- Hej då allihopa!

Ett sista inlägg innan vi sätter oss i bilen och åker iväg. Sitter hos Camilla för tillfället, Katrin och Ronja kom precis eller dom parkerade bilen precis så dom lär ju komma in alldeles strax (typ nu!)..

Nu ska vi fara.

LindaAnnaEriksson

- Nu är det dax.

Har ingenting annat för mig än att sitta vid datorn, och har kollat alla sidor som jag kommer på att jag kan göra så kommer automatiskt tillbaka hit. Fem minuter kvar innan jag får ringa och väcka camilla, fick absolut inte ringa en sekund innan. Eller hon sa inte direkt det, men gör jag det så blir det väl ett jävla liv. haha Bara för det så borde jag göra det så hon förstår hur trött jag är.

Har packat väskan med allt jag ska ha med mig, inte så mycket egentligen. Men måste ju ha lite sysselsättning i alla fall är ju några timmars bilkörning, räknar ju inte med att vara framme förän vid sju tidigast i morgonbitti så!

Usch, nää gud vad jag tycker synd om mig själv för tillfället. Är så himla trött. Men ska inte gnälla har ju verkligen sett fram emot det här, ska ju bli så himla roligt! Vi fyra tjejer kan ju bara inte bli tråkigt! Eller vad säger ni?

LindaAnnaEriksson

- Visar sina bästa sidor

Tänkte lägg upp bilder från förra året då vi var Ullared. Eftersom att vi var framme några timmar innan det öppnade så sprang vi runt där i "centrum" i spöregn och hoppades på att något var öppet. men tydligen så är dom bilderna raderade så fick bli bilder på tjejerna som jag ska åka med, och det fick så klart bli bilder där man får se deras bästa sidor :) haha


Camilla


Ronja


Katrin

LindaAnnaEriksson


- Kaffe-metoden

Inte hjälpte det länge med att dricka kaffe i alla fall. Tänkte att jag skulle prova på "kaffe-metoden" istället för att sova! Okej, jag blev pigg, ganska mycket pigg också. Men det höll bara en timme sen så blev jag trött (och det håller i sig fortfarande.) och fick en extrem huvudvärk. Knaprar alvedon och hoppas på att tiden ska gå fortare. En timme kvar!!

Tänkte jag skulle gå och lägga mig men samtidigt, om jag somnar så kommer jag bara att vara ännu tröttare så jag hoppade den idén. Istället så ska jag försöka somna och sova dom stunderna som jag inte ska köra när resan börjar.

 

Lånade Mysteriet på greveholm av Axa för att jag skulle spendera kvällen med, men istället så fastnade jag hemma hos dom. Spelade Buzz och drack kaffe! Mamma ringde och meddelade att dom var hemma, så åkte hem för att börja paketera julklappar och fördröja tiden och nu sitter jag här.

 

Uppdaterar antagligen mera under kvällen/natten då jag tänker ta med mig lilla datan. Har ju inte så mycket annat för mig ändå så, så det lär ju inte skada någon!

 

LindaAnnaEriksson


- Zzzz!!!

Känner mig ungefär så här pigg för tillfället :S



LindaAnnaEriksson


- Kate Voegele



Nu har jag tittat på One tree hill igen och fastnat för Kate Voegeles låtar :)



LindaAnnaEriksson


- Någon som vill laga mat till mig?

Jag hade inte ro att ligga så pass länge som det var tänkt  badet. Förstår inte är egentligen så himla skönt och jag är så förbaskat jävla trött så jag knapt vet vart jag ska ta vägen men det funkar inte. Istället så är jag extremt hungrig men orkar inte göra mat. haha Vad fan ska jag göra?
har till och med börjat läsa en bok och då är det illa. För jag har läst en enda bok sen jag slutade skolan och det var när jag var utomlands, för där fanns det ingen tv (inte i rummet där jag sov..) som jag kunde somna till så jag hade lixom inget annat val..

Äsch ska skriva ut lite papper så får väl sysselsätta mig med det istället .

LindaAnnaEriksson

- Ett varmt bad!

God morgon! Eller dt är inte en god morgon, för jag har bara sovit två timmar inatt (eller imorse, mellan 07.00 och 08.45). Och jag som hade planerat det här så bra, hade stängt av ljud och vibration på mobilen så jag skkulle kunna sova till typ elva tolv eller något men blev inte riktigt som jag hade tänkt mig!

Istället så har jag gjort allt för att somna, kollat på en värdelös film, eller jag orkade inte kolla på hela filmen bara första 45 minuterna av den. Vem vet den kanske blir bättre med tiden. Någon som sett Australia?

Nu ska jag däremot titta om det finns något att äta till frukost och sen ska jag ta ett varmt bad; härligt!

LindaAnnaEriksson

- Smaskens :P

Slutade jobba vid 20.20 sen hem och hjälpa mamma en stund för att sedan skjutsa hem Malin! Åkte även sväng förbi Camilla och pratade lite om morgondagen och kedjerökte, precis som det ska vara ! Haha, jag och Camilla sitter alltid och röker och pratar och det blir inte en, två eller tre cigaretter blir typ minst fem! Fast så allvarligt var det inte idag, blev tre bara! Men klockan är mycket och jag ska hinna duscha innan jag går och lägga mig också. sen ska jag kolla på en massa avsnitt av One tree hill för att kunna somna.

Imorgon ska jag slappa bort hela dagen, ska bada i jättevarmt (typ 80 grader eller nått!) vatten (det säger jag bara för att jag fryser för tillfället..) och så ska jag ligga framför tv:n. Den största händelsen under morgondagen är att åka till Tierp och köpa Loka och massa frukt så vi kan smaska på under våran lång bilfärd.

Men nu ska jag duscha, skriver senare!

LindaAnnaEriksson


- Första advent



Gud vad tiden går fort, det är redan Första advent, snart är det även julafton! Har i alla fall börja köpt julklappar nu; har köpt en enda! Haha men ska väl fortsätta på Måndag/tisdag då vi är i Ullared på Gekås. Tror ju inte att jag lyckas hitta så mycket julklappar där heller så det blir ju till att fortsätta i Uppsala och Gävle efter det. Men det lär ju ordna sig!

Vaknade vid tio idag, fortfarande helt slut, även fast jag börjar vakna till liv ordentligt nu! Imorgon är jag ledig och det ska bli helt underbart. Jag ska sova hela dagen om jag lyckas, mamma och pappa är ju inte hemma så jag är i alla fall ensam så ingen kan typ börja dammsuga eller något som mamma gjorde i morse vid halv nio, (även fast jag lyckades somna om den här gången så brukar jag inte kunna det.) Fast mamma vägrade dra ur telefonjacket så får hoppas på att ingen ringer och stör, mobilen däremot den ska jag stänga av helt för jag orkar inte med att någon ringer eller skickar sms så att jag vaknar.

(Gjorde samma sak idag, skrev ett långt inlägg och så raderade jag allt! Så fick bli ett kortare istället då jag ska åka och jobba och inte hinner skriva mera..)

LindaAnnaEriksson


- Ensamheten gör mycket (?)

Helt slut i hela kroppen, benen har vikt sig på mig flera gånger idag. fattar inte hur jag ska orka jobba en hel dag till. Men men bara att stå ut. Har ju måndagen att se fram emot i alla fall och efter imorgon så är det ju den dagen så!!

Sitter i alla fall i min ensamhet och dricker öl, har hänt typ en gång innan i hela mitt liv. Haha, vet inte ens varför jag gör det! Men var så himla sugen på öl så fick bli så!

Men blir inte mycket mer än så idag. för nu ska jag sova .

God natt - LindaAnnaEriksson

- håller tummarna!

Japp, då är det jobb som gäller igen då !

Hoppas på att nycklarna passar till bilen :) *håller tummarna*

LindaAnnaEriksson


- Trött, sova? japp!

Ska gå och lägga mig, men som vanligt så fastnade jag här. Borde egentligen ha sovit för flera timmar sen för jag är trött och det är inte lite kan jag lova. Känner att jag antagligen kommer att få huvudvärk om jag inte går och lägger mig snart. Så det är väl dax att börja tänka tanken lite extra noga snart . haha

Nu är det två dagars jobb kvar sen bär det av till Ullared. Ska försöka ringa och prata med Ronja och Katrin, även Camilla och planera lite närmre så vi alla vet hur vi ska göra och vad som ska hända och ske. Är ju en bit att köra så aah. Camilla vill ju sova en stund innan, och jag fattar inte hur man kan sova. Skulle jag få för mig att gå och lägga mig och sova en timme eller två klockan nio på kvällen, stor risk att det skulle fungera.. Nej! skulle inte tro det. Skulle inte somna bara bli extremt trött och det vill jag inte så det struntar jag i!

men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.

LindaAnnaEriksson

- Asta, Beata & Maud/Helmer, Edgar & Malte!

Jobba, ganska rolig dag samtidigt som jag absolut inte vill jobba. Okej, att jobba idag då det är fredag men att jobba resten av helgen är jag emot. Men har man sagt ja (!) så har man. Bara att kämpa på.

Åkte till axa där det bjöds på kycklingwok med nudlar och grejer, grymt gott, men starkt! Axa är en hejjare på att laga mat, tänkt om man fått den talangen. Klart att man kan laga mat men aldrig så att det blir perfekt alla gånger som Axa lyckas med. Vet bara en enda gång Axa har misslyckats och det var när kokosmjölken var rutten. Så stängde av alla plattor och beställde pizza istället. haha

Har fått kattungar och jag är kär. Dom är så söta och såå himla små. Allting är så himla litet. Känns som att man klämmer dom till döds när man tar upp dom. Men nee, dom är bara mjuka och söta. Enligt mamma så har jag totalförbjudits att döpa dom, då jag tycker att dom ska heta; Asta, Beata och Maud. Haha sött. Om det är hankatter då blir det, Helmer, Edgar och Malte. Klockrena namn, jag vet. Och dom passar i det också. Ett problem bara, att jag inte ser skillnad på dom eftersom att dom ser likadanan ut. Okej, den ena är lite mer vit i ansiktet än vad dom andra två är och det är Asta dom andra kommer jag blanda ihop tills jag vet inte när.

men nu är det idol, sen är det sängen!

LindaAnnaEriksson

- Pengar, spel, cigaretter & ett beroende!

Nu har jag gjort allting för idag, inte för att jag gjort så extremt mycket mer än att jobba och suttit vid datorn, men det får duga tycker jag! varken orkar eller hinner ju så mycket annat.
Bara det att det verkligen kliar i fingrarna när jag sitter vid datorn, vill in på Halens och beställa hem lite grejer, men försöker göra allt för att det inte ska bli av. Låter som att jag är helt beroende (känns ibland som att jag är det också...) haha men det är ju just i november som är min köpbefriade månad. Ett ganska dumt beslut känner jag just för tillfället, men samtidigt så har jag sparat in mycket pengar.
Klart att jag gjort av med pengar men det är nog bara 10 % (max!) av vad jag gör normalt på en månad. Det enda som man verkligen får räkna med att man måste betala är väl räkningarna men dom ligger ju ungefär på samma summa varje månad, eller nu har dom ju ökat lite på grund av bilen och för att jag jobbar så mycket. När jag jobbar så pratar jag sjukt mycket i telefonen, inte på jobbet utan på kvällen. Istället för att hälsa på någon så ringer jag. Och det blir i alla fall några samtal (ganska långa, för det mesta..) om dagen!

Äsch nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta kolla på One Tree hill! För eftersom att jag är så snäll och ska hämta Malin innan jobbet så hon slipper ta bussen dit så lär jag ju vakna en stund innan så jag hinner med alla mina morgonrutiner, som för den delen mest går ut på att röka, dricka vatten och typ spela mobilen eller nått. Roligt tidsfördriv haha, men orkar inte med så mycket annat på morgonen..

ha det gott alla !!

LindaAnnaEriksson

Dagens, jag vill ha!



Jag vill ha löshår, igen! Varje gång jag börjar med att blondera håret så får jag för mig att skaffa löshår. Det är ju så fint . Så nu ska jag bara komma i "rätt balans" med ekonomin (haha!) sen så ska jag skaffa. Men det blir väl i januari, februari nånting. Är ju Ullared, julafton och massa födelsedagar först och det kommer ju i första hand! Men brukar lösa sig i alla fall.. Men vet inte riktigt om jag ska till frisör eller inte (?) grejen är att håret satt bättre när axa (och Malin..) satt in det än dom gångerna jag har gått till frisör. Bara det när man köper håret privat, så vet man inte vad man får och det stör mig att folk ljuger om det. Sist så skulle det vara 100 % äkta men det var det då tamejfan inte.




(Första gången jag hade löshår tror jag!)

LindaAnnaEriksson


- Stressad, men till vad?

tar det lugnt. Vet inte varför men känner mig helt stressad. Men till vad lixom? Har ju ingenting framför mig idag bara sängen och möjligtvis duscha, men jag funderar på att duscha imorgonbitti innan jag ska till Tierp och hämta Malin för att sedan åka och jobba! Men det är skönt att få det gjort också, eftersom att om jag skjuter upp duschningen till imorgon så kommer jag bara fortsätta skjuta upp det eftersom att jag hellre sover en halvtimme till; sånn är jag!

Tråkig, jobbig dag i alla fall. Har mest suttit och pratat och diskuterat och jämfört olika saker hela dagen. Men helgen lär ju bli bättre då jag även får sällskap av min kära vän, Malin :)

Stör mig på endel människor alltså, förstår inte varför man inte bara kan vara tyst och inte lägga sig andras liv och deras saker. Lägg ner den tiden på att göra något åt sitt eget liv istället. Egentligen så är det en sån extremt liten grej, men man hör saker hela tiden så jag börjar ledsna. Men det lär ju inte spela någon roll. Och fråga ingenting, för jag säger ingenting mer, punkt slut!

Nu ska jag kolla runt lite och fortsätta lyssna på Darin :) haha, japp! jag älskar Viva la vida med Darin !!

LindaAnnaEriksson

- Samma visa varje dag!

God morgon!
Förstår inte, är trött idag med! hade bestämt mig att jag skulle upp vid nio för att hinna med massor av grejer innan jag började jobba men istället så vaknade jag vid tio och satt mig framför datorn. Så idag blir det inte heller något annat gjort än att jobba; det är som vanligt!

Ska röka innan jag åker, så hörs!!

LindaAnnaEriksson

- Två gånger dessutom!

Så jävla irriterande, när man har skrivit ett helt inlägg och så trycker man på fel tangent och allting raderas. Det är sjukt irriterande och speciellt eftersom att jag grejade till det så det hände samma sak två gånger...

Skönt att jobba en halv dag (när man kom dit till slut!!) blev inga tråkiga timmar då man bara sitter och läser tidningen så många gånger så man kan alla artiklar ordagrant utantill. Istället så hade man något att göra i stort sett hela tiden. Dagarna går ju mycket snabbare då också!!

Åkte till Moster, Anna-Lena efter jobbet och lämnade lite grejer. Och där bjöds det på Julmust och pepparkakor. Känns att julen närmar sig, första advent på söndag.. Börjar bli lite stressad över julklapparna då jag inte köpt en enda julklapp ännu! Men det lär ju ordna sig, har ju gjort det alla andra år så!

Men nu ska jag gå och lägga mig!

LindaAnnaEriksson

- ÅÅÅÅH!

Jag har så himla tråkigt. Hatar att börja klockan fyra eller något (halvdagar..) bara för att jag sitter ändå och väntar hela dagen på att jag ska börja jobba, har tråkigt tråkigt tråkigt.

Funderar på att åka in till Tierp och hälsa på mamma . Men först skulla jag behöva betala räkningar.

LindaAnnaEriksson

- Hur fan kunde jag glömma?

God morgon.
Har varit vaken i några timmar då jag trodde att jag började jobba som vanligt klockan elva idag. Men kom på senare att jag inte började förän fyra, så det blev ingen sovmorgon för mig i alla fall. Haha, typiskt mig, att glömma bort dom få gångerna när man får sova hur länge man vill och speciellt då jag sitter och klagar över att jag ständigt är trött och behöver sova. Borde ju ta alla chanser jag får och sova !

Hungrig istället, men orkar inte äta. det är som vanligt! Hatar att stå och laga mat till mig själv därför blir det ingenting istället. Men ska försöka bättra mig, mår ju inte bättre av att hoppa över måltiderna.

Men nu ska jag ringa ett samtal..

LindaAnnaEriksson

- Kan vara sämre, men även bättre!

Andra avenyn har precis slutat, och jag ska ut och ta min kvällscigg för att sedan gå och lägga mig. har fem arbetsdagar framför mig, känner hur det tar emot. Vill inte jobba helgen, men har redan godkänt det så kan inte hoppa av längre då det blir lite jobbigt för personen i fråga att ta sig hem, då han är utomlands. Så nu är det bara att klistra på ett leende och låtsas vara glad och jobba....

Men ska ju på en roadtrip på måndagkväll med "tjejgänget" så har ju i alla fall något att se fram emot, ska bli sjukt roligt. Eller tror att det blir det i alla fall så får hålla tummarna.

Men vi hörs i morgon ..

LindaAnnaEriksson


- Dagens, jag vill ha!


Mitt nya, vad man nu kallar det, det är i alla fall klänningar. Det finns så himla många fina klänningar. Men jag själv tycker inte om klänningar, alltså att själv använda dom. Men har blivit lite sugen på en klänning, men får se hur det blir med den saken, när ska jag använda den lixom ??

Här är i alla fall tre andra fina klänningar som jag hittade, på
Bonprix. Fast kanske i just dom här färgerna, men modellerna är fina :)

 



LindaAnnaEriksson


- Blond, orange, guld??

Kom precis hem, eller har tittat en stund på tv. Men har i alla fall blonderat håret nu. Blev ganska bra för att gå från brunett. Blev ju inte riktigt blont. Blev mer guld, orange. Haha fast det är inte oranget, fast samtidigt så är det det. Äsch kan inte förklara blev ganska fint i alla fall, fast ska ändå fortsätta kämpa så att det blir blont, precis så som jag vill ha det!

Tänkte vara snäll mot mamma och laga mat tills hon kommer hem. Men vet inte om jag orkar, behöver även tvätta håret igen, då Jessica som vi var hos och fixade håret inte hade något tryck i duschslangen. Så har missat massa blondering som sitter kvar i håret, kanske inte så himla bra. Men ska ju ändå tvätta håret snart igen så tror ju inte att jag kommer att dö av det.

Men nu ska jag skriva schema för december så vi har på jobbet.

LindaAnnaEriksson

- Helt underbart!

God morgon, gud så härligt att fa vakna av sig själv. Bestämma själv och inte behöva stressa eller nånting. Helt underbart!!

Ska alldeles strax ut och röka sen blir det väl till att åka till Farmor, hopppas bara att hon är hemma och vaken.

Jag tror att jag håller på att få öroninflammation, har jätteont i höger öra. Fast det är värst på morgonen och sen blir det bättre och bättre ju längre dagen går fast det avtar aldrig helt. Vet inte hur det känns då jag inte haft öroninflamation sen jag var typ tre och det kommer jag ju inte ens ihåg så.

LindaAnnaEriksson

- Blondering & julklappar!

Imorgon, nu är det blondering som gäller igen. Tur att Axa påminner mig att jag behöver göra det lite då och då om jag någonsin ska kunna bli blond igen:) Så imorgon ska jag hälsa på farmor om hon är hemma och jag hinner, vill verkligen eftersom att det var så länge sedan. Men eftersom att jag ska blondera igen så tar ju det sin lilla tid också..

Julklappen vi satt och tittade på blev det ingenting av med i alla fall, priset lixom rusade iväg när man höll på att greja. Men kan inte skriva ut vad det är utifall att jag eller axa hittar någon sida där det är lite billigare så att vi har råd med den. Tyckte att det var en så himla bra grej till en viss person och så står det ett pris, sen man gör si så åker priset med 50 kronor och så gör man så ökar priset med 80 kronor och så tillkommer ju frakt och allt sånt där och vips så blev det 700 kronor dyrare än vad det var från början, typiskt när man sitter och kollar runt på internet. Men men det lär ju ordna sig ändå..

 

Blev ingen beställning av kläder i dag i alla fall, får hoppas på att dem finns kvar sen när jag får för mig att jag ska beställa..

 

Men nu ska jag sova god natt!

 

LindaAnnaEriksson


- Fokusering

Suttit och pratat med axa i telefon, har märkt att alla har blivit som galna runt att köpa julklappar, själv så har jag inte ens börjat, jag har inte köpt en enda julklapp än. Och är inte ett dugg stressad heller. Fast för tillfället så sitter jag och axa och kikar på en grej som vi funderar över, så får vi se hur det blir med den saken..

men för tillfället så går det inget bra, så ska försöka fokusera på en sak i taget.

LindaAnnaEriksson

- ska jag eller ska jag inte??

hemma, tråkar, sitter vid datorn för ovanlighetens skull. Sitter och funderar på om jag ska beställa kläder eller inte, har ju mitt löfte men känner att jag varit duktig så himla länge (är ju i nåstan en hel månad nu...). Men är jättesugen på att beställa en klänning. Kommer antagligen aldrig att använda den, men den är såå söt så jag vet inte om jag kan låta bli. Har till och med fått tillåtelse av mamma att beställa och då blir man ju inte direkt mindre sugen på att klicka hem allt man vill ha. Eftersom att mamma alltid klagar på att jag beställar och köper grejer hela tiden, speciellt skor. Fast skor har jag inte köpt på typ två månader, om inte mina blåa Ugg:s räknas (trodde dom var svarta, men dom var blåa..)!!!

Skriver snart igen .

LindaAnnaEriksson

- Dagens, jag vill ha!







(Bilderna är tagna från Halens.se)

LindaAnnaEriksson


- Kan inte bli tråkigt

Så blev inenting som var planerat idag. Jag som verkligen ville hälsa på farmor, men får ta det på tisdag om jag hinner istället, hoppas på det! Har ju inte träffat henne på flera veckor även fast hon bor typ två kilometer bort. Jag som alltid har fullplanerat, men ska försöka fixa till det så fort som möjligt.

För tillfället så sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att reklampausen på idol-reprisen ska ta slut så jag kan kolla klart på det istället. Eftersom att jag missat alla andra chanser att se det.

Så blir inte mer än så här idag, då jag är jättetrött och behöver sova..

Ullared är kirrat i alla fall, blir Jag, Camilla, Ronja & Katrin! Och vi ska ha roligt, kan ju inte bli tråkigt när vi åker tillsammans ;)

LindaAnnaEriksson

- Vad ska jag ta mig till?

Jag har sjukt tråkigt, är jävligt trött och vet inte vart jag ska ta vägen. Vill inte göra ett skit men samtidigt så vill jag ha något att göra. Min planer på att kolla repriser på tv:n hela dagen gick inte riktigt som jag hde tänkt och jag orkar inte längre. Röka kanske, det gör jag jämt när jag har tråkigt annars så varför inte nu??

LindaAnnaEriksson

- Måsten, sånna finns det jämt

God morgon, eller vad man nu ska kalla det. Har ju varit vaken några timmar nu men har inte kommit så långt som att sätta mig vid datorn förän nu. Har varit till tierp och handlat lite till mamma och så har jag hämtat bilen hos Camilla. Så min dag utan massa måsten har bestått av endast saker som måste göras. Och nu tycker mamma att jag ska hjälpa henne städa. Skulle ha gjort det förra helgen men då blev det ingenting eftersom att hon inte hade tid, så blev automatisk idag istället.. Hmm, inga kommentarer.

Så det är väl bara att sätta igång så man blir färdig någon gång..

LindaAnnaEriksson

- Finns ingenting, ingenting, ingenting; gud så härligt!

 Jag längtar tills jag vaknar i morgon (idag, söndag!) . Har ingenting på schemat förutom att hämta bilen hos Camilla och möjligtvis hälsa på farmor. Bara ta det lugnt och göra det man vill, ingenting som gör att man måste passa tiden eller stressa. Till skillnad från den här dagen då jag inte gjort annat än att stressa känns det som.

  • Blev väckt av camilla, en morgonpromend (fast det blev mer en lunchpromenad..)
  • Hem, duscha, byta om.
  • Hämta Malin i tierp, handla!
  • Till Camilla, Mary-Kay fotvård med mera...
  • Fixa sig så fort som möjligt.
  • Lämnade Malin i Tierp för att sedan fortsätta till Gävle.
  • Church street, fick bara vänta i 40 minuter, men det var det helt klart värt, fan vad jag saknat American chipsen, så underbart goda.
  • Bio; Twilight New moon
  • Hem....

New moon var i alla fall inte så bra som jag trodde, men hade väl antagligen väldigt höga förväntningar på filmen så man kan ju inte bli annat än lite besviken på den. Men tror samtidigt att om jag ser den igen så kommer den att bli bättre så får väl hoppas på det. Kändes som att det höll på att bli lite mycket "sagan om ringen" över hela filmen så jag gav nästan upp redan i början. Men sen så styrde dom upp allting och det blev bra. Men värdelöst slut, eller egentligen inte men skulle jag bli blind eller något nu så tror jag att jag var tvungen att ta livet av mig då jag inte skulle få se fortsättningen . haha Inte lätt eller!

men nu måste jag sova, huvudvärken kryper sakta men säkert mot mig och den kommer ta över hela mig snart. Så bäst att lägga sig med den kära vännen; vattenflaskan och hoppas att jag inte vaknar upp med huvudvärken i morgon..

LindaAnnaEriksson


- Fobin är botad

Så nu är kursen eller vad det ska kallas slut. riktigt skoj för en gång skull, fick ta hand om fötterna för en gång skull, ja det händer inte så värst ofta att jag gör det då jag har lite lätt fobi för fötter .. men men, nu är det väl botat till en viss del .

Har precis fixat klart oss, eller Malin (som vi ska lämna av hos Ronja i tierp..) och Camilla är inte helt fördiga då dom fortfarande står och sminkar sig vid varsin spegel..

Men men nu är folket stressat och jag behöver gå på toan och röka en cigg innan vi åker så dax för ett ryck . Church street nästa (får jag hoppas :))

LindaAnnaEriksson

- Mary-kay

Nu å ska vårat Mary-kay möte börja. Men Lisa som håller i det kom precis så det blir väl uppskjutet i några minuter . Så därför ska jag påbörja det hela med en cigarett, så jag kan njuta av mitt glas vin som jag påbörjat Lördagen med..

LindaAnnaEriksson

- alltid något som är fel

hemma igen, efter promenaden! Riktigt skönt att gå en runda, bara det att jag fick ont i knät igen, typiskt att det bara känns när jag är ute och går. Och varför det inte kändes när vi gick på Azorerna då vi var ute och gick i olika terränger i stort sett varje dag. Är väl antagligen en belastningsskada, då just det knät även är överböjligt. Men men ska inte klaga eftersom att jag som vanligt vägrar gå till sjukhuset och kolla upp det... Blir väl som med revbenen, går väl över med tiden. Och revbenen har jag ju bara ont i när jag ligger i sängen eller ligger någonstans och ska vända mig från sida till rygg eller liknande.

Men men nu måste jag börja göra mig i ordning om jag ska hinna, ska ju duscha, packa och helst äta något innan jag åker till tierp och det lär ju bli maten som blir lidande som vanligt. Så istället så kommer jag sitta hos Camilla och gnälla över att jag är hungrig . haha

LindaAnnaEriksson

- Promenad i solskenet :)

Snäll som jag är så ringde jag upp Camilla efter hennes morgonterror. Så nu blev det en promenad istället för att ligga och dega framför tv:n och vänta på att klockan ska slå två så jag ska åka till Tierp... Men men det är ju faktiskt sol ute så ska ju inte klaga . Får väl passa på, för normalt sett så borde det väl nästan vara snöstorm ute eller nånting. men det har jag sluppit i år, och det är bra.

Men nu är det dax att ge sig av :)

LindaAnnaEriksson

- God morgon

Har precis vaknat, blivit väckt. Förstår inte att alltid, alltid, alltid när jag är ledig så måste någon ringa en signal eller skicka ett meddelande. Det händer nästan aldrig när jag ska jobba. Hellre att dom skickar sina meddelande eller ringer då, för då ska jag ändå vakna. Så blev ingen "sov-tills-du-vaknar-utan-att-bli-störd" idag heller, och det lär ju aldrig bli av heller...

Är stressad som bara den idag, ska försöka hinna med hundra saker innan klockan två ungefär då jag måste till Tierp och handla för att sedan hämta Malin så vi kan åka till Camilla på den där spagrejen.

men men nu ska jag ut och röka (solen lyser :))

LindaAnnaEriksson


- Dagens; jag vill ha!

Jag vill köpa skor, och det är nu! Snart går mitt köpförbud ut eller vad man ska säga. Har inte ens gjort av med 500 kronor under hela november jag är såå stolt. Och därmed så har jag mycket pengar över istället. men snart är det Ullared och massa räkningar som ska betalas, julklappar, kläder jag vill beställa och sen så kommer skor.

Lyckades inte ladda upp alla bilder på dom som jag ville ha, men får ta och visa dom som det går att ladda upp bilder på. Dom nedre har jag kikat på i typ ett halvår men det har lixom inte blivit av att jag köpt dom. Och jag vet att jag aldrig kommer att använda dom så känns lite onödigt men dom är såå himla fina så jag vill ha dom i alla fall. men innan jag verkligen har bestämt mig så har väl scorett slutat att sälja dom och då blir det inga i alla fall. Dom andra hittade jag häromdagen när jag satt och kollade runt på alla hemsidor som sålde skor.

have2have.se

Scorett

Men nu ska jag gå och lägga mig på riktigt.

LindaAnnaEriksson

- Stund i ensamhet

Hemma igen. Skönt att få vara för sig själv en stund innan man ska gå och lägga sig. Den bästa stunden på hela dagen, stunden innan man ska gå och lägga sig. Då jag oftast sitter vid datan och kollar dagens händelser, helt tyst och helt för mig själv; härligt!

Blev att kolla Twilight, har faktiskt tröttnat en aning på den filmen och det märkte Camilla då jag pratade genom hela filmen istället, men hon var ju tvungen att svara för att mina funderingar och frågor är så hemskt intressanta. haha
Kollade i alla fall tillsammans med camilla och hennes småsyskon. Så sa Chris (Camillas lillebror.) när Edward och Bella hoppar mellan träden att det skulle vara tufft att göra så och att det var svårt eller nått, var inte så insatt i deras konversation tills Camilla svarar, smart som hon är; ja men på riktigt så tror jag inte Vampyrer kan göra så. Haha vadå på riktigt. Har man blivit hjärntvättad av filmen eller . haha

Men nu ska jag gå och lägga mig, min stund för i ensamheten är över .

LindaAnnaEriksson

- Lugnt och fridfullt, eller inte!

Aldrig en lugn stund, kom hem för fem minuter sedan. Pratade en snabbis med mamma och morgondagen. ska ringa Malin alldeles strax och meddela om morgondagen. Sen bär det av till Camilla för att kolla film och greja lite. har sett filmen vi ska se (Twilight!!) ett ex antal gånger men gör inte så mycket om det blir en gång till, måste ju friska upp minnet lite inför New moon i morgon. Får se om den är så dålig som det verkar om man läser recensionerna i tidningarna. Men men aja. dax att skynda sig lite .

LindaAnnaEriksson


- Toast, alla som undrar

Så lyckades skrapa ihop något att äta i alla fall, kom fram till att jag nog både var hungrig och sugen då jag inte ätit sen klockan halv tre så är väl inte det så konstigt egentligen (?) men det har ändå blivit som en vana för mig att äta frukost (fast den äter jag på jobbet vid klockan tolv..) och sen så blir det någon lunch/middag som är en måltid istället för två. Inte bra, jag vet! Men det är så svårt att äta på fasta tidpunkter när man jobbar som jag gör.
Egentligen så skulle man väl kunna äta hur bra som helst och allt sånt där bara man ansträngde sig lite. Men jag är inte en sånn person som passar tider när det gäller att äta. Man lixom äter när man hungrig, det är enklast så!
Hittade i alla fall två skivor skinka, så det fick bli toast. haha så nu vet ni allt om min intressanta måltid, precis vad ni antagligen har undrat hela dagen.. Eller inte!

Jag måste sova, ska försöka vakna innan klockan tio i morgon, så jag hinner meddela mamma att hon ska köpa hem cigaretter till mig. Imorse så vaknade jag en minut försent, för jag vaknade av att hon smällde igen bildörren så jag hann inte springa ut med pengar till henne. Och eftersom att hon inte tycker att det är så nödvändigt att jag röker så kommer hon väl inte vilja lägga ut pengar på det heller, därav anledningen till att jag måste vakna minst en kvart tidigare i morgon. Fast jag ska försöka kravla mig ur sängen vid nio i alla fall så jag inte behöver stressa mig genom "morgonrutinerna" som jag gjort dom senaste två dagarna, det är så sjukt jobbigt .

Men nu ska jag sova. ha det bra allihopa och god natt!

LindaAnnaEriksson

- "check"

Nu är allt fixat, in i minsta detalj eller inte. Ska bara bestämma vilken bil det ska bli. men det lär ju ordna sig det med.  Nu är vi ju ändå fyra stycken.

Helgen (lördagen) ska tillbringas på någon så kallad spa-afton hemma hos Camilla, fast egentligen afton är väl på kvällen, fast det här är klockan tre så ahh. Men i alla fall så meddelade Camilla om vad man behöver för att "klara" av uppdraget som vi ska göra, eller vad man ska kalla det, inte uppdrag i alla fall. Man ska i alla fall ha en fotfil okej check! Och så ska man ha en balja som man kan ha fötterna i (Usch, jag hatar fötter, vad har jag ställt upp på??) men en balja, vadå för balja? Vart ska jag få tag på en balja?? haha vilka bekymmer. Ångrar att jag gett mig in på det här.

 

Jag är hungrig, eller jag är sugen på något; förstå vad gott det skulle vara med varma mackor med ost, skinka och tomater eller något. Men som vanligt så har vi ingenting av ingredienserna hemma, jo ost har vi faktiskt. Och det är på grund av att jag fick typ tio kilo ost från jobbet. Så det lär vi ju ha gott om den närmaste tiden i alla fall..

 

Men nu ska jag ner och checka kylskåpet igen.. haha

 

LindaAnnaEriksson


- Inga lediga dagar, måsten eller arbetet ??!?

Precis kommit hem, eller egentligen inte men har precis kommit in. Har suttit ute och pratat i telefonen och kedjerökt; typiskt mig. Men men, ska snart ringa Ronja igen. haha tycker synd om henne, som får stå ut med mig. Men vill jag något så gör jag allt för att det ska bli så! Och hoppas och försöka med övertalning kan man ju alltid göra.

Fick reda på på jobbet idag att det blir extra arbetspass nästa vecka; 55 timmar iställer för 35. Stor skillnad, det kan jag lova speciellt också eftersom att det blev lördag och söndag som blev dom extra dagarna. Jag som älskar mina helger och verkligen ser fram emot dom, att få vara ledig och göra det jag vill (inte som att jag jämt får göra som jag vill eftersom att min "kära" mamma har krav på mig.. haha) men det är ändå skönt att få vara ledig och göra lite som man vill i alla fall . Men nu blir det inte så nästa vecka. Istället får jag ta min tisdag då jag är ledig och hitta på något kul i min ensamhet.. haha

Men nu ska jag ut och ringa ...

LindaAnnaEriksson

- Det blev som jag befarade

Det blev som jag befarade. haha jag fick inget svar! Kunde ju ha varit värre, om hon sagt nej! Fast egentligen så har hon sagt nej några gånger, men det har inte godtagits från min sida :P Ska öva på min övertalningsförmåga och fortsätta med övertalningen i morgon. SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA !!!
Känner mig dum som tjatar så himla mycket, men vill verkligen att det ska bli av så har lixom inget val. Och vi hade så sjukt roligt tillsammans sist vi åkte så det kan ju inte bli tråkigt den här gången. Kan ju inte vara sämre än sist lixom :) haha

Men nu ska jag sova eller kolla på film om jag hinner starta den innan jag somnar.

Just det, på lördag så är det "spa-afton" hos Camilla, hon pratade om fotvård. och jag hatar fötter, tycker absolut inte om det men tänkte vara snäll och ställa upp på ett fotbad i alla fall. Sen ska dagen avslutas med mc donalds om Camilla får välja och Church street om jag får välja och därefter så blir det Twilight - New moon.. Kul kul, har längtat såå efter den filmen så nu ser jag fram emot Lördag mer än allt annat. Fast jag ser fram emot mitt (positiva!!) svar från Ronja i morgon också !!

Äsch hörs - God natt!


(Snyggaste bilden ever på Ronja...)


LindaAnnaEriksson


- Extra betänketid

Har äntligen fått tag på Ronja, har pratat och kämpat med övertalning utan framgång i ungefär en halvtimme eller något. Ska ringa upp igen om fem minuter och hoppas på bättre framgång. Vill verkligen att hon säger JA!!! så att det blir någonting av med det här, jag har verkligen sett fram emot det . Så får hoppas, hoppas, hoppas och hålla tummarna.

Skulle ju egentligen vilja gå och lägga mig och sova, har till och med borsta tänderna, haha, låter som att jag aldrig gör det, men jag menade att jag var helt färdig för att gå och lägga mig . Men jag ska klara av att vänta två minuter till (är två minuter kvar innan jag får mitt svar..) Fast får väl ta en sovmorgon till klockan tio i morgon, eftersom att jag börjar elva så kan jag ju lixom avgöra själv när jag ska ta min sovmorgon. haha Inte alla som har det så bra ??!!?
fast jag brukar gå upp mellan 08.30 och 9.00 bara för att jag ska hinna vakna till liv innan jag ska befinna mig på arbetet.

Nu har dessa fem minuter gått, eller egentligen var det tio från början bara det att jag gjorde massa annat innan jag satt mig här . Så ska ge henne en extra minut i betänketid . haha rolig jag, låter som att det handlar om liv och död . Men nu är det slut, nu ska jag ringa .

SNÄLLA RONJA!!!

LindaAnnaEriksson

- Underliga...

Sitter och väntar på att klockan ska bli tjugo över, då jag ska ringa Ronja! Eller kanske inte är så jättenoga men aja i alla fall så ska jag ringa.

Håller på att försöka uppfostra mina katter samtidigt som jag sitter här, men det går inget vidare. Dom har fått för sig att dom måste slåss med varandra hela tiden, så dom sitter och skriker och fräser åt varandra helt utan anledning. Okej, att dom blir arga på Sten för hon är sjukt jobbig men dom andra gör ju inget fel dom bara är ju :/ Underliga djur det där.

Ont i huvudet har jag också, men det har jag lär mig att leva med då jag oftare har ont i huvudet än inte har ont i huvudet .

Men men nu ska jag göra något annat :P

LindaAnnaEriksson

- Jag får alltid som jag vill ;)

Jag känner mig så bra, jag lyckades få mamma att dammsuga mitt rum. haha har aldrig hänt förut och kommer antagligen aldrig att hända igen haha. Men tyckte att hon kunde dammsuga så att jag hann duscha innan Andra avenyn började . Och tydligen så tyckte hon samma som mig. Eller okej, jag har innestående saker som jag ska göra istället . Men orkade absolut inte dammsuga idag så gör hellre nånting senare i veckan .

Sitter och väntar på att Ronja ska kolla klart på Desperate housewives så jag kan ringa henne angående den 30:nde november. Hoppas på det bästa :)

men det var allt från mig idag skulle jag tro. Nu återstår det tre dagars arbete den här veckan; onsdag torsdag och fredag. Sen så har jag planer på vad som ska göras i helgen får se om personen i fråga tycker samma som mig bara :)

LindaAnnaEriksson

- Abstinens

Börjar få abstinens, jag vill köpa skor. Har kollat på alla skobutiker jag kommer på nu. Och jag VILL HA SKOR NU!

Men det går inte att ladda upp bilder så får se om det kommer några bilder på alla fina skor som jag hittat senare. för nu måste jag ringa Ronja igen.. för hon vägrar svara!

LindaAnnaEriksson

- Öka antalet läsare .

Blev medlem på någon sida (Klicka här...) där det står att man ska få fler besökare till sin blogg. Så jag skulle kolla hur det gick till och så fick man göra undersökningar och grejer (japp! så kul har jag för tillfället..) så jag satt där och gjorde massa undersökningar. Så kom jag fram till efter jag hade gjort nästan hela att det var samma undersökning som syrran gjorde någongång i somras. och jag vet att dom ringde henne och började ställa massa frågor, så jag var snabb som fan på att avsluta den där undersökningen. jag hatar att prata i telefonen med personer som ställer massa frågor som man egentligen inte kan svaret på eller i värsta fall så förstår man inte ens frågan så man bara svarar något helkonstigt.
ringde föresten en "sånn" igår och frågade om buss och tågtrafik häromkring igår. Tog tjugo minuter att svara på fem frågor. Eller hon frågade "skulle du vilja svara på fem frågor angående buss och tågförbindelserna i Tierp och Uppsala??" så jag sa ja, men det var minst tjugo frågor för svarade jag på ett sätt så blev det några extra frågor osv osv . jobbigt var det i alla fall ...

Men men måste börja dammsuga snart för annars var hela städningen helt onödig enligt mamma .

LindaAnnaEriksson

- fantasifull (?) skulle inte tro det!

Så nu har jag bara dammsugningen kvar men den tänker jag skjuta upp ett tag för jag orkar inte med det just nu! Har sjukt tråkigt, men har tröttnat på att städa så jag vet inte vad jag ska göra istället. Skulle vilja hitta på något, men det går inte så bra för jag har dålig fantasi och kommer inte på något. Men men det är samma sak varje gång så det är bara att stå ut.

Hungrig är jag också, men det finns ingenting som jag vill ha hemma. Så det är väl bara att strunta i det också.

men nu ska jag röka och fördröja tiden lite :P

LindaAnnaEriksson

- Städa, städa varje tisdag...?

Känner mig riktigt duktig, då jag har städat och grejat hela dagen. Hoppas bara på att jag hinner klart med allting idag . Just för tillfället så sitter jag på golvet med datorn på en pall eftersom att sladden inte når längre och jag vill lyssna på musik. Håller på att olja in bordet så det är inte så praktiskt att ha datorn på ett inoljat bord .

  • Bääda sängen, och fixa benen på sängen så att dom står rakt.
  • Damma det värsta på hyllor etc.
  • Plocka tillbaka grejerna som ska vara på bordet.
  • Ta in gardinerna som hänger ute och vika dom.
  • Vika tvätten och lägga in i garderoben.
  • Dammsuga.

Det är allt jag har kvar att göra, sen är jag färdig. Ska även fixa middag så har bara några timmar på mig men det bordet jag klara :) Wish me good luck :) Mamma lär ju bli galen om jag inte blir färdig då jag hållt på att städa i typ två månader. Men jag får alltid massa annat för mig istället :)

LindaAnnaEriksson


- Lera, lerpölar och skitiga bilar .

Nu har jag tvättat bilen eller spolat av den plus att jag har tvättat av sommardäcken och lagt dom i "vinterförvar". Tur att man bor i en lerpöl, bilen blev ju lika skitig/lerig två sekunder efter att jag spolat av den, allting kändes så himla nödvändigt efteråt. Och att mina älskade katter hoppar runt i en lerpöl för att sedan gå upp och sätta sig på motorhuven, syns ganska bra kan jag lova vart dom har gått någonstans.

Håller även på att tvätta mammas fleecejacka som jag lerade ner ganska rejält, skulle även behöva duscha själv då jag också ser ut som jag har badat i lera. Haha, inte lätt att bo där jag bor kan jag lova. Speciellt inte i dessa tider .

Nu ska jag plocka av allt frän bordet så jag får det inoljat idag också .

LindaAnnaEriksson

- Äntligen, längtat hem :)

Äntligen hemma, var hem en snabbis efter jobbet och lämnade grejer (eller ost (!) jag fick hur mycket ost som helst från jobbet...) sen bar det av till Camilla för att fixa schema för december. och det gick kanon, blev inte extremt mycket jobb som jag var lite rädd för, och som november har sett ut eller kommer att se ut så behöver jag en lugnare månad innan januari börjar och det kommer bli mycket igen. Är i alla fall ledig över jul och nyår, det är härligt. Underbart!!

Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon (är ledig...) har ju lovat att skjutsa Axa till jobbet. Eller det var anledning till att hon ställde upp att jobba, fick hon ingen skjuts så vägrade hon jobba; rolig hon !

Men men hörs.

(tre personer kvar att hoppas på, håller tummarna..)

LindaAnnaEriksson

- Vaken men inte vaken

God morgon

Usch, hatar måndagar det är den värsta dagen att kliva upp klockan nio på. Egentligen ska man väl inte klaga för nio är väl inte så extremt tidigt egentligen. Men för mig är det väldigt tidigt . Är ju ledig i morgon igen så då kan jag ju sova någon(några timmar extra om jag vill :)

Su nu, den timmen som är kvar innan jag börjar jobba så ska jag bara försöka vakna till liv :)

LindaAnnaEriksson

- Det kunde gått bättre .

Nu är jag hemma, nyblonderad fast utan såå extremt mycket resultat. Blev lite ljusare slingor dock inte blonda . Men kan ju inte tro att det blir som man vill på första blonderingen eftersom att jag ska gå från ganska mörkt till ljust. Men men med tiden så kommer det.

Spelade även bingolotto utan framgång för någon av oss, inte ens en ny lott blev det . Haha, men hade vi inte köpt lotter så hade vi ju varit säkra på att inte vinna och det ger ju heller ingen (kom inte på det sista ordet jag skulle skriva där..haha, så jag ger upp ni får gissa er till det istället...)

Imorgon är det jobb, ljuger om jag säger att det ska bli skönt att jobba. Men samtidigt så ska det bli skönt att ha något att göra. Hade jag kunnat så hade jag varit hemma och städat för det har ju inte blivit färdigt den här helgen heller, tur att man är snabb alltså. haha

men nu måste jag duscha så jag kommer i säng någon gång, ska kolla på slutet på heartbreak hotel; den är grymt bra.hahha

LindaAnnaEriksson


- Ingenting är omöjligt .

Håller på att skriva ut några bingolotter till mig axa och tobbe så vi kan vinna massa pengar, bilar och resor ikväll . haha drömma kan man ju alltid . Men möjligheten finns ju om man spelar, spelar man däremot inte så finns det ingen möjlighet och då kommer jag aldrig att bli miljonär .. och det vore ju tråkigt . haha

Blev en promenad med Camilla och hästen, en kort men det är ju bättre än ingenting .

Ska börja med att blondera håret hos axa i alla fall, var till tierp och investerade i blondering och folie så nu är det bara att hoppas på det bästa och att det blir bra .

men men nu lär jag åka .

LindaAnnaEriksson


- Väder och vind!

God morgon !

malin ringde och väckte mig vid halv tio, klockan skulle ändå ringa typ fem minuter senare men var jobbigt i alla fall :P

dagen till ära så ska jag städa klart, blondera håret men först så ska jag ut och gå en sväng med Camilla i det extremt fina vädret.. Haha har ju regnat oavbrutet sen igår någongång mitt på dagen riktigt mysigt vinterväder som vi har här. Men ska väl inte klaga har ju hellre regn och fem till sex plugrader än snö och nollgradigt eller ännu kallare; burr! Men istället så blir det smutsigt och det gillas inte .

Men nu ska jag röka .

LindaAnnaEriksson

- Pengar i överflöd ??

Så hemma igen, ska gå och lägga mig. Ska upp i tid i morgon, med tid menas vid tio senast. Haha . Men Malin ska ringa så vi ska checka lite arbetstider runt jul så måste ju vara vaken och förbered när hon ringer då, annars blir det inget bra.

har pratat med Axa också så blir till att börja med blonderingen i morgon; folieslingor alltid en bra början. Hon bara suckade när jag sa att jag ville bli blond :) haha

Och ja, jag har brytit med "inte-köpa-något-i-hela-november" eller egentligen inte, det beror på hur man ser det. Okej, från början var det ju att inte göra av med några pengar alls, så jag istället skulle ha pengar i "överflöd" (låter som att jag är sjukt rik men så bra är inte fallet..) när vi åker till Ullared.. Men har blivit lite småsaker införskaffat. Tror jag har gjort av med runt 300 kronor än så länge . Vilket är jäkligt bra för att vara jag. Men hade jag köpt allt jag ville såhär länge i november så hade det varit betydligt mycket mera pengar slösat på "skit" kan jag lova. Satt och kollade runt på internet, tänkte beställa kläder för typ 2500 men istället som tur var så lyckades jag hitta en sida som gav bort gratis Spotify-invites. Då valde jag gratis Spotify istället. Fan så bra jag är :) haha
Men i morgon blir det antagligen blonderingsmedel för annars lär jag ju aldrig bli blond .

men nu ska jag gå och lägga mig .

LindaAnnaEriksson

- Rivsår och skräckfilm

Har precis ätit, min efterlängtade pasta. Har väntat hela veckan på att få äta spaghetti haha. Besatt, nej! Bara det att jag ätit "restaurangmat" hela veckan och är såå less på det. Så nu blev det spaghetti med baconröra. Alltid lika gott :)

Var in till Tierp och lämnade grejer till mamma, så passade jag på att handla och sen träffa jag Camilla för en rökpaus. Då det blev bestämt att vi ska kolla på film ikväll, så vi hyrde två stycken. Eehm L.A Gigolo med Ashton Kutcher (stavas??) och så en skräck eller rysare eller vad det var. Så då är kvällen uppbokad på att glo på film. Jag som hade bestämt mig för att sitta hemma kolla på Körslaget; finalen (har typ sett ett av programmen innnan, jag följer det genom tidningen istället...) och bara ta det lugnt och vara för mig själv. Men som vanligt när mina planer går åt hållet att vara själv så blir det inte så! Men lika bra det här, är ju inte så jobbigt att kolla på film. Bara det att jag hatar skräckfilmer egentligen, för jag är så rädd att jag ska bli skrämd och klösa mig själv eller nått haha. Någon fixidé som jag har som antagligen aldrig kommer att hända . haha

Men nu ska jag åka snart ska bara kolla facebook först .

LindaAnnaEriksson

- Klirrat ;)

Så nu är gardinerna nertagna, dom nya är strukna (strykna??) och uppsatta. Så nu blir det inte mycket mer. Eller funderar på att packa av allting från bordet och lacka det igen. Är ett tag sedan och det ska man väl göra lite då och då. Mitt lär ju egentligen inte behövas eftersom att det alltid har ett skydd av alla hundratals saker som ligger på det :P haha

Kvällen blir väl lugn som det verkar eller åker väl kanske och hälsar på någon, får se hur det blir! Men har sett fram emot att inte göra någonting så att jag kan vila upp mig istället . härligt!

LindaAnnaEriksson

- Jag vill tillbaka till det gamla blonda :)

Jag vill bli blond igen, satt och kollade på kort från länge sen. Och då var jag blond . Så nu är mitt nästa mål att bli blond igen . Men samtidgt så trivs jag jättebra i att vara brunett . så vet itne riktigt hur jag ska göra, ska ta ett "snack" med Axa och se vad hon tycker. Jag är ju mer blond än brunett i mig själv (tycker jag, låter som att jag är blåst.. men menar mer att jag för det mesta är blond och därmed så är det mera jag!!)

Håller på att städa också, på eget initiativ (haha..) så har fixat alla kläder, sorterat; garderoben, vika, hänga, tvättkorgen, hänga efter tvätt osv osv. Riktigt skoj. eller inte men skönt att få det gjort, får någon gång ska det ju göras . Men det är så jobbigt för jag får inte plats i garderoberna så måste investera men får se hur det blir med den saken, eftersom att det inte finns plats för en garderob till. Har ju tre stycken stora så kanske borde rensa istället . men det är jobbigt för det blir ändå bara typ två tröjor som kastas/ges bort så det känns lite onödigt .

Men nu ska jag ringa Axa :)

LindaAnnaEriksson

- Gör som jag säger!

Jag hatar att vara ledig. För man får ALDRIG vara ledig. Med ledig så menas det att man endast gör det man vill och inte är tvingad till saker. Okej att man hjälper till lite, men man ska fan inte behöva hjälpa till hela tiden. Kunde lika bra ha jobbat hela helgen också för då hade jag i alla fall tjänat pengar på det! ÅÅh, är så less. Orkar inte göra något hela tiden, har redan jobbat femtio timmar den här veckan och det känns i hela kroppen och psykiskt för jag är trött som bara den. Men det hjälper inte att man jobbar häcken av sig för tydligen så ska man göra lika mycket när man kommer hem och har varit ledig i en timme. Gör lunch (okej!!), dammsug där, städa där, hämta det, gör middag osv osv . Orkar inte sitta hemma en hel helg bara för att vänta på "order" från den högre makten, det vill säga Mamma . haha

Har så mycket saker som jag borde göra själv, men det blir aldrig av för att jag måste göra hundra andra saker. och eftersom att jag är sjukligt trött jämt på helgerna när jag är ledig så orkar jag inte något annat än att göra dessa saker jag blir "beordrad" att göra förutom att sitta vid datan eller tv:n och bara ta det lugnt.

nee nu ska jag ner och fläkta mamma medan hon tittat på tv.. haha inte riktigt men känns så!

LindaAnnaEriksson

- Axa kan bäst :)

Jobbat sista dagen den här veckan, gud så härligt att vara ledig två hela dagar !! Ska försöka hinna med alla tusen saker som jag inte hunnit med under veckan på grund av arbetet.

Åkte till axa efter jobbet, åt mat, tittade på idol, sjöng singstar och skrattade. Länge sedan jag skrattade så mycket. Fan vad störda vi är tillsammans; Jag, Malin, Ronja, Axa, Tobbe och Micke. Men det dämpade sig med tiden, Tobbe somnade i en fotölj medan vi andra satt i köket och åt cheesecake med hallon; gott kan jag lova! Axa är en hejjare på att laga mat, tänk om man var det ändå!

Så först och främst morgondagen ska gå till städning, tvättning och allt sånt där. ska försöka hinna färdigt så jag slipper på söndagen. Funderar även på att byta gardiner, då jag haft dom här sen innan sommaren och det är stora blommor på dom :) haha fast det är typ blommor på alla mina gardiner så får se hur jag löser det här; I-LANDSPROBLEM eller?? haha

((Angelica, vill inte skriva allting på bloggen kanske ! Men behövde ändå skriva av mig så det blev som det blev; en "hemlighet" haha Men du kan ju prova ringa någongång eller är du fortfarande snål . hahaha))

LindaAnnaEriksson

- Allting blir bättre med tiden

Hemma, trött och ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen och kolla på en film. Sista dagen i morgon att jobba den här veckan, grymt skönt att få vara ledig två hela dagar och det skadar ju inte direkt att det är helg då också. Inte för att det har någon större betydelse egentligen, men en helg är ju ändå en helg så !!!

allting är klirrat för nästa år nu, så nu är det bara att köra på som vanligt. Inga större omställningar, jobba på som aldrig förr och hoppas på att det lönar sig :) Har ingenting att bekymra mig om nu, och hoppas det dröjer länge, länge, länge till nästa gång jag ska behöva ta itu med något som jag anser är extremt jobbigt! Men den här gången gick allting enligt planerna. Skrev ju i ett tidigare inlägg att man har en tendens att förstora upp allting helt utan anledning, det här var helt klart en sånn gång! Tur att dom är dom som dom är!!

Imorgon blir det middag med flickorna, beroende på¨hur det går för Axa och hennes sms-skickande! Gick inte så bra när jag pratade med henne nyss . men det lär väl ordna sig :)

Men nu är det sängen !

LindaAnnaEriksson

- var inte så jobbigt egentligen

Nu har kusin precis hjälpt mig att byta däck på bilen, så nu behöver man inte köra 30 på vägarna längre och vara livrädd över att man ska få sladd och köra i diket, haha. Nu kan jag gasa utan problem..

Fryser så jag håller på att dö, tårna knakar som isbitar när man försöker "vifta" på dom. Inte så konstigt kanske eftersom att jag stått ute i typ två timmar och tittat på och hjälpt så gott jag kan när min snälla kusin ställer upp så snällt och byter däcken. Fast jag var snäll och bjöd på läsk, varm obo'y, mackor och mazarin :)

Har dragit upp en diskusion (stavas?) idag, hoppas på att det kommer någon vart bara. Klumpen i magen släppte i alla fall efteråt och det var skönt. Även fast jag inte vet svaret ännu så känns det mycket bättre efter att ha fått mina tankar till ord. Var inte så hemskt som jag trodde, fast det är ju ingenting om man tänker efter. oftast så går man och mår dåligt över någonting som man måste få gjort eller sagt och när man gör eller säger det så blir man helt chockad för att det inte blev en utskällning, eller något annat negativt. Tur att personerna det handlar om är just precis dom som dom är annars hade jag nog aldrig fått ur mig det här.  Ångrar mig att jag gjorde som jag gjorde igår. Är föör spontan när det gäller vissa saker. Men men det lär ordna sig till det bästa i slutändan får jag hoppas på. annars vet jag inte vad jag ska göra i framtiden; kolla på film och sova hela dagarna kanske. Men men, kan ju inte bli sämre i alla fall får jag hoppas på !!

Nog om mina bekymmer..

LindaAnnaEriksson

- Vart ska jag ta vägen?

bestämde mig för att skriva ett inlägg, men mår skit dåligt . Så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, så valde en varm dusch framför datorn. Men det hjälpte inte så nu blev det en "snabbis" vid datorn och nu blir det sängen istället .

LindaAnnaEriksson

- Involverad, japp!

Jobbat hela dagen, lugnt. Har fått leta efter saker att göra för att få tiden att gå. Bara det att man har lärt sig eller kan allting tillräckligt bra nu så det tar bara några minuter att göra allting. Och städar gör jag inte i onödan inte ens när jag jobbar. haha

Åkte till Mandy efter jobbet i alla fall, hon bakade bullar. Och jag blev involverad i det hela. haha Fast det blev nog bra det med till slut. Han ju inte se resultatet. Eller jag insåg att klockan var kavrt i tio så tyckte det var dax att åka hem. Och nu sitter jag här, helt slut. Ska sova och det ska jag göra nu eller efter en film kanske...

LindaAnnaEriksson

- Hoppas det håller i sig, inte värre än såhär tack!

Hemma, åkte med mamma och pappa till grannarna en stund och fikade och grattade, eftersom att det var födelsedagsfirande där idag! Aja, väldigt intressant. Sitter i alla fall och sneglar mot sängen och försöker ta mig ork att borsta tänderna, ta bort smink och allt sånt där för att sedan gå och lägga mig. Men känner inte att jag orkar. Är man lat eller (?) haha nej, inte jag för jag är trött. Hela jag är sjukligt trött vet inte om det beror på gårdagen, som egentligen inte var så jobbig (var ju hemma klockan tolv ungefär..) eller om det beror på min förkylning.
Hoppas bara att det håller sig på den här nivån (förkylningen..) orkar inte med om det ska bli värre, mera hosta, huvudvärk (värre än jag redan har) och tappa rösten. För jag brukar tappa rösten typ en gång om året och så håller det i sig i typ fem till sex dagar men i år så har jag klarat mig. Istället så var/är det Axa som fick en dos av det, fast hon kunde prata lite i alla fall. Och tur var väl det för annars hade jag fått jobba ihjäl mig antar jag!

Nu har jag i alla fall hängt alla arbetströjor på tork så dom är rena och torra i morgon när arbetsveckan börjar på nytt. Så det enda som ska göras innan jag börjar jobba det är att sova. och det ska jag göra nu !

Så god natt - LindaAnnaEriksson

- vem bestämmer reglerna?

Är trött och det är inte lite trött jag är heller. Börjar känna av gårdagen, och det är inte förän nu! Tur att det kom så sent, för nu har ju ändå hela min lediga dag gått och nu gör det inget att jag är trött. Har ändå inga andra planer än att hälsa på hos grannarna (men det är bara kanske...), kolla på tv/film och sova så fort som möjligt. För i morgon börjar ännu en efterlängtad vecka (eller inte!)..

Blev ju i alla fall en tur till Valbo med Katrin och Robin. Jag var extremt duktig, är väldigt stolt över mig själv då jag inte gjorde av med en enda krona inte ens femtio öre under hela tiden. haha känn på den du! Men istället så kom mina kusiner med grejerna jag hade beställt från jultidningarna; Björn Gustavsson filmen och en kokbok. Men det kan ju inte räknas in mitt "får-inte-göra-av-med-pengar" eftersom att jag beställde det i typ juli eller nått .. Bara det att jag fick det idag. Äsch det är ändå jag som bestämmer reglerna!

 

 LindaAnnaEriksson


- Dagen med stort D!!!

hemma trött, känner att det blev perfekt tid att åka hem. Annars hade det blivit "för mycket av det goda". Perfekt säger jag bara! Haft superkul i alla fall, händer inte så ofta som man är helt nöjd med kvällarna, men idag är en sånn kväll (kanske är bara jag som är en tråkigt person, vem vet??)..

Imorgon så ska det bli Valbo med Katrin och Robin, beroende på hur Katrin mår imorgon. Får hoppas på att hon klarar sig från den jobbiga dagen med stort D (dagen efter...) Men får se hur det går för mig och mitt löfte när jag åker till Valbo, får hoppas på att jag överlever hela dagen utan att det minskat på kontot!

Men dax att gå och lägga sig så man orkar med morgondagen, om nu Katrin mår bra. Annars är det bara att vara hemma, tvätta, städa. Hälsa på Farfar! tydligen så ska resten av släkten hälsa på hos honom i morgon men jag har inte blivit informerad om det förän för typ tio minuter sedan så ja, jag har ju som sagt andra planer.

LindaAnnaEriksson - säger god natt!

- Inkomande, ja!!

Så nu är jag färdig med allt, väntar bara på ett inkomande samtal från Ronja Bergqvist sen är jag redo för kvällen.

Fick för mig att jag skulle ha mina linser (bruna!!) ikväll men smart som jag är så kollade jag tydligen inte riktigt noga på dom (renheten..) så jag tröck in dom och tyckte att allt skulle vara bra, men fan så många tårar som det kom då har det nog aldrig kommit förut . haha Så det vara bara att ta ut dom och så såg jag att det var nå smutsaktigt på linsen, så jag gav upp, tyckte att jag led tillräckligt under dom få sekunderna jag hade den i så det fick bli till att gå utan linser idag. men tror nog att jag överlever.

Men nu ska jag fortsätta vänta på Ronja, ska även röka och "packa" väskan.

LindaAnnaEriksson


- Förstörd i alla fall ..

Slutade inte vid ett som det var sagt, men gjorde inte så mycket hela dagen blir ju ändå som förstörd . haha positiv jag är alltså :) Men var hemma vi tio över tre, egentligen hade jag kunnat åka hem typ en timma tidigare men skulle sällskapa Axa när hon skulle äta lunch, så passade på att äta lunch jag också!!

Nu har jag i alla fall precis duschat, härligt! Ska börja föna håret alldeles strax bara det att det är jobbigt och tar så lång tid så då skjuter jag upp det istället.

Ikväll blir det nog en sväng till Katrin och Robin, ska bara kolla skjuts och greja men får se hur det blir med den saken.

LindaAnnaEriksson

- Skadade .







Gabbe sminkade lite till Halloween-helgen; Dennis, Rasmus & Hallén!!!

LindaAnnaEriksson


- Ben, Jerry & Jag!

Hemma efter en sjukt jobbig dag på jobbet. Har väl varit lagom mycket folk så ska väl varken klaga på att det varit stressigt eller att det varit för lugn. Istället ska jag klaga på den här jävliga huvdvärken som jag har och som vägrar släppa. Har gått runt och tyckt synd om mig själv hela dagen utan någon som helst framgång.. Men i morgon är det bara ett par timmars arbete (elva till senast klockan två..) sen kan jag åka hem och veta att jag har hela söndagen ledig och även i stort sett hela Lördagen också. Bäst att vila upp sig för nästa vecka så är det en "femtio-timmars-vecka"; det är tio timmar måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag! Vet inte ens om jag klarar av det egentligen. Men har inget val, hade funderingar på att be om ledigt en av dagarna men ångrade mig när jag kom på (påminde mig själv!) att jag behövde pengarna. hatar att vara beroende ut av pengar, livet var mycket mycket mycket lättare när man var liten och inte fattade något .. haha

Hade planer på att sitta för mig själv sängen, kolla idol och äta Ben&Jerry. Men gick inget bra då jag efter endast en sked B&J så ville jag inte ha mera. Haha klagar gärna för att jag inte var sugen på glass men vet inte vad jag ska göra, är ju van med att hitta på något på fredagskvällarna. Men den här fredagen varken orkar jag eller kan. Fast jag vill!!!

Men nu ska jag ut och röka och fundera krings livets stors frågor eller nått :P

((Justé grattis syster, trodde jag inte om dig.. haha))

LindaAnnaEriksson

- Blöta vattenpölar

Väntar på att Inlåst ska börja igen efter reklampausen, så jag kan kolla klart på det för att sedan gå ut och röka sista ciggen för idag.. Tänkte försöka satsa på att sómna tidigt idag behöver verkligen det! Men får se hur det blir med den saken, brukar inte direkt bli så när jag vill att det ska bli så..

Har snöat hela dagen i stort sett, till sju eller nånting i alla fall för då började regna istället. Det är såå mysigt med det här slaskvädret. Klädde på mig för vinter och snöstorm i morse med halsduk, mössa, vantar och Uggs . Ett klokt val då det var svinigt kallt i morse, men när jag skulle hem så var edt vattenpölar överallt och vatten och Uggs går inte ihop så jag blev dyngsur . Usch usch!

Men nu börjar det..

LindaAnnaEriksson


- fryser

Jag hade bara ett bekymmer när jag började skriva inlägget här på bloggen och det var att det var snö ute, inte mycket men det snöar och bara det stör mig. Tycker inte alls om snö, man blir så instängd. Man har väl ett val, men inte en chans att jag skulle gå ut och "leka" i snön bara för att. Jag vill ha värme, sommar och sol inte kyla, vinter och snö!!!

Men i alla fall så fick jag två bekymmer eftersom att jag hade skrivit färdigt hela inlägget när datan fick för sig att den skulle stänga ner internet för en stund, vilket resulterade i att jag var tvungen att börja om från början med mitt inlägg.

Jobba idag, hade helst av allt velat ligga kvar i sängen, under täcket och kikat på en film. Hoppats på att jag skulle bli helt frisk från förkylningen fast det verkar ju inte som att det är meningen att jag ska bli det då jag har haft en "släng" av förkylning i; jag kan inte minnas när det började. Har små symptom hela tiden, vilket är jobbigt, fast ska väl inte klaga finns dom som har det värre. Men får jobba idag och tänka på något annat och hoppas på att snön slutar falla från himlen snart och det blir sol istället .

Nu ska jag ut i kylan och frysa...


LindaAnnaEriksson

- Beroende, sjukdom?

Just för tilllfället så hatar jag den här datorn. Det är alltid problem med den känns det som, och den är extremt jävla seg. Har kollat facebook, tog en kvart att komma dit och tjugo minuter att ta sig därifrån. Tur att man har mycket tid till övers såhär en onsdagkväll... Usch va irriterad jag blir!!!

Jobbat hela dagen är seg i hela kroppen och stel, känner mig som 70 år. Men vet inte vad som är problemet, börjar kanske bli sjuk igen. Eftersom att det aldrig bryter ut ordentligt på mig så får jag stå ut med att vara snorig, ha huvudvärk och liknande i flera veckor. Och sen så blir det så att man får ont i ryggen och alla leder som finns i hela kroppen.

Känns som att det här inte riktigt är min dag, allt går ut på att klaga. Vet inte vad jag ska göra, vill vara ledig och (helst av allt åka bort någon/några veckor) bara ta det lugnt och inte göra någonting, men det går inte eftersom att jag är i sjukt stort behov av pengar. har insett (alldeles själv...) att jag har gjort av med mer pengar än vad jag har tillgång till och det är inte bra. Eller det är ju bra att jag kommit på det men aah..

Får se hur det går med mitt förbud! Inte köpa någonting alls i hela November. Bara betala allt skit som jag har beställt, alla räkningar och sånt där. Känns ju inte direkt okej att skita i allt . men resten, får se hur det går med den saken. Jag och Axa diskuterade igår; hon vill åka till en affär, men inte jag på grund av att jag skulle handla. Och det vi kom fram till var; finns inte en enda affär där vi kunde gå in och vara säkra på att vi inte skulle göra av med pengar. Ganska sjukt egentligen! Det är ett beroende, och beroende anses ju vara en sjukdom i nutiden så sjuk är väl vad man är! Får ju fan abstinens. Nu ska jag lugna ner mig.

Men nu ska jag in på Halens.se och beställa gardiner till jobbet, får se hur det går med den saken; att jag ska låta bli den där tunikan som jag såååå gärna vill ha ;)

Äsch, nu ska jag röka, beroende ?? haha jag lider av många sånna där beroende-sjukdomar!!! Men tur att det inte är flera än så !!!

LindaAnnaEriksson


- Twilight ska det bli!

Så har hela den här dagen gått också, jobbigt (!) eftersom att jag vet att jag ska jobba tre dagar framöver (trettio timmar...) men men, tiden går ju så himla fort nu så det är ju snart helg i alla fall och då är jag ledig igen!!

Hann inte med allt jag skulle göra idag men han med mycket mera än vad jag trodde att jag skulle göra, eftersom att jag har en tendens att bara lägga ifrån mig allt jag gör och sätta mig vid datorn, tv:n eller något annat som jag anser vara viktigare för stunden. Men bytte i alla fall sängkläder, tvättade två maskiner, var ut med sopor och lite annat smått och gott. Var även till banken och avregistrerade mitt gamla bankomatkort och satt in lite pengar..

Äsch har gjort massa grejer idag, träffade även Axa och vi åkte till Ronja där Evelina var och klippte håret.

men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Twilight!



LindaAnnaEriksson


- Sätta fart kanske!?!

Min dator har sagt upp sig, eller inte datorn utan internet. Och eftersom att jag inte kan ett skit om sånt så fick jag ta plats vid mammas dator istället, och hoppas på att problemet löser sig av sig själv :) Har ju möjlighet att ta lilla datan men den är såå seg och allmänt jobbig. Så fick bli så här istället.

Har varit en snabbis in till mammas jobb och lämna grejer som hon glömde och nu sitter jag här igen, ska byta sängkläder (har tagit ur dom gamla och stoppat i maskinen ska bara sätta i nya...) och städa undan i alla fall det värsta i rummet. Dammsuga orkar jag inte med, men det är väl som vanligt!

Sen efter jag har gjort lunch så blir det till att åka en sväng till Axa och umgås.. Men nu ska jag ta och sätta fart så jag bilr färdig någongång :)

LindaAnnaEriksson

- Jag vill, jag kan, jag ska försöka!

Ska alldeles strax gå och duscha, sitter bara och fördröjer tiden lite.

Skulle behöva några ljusa timmar till idag känns det som, hatar att jobba när det är vintertid, man åker dit när det är ljust och då har man bara varit vaken någon timme och sen när man ska hem så är det kolsvart ute och går inte att göra någonting. Känns helt meningslöst, vill ha sommar och ljusa dagar och det är nu!

Fast idag skulle det räcka med att bara vara pigg i några timmar till, fast det går inte eftersom att jag redan nu är trött och skulle behöva sova några timmar. Skulle behöva städa, innan det blir katastrof här inne igen. Men idag kommer det inte bli någonting med den saken.

Imorgon ska jag försöka hinna med men får se hur det blir med den saken. Är ledig i morgon sen jobbar jag igen onsdag, torsdag och fredag. Ska ju träffa Axa i morgon, har vi planerat såska försöka hinna med hundra saker innan lunchtid för efter det så har jag som sagt Axa på schemat.

Idag åkte Camilla till Fuerte Ventura, jag vill också och JA! jag är avundsjuk, vill ha värme, sol och komma bort från vardagen (igen!) så himla härligt att bara åka bort och inte behöva bry sig om någonting. Men men satsar på det till i vår istället, just för tillfället så har jag en bil att betala av och en Ullredsresa om en månad. Och det känns inte så bra om jag skulle behöva ha något mer att lägga pengar på, har så det räcker och blir äver ändå! Men ska försöka spara (jag kan om jag vill, tror jag!) och inte åka till Gävle eller Uppsala en gång i veckan och spendera. Ska försöka att låta bli att bli totalförälskad i ett par skor, jag ska sluta handla i en hel månad. Bara det viktigaste får se hur det går med den saken.

Men nu ska jag duscha innan jag hinner ångra mig !

LindaAnnaEriksson

- En dag i taget

Sitter hemma och skriver ut några bilder till Camilla som hon ska greja och fixa med sen. Fast eftersom att jag typ har haft sönder min skrivare så blir ju inte fotona så extremt vackra men hon får ju bestämma själv hon får ju se sen hur dom ser ut, haha alldeles randiga!!

Hela dagen har gått åt på ingenting (fast det är ju som vanligt..) åkte till Camilla vid tolv eller nått och hämtade bilen, sen blev det att jag stannade där till tre eller nått och sen vidare till Kyrkbyn, då jag lovat att jag skulle bjuda kusin på mat idag för att han var så snäll och skjutsade hem mig igår :) Och så kom jag hem för typ en timme sen och nu håller jag bara på att greja det sista för att åka tillbaka till Camilla igen.

LindaAnnaEriksson