Kvällens planer

Hemma, slutade vid halv nio ungefär. Haft lagom med folk, var mycket att göra ett tag men det är bara kul:)

Nu blir det att tillbringa kvällen i soffan framför tvn, synd att det bara är skit..

Jobba igen imorgon - 12 till 20..


@ work

Tessan städar och plockar och städar och städar lite till. Jag tittar på och låtsas hjälpa till genom att prata, men Tessan tror att jag är intresserad och hjälper till - invecklat men roligt:)

Ska kanske vara snäll och röka färdigt så jag kan hjälpa till på riktigt, är ju ändå lugnt med folk just nu så!!


Trött tjej

Gick och la mig innan tio igår och somnade som en stock. Vaknade strax innan nio och är rejält utvilad. Skönt!
Var sjukt trött igår efter att jag gick upp så tidigt!!

Börjar jobba om en halvtimme!!


Morgon, förmiddag, eftermiddag & kväll

Sitter i Tierp och väntar på mamma som slutar jobba vid fem, vi ska handla för jag behöver mat:)

Imorse så klev jag upp innan jag vaknade i stort sett, lyckades fixa mig för att följa med Ronja och Malin till Uppsala där dom skulle fylla läpparna - blev finfint på båda två. Sen hem igen, en snabblunch med Ronja på thai innan jag åkte hem och fixade en ny maskin med tvätt. Åkte vidare till karlholm hem till mandys där Alex och mio också höll till.

Blir en lugn kväll ikväll om jag ska orka upp till jobbet vid 10 imorgonbitti igen, sen står det arbete på schemat hela helgen, eller ända fram till tisdag:)


Måndag??

Antingen har Alex problem med vilken dag det är eller så byter hon strumpor lite för sällan.. Jag tror på det sistnämnda - för dom är ju inte rena direkt haha..


På väg

Fattar inte ens att jag är vaken den här tiden på dygnet.. Men så ligger det till!!


Pusskalas

Dagen till ära har jag hängt med Mandy efter mitt lunchpass, även med Henke en stund. Har sålt mitt f.d soffbord och sen har jag varit hos mamma och pappa halva dagen och gjort ingentig som vanligt.. Ska kolla på sista kvarten på Filip och Fredrik sen blir det sängen, ska vakna tidigt imorgon. Klockan står på ringning klockan 07.00. Eller ställde ett larm vid 06.30 också, bara för att jag ska börja vakna till liv, vet att det inte funkar men det känns bättre i alla fall..


Vinst

För ovanligheten skull sitter jag på jobbet för att sällskapa mickan. Hon har däremot fullt upp och har inte tid att umgås med mig. Så jag spelade lite istället - satsade 27 kronor och vann 150 kronor. Så jag är mer än nöjd med dagens insats:)


Vinst

För ovanligheten skull sitter jag på jobbet för att sällskapa mickan. Hon har däremot fullt upp och har inte tid att umgås med mig. Så jag spelade lite istället - satsade 27 kronor och vann 150 kronor. Så jag är mer än nöjd med dagens insats:)


Saft & kaka

Jobbat. Två lediga dagar framför mig var det planerat - men fick ett tretimmarspass imorgon på lunchen. Skadar gör det ju inte.. Måste jobba en massa så jag kan åka och storhandla snart. Har inte ett skit hemma. I frysen har jag wokgrönsaker och gammal glass. I kylen har jag jordgubbsylt, apelsinmarmelad, senap och smör. Och i skafferiet har jag bara mjöl, havregryn, socker, pasta och en jävla massa kakor. Jag vill ha bröd och mat - är less på saft och kakor nu!!:) haha


Sånt är livet

Huvudvärk. Dåligt med sömn den senaste tiden så bestämde mig att det skulle bli en lugn kväll ikväll och det blev det. En dusch, en liter juice och tv-tittande. Blir en lugn dag imorgon med innan jobbet. Sen efter det 6-timmarspasset så är jag ledig två dagar innan jag måste ladda för arbetshelg. Men nu ska jag sova - god natt


Kabeltrumma

Var och hämtade nya vardagsrumsbordet som jag har målat idag. Mycket nöjd, lite ovan med det än bara.. Men det blir nog bra snart:)


Inget

Händer inget intressant alls idag, jobbat mellan 10 och 16 och nu sitter jag hos mamma och pappa. Ska väl åka hem snart. Väntar på att dom ska äta middag så jag kan få bärhjälp bara. Blir en lugn dag - duscha och slöa framför tvn, så ser planerna ut.


Jag ska.

Kollat på kick-ass och druckit juice efter jobbet. Köpte massa chips och godis som jag skulle frossa i mig, men blev två godisar sen var jag nöjd:) har som sagt jobbat hela dagen, trött i benen och huvudet och ska nu sova några timmar innan nästa pass börjar - klockan 10.00. Härligt:)


Plutt

Jobbar, hälsade på Milton igår en aning piggare..


...

Fastnade på altanen hemma hos mamma och pappa, tittandes på schulman show. Mamma har bjudit på thaimat . Och nu har jag inte en aning om vad som händer fram till klockan 23 då jag ska åka och jobba två timmar..


Jobbar extra för pengarnas skull:)

Myskväll hos Ronja. Var sjukt längesen det bara var vi två och massa korkat prat, skrattat så tårarna runnit, rökt så jag fått ont i halsen och ätit chips så jag mått illa:) Gud va den här kvällen var behövlig, så glad att jag har min Ronja:) åkte därifrån strax innan ett, till brorsans. Tänkte springa in och fråga Tessan en grej som vi håller på att fixa med som jag glömt bort att fråga. Alltså en snbbvisit var det tänkt, men som vanligt så fastnar jag. Tittar på folk och pratar. Men nu är jag hemma i alla fall. Lyckades få ett tvåtimmars pass imorgon kväll mellan 23 och 01. Jag kan jag:)


Underbart

Efter alla diskussioner har vi kommit fram till att Ronja inte kan leva utan; cigaretter, kaffe och nudlar.


<3

Myskväll med Ronja:)


Nejmen

Sitter på salongen hos Ronja och axa och tittar på medan Ronja klipper Mossi så han blir fin till turkietresan med Carro:) jag fick min vilja igenom med frisyren och jag är nöjd!! Han är som ett litet barn som inte kan sitta still med huvudet, när jag säger något så vänder han sig om och ska kolla på mig. Vilket fick Ronja att nästan raka av han ena ögonbrynet. Kul om hon hade gjort det:) middag står på schemat med mandys och Henke . Och kvällen ska spenderas med Ronja, massa prat och massa onyttigt:)


V.i.p

Personalsammankomst på brorsans - jag, Mossi, Tessan och Ronja. Ronja städar för fullt medan Tessan sopar ner smulor på golvet.


Klart

Städningen hos mormor avklarad. Är hos mamma och pappa igen för att måla och torktumla mitt täcke. Men färgen var inte helt torr sen förra gången jag målade så nu blev det matlagning istället. Huvudet håller på att dö av matbrist (tror jag!!) har inte ätit något vettigt alls idag, bara fikat glass, kakor, bullar och läsk så är dax för lite mat nu. Orkar inte handla hem så åker hit och fixar istället:)


Upp & ner

Ska måla lite idag också (snart borde jag vara färdig!!) .. Har städat och dammsugit hemma så nu slipper jag det på några dagar i alla fall.. Sen ska jag fortsätta städandet hos mormor. Resten av dagen är oplanerad, ganska skönt. Kommer väl bli galet rastlös senare istället!!


Det var en gång

Det finns en bok som jag har börjat läst ungefär 15 gånger men lagt ifrån mig för att jag inte orkar läsa. Julius försökte också så nu är det slutläst för min del iaf, iaf den boken..


Rädslan

Det har bott en spindel utanför dörren hemma hos mig i typ två veckor. Det är ingen vanlig liten läskig spindel. Utan en stor, hårig, rödskimrande korsspindel. Han visar sig bara på kvällarna och nätterna när det börjar bli mörkt. Rädd som jag är för vanliga spindlar får den här mig att drömma mardrömmar. Varje gång jag går ut för att röka etc. Måste jag kolla var den är för att det är jag som ska ha kontrollen. NU ÄR DEN BORTA!! Tänk om den fått för sig att flytta till typ handtaget så jag kommer bli utestängd en vacker dag eller om, ännu värre den vill flytta in i värmen.. PANIK


Mm

Sitter på jobbet och dricker fanta, medan jag försöker få tag på Tessan som tydligen fått för sig att hon inte har tid av någon anledning.. Mickan skrev sms och ville att jag skulle komma hit för att dom hade tråkigt, men så kommer jag hit och det kryllar av människor. Så ligger det till, ingen händelserik dag precis..


Kärcher

Målat en sväng till, nu har jag ledsnat på att måla. Men lär ju vara färdig innan veckans slut i alla fall om jag fortsätter i det här tempot:) införskaffat lite städhjälp till morgondagens städning hos mormor!!


Så ska de va

Har varit och målat en sväng till, nu sitter jag hemma och ska alldeles strax byta om för att åka till Tierp och luncha med Tessan. Ska hinna med banken innan dom stänger, och kolla bilen innan dom hinner stänga OCH hälsa på Ronja:) men först ska jag borsta/klippa Julius!!


Snabbt och sakta

Hemma, dagen har känts sjukt lång pga att det varit så lugnt på jobbet. Men nu så, nu är jag ledig ända till på söndag. Så ska börja ledigheten med en dusch och imorgon är det fullt upp i stort sett hela dagen, mycket som ska fixas och många som ska träffas:) planerat in en lunch med Tessan som inte ska genomföras på brorsans, bara det känns ju bra. Att prova nån annan mat för en gång skull.. Ska fortsätta målningen, träffa Ronja, åka med bilen till verkstaden så dom kan kolla felkoder.. Och massa annat!!


Tom

Fortfarande på jobbet, blev en liten rusch eller om man ens kan kalla det för rusch men det kom lite folk i alla fall, precis när jag skulle äta:) sopat färdigt och nu är det bara en timme kvar. Tur att Tessan sällskapar mig så jag slipper sitta och lyssna på mina två arbetskamrater för dagen. Dom nöter sönder huvudet på en...


Inget nytt

Står på jobbet och äter glass, kallt och gott . Är så jävla kvavt här inne så man svettas av bara tanken.. Lugnt och skönt är det också, fast egentligen ganska långtråkigt har haft tre bord sen jag kom och det får man väl vara nöjd med:) haha


Trapple

Trapple-match mot syrran, typ världens långtråkigaste spel som uppfunnits men har inte så mycket annat för mig. Kollar även på breaking news med Filip och Fredrik, kan man något annat än att älska dom. Tröttare än tröttast så blir sängen alldeles strax.


Over n' out

Jobbat sex timmar, köpt cigg, hämtat en grej (som jag visar när den är färdig!) köpt målarfärg till den grejen, städat badrummet och köket och pratat massor i telefonen. Så har min dag sett ut. Klockan är redan halv åtta och jag funderar på om jag ska göra ordning nån middag.. Men får se har ju inga grejer hemma. Äsch orkar inte skriva.


..

Äntligen lagt mig i sängen, fastnade framför tvn och sen blev det en dusch. Men nu ska det sovas och så hoppas jag på att benen mår lite bättre imorgon i alla fall. Är nog inte lika mycket spring så jag borde klara av sex timmar i morgon i alla fall utan problem. (annars får jag ringa Tessan så hon får kommer tidigare,haha skulle nog uppskattas..) men men sova om jag ska orka vakna - god natt


Miss

Möttes av världens bästa Julius när jag kom hem, höll på att köra på honom då han sprang ut framför bilen, tvärnitade och satt sig - stjärna. Men glad blev jag! Har gått relativt bra att jobba idag, mina fötter, ben och speciellt hälar bränner när jag går. Sista timmarna på jobbet trodde jag aldrig att jag skulle överleva. Nu är det bara två dagar, sammanlagt 12 timmar kvar innan jag har fyra dagars ledighet.. Börjar tidigt imorgon så ska gå och lägga mig nu:)


Söööt

Hälsat på Milton. Han hade inte någon lust att hälsa för han var trött.


Bara massa jobbigt

Att vara glad och trevlig utåt mot alla man känner och alla gäster på jobbet är svårare än man tror, speciellt när man bara vill åka hem, bädda ner sig i sängen och mysa med katten. (som för den delen har rymt hemifrån den jäveln, han tror säkert att jag har övergett honom sen jag började på nya schemat..men får hålls tummarna för att han saknar mig och vänder hem snart..) .. Jag mår inget bra, vet inte vad som är fel. Ständigt trött och hängig, spelar ingen roll om jag sover mycket eller om jag sover lite. Spelar ingen roll om jag låser in mig hemma i min ensamhet eller om jag är ute och skrattar med massa roliga människor. Det hjälper bara för stunden. Men det är ju bra att jag har massa underbara människor runt mig som gör mig på så bra humör det bara går. Jag vill vara den personen jag en gång var. Jag vill orka leva..


Exakt

Precis kommit hem efter ett tiotimmarspass på jobbet som vi avslutade hemma hos Carro med massa tilltugg, jag Carro Mossi Chrille och Sandra och katten förstås..Myys !! Så skönt att bara sitta och prata bort hela kvällen och inte bry sig ett dugg om nånting.. Nu blir det några timmars sömn innan det är dax för nästa arbetspass, då bara 8 timmar tror jag:) god natt


Väntat

Gick upp för tidigt idag, men kände att det inte var någon ide att somna om kvart i nio när jag ändå ska åka till jobbet runt kvart i tio.. Men nu sitter jag, helt färdig och väntar på att åka. Får väl åka in tidigare, nån människa är ju alltid där så att det är öppet.. Jobbar till åtta ikväll, sen blir det väl att åka hem och bara ta det lugnt, men sånt kan ju alltid ändra sig. Just för tillfället så känner jag att några timmar till med sömn inte skulle vara helt fel, piggnar väl till om ett tag får man hoppas..


Glädje

Har spenderat kvällen i soffan, kollar på nån film som jag egentligen inte ens fattar att jag tittar på för den är ju inte direkt bra. Men ska kolla klart i alla fall.. Tessan har påbörjat "smidningen" av planerna som vi hade - det känns som att det här kan bli jävligt roligt:)


Egotrippad

Precis kommit hem från min tierpstripp. Började med en lunch med Tessan mellan typ halv ett och halv tre sen blev det en sväng till salongen för att betala av en skuld till Ronja och för att tvätta håret. Är så skönt nät någon annan tvättar och fönar plus att det blir mycket bättre av någon anledning. Efter det blev det i alla fall tillbaks till brorsans för lite after-work-häng med mickan som slutade jobba vid fyra. Och nu är jag hemma, kom på att jag var hungrig så håller på att koka potatis och tina köttfärs nu, serveras potatismos, köttbullar och gräddsås här om ett tag. Men jag tänker inte bjuda nån annan än mig själv:)


Inte ensamma

Så att ingen misstolkar mitt tidigare inlägg så tänkte jag rätta det här innan fler personer får frispel precis som Mandy har fått. Så här ligger det alltså till; När vi åkte på bingo igår så hade vi bestämt att vi skulle träffa Mandy och Henke där. Det var alltså ingen slump att vi träffade dom. Dom är, om ni nu trodde det, alltså INTE mobbade och får för sig att åka på bingo själva. Så var det med det, så nu vet alla att Mandy och Henke har många kompisar..


Hemligheter är kul

Sitter på brorsans på uteserveringen för mig själv, Tessan sviker och tycker telefonen är mer social än mig.. Smider lite planer för framtida bruk.. Får se hur det här slutar:)


Fail

Planerna var att bli väckt av klockan imorse så jag skulle vara trött ikväll så jag somnade fort och kunde gå upp utan problem imorgon . Men istället så vaknade jag innan klockan relativt pigg och kunde inte somna om, vilket borde vara ett tecken på att jag är utvilad. Lär ju däremot inte kunna somna ikväll eftersom att jag har lyckats sova runt 8 timmar inatt. Och så ska jag vakna runt nio imorgon - gud vad underbart allting känns. Har inte kunnat sova på flera nätter och så lyckas jag just den här natten.. Hänga tvätt och göra allt som jag skulle gjort igår men inte gjorde:)


Lite rikare iaf

Blogg.se verkar inte vilja fixa appen så den slutar krångla som den gör hela tiden. Skrev ett inlägg tidigare idag, och då publiceras bara rubriken istället för hela inlägget och att försöka ladda upp bilder, tålamod säger jag bara.
 
Satt mig i alla fall vid datorn en stund och tänkte passa på att lägga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig. Var på bilbingo med Mossi, Carro, Ronja och Angelica. Träffade på Mandy och Henke där. Riktigt skojigt, speciellt då jag lyckades vinna också :)

Mest bara konstigt

Kom precis hem, har skrivit färdigt allting. Och fick även hämta hem min bil, känns konstigt att köra manuell nu när man kört automat i några veckor men har inte hänt någon "olycka" än i alla fall:)
Mår fortfarande konstigt vet inte vad som är fel eller om det är min brist på sömn som spökar. Ska ta en dusch nu och sen lägga mig på soffan innan jag ska flytta mig till sängen..


Aaaaaah

Trött, huvdvärk, och allmänt slut i kroppen. Jobbat ett 6-timmarspass alldeles lagom långt. Och lagom mycket folk så han med lite städning också. Ska hem till mamma och pappa och låna datorn och skriva lite grejer till jobbet. Efter det blir det att åka hem, duscha och sova, sova och sova lite till. Ska inte jobba förän klockan 16 imorgon - skönt!!


Gårdagens bravader

Inga kommentarer om gårdagen. Haha


Jag hatar tuppar

Eftersom att jag inte lyckades somna förän efter sex i morse för att grannens tuppjävel verkar vara dum i huvudet och inte fattade att klockan var mitt i natten när den började skrika oavbrutet från typ tre i natt, så sov jag till halv två. Trodde att jag skulle må bajs idag, men ack så fel jag hade. Klev ur sängen tog en dusch, städade undan efter gårdagen sen åkte jag till mamma och pappa och städade mormors bil som jag hoppas på att kunna lämna tillbaka imorgon (om jag får min bil då..) . Tog en cykeltur med mamma och nu väntar jag på att syrran ska ringa så ska vi åka och handla. Ikväll blir det grillning med Mossi, Carro, Tessan och Angelica - mysigt:)


Party in my head

Jag har hickat i tjugo minuter minst, nu har jag tröttnat på det. Tänkte sova när hickan gått över men det lär ju dröja som det verkar nu iaf. Har haft en jävligt rolig kväll iaf, nu är det bara att vänta ett år till nästa gång:) hoppas på att allt slutar snurra snart, känns som att jag har åkt karuseller hela dagen, men så är inte fallet. Äsch vi hörs


Mår illa

Jobbat mina tre arbetstimmar idag. Åkte hem till mamma och vräkte i mig thaimat så nu mår jag dåligt, riktigt jävla dåligt. Åt både för mycket och för fort.. Hem och ta en powernap innan folket börjar strömma in hemma.. Är galet trött..


Sommarvärme

Nyss kommit från jobbet, röker min kvällscigg och sen blir det en snabbdusch innan sängen.. Jobbar tre timmar imorgon, vilket är väldigt skönt haha, hinner knappt dit innan jag ska hem..


Farmors blommor

Har spenderat dagen med en film sen kom syrran så åkte vi och hälsade på farmor och nu kom jag precis hem. Ska borsta håret och byta om för att sedan hämta Ronja och fira henne en snabbis innan jag ska åka och jobba:)


Byggarbete pågår

Sitter på jobbet för att sällskapa Mossi såhär halvt om halvt mitt i natten. Vi sitter på varsin sida och säger ingenting, helt inne våra telefoner. Han sa att jag skulle få mat men det tror jag inte ett skit på.. Får se hur länge man ska sitta här och tråka då..


Inte i svampskogen

Sitter hos mamma och pappa. Mamma diskar, pappa är försvunnen, farmor löser korsord och jag fick den stora äran att rensa kantareller. TRÅÅÅKIIIGT!!


Faktiskt ganska härligt

Första lunchpasset avklarat på väldigt länge, faktiskt ganska skönt att gå upp tidigt så man inte sover bort hela dagen (som jag har en tendens att göra) och sen komma hem innan dagen är slut:) tur att jag ska börja jobba några luncher lite då och då.. Katterna är matade och nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig..


Kärlek

Vissa människor gör mig så himla glad. Ronja, världens bästa Ronja som får mig på bra humör utan att ens anstränga sig. Bara att veta att hon finns, att hon är en av mina närmaste vänner gör mig så himla glad. Idag sa hon att jag var en positiv människa, bara att hon ens sa det gjorde hela min dag bra. Jag anser inte att jag är positiv, jag anser att jag är en världens mest negativa människor. Men Ronja är typ den människa som vet mest om mig och som känner mig utan och innan. Att hon säger att jag är positiv och alltid har ett leende på läpparna får mig att må så bra. Men kanske är så att jag är denna positiva människa i hennes närvaro bara, hon får ju mig att vara den personen - att visa den bra sidan av mig:)


Bingo..

Sitter hos Carro och laddar inför bingon. Börjat leva pensionärsliv redan nu, det är underbart. Mossi bjöd på middag, riktigt gott ar det och väldigt mätt blev jag.. Plocka upp Ronja om en stund sen bär det av mot strömsberg för att hoppas på vinst:)


Uppdatering

Har i stort sett bara dammsugning och moppning kvar nu. Skulle bara byta musikmen fastnade här istället.
 
Bjöd syrran på lunch, bara för att jag var hungrig och ville ha sällskap. Men nu har hon åkt.
 
Vara duktig och lyckas bli färdig med städningen idag då kanske;)

Grattis bästa du

Appen har krånglar för mig idag därav den dåliga uppdateringen, så nu gör jag ett till försök innan klockan hinner bli en ny dag. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA RONJA PÅ FÖDELSEDAGEN.. (har ingen bild eller nånting då jag tömt telefonen och orkar inte leta bilder på fb eller nå annat..)


Irritation

Underbart less jag är på allt för tillfället. Skulle torka ut fönstret i vardagsrummet och så går blomkrukan sönder och jag tappar allt rätt över datorn.. Det enda som hände var att jag kände mig tvingad att dammsuga.. Ååh irriterad jag blir..


Så kan det gå..

Åkte till mamma för att jag ville ha middag, men inte fick jag nån mat eller!!? Carro tyckte bog lika synd om sig som jag gjorde om mig så vi åkte till brorsans och åt istället. Fick för mig att jag skulle ha pizza - men jag tycker inte om pizza kom jag på när jag hade ätit några kanter.. Men men jag blev tillräckligt mätt för att överleva iaf. Spelade lite på maskinerna och dubblade min starka ekonomi från 50 till 100 kronor. Har nu 8 kronor kvar efter att jag var tvungen att köpa kattmat men det gör inte så mycket. Nu ska jag fortsätta denna händelserika dag framför tvn med ett glas apelsinjuice:)


..

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN!!

Tråkdag

Vaknade tidigt idag, bilen skulle på lagning (igen) får hoppas på att allt löser sig den här gången. Massa saker jag borde göra nu - typ tvätta och städa mormors bil som jag haft i några veckor, byta sängkläder osv. Men när man ska göra något så blir det inget av med nånting. Lagar lunch och titta på tv kanske. Tvätta lite om jag orkar..


Usch fy fan

Har inte sett en enda fästing på hur länge som helst, idag efter svampplockandet i skogen så hittade jag fyra stycken som kröp runt på kläderna och en som kröp på armen. Får panik av dessa små, äckliga, meningslösa djur eller vad man nu ska kalla dom. Ska ta en dusch och sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar i skaplig tid !!


Kantareller

Svampplockardax igen, med mandys och Henke den här gången. Om någon är intresserad av kantareller kan ni höra av er. Jag varken rensar eller äter för det är tråkigt och äckligt, jag håller mig till att plocka för det är roligt:)


Here i am

 
Efter Bryan Adamskonserten fastnade jag för den här låten, så jävla bra.. Exakt samma låt jag fastnade för förra året efter hans konsert, men då nötte jag den några veckor så jag tröttnade och sen glömde jag bort den. Så nu är det bara att börja nöta igen:)

Pigg piggare tröttast

Tillslut så lyckades jag hitta på lite roligt folk som fick mig lite piggare. Hämtade Mossi och så åkte vi till Rasmus där Ronja och krille va. Sen till strömsberg där det var helt dött och vidare till brorsans där allt folk var.. Är glad att jag inte jobbade inatt, tycker synd om Tessan och Ali som ska städa . Haha men roligt med lite skadeglädje också:) nu blir det sängen och hoppas på att jag somnar efter min eftermiddagslur!!


Trött tröttare piggast

Efter tre timmars powernap så är det dax att ta tag i livet igen. Hyran betald och nu ska jag sällskapa mamma när hon ska äta:)


Hem till mitt kära hem

Påväg hem. Har stannat och ätit mat på nån äcklig vägkrog som resulterade i illamående hos mig och Henke efter att vi serverats surt/ruttet/gammalt kött. Men gårdagen var hur bra som helst förutom att jag fick så sjukt ont i fötterna och benen efter att ha stått och sprungit i trappor i flera timmar. Men de var det värt - Kent och bryan Adams så sjukt bra. Magnus uggla är ju som han är, lite speciell;) Mandy har suttit och surat dom senaste typ 10-15 milen och nu så slog det om och hon blev lycklig igen.. Haha


4,5h kvar

På plats, först på scen är Magnus uggla som ska "kliva på" om typ tio minuter..


8h kvar

Leker turister i Sundsvall och dricker öl på opus pianobar - massa trevliga här.. Nu väntar jag bara på att resten av folket ska bli hungriga så jag också får mat snart:) och eftersom att Henke och Mandy står för min nota på all mat så måste jag ju vänta att dom också vill äta - jobbigt läge för mig!!


Frulle på max

Det går framåt, sitter på Max i Gävle och väntar på att dom ska öppna:) frukost och nu börjar det regna och jag bara älskar att vara den extremt positiva människa som jag är. Henke är arg för att dom spelar Robyn.


Nu åker vi

Inte min grej att vakna tidigt, huvudvärk är vad jag kommer få. Somnade ändå mycket tidigare än vad jag trodde igår så tur är väl det. Nu ska jag bara röka klart sen bär det av mot Tierp - karlholm - Sundsvall:)


Vakna snart

Inte min dag, dåligt humör. Från att vara hur glad som helst till att hata allt i min omgivning på bara en sekund. Gud så less jag blir, är inne i nån dålig period igen.. Vill bara kunna prata och säga vad som är fel men det går inte att förklara. Allting stör mig, minsta lilla. Någon som säger något fel vid fel tillfälle, eller att nånting händer som inte ska hända. Har inte gjort ett skit idag, saknar Ronja. Saknar att bara vara, sitta och kedjeröka och bara prata om oss själva.. Saknar den "gamla" tiden när det inte fanns några problem, inga måsten. Att inte vara beroende av pengar. Saknar Mandy, vill att hon ska flytta från Karlholm, flytta närmare mig - inte flytta härifrån som hon gjorde istället.. Imorgon är det Sundsvall och bryan adams och Kent;) ska göra det bästa av allt och bara försöka ha så jävla roligt.. Jag ska, jag kan om jag bara vill...