- Orkar inte.

Klockan är redan tjugo över sex. Fast jag vaknade vid halv ett så får väl skylla mig lite själv.

Har precis varit och lämnat Crosstrainern som jag sålt till
Jessica. Och nu fastnade jag på altanen framför datorn igen. Ska väl duscha och göra mig i ordning inför kvällen, då jag, Axa, Tobbe, Mallan och Ronja beger oss till Church street saloon i Gävle för att äta mat. Sjukt gott!

- God morgon god morgon.

God morgon!

Ingenting händer, har fått höra mammas starka åsikter om vad hon tycker och tänker om min ej befintliga städning. haha. Så nu har hon satt upp ett utegångsförbud, som är förbjudet att bryta förän jag har gjort allt som hon anser att jag inte gjort rätt eller inte gjort alls rättare sagt.
Sen två minuter senare så frågar hon mig om vi ska åka till mormor och morfar, men det är ju tydligen hon som bestämmer reglerna så det är väl bara att vara glad för dom människorna man får åka och hälsa på i detta utegångsförbud.

Så.. idag ska jag städa, hälsa på mormor och morfar (om hon inte kommer på att jag hade utegångsförbud och låter mig stanna hemma.) sen ska jag väl handla lite kanske.

Imorgon blir det church street med Axa och Mallan.

Söndag blir det Gävle, Valbo med Axa!!

Fullt med planer..

- Hela, hela tiden!

Jobbat hela dagen, ledig hela helgen. Underbart!

Vädret är exakt som jag vill ha det, inte för kallt men regningt och ingen sol. Så ska inte klaga, för jag har helt klart tröttnat på den extrema värmen som varit så nu blir jag lycklig av att vakna på morgonen och inte få solen i ögonen eller bli bländad av en blå himmel.

Syster och Gabbe har varit och hyrt film; Wallander - vittnet så nu ska jag bosätta mig i deras rum i någon/några timmar och kolla på film, resten av kvällen är helt oplanerad precis som hela helgen. Underbart skönt!

- Tack mamma!

God morgon! Sitter och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket, några minuter kvar!

Vaknade i alla fall av att mamma ringde och skulle ha tag på syster. Tur var väl att hon ringde mig (inte för att jag riktigt förstår meningen med att ringa min mobil när hon ska prata med henne, ring henne nästa gång..) eftersom att min mobil ändrar tid och grejer hur den vill så hade hon inte ringt så hade jag vaknat av alarmet på mobilen ganska precis nu och då hade det varit panik kan jag lova. Och det är ju inte det roligaste att vakna och springa runt som en tok för att hinna med alla morgonsysslor och sen vara på jobbet inom en kvart!

Äsch nu ska jag röka. Sen ska jag åka!

- ...


Sko från Skopunkten.com

Sko från Skopunkten.com
 
Sko från Skopunkten.com

Och hallonröda Converse vill jag också ha. Synd att man inte var rik. För i så fall skulle jag köpa (mest) skor hela tiden. Och efter någon månad så var jag nog tvungen att köpa en herrgård för att få plats med allting, och privatchaufför för att åka dit och hämta kläder och skor åt mig hela tiden för jag vill inte bo i en herrgård. haha Äsch huvudsaken jag får ett par hallonröda converse nångång snart i framtiden så är jag nöjd.


- Underbart..

Dagen till ära har jag tvättat en maskin med tvätt. Resten av dagen har jag tillbringat på altanen men Angelica och Gabbe för ovanlighetens skull. Datan tar upp mitt liv nu för tiden, bara för att jag tog tummen ur arslet och bar ut den hit istället för ha den uppe på övervåningen.

Har även fixat schemat för augusti med Axa det är tur att jag har henne för annars hade jag fått jobba skiten ur mig själv och sedan tagit språng in i väggen och dött av utmattning. Men nu så har jag ju Axa och hon hjälper mig Augusti ut. Sen får jag väl klara mig själv så gott det går med mina sjuttio timmar i veckan, får se hur länge det fungerar eller hur jag ska lösa det hela.

Nu blir det i alla fall en dusch och sen får vi se om sängen lockar tillräckligt mycket för att jag ska känna för att gå och lägga mig, det är ju ändå jobb som gäller onsdag och torsdag innan min lediga helg kommer :) Underbart!

- Solnedgång är aldrig fel.



Tänkte lägga upp resten av bilderna från tågluffningen, men det fanns inga roliga bilder som var värda att visa. haha, var gärna borta en hel vecka men lyckades inte få några bra bilder alls i stort sett. Men på bilden som är ovan så var vi i Marseille och kolla på utsikten, väntade på solnedgången och sen blev vi utkastade från området. Det var lite kul, vi reagerade inte ens på att det bara var vi två kvar, tyckte mest det var skönt att slippa allt folk så vi orkade väl inte ens tänka på att området stängdes ner och grindarna låstes vid halv tio eller vad det var.

Aja, nog om det. Igår blev det en massa öldrickande och kortspelande. Hade skoj, men blev galet trött så gick och la mig vid tre nångång, efter att alla hade åkt hem och vi hade städat undan det värsta. Vaknade vid halv ett idag och känner paniken över att hela dagen har gått och jag inte gjort ett skit annat än att sitta på altanen vid datron, läst och spelat kort. Men sånna dagar kan ju vara sköna dom också.

Hörs i framtiden.


- Tekniknörd.

Händer ingenting, sitter på altanen och skulle kolla upp vad felet med det mobila bredbandet var. Men som vanligt när det är något som är sönder som är mitt så är det inte trasigt egentligen det är bara jag som inte är så teknisk av mig, så det fungerade hur bra som helst. Alla andra gånger jag försökt så har det stått 'systemfel', men inte idag.

Ledig idag, himelskt skönt! Ska inte göra ett dugg vettigt idag förutom att tvätta men det tar ju inte så värst mycket på krafterna. Annars så ska jag till banken och mer vet jag inte. Nu ska jag kolla bloggar i alla fall och läsa ikapp alla veckor/dagar som jag har missat.

- Pengar och presenter.

Idag kom syster och Gabbe hem hit igen. Det bästa med besöket är att jag fick en present, ta inte illa upp men jag älskar presenter. haha Fick i alla fall en katthylla, dom är ju sjukt dyra att köpa så jag har lagt det på hyllan eller typ lagt det i en kartong och gömt undan då jag insett att jag aldrig kommer ta mig råd att köpa en sånn. Helt klart måste jag säga att det är skitbra att få sånna saker i presenter, saker som man verkligen vill ha men absolut inte kommer kunna ta sig råd att köpa. Kanonpresent! Tack så mycket!

Nånting annat som är bra med att dom är här, är att Gabbe är lika mycket shoppaholic som jag är och inte bangar en dag till staden för lite shopping. Så i morgon blir det en sväng till Uppsala, måste/vill hitta en kökslampa. Sen skulle det ju inte vara fel att hitta en present till Axa och möjligen Ronja med då jag för en gång skull har pengar (ska väl inte nämna att jag inte betalat en enda räkning den här månaden heller..).

Annars, vad har hänt (?) Jag har jobbat. Ganska kul faktiskt. Det är folk hela dagarna vilket gör att dagarna går mycket fortare och det inte finns någon dötid. Men ett minus är att folk tror att det är helt okej att komma in och beställa mat (och för det mesta äta på restaurangen också!) klockan fem i åtta när dom ser att vi stänger klockan åtta - idioti! Ät middag som alla andra "normala" Svenssonfamiljer klockar 5 eller 6, möjligtvis klockan sju men fan inte klockan åtta.

Äsch jag blir bara upprörd (haha) ska duscha. God natt!

- Doris finns inte mera.

Sitter ute på altanen i sällskap av mamma och hennes dator som jag tagit över för stunden. Ingenting som hänt på hela dagen har bara tagit det lugnt. Började med att sova bort hela dagen, vaknade inte förän vid halv ett tror jag det var. Länge sedan jag sov så pass länge men det var skönt. Nästa bekymmer blir väl bara när jag ska gå och lägga mig och inte kommer lyckas somna. Blir jobbigt eftersom att jag ska jobba i morgon, första dagen sen i onsdags.

Aja, var i alla fall ute och cyklade med mamma och hälsade på mina kattungar Sally och Doris som numer heter Sally och Elis eller Elon (haha.) har inte bestämmt mig riktigt ännu. Men den har ju i alla fall bytt kön till en kille. Brukar ofta bli så när mamma lägger sig i det här med katter. Den enda gången hon haft rätt är väl när hon "könsbestämde" Lars-Edgar för han är ju fortfarande en Lars-Edgar!

Nu ska jag röka. Hörs .

- Fick en present till.

varm dag, eller egentligen så har väl det har varit en av dom bättre dagarna på länge då inte värmen är extrem.
Ronja, Micke, Tobbe och Axa kom hit, jag fick jättefina ljusgrejer som man sätter på väggen, kommer inte riktigt på ordet för dom. Fina var dom i alla fall. Tack så mycket!!

Sen blev det att fiska, inte varje dag man gör det. Och eftersom att det inte regnat på flera veckor här (tror jag!) så finns det ju ingen mask heller så kom ju Tobbe på den extremt smarta idén att vi ska agna med majs. Han hade hört det på radion. Sagt och gjort, tog metspöna och en burk majs och åkte till vattnet. Hände ingenting förutom att fladdermössen blev irriterade och försökte skrämma oss och att Tobbe och Micke badade eller vad man ska kalla det (?) hoppa i, kliva upp färdig!

Nu ska jag däremot bädda om sängen då jag har lyckats dragit ur lakan och allting ur sängen i natt sen blir det att titta på film och sova . Och länge ska jag sova också.

- Hörs och ses.

Så nu är den här dagen slut också, blev mycket smörgåstårta och prinsesstårta så nu har man ätit sin dos för ett bra tag framöver. Fast antagligen så blir nästa dos i morgon för då är det lika gott igen även fast man idag känner att man aldrig mer vill äta sånt. haha

Bra dag har det varit i alla fall, släkt och vänner på besök . (haha lät fult!) och massa gratulationer. Så nu är jag helt slut, ska gå och lägga mig och kolla på en film och försöka sova, känner att den där jävla huvudvärken är påväg. Har inte kännt av den på flera månader nu tror jag, var bra länge sen i alla fall. Men nu kommer han sakta men säkert.

Morgondagens planer låter gott (Church street.) men dom planerna har ju varit ganska länge så jag vet inte om det blir av. Skulle inte tro det men skulle bra gärna vilja. :)

- Ja må hon leva, ja må hon leva...

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag. tråkig som man är! Ska gå och lägga mig, ska bara duscha först.

Avslutade kvällen med Bennys (hamburgare.) tillsammans med Rasmus hemma på altanen. Och pratade massa gamla minnen. T.ex när Rasmus skulle vara lite rolig för ett ex antal år sedan. Han och jag skulle gå till macken från mormor och morfar, typ 50 meter bort. Var i alla fall storm ute och Rasmus blåste omkull på grund av stormen, tills smarta jag förstörde hans roliga fantasi och påpekade att han "blåste" åt fel håll. haha Blond som han är..

Äsch nu ska jag gå och lägga mig. God natt

gissa vem som är här? :)

p2120_14-07-10 (MMS)

gissa vem som är här? :)


- Det håller i sig, kan jag lova.

Värmen håller i sig, och jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Bara att ta en snabb, kalla dusch och sen öpnna alla fönster och gå och lägga sig.

Bara en dag kvar att jobba den här veckan, ska bli så skönt att slippa gå runt i extremvärmen på jobbet och svettas hela dagarna. Hoppas bara på att värmen börjar avta snart så¨man orkar göra nånting.

Finns en positiv sak med detta, jag vaknar utan problem klockan åtta på morgonen. För då går det inte att vara kvar inomhus längre. Just för tillfället så har vi 31,2 grader inne och det brukar ju inte vara så värst mycket bättre på morgonen när man vaknar.

Var en sväng till Camilla och hälsade på efter jag och mamma hade ätit en sallad (efter jag slutat jobba.). Var ju ett tag sen man hälsade på henne. Har inte varit dit sen vi kom hem från eurotrippen. haha Men nu orkar jag inte sitta här längre, för varmt för att sitta still ska ta min efterlängtade dusch och sen gå och lägga mig. Hade tänkt lägga in lite mer bilder från trippen men blev två stycke på Doris och Sally istället, tråkig som jag är. Men dom är så söta så det gör inget!



- Tagit mitt liv

Jobbt hela dagen, sjukt jobbig dag. Önskar att jag hade semester. det är äckligt varmt ute och då är det ännu värre på jobbet. Blir ju svettig av att sitta still och när man springer runt i denna värme så mår man ju inte direkt bra. Ska ta en snabbdusch innan jag lägger mig.

Kan inte göra ett skit, varmt att sova, varmt att sitta vid datorn, varmt att vara ute. Men måste ju ändå säga att det är bäst att vara utomhus. Så ska gå ut en stund innan jag går och duschar.

Blir inte bättre uppdatering än såhär idag i alla fall. Värmen har tagit över mitt liv.

- Bilder, London!

Svettig av att sitta still. Jag som somnade igår med ett leende på läpparna på grund av att jag skulle vara ledig idag. Men nu känns det helt meningslöst. det är sjukt varmt. Hade ac:n på i bilen och när jag klev ur så kändes det som att jag gick rakt in i en vägg. Ska man vara glad över denna värmen eller?

Just för tillfället så är jag inte nöjd i alla fall. Försöker mig på att packa lite men blir ju svettig av att stå upp. Bestämde mig för att lägga in bilderna från resan, midsommar och lite annat på datorn. Så nu kanske det kommer lite bilder då och då. Börjar  med några nu i alla fall.















Här är några av bilderna från London, finns mer bilder därifrån på facebook eller några till i alla fall än så länge orkar inte lägga upp flera nu. tar ju sån tid!


- Grannens katt eller Min katt, det är frågan??!

Hälsade på Axa och Tobbe en stund och kollade på nya lägenheten, riktigt fint kommer det (nog!) att bli. Efter blev det en sväng med mamma på cykeln, hälsade på Doris och Sally (kattungarna!!) och sen cyklade vi ett varv. Nästan hemma (ganska exakt mittemellan grannen och vårat hus) så såg vi en katt och mamma säger att det är grannens katt. Men jag stannar och kollar och är säker på att det är min katt. Men mamma envis som hon är vägrar inse att hon har fel så vi får börja kolla efter ärr efter steriliseringen och massa andra grejer (grannens katt är dessutom en hankatt!). Men jag släppete in min katt i alla fall och så får vi hoppas på det bästa, mamma har däremot inte gett sig än.

Men om hon nu har rätt, så har grannens katt väldigt lätt för att känna sig hemma då katten just för tillfället ligger och sover i handfatet och det två minuter efter att hon/han (den/det) har varit på lådan. Tur att grannens katt är snäll och uppfostrad. Kan ju vara kul att sova borta i bland också...

Innan värmen tar över mitt liv så skulle jag helst av allt krypa ner i en frysbox och stanna ett tag. men får väl nöja mig med att ta en kalldusch och krypa ner i sängen och hoppas på att hostan tar slut nu. Har fan variit förkyld i två veckor nu.. God natt!

- Trött, trött & trött

Ska gå och lägga mig, är helt sjukt trött. Känns som jag inte sovit ordentligt på flera veckor. Fast det har jag ju knappt heller så, men det får jag väl skylla mig själv för. Nu väntar jag bara på att antivirusprogrammet ska söka färdigt så jag kan avsluta den här grejen.

Samtidigt så håller jag på att gå igenom alla mejl sen ungefär två månader tillbaka. Mycket som ska göras som jag aldrig gör. Men tar lite i taget så går det ju någorlunda framåt i alla fall. Nu blir det i alla fall sängen, eller först en cigarett.. Är ju jobb i morgon också.  God natt!

- Bara för att jag är besatt ;)


- Efterarbete med tågtrippen.

Hej hej!

Sitter och kollar på alla tågbiljetter från resan. Ska scanna in dom på datorn så att jag har dom kvar, inte nödvändigt men kan vara ganska skoj att ha dom kvar ändå tycker jag. Jag är ju ändå expert på att spara allting som är onödigt. Håller även på att fylla i det sista i Global pass listan, som dom vill att man ska skicka in för att dom ska få se hur man har åkt. Duktig som jag är så tänker jag skicka in den :)

Jobbig värme idag, har suttit nere i vardagsrummet i den klibbiga skinnsoffan och kollat på Farsan med Angelica och Gabbe (alltså filmen.!!) och nu ska jag gå ut. Står inte ut med värmen snart. Men ska inte klaga imorgon är det jobb som gäller och då är det bra mycket varmare kan jag lova.

Ska ta tag i det här med bloggandet på måndag har jag tänkt, då kommer det bilder och grejer. Eller så fort jag har tid.

- En kartong om dagen.

Värmen börjar avta en aning, men det är inte mycket! Sitter och väntar på att Angelica har duschat klart för så blir det att åka och handla. Men ska även skjutsa Axa så ska väl in och kika om hon ska ha skjuts snart. Ronja och Micke skulle även komma men det verkar som dom har kört vilse eller nått.

Ledig dag i morgon, ska bli så skönt! Eller egentligen så är det som är mest skönt att slippa jobba i den här värmen, hade kunnat jobbat utan problem om det varit minst 15 grader kallare.

Packa en låda och vänta kanske.

Anledning till att jag inte sitter vid dat...

p1712_03-07-10 (MMS)

Anledning till att jag inte sitter vid datorn. Men har även precis slutat jobba.