Morgonsol

Känns som att jag inte fått sova ordentligt på flera veckor. Egentligen så handlar det om två dagar. Och egentligen så har jag sovit ordentligt, bara det att jag vill sova mer än så:)

Mandy väckte mig vid tio igår, så åkte vi till Ikea. 

Och så väckte hon mig vid tio idag också. Så nu har jag startat tvättmaskinen, hängt tvätt och sorterat tvätt. Effektiv morgon. 

Nu sitter jag på trappan hos mandy och röker i solen. Ska gå in kanske:)

Barnvakt



Jobbade 16-22. Trodde det skulle vara jättemycket att göra pga löningsdag men "dom" spar sig väl till helgen istället.

Efter jobbet åkte jag till mandy och Henke då jag skulle agera barnvakt. Mandy och Henke hade åkt till Stockholm för att kolla big brother live . Isabel var inte så jättesocial för hon sov, tappade nappen en gång och det var den enda gången jag fick titta till henne men sånt är livet. Man måste ju sova också.

Och det ska jag göra nu . God natt

Bakterie


Jobbade som sagt 16-22, var lugnt så jag plockade med mitt bara.

Efter så tog jag med mig Malin som sällskap och åkte till akuten får att få något åt hostan och halsontet. Fick cocilana (stavas?) hostmedicin och Kåvepenin, penicillin. Så nu är det bara att satsa på att bli frisk.

Dom stack mig i fingret också, gjorde inte så ont som jag trodde. Men stressar alltid upp mig när det gäller nålar och skit.

Men det var i alla fall inte halsfluss utan det var någon annan bakterie som härjade runt.. 

Sovdags - god natt!

Hörs

Planen var att åka till sjukhuset och hoppas på att få någon hjälp med halsen och hostan. Men istället så ska jag jobba - 16-22. Får se hur pigg jag är ikväll efter jobbet om jag orkar åka dit.

Igår så jobbade jag lunch sen hängde jag med mandy och Isabel, senare på kvällen åkte vi till axa och Tobbe. Kollade på tv och pratade. 



Fortfarande

Sovit sämst inatt, känns ganska tydligt nu. Sitter i soffan under en filt och håller på att somna, men ska kolla på big brother och Paradise hotel först:)

Har blåst storm inatt (och hela dagen.) och regnat hur mycket som helst, vilket har gjort det svårt att sova. Sen underlättar det ju inte direkt att jag hostar så jag håller på att avlida var och varannan minut. Hatar att vara sjuk/förkyld.

Jobbade idag (10-16) sen åkte jag till axa och Tobbe och hängde en stund innan jag bestämde mig för att åka hem. Skulle tvätta en maskin och duscha men det var kolsvart och strömavbrott när jag kom hem😳 

Så blev en sväng till mamma och pappa, åt mackor och pratade till strömmen kom tillbaka vid 20.00 ca. Och nu sitter jag här i soffan som jag har gjort sen dess. Fryser ihjäl !!




Sämst eller.





Jag är sämst på att ta kort på allt som händer (eller inte händer!!) idag har jag precis som dom senaste dagarna tillbringat all tid med att sitta/ligga i soffan.

Fick sällskap av katterna, det var väl det enda oväntade som har hänt.

Är sjukt sugen på glass, men har varken orken eller lusten att åka och köpa, inte pengarna heller för den delen:/

Så istället blir det ingenting, och tv-tittande.

Halsvärk

Har ringt massa samtal och suttit i telefonkö halva dagen. Men nu är det avklarat. 
Även fast jag satt på en stol när jag ringde så blev jag andfådd haha.

Mamma var hit och sponsrade med cigaretter, snäll hon som ställer upp och åker och köper cigg till mig..

Nu blir det soffan ett tag till. 

Over and out

Halvligger i soffan och kollar på tv och smsar. Känns som att jag precis sprungit ett maratonlopp. Är helt slut i kroppen fast jag inte gjort något ansträngande alls idag, har till 85% legat i soffan bara.

Imorgon är sista dagen jag har på mig att bli frisk, sen så SKA jag jobba. 

Onsdag

Nu äntligen, 17 timmar senare så har strömmen kommit tillbaka. Man blir fan handikappad av att inte ha någon ström. Telefonen och paddan dog efter någon timme, så vid 21-tiden igår så gav jag upp och gick la mig i sängen. Har nog inte hänt på flera år att jag lagt mig så tidigt.

Har sovit oroligt, frös och svettades och vartannat. Antagligen så hade/har jag feber. När jag väl somnat till så vaknade jag antingen av en hostattack eller av att Julius skulle in eller ut:/

Skönt att jag ledig idag också, så jag hinner bli lite friskare i alla fall.

Strömavbrott

Har haft strömavbrott i över en timme nu, är galet rastlös. Snart är batteriet slut på både telefonen och paddan och då lär ju inte rastlösheten bli bättre direkt:/

Mår i alla fall inte något bättre, halsen är värst och huvudet. Men det är bara att fortsätta äta alvedon ovh strepsils i mörkret..

Problem

Mår skit, vill börja grina varenda gång jag ska svälja för det gör så jävla ont. 

Och så uppkommer det problem hela jävla tiden, och man får ju inte bli arg. Vill bara skrika . Orkar inte med det här!!

Fortfarande sjuk

Mår fortfarande skit. Vaknade vid åtta i morse av en hostattack sen kunde jag inte somna om. Har legat halvt död på soffan hela dagen och svettats, frusit om vartannat. Men nu är det bara att ställa in sig på jobb.

Underbart, eller inte. Skulle till tandläkaren i Uppsala imorgon men avbokade det då jag knappt får luft, och lär ju inte vara så underbart och ligga där då. Istället så satsar jag på att bli frisk.

✌️

Sjuk, sjukare, Linda

Usch, fy fan vad jag mår dåligt. Har ont i halsen, snorig, känns som att huvudet ska sprängas, får andnöd när jag går fem meter. Sen börjar handen "spöka" igen, kanske är så att jag bär en aning för tungt på jobbet.. 

Fick sluta tidigare idag i alla fall, 19 istället för 21. Så nu blir det en dusch sen ska jag kurera mig i soffan med en flaska vatten och några alvedon - partysöndag..

Torsdag

Spenderat hela dagen med mamma. Hon har shoppat och jag har snällt fått titta på och kört runt henne lite här och där i Gävle. Så kan det vara när man är fattig. Fast hittade ändå ingenting som jag verkligen ville ha så det gjorde inte så mycket.

Har börjat bli förkyld också, huvudvärk, snorig och ont i halsen. Känns inte alls som att det är så lägligt just nu. Men vad ska man göra åt saken??!!

Nu blir det tvn, middag och sen en dusch innan sängen. Ska jobba 11 timmar i morgon så lär ju sova för att orka✌️

Onsdag

Sitter i soffan och kolla på Paradise hotel och har världens jävla huvudvärk. Är typiskt när jag är ledig, vill hinna så mycket på så kort tid som möjligt.

Har hängt med Malin hela dagen i stort sett, hon har legat i soffan och jag har städat, plockat och omstrukturerat här hemma. Har hunnit med att tvätta 1 1/2 fönster också. 

Imorgon blir det en heldag med mamma, var evigheter sen sist. Hon ska tydligen köpa ny mobiltelefon och jag ska vara "smakråd", inte för att det spelar någon roll vad jag tycker i vilket fall som helst men ändå . Haha.

Nu ska jag kolla klart sen ska jag sova bort min huvudvärk.



Sämst

Sämst på att uppdatera, men det kommer.

Blöder näsblod

Jobbat färdigt för idag, kom inte mer än innanför dörren hemma och det börjar forsa näsblod. Har suttit på toalettstolen i säkert en kvart och bytta papperstussar i näsan.

Tur var väl att jag åkte hem, så jag inte åkte direkt till mamma och pappa som jag tänkte. Men kom på att jag skulle betala hyran, men precis när jag svänger in på gården så sätter sig hyresvärdarna i sin bil och åker så får ta det nån annan gång:)

Men nu är det över i alla fall, inget mer näsblod för idag får jag hoppas på:)
Ska strax bege mig till mamma och pappa för att laga middag till dom.

Sova

Kommer ju absolut inte vara trött imorgon (idag!) när klockan ringer. Ååh, gick och la mig i sängen i skaplig tid men vad hjälper det när man inte kan sova.

Är lixom klarvaken, hatar att jag aldrig får någon rutin på sömnen..

Prova igen kanske..

Storebror

Halvligger i soffan, har huvudvärk och är jättetrött. Har jobbat mellan 16-22 sen blev det raka vägen eller ja! Jag köpte cigaretter och tankade, men efter det så åkte jag hem:)

Imorgon är det arbete 10-16 som gäller sen ska jag hälsa på hos mamma och pappa har jag tänkt mig. Var längesen jag var där sist. Mamma ringer varenda dag och frågar om jag kan hälsa på. Så får väl ta mig i kragen och göra det..

Nu ska jag kolla klart på Big Brother och sen ska jag gå och lägga mig i sängen. (Innan klockan ett✌️) . Bara den här jävla reklamen kan ta slut snart.






Ledig måndag

Fattar inte varför jag drar ut på att gå och lägga mig i sängen för (?) tycker ju att det är lika skönt varenda kväll/natt. Men sån är jag!! Ska försöka bättra mig, gå och lägga mig före klockan 1.00 kan jag ha som mitt första mål:)

Har haft en ledig måndag idag, helt underbart. Men... (Finns alltid ett men!) så ska jag hinna med hundra saker och jag är helt slut och sönderstressad redan klockan åtta på kvällen.

Har hunnit med att träffa mandy och Isabel. 


Plockat svamp med syster. Fanns inte så mycket svamp, men det var skönt att gå runt lite i skogen i alla fall.







Hittade på en gammal cykel också:)


Och sen stressade jag vidare, lämnade av kantarellerna hos farmor och pratade några minuter.
Efter det så hämtade jag axa och hennes mamma och så åkte vi på bilbingo. Var längesen nu, men jag vann inte ändå:/


Nu; sova - god natt!


God natt

Kanske ska ge upp för idag och försöka sova - IGEN!!✌️

Sova

Jag ligger i sängen, har gjort det i snart två timmar. KAN INTE SOVA!

Nu skulle jag ge det ett nytt försök genom att lägga ifrån mig ipaden och släcka lampan. Men då ligger tydligen Julius på soffan - och snarkar. HÖGT OCH TYDLIGT.

Jag är inte på humör. Jag är övertrött och jag blir på dåligt humör och stressad av att jag inte somnar. Glad över att jag är ledig imorgon i alla fall.

Ge det ett nytt försök kanske.