Ja nej kanske

Blir inte så mycket uppdatering här. Var någon som lurade i mig att Twitter är bättre:)

Sjukt skönt väder idag, bara hoppas att det håller i sig och blir vår nu. Har påbörjat min "vårstädning". Tur att man är på städhumör ibland i alla fall:):)


Underliga dag

Det finns typ två-tre personer av mina grannar som aldrig hälsar eller nånting.

Idag kom den närmsta grannen och plingade på och frågade om han kunde låna en cigg (??) sen går granne nr 2 förbi och ropar hej(?) hon som inte ens hälsar när vi går förbi varandra med 1 meters mellanrum.

Underliga dag


Stackarn

Haha fick dåligt samvete för att jag tvingade mamma att hämta mig efter jobbet. Kom att tänka på det nu.

Hon ringde mig vid nio och sa att det inte gick att köra för att det hade drivit igen på vägen. Och att hon antagligen inte skulle kunna komma till Tierp.

Men jag vet hur töntig hon är när det gäller att köra bil på vintern. Det räcker typ med att dom säger på vädret att det ska bli snöstorm (även fast det inte blir det.) så vill hon inte köra.

Men då jag lämnade in min bil på lagning och inte han hämta den innan jobbet pga allt så sa jag att hon var tvungen att hämta mig. Stackarn hade ju panik. Ringde mig typ tre gånger på fem minuter efter att hon lämnat mig så jag skulle ta min bil.

Men vi båda överlevde så ingen skada skedd:):)


Olycka

Händelserik dag. Sov till typ halv två, tittade på tv och sen åkte jag och lämnade bilen som skulle lagas.
Blev billigt och bra den här gången (200 kr) så jag är mer än nöjd:)

Mamma kom och hämtade mig så jag slapp stå och vänta. Istället tänkte jag tillbringa tiden med att busa med kattungarna. Men en av kattungarna blev nerslagen från soffkanten av en av dom stora katterna, vilket resulterade i att benet hoppade ur led på honom.
Fick tillbringa tiden hos veterinären istället. Gick inte att göra så mycket åt missens ben, ska läka av sig själv. Stackars bebisen:/

Skulle börja jobba vid 17.00 men då veterinärbesöket drog ut på tiden så kom jag inte dit förän vid 17.45. Men det gick bra i alla fall.

Haft en lugn kväll, dom första som kom för att äta, kom halv tio. Haha

Och nu har det blivit snöstorm igen för ovanligheten skull -
sjuktlesstjej.se


Twitter?

Ska man prova på det där med twitter istället kanske, får se vad som händer och sker.

Har haft mysigaste eftermiddagen/kvällen med Ronja. Massa mat, onyttigheter och några filmer:) sånna här dagar gillas skarpt. Synd bara att helgen är slut..


Rast lös, man måste älska särskrivning

Sitter på golvet hos mamma och pappa i hopp om att katterna ska komma till mig, men dom har annat för sig.

Rastlös och ångrar mig till 700% att jag sa ja till att jobba i morgon. Min lediga helg, och så förstör jag den genom att ta ett 9-timmarspass på lördagen. Kunde lila bra ha jobbat hela helgen..
Men men nu har jag sagt ja och får skylla mig själv..

Skulle åkt till mandys och Henke och hälsat på ikväll, men blev inställt pga sjukdom. Och jag orkar inte bli smittad så det är väl bäst att hålla sig därifrån ..

Rastlös......


Helt osammanhängande

Galet trött, satt i soffan och slumrade till varannan minut ungefär. Och nu när jag gått och lagt mig i sängen så kan jag inte sova.

Ont överallt och tycker extremt synd om mig själv.. Kanske ska ta tag i saken med tiden:)

Ge tröttheten ett försök till kanske.


Tystnad

Fastnat med städningen, ska hänga lite tvätt på tork och dammsuga sen är jag färdig.. Plus att jag ska duscha innan klockan halv sju då jag ska vara hos syster för födelsedagsmiddag.

Hon skulle bjuda på köttbullar, som typ alla gör när jag ska komma bara för att jag tydligen är väldigt kräsen:) haha fast det stämmer inte, jag äter annat än köttbullar, även fast det är bland det bästa jag vet:):)

Fastnat i soffan, tvåan är på på tvn (svt forum., vad det nu är??) på ljudlöst och spotify pausade av sig själv. Orkar inte hämta fjärken för att byta kanal eller playa spotify. Får helt enkelt sitta här i tystnaden.


Städning

Efter att Mandy har ringt och väckt mig, två gånger så kanske det är dax att ta tag i dagen.

Hon ringde först vid nio (tror jag..) så jag klev upp och la mig i soffan sen ringde hon igen vid ett och väckte mig:/

Gick ut i köket och såg att katterna samarbetat med att tömma mitt städskåp. Så kanske är ett tecken på att det är dax att städa IGEN!!


Kärlek

Bara för att jag sett klart alla säsonger jag har hemma (alltså alla utom en som Axa har..) så är jag rastlös. Vad ska man göra nu hela dagarna och kvällarna ?? haha Började kolla på skor på internet, inget bra måste jag medge men det finns såååå mycket fina skor. Men dom finaste ska ju självklart vara dyrast.
 
Platåsko

När man minst anar

Var länge sedan jag hade huvudvärk. Tänkte på det igår, idag slog den till. Kan bero på att jag sov ungefär 3-4 timmar mindre än jag brukar.. Är galet trött.

Har kollat på melodifestivalen med Ronja, Malin och Rasmus hemma hos Ronja och nu är jag hemma igen. Ska nog gå och lägga mig redan nu.


En, två & tre

Stormen har lagt sig..lite. Men tydligen ska den komma tillbaka imorgon:/

Hjälper mamma att bära grejer och städa, då hon införskaffat sig ett nytt skrivbord. Men mest hänger jag med kattungarna.


Hat är inget starkt ord i detta sammanhang

Fortsättning på förra inlägget... Jag hatar snö. Jag hatar storm. Jag hatar snö. Jag hatar storm..

Tänkte kolla på film med Ronja och Rasmus. Ringde Tobbe och frågade om en sida som man kunde streama film på. Fick sidan vi ville ha samtidigt som han meddelade om att jag inte hade den enklaste bilresan framför mig.
Längtan över att få sova i min egen säng, ångesten över att katterna inte fått mat eller sällskap sen klockan halv elva imorse och oron över att inte kunna ta mig hem i det här vädret fick lite mer poäng i omröstningen när det var att ta sig hem smidigast eller stanna kvar och kolla på film. JAG ÅKTE HEM!!

Och sant som det var sagt så var det ett helvete, men jag lyckades till slut. Nu sitter jag hemma, med två rastlösa katter som inte vill gå ut i ovädret, med tända ljus och kollar på one tree Hill.. Inte så dumt det heller, även fast det kanske hade varit roligare med mänskligt sällskap.

Lycklig över att vara ledig imorgon ska jag "plugga" i öronproppar så jag får sova inatt eftersom att katterna kommer föra ett jäkla oljud...

One tree Hill, nästa avsnitt.


Hat

Jag hatat snö. Jag hatar vinter. Jag hatar snö. Jag hatar minusgrader. Men mest av allt så hatar jag snö.


Snabbgenomgång

Jobbat sex timmar. Sen stannade jag kvar och vann lite pengar på spelmaskinerna, 230 kronor.

Åkte till Konsum och spenderade vinstpengarna på kattmat och semlor:)

Nu ska jag till mamma och pappa, lämna mat och äta/bjuda på semlor och mysa med kattungarna!!


Födelsedagsfirande med glass:)

Jag och Ronja bestämde oss för att överraska Sofie som fyller år idag. Sagt och gjort, kommer dit och inte en människa hemma hos dom bara massa djur:)

Men lyckades ta oss in och lämna blommor och paket.

Istället så blev det en sväng till mamma och pappa och kolla på kattungarna.
..och då ringer Sofie så snälla som vi är så åkte vi tillbaka - men fick ingen tårta även fast hon lovade haha.


Myyys


Plutt


Finally

Städningen färdig, så jävla skönt..

Nu är jag hos mamma och pappa, ska "provsmaka" lite mat innan jag åker hem och duschar. Sen blir det filmmys med Ronja, pizza och massa flott:)


Tagit tummen ur...

Äntligen tagit orken till att stänga av tvn och påbörjat städningen. Hade jag gjort det direkt när det behövdes så hade det gått mycket smidigare. Men istället så har hela lägenheten dammat igen och det är bara att köra från golv till tak.

Men allt är dammat nu ska det bara dammsugas ordentligt överallt och tvättas en jäkla massa.

Ska försöka hinna med att åka och hälsa på kattungarna hos mamma och pappa innan kvällen är här och det är dax för filmkväll hos Ronja:)


Julius hjälper till

Underbart med katter som gör allt för att skapa problem..


Haha

Dom få gångerna jag verkligen berättar att mina vänner betyder..


Musikpoppande

Hemma från första nattpasset den här helgen, ett kvar!!

Var en helt okej kväll, sysselsatt nästan hela tiden så då är jag nöjd.

Tessan som har sin lediga helg den här helgen hade (tydligen!!) bestämt sig för att göra sig okantaktbar genom att stänga av telefonen och inte vara hemma. Det skulle hon göra/vara hela helgen har hon både sagt och skrivit på sin blogg.
Men... Hon klarade inte ens 12 timmar, haha hon hängde på jobbet och drack öl istället. Jobbigt när man inte kan hålla sig därifrån:)

Men men nu ska jag skriva ett sms, sen ska jag sova. Tur att det inte är sommar så man har fönstret öppet då grannen (en småbarnsfamilj) poppar musik för fulla muggar.


Privatchaufför

Farmor kom och plingade på, blir lika rädd varenda gång det plingar.

Hennes bil och telefon hade lagt av så jag ska agera chaufför till affären.

Tur att någon lyckas "väcka" mig och få ut mig ur lägenheten när jag är mitt i one-tree-Hill-maratonet:)