- Grannens katt eller Min katt, det är frågan??!

Hälsade på Axa och Tobbe en stund och kollade på nya lägenheten, riktigt fint kommer det (nog!) att bli. Efter blev det en sväng med mamma på cykeln, hälsade på Doris och Sally (kattungarna!!) och sen cyklade vi ett varv. Nästan hemma (ganska exakt mittemellan grannen och vårat hus) så såg vi en katt och mamma säger att det är grannens katt. Men jag stannar och kollar och är säker på att det är min katt. Men mamma envis som hon är vägrar inse att hon har fel så vi får börja kolla efter ärr efter steriliseringen och massa andra grejer (grannens katt är dessutom en hankatt!). Men jag släppete in min katt i alla fall och så får vi hoppas på det bästa, mamma har däremot inte gett sig än.

Men om hon nu har rätt, så har grannens katt väldigt lätt för att känna sig hemma då katten just för tillfället ligger och sover i handfatet och det två minuter efter att hon/han (den/det) har varit på lådan. Tur att grannens katt är snäll och uppfostrad. Kan ju vara kul att sova borta i bland också...

Innan värmen tar över mitt liv så skulle jag helst av allt krypa ner i en frysbox och stanna ett tag. men får väl nöja mig med att ta en kalldusch och krypa ner i sängen och hoppas på att hostan tar slut nu. Har fan variit förkyld i två veckor nu.. God natt!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback