- Skönt att det snart är över

Panik i morse, han vara vaken i en kvart innan det var dax att klä på sig 70 % av alla kläder jag har för att sedan bege mig till jobbet - gåendes. Tog en timme och tre minuter och det var sjukt kallt! All snö blåste i ansiktet hela tiden. Och jag fick gå i en halvmeter höga drivor var tredje meter. Underbart! Jag var så extremt less på snön innan men nu går det inte att beskriva med ord längre. Tur att Camilla finns som skjutsade hem mig efter jobbet, plus att hon först skjutsade mig till Tierp så jag kunde köpa cigaretter.

Efter att jag vaknade och gick ut för att stoppa i motorvärmarkabeln och röka morgonciggen så insåg jag ganska snabbt att jag hade två val - 1. att gå hela vägen till jobbet eller 2. att skotta en tio meter lång och 5 meter bred snödriva så jag kunde åka bilen. Vid punkt två så var jag även tvungen att försöka hitta bilen som fanns någonstans där under all snö, plus att jag kanske inte ens hade kommit fram till jobbet med bilen eftersom att dom inte hade plogat vägarna heller så!

Äsch nu är den här jävla dagen i stort sett förbi i alla fall och glad är jag för det! Blir soffmys med Frukotsoppa och varm choklad den här kvällen i alla fall!!

- Jag vann fotbollen

Bara hålla tummarna för att vädret ger med sig under natten, tydligen ska det inte det men mankan ju alltid hoppas.

Precis som jag misstänkte så blev det ingen dammsugning idag, får försöka ta mig ork till det någon kväll efter jobbet i vecka istället. Är ju som sagt bara dammsugningen kvar så det tar ju inte så mycket av min ork. Bara att komma till skott som öör problemet.

Istället så blev det en sväng förbi syrran där jag spelade Fifa och insåg att jag var ganska värdelös när jag förlorade mot Rasmus med 7-0 eller nått. Fast det var ju ändå första gången jag spelade. Gick bättre dom andra gångerna jag spelade - förlorade inte en enda gång. Fast då spelade jag mot Gabbe som var i ungefär samma klass som mig och sen spelade jag mot "tv-spelet" (vad säger man??) på amatörnivå och då vann jag tre av tre matcher. Jävligt bra gjort av mig :)

Men nu ska jag gå och duscha.. Arbete i morgon och tio dagar framöver.


- Skitig inneboende

Fortfarande vinter ute, så tog vädret i baktanke och höll mig inomhus. Rastlös som jag är så blev det att tvätta, byta sängkläder, damma och byta gardiner i sovrummet. Snart har jag tvättat allting klart, ska bara hem till mamma och tvätta en maskin också med kläder som jag är "mer rädd" om. Litar inte fullt ut på tvättmaskinen jag själv har så får göra så istället. Den litar jag bra mycket mer på, har ju inte haft sönder några kläder vad jag vet i alla fall.

Som vanligt så fastnar jag vid datorn när det är dammsugningen som står på schemat. Haha, men känner jag mig själv så blir det inget av med det, inte idag i alla fall. Även fast det skulle behövas då jag har en extremt renlig katt som inneboende.


Kortet knäpptes häromdagen, men det såg likadant ut idag igen ... Underbart!

- Frukost, vinter & kattvakt

God morgon! Varit vaken en stund, till och med ätit frukost. Det händer sisådär fem gånger om året kanske. Vaknade till och med hungrig och det händer typ aldrig.

Aja, blev vinter idag igen med massa snöande. Går inte ens att beskriva hur less jag är på det här jävla vädret. Räcker det inte med vinter typ i december så är det bra sen? För jag vill inte vara utan den helt utan bara minska ner den med typ 85%. tror det skulle bli lagom.

Ska vara kattvakt nästa vecka eller från och med söndag till grannens katt. Och det roligaste av allt är att katten typ är rädd för mig. Så förstår inte hur det ska gå till, har aldrig varit närmre än typ två meter, för sen springer den och gömmer sig. Så får se hur det här går.

- Present - check!

Trodde inte klockan var så mycket så jag ringde till Gabbe för att kolla upp lite information, eftersom att jag satt och skulle beställa en present till syrran som fyller år på måndag. Men hon sov, fast för en gång skull så svarades det i telefonen fast det var syrran så kunde ju inte fråga så mycket.

Men det får bli som det blir, beställt är det i alla fall och nu får vi se om det duger. Fantasilös som jag är så kom jag ju ändå inte på något bättre. Men tror döremot inte att jag kommer hinna få hem det till på måndag. Tur att jag jobbar för då kanske jag kan skylle på att jag är trött så får jag åka dit en annan dag istället. Tror och hoppas på att det kommer till på tisdag, möjligtvis onsdag. Annars har det blivit något problem på vägen, för det stod fyra-sex arbetsdagar. Aja bättre sent än aldrig.

nu blir det en snabbdusch sen blir det sängen - god natt!

- Biltema och Citygross-shopping

Kom hem från City gross för en timme sedan. Nu är allt det nödvändiga införskaffat så nu behöver man inte tänka på det något mer. Behöver ju inte ha så extremt mycket mat hemma då jag börjar jobba på fredag och sen jobbar två veckor i rad, tio timmar om dagen. Så äter ju inte hemma varje dag. Får skaffa massa äpplen så jag klarar mig på kvällarna.

Köpte massa vatten idag, eftersom att kranvattnet är så jävla äckligt här och när jag kommer hem och öppnar en flaska så inser jag att jag har köpt bubbelvatten - SÅ JÄVLA IRRITERANDE!!! det var inte det jag ville ha, men kan ju inte direkt åka och byta eftersom att för det första så har jag öppnat en flaska och för det andra så kostade dom 30 kronor med pant så går nog mest back på att åka och byta/lämna tillbaka! Så får åka till mamma och pappa och hämta vatten istället så jag inte torkar ut.

Köpte även skarvsladden till motorvärmaren och lite annat smått och gott. Nu blir det tvn tills jag somnar om jag inte ska avbryta för en dusch, det lär märkas men först blir det rökpaus.

- Smaklig måltid

Matlagning på schemat, ska bli kyckling med röd curry och nudlar. Fick fixa ihop det som gick fortast eftersom att jag har en sådan extrem huvudvärk på grund av hunger.

Blev en sväng till Tierp för att träffa Axa och Ronja. Och nu blir det till att vara hemma några timmar och sen blir det antagligen (hoppas!) City gross med Mandy. Ska även, om jag hinner, springa in på Biltema och köpa en skarvsladd till motorvärmaren. Insåg ju idag när jag åkte hem från Tierp att det var tio minusgrader ute. Så med andra ord är väl vintern med kylan tillbaka. Är så less på det här vädret.

Nu blir det mat :)

- Jävla tråkigt

Bränna en skiva och bege mig ut i trafiken. Jag har tråkigt! Har heller ingen mat, och är galet hungrig men det går lixom inte att göra så mycket åt så skulle behöva åka och handla. Får se vad som händer, alla jobbar ju idag så är ju ganska tråkigt. Äsch nånting lär jag ju komma på!

- Angels

Kom precis hem från jobbet, satt mig framför tvn och där ska jag tillbringa hela kvällen. Eller jag är hungrig så möjligtvis att jag går till köket för att laga lite mat. Med det menas att jag är galet trött.
Har försökt ringt Gabbe i typ en timme eller något men hon vägrar svara (fast nu ringde hon!). Det är störande att när man inte vill något speciellt, bara vill prata då svarar alla men när det verkligen är viktigt så svarar ingen i telefonen - irriterande.

Kolla slutet på Sofias änglar.

- Bruno Mars


- Nu vill jag att vintern med all snö ska försvinna

God morgon! Fick börja dagen med att skotta fram bilen, visst är det underbart med  snö (?), så jag kan komma till jobbet lite senare. Efter det så blev det ett långt samtal med Mandy som behövde prata av sig lite, förstår henne efter allt som har hänt.

Nu blir det lite mera tv-tittande innan det är dax för ännu en arbetsdag. Tur att man är pigg idag, till skillnad mot igår när jag höll på att somna när jag stod ute och rökte på morgonen. haha

Hörs ikväll.

- Trött i ögat

Orkar knappt hålla ögonen öppna samtidigt som jag inte känner mig ett dugg trött. Står helt still i huvudet, har ingenting att skriva om men känner ändå för att skriva. Gud vilka jävla bekymmer jag har!

Skulle lägga in några gamla bilder som jag hittade på den gamla datan, men då dog batteriet på den. Och jag har lånat ut laddningskabeln (eller vad det heter?!?!) så det får bli någon annan gång när jag fått tillbaka den.

Nu blir det sängen varesig jag är trött eller inte. God natt

- Vinter ?

Går ut och inser att det snöar, att det aldrig kan ge sig (?) jag har fått nog!
Känner att våren och sommaren är sjukt långt borta. Men vad man tror så lär det ju närma sig för varje minut som går.
Längtar mer än någonsin nu, är så less på att spänna sig när man går för att inte halka och bryta benet eller nått och att man är tvungen att klä på sig så jävla mycket kläder för att bara gå ut i tio minuter om man inte vill frysa ihjäl. Okej lite överdrivet i alla fall för stunden då det inte är så extremt kallt ute, men jag menar vintern över lag.

Jobbat hela dagen, så jävla tråkig dag. Då det inte har varit något folk alls i stort sett så har fått sysselsatt mig med städning och liknande istället. aja nu ska jag fortsätta kolla på Spårlöst!!


- Damien Rice



(Mandy, har svar på alla mina frågor och funderingar. så nu vet jag hur man lägger upp klipp igen..))


- Youtube...?

Frukost/lunch och antagligen middag i samma, tillsammans med Mandy och Micke. Sjukt mätt..
Blev en sväng förbi Farmor efteråt där vi (Syrran och Gabbe var också där.) spelade liite kort och hjälpte farmor att möblera om i köket.

Sitter och lyssnar på musik. Tänkte lägga ut en grej från Youtube här, men det går inte längre. Har alltid gjort på samma sätt och det har alltid fungerat men nu går det tydligen inte längre. Antingen jag som inte följer med i utvecklingen eller så vet jag inte!! Någon som vet?

- Söndagstrött

Trött, sitter framför tvn och hoppas på att jag ska piggna till, stor risk! Men man kan ju alltid hoppas. Axa skulle komma hit och göra mig sällskap, men har inte en aning om vart hon har tagit vägen. Får se om hon hör av sig, eller jag kanske annars får jag hitta på något annat..

- Melodifestivalen

Tog mig ork och allt vad man nu behövde för att plocka fram dammsugaren. Duktig jag!

Kvällen har tillbringats här med Angelica och Gabbe framför melodifestivalen. Tröttare än tröttast!

Återkommer imorgon!

- Duktig till en viss punkt.

Fick ett ryck och började städa, duktig som jag är! Men som vanligt så fastnar jag vid datorn (ibland tvn..) när dammsugaren ska fram. Hatar att dammsuga. Men tyvärr så måste man ju göra det också ibland.

Satt och grejade på Spotify, och har en spelningslista som jag har haft och fyllt på sen jag fixade spotify men duktig som jag är så lyckades jag radera den. Och jag med mitt minne kom ihåg en, EN ENDA, låt så det var bara att försöka hitta på några andra låtar så att jag kunde påbörja min städning.

Hatar när det är tyst så jag har ständigt Tv eller musik på!

Nu sitter jag och väntar på att syrran ska nyktra till för då ska vi fixa något rim (eller liknande!) som pappa ska ha ikväll när han ska på 50-årsfest. Får se hur det blir med det hela. Jag anser ju att man borde vara någolunda nykter klockan halv ett dagen efter. Men alla är tydligen inte som jag!

Nej, vara duktig och dammsuga. Tar ju bara max tio minuter när man sätter igång..

- God morgon Lördag

God morgon!!
Sovit hur bra som helst, så skönt att vakna utvilad. Men störande att jag vaknar pigg och glad klockan nio dom dagarna jag är ledig. Kallt ute idag igen, är less på det här vädret nu, behöver sol!

Funderar på vad man ska göra hela den här dagen.. Får se vad som händer!!

- Nya krafter tack!

Sitter fortfarande och drömmer om ett varmt bad. Hjälper inte hur mycket jag än önskar.. Otur!

Har ont i benen, känner mig helt slut i hela kroppen. Varför kan jag inte bara bli sjuk riktigt ordentligt två tre dagar och sen bli helt frisk. Nej, istället ska man gå och känna sig lite hängig i flera månader. Blev ju inte piggare av att vakna till världens jävla snöoväder i morse, eller oväder var det väl kanske inte men det snöade jättemycket. Jag som vill ha vår nu och få nya krafter.

Bara vänta och längta. Nu ska jag i alla fall duscha.

- Illamående

Helt slut, huvudvärk och fryser som bara den. Börjar bli sjuk känns det som. Tur att man är ledig i helgen så jag kan ta det lugnt och slipper tänka på att man ska upp och jobba dagen efter.

Så ikväll blir det alltså lugnt, med en massa tvtittande. Typ första gången i hela mitt liv som jag saknar ett badkar, förstå vad skönt att lägga sig i ett varmt bad! Men får nöja mig med en varm dusch lite senare istället.

- Utan kanaler

God morgon!
Satt mig framför tvn för att vakna helt och hållet, gör det varje morgon. Men i morse när jag satt mig och startade tvn så hade jag inga kanaler så var tvungen att göra en kanalsökning. Och inte fan visste jag hur man gjorde det. Men nu kan jag lova att jag kan allt om den här tvn för jag har tryckt på alla knappar och gått in på alla olika inställningar, har inte provat alla och det är väl tur för annars hade den väl blivit helt underlig.

Fick för mig att jag skulle baka idag, men det går inte. För det är fullt i frysen redan. Av bullar och muffins och jag äter aldrig sånt så det tar aldrig slut eftersom att jag bakade så pass mycket sist jag bakade. Så får nog vänta med bakandet ett tag till. Får se vad som händer istället. Byta sängkläder kanske....

- Vill ha, vill ha, vill ha

Jag skulle behöva vinna en storvinst på lotto eller något, jobbigt att jag aldrig spelar. Okej att jag kanske köper en trisslott eller något liknande några gånger om året men det har inte gett mycket mer än någon ny lott då och då.

Jag har kommit på att jag vill ha massa nya saker, eller när vill man inte ha massa saker. Men vill ha så mycket så att lägenheten blir mer som jag verkligen vill ha den. Ta ett steg i taget.

  • Tvbänk och en hylla att ha ovanför (eller skåp eller vad det kallas..)..
  • Soffbord
  • Barbord + stolar
  • Ny sängstomme + nattduksbord
  • Byrå eller något annat bra till hallen

Och det är bara möblerna som jag vill ha, resten ska vi inte gå in på för då lär jag skriva här i flera veckor..


- Min dag

Då är den här dagen också i stort sett slut. Har i alla fall hunnit med en massa saker, ingenting nyttigt som jag egentligen borde gjort men det gör ingenting. Har haft roligt hela dagen, och det var ganska länge sedan man verkligen struntade i alla måsten och bara gjorde det som föll mig in.

Har umgåts med Mandy, tog en sväng förbi Axa och Ronja på salongen där det pratades och skrattades. Mandy klippte håret och så kom Camilla. Som jag senare dessutom bjöd på middag (Camilla alltså!) . Träffade även syster och Gabbe som kom över en sväng.

Planerades också för helgen, eller planerades jag sa klart nej till allting bara för att jag vill se Melodifestivalen på lördag. Så istället så bestämdes det att vi ska kolla på det hemma hos mig, jag, Angelica och Gabbe!  Hoppas på en ledig dag på söndag också.

Nu blir det borstning av Julius och lite tvtittande innan sängen kallar.

- Alkoholmissbruk?




- Sol ute eller tvn inne

Tråkig dag, vet inte om man kanske skulle passa på att städa litegrann eller om man ska strunta fullt ut på hela dagen. Ligga i soffan och titta på gamla repriser hela dagen.
Har ingen bensin i bilen så kommer ingenstans innan jag vet att mamma har satt in pengarna på banken så jag kan åka och tanka. Solen lyser ute, men det hjälper inte är inte på humör för att vara duktig och tillbringa min tid i solljuset. Istället sitter jag i soffan, med fötterna på bordet och kollar på ett gammalt avsnitt av Desperate housewives.

Blir bättre med tiden kanske.
(Och Mandy, läser du det här! Så är allting ditt fel!!)

- Jag lovar

Uppdaterar bättre i morgon.
Nu blir det Grannfejden, lika tråkigt program det med egentligen.


- Sommar i Sverige?

Tråkiga tisdag. Eller så är det jag som är tråkig. Men finns inte ett skit att titta på på tvn. Sommar i Sverige, vad fan är det för något lixom, helt tråkigt program. Istället så har jag suttit på golvet och lekt med Julius den senaste halvtimmen.

Men som vanligt så ringer Mandy (inget illa menat, även fast det kanske lät så!) och inte vill något så får ju sällskap på det sättet istället.