket i morgon innan jag börjar jobba.  Och jag stör mig satan på mamma, hon anser att jag ska göra allt, allt, allt. Gör nånting själv för fan!

Med det säger jag god natt ;)

LindaAnnaEriksson


- Jag är värdelös !!

Fastnade vid datorn för ovanlighetens skull! Ska väl ut och röka för att sedan duscha och efter det så har jag planer på att inte göra något alls :)

Kopplade inte tv-spelet till slut, när Rasmus kommit med alla grejer som fattades för att jag skulle få det att fungera. Så blev till att spela en timme, helt utan framgång då jag är helt värdelös på spel då man ska ut på äventyr och göra massa uppdrag och grejer. Tror till och med att det var ett barnspel, då dom pratade överdrivet "förklarande" om hur man skulle göra. Men det var ju bra, även fast det inte gick så himla bra för mig med den hjälpen. Men får väl försöka fixa till det där nån dag framöver. Just nu vill jag ha nya SuperMario och hoppas på att det är bra och roligt och att jag fattar något.

Men nu ska jag röka.

LindaAnnaEriksson

-Oboý duger inte!

Det slutar aldrig snöar, vilket menar att jag fortfarande sitter inne och tycker synd om mig själv. Har gått så långt nu att jag har börjat städa. men det är ytterst lite!! Ringde även till kusin (Rasmus.) och sa åt han att komma hit med mina grejer till Nintendo Wii:et då det har varit hos honom i flera månader och nu när jag skulle ta hem det så var inte alla grejer med så gick inte att koppla in det eftersom att det fattades sladdar och lite grejer. Men men det skulle han ordna och komma hit med dom senare så får hoppas på att han håller det också :)

Ska väl börja med middagen snart också, men vet inte vad jag ska göra. Själv är jag mest sugen på obo´y men det lär ju bli ett jävla liv om mamma och pappa kommer och ska ha middag och jag har dukat fram typ mackor och oboý . haha

LindaAnnaEriksson

- Dagens, jag vill ha!



Kunde inte låta bli, varje gång jag är hemma och har tråkigt så kollar jag skor och kläder mm på internet. Men idag var jag duktig och beställde ingenting. Fick ju hem ett paket igår med massa kläder så får ligga lågt ett tag. Helst till efter jul, men får se hur det blir med den saken! Den här veckan ska det inte bli något mera i alla fall, men drömma får man alltid :)


(Bilder tagna från
have2have)

LindaAnnaEriksson


- Sa ju det !

Inte bästa bilderna, men jag vägrade gå ut så knäppte alla korten genom fönstrena. Men mår ju riktigt dåligt när man ser . Usch, inte min grej!











LindaAnnaEriksson


- Snö, snö, snö!!

God morgon. men som vanligt så har jag varit vaken några timmar. Är ju ledig och då vaknar jag alltid tidigt, när jag för en gång skull får sova så länge jag vill.

Snöar ute och har gjort det hela natten. Hatar snö! Egentligen så är det väl inte så himla hemskt, speciellt när man är ledig och bara kan sitta och kolla ut på snön, men så blev det inte idag då jag var tvungen att ge mig ut på vägarna! Men nu är jag inomhus och där ska jag förbli resten av dagen, eller så mycket som möjligt i alla fall.

 

Men istället så har man ju så grymt tråkigt, sitter inne annars med men nu när man är som tvungen att sitta inne eller kan ju välja på att gå ut i snöstormen, men det väljer jag bort! I alla fall så känner man sig så himla inlåst och det finns ingenting att göra :/

LindaAnnaEriksson


- Vintern är här!

hejsan! Blev sent "första inlägg" idag. Men kände mig tvingad att hälsa på hos axa då det har hänt lite grejer som hon måste få reda på. men nu är det ordnat och löst, i alla fall så bra som det går att lösa det.

Var där i två timmar och under den tiden så blev det vinter på riktigt, nu är det helt vitt ute, min bil var helt igensnöad (jobbigt!!) och jag är iriiterad över att jag måste gå ut imorgon. Hade varit så härligt att bara ligga inne hela dagen och titta ut på snön men så blir det inte.

LindaAnnaEriksson

- Röda fläckar

Hemma, blev ingen blondering av håret idag då Axa hade huvudvärk. Men men blev Bingolotto och "hämt-mat", Fläskfilé för mig och pizza för dom. Riktigt riktigt gott var det i alla fall. Vann ingenting på bingolotto men jag var så nära på alla möjliga saker men det är ju som vanligt och det räcker ju inte med att vara när och det är ju lite tråkigt.

Har röda prickar överallt efter att Tobbe anföll mig med spritpennan, så armarna och händerna är alldeles fulla och så förgade det av sig så jag har på kläderna med. Alltid lika roligt! Men kan inte skälla på stackarn då jag och Axa ritade på honom med och duttade med duttpennan som man har till bongolotterna. haha han har det inte lätt han eller!?!

Internet är jättekonstigt idag har sett att två av inläggen jag har skrivit inte har publicerats, väldigt irriterande. När jag verkligen lägger min tid att sitta vid datorn och för en gång skull har något att skriva om så då publiceras det inte.

men nu ska jag röka sen blir det sängen och en film.. Hade ju planerat att jag skulle titta på "Solstorm" då jag inte har sett den. Men missade ju första halvtimmen så då gav jag upp den planen.

LindaAnnaEriksson


- Nu ringde det!

Nu ringde Axa, trevligt att hon gjorde det. Inget illa menat men jag har väntat och väntat hela dagen. Har lixom inte kommit på något att göra heller så det har bara blivit till att sitta vid datan och tv:n och väntat hela dagen. Haha
Blev så pass sent så jag blev utan middag också, då vi var bortbjudna på mat vid sex och det hinner jag inte till så får försöka fixa något på egen hand men vet inte riktigt vad. Och jag har ju en tendens att strunta i det i alla fall men men det märks senare när jag håller på att dö av hunger.

Blir även Bingolotto, var några veckor sen sist. Och tycker att det är dax för mig att vinna nu. Känner att jag behöver det, typ en resa till något varmt och härligt land, eller en miljon eller så, skulle ju inte sitta fel! haha

Men men hörs senare.

LindaAnnaEriksson

- Tredje advent

 

Tiden går fort, bara 11 dagar kvar till julafton.

LindaAnnaEriksson


- Helt av mig själv :S

God morgon!
Ställde mobilen på väckning i morse vid nio för att jag inte ska sova hela dagen och kunna somna ikväll, för att inte försova mig i morgon när jag ska jobba.. Men, den har inte ringt än och jag fick vakna av mig själv istället och det blev ju inte förän kvart i elva, inte som planerat!
Men jag hann vakna till Idolreprisen skulle börja i alla fall plus att jag hann med alla morgonsysslor utan problem. Men jag kommer få bekymmer med att somna ikväll istället och vara trött på jobbet i morgon, tur att det är måndag och en lugn dag!

Senare blir det nog blondering, lutar i alla fall åt det hållet för tillfället.

Men nu börjar idol, update kommer!

LindaAnnaEriksson

- Blondering på g.

Hemma och fortfarande mätt efter julbordet. Men det var inte något speciellt, ska inte klaga för jag blev ju mätt men det var ändå tråkigt och potatisen var kall!!!
Åkte till Axa och Tobbe efter och kollade på en film; Johan Falk (tvåan..) Vapenbröder, den var bra.

Imorgon blir det Idolreprisen och sen så hoppas jag på att Axa tar sig tid med mitt hår igen. Känns som att det är dax för en ny blondering!

Men nu ska jag sova. Blev ju bara fyra timmars sömn natten som var :/

LindaAnnaEriksson

- troll

ska börja fixa håret, då jag ser ut som ett troll och antagligen inte visa mig ute bland folk i den frisyren för mamma. Men igår såg jag minst lika "troll-lik" ut och då tyckte hon det var fint .. hmm, aja! Ska i alla fall fixas till.
Ska ju som jag sagt tidigare på julbord ikväll sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på, brukar tröttna ganska fort när jag är på sånt här.

Men men nu ska jag byta tvätt i maskinen.

LindaAnnaEriksson

- Vänta snällt.

God morgon! Trött, trött, trött!
Mamma väckte mig vid nio och då var det bara att vakna efter typ fyra timmars sömn (!?) eftersom att jag lovat att följa med till Gävle och handla. Inte för att jag har så extremt mycket emot det men några timmars sömn till skulle ju inte sitta fel.

Retsen av dagen (?), då ska jag tvätta jag är i akut behov ut av det. Men mamma hann först som vanligt så det är bara att vänta snällt på min tur.

LindaAnnaEriksson


- Ovanligt, nej!!!

Hemkommen, åkte till Camilla för att få tiden att gå plus att jag inte träffat henne sen förra veckan tror jag! Sa redan i telefon att jag vägrade titta på film/tv för då tyckte jag att jag lika gärna kunde vara hemma och kolla på idol-final. Ja! Snäll som jag är så struntade jag i idol för hennes skull.
Satt mig i bilen och åkte dit och vad hände? Blev en sväng till Tierp för att hämta mat (Pizza och Kebab, för kinarestaurangen hade tydligen stängt 45 minuter tidigare, minst!) och hyra film. Vi kollar alltid, alltid, alltid på film, har nog ingenting annat gemensamt än att kolla på film (och att röka...).Blev i alla fall Johan Falk - gruppen för särskild insats (eller något sånt, den första Johan Falk-filmen av dom nyutkomna var det i alla fall..) ska inte klaga för den var faktiskt bra, men det är ju ändå fredag..

 

...eller var, nu är det lördag och jag ska gå och lägga mig! GOD NATT

 

LindaAnnaEriksson


- Jag är en förebild :)

Hela släkten på besök! Sitter på rummet med massa folk som anser att jag är den man måste följa efter :) haha Så därför är mitt rum fullt med folk, tre stycken men det är ju några som har mig som förebild i alla fall :P

Nu ska jag röka; orkar inte skriva.!

LindaAnnaEriksson

- Trevlig, inte min grej!

Hemma från jobbet, skönt med en halvdag! Bjöd familjen på pizza och nu sitter jag här. Ska alldeles strax gå och duscha sen skulle jag ju tro att det kommer massa folk för att gratta mamma så då är det bara att klistra på smilet och vara trevligt, klart det bästa jag vet (eller inte!?!)

Uppdaterar senare måste duscha nu så jag kan göra mig färdig!

LindaAnnaEriksson

- Grattis Mamma!

God morgon! Ingenting vettigt att skriva som vanligt varje morgon. Har ju inte hänt så mycket annat än att man sovit.

Mamma fyller år idag, så säger Grattis till henne och så åker jag och jobbar i stället :)

LindaAnnaEriksson

- Japp så är det!

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Jobba sex timmar i morgon, skönt att jobba ett kort pass, speciellt på en fredag. Mamma fyller ju år i morgon så ska väl vara social med tjocka släkten när dom kommer hit för att tigga tårta :) haha Lyckades ju i alla fall hitta en present till slut i alla fall, efter många om och men.

Har kollat på "Mammas pojkar" och blivit irriterad för att dom valde fel. Fast dom borde väl veta bättre än mig egentligen men jag tyckte att dom valde fel. Det var inte bara en som valde fel, utan ALLA valde fel. Eller Tim, det spelade ingen roll vem han valde men dom andra då, Bobby valde ju bort Jane på grund av sin mamma. Det måste vara därför.

Äsch ska sluta haka upp mig på helt oväsentliga saken ska borsta tänderna och gå och lägga mig i stället. Kolla film .. Wallander idag, flickan som lekte med elden blev det igår! och den var värdelös, eller så hade jag för höga förväntningar, vem vet vem vet!



LindaAnnaEriksson


- Vinter eller?!



För ett år sedan ungefär. Och nu är det bara lerigt ute. Men ska inte klaga hellre sånt väder det är nu än att det ska vara massa minusgrader och snö. Ganska fint med snö men inte riktigt min grej !

LindaAnnaEriksson


- God morgon

God morgon!
Känns som att det kommer bli en bättre dag idag än vad det har varit dom senaste dagarna. Försov mig inte, utan vaknade vid nio och gick upp kvart över. Har hunnit gjort allt som ska göras utan att stressa och det är skönt!

Jobba idag också, känns inte så lockande men har ändå ingenting annat som jag skulle vilja göra så kan lika bra åka dit utan att klaga. Men först ska jag kolla på tv .

LindaAnnaEriksson

- Stressad hela dagen!

Så nu är jag tillbaka. Tror det är första gången syrran ringde mig sen hon flyttade och hon flyttade i slutet av september, tur att man är omtyckt. haha Nej men det är bara för att hon är så extremt snål (Förlåt Angelica men det är bara sanningen!!)...

Försov mig som sagt i morse, egentligen inte men vaknade inte av klockan som ringde (eller så ringde den inte jag vet inte...) vid klockan nio. Så vid tio vaknde jag och fick panik och det har jag märkt av hela dagen. Hatar att vara stressad, känner mig fortfarande stressad på grund av det och därför ska jag gå och lägga mig och kolla på sista fem minuterna av One tree hill säsong 6 (tror jag!)..

Men vi hörs i morgon (?)

LindaAnnaEriksson

- mycket som händer när man sover

Huvudvärk och allmänt trött. Försov mig i morse, eller jag vaknade inte av mobilalarmet eller om det ringde jag har faktiskt inte en aning. Hade i alla fall tänt lampan någon gång innan klockan sju ..

Nu ringde syrran för att gratta mig på namnsdagen..

Återkommer .

LindaAnnaEriksson

- Blir bättre imorgon!

Nu är hela den här dagen slut också, tråkigt men sant. Ska bara gå ut och röka sen blir det sängen för min del.
Onsdag, torsdag och halva fredagen så är det jobb som ligger överst på listan. Helgen är oplanerad och jag hoppas att det hinner ändra sig.

Vill så mycket men ingenting går att göra något åt! Låter allvarligare än vad det är, men jag orkar inte skriva något här så jag skiter i det helt enkelt!

LindaAnnaEriksson

- Jag kallar det beroende!

Sitter och läser ikapp alla blogginlägg på alla bloggar som jag följer slaviskt varje dag. Kan kalla det vad ni vill, jag kallar det beroende. Kan vara ganska intressant ibland faktiskt!

Blev Uppsala med Axa, Åsa och Wiggo idag. Köpte inte så mycket en födelsedagspresent till mamma och "Flickan som lekte med elden"-filmen. Så minskade inte så mycket i plånboken, vilket är skönt eftersom att jag ska fortsätta blondera håret ett tag och sen satsa på löshår igen och det behövs det pengar till!

Återkommer lite senare.

LindaAnnaEriksson

- en av dom sju dvärgarna!

Röka!!!
Det är exakt vad jag ska göra nu, sen blir det sängen.
Skippar Ben&Jerry idag, dom går nog åt med tiden i alla fall nu när jag fyllt upp frysen med dom :)
Klarar mig i några månader.
Eller inte så länge men ett tag i alla fall, äter inte lika mycket glass nu på (den så kallade..) vintern mot vad jag gör på sommaren.


Äsch hörs i morgon istället bättre humör då kanske.

 

God natt!!

LindaAnnaEriksson


- Kunde ha gått bättre!

Jag var på dåligt humör när jag kom hem från jobbet på grund av att det har varit en sådan extremt jävla seg dag och det har inte hänt ett skit. Läst tidningen/-arna om och om igen! Och det blev ju inte bättre av att datan hakade upp sig när jag hade skrivit ett inlägg här för att avreagera mig. NEJ!!

Vet inte vad jag ska göra, om jag ska fortsätta spela mahjong på datan eller om jag ska gå och lägga mig i sängen med Ben&Jerry och kolla på One tree hill. Tror jag gör båda alternativen. Usch vilken tråkig dag, och fan vad jag är på dåligt humör. Irriterande!

Uppsala i morgon, hoppas att den dagen är bättre. Hade fått mejl från
Halens idag i alla fall om att kläderna och grejerna jag beställde ska komma om tio till tolv dagar. Och jag blir galen om dom inte gör det, för jag vill ha dom innan julafton.

Nyårsafton är räddad i alla fall får se om det blir som jag vill och tänker planera nu då! Och den planeringen innehåller inte att jag ska sova på tolvslaget som jag hade planerat sedan innan..


Evelyn & Mandy! Från nyårsafton 2008/2009. söta dom är :)


LindaAnnaEriksson


- Det är ett måste!

Nu har jag duschat, vet inte hur men fastnade vid mammas data på något konstigt sätt när jag egentligen skulle hänga tvätt. Men men skulle bara skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig.

Pratade med Axa nyss, så får se om det blir Uppsala på tisdag. Skulle ju behöva åka och köpa en födelsedagspresent till mamma annars käner jag mig elak. Även fast jag jobbar hela dagen (på fredag när hon fyller..) så måste hon ju få något av mig i alla fall :)

Men nu ska jag hänga tvätten och sen blir det sängen och One tree hill..

LindaAnnaEriksson

- Garderobsrensning.

Nu har jag städat hela rummet, känner mig riktigt duktig. Har till och med plockat upp allting som var i påsar från olika gånger jag har shoppat och från Ullared och lagt det där det ska vara, vikas, hänga på galge, i lådor, på hyllan osv. Riktigt stolt.
Har även tagit fram julstjärnan och alla jultomtar som jag har; är inte så många, typ sex stycken. Men tycker inte om små tomtar och julgrejor ser så rörigt ut med sånna tycker jag. Eller på endel ställen passar det jättebra men inte i mitt rum då jag redan har miljontals med grejer. Istället så har jag större tomtar och snögubbar som jag placerar ut:)

Kom på att jag måste skaffa en till garderob, fast det kommer jag på varje gång jag städar och plockar/hänger in i garderoberna jag redan har. Men problemet är att jag inte får plats. Men snart är jag tvungen i alla fall så då får jag greja till det med resten av "möblemanget" så att jag får plats. Mamma tycker att jag ska rensa och kasta/ge bort typ allt jag har som hon anser att jag aldrig använder . Men det tycker inte jag, har rensat så gått det går, blev ett par, typ 5 tröjor kanske och ett par leggings mindre. Resten använder jag men kanske inte så väldigt ofta.
Men kläder som jag använt det senaste året kan jag ju inte bara kasta bara för att, kanske får för mig att använda det igen.

Äsch nu ska jag duscha.

LindaAnnaEriksson

- Helvete!

Fan, jag har städat bort mitt linsskydd till kameran.
Bara att riva fram allting igen och börja om !!! TYPISKT!!!

_____________________________________________________________

Update; Hade glömt att kolla i väskan, och där låg det! haha

LindaAnnaEriksson


- Ullared, flashback!!

Tänkte lägga upp lite bilder från Ullared och på några av grejerna som jag köpte där.


klockan 07.30 efter ÅTTA timmars bilresa.


När vi skulle försöka få in allt i bilen och komma därifrån. Gick inte så bra men efter att vi packat om allting så gick det till slut i alla fall.


Ronja, Camilla och Katrin.


Dukar som jag köpte, tyckte dom var riktigt fina :)


Ljusstakar, skulle ge bort dom i julklapp men ångrade mig. Så nu ska jag skaffa ljus och stenar eller något och fixa till dom lite.


Tavla.. Riktigt fina, bara det att jag inte har plats med dom. Men var tvungen att köpa dom i alla fall för annars hade jag ångrat mig..


Även på Marilyn Monroe..


Och så denna köpte jag !!

LindaAnnaEriksson


- Julklappar (?) check!!

Blev en tur till Valbo med kusin (Ronja.) idag. Riktigt trevligt. Blev klar med alla julklappar utom en. Men det lär ju hinna ordna sig. Kom även på sen att mamma fyller år på fredag. Eller klart att jag vetat om det men har bara inte tänkt på att man borde ge en present också :) haha
Så det får jag fixa på tisdag eller nått när jag är ledig, för resten av veckan jobbar jag och då hinner jag inte med det.

Börjar känna mig lite bättre med förkylningen, har bara ont i huvudet nu. Egentligen så borde jag väl ligga hemma och vila en eller två dagar till, men det går inte för jag måste jobba.

Men nu ska jag plocka undan lite i rummet och starta en maskin med tvätt...

LindaAnnaEriksson

- Andra advent

 



Andra advent, veckorna bara flyger fram.

LindaAnnaEriksson


- det kallas väl skavsår?

hade inte räknat med att det skulle ta så lång tid som det tog. Men det gör absolut ingenting. Har i alla fall blonderat håret igen och nu är jag blond på riktigt.. igen! Fast det är bara att fortsätta kämpa så att det blir riktigt blont så som jag vill ha det!

Har fått "skavsår" under näsan av att jag snytit mig för mycket, riktigt jobbigt. Så hoppas på att jag ska bli frisk så jag slipper allt det här snart. Egentligen borde jag väl ligga hemma och vila hela helgen medan jag är ledig. Men nej! istället så har jag allt annat för mig. Fast idag har det varit ganska lugnt. Men i morgon blir det Valbo och så hoppas jag på att jag ska vara klar med alla julklappar innan morgondagen är slut. Har fått en till färdig idag i alla fall, tack Axa för det!

LindaAnnaEriksson

- One tree hill

farmor har precis varit här och ätit middag och jag ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på One tree hill. Väntar på att Axa ska ringa och meddela att hon slutat jobba, då blir det blondering av håret igen. Lär ju behövas .

LindaAnnaEriksson

- Julen närmar sig!

har varit vaken några timmar, men känns inte så då jag har huvudvärk och allmänt förkyld och hängig. har i alla fall hjälpt mamma att baka; bullar blev det! Eller mamma bakade massa kakor fast det var innan jag vaknade.

Resten av dagen, ska försöka hinna med att städa eller i alla fall plocka lite i mitt rum. Förstår inte att det kan bli så himla stökigt så fort. Jag är ju nästan aldrig där inne, men men ska försöka bättra mig fast så säger jag jämt utan att det hjälper.

Nu ska jag i alla fall skriva lite julkort.

LindaAnnaEriksson

- Erik & Calle?

Klarade av att jobba hela dagen, utan några större problem. Bara extremt jobbigt att vara förkyld med huvudvärk och så extremt snorig som jag är just nu!

Ligger och kolla på idol, blev ändrade planer. skkulle egentligen ha varit hos axa och blonderat håret men hon skulle ut på krogen istället. Och det gör faktiskt inte så mycket, känner att jag ska duscha och bara ta det lugnt istället. Kolla på idol !!

jag har ändrat inställning på idol, har hela tiden tyckt att Erik och Tove ska vara i final men nu har jag ändrat mig till Erik och Calle! Visar sig snart! Eller, vad tycker ni? 

LindaAnnaEriksson

- Får se vad som händer och sker!!

Sämsta uppdateringen men orkar inte så mycket mera då jag är dunderförkyld och det är extremt jobbigt. Speciellt då jag måste jobba idag. Igår så åkte jag hem tidigare från jobbet eftersom att jag inte orkade något mera, får se hur det blir idag. Har inte råd egentligen.

LindaAnnaEriksson

- Allt i sista sekunden

God morgon!
Kom på i sista sekunden igårkväll att jag inte har några cigaretter så jag måste åka och köpa det innan jag börjar jobba.
Har blivit förkyld under natten, är så himla jobbigt. men får hoppas på att det inte håller i sig så himla länge. Jag vill vara frisk!

Nej, nu måste jag tvätta också, glömde bort att göra det igår.

LindaAnnaEriksson

- Kan inte hålla mig längre

Ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla på One tree hill, säsong 6 (köpte boxen igår..). Imorgon börjar arbetet och vardagen igen. Känns som att jag varit ledig jättelänge, fast det bara är tre dagar. Men det är väl antagligen för att man hunnit med så himla mycket på dom dagarna.

Beställde lite kläder nyss också, har inte råd egentligen men kan inte låta bli. Har hållt mig så himla länge nu från att beställa och nu gick det inte längre.

Men hörs..

LindaAnnaEriksson

- Bakfull? skulle inte tro det!

Känner mig bakfull, men har inte druckit på hur länge som helst. Tror, eller vet att det beror på mina konstiga sömnstunder dom senaste dygnen. Okej, jag sov hur länge som helst inatt, somnade vid halv ett och vaknade vid kvart i tolv idag. Hur skönt som helst, men det är inte förens nu som jag börjar känna att jag är vaken.

Har suttit på golvet i köket typ hela dagen och slagit in julklappar och jag är inte ens färdig. handlade hur mycket som helst igår egentligen. Bland annt en ny telefon, det var på tiden, har inte haft den gamla så jättelänge (8 månader eller nått.) men det var fel på den och jag orkar inte anstränga mig att laga den.


LG KM900

Har inte orkat suttit vid datorn, har mest bara tagit et lugnt. Ska även börja kolla på lite julklappar på datorn om jag hittar något. Har ju några kvar. Och helt plötsligt så har jag extrempanik över att jag inte köpt något . Så nu är det bara att ligga i..

(Lägger upp lite bilder, på det som jag köpte och lite annat när jag har tid, ork och lust.)

LindaAnnaEriksson


- En update från roadtripen

Norrköping, sitter i bilen påväg hem. Camilla letar efter någonstans att kissa medan jag letar efter oxfilé med pommes frites. Fatta vad gott jag skulle bli så lycklig om jg hittade en restaurang som inte hette mc donalds .

Jag vill sova..

LindaAnnaEriksson