- Lilla julafton

Eftersom att mamma var snäll och inte ställde in min bil igår så måste jag skrapa rutor och greja innan jag åker. Inget problem om det inte hade varit tio minusgrader ute. Usch, jag hatar vintern! Hade inte lidit om det bara hade varit en minusgrad men nu är det ju lite värre än så!

Mamma och Pappa håller på att byta plats på massa tavlor eller vad dom gör och det är ett jävla liv här. hamrar och grejar oavbrytet. Så känns ganska skönt att åka och jobba några timmar.

Ikväll är det Ullfors;Axa och Tobbe som gäller. Lilla julafton med dom två, Malin, Micke och Ronja! Blir det julklappsspelet och lite grejer. Trevligt trevligt!

Har hunnit med mycket nu på morgonen, mamma lovade att dammsuga mitt rum om jag plockade upp allting från golvet. Så det är gjort, helt rent på golvet (i alla fall från saker, har ju inte dammsugit ännu!) och så passade jag på att städa och plocka undan resten av alla grejer från bordet och alla stolar och andra ytor som jag har en förmåga att lägga saker på, speciellt kläder :)

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback