Åå vad jag är glad

Han inte mer än publicera förra inlägget innan det plingade på dörren. Julius är återfunnen .. (och nej det var inte han som plingade det var grannen som hittade honom..)


Panik och dåliga tankar

Nu ska jag ta en dusch, för andra gången idag men han inte tvätta håret förra gången..

Sitter och försöker lista ut vad Julius håller på med. Fortfarande försvunnen. Hatar när han är borta, för tänk om det hänt något. Har en tendens att alltid tänka det värsta och då är inte det att han blivit påkörd och dött. Utan det är att han lider att det hänt något så att han sitter instängd och svälter ihjäl eller att han drunknat. Usch, ska försöka mig på att leta imorgon istället för att sitta här och hoppas att han bara kommer helt plötsligt och knackar på, även fast det kanske hade varit skönast:)

Hjälpte ju som sagt gabbe att flytta ut alla hennes grejer från lägenheten idag. Och nu tycker jag nästan synd om Angelica som har det helt öde. Men hon verkar inte lida hon eller. Hade säng och en ny skitsnygg (jag vill också ha, men jag lär skaffa mig en herrgård eller ett slott om jag ska handla mera möbler..)byrå och en tv så hon var nöjd. Själv hade man ju haft panik om det såg ut såhär när man kom hem...


Åå skjut mig

Jag borde ligga hemma, inlåst utan möjlighet att ta mig ut. I alla fall i några dagar. Är helt slut, behöver vila ska bli så himla skönt att vara ledig på lördag.


Så ligger det till..

Har agerat flytthjälp hela dagen. Avslutade det hela med mat på jobbet.
Nu hemma, snabbdusch och sen åka och jobba och fixa schema för hösten.

Imorgon börjar jag inte förän vid 21 så då ska jag passa på att leta efter Julius som gått vilse igen.


Avbryten

Försöka göra ett ryck och hänga tvätt och plocka i diskmaskinen kanske!?

Men har fastnat i soffan med mina tankar och funderingar som vanligt den senaste tiden. Hoppas bara att allt lugnar sig snart så jag bara kan gå vidare.

Besök på ingång..


Orkar inte

Nu är Julius borta - igen.. Trodde att det räckte med skit just nu. Att han inte bara kan vara normal och hålla sig hemma, less på att vara orolig. Har kommit fram lite sanning om sist han försvann men det spelar ingen roll längre för det löste sig i alla fall.

Har hjälpt gabbe att packa allt som ska packas idag. Och drog med Mandy för att hinna umgås med henne också.

Nu blir det bb..


Ibland lyckas man ibland inte.

Ibland försöker Mandy gömma sina brorsans-fasoner.. Och ibland går det mindre bra...


Ibland blir jag glad

Jag har fått paket!!


Bara för att jag kan.

Jag har färgglada strumpor bara för att jag kan och för att jag är ledig och får. Mjukisbyxor med hål i och en ful tröja bara för att jag kan.


livet går vidare

somnade till slut i natt i alla fall, efter att ha vridit och vänt mig i några timmar. Vaknade vid sju för att släppa ut Julius och somnade om på stört. Behövde verkligen sova, och det var mycket sömn som fattades kan jag lova. Vaknade inte förän vid tolv och det var såå himla skönt att bara kunna ligga kvar i sängen utan att ha några måsten, inte behöva kliva upp direkt och börja fixa sig för att åka och jobba. Eller för att städa etc.  Även fast det ser ut som ett helvete har brakat loss hemma hos mig så orkar jag inte bry mig nu.

Livet går upp och det går ner och är massa hinder på vägen. Men på ett sätt så är väl det tur. för att det är i sånna situationer man får ut styrka. Jut nu så känns allting lite jobbigt och konstigt bara. men det blir bra, allt löser sig. Och jag vill bara komma tillbaka till mig själv oh mitt liv, mina vänner och allting annat runt om. Jag vill ha mitt poblemlösa liv som jag har haft ett bra tag nu - men det kommer.

En gång till

Får panik, kan inte sova. Bara massa tankar som snurrar och början på en jobbig huvudvärk känns det som.

Försöka igen kanske. Släcka lampan. Blunda. Hoppas.


Nu är bägaren överfull

Känns som att livet är i total kaos.. Ni som känner mig förstår hur "allvarligt" det är när jag säger att jag sitter och dricker öl. Jag är helt ensam och dricker öl och inte bara en utan flera.

Mitt huvud är i total oreda. Allt är bara jobbigt och just nu känns det som att huvudet kommer sprängas om jag hör en enda liten sak till.

Ingen mår bra av den här händelsen, om alla kunde låta alla vara så blir det inte rörigare än vad det redan är. Inga fler missförstånd och "skydda-sig-själva-grejer så kanske det här får ett gott slut någon gång i framtiden. Tycker synd om alla inblandade.

Efter mitt tidigare vredesutbrott så har jag pratat med Ronja och fått prata av mig. Känns så himla bra att ha någon son orkar lyssna på allt trams, som inte tar ställning och bara är på min sida. Konstigt då det inte ens handlar om mig. Men jag har fått nog mitt huvud kan inte ta in mer nu.

Jättetråkigt att det har blivit som det blivit (min åsikt..) men det kanske var det bästa i slutänden i alla fall.

Har aldrig varit bra på att trösta men kan alltid lyssna och svara ärligt. Sån är jag men nu har det gått till bristningsgränsen.

Nu är det slut jag har klivit ut ur bubblan och är inte med i leken längre. Med det säger jag inte att jag vill säga upp kontakten med någon utan jag vill inte vara med i den här "leken" något mer.

Punkt och slut (dricka upp ölen, må psykiskt dåligt och sova - god natt..)


KAN ALLA BARA LÅTA MIG VARA!!

Nu skiter jag i det här. Är det mitt fel att du beter dig som en idiot. Avsluta en sak innan du börjar leka med nästa. Är det mitt fel att du i din vrede vräker ur dig något som du ångrar i nästa sekund!? Tänk innan du får dina aggressionsutbrott nästa gång.

Vill bara härifrån, vad har vi tre gjort för att bli utsatta för den här skiten?

Jag har försvarat dig, tills "bägaren" rann över och jag fick nog.


Miller

Öl..


Ungkarl!!??

För första gången i hela mitt liv så dricker jag öl i min ensamhet. Är så galet trött, både i kroppen och huvudet så jag tror att jag avlider snart.

Steker hamburgare, kollar på big brother och dricker öl - ungkarlsfasoner:)


Sömn

Nu när alla andra har ätit lunch så är det min tur. Fortarande trött fast jag gick upp från sängen för typ sex timmar sedan, snoozade i 45 minuter innan jag gav med mig och gick upp.
Imorgon och resten av veckan också så har jag sovmorgon. Ska till och med stänga av telefonen ( inte ofta det händer!!) så jag slipper alla samtal och sms på morgonen..

På återseende


1 och 2 jobba på

Känner mig faktiskt ganska pigg för att ha jobbat 12 timmar idag, får se hur det känns imorgon efter ett lika pass.!!??
Benen värker fortfarande men det får jag fixa till med att vila på onsdag.. Eller det blir väl som när jag jobbade på unox, stressar genom dom lediga dagarna för att hinna så mycket som möjligt. Men ska försöka ta det lugnt..

Skjutsade hem sista kunderna idag till bäcklösen. Ganska roliga människor måste jag ju medge, skrattade hela vägen från Tierp tror jag. Haha

Börjar sakna alla "mina" nu känns som vi inte träffats på evigheter. Men på lördag är jag ledig och anledningen till ledigheten blev inställd så nu är jag bara ledig istället så får se vad som händer...??

Nu ska jag sova några timmar iaf, klockan står på 8.20 och jag känner redan att jag kommer vara döende då...


:)

Tatueringsplanerna går framåt, nästa vecka kanske:)


Städning pågår

Lugn dag på jobbet idag, känns bra då mina ben har gått i strejk efter helgen. Passar på att städa lite i min egen takt istället - perfekt.

Gabbe kom in och luncha med mig så jag fick lite annat sällskap än reza och serdar kan behövas vill jag lova..


Döööööör

Är så trött så jag skulle kunna somnat för flera timmar sen. Benen värker när jag går och jag tycker allmänt synd om mig själv.. Två dagar och två 12-timmarspass kvar sen är jag ledig en hel dag innan jag ska börja jobba igen..

Dagen har varit kaos, helgen har varit kaos. Jag behöver sova en vecka eller två..


Undrar vem som bökade och bad??!!

Hej lindas blogspot detta är David ! Idag gästbloggar ja här då Linda har bönat och bett mig om de, snäll som ja e ställer jag upp!! Jag då vem e jag: en brunstig karla Karl på 24 vårar som jobbar som pizzabagare, gillar fotboll och snuskprat. Min blogg finner ni på www.capricciosa.devote.se


Mätt till slut

Fullt med folk hela dagen, fick äta en kombinerad frukost/lunch/middag vid 22.. Och efter det så verkar det som att hela Tierp dog ut..


Döende

Hungrig, trött, huvudvärk plus att jag måste duscha, känner mig inte så jättefräsch men orkade fan inte duscha när jag kom hem. Och har sovit sjukt dåligt inatt för att det varit för varmt.

Börja jobba om typ en timme, och jobba 11 timmar!! Så man är ju sysselsatt den här dagen också:)


Myrinvation

Ligger i gräset, i skuggan. Har gett upp solen idag då man blir svettig och min dusch är fucked up!!

Myrorna kryper längs benen och jag får panik men ska försöka att inte bry mig...

Jobba igen om några timmar ska bli grymt roligt - får hoppas på att det blir som jag tänkt mig bara:)


Översvämning

Bra dag, allt känns bra . Irritationen över min extremt klumpiga, mest bortförklarande syster har precis lagt sig.
Jag var snäll och lånade ut min dusch till henne, vilket fick sina konsekvenser! Hon har försökt mecka sönder duschmunstycket utan att fixa det efter sig. Istället så låtsas hon att hon tappade den i golvet, men det var ingen tappskada det var en klåfingrig-idiot-som-inte-fattade-bättre-skada. Sprutade iskallt vatten i halva lägenheten, torkat vatten från golv till tak i badrummet, golven i både sovrum och hall.

Nu är jag i alla fall färdig, har ringt henne och sagt att hon SKA köpa ny så nu är jag nöjd.

Sova....


Döende

Ligger på soffan på altanen hos mamma och pappa och tycker synd om mig själv, jag är mätt - för mätt. Jag mår illa.

Nu blir det en sväng till kb och kolla läget och efter det så blir det en dusch och sängen...


.

Vilka vändningar livet kan ta. Kaos !!


Ibland händer det mest förbjudna

Kan inte sova. Ska med mamma till stan imorgon och även fast hon accepterade när jag sa att vi inte skulle åka så tidigt så vet jag av erfarenhet att hon kommer ringa mig senast klockan tio och säga att vi ska åka snart.

Jobbigt att veta att man inte får sovmorgon och inte kan somna. Men kanske ska lägga ifrån sig telefonen, släcka lampan, blunda och hoppas på att jag somnar snart.

Dagen har varit kaos - då menar jag verkligen KAOS! Längesen det har varit så mycket känslor på bara en dag, har skrattat så jag inte vet vart jag ska ta vägen, tårar har fallit och jag har mått dåligt av att se och inte kunnat hjälpa. Men jag tror innerst inne att det här blir bra, det kommer lösa sig för alla inblandade. Vare sig dom vill eller inte, livet går vidare och det blir nya dörrar att öppna. Jobbiga tankar är oftast dom mest genomtänkta och det är så det kommer bli - allt löser sig !!

God natt


Hänger i väntan

Har redan gett upp ogräsrensningen, inte min starka sida lär jag ju medge.. Sitter ute och hänger med Julius i väntan på att syrran ska komma. Funderar på att baka äppelpaj, men orken vart är den??

Var med kusin Ronja när hon skulle tatuera sig idag - fick mig att vilja tatuera mig ännu mera..
Jag vet vad jag vill tatuera mig för något men tvekar lite över placeringen.. Får se hur det blir med saken, när man orkar ta tag i det..

Lite blodigt, men jävligt fin:)


Avslut

Avslutar dagen med lite "terapiarbete" rensa ogräs. Alltid lika tråkigt och hemskt, får lätt panik när jag håller på. Går bra i början, tills man ser alla konstiga småkrypa som hoppar och springer runt.. Usch!!

Julius är som sagt hemma, som om ingenting hade hänt. River tapeter och drygar som vanligt...


Bara ibland

Ibland är jag typ världens bästa dotter:)


Lycka

JULIUS ÄR ÅTERFUNNEN... Lyckan är total.
Skickade sms till en tarotkärring, en timme innan jag hittade honom och fick svar nu. Det stämmer det hon svarade helt sjukt...

Men finns annat som är kaos..


Mår dåligt

Sitter hemma och mår dåligt för att min kompis Julius inte verkar ha den minsta funderingen på att komma hem..

Har gjort något nu precis som jag inte vet om jag kommer ångra mig om.. Håller tummarna på att min misse sitter här och vill ha mat snart:)


Underligt

Konstig dag det här, allt blev på bara en sekund så himla annorlunda, konstigt, ovanligt..

Julius är fortfarande borta och jag har ont i magen och mår illa av tanken på att han är försvunnen. Förstå vad han ska vara hungrig och vad han fryser, tur att håret har växt ut litegrann i alla fall. Om man bara visste vad som hade hänt!!

God natt


Ensam i soffan

Kolla klart på big brother och sen duscha. Längtar efter sängen, vill sova och glömma bort att tänka ett tag.

Alltid när nånting inte är bra, så börjar tankarna snurra och det blir så mycket som jag tänker på, och blir mer och mer irriterad och ledsen.

Blev middag med Mandy och Henke på jobbet, blev en aning bättre med mitt humör när jag fick sällskap en stund ..

Tänk om Julius kunde ta och komma hem nu..


Det här gjorde min dag..

...men bara lite:)


Men åååh

Usch vad jag inte tycker om den här dagen, önskar att jag inte ens vaknade i morse. Jättedåligt humör och sånär det kallt och varmt om vartannat så jag inte vet om jag ska svettas eller frysa..

Julius är fortfarande borta, vet fan inte vart jag ska leta längre känns som jag redan letat överallt..

Var och köpte blommor med farmor som jag tänkte plantera men då har jag så klart köpt för lite jord så går inte att plantera heller . Så jävla less på den här jävla dagen..


Koooom heeeem


Orolig

Skjutsade mamma till massören vid elva och passade på att luncha med Ronja och axa under tiden.

Sen jag kom hem så har jag mest cyklat/gått runt och letat efter Julius, helt utan någon som helst framgång. Vill att han ska komma hem nu så jag slipper vara orolig !!!

Svettas och fryser om vartannat, jättevarmt i solen men så blåser det kalla vindar...


Försvunnen

Tittar på big brother och dricker yoghurt. Efteråt så blir det en promenad genom bruket för att kolla om Julius har gått vilse och inte hittar hem eftersom att han inte har varit hemma på hela dagen..

Imorgon är det mycket som kanske ska hända, får se vad som blir av..


HUNGRIG

Sitter på jobbet och är galet hungrig, kom på att jag inte ätit något idag. Har hållet mig mätt på cigaretter och vatten:) men snart har Tessan ätit färdig då blir det väl min tur..


Härliga måndag

Om det inte hade varit storm ute så hade det varit skönt. Istället sitter jag ute med vinterjacka och röker (kanske överdriver en del men jag fryser ju inte i alla fall..)..

Katten är borta och jag måste väl byta om och borsta håret så jag kan åka och handla och jobba sen..


Svammel

Lugn dag idag, kanske behövs då nästa helg lär bli totalkaos:) kul det med!!

Hemma tidigt, kolla på big brother, duscha och bara ta det lugnt.

Jobba i morgon med, ett kort pass mellan 16-21 tror jag det blir i alla fall. Sen är jag ledig i tre dagar, ska bli himla skönt måste jag erkänna, även fast jag tycker det är jävligt roligt att jobba också:/

Äsch svammel nu började bb igen..


Sommar och kjol

Sitter ute i solen och försöker piggna till, ögonen värker för att jag är så himla trött.. Kollar på min granne som håller på att göra rent altanen i kjol (det är en han!!) underlig människa det där. Haha

Ska ge upp snart och åka till mamma och lämna potatis, måste sysselsätta mig så jag inte somnar.. Tur att det blir en tidig kväll ikväll..


Charmig??

Jobbar, lugn kväll - men ganska skönt! Kommer säkert lite folk om nån halvtimme eller nått får man hoppas..

Dricker vatten och kollar på folk som inte finns!! Och lyssnar på den "charmige" Mossi som driver med folk..


Update

Sitter i karlholm och har precis ätit pizza, Henke och Mandy sitter och skriver brev då Henke fick brevpapper i födelsedagspresent..

Ringer från dolt nummer och jag mår sjukt dåligt när det ringer... Kan dom ringa som normalt folk och inte vara så jävla hemliga??!!


Fundering

Precis hemkommen från jobbet, jävligt rolig kväll att jobba. Trodde inte det skulle komma nå folk alls nästan, men det rasade in en hel drös..

Känns som att jag är den enda på en väldigt lång radie som är vaken, helt tyst förutom dom där jävla fåglarna som skriker.. Inte ett dugg trött känner jag mig heller men lägger jag mig i sängen så lär jag nog somna på två röda.

Har lite och fundera på. Får se hur det kommer att gå?!!!


Hamburgare

Tog provätande direkt när vi ändå var på jobbet, åt bara hamburgaren men jag var mer än nöjd efter det i alla fall. Var bara Tessan (matvrak som hon är, haha) som åt efterrätt:)

Blev en spontan klippning också, så nu har jag fått håret tvättat och fönat också:)


Frukost

Blev inkallad på personalmöte på jobbet i morse så nu sitter jag och Tessan på uteserveringen och har precis ätit frukost - bruschetta.. Riktigt gott!!

Ska tillbaka vid tre och proväta resten av dom nya rätterna från menyn..

Jobba ikväll/inatt annars lär det väl inte hända så mycket!!!


Svart

Kolsvart i köket när jag kom hem, då hade proppen gått. Och världsvan som man är så visste jag inte ens vart proppskåpet satt.. Tur att man har bra hyresvärdar som ställer upp:)

Nu blir det tvn resten av kvällen.. Ska vakta kylskåpet också då det har börjat strejka..


Händer ingentig

Inte mycket som händer för tillfället, håller på att städa. Dammsugningen kvar sen är jag färdig..

Har hur mycket tvätt son helst, så får väl tvätta resten av dagen så man kan gå på badrumsgolvet sen:)


Mandy

En dag med Mandy..

Dagen har innehållit både skratt och tårar:)

Är så glad att jag har dig paddan..


Puuh

Andas ut och inse att allt är lugnt.. Fick ju världens panik och trodde att polisen var ute efter mig!! Haha men det är lugnt..

Sitter på jobbet med mandys och ska äta lunch.. Får se vad dagen har att erbjuda..


Radiotjänst

Vaknade tidigt imorse av att telefonen ringde, för ovanligheten skull. Blir alltid väckt av telefonen men vägrar stänga av ljudet. Eller stänga av ljudet har jag börjat göra men har fortfarande vibration på. Så får skylla mig själv om jag bli väckt.

Var i alla fall från dolt nummer och jag vägrar svara när någon ringer från dolt, så det var bara att försöka somna om. Men det gick inte så gav upp till slut. Och från att jag blev väckt vid nio så har det ringt från dolt nummer ungefär en gång varje halvtimme, om det nu är så viktigt så får dom väl ringa från ett "vanligt" telefonnummer istället. Större chans att jag svarar, inte 100% då heller, då jag bara kan garantera att jag svarar om det är från någon av mina kontakter.. Vet ju att radiotjänst "är ute efter mig" därav anledingen till att jag inte svarar..

Kolla klart på gårdagens Big brother sen hem till mamma och pappa innan jag ska åka och jobba..

En helt vanlig lördagskväll

Slutar jobba om en halvtimme, håller tummarna för att Ronja är vaken så jag får hälsa på henne en snabbis innan jag ska åka hem och sova..

Over n' out


Lagad bil

Blev väckt för en halvtimme sen, verkligen så jag ville att min dag skulle börja..

I alla fall så är min bil lagad och färdig så ska åka och hämta den nu - skönt!
Har ju haft syrrans bil istället (bara igår..) och ska bli så härligt att få tillbaka min så jag kommer fram nångång, hennes är sååå himla seg + att jag är ovan att köra den så aa..

Men men time to go..


Kaos

Ingen bra dag, känner mig allmänt hängig, trött och osocial.. Skulle vilja ligga hemma på soffan i några dagar känns det som för tillfället. Men det är jag för rastlös för så det går inte + att jag jobbar så har inte tid.

Ska vara glad att jag jobbar, så jag får komma ut och träffa lite folk. Och blir ju på bättre humör av att vara där, då personalen är helt kaos egentligen haha (speciellt Mossi och Tessan, ta åt er!!)

Åkte på 20-års kalas efter jobbet, var bara jag där då alla andra hade gått så jag fick rester - chokladtårta, men jag åt typ bara marsipanrosen:)


Min dag i korthet

Dålig uppdatering idag, skyller på att jag har varit sysselsatt hela dagen!

Mamma hämtade mig en halvtimme efter att jg klivit ur sängen, sen sprang vi runt på marknaden ett tag för att enbart köpa marknadsnougat. Och vid ett så gick jag och jobbade.

Trodde det skulle vara mycket folk idag på jobbet, men jag hade fel!! Istället så kom det några stycken runt nio och drack öl som vi inte blev av med förän efter tio vilket gjorde att jag inte kom hem förän strax efter elva..

Så det var min dag i snabba drag, nu blir det att mata katterna sen sova - god natt..


Så är det

Har försökt att logga in på bloggen hela kvällen men det har inte gått alls..

Men har väl inte hänt så mycket i alla fall, lämnat bilen på lagning, så nu är jag bil-lös ett tag framöver känner mig lätt handikappad utan bil..

Har även lagat mat i typ en timme för att sedan äta i tio minuter...

Nu är det big brother sen sängen..


Japp

Precis kommit hem, blev som sagt en snabbvisit till Valbo med Mandy och efter det så hämtade vi Mossi och åkte till Bennys och drack/åt milkshake..

Sitter i soffan för tillfället och väntar på att jag ska åka och lämna bilen på lagning..

Imorgon vankas det jobb igen, ända fram till måndag!!!


Snabb som blixten

Varit hos farmor och ätit middag, alltid så himla gott med hemlagad mat eller inte alltid men för det mesta i alla fall..

Och nu har jag planer på att sätta mig och titta på tv, var flera månader jag satt mig framför tvn såhär tidigt..

Imorgon blir det en blixtvisit till Valbo och efter det oplanerat. Hoppas på att jag hinner skaffa det som jag behöver i morgon bara...


Arg

Tvättat bilen, så nu är den renare än den var innan i alla fall. Oftast när jag tvättar bilen så brukar jag missa lite här och där så den ser förjävlig ut!! Men försökte vara noga nu i alla fall så får hoppas på att den ser okej ut när den torkat..

Sitter i solen med en argsint katt och funderar på vad jag ska göra härnäst...


Sol och kyla

Sitter ute i solen och fryser.. Men orkar inte gå in och hämta en tröja. Det kommer värsta isvinden sen så är det vindstilla och kokande varmt.. Men snart kommer mamma och hämtar mig så då måste jag ge upp i alla fall..


Att vara eller att inte vara, det är frågan..

Vet inte om jag är trött eller pigg. Gick och la mig i sängen för att jag var trött, men nu kan jag inte sova.. Ska jag då kliva upp igen??

Usch så himla irriterande.. En cigarett kanske...


Vi såg

Slutade nio idag, skönt! Speciellt då jag trodde att jag slutade tio.. En timme gör sjukt stor skillnad, i alla fall för min del..

Idag gick den timmen till att prata med Ronja i telefon och knäppa kort på igelkotten som kommit fram ur sitt bo efter vintern.. Försökte rädda den från Julius, vilket jag lyckades med men istället så tog nästa katt över övervakningen. Kollade varje steg igelkotten tog, stackarn han var så rädd. Satt som en boll mitt på gräsmattan i hopp om att ingen såg honom - men jag såg, och signe och Julius...


Hålla tummarna

Jag är ju inte den mest morgonpigga människan, klev upp ur sängen för en timme sen och är fortfarande trött och orkar inte göra ett skit. Därav anledningen till att jag sitter vid datorn fast jag egentligen skulle behöva göra en massa annat..

Hade tänkt gå ut och gå men jag orkar fan inte. Börjar ju jobba om tre timmar så måste nog vila lite innan. Haha och störande att det är så fint väder, får hoppas på att det är lika i morgon och på onsdag då jag är ledig. Bara att hålla tummarna.

Trött kille

Julius sover, helt utslagen kan jag lova.. Själv sitter jag fortfarande i soffan och slumrar till var tredje minut..

Men snart är bb slut, då blir det en snabbdusch innan sängen..


Lugnt

Tittar på big brother och vilar benen efter ett arbetspass, var relativt lugnt idag men jag var/är så grymt trött efter att ha sovit dåligt inatt så det var jobbigt i alla fall..

Imorgon så står det arbete på schemat igen, men fick börja tre istället för två så hinner med att greja lite innan i alla fall..


Irriterad

Ååh vad less jag blir, är på sjukt dåligt humör. Och känner inte för att jobba och vara trevlig, bara bädda ner mig i soffan och vara helt ensam, utan en enda människa i närheten..

Har sovit för lite och är fortfarande hungrig.. Hoppas på att det blir bättre tills jag ska börja jobba...


Trööööött

Hungrig men inte sugen på något, får göra som vanligt och dricka mig mätt på vatten..

Har sovit sjukt dåligt inatt, somnade väl först vid fem halv sex någon gång, sen bestämde sig katterna för att börja dryga vid tio och sen efter det så började telefonen gå varm. Var bara att ge upp. Skulle ju kunna stänga av ljudet på telefonen men vill samtidigt inte missa om det är något viktigt så jag får skylla mig själv..

Nu sitter jag som vanligt hos mamma och pappa.. Rasmus och Linda skulle komma förbi och kolla på något bord så måste väl leta på det, för jag vet inte vart det är någonstans:/


Jag lever

Tidigare idag när jag var hos mamma så pratade vi om några hästar som jag åker förbi när jag jobbar.. Och nu när jag åkte hem så kollade jag om dom var ute, hade alltså inget fokus på vägen i ca 5 sekunder.. Och när jag tittar tillbaka på vägen så står typ världens största älg mitt framför bilen.. Bromsade så mycket det gick och missade den med några cm, hade den inte börjat springa så hade jag kört rakt in i den..

Höll alltså på att dö för att jag kollade på hästar, därav anledningen till att jag tycker ännu mindre om dom nu än jag gjorde för en kvart sen..

Nu ska jag sova och hoppas på att hjärtat börjar slå snart igen, fick ju hjärtattack där ett tag..


Film??!

Sitter fortfarande hos mamma, har varit sysselsatt ett bra tag nu men nu är det långtråkigt igen..

Funderar på att åka hem och titta på film eller något sånt roligt..


Tråkigt

För ovanligheten skull så är jag rastlös, det är jävligt jobbigt. Speciellt då jag är trött också, sov bara 6 timmar. Vilket är ungefär 4 timmar mindre än vad jag är van med..

Ååh vill göra nått!!!??


Snickerskaka

När jag var till Sofie tidigare i veckan så hade hon gjort snickers son hon bjöd på.. Förut, för några år sedan så gjorde jag sånt typ en gång i veckan.

Så när jag var till Sofie och åt så jag fick ont i magen så blev jag påmind och nu har jag bakat på morgonen.. Men ska väl äta frukost först om jag orkar ;)


Dryg katt

Kom lite folk till slut men kan ju inte påstå att vi hade mycket att göra, klar med allt och åkte därifrån vid halv två. Normalt tar väl städningen nästan en timme nu tog det knappt en halvtimme.

Får hoppas på lite mer folk imorgon. Men känns ganska skönt att komma hem i skaplig tid i alla fall så ska inte klaga..

Nu blir det sängen några timmar innan Julius bestämmer sig för att dryga...


Långtråkigt

Sjukt dött på jobbet, tre gubbar som turas om att spela på spelmaskinerna.. Får väl hoppas på att det börjar komma lite folk snart så tiden går lite fortare, just nu känns det som att klockan står still..


Avslappning

Efter att ha varit på city gross och handlat med Mandy åkte vi hem till henne och hämta en soffa, eller jag tittade mest på medan hon och Henke slet som djur. Bar nån kudde och lite sånt gjorde jag ju men annars så stod jag mest och titta.

Nu sitter jag hos mamma och pappa och funderar starkt på att åka hem istället. Laga mat och ligga på soffan några timmar innan man ska börja jobba...


Jag vill ha mat

Jobbat klart dagens pass och nu är jag ledig till klockan nio i morgonkväll - härligt.. Eller egentligen inte, skulle lika gärna kunna jobba några timmar till imorgon..

Men istället ska jag dra med Mandy till gävle, behöver handla mat.. Har massa grejer hemma, men konstiga saker som inte passar ihop med varandra så måste kompletera (?) en massa...


Utkast: Maj 3, 2012

Känns som att tiden går jättefort nu, bara för att jag ska jobba om en och en halv timme. Ska bli roligt att jobba men samtidigt så hade jag hoppats på lika väder idag som det var igår. Men man får ju inte allt man vill ha.

Så istället för att sitta ute i solen så halvligger jag i soffan tillsammans med en trött Julius..


Fail

God morgon!!
Skulle vakna tidigt idag, inget klagande, klockan nio är tidigt för mig.. Men vaknade för 20 minuter sen. Har tydligen stängt av alarmet jag hade på
Mobilen och somnat om. Tur att jag inte börjar jobba förän vid fyra så behöver ju inte stressa i vilket fall..

Skulle behöva handla men jag orkar inte så får åka till mamma och hoppas på att hon har något hemma så jag kan få frukost...


Sofie

Väntar på att big brother ska börja..

Till slut så fick jag sällskap den här dagen.. Åkte hem till Sofie och Mattias, pratade en massa, tittade på tv och "umgicks" genom telefonerna.. Att umgås genom telefonen det är sofies grej, har aldrig riktigt varit min grej men har fått lära mig. Även fast det var mycket värre förut..

Mysigt att träffa henne i alla fall, känns som att det blir alldeles för sällan.. Men man måste ju ha tid och ork till allt och alla i sitt liv så får ta till vara på dom få men roliga stunderna som ges:)


Blommor

Får panik över att jag inte hunnit göra ett skit idag.. Har bara suttit, åkt till gabbe och suttit och åkt till mamma och suttit.. Underbar dag eller inte?!

Nu sitter jag (för ovanligheten skull!!) och väntar på att Sofie ska komma hem från jobbet.. För då ska jag dit och fortsätta sitta eller något.. Men är ju alltid roligare om man har sällskap..

Har varit riktigt skönt väder idag, men nu börjar det ge med sig vilket gör att jag fryser lite istället..


Men åååh vad jag har tråkigt

Så himla less på den här dagen redan.. Sjukligt rastlös, orkar inte bara sitta, vill göra något!!

Var till Bennys och åt frukost/lunch med gabbe.. Och nu sitter jag hos mamma och pappa i solen. Mamma vägrar gå ut och göra mig sällskap för att hon är "sjuk".. Lite förkyld och kan inte gå ut, utan måste sitta och nöta framför datorn istället..

Åkte hit för att prata med pappa men han håller på att åka runt runt med traktorn och jag orkar inte springa och jaga honom..

Sååååå vad ska man göra???!!!


Sjukligt vit, kritvit, vit osv

Har fastnat i solstolen.. Är jävligt rastlös och kan inte ligga still även fast det kanske skulle behövas. Ändra nyans på mina ben från sjukligt vit till vit:) haha

Men solen börjar försvinna från "min sida" på huset så kan ju lika bra ge upp snart.. Åka och hälsa på hos gabbe kanske, och fortsätta nöta på deras balkong..


Värme

Ligger i solen och svettas.. Har inte ro till att ligga still, så funderar på vad jag ska göra istället??!!


Superhjältar

Big brother, bästa uppdraget på sjukt länge.. Så jävla bra:)

Sitter i soffan och skrattar för mig själv.. Tur att ingen hör eller ser mig!! Haha


Ouch..

Efter att ha varit hos mamma och pappa hela dagen och grejat, tvättat fönster och bytt däck på pappas bil ( fast egentligen så har jag inte gjort något av det, har bara assisterat..) så avslutade vi med pizza/räksallad.. Och nu ska jag duscha...

Gick ganska fort att städa idag... Bara massa disk som väntar på att bli diskad . Men orkar inte diska förhand så får vänta på diskmaskinen istället.. Är inne på tredje maskinen nu och det är minst en kvar.. Även fast vi åt på papperstallrikar och hade köpt plastglas..


Några bilder


https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/44890/images/2012/pic_200704194.jpg" class="image">


Luktar ju inte gott direkt..

Sjukt fint väder, känner inte alls för att stå inne och plocka burkar/flaskor, dammsuga och torka golv.. Eller att plocka servetter som torkat fast i klibbiga ölpölar.. Men luktar ju gammal fylla inne så har väl inte så mycket val..

Som tur är så tog jag och axa och plockade massa igår medan vi väntade på att bli av med Joel som satt och snarkade vid köksbordet..