- Botemedel

Nu är jag tillbaka hemma igen, denna gång med en extrem huvudvärk och så har jag ont i nacken. Tror att det är på grund av löshåret som jag har ont i nacken. Men men jag ska inte klaga för jag vill ha löshåret så då är det väl bara att stå ut.

Ska gå och lägga mig och sova, är hur trött som helst; för ovanligheten skull. haha Förstår inte att jag är trött, måste finnas något botemedel.

- Snabba cash

God morgon.

Snabba cash var inte så bra som jag hade trott, därmed blev jag besviken. Men dom säger ju att det ska komma flera filmer så det är väl bara att vänta och se om det gör det, för i så fall så kanske hela "serien" blir bra. Vem vet.

Jobb som gäller idag. Det är sjukt mycket snö så ska försöka få mamma att skjutsa mig för annars kommer väl bilen snöa in på parkeringen under dagen och det är bara jobbigt. Men får se. Nu ska jag i alla fall borsta tänderna.

- Efterlängtad.

Blev ingen lugn hemmakväll för mig. Blev bio istället, så ikväll för jag se den efterlängtade; Snabba cash. Eller alldeles strax väntar bara på skjutsen sen så bär det av. Så kanske ska försöka hinna med att föna håret ordentligt innan så det inte fryser till is. Hörs ikväll när jag kommer hem eller imorgon.

- Än så länge.

Fungerar knappt att komma in på blogg.se Har försökt flera gånger och inte föräns nu efter ungefär 20 försök så har jag lyckats. Men nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva så det blir ett helt meningslöst inlägg bara för att.

Ska duscha nu i alla fall och hoppas på att hela håret hinner torka innan jag ska gå och lägga mig för tydligen ska man inte sova med blött hår när man har löshår.
Eller det är vad frisören som satt i löshår på mig första gången sa och det verkade ju ganska smart för annars lär jag ju tappa massa slingor. Men men får väl hjälpa till lite på traven med hårfönen, för det tar nog sin lilla tid att torka annars..

Kvällen blir lugn, liggandes framför tv:n skulle jag tro. Orkar inte så mycket annat då jag ska upp och jobba hela dagen i morgon, plus två dagar till efter det. Men kan ju inte klaga än, för än så länge så är jag ju ledig :)

- Utbildningen

Håller på att fixa garderoben, då hyllorna hade rasat ihop. Men nu är det fixat så nu är den saken ur världen.

Sitter och funderar över utbildningen jag har sökt, måste göra ett ryck och fixa det sista. Alla grejer som man var tvungen att ha när man skulle på informationsträffen/intervjun. Men lär ju ordna det, har ju cirkus en månad på mig så det ordnar sig nog. Bara det att jag jobbar typ ALLA dagar i februari, buää! Men men det är pengar så ska inte klaga :)

- Förstör för alla, speciellt mig.

Inte min dag det här. Eller det var min dag, men det gick över. Känns inget bra, får se vad det utvecklas till. Kan ju alltid hoppas, hoppas på det bästa! Finns inte så mycket annat jag kan göra. Men det är ju ingen stor skada skedd i alla fall. Men det kunde fan ha gått bättre. Helvete!

- Promenad i snön

helt sjukt trött. Börjar känna av att jag vaknade så pass tidigt som jag gjorde i morse. Ska gå och lägga mig snart och sova ut i morgon om jag lyckas. Blir nog även en promenad med Axa i morgon om jag är pigg och vaken när hon ska gå men det får vi hoppas på!

Nu ska jag borsta tänderna, dricka vatten och sen blir det sängen. Hoppas det finns något sevärt på tv:n bara.

God natt!

- Bilderna på håret.



Här är håret direkt efter att Axa hade klippt det, innan vi satt i håret..



Efter ungefär hälften skulle jag tro.



och färdigt :) Gör någon sjukt konstig min, men orkade inte lägga ner mer tid och energi på att försöka ta kort på mig själv. Får duga fick ju med i stort sett hela längden på håret i alla fall, är inte så värst mycket längre, några centimeter bara..


- Nu är det på plats.

Nu är jag tillbaka hemma igen, ska alldeles strax börja göra sallad och greja för ikväll. Känns jobbigt så jag kommer antagligen skjuta upp det till sista minuten så mamma blir galen :) haha

Löshåret är isatt (kommer bilder senare..) och jag är jättenöjd. Ovan med att ha så långt hår bara. För den här gången är det mycket längre än vad jag har haft dom andra tre gångerna som jag har haft löshår. Men det blev mycket fint, tack så mycket Axa :)

- Tidig morgon

God morgon, så här tidigt har jag inte vaknat på länge. Ska bara fixa mig lite snabbt sen blir det att åka till Axa. Hörs senare..

- Kallt, kallt, kallt!

Hemma igen, efter en extremt kall kväll hos Camilla. Jag fryser så vet inte vart jag ska ta vägen. Fingrarna börjar precis komma tillbaka och få liv igen. Förstår inte hur människor kan leva i den kylan som dom gör. Usch stackars!

Imorgon blir det en tidig morgon, Ska vara vid Axa vid nio. Fast det är bra för då får jag allt som jag vill ha gjort gjort i tid . Hon skulle vara barnvakt vid två och då beräknas mitt löshår sitta på plats vilket känns kanon. Längtar!

Nu ska jag kolla lite bloggar sen blir det sängen för min del. God natt!

- Klippt och skuret :)

Så nu har jag klippt hennes hår. Tror att det blev ganska bra, tur att hon inte är så extremt kräsen av sig. Så egentligen hade det inte gjort så mycket om det hade skiljt två centimeter från sidorna. haha men nu tror jag inte att det gör det i alla fall som tur är !

Så nu är det dax att kolla på Wallander - dödsängeln och se om den är bra eller inte, lär ju märkas :)

Återkommer när jag kommer hem för dagen. Imorgon blir det nog isättning av löshår också om Axa nu hade tid ..

- Wish me good luck

Nu har jag hjälpt mamma att duka till i morgon. Mormor fyller 70 och det ska firas, hemma hos hos! Så mycket som ska göras innan alla kommer hit i morgon. Städas, fixas sallad, duka och massa annat men själv har jag itne tid längre jag ska till Camilla. Men först ska jag leta efter en sax. Wish me good luck, för nu ska det klippas hår :)

- Några år efter

Sitter och väntar på att Axa ska ringa, hon sa snart men vet inte hur länge det är innan snart är för henne.

Ska i alla fall bränna en skiva till Camilla för hon lyssnar på samma skiva och då menar jag exakt samma skiva nu som får sju till åtta år sen. haha

- Jag är lycklig



Löshåret har kommit, jag är lycklig. Bara vänta på en tid då både jag och Axa har tid att fixa det. Inte bästa bilden kanske. men är värdelös på att knäppa kort så det får duga ..


- Misslyckades totalt.

 

Skulle ge lillskiten medecin, gick inte som jag hade planerat. Det var flytande typ konsistens som handkräm. Stod att det inte gjorde så mycket om det kom på typ tassar eller andra ställen då dom tvättar sig och får i sig det i alla fall. Men antagligen så var det meningen att det mesta skulle komma i munnen i alla fall. Jag misslykades totalt, han sprattla och klöste så mycket så det mesta kom på ryggen och bakbenen, fråga mig inte hur jag lyckades att trycka ut allting i fel ände på katten haha.

Så nu är det bara att vänta på hjälp, mamma lär ju komma snart!


- Klippa håret, jag!!??

Hemma från Uppsala, blev inet så mycket inhandlat eller egentligen så kanske det blev det, beror på vem man frågar.. Blev ett par nya svarta stövlar i alla fall, mycket omtyckta; kärlek vid första ögonkastet. Sen blev det lite grejer från apoteket först och främst till katterna och sen så köpte jag en bodylotion till mig själv.
Två filmer; Sommaren med Göran och nya Wallander - dödsängeln.

Nu är det dax att fixa middag och sen blir det att åka till Camilla, hon har fått för sig att jag ska klippa hennes hår. Har gjort det förut nångång, men det var typ sju år sedan eller nått och då brydde jag mig inte så mycket om det blev fel. Men nu skulle det kännas helt hemskt om det blev typ kort på ena sidan och långt på den andra eller ahh ni fattar, får se hur det går med det hela!


- Uppsala :)

God morgon. Dom har tydligen gjort ompå bloggen under natten så nu är det bara att lära sig på nytt..

Stressad för tillfället Camilla kommer och hämtar mig om typ en kvart (inte för att jag tror det då hon aldrig kommer i tid.) men måste ändå mata katterna och röka innan. så skriver mer på eftermiddagen..

Ha det gott. 

- Imorgon vill jag..

Usch mår illa, vet inte vad som är fel. Om det är att jag börjar bli sjuk så ska jag strejka orkar inte med att vara sjuk nu! Vill bara sova, och dricka apelsinjuice (haha!) men har ingen juice hemma så det lär ju inte hända att jag får någon ikväll då, men överlever nog.

Hoppas på att morgondagen blir bättre i alla fall.

Imorgon vill jag:

  • Att vädret ska bli bättre, har tröttnat på vinter och snö för länge sedan. Vill ha sol och värme, förstå vad härligt.
  • Åka till Uppsala och kolla runt, var så himla längesedan. och jag har tröttnat på att sitta hemma (japp, efter en dag!!) så får hoppas på att vädret är bättre så att det blir något av med den här punkten.
  • ha mitt löshår, även fast det antagligen inte kommer att sättas i imorgon så vill jag ändå ha det! Har väntat tillräckligt länge nu tycker jag! Men men som jag skrev igår, den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!!
  • Sova till klockan elva (minst!) vakna helt utsövd och sen att jag håller mig pigg och får in rätt dygnsrytm och stannar kvar i den för alltid! har tröttnat på att alltid vara trött, kanske borde kolla upp det vem vet kanske är något fel på mig. haha

Äsch nu ska jag sova bort mitt illamående i alla fall. hörs i morgon.


- Sittsår..

Seg dag, även fast jag hunnit med attstäda badrummet. Normalt så brukar det ta ungefär en vecka innan jag är helt färdig men idag tog det typ en kvart, fattar inte varför jag alltid skjuter upp allting jämt för går ju bra mycket fortare och enklare om man gör det direkt.

Har suttit och nött vid datorn hela dagen så snart kommer jag väl att få sittsår. Men det är ju så himla härligt att inte känna några måsten, man kan göra precis vad man vill i sin egen takt och inte känna något tvång till någonting, underbart att vara ledig :) Även fast jag tröttnat på att sitta här hemma nu.
Men ikväll (om en halvtimme..) så är det Andra avenyn så då har jag något att göra ett tag i alla fall och det är väl tur det annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till !

- Delade meningar

Rasmus var hit en stund och hälsade på. Annars har det inte hänt så mycket idag. Dagens höjdpunkt blir väl att städa badrummet haha. Tycker faktiskt lite synd om mig själv som blir tvingad att utsätta mig själv för att städa när jag verkligen inte vill. Tycker att jag städar mycket och ofta i alla fall, men finns tydligen delade meningar inom det området. Så det är bara att vara snäll och ställa upp..

Ska ringa Camilla lite senare och fråga hur det blir med morgondagen om det blir Uppsala eller om jag ska ställa in mig på att vara hemma och fördröja tiden vid datorn och tv:n precis som idag. Ska även ringa Axa då hon sa att hon skulle ringa mig, men eftersom att jag pratat med Mandy i stort sett hela dagen så har hon antagligen inte kommit fram hur mycket hon än har försökt. inte lätt att vara populär. haha

- Beviset är återhittat



Här är bilden Ronja !!


- Stackars mig.

Inget löshår idag inte! Besviken satan kan jag lova. Dom skrev ju att jag skulle få det idag, men trodde ju innerst inne att jag ändå inte skulle få det idag så kan väl inte bli allför ledsen.

Sitter och pratar med Mandy för typ tionde gången idag, fattar inte att vi överhuvudtaget har något att prata om efter den här dagen. Samanlagt kanske uppe i typ en och en halv till två timmar. Men men, håller ju mig sysselsatt i alla fall...

- Får se hur det blir.

Nu kom posten så nu ska jag gå och kolla om det blev något hår som kom idag eller om jag ska få den stora äran att skjutsa Mandy till hennes arbete.. Den som väntar får se...


- Jag har tråkigt


Stövlett från Skopunkten.com


Skopunkten


Jag har tråkigt. När jag har tråkigt då kollar jag på skor. Och nu hittade jag ett par jag vill ha. Imorgon blir det Uppsala med Camilla antagligen och då ska jag kolla på skor :)

 

 


- Snö, snö och åter en massa snö

Så nu har jag duschat och fönat håret torrt så nu är det inga bekymmer att gå utan för dörren utan att behöva tänka på att håret ska frysa till is..
På bara en halvtimme så har det kommit hur mycket snö som helst, bilen är helt igensnöad, ångrar mig ganska rejält att jag inte ställde in den igårkväll, för då hade den varit utan snö nu.. men men sånt man får ta. Rökpaus.

- Vinter igen..

God morgon.
Snön vräker ner, det blåser som bara den och alltså är vintern tillbaka på riktigt; FAN! Tydligen så ska man inte ut i onödan idag på grund av vädret så får väl hålla mig här inne vid datorn hela dagen då !! haha, får se om jag får löshåret och Axa har tid med mig senare i så fall. Nu ska jag i alla fall duscha så jag får upp värmen lite jag fryser så jag håller på att dö.. Burr!!!

- Den som väntar på något gott...

Ska gå och lägga mig, längtar efter att få sova tills jag vaknar helt av mig själv. Inget störande ljud, som telefoner eller nått annat jobbigt.
Hoppas på att håret kommer i morgon, som dom skrev i mejlet, men man vet ju aldrig tyckte det lät lite väl fort. Men men den som väntar på något gott....

Bättre update i morgon för nu orkar jag inte.. God natt!

- Vatten, måste ha vatten!

Hemma och nu har jag fyra lediga dagar framför mig, känns helt underbart. Ska försöka hinna med alla tusen saker som jag vill göra samtidigt som jag ska sova, mycket och länge !!! Får se hur det går ihop . haha

Återkommer.. Måste ha vatten, halsen är torr :P haha

- God morgon?

God morgon. Händer inte ofta som jag vaknar på bra humör, men det brukar bli bättre ju längre dagen går så ingenting som jag lider extremt över. Har huvudvärk fortfarande.
Skulle hjälpa pappa att ställa alarm på mobilen så han kunde ha den som väckarklocka då han skulle upp vid fem i morse, men det var sånt jävla ljud på alarmet så alla vaknade, utom pappa! Typiskt fick ligga och lyssna på det där tjutande ljudet mellan typ kvart i och kvart över fem. Och sen låg jag vaken till halv åtta ungefär innan jag somnade om igen. Sen ringde min mobil för väckning vid halv nio, så japp vad ska man säga??!
Inte bästa sömnen som man fick inatt!

Ska tydligen få löshåret redan i morgon, så får hoppas på det så man kan sätta i det redan nu i veckan !! men men bara vänta och se! Jobb som gäller idag med, så ska börja göra mig i ordning, hörs!

- Löshår & ledighet

Löshåret är i alla fall beställt, så det är ju positivt. Har inte gjort av med en krona (eller det har jag men inte på någon grej eller kläder i alla fall.) i hela januari så nu när jag fick reda på hur det gick med bilen så tyckte jag att jag kunde unna mig själv Löshår. Haha bara det att jag unnar mig själv hela tiden. Men det jag vill ha och som inte är sjukt dyrt det tar jag mig råd till. Kan leva på det här sättet ett tag till i alla fall. Kanske borde börja spara lite också, gjorde ju det förra året men sen köpte jag bilen och då tog alla pengar slut, och så åkte jag utomlands också :)

 

Äsch nu ska jag gå och lägga mig, en dag kvar att jobba innan jag ska vara ledig i fyra hela dagar :):):) GOD NATT!


- Det är faktiskt synd om mig

Allting var bra, tills jag kom hem. Håller på att försöka få Eddie (kattungen) rumsren så då måste man vara beredd på minsta lilla tecken att det ska "hända" något. Så jag satt och vara beredd i soffan och så hör jag hur han piper och krafsar så jag springer till hörnet där han är tar upp honom och sen när jag reser mig upp igen det är då det händer.
Jag slår huvudet i ett dörrhandtag och det är inte en liten lätt smäll det är hur hårt som helst. Jag ser i alla fall att det börjar blinka stjärnor i ögonen, att fåglarna snurrar runt huvudet och kvittrar (som det gör på Kalle Anka..) och hur bulan växer och växer. Så nu sitter jag här med en sjudundrandes huvudvärk samtidigt som jag mår illa och helst av allt skulle vilja stoppa fingrarna i halsen och få ut allting "ont" som finns i min kropp för tillfället. Fan för det här, min dag som var så bra fram till dess...

- Beställas...

God morgon, jobbar idag och i morgon sen är jag ledig onsdag, torsdag, kanske fradg och lördag. Japp, får se hur det blir!

Sitter och kollar på löshår, så nu ska jag bara beställa, men det får bli ikväll :)

Hörs ..

- Blir inte bättre än såhär

Blir dålig uppdatering dagarna jag jobbar. Orkar inte sitta vid datorn all min lediga tid, så blir inte bättre än såhär. Tiden jag är hemma är jag vaken max tre timmar, en timme innan jobbet och typ två timmar efter, så är det!

Lugn dag i alla fall, kände mig hur lycklig som helst när klockan äntligen (!) visade 19.30 och det var dax att börja städa undan allting för att ta sig därfrån så fort som möjligt.

Efter jobbet blev det en tripp till Kyrkbyn för att säga grattis till morbror (?) Roger  som fyller år. Fick lite tårta sen vart det robinson resten av tiden och nu är jag här. Helt slutkörd. Ska gå och lägga mig, i morgon lär jag gå upp en stund tidigare (typ 10 minuter, men det är mycket för mig. haha) För jag ska hämta Axa innan jobbet, i Tierp och det tar ju sin lilla stund.

men nu ska jag sova, hörs . God natt!

- God morgon

Pigg och vaken, ska åka och betala lagningen av bilen nu snart. Innan jag börjar jobba i alla fall så att det är avklarat; så skönt!! Sen blir det jobb och efter det till affären då jag har slut med kattmat om jag inte lyckas få mamma att åka och köpa det mellan hennes pass idag. Men det får vi se senare hur det blir med den saken.

Igår somnade jag nästan direkt när jag lade mig i sängen, fattar inte att jag aldrig lyckas bli riktigt piig någongång. Även fast jag sover tills jag vaknar helt av mig själv, som borde vara ett tecken på att jag är utvilad så är jag trött resten av dagen. Men men finns inte så mycket att göra åt den saken.

Nu är det i alla fall rökpaus sen blir det frukost om det finns nånting jag vill ha.

- Bra och dåligt.

Internet krånglar så det är bara att hålla tummarna på att det inte stängs av innan inlägget har publicerats.

Fick tillbaka bilen idag, nu går den som en pärla (!!) fast det var inte så stora fel på den så blev mycket billigare än vad jag hade trott så istället så blir det löshår. Ska bara diskutera saken med Axa först.

Sjukt mycket folk på jobbet, är helt slut och skulle behöva  till sova en vecka känns det som men en natt får räcka ska återgå till "vardagen" redan i morgon. så nu är det dax att ta sig till sängen.

God natt gott folk.

- Tycker inte om hundar på morgonen.

God morgon. Somnade ganska tidigt igår, runt elva. Vaknade däremot tidigt också, utan att jag ville men det var en hund som stog och skällde oavbrutet i typ en kvart och sen lyckades jag inte somna om. Jobbigt!!
Så nu kommer jag vara trött hela dagen på grund av det, hoppas att det finns något att göra hela dagen på jobbet för annars kommer jag somna.

nej nu ska jag läsa några kapitel innan jag går till jobbet. Hörs senare.

- Sluta röka ?? hmm

Blev ett bad för min del, och den här gången längre än tio minuter; blev en halvtimme. Han nästan läsa ut boken i alla fall, men det blev så varmt så jag gav upp. Nu ska jag bara mata min kompis; Edgar, och sen blir det sängen för min del.
Förstår inte, tycker att dagar som den här som man bara degar bort. Ligger i soffan och tittar på tv, sitter vid datorn, läser osv osv så borde man ju bli ganska pigg men istället så är det helt tvärtom är hur trött som helst.

Imorgon börjar allvaret igen; arbete som gäller. Nu är jag röksugen igen, sluta röka kanske (?)

Hörs.


- Duscha ? bada?

Har lyckats hitta en USB-sladd till mobilen nu i alla fall, har letat i säkert en timme. Så till slut fick jag ringa syrran och då hittade jag en direkt. Har även lagt in lite musik på mobilen börjar bli lite tjatigt med alla gamla låtar som jag blir tvingad till att lyssna på när jag går till jobbet för annars får jag inte höra nånting och då blir jag rastlös..

Ska alldeles strax ta en dusch, men har funderingar på att ta ett bad istället. Får se hur det blir med det hela då jag inte har ro att bada egentligen. Äsch lär märkas inom kort för först ska jag röka i vilket fall som helst.

- Dagen fortsätter i samma mönster.

Har inte hänt någonting alls ännu idag. Faktiskt ganska skönt. Ska fortsätta att slösa bort den här dagen på ingenting, läsa klart boken ska jag försöka hinne med och sen blir det en dusch.
Axa ringde och frågade om jag vill komma på Marykay-träff hemma hos henne, men avstår då det är mitt i middagen och jag har inte ätit något vettigt idag, bara två bananer så ser nästan fram emot middagen plus att jag har börjat tröttna lite lätt på Marykay, har heller inga pengar att köpa någonting så struntar i det, nästa gång kanske! Blir antagligen flera gånger, hemma hos Camilla om inte annat..

Återkommer.

- God morgon.

God morgon. Är fortfarande trött, låg vaken till halv fem i morse. Först till typ tre och kollade klart på filmen och sen kunde jag inte sova. Det mest irriterande som finns, när man vet att man är jättetrött och verkligen vill och behöver sova då kan man inte sova; störande.

Får se vad som händer under dagen...

- God natt!

Nu har jag tröttnat på att sitta vid datorn, blir sängen och Wallander istället. Imorgon ska jag inte göra nånting speciellt alls ska försöka att bara ta det lugnt och slappa bort hela dagen. Jobbar fem dagar i rad (femtio timmar på fem dagar..) sen och jag vet hur jobbigt det brukar vara efter bara tre dagar. Men får sällskap av Axa också på Söndag så den dagen lär ju flyta på ganska bra ändå, men det är ju bara en av fem. Äsch har jobbat längre perioder förut så tror jag överlever.

God natt alla..

- Andra avenyn

Blev en sväng förbi Ronja, eller vart ganska länge. Hade tänkt mig att jag skulle åka hem till nio då Andra avenyn skulle börja. Men fick kolla på det hos Ronja, hon är snäll hon! :) Hände inte så mycket, bara mys att träffas och prata om allt och ingenting, spelade lite kort och Mastermind (som jag appropå ingenting suger på!!)..

Nu har jag beslutsångest om jag ska lägga mig och kolla klart på Wallander - femte kvinnan eller om jag ska lägga mig och läsa. Boken är ruskigt bra, älskar (fel ord kanske.??) böcker med hemska, sanna upplevelser. Får en att verkligen hänga med från första meningen till sista ordet. Hade det inte varit så så hade jag gett upp för länge sedan då jag inte är något extremt stort fan av att läsa längre. Gjorde det ständigt förut, speciellt när jag gick på högstadiet.. Äsch shit the same.
Hörs.

- Skakande svensk historia...

Har hunnit äta middag och nu är jag mer än mätt. Har även påbörjat en bok "14 år till salu" så kommer väl fastna i den och bara läsa dagarna igenom nu. Som vanligt när jag börja läsa (måste bara uppmärksamma om att det händer max en gång varannat år..) så fastnar jag och läser ut den på max två dagar. Läste en bok förra året, det var när vi var utomlands, fanns ingen tv att somna till på kvällarna i våran "stuga" så fick bli en bok istället.

Ikväll börjar Andra avenyn så då blir det till att sitta bänkad framför tv:n och sen sova skulle jag tro.. :)


- Tänk om .

Blev en ganska snabb träff med Mandy, Pappa behövde bilen så det var bara att åka hem efter att vi hade lunchat inne i Tierp. Men jag hann ju med det jag skulle göra i alla fall. Vet inte vad jag ska göra skulle vilja lägga mig och läsa men jag har inte ro till det så får se vad som händer och sker.
Har betalat alla räkningar för den här månaden i alla fall. Förra månaden så betalade jag runt den 25:te men tydligen så krånglade det med banken och det kom fram försent så jag fick påminelseavgift och grejer, irriterande. För det första så brukar jag aldrig lyckas betala räkningar i tid, brukar alltid bli en dag försent eller nått men när jag för en gång skull gör det i tid så blir man straffad. haha känns väldigt det där. Det är ju tur att man verkligen har en ekonomi som stödjer sånna onödiga utgifter. Eller man får drömma istället och hoppas att man hade en sån ekonomi.

Hörs.

- Systembolaget åt pappa

God morgon, sov längre än förväntat men har ändå varit vaken en timme så har hunnit med ganska mycket. Nu ska jag bara borsta håret och sen åka till Mandy och hälsa på. Systemet för att handla åt pappa, resten av dagen blir lugn.

Återkommer.

- Skänk pengar, gör en god gärning.

Duschat och nu ska jag gå och lägga mig. Är egentligen inte, eller jag vet inte om jag är jättepigg eller om jag är övertrött. Lär ju märkas när jag ligger i sängen. Antingen somnar jag direkt eller så ligger jag vaken halva natten som vanligt.

Tänkte bara meddela att jag har skänkt pengar till Haiti eller aah ni fattar. Tycker att fler borde göra det, 50 kronor eller lite mer gör inte så stor skillnad för oss svenskar. Många borde i alla fall kunna skänka nånting.

Tack för mig idag :)

- Min vän Edgar

Har haft fullt upp den senaste halvtimmen med att jaga Edgar (katten..!) han har varit överallt och ingenstans. Har rivit ner två hyllor garderoben, bitit sönder en hårborste och tusen saker till. Fick i alla fall tag på honom till slut och så somnade han .. haha men söt är han i alla fall min vän :)




- Så har ni aldrig sett mig förut..

Hemma från Hade planer på att åka och hälsa på Ronja nu efter jobbet men eftersom att mamma är på möte och min bil varken funkar eller är hemma så blev det ingenting av med det hela. Men får ta det någon annan dag. Är ju i alla fall ledig i morgon och på torsdag.

Pratade med Ronja i telefonen om en maskeradfest som Axa, Tobbe, Jessica och Stoffe fixat om några månader. Temat är i alla fall "Som du aldrig sett mig förut" (!) och jahapp, vad ska man hitta på där då..? Har ju några tankar men är ju ändå sjukt svårt. Äsch bara fortsätta tänka. Tips kanske ???

- Gud va härligt

God morgon. Sov hur bra som helst och för första gången sen jag började jobba, eller i hela mitt liv tror jag så vaknade jag innna klockan ringde (räknar dom dagarna jag jobbar...) och det var härligt kan jag lova.
Nu ska jag alldeles strax gå, orkar inte komma dit föör tidigt därför sitter jag hellre här vid datorn och väntar på att tiden ska gå istället för att vara där tjugo minuter innan.

Efter den här dagen är jag ledig i två hela dagar. Har lite småsaker som jag ska göra men ingenting speciellt. Så blir väl att fördröja tiden här vid datorn eller nånting. Kommer ju inte så långt då bilen inte fungerar.

Hörs senare.

- tar det ikväll istället.

Hemma från jobbet, blev lite förseningar i morse då jag inte vaknade i tid. Fick stressa lite och han knappt sätta mig vid datorn. Bara en liten stund :) Har haft dötråkigt hela dagen i alla fall, typ ingenting att göra. Men så härligt att i morgon är sista dagen (i sträck..) för sen är jag ledig i två dagar för att sedan gå på ett fem-dagar-i-rad-pass (eller vad man ska kalla det, jobbigt är det i alla fall..). Men man ska ju som sagt inte klaga.

Blev ju ingen tidig kväll för mig igår så idag blir det skitdålig uppdatering, för nu ska jag duscha och sen ska jag ta en tidig kväll ikväll istället. ska bli så skönt både att duscha och att sova. Bara hålla tummarna så att man somnar nångång också och inte ligger och kollar på tv halva natten.

- Grattis Malin, 19 år!

Måste bara säga grattis till Malin som fyller 19 år idag :) Grattis grattis...



Sitter vid mammas data så hade inga bilder på bara Malin, så Ronja och Axa fick vara med dom också.


- Huvudvärk

Blir inte mycket mer än såhär idag, har sånn etxrem huvudvärk så jag ska gå och lägga mig alldeles strax.
Kom ju på att vi skulle fira pappa idag (han fyller i morgon.) så det var ju fullt hus här när jag kom hem från jobbet. Fast nu har dom flesta åkt hem, mamma har gått och lagt sig. 
Så får hoppas på bättre uppdatering imorgon .. men det lär ju märkas.

God natt.


- God morgon

God morgon. Skulle gå in på internet igår när jag kom hem, men då hade det bestämt sig för att inte fungera så det var bara att ge upp och gå och lägga sig istället. Men det gjorde inte så mycket för det var skönt. Somnade vid halv elva tror jag så nu är jag ganska pigg. Jobba en hel dag och jag ska gå dit, är inte så kallt ute egentligen bara det att det blåser så det blir kallt. Usch..

Hem så fort som möjligt ikväll och duscha och sova. Jag längtar redan. Har man tråkigt liv eller. haha

Äsch nu ska jag gå, har tappat bort USB-sladden till mobilen så får inte in några nya låtar :/

- Värme...


Förstå vad härligt med värme nu! Fortsätter att dagdrömma...








- Fruktsallad med kiwi.

Tog inte speciellt lång tid och var inte värst jobbigt. Det enda jag gjorde var att skala ägg i stort sett och skära lite gurka och tomat. Men smörgåstårtorna blev färdiga på ungefär en timme så var hemma strax efter två igen. Istället så sitter jag och degar framför datorn och deppar ihop över att jag ska jobba i morgon och tre dagar framöver.
Ville även gå på bio i kväll;snabba cash. Men det fanns inga platser kvar så det blev ingenting av med den saken heller. Får fortsätta sitta här och tråka hela kvällen. Funderar över att åka och köpa massa frukt och göra en fruktsallad. Har endast kiwi hemma och blir en ganska tråkig fruktsallad med bara en sorts frukt. haha

Äsch får se vad som händer och sker. Snart lär ju i alla fall mamma komma hem med middagen.

- Jag vill inte !

God morgon. Känner mig ganska pigg om man tänker på hur jag sov i natt, somnade runt fyra nångång och vaknade vid tio. Helt fel i min ögon. Men det går inte att göra så mycket åt.

Nu ska jag i alla fall bara byta om och sen blir det att åka och handla för att sedan åka till jobbet och göra dessa förbannade smörgåstårtor. Återkommer senare.

- Myskväll :)

Blev en myskväll med Axa framför tv:n; American pie 2 som gick på på trean eller nått. Kinamat till det, är aldrig fel. Även fast jag inte var speciellt hungrig så var det gott i alla fall. Pratade oss genom hela kvällen och helt plötsligt så var klockan halv två och jag kände att det började bli dax att dra sig hemåt. Väcka Tobbe (stackarn hade gått upp vid fem i morse...) för att få skjuts hem, tog sin lilla stund att få han att reagera men till slut så.

Mamma lär ju komma hem snart, jobbat natt. Men det vet man aldrig så jag orkar inte vänta istället ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla i Solresors sommarkatalog och drömma mig bort. Fatta härligt att åka utomlands i en eller två veckor och bara tänka på ingenting. Gud så härligt. Fan att det ska vara så jävlans dyrt bara annars hade jag åkt i morgon. Men det är bara att vänta snällt och spara pengar, fast har lite andra saker jag lär fixa innan. Aja, drömma får man alltid.
Nu ska jag slänga ut katterna, som slåss för fulla muggar; skriker och jagar varandra så det är ett jävla liv här. Sen ska jag gå och lägga mig. Hörs i morgon istället. Ska ju bara jobba några timmar på min lediga dag :)

God natt!

- Förlåt att jag störde din sömn.


Tobbe är alltid lika glad när han får den stora äran att skjutsa hem mig för att min bil vägrar fungera. Tur att han inte sov under tiden har körde, jag är i alla fall hemma helt levande :) Tackar så mycket!


- Hos Axa

Sitter hemma hos Axa, har slutat jobba och Tobbe var snäll och kom och hämtade mig. Kollar på tv; Stefan och Krister - roliga :)

Imorgon blir det att åka till jobbet och göra smörgåstårta til Pappa :)

Skriver senare när jag är hemma.

- Sommar ??

God morgon!

Tror att jag är ganska utsövd bara det att jag är jämt sjukt seg på morgonen. Men får hoppas på att det går över. Ska gå till jobbet idag också, finns inte så många andra val då bilen inte fungerar över huvudtaget, ska väl inte klaga för det är ju inte direkt långt. Sen är det ju bara fem minusgrader ute, känns ju nästan som sommar om man jämför för ungefär en vecka sedan :)
Kvällen ska tillbringas med Axa, så blir en promenad dit också.

- Dax att snabba på :D

Ska ta en snabb dusch nu sen blir det sängen. Blev ingen tidig kväll för mig ikväll heller. Men får hoppas på att jag är pigg och vaken hela dagen i morgon i alla fall, för hoppas kan man ju alltid.

Hälsat på Ronja, satt och snckade lite skit. Har inte träffats på så länge så hade mycket att prata om. Eller egentligen så har man väl inte så mycket vettigt att säga men det blir aldrig tyst för det .. haha

Men nu är det dax att sätta fart, orkar knappt hålla ögonen öppna längre. SÅ med det här säger jag tack för mig för idag - god natt!

- Snart färdig att åka.

Mamma borde komma hem alldeles strax, då blir det en sväng till Ronja för att hälsa på och lämna en dator till hennes mamma.
Fortfarande sjukligt trött så lär ju inte bli så sent, både på grund av att jag är trött och vill sova sen ska jag jobba i morgon så jag borde även gå och lägga mig i skaplig tid så jag orkar med morgondagen. Är ju i alla fall bara en dag sen så är jag ledig en hel dag. Fast ledig och ledig ska dit i alla fall och göra smörgåstårtor till Pappa som fyller år på måndag (firas på söndag..)

 

Städat och gjort allt färdigt i alla fall och det är skönt, känner mig riktigt duktig. Tog endast två dagar eller en och en halv - nytt rekord för mig :)


- Fortfarande trött.

Usch är fortfarande riktigt trött. Har i alla fall städat hela övervåningen och till och med dammsugit. Jag brukar alltid hoppa över det annars för att det är så värdelöst tråkigt.
Nu funderar jag starkt på att lägga mig i sängen och titta på en film.
Hörs senare.

- Funkar alltid ;)

Försöka kan man ju alltid, och det tänker jag :)


- Räcker det aldrig.

Jag tror det snöar. Eller så blåser det från trädan, får hoppas på det sista tycker det räcker med snö nu. Fast egentligen så räckte det för länge, länge sen. Men tydligen så håller inte alla med om det. Fan vad störande.

Men vi säger att det blåser från träden...


- God morgon

God morgon. Hade planer på att gå upp runt nio idag. Eftersom att jag somnade vid halv tre så hade jag räknat ut att jag skulle vara trött ikväll och somna i tid istället. Men så blev det ju inte, vaknade vid elva ...

Fortsättning på gårdagen är planerad och jag hoppas på att det ska bli färdigt för då blir jag riktigt nöjd. Alltså städa, tvätta och allt sånt idag också. Härligt. eller inte! Men men är ju så skönt när det verkligen är gjort.
Nu ska jag fortsätta hänga tvätt. Återkommer.


- Jag tror jag vann.

hemma, efter tre omgångar Faster Agatha. Har däremot ingen aning om vem som vann dom omgångarna, tror jag vann en gång. Men spelar ingen roll. Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen, härligt med renbäddad säng (eller vad säger man när man har bytt sängkläder??)

Hörs .

- Snart så.

Snart lär dom komma, har tröttnat på att vänta men inom tio minuter borde dom vara här annars har dom antingen åkt vilse eller kört i diket ..



Evelyn & Mandy nyår 2008/2009


- Fasters testamente

Blev bestämt nu att det blir en tur till Evelyn för att spela Faster Agathas testamente. Och tydligen så är det det värsta spelet Mandy vet, bevis på att Mandy tycker spelet är extremt roligt, klicka här. Men eftersom att Mandy inte lyckas få någon skjuts till mig så var hon tvungen att få Evelyn att köra helt frivilligt och det går endast genom att säga att man vill spela det spelet. Och hon lyckades.

Så inom en halvtimme så kommer hon hit för att hämta mig. Ska inte klaga, men kan ju säga att planerna ändrades för kvällen. Men kul att det händer något :)

- Längre än vad jag trodde.

Nu har jag skrivit klart ansökan eller vad man ska kalla det till utbildningen. Nu är det bara att vänta och se vad som händer, om det blir ett ja eller ett nej! Skulle ju vara väldigt roligt att prova på något nytt. Har ju inte gjort något vettigt på hur länge som helst känns det som samtidigt som jag har jobbat som bara den ganska länge nu.

Trodde inte klockan var så mycket som den var så vet inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir väl till att sitta vid datorn tills jag bestämmer mig för att gå och lägga mig. Ska inte ut på några större äventyr ikväll i alla fall. Imorgon däremot ska jag hälsa på Ronja med familj. ska blir trevligt, var länge sen vi sågs; typ dagen innan julafton tror jag. Oj, det var längre än vad jag tänkte men men sånt är livet.

- Tycker egentligen inte om att baka.

Mamma och jag har bakat, eller mamma bakade och jag satt mest och gnällde över att jag inte ville baka mera. Men eftersom att jag hade sagt ja en gång så hade jag tydligen ingen rättighet att ändra mig under bakandets stund. Stackars mig.

Katrin och Robin var här en stund tidigare och Katrin visade mig hur jag skulle göra med ansökan så nu är det bara skriva ihop nånting. Sen ska det skickas.

- Dagens, jag vill ha!



Japp, kan inte låt bli att leta efter löshår. För jag vill verkligen ha. Men kommer antagligen inte fungera. Usch vad dyrt det kommer bli med allting nu. Mår dåligt när jag tänker på det. Men man kan alltid hoppas, hoppas på det bästa enda som kanske hjälper.



(Bild tagen från
Xtend..)


- Som vanligt..

Sitter och pratar med Mandy i telefon. Försöker få henne att förstå hur GI fungerar, men vet inte hur jag lyckas med det. Har tagit ett break i städandet, fast det går riktigt bra har bytt sängkläder och dammat lite och nu håller jag på att sortera ut massa skit som jag ska kasta. Fast istället för att kasta så ger jag det till Mandy, som vanligt..

- Smart är vad jag är!

Ska börja med allt som jag helst ska hinna klart innan klockan två. Ganska säker på att jag inte hinner. Men man kan ju inte mer än att försöka. Är bara tvungen att göra klart allt onödigt vid datorn först för annars kommer jag bara dras till datorn under tiden jag ska göra allt annat, så det är lika bra att få det överstökat. Smart tänkt av mig . haha

Vid två kommer Katrin, då ska jag få hjälp med ansökan :) Härligt, hoppas bara att det blir någonting av det hela !!

- God natt!

Nu ska jag sova. Upp med tuppen i morgon och för mig är det vilken tid som helst innan klockan halv nio.
Och jag ska upp strax innan dess.
Ska med mamma till Tierp, mycket som ska uträttas i morgon.
God natt!


- Besatt, jag vill ha!

Nu ska jag ta en dusch, var planerat att jag skulle göra det för typ en och en halv timme sen man som vanligt så fastnar jag vid datorn. Sitter och kollar på löshår på tradera. Personen som jag köpte mitt förra löshår av har lagt ut lite nytt som är i min nyans också (vad jag tror passar bäst i alla fall.) Och när jag sökte så fanns det ju hur mycket som helst, men ska fortsätta kolla det där i morgon. Blir ju bra mycket billigare om man lyckas vinna någon relativt billig auktion än om man ska köpa till fast pris på någon av alla sidor som säljer löshår. Men det problemet skjuter jag upp till imorgon. Nu ska jag duscha punkt slut!

- Mer än aldrig förr.

bara för att jag inte vågar göra av med pengar ut i fall bilen kostar sjukt mycket pengar att laga så vill jag mer än nånsin shoppa. Sitter och kollar runt på internet och jag hittar saker/kläder/skor etc etc hela tiden som jag vill ha. Men funderar på att beställa hem löshår. För jag vet att jag egentligen har råd. Men på ett sätt är det väl bra att vara feg också. Får se hur det blir med den saken.

Någon som vet om Happyhair har bra nailhair, eller om det finns någon annan sida som har bra hår??


- Olaglighet..

Dålig uppdatering, jobbat hela dagen. Men nu är jag ledig i två dagar i alla fall (Onsdag och Torsdag.) Imorgon ska jag försöka hinna med massa grejer. Men det är väl som vanligt när jag är ledig. Planerar att göra hur mycket saker som helst men det händer ingenting ändå . haha

Olaglig, nu har jag lyckats lärt mig hur man kan ladda hem låtar från Youtube. Så nu är jag nöjd.
Även med bilen har det ordnat upp sig, eller inte ordnat upp sig men jag har fått ett svar nu i alla fall och et gör mig nöjd. Gick inte ens att starta bilen helt igenfrusen så det blir någon vecka till som den får stå sen ska den få komma in i värmen och tinas upp :) låter kanon!


- Tdningarna har fel

God morgon, kanske inte är den bästa morgonen men i alla fall. Irritationen från gårdagen har gått över men stör mig på att vädret inte blir som det ska bli. Enligt tidningarna så ska det vara runt 6 minusgrader idag men det är fel, fel, fel för det är typ 15 minusgrader. Och jag som ska gå till jobbet.

Röka!

- Hör ingenting

Jag har lock för båda öronen. Är fortfarande irriterad, tror jag ska sova bort det. Eller i alla fall hoppas på att det gått över till imorgonbitti. men skulle inte tro att det gjort det då problemet fortfarande finns kvar i morgon. Hoppas på at det ordnar upp sig utan någon som helst ansträngning från min sida. Det är min ensak om jag vill få det gjort, men har redan varit där och pratat och kommit överrens om när det ska ske. Men tiden har gått ut.

Äsch blir bara mera irriterad av att tänka på det. Så nu ger jag upp för dagen. God natt

- Linda Sundblad

Älskar låten som är vinjett på årets Let´s dance...


- Jag är irriterad.

Irriterad, det händer aldrig när man har bestämt att det ska göra det. Skulle kolla problemet med bilen i helgen; Lördag eller Söndag. Idag är det måndag och det stör mig så ända in i hel*ete.. Att det inte kan fixas i tid. Hade ju inte räknat med att bilen skulle vara lagad och färdig idag i alla fall men hade räknat med att veta vad felet är. Men  nej inte det heller.

Orkar inte med det här idag, ska sova och det är nu (eller efter min kvällscigg...)


- Håret :)

Här är en bild på håret, och endast håret då jag ser förjävlig ut. Ser ut som jag precis har vaknat helt blek .. haha
Ser lite slitet ut, men det ska fixas senare när jag har en ekonomi som stödjer det hela..



Nu ska jag däremot duscha. Sen blir det Johan falk - GSI!!

Hörs i morgon.. Och då är det även jobba som ligger på schemat, jobbigt!


- Vad irriterande

Jag hatar när folk inte gör som man kommit överrens om. Men tydligen så är det helt okej för andra eller vissa personer i alla fall. Men men bara att stå ut och hoppas på att det händer något inom en snar framtid. Får även hoppas på att varmare väder för annars kommer jag frysa ihjäl om jag blir tvungen att gå till jobbet varje dag! Burr..

Nu ska jag i alla fall röka, ta en dusch (inkl. hårinpackning..) och sen blir det en tidig kväll för mig.

- Blev inte som vi tänkt oss.

Blonderingen är färdig, blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men jag är jättenöjd med färgen för nu är det verkligen blont.. Varför det inte blev som vi hade tänkt oss det skriver jag inte ut här, utifall fel personer läser! För då blir det ett jävla liv och det orkar jag inte med.

Har även börjat med ost&skinkpajen så inom en timme är det mat också. Efter det blir det att åka hem, fixa en hårinpackning och bara ta det lugnt. För imorgon är det vardag igen och med det menas att det är att jobba. Har ju ingen bil heller så får ju vara riktigt duktig och gå till arbetet. Tycker faktiskt redan synd om mig själv, stackars mig!

Social, japp det ska jag vara nu!

- Dax igen.

Sitter med blondering i igen, eller Axa håller på att lägga i den. Ska prova något annat än folieslingor den här gången så får se hur det kommer att bli. Borde ju bli lite ljusare känns det som.

Började dagen med att beställa pizza som vi delade på (jag och Axa..) och nu sitter jag här . Får se vad som händer sen. Ikväll blir det ost och skinkpaj med broccoli i alla fall och det är aldrig fel :)

- Kallt om fötterna.

God morgon. Nu ska jag bara fixa lite smågrejor sen ska jag hämta Axa, handla och sen blir det till att blondera håret igen. Men först ska jag hitta raggsockor.

- Frusit till is

Precis hemkommen från Camilla. Och jag tänker klaga, fan vad kallt det var. Har precis tinat tårna dom hade frusit till is under tiden vi satt och kollade på film. Precis som deras kallvatten hade gjort. Helt underbart med sånt här väder eller sånn här kyla kanske man ska säga. Men det är bara att hålla tummarna för att det blir lite varmare, i alla fall tio till femton grader varmare. Skulle ju inte sitta fel med ännu varmare heller..

Imorgon blir det blondering hos Axa igen, och hoppas att det blir istort sett färdigt den här gången skulle faktiskt vara skönt. Men får se hur det blir, blir ju i alla fall bättre och bättre för varje gång tycker jag!

- Jag klagar jämt på kylan

Nu ska Camilla komma alldeles strax och hämta mig så ska vi kolla på film, som vi alltid gör när vi träffas . Men kan ju inte göra så mycket annat när man vägrar gå ut i onödan som jag vägrar . haha

Så nu ska jag klä på mig som om det vore 50 minusgrader ute för det är så det känns hemma hos henne. Men ska inte klaga för hur varmt dom än har hemma hos dom så klagar jag haha för jag är van med varmare i alla fall ..


- Skärpa sig??

Nu har jag plockat bort alla tomtar och julstjärnan jag hade i fönstret. Förstår inte vitsen med att ta fram det, inte känner jag mer julkänsla för att det är några tomtar i mitt rum, NEJ! Men det är bara att lyssna när det gäller den punkten för enligt mamma så måste man ha någonting i alla fall!
Har även städat och plockat med massa andra grejer i rummet så det börjar ju ändå närma sig färdig. Även fast jag har en tendens att städa hälften vänta några veckor så det är stökigt igen och städa hälften och så fortsätter det sådär. haha dax att skärpa sig kanske!

Ska se hur mycket jag hinner med idag. För Camilla ringde innan och frågade om vi skulle hitta på något så får väl se om jag åker dit senare eller hur det blir. Men nu ska jag ut och röka!


- Ska jag?

Kanske ska ta ett ryck och städa lite i alla fall. Är ju så skönt när det verkligen är gjort så det är väl lika bra.


- Obalans

Sitter hemma, har precis ätit och nu gör jag ingenting. Funderar på att ta en dusch och sen ta det lugnt ikväll. Har kommit i obalans när det gäller vardagar och helger. Så jag sysselsätter mig på veckorna och tar det lugnt på helgerna. Fast det spelar inte så stor roll, lär ju ändras lite med det nu, när alla börjar skolan och jag börja jobba som jag ska igen.

 

Imorgon så är det i alla fall planer på att blondera håret igen. Sen så är jag så extremt sugen på att skaffa löshår men vågar inte då jag inte vet vad biljäveln kostar att laga. Så det är bara att vänta snällt :)


- Break your heart


- Förstärkning

Försöker få tag på mamma helt utan framgång, jag vill ha skjuts hem. Men det verkar inte som att det fungerar efter som att hon vägrar svara i telefonen. Jag som har fått för mig att jag ska städa nu. Och då borde jag ju åka hem innan jag har hunnit ångra mig.

Sitter ju i alla fall kvar hemma hos Axa, har fått förstärkning av Malin. Axa sitter och gör en bokrecension, Malin sitter väl mest och funderar som det ser ut. Även fast hon också borde göra en recension, men hon har ju inte ens läst en bok. Haha stackaren, det är inte lätt att gå i skolan :)

- Twitter

Sitter hemma hos Axa, blev ingenting av med tvättning och städning som det verkar, inte idag i alla fall.  Hörs!!!

- Händer och sker

God morgon. Syrran coh Gabbe har åkt hem. Själv funderar jag på att städa lite, blir ju inte värre än det var innan i alla fall. Sen ska jag ringa lite och prata med mamma om bilen får se vad som händer och sker under dagen!

- Blir inte bättre

Dålig update idag, men det lär inte bli mycket bättre än såhär (inte idag i alla fall.) har inte kännt för att skriva eller ens sitta vid datorn så då får det vara så!

Imorgon åker syrran och Gabbe hem. Själv ska jag försöka tvätta och städa lite. Hoppas på att grannen kommer och kollar på bilen så jag får ett svar på hur det blir med den.

Nu ska jag däremot gå och lägga mig.

- Händer ingenting

Har inte haft tid att skriva tidigare, fullt upp som vanligt med ingenting. Eller jo har gjort ganska mycket idag. Bland annat hälsat på Farmor, Ronja & Rasmus och tvättat.

Tittar på Let´s dance, fast det är reklampaus nu. Händer inte mycket annat!

- Nyp mig i armen.

Nej, nu ska jag duscha. Känner verkligen hur skönt det ska bli med en jättevarm dusch och sen gå och lägga sig i sängen och sova bort halva dagen i morgon. Eller det bästa av allt vore ju om den här dagen var en dröm, vaknade upp och allt var för typ ett år sedan helst.

Imorgon ska jag försöka fixa det sista med bilen innan den ska in på lagning, typ gräva fram den ur snön skulle ju inte vara fel så att dom hittar den innan dom ska laga den. Får se hur det går med den saken, då jag har så jävla ont i armen så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

ÅÅh vad less jag är på den här dagen, får hoppas på att morgondagen blir bättre. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till (?)

- Fan för det här.

Kunde lika gärna hoppat över den här jävla dagen. Hat, irritation och depression är fan allt jag känner för tillfället. Helvete så irriterande livet kan vara ibland.

Och så har jag ont i armen också, och det gjorde ju säkert livet mycket enklare..NOT!!


- Inte min dag kan jag lova

God morgon (?) sitter hos Axa. Var in till Tierp för att pappa tyckte jag skulle köra bilen längre än två kilometer när jag ändå skulle starta den. Och det gick ju kanon, eller inte. Först så dog bilen, fick rulla så gått det gick in till sidan och parkera. Handlade och skulle åka därifrån, typ punktering. och sen när jag starta bilen, för att åka till närmsta mack och pumpa däcket så står det att det är fel på motorn nånting. Hatar det här, absolut inte min dag idag.

- Vinterlandskap

Ska bara kolla allt på datorn (som jag gör varje kväll..) och sen ska jag gå och lägga mig. Sätta i telefonen i laddaren och hoppas på att det inte är för kallt så att den inte dör. Jag älskar verkligen min telefon. Tydligen så tål den inte kyla, för i morse så hade jag fullt batteri. Men efter att jag varit ute och rökt med den i fickan så hade den dött, fick igång den och så var batteriet slut. Alltså måste ju kylan göra så att det tar slut på ström i batteriet eller nått, underligt är det i alla fall.



(Fint, men jag är grymt hatisk mot det för tillfället eller egentligen så är jag det jämt..)

Eftersom att det inte händer något alls i mitt liv nu, jag bara låter dagarna gå gör ingenting annat än att spela spel i stort sett så ska jag försöka träffa någon imorgon. Ska gå och lägga mig nu, försöka vakna i tid, ladda mobilen och hoppas på att någon svarar och har tid med mig i morgon. Helst någon inom gångavstånd då jag helst inte tar bilen, får inte heller för pappa.

Men men hörs i morgon - god natt!


- Helt allvarlig . haha


- Miss you..

Måste ta tummen ur arslet och träffa lite folk snart.. Jag saknar alla; Axa, Ronja, Malin, Camilla... Finns säkert fler men det är just dom fyra som jag inte har träffat på evigheters evigheter. Sitter hemma med Syrran och Gabbe och spelar spel och Wii hela dagarna istället. Imorgon ska jag göra något åt det hela hoppas på att någon har tid med mig bara. Så får ringa och höra mig för, bara det att min mobil har dött och jag har inte orkat ladda den. Plus att den inte funkar för att det är så kallt. Men får göra något åt den saken.




- Mat är roligt!

Nu är det dax att hämta mat. Dagens höjdpunkt, haha förstår ni hur värdelöst det verkligen är här eller?? haha


- Kallt i dag...

Sitter och spelar Super Mario, fast jag har tagit en paus. Så nu får Angelica och Gabbe spela en stund!

Fick grejerna till bilen så nu väntar jag bara på att det kylan ska minska lite så Tobbe klarar av att laga den . Så han slipper stå ute och halvt om halvt frysa ihjäl. Men det lär ju bli något varmare, eftersom att det knappt går att få det kallare än vad det redan är. Tycker även (håller med Pappa, för det är lika bra !) att det är ganska onödigt att ens starta bilen när det är så kallt som det faktiskt är. Bilen mår ju (enligt pappa.) tydligen inte bra ut av det, så det är bara att lyssna och vara glad.



Nu ska jag fortsätta spela Super mario :)


- sjätte januari tjugohundratio

God morgon!! Gick upp vid nio ungefär, skulle ut och röka. Sjukt kallt; 29 minusgrader. Förstår inte hur jag ska klara av den här kylan. Vill ha sommar och det är nu.
Funderar på att sätda idag men får se hur det går med den funderingen. Skulle även hälsa på Axa, men känns onödigt att ta ut bilen när det är såhär kallt. Men ska ringa och kolla lite sen istället...

- God natt alla.

Hatar den här kylan, just för tillfället så är det 24 minusgrader tror jag. Riktig vinter kan jag lova, mycket snö och så kallt så man fryser av att titta ut genom fönstret. Tur att jag är ledig resten av veckan, bara att hålla tummarna att det blir varmare till nästa vecka.

Imorgon så hoppas jag på att jag får grejerna till bilen så ska jag bara prata med Tobbe och se om han har tid att hjälpa mig i veckan med att laga den också. Kan ju vara skönt med värme i bilen nu när det är så pass kallt ute som det är..

ska försöka hinna med mycket i morgon. Gabbe ska bjuda på Kinamat så middagstid så ska jag vara bänkad vid köksbordet :) haha

Äsch nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och ringa ett samtal innan klockan nio i morgonbitti så måste sova nu!

- Med andra ord (?)

Rasmus är här. Angelica, han och Gabbe sitter och dricker. spelade "Med andra ord" vi fyra och det gick som det gick. Alltid lika roligt för det blir aldrig som man har tänkt sig, man tycker att man förklarar orden så himla bra men det blir fan-i-mig aldrig rätt. Men jag och Gabbe vann två gånger och Angelica och Gabbe en gång, ett bevis på att Rasmus är den dumma av oss :) haha

Återkommer.


- Femte januari tjugohundratio

God morgon, Precis klivit upp ur sängen. Idag var det inga problem alls. Både att jag känner mig ganska pigg plus att telefonen ringde som den skulle.

Just för tillfället så har jag inte di att vara vid datorn. Kanske återkommer innan jag ska åka och jobba.


- Jag vill också

Läste Axas blogg och blev galet avundsjuk, hon höll på att sätta i sitt löshår och jag vill också. Men vet inte om jag ska lägga ner  mycket pengar på det eller om jag ska köra på Tradera den här gången med. Kan lixom inte bestämma mig. Borde nog tänka en stund på den saken innan jag får för mig något alldeles förhastat. Diskutera lite med Axa om färger och grejer också så att det blir rätt, blondera håret någon/några gånger till innan jag planerar för mycket också kanske. Mycket som ska göras och funderas över innan man kan slå till.
Har ju inte den bästa hårfärgen nu för att det ska bli bra. Så det lär ju bli till att vänta ett tag till. Har ju sagt att det inte ska bli förän i februari så får satsa på det istället.

Då har jag ju även kommit igång med jobbet ordentligt igen efter all min lediga tid nu. Från julafton till på söndag så har jag jobbat samanlagt tre dagar. Så borde satsa lite mer på ekonomin innan jag börjar gnälla om löshår känns det som. Fast jag har jobbat idag och i morgon ska jag också jobba men sen blir det ledigt resten av veckan och på måndag så börjar allting dom vanligt igen. Ska faktiskt blir ganska skönt faktiskt (men det är tankarna jag har kring det hela just nu.)

Fast vet inte vad som har hänt, fötterna håller på att ramla av från benen eller nått har ont som tusan. Så ska gå och lägga mig och hoppas på att det gått över till imorgon; god natt!

- Mandy, linslus!

Mandy och Micke var precis här och hämtade OC säsong tre som dom (Mandy..?) ville låna. Skulle ta med mig telefonen ut av ren vana men istället så tog jag kameran. Och visar man Mandy att man har en kamera i närheten då blir det hur mycket bilder som helst, och det blev det kan jag lova! Men hon var lika snabb att ta bort dom då hon kom på att jag kan lägga ut dom här. Men tre blev kvar och godkända av henne, förstår inte hur dom kunde få godkänt-stämplarna men inte dom andra bilderna. haha







(Självförtroende var det ju inget fel på i alla fall.. haha)


- Fjärde januari tjugohundratio

God morgon. Blev en jobbig morgon idag med då inte mobilalarmet ringde som det skulle. Även fast jag inte behöver stressa så blir jag stressad av att jag inte vaknar den tiden som klockan normelt sett ska ringa.
Tänkte att jag skulle prata med Angelica innan jag ska åka och jobba, eller jag skulle behöva så hon fattar vad jag menar men dom två verkar ju inte ens ha tänkt tanken på att vakna i närmsta taget så det lär väl blir till att skriva en lapp :)

Men nu ska jagfixa mig så det bara är till att åka sen..

- Mätt & belåten..

Mätt och belåten. Kom hem för cirkus två timmar sedan men som vanligt så började  vi tre (Jag, syrran och Gabbe..) spela Yatzy (jag vet att vi är världens tråkigaste...) och det tog ju sin lilla tid. Är i alla fall galet mätt, helt underbart gott. Vill också kunna laga så god mat. Är bara dom (grannarna..) och Axa som är grymma på att laga mat vad jag kommer på just nu för tillfället i alla fall. Får ta en kurs i matlganing hos någon av dom :)

Allt för mig idag, dax att sova så man orkar med arbetet i morgon. God natt!

- Nu är det "kirrat"

Blev en snabbis till Valbo; Media markt när angelica och gabbe hade vaknat. Och jag hittade en kamera, eller jag hittade exakt den digitalkameran som jag ville ha. Hade två alternativ men den här blev den som jag valde; Samsung ST510 -


Efteråt blev det en sväng till mormor och morfar och fikade en snabbis för att sedan åka hem igen.
Startade kameran och grejade lite men då hade jag ju inget minneskort, då försäljaren sa att jag skulle ha ett vanligt SD - minneskort men det skulle vara ett microSD så då blev jag utan minneskort tills jag kommer ihåg att köpa det nångång i framtiden. Tur att det gick att knäppa några kort (vet inte exakt hur många..) utan minneskort i alla fall.

Men nu ska jag byta om och plocka undan lite för sen blir det middag hos grannarna.

- Jag håller tummarna

God morgon. Nu är det bara för mig att hålla tummarna och hoppas på att det syrran inte är på pisshumör så det blir Valbo idag !!
Hörs senare, jag var ju dum nog att fläta hela håret igår medan vi satt och kollade på film. Lär ju ta ur alla flätor och platta håret innan jag kan visa mig bland folk och det lär ju ta en liten stund.

- Yatzy (?)

Sitter fortfarande vid datorn, eller har gjort ett uppehåll för att spela lite Yatzy med Angelica och Gabbe. Det är våran nya hobby, varje gång någon av oss har tråkigt så spelar vi Yatzy. Tråkiga liv vi verkar ha..

Men nu skulle Syrran hämta Mamma och Pappa så då fick det bli till att sätta sig här igen. Finns ju inte så mycket annat att göra. Eller ska väl gå och lägga mig snart. Men är inte tillräckligt trött ännu. Imorgon däremot måste jag lägga mig tidigt, för på måndag är det arbete som gäller igen; härligt - eller inte!


- Jag bara måste

Blev lite sent idag, men har haft fullt upp med att göra ingenting idag . Vad det nu ska betyda (?) har varit sysselsatt hela dagen fast jag har samtidigt inte haft något att göra. Jag syrran och Gabbe har spelat spel (för att vi inte har haft något annat för oss..) hälsat på Farmor och tittat på film..

Var tydligen inte tillräckligt bra väder för att åka till Valbo; Media Markt idag så det blev ingenting av med den saken. Får hoppas på att det blir bättre imorgon då jag som vanligt har bestämt mig för en sak och bara måste ha den. Och den här gången så är det en digitalkamera.

- God natt!

Fastnade vid datorn för ovanligheten skull. Men nu ska jag ge upp för dagen, hörs i morgon !!



Jag saknar...

Fina flickor, speciellt Malin och Ronja!


- Jag ska bara..

Funderar på att gå och duscha igen, känner mig helt frysen. Har inte gjort någonting alls idag, men den här dagen brukar vara ganska lugn för mig varenda år, så ska väl inte klaga på att jag följer traditionerna :)
Men eftersom att jag inte gick upp ur sängen förän nångång vid halv tre, tre så har dagen blivit extremt kort och jag är inte tillräckligt trött för att gå och lägga mig, men för trött för att göra något. Plus att klockan är lite försent för att hälsa på någon känns det som. Äsch ska ta och ringa lite och checka upp lite om morgondagen men får se hur det blir med den saken :)

- Allting blev helt fel

Jag är världens dummaste, fan vad jag ångrar mig nu. Allting var/är ett missförstånd. Men det händer ofta och ingenting man kan göra åt. Jag var bara så himla ledsen, besviken och allmänt irriterad igår och så får man höra det man absolut inte ville höra och så blev allt bara helt galet.

Förlåt för allt, hoppas på att det inte skadar allt för mycket mellan oss. Fan vad dum jag känner mig nu!

- Sammanfattning (2009)

En liten sammanfattning av året 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var utomlands, och nu har jag blivit besatt måste, måste,  måste åka igen och det snart..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, nej det lyckas jag aldrig med. Men man kan ju alltid försöka igen. Blir ett nytt försök det här året.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, eller ingen jättenära men aah.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, ingen nära och tack och lov för det

5. Vilka länder besökte du?
Portugal - Azorerna...

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Det är det alltid. Men saker förändras hela tiden. Och man får väl hoppas på att det gör det till det bättre istället för till det sämre .

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt som jag kommer på nu. men den 18:de september åkte jag utomlands och det är väl inget jag glömmer ..

8. Vad var din största framgång 2009?
Jadu, jag har ingen aning.

9. Största misstaget?
Många misstag har väl hänt men inget som jag minns så extremt starkt. Finns ju alltid saker som man ångrar men gjort är gjort.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, jag halkade när jag var utomlands och slog i revbenen och det är inte bra ännu...

11. Bästa köpet?
Bilen, kanon att ha en bil i det här vinterlandskapet...

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bilen helt klart.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Finns alltid något/någon som gör en glad..

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Eehm jag lyssnar på ny musik varje dag och kommer inte på någon specifik just för tillfället.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag varit ganska glad. Även fast det finns saker som gör än arg eller ledsen men för det mesta så har jag nog varit glad. Så säger gladare på den frågan.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Visat vad jag tyckt och tänkt mer men det är inte så lätt i alla situationer . Och umgåtts mer med personer som gör mig glad. (Samma svar som förra året.)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Det är mycket det, men det tänker jag hålla för mig själv . (Också samma svar.)

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen (Inte syrran..) och släkten

19. Blev du kär i år?
Nej ...

20. Favoritprogram på TV?
 På tv:n, får väl säga idol för det är typ det enda jag tittar på.

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Just för tillfället så är jag irriterad men får väl se vad som händer med det.

22. Bästa boken du läste i år?
Jag har bara läst en enda bok i år, och den var skitbra men kommer inte ihåg vad den heter.

23. Något du önskade dig och fick?
Eeh, inte vad jag kommer på. Jag köpte en bil och det var väl något jag velat länge men den fick jag ju inte så jag vet inte.

24. Något du önskade dig men inte fick?
Haha, ja det är det väl alltid.

25. Årets bästa film?
Bästa, Twilight (Är det 2009?, har noll koll..) bra var den i alla fall.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hemma och firade med släkten först, sen var jag, Axa och Malin (Rasmus och Fredrik..) in och åt på Church street och kollade i lite affärer i Gävle.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Alltid, går det att förbättra . Men ingen idé att gnälla över det nu för gjort är ju som sagt gjort .

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Den går lite upp och ner, ena dagen mjukisar och nästa så är man "finklädd"...

29. Vad fick dig att må bra?
Mycket !! skriver jag något så glömmer jag bara bort något annat .

30. Vem saknade du?
Dom som jag tappade kontakten med ganska mycket, men ska försöka bättra mig.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat många nya människor, som är bra på sitt sätt...

- Ny dag, nytt år

God morgon (?) blev en långdragen morgon. Vaknade vid halv tolv men låg och kollade på film och sen duscha jag. Och nu sitter jag här och klockan är redan fyra.
Funderar på att ringa Camilla och checka vad som händer har tråkigt så orkar inte sitta här längre. Annars blir det väl supermario som vanligt :) haha

Hörs senare.

- Inte som planerat men vad gör det?

Nytt år nya tag, ska inte klaga på någonting; inte än så länge i alla fall men det har ju bara gått två timmar ungefär så finns inte så mycket att klaga på heller.

Helt okej, eller helt lyckad kväll blev det i alla fall. Skratta mig igenom hela kvällen. Tur att det finns människor som är som dom är. Får en att skratta bara genom att vara sig själva, helt underbara.

Inga bilder, kamerorna fungerar ju inte som dom ska. Men får se om jag kan sno några från facebook snart nån dag. Själv ska jag investera i en ny digitalkamera, vill ha den nya med skärm på båda sidorna den sägs att den ska vara bra. Men nu ska jag sova- Tack alla för ikväll!