Mandy nästa


Hej hej ! Har precis kommit hem från jobbet, stressar för fullt och det är sjukt varmt här inne (typ enda gången det har varit det i alla fall sen jag flyttade hit ..)

Ska alldeles strax åka till Mandy en stund sen får vi se vad som händer under kvällen ,

Men vi hörs i morgon, bättre uppdatering då, för då är jag ledig :)

Hörs !!

"Världens tråkigaste människa"


Sitter och kollar på let´s dance, fast det är reklampaus just nu !! Ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla klart "L D" och sen på OC . Jag har utsett mig själv till "världens tråkigaste människa" haha . Vilken lycka, men anledningen är att när jag jobbar så gör jag ingenting annat än att vakna på morgonen, fördröjer tiden med att titta på tv, jobba och sen kommer jag hem och kollar på tv och duschar . Haha vilket meningslöst liv . Fast kan ju inte rå för att man är trött .

Så nu ska jag gå och fortsätta kolla på tv :)

Hörs i morgon ..

Inte riktigt frisk :/


Är sjukt trött, är nog inte riktigt frisk än . Kände det idag när jag jobbade och det var hur mycket saker som helst som skulle göras och allt skulle förberedas innan helgen och jag orkade ingenting . Satt mest och läste tidningen, käkade alvedon och halstabletter ..

Men får vänta till på söndag för att vila upp mig, ska även gå och lägga mig och kolla på tv alldeles strax.

Så idag blir det inte mer än så, orkar inte så har inte så mycket till val.

Men vi hörs imorgon .

GOD NATT :)

Tobias 22 år!!


Snart är det sängen som gäller för min del, ska upp och jobba imorgon; första gången jag känner att det ska bli roligt . Nästan så jag längtar . Blir så långtråkigt att bara vara hemma och inte göra någonting alls . Men man har ju inte så mycket val då man är sjuk !!

Ska bara borsta håret och tänderna sen ska jag lägga mig och kolla på OC !!

Grattis Tobias på 22-årsdagen - har inte haft ork att ringa då jag inte mådde så bra !! Men på söndag (om du har tid då??) ska du få din present... Hoppas du tänkt något på ledtråden om du nu läser det här??!!

Men men nu ska jag börja med håret - hörs imorgon!!








Mitt val istället för pannkaka


Har precis ätit, jag ansågs så pass frisk (enligt resten av familjen) så jag fick stå för middagen idag - i alla fall att laga den . Men det kändes inte så fel eftersom att om jag inte hade gjort det så hade jag fått pannkaka och det vill jag inte ha !!

Ska dammsuga lite snart efter mina katter som har haft någon slags catfight i fönstret och vält två eller tre blommor så att det är jord över hela hallen . Känns inte lockande så därför blir det ett avsnitt av OC först ..

Hörs .


..Bara halsen kvar ..


God morgon !!

Vaknade för 1 ½ timme sedan, skönt att sova lite längre än till halv åtta . Ledig idag med, eller det är ju på grund av att jag är sjuk. Fast nu börjar jag bli bättre, men istället för alla andra problem jag har haft med huvudvärk, ryggont och allt annat så har jag fått sjukt ont i halsen . Men det går säkert över det med. Känner mig pigg bara av tanken att jag nästan är frisk . Så ska jobba torsdag, fredag och lördag sen ska jag vila så mycket jag hinner och kan alla dessa dagar också . Så jag blir riktigt frisk . Tur att det brukar vara ganska lugnt på jobbet den här tiden på året ...

Idag ska jag i alla fall:

  • Betala räkningar..
  • Städa, eller plocka undan på bordet i mitt rum så man ser det igen - skulle vara trevligt .
  • Kolla på OC

..Och jag börjar med OC för jag har inte vaknat riktigt ännu så det är skönt med "en lugn start på dagen".. haha..

HÖRS !!


Överseende med mitt lidande :)


Är inte ett dugg trött men är helt slut i kroppen . Så hur länge jag än ligger i sängen och mörkret så somnar jag inte . Men ska alldeles strax göra "ett nytt försök" ska bara borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och kolla på OC och hoppas på att jag somnar .

Orkar inte med det här mer, vill vara frisk ...

Ska även ladda telefonen och försöka vara duktig och ringa och vara lite social imorgon. Men det får vi ju se hur det går med den saken. Är inte så pigg på att prata i telefonen just nu; ni får ha överseende med detta :P haha

Hörs i morgon - god natt !!

Mitt mål - Sängen !!


Trodde att jag började bli frisk, så var jag ut och hjälpte mamma i tio minuter och så kom jag tillbaka in och var helt svettig (har duschat nu...) och så hade jag 39,8 graders feber - alltid skoj ! Speciellt när man är inställd på att jobba dagen efter och tjäna lite pengar . Men istället så blir det sängen imorgon också, har ringt och pratat med "chefen" och han sa att mig att gå och sova så la han på luren, haha rolig den där :)

Så det är vad jag har målet inställt på - SÄNGEN !!

//Vill bli frisk - NU!!


storhandlat på apoteket


Har varit till apoteket och "storhandlat" tog i stort sett ett paket/en flaska av allting som fanns inom området förkylning . Och dyrt blev det kan jag lova. Och inte tror jag att jag blir 100 % frisk tills i morgon för det, men hoppas kan man ju alltid och det gör jag !!

Fast jag är ju mycket piggare idag än vad jag var i söndags och igår och imorgon kanske jag är piggare ändå och det skulle ju inte sitta fel :P

Men nu ska jag fortsätta kolla på OC, var tvungen att gå upp ur sängen ett tag bara så jag inte somnade ..

Hörs .

Vill ha alvedon ... NU


Usch har inte ro att ligga i sängen och titta på, antagligen inte jättesjuk längre. Men har inte ork att vara vaken och sitta vid datorn. Men ändå så blir det datorn även fast huvudet håller på att sprängas snart (känns så!!) .

Har ingenting att göra vid datorn heller så allt känns bara helt meningslöst .

Men nu ska jag tvinga mig själv att kolla på några avsnitt av Oc så får vi se hur det går. Måste vila för imorgon är det jobb vare sig jag vill eller inte . Eftersom att hela "arbetsstyrkan" ligger och är sjuka och tycker synd om sig själva . Har det inte lätt vi eller (?) haha

Nu ska jag i alla fall gå från datorn .

Hörs .

Bilder på håret



((Några bilder på löshåret, men då jag inte är så pigg så orkade jag inte kämpa för att få till några bra. Och sen när jag äntligen fick in dom på datorn så försvann hälften. Men det här får duga . Dom två översta bilderna, med blont hår är det jag har nu . Det bruna håret, var det jag hade sist och det som ligger på det röda täcket eller vad det är (?) är bilden från Tradera på mitt hår...))

Fortfarande sjuk & inte blir jag bättre


Somnade om vid halv tolv någon gång, var sjukt trött . Egentligen så hade jag planen inställd på att kolla på OC säsong 1 (tänkte att då var jag ju sysselsatt i några timmar/dagar..) men somnade istället och vaknade vid fyra ungefär . Usch jag hatar att sova på dagarna, är så rädd att jag inte ska somna på kvällen och så är dagen efter helt förstörd . Men tror inte det blir sånt stort problem idag då jag är så trött så jag håller på att ramla av stolen ibland .

Inte min grej att vara sjuk, går runt och gnäller och tycker synd om mig själv hela tiden . Och så har vi inte en enda alvedon hemma och det stör mig, vi som alltid har det annars :S

Men nu ska jag borsta tänderna och gå och kolla på tv, för nu anser jag att dagen är slut för min del ...

Hörs i morgon .

ingenting blir bättre


God morgon.. Vaknade vid halv åtta i morse . Har inte sovit värst mycket alls inatt, har frysit och svettats om vartannat (eller vad man säger..) inte har jag sovit bra i alla fall det är ett som är säkert . Trodde jag skulle vakna upp och vara lite piggare än vad jag var igår men då hade jag helt fel, för så är inte fallet. Hoppas på att jag mår lite bättre i morgon i alla fall för sen på onsdag ska jag jobba och även torsdag, fredag och lördag . Så jag behöver bli frisk .

Ska lägga mig i sängen och kolla på film .

Vi hörs senare .

En ny dag i morgon - usch !!


Ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla på Beck - Advokaten (den sämsta Beck.filmen enligt mig, men finns inget annat att titta på också enligt mig.) Får se hur länge jag kan sova i morgon, vaknar säkert tidigt så jag får pina mig igenom en dag till med hosta, halsont, huvudvärk och en täppt näsa . Plus att ryggen börjar kännas av och jag hatar att ha ont i ryggen . Tur är i alla fall att jag är ledig två dagar till så får se om jag hinner "piggna" till under dom dagarna..

Men nu orkar jag inte sitta och tycka synd om mig själv längre, får fortsätta med det imorgon :D

Hörs god natt

Tycker synd om mig själv


Usch, inte min dag idag . Har hostat hela dagen, har grymt ont i halsen och huvudet och är helt täppt i näsan . Och så snöar det ute vilket inte gör saken mycket bättre .. Orkar inte göra något men vill inte vara här. Vill bara titta på tv, men finns inget att titta på och alla filmer jag har har jag sett.. Förutom typ fem, sex stycken men dom vill jag inte se . Usch vad jag tycker synd om mig själv .

Allting är nog Camillas fel, bara för att hon hade så kallt inne så blev jag sjuk . Hade ju precis blivit näst intill frisk från min förkylning men så kommer den tillbaka och är mycket värre än innan . Usch vad jag hatar det här !! Allting blir så jobbigt bara för att man inte mår 100..

Nu ska jag väl hitta på något så intressant som att tvätta eller nått .

Om någon har tid och ork kan dom ju alltid komma förbi med hostmedicin .

HÖRS !!

Sånt är livet


God morgon !!

Kom hem vid kvart över två, halv tre inatt efter att jag tjatat om skjuts och lyckats få det :) haha Är grymt trött nu, vaknade vid halv nio och var hur pigg som helst och det stör mig, istället ska jag gå och va jättetrött hela dagen. Tycker att jag kunde ha sovit till elva eller nått och varit pigg resten av dagen istället, men men sånt är livet .

Ska i alla fall gå och lägga mig i sängen och kolla på tv om det finns något att titta på - hörs senare ...

Mer än nöjd :D


Löshåret är isatt och jag är mer än nöjd; tackar
Axa :)

Nu ska jag snart åka till jobbet och vänta på Camilla, så får vi se vad som händer efter det. Jag vill kolla på melodifestivalen och dricka vin medan Camilla vill dricka och träffa människor . Går inte riktigt ihop det där . Men det löser sig nog får vi hoppas .

Lägger ut en bild sen när kameran är laddad och jag fastnar på bilden. På löshåret alltså, någon som bad om det :)

Hörs .

Löshår


Nu har vi hållt på en timme - paus . Snart är allt hår på plats :)

Sen blir det middag med Farmor och familjen ...

HÖRS!!

Vintern är inte över...


God morgon !!

hur pigg som helst idag, vaknade för en timme sen och har inte gjort ett dugg sedan dess . Pratat med Axa en stund och kom fram till att vi skulle fixa löshåret runt fyra (tror jag...)..

Men men skriver mera senare . ska äta frukost ..

Hörs .

"Till punkt och pricka"


Hej hej ! Har inte hunnit eller orkat skrivit något tidigare idag . Men tänket slänga ihop något innan jag går och lägger mig ..

har jobbat hela dagen, gick fort, mycket folk eller inte mycket men tillräckligt .!!

Efter jobbet blev det bestämt att jag skulle till Tierp, till det ökända 6B (som Ronja kallar det...) drack några öl och pratade; riktigt skojigt . Tills "folket" kom fram till att dra vidare . Och det ville ju förstås inte jag, låter som jag är en riktig "surkärring" men så är inte fallet. Bara att det är "fel" folk enligt mig.. Inte för att jag har nått emot dom, men känner dom inte . och orkar inte lära känns någon heller !! haha Så då blev det första bästa skjuts hem; syrran !! Tur att jag har henne :)

Imorgon ska jag sätta i löshär, får se om det blir Axa eller om jag ska försöka fixa ihop det själv. Får hoppas på det första, då jag inte tror att det andr alternativet blir så himla bra . haha

Men nu ska jag kolla på tv tills jag somnar .

GOD NATT

Kunde lika bra struntat i det .. haha


hemma, helt trött .. Har varit fullt upp hela dagen så har inte hunnit vila (= läsa tidningen... haha) bara massa jobb hela dagen. Men det borde man ju räkna med, fast dagen har gått fort i alla fall och det är skönt . Sista dagen i morgon innan ledigheten, fyra dagar ledig - ska bli grymt skönt .

Men finns inget att skriva om så det här blir allt från mig idag .

Hörs i morgon .

God morgon


God morgon !! Tänkte skriva lite innan jag ska sätta mig och lägga in musik på mobilen . Det är ett måste utifall att jag får gå till jobbet idag . Blir så långtråkigt om jag inte har någon musik ...

Vaknade klockan halv åtta idag och nu börjar jag bli pigg, har ätit frukost för en gång skull så känner mig riktigt duktig :) haha

Men nu ska jag fixa musik

Hörs .

Fredag hela veckan^^




Axa, fast det här var inte samma dag men den kommer med på köpet ...



Malin håller på att göra sig iordning ..



...Malin igen...



Sjunger, verklig inlevelse ...



Malin Posar ...



Anledningen till att det är mest bilder på Malin är att mitt linsskydd inte fungerar så som det ska och öppnas inte automatiskt . Så jag har tagit dom bilderna där linsskyddet har varit helt öppnat ...



Jag och Malin duellerar :) Jag skulle tro att jag vann ;)



Fanns ett x antal liknande bilder men med andra miner/grimaser men valde ut en av dom bästa. Eftersom att inte mitt linsskydd var helt öppnat så syndes inte dom andra så himla bra. Men det här var Axas sysselsättning när jag och Malin "duellerade"...



//Linda ...

"Direkt hem i brevlådan"


Hemma efter jobbet, och mår inget bra. Ska gå och lägga mig alldeles strax tror jag och kolla på en film och hoppas på att jag vaknar upp imorgon och mår bra... Har mått bra hela dagen så vet inte vad som är fel egentligen .

Har fått extensions-tången idag så nu väntar jag bara på att jag ska bli ledig och att Axa ska ha tid så jag kan sätta i mitt löshår :) Är även medlem på Enjoy, då dom skickar ut en tidning med massa filmer och cd-skivor typ en gång i månaden . Så måste man avboka "månadens film" annars får man den "direkt hem i brevlådan", som dom antagligen tycker är jättebra, men det gör därimot inte jag. Eftersom att mamma har en tendens att kasta den automatiskt bara hon ser att den är med posten ungefär så idag fick jag en film;action :S Jag hatar actionfilmer... Så lyckades sälja den till syrran i alla fall. Men den var grymt dyr - gärna en film för 199 kronor och så ska man betala frakt och alla möjliga kostnader så samanlagt blev det 238 kronor FÖR EN ENDA FILM .. det är sjukt . Men syrran tog den om hon bara behövde betala filmen (199 kronor..) så även fast jag sålt filmen vidare så får jag betala 38 kronor .. Dax att gå ur det där medlemskapet kanske ??

Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig ..

Hörs i morgon - god natt

prioritetslista


Har precis kollat klart på Andra avenyn, ska strax borsta tänderna och gå och lägga mig och kolla på film och hoppas på att jag somnar snart .. Spelar ingen roll hur trött jag är så lyckas jag aldrig somna tidigt . Kan väl bero på att jag vaknar för sent . Men ska försöka fixa det där, har lite andra saker som ska ordnas först . Men det finns med på min "prioritetslista" (finns ingen sånn lista, men det kanske man ska skaffa...)...

Har i alla fall som jag skrev tidigare blonderat håret, blev bra, är riktigt nöjd. Och nu väntar jag bara på tången så jag kan sätta i löshåret, men den borde jag ju få den här veckan i alla fall . Hoppas på det !!!

Men nu ska jag "sätta mina planer i verket"..

GOD NATT


Blondering pågår

Sitter hemma hos Axa, hon håller på att blondera mitt hår . Har ont efter att ha suttit still i 45 minuter men det är väl bara att stå ut..

Tog en lunch tillsammans, kycklingsallad - gott gott !!

Och så ringde hon ju mig och talade om att hon hade namnsdag så jag var ju tvungen att ge henne en fin tavla .. haha

Men nu ska jag fortsätta kolla runt .

Hörs .

Mammas dator är beslagtagen


Har tagit beslag på mammas dator medan jag sitter och väntar på posten..  Hoppas på att få min extensionstång (tror de stavas så..) idag. Så jag kan sätta i löshåret någon dag . Men vet inte om det går tt göra det iag eftersom att jag ska blondera mig, tror inte det blir så bra . Får väl ta det i helgen eller nått .. men men ..

Hade planer på att åka och hälsa på Mandy idag men mamma sa att hon skulle jobba så gick inte så bra så då blev det en blondering hos Axa istället.. Men mamma är fortfarande hemma och sjuk så ... Men han träffa Mandy en stund igår :)

Nu ska jag i alla fall hitta något som går att äta til frukost ...

Hörs senare .


Går aldrig som jag tänkt mig .


Hade tänkt skriva ett inlägg innan jag åkte till jobbet (vid två..) men då helt plötsligt så fungerade inte internet över huvudtaget så det gick inte enligt mina planer . Och nu på kvällarna så funkar knappt bloggen istället, lika varenda kväll . Så himla segt att nästan ingenting fungerar, går typ bara att skriva inlägg ...

Fick mitt löshår idag; skitfint . Längtar tills det sitter i och jag har långt fint hår igen ... Har blivit ett beroende.. Och inte är det billigt haha .

Så i morgon ska jag blondera håret igen, Axa ska fixa det .

Men nu ska jag kolla på en film och dricker hur mycket vatten som helst; sjukt törstig :P

Hörs i morgon .

Kom på fortsättningen själv ..


Förra inlägget (som jag skrev igår..) blev inte riktigt som jag hade tänkt mig . Men kommer inte ihåg riktigt hur fortsättningen "löd" så den får ni komma på själva för jag orkar inte tänka på det just nu . haha

har varit med Camilla till Tierp för att sällskapa henne när hon skulle handla på Lidl och Ica . Själv så gjorde jag inte av med en enda krona, haha och det är ovanligt .

Börjar jobba vid tre, ska dit tidigare för att äta lunch . Och innan dess ska jag städa .

Men hörs senare ..

Utkast: Blir så ...


Blir så jävlra arg, ingenting fungerar så som jag vill att det ska . Enligt Telia så har dom inga driftstörningar i området där jag bor/är.. Men ändå så fungerar ingenting, kan inte ens ringa till kundtjänst utan att dom säger att det inte fungerar . Vad är problemet . Kanske inte har fått igång abonnemanget ordentligt, men har haft det i 24 timmar ungefär och jag är redan helt galen. Tänkte fixa en sånn där "saldostopp" eller vad det heter, som gör att man inte

Ögonen tåras


Nu har jag tröttnat på melodifestivalen; för stunden i alla fall . Vill bara veta vilka som har gått vidare till vad just nu så jag kan kolla på en film och sova sen . Ska ju upp och jobba i morgon...

Måste även beställa tid för en synundersökning hos optikern, känner att allt inte "står rätt till" . Ögonen tåras och svider när jag kör bil (en längre sträcka..), kollar på tv, sitter vid datorn eller läser .... Problem hela tiden .

Men nu ska jag fortsätta kolla .

Hörs i morgon skulle jag tro :)

Min dag :)


Ska alldeles strax kolla på melodifestivalen men innan det ska jag lära syster det lilla jag kan/vet om hur Tradera fungerar . Så känner lite stress då melodifestivalen börjar om 2 minuter cirka ..

Blev Gävle och Valbo idag med Axa i alla fall, köpte massa onödiga men roliga saker i alla fall, en sköldpadda i trä (afrikanskt stuk; älskar sånna djur - har en giraff sen tidigare..), blev även sex nya filmer, hårborste och mat och grejer . Men även en ny telefon som jag åkte in för att köpa - en Sony ericsson tror jag det var. Kollade inte så noga, var bara ute efter att få en ny telefon . Så lyckades försäljaren att övertala mig att skaffa abonnemang också. Så nu har man sånt också = nytt nummer. Så vill ni ha det får ni höra av er på något sätt :)

Hörs ...

Grattis till syster


God morgon!!

Idag fyller syrran år - GRATTIS!!

Ska snart åka till Gävle för att hitta en ny telefon, hjälpa Axa att hitta en praktikplats och för att köpa ett presentkort på Stadium ...


Skriver mer senare .

Hörs .

Rasar sönder av bara blicken


Nu har jag varit på systemet, blev vin och corona :) så nu klarar jag mig helt utan problem ikväll .. haha Ska snart åka och hämta mamma, handla lite och fixa räkchips på något sätt, på Axas begäran .. Men det borde gå att ordna på nått sätt .

Syrran ska tydligen komma hem imorgon, vilket är bra ! Men jag behöver samtidigt ta mig till närmaste stad för att köpa en telefon, orkar inte kämpa längre . Nu har jag dessutom lyckats förstöra plattan som touchknapparna (stavas?) finns på, eller inte förstört så men den har lossnat, mitt bland alla andra bekymmer och problem med den . Aldrig mera en Samsung säger jag bara . Kollar man för länge på den så rasar den sönder .

Men nu lär jag åka . hörs

systembolags-shopping


Har precis kommit hem efter att ha skjutsat mamma till jobbet . Vet egentligen inte varför jag gjorde det (för att jag behövde bilen, men till vad??). Försöker få tag på syrran helt utan framgång, hon sover väl ! Vill veta om hon ska komma hem idag eller i morgon .. Men det få väl vänta tills hon vaknar; antar att hon sover!!

Väntar även på att Tobbe ska ringa och meddela att han är färdig för en shoppingrunda på systembolaget. haha..

Men nu ska jag äta frukost !!

Hörs .

Parlino bra eller dåligt??


det är fel på kortet (simkortet) antagligen inte på mobilen. Men att batteriet är värdelöst kan man ju inte skylla på mobilen. Jag som är nöjd med Parlino egentligen, på grund av priserna, måste väl byta i alla fall nu. För det är ju ingen mening att ha det då ingen hör vad jag säger .. Eller så ringer man kundtjänst och frågar vad problemet är och dom kanske har en bra anledning . Får se hur jag ska göra .

Men behöver en ny telefon eller nånting i alla fall och denna gång ska det inte vara en Samsung (hatar samsung) dom är värdelösa . Får se ska kolla om jag hittar någon som är i en billig prisklass som det inte gör så mycket om jag typ tappar den i toaletten tex. Haha har aldrig hänt men man vet ju aldrig .

Men nu ska jag duscha .

Hörs .


Snöstorm 60 mil härifrån


Nu är jag hemma och har två lediga dagar framför mig att se fram emot :) Får se hur det blir med att syrran kommer hem till på lördag (då hon fyller år..) var tydligen snöstorm där nere (Torsås) och inte så lätt att komma fram med bil. Enligt henne så trodde hon att det var första gången dom hade haft snö eftersom att dom inte plogade vägarna, så det var stora drivor på vägarna men men . Får hoppas på det bästa för jag vill ha tårta eller nått :) Men kommer hon inte hem så får väl jag vara snäll och baka en tårta till henne och äta upp den själv, då har jag ju i alla fall tänkt på henne !! Får passa på medan man är ledig :)

Dagen har gått väldigt fort, det är skönt ! Torsdagar brukar göra det eftersom att det är mycket (inte mycket, men mer än normalt..) folk och massa förberedning som ska fixas klart inför helgen.. Så höll på att greja, fylla på i kylen och massa grejer så var klockan helt plötsligt halv tio över fyra (lycka, här blir man lycklig för mindre..)..

Imorgon ska jag till Axa och dricka vin och sjunga singstar; skojskoj !!

Men nu ska jag leta upp en frukt för jag är hungrig .

HÖRS ..

ingentin fungerar så som jag vill att det ska


Vad irriterande, det enda som fungerar på bloggen är att skriva inlägg även fast det också tar fem minuter att komma in på. Men kan inte se kommentarer, besökare eller nånting annat . Vet inte om det är internet som krånglar eller om det är själva bloggen men tror på det senare då det mesta av andra sidor jag är in på fungerar "galant"..

Håller på att leta efter garantin på min mobiltelefon helt utan framgång . Men är i stort behov ut av den då min telefon håller på att dö ut. Ingen som hör mig om jag inte har högtalaren på och så håller batteriet i max 24 timmar om jag använder den "normalt"; vilket är att prata ungefär sammanlagt en timme kanske, skicka några sms och använda den som väckarklocka . Och det är inte mycket användning ut av den tycker jag. Batteriet borde ju hålla i typ tre dagar i alla fall eftersom att jag knappt använder den . Det där me att ingen hör mig är väldigt irriterande, t.ex. om man är någonstans där det är massa folk roligt att gå runt med högtalare då då (?) haha neej, privat !!!!

Vann en värmetång på tradera (också) så nu kan jag sätta i löshåret, hoppas på att det kommer nästa vecka :)

Men nu ska jag kolla på tv - Hörs god natt!

inte min dag


Fortfarande ont i huvudet, dax att göra något att det snart, fast vet ju inte om det beror på förkylningen eller något annat . Vänta och se, förkylningen borde jag ju bli bra ifrån någongång i alla fall ..

Har inte hänt ett dugg idag, tråkigt hela dagen.. Har jobbat men aah värdelöst; inte min dag idag ...



((Löshåret jag vann igår..))

HÖRS

Jag vann :)


Nu har jag gjort mitt för dagen (haha..) ska gå coh lägga mig alldeles strax . Vann i alla fall löshåret på tradera, hoppas det blir bra till mitt hår nu då :)

Hörs imorgon !! GOD NATT

Håll tummarna


Hej !!

varit ledig hela dagen skulle ha följt med Axa till Gävle, men blev inget av då tågen inte gick riktigt som vi ville att dom skulle gå.. Så har gjort allting annat som går att göra i Tierp (alltså inte så mycket.. haha)...

Har suttit och kolla på tradera hur länge som helst nu och hoppas på att jag inte ska bli "överbudad" då jag vill ha löshår (igen!!) .. Har ju blivit som van med långt hår, så när man tar ut löshåret så känns det så extremt kort . Men får hoppas på att jag vinner; håll tummarna för mig :)

Nu ska jag kolla om det finns något att titta på på tv:n; HÖRS!!

Blått är inte min färg !!

Kommit hem och sitter och tänker på ala saker jag ska göra innan jag kan gå och lägga mig; tvätta en maskin, duscha, plocka undan på bordet etc etc . Men men det tar nog inte så lång tid bara jag sätter igång (fast det är ju det stora problemet.)

I morgon ska jag i alla fall följa med Axa till Gävle, hon skulle fixa en praktikplats och jag ska passa på att springa in på Make up store och köpa lite småsaker . Skulle ju ha gjort det när jag var i Uppsala i Torsdags men då var typ allting helt slutsålt och det enda dom hade kvar var i stort sett bara olika blåa nyanser på ögonskuggor . Kanske ska stänga den butiken, inte vet jag ?!?!

Men nu ska jag fixa med tvätten; HÖRS !!



((MYSIGT??!!??))

Kan det bli vår nu??


God morgon !! Inte mer pigg eller frisk idag än vad jag var igår. Verkar aldrig gå mot bättre tider för min del :/

Jobba hela dagen, sitter och kollar ut och hoppas på att det ska slå om från 1 meter snö och 8 minusgrader till, gröna träd och 15 plusgrader. Men sån tur har jag antagligen inte, och speciellt inte eftersom att allting ska hända på max en kvart . haha för det är då jag ska börja gå ungefär !!

Nu ska jag i alla fall fixa håret .

Hörs .

Blir aldrig bra :(


Nu har jag städat alla garderober och det blev riktigt bra; ordning och reda :)

Ska duscha alldeles strax men har sjukt ont i huvudet (igen!!) så ska ta alvedon först . Sen ska jag duscha och efter det blir det ett samtal som ska ringas, för att kolla att allt står rätt till hos en person och efter det blir det sängen för min del .

Men det var (antagligen, om jag inte kommer på andra tankar..) allting för mig idag :) Hörs .

Ska vara duktig


Sitter och försöker komma på något vettigt som jag kan göra nu när jag är ledig . Men det får samtidigt inte vara för ansträngande då jag fortfarande inte är frisk och ändå inte kommer orka att anstränga mig för mycket .

Det enda jag kommer på är att fixa mina garderober så att dom går att stänga, och lägga undan sånt som jag aldrig använder. Men det har etsat sig fast i bakhuvudet att jag inte får kasta eller ge bort något så det får väl ligga kvar i någon låda någonstans och se om jag kommer börja använda det om några år eller nått; inte för att jag skulle tro det . Men det är lika bra känns det som :)

Så det blir dagens "nyttiga"..

Dax att börja .

ändrade planer


God morgon !! Har inte blivit att jag har haft tid eller ork att skriva här . Då jag har jobbat och varit sjuk samtidigt och itne orkat mycket annat än att gå och sova när jag kommit hem . Förutom igår då, planerna var helt inställda på att jobba hela dagen och sen åka hem och kolla på melodifestivalen och sova .

Istället så åkte jag till Camilla för att kolla igenom schemat och försöka hitta en lösning på vårat problem men utan framgång får ta och fixa med det så gått det går istället . Men sen kom vi (eller egentligen så var det Camilla tror jag) på att vi skulle åka pulka. Så jag och Camilla åker bil till pulkabacken och Thomas och och Erik åker skoter och sen så var vi där halva natten . Kom hem vid halv två, sjukt trött och itne är det bättre nu !!!

Men nu ska jag titta om bdet finns något att äta till frukost .

Hörs senare .

Huvudvärken tar över mitt liv


nu har jag kollat på du är vad du äter samtidigt som jag provade värmespolarna, och dom var kanon. Ska nog bara låta dom sitta i en aning längre nästa gång men dom var bra i alla fall.. Men lockarna håller nog bättre om det får sitta i en kvart eller lite längre istället för fem minuter . Men jag hade inte tålamod att vänta, plus att det var så mycket grejer i håret att jag fick ont i nacken . haha

Nu ska jag i alla fall kolla på tv igen och försöka somna tidigt som vanligt och hoppas på att huvudvärken gått över i morgon bitti. För nu håller den (huvudvärken) på att ta över hela mitt liv . Orkar snart inte längre . Börjar fundera starkt på att kolla synen, men det kommer antagligen inte bli någonting av med det, men fundera kan man ju alltid göra :) Tycker det är fint med glasögon men tror ju inte direkt att det är min grej ..

men men nu är det undanpllockning från sängen först i alla fall ...

Hörs i morgon god natt

Bad hair day


Trodde att jag började bli frisk, kände mig i stort sett helt bra när vi gick runt i Uppsala idag . Men nu håller jag på att dö tror jag, huvudvärk, ont i högra örat (öroninflammation på g..) och i halsen . Ingenting har förbättrats ...

Blev i alla fall massa roliga saker idag bl.a en kolsyremaskin, värmespolar från Vidal sassoon, en armbandsklocka, "bad hair day"-mössa (alltid bra att ha) och en present till syrran, kan itne skriva här vad det är då jag fått reda på att hon brukar kolla in här då och då . Men hon fyller ju nästa lördag på alla hjärtansdag så får se om hon har kommit hem då eller hur det blir .

Nu ska jag kolla på Du är vad du äter med Sanna Bråding .

Hörs .

Känns som miljoner stickor

God morgon .

Gick upp klockan kvart över åtta, hade klockan på halv nio eftersom att mamma skulle åka härifrån klockan halv tio. Så om jag skulle ha en chans att hinna med så var jag tvungen att gå upp en halvtimme innan "bestämt färddatum" :) Men vaknade innan klockan och kunde inte somna om och mamma hade flyttat fram tiden så vi ska inte åka förän runt tio . Men men hinner greja lite hemma innan då . Har bl.a. hunnit hängt tvätt och det är ju skönt att ha det gjort i alla fall .

Jag är i alla fall bättre i huvudet idag har bara ännu mera ont i halsen, känns som miljoner små stickor, men ska införskaffa halstabletter och hoppas på att det blir lite bättre i alla fall .

Men nu ska jag borsta tänderna .

Hörs .

((Nu går det åt rätt håll...))


duscha igen


Precis som i inlägget jag skrev imorse så ska jag alldeles strax duscha (men hamnade som vanligt här först.. haha) eftersom att jag inte tvättade håret då och det är behövligt :)

Imorgon blir det Uppsala för min del med Ronja, har inte varit in på gågatan och kollat i affärer på hur länge som helst. Men det finns väl anledning till det också då jag inte hittar några bra grejer där .. Men men har ju inte varit dit på länge så det borde ju ha förändrats lite. Ska försöka komma ihåg alla "viktiga" saker som jag måste införskaffa, fast så blir det ju såklart inte i alla fall . haha

Men nu ska jag duscha .

Hörs .

Morgoninlägg


God morgon, har varit vaken i tre timmar så känner att jag börjar "vakna" nu . Ska duscha alldeles strax, har skjutit upp det i några timmar . haha

Efter det så är det jobb som gäller hela dagen och sen ska jag sova bort hela morgondagen igen och hoppas på att förkylningen ska ge med sig ...

Men vi hörs sen ikväll .

God natt


Åkte inte till Axa hon fick komma hit och hämta istället . Ska gå och lägga mig alldeles strax ska bara äta upp min banan och borsta tänderna efter det .

Känner att det bara blir värre och värre, om man är förkyld, brukar inte det gå över efter bara några dagar (?) det har jag för mig. Men nu har det hållt på i typ två veckor och det blir fan inte bättre blir bara lite lite sämre hela tiden . Men hoppas på att det vänder snart .

Imorgon är det jobb i alla fall, så det är bara att ställa in sig på det .

Nu blir det:

Top model
Andra avenyn
Kolla klart på Sandor/Ida
Sova
GOD NATT

2:an mot 1:an


Nu har jag ätit, känner mig piggare och har inte lika ont i huvudet längre; vilket är skönt !!

Sitter och väntar på att Axa ska komma hem och ringa mig så jag ska dit och lämna desperate housewifes säsong 2 och hämta 1:an... Annars händer det väl inte så mycket, ska kolla på Andra avenyn ikväll och satsa på att somna tidigt så jag kan vakna tidigt imorgon och hinna duscha innan jag börjar jobba.. Har fått för mig att jag blir piggare av det så får väl se vad som händer om mina tankar stämmer in på verkligheten :) haha

Men ska försöka "slänga ihop något" när jag kommer hem..

Hörs .

Alvedon och vatten


Dammsugningen är färdig och jag har till och med plockat ordning på mitt rum och det gav mig lite idéer om att jag vill tapetsera om. Men mina planer är nog inte möjliga att genomföra om man inte är extremt duktig på att tapetsera.. Men får se vad som händer, ska väl diskutera lite med mamma och pappa också innan mina planer går i lås .

Nu sitter jag i alla fall och har grymt ont i huvudet och hoppas att det ska gå över snart, har druckit massor av vatten, tagit alvedon men dom har väl inte hunnit värka ännu så det är ju bara att vänta .

Men nu ska jag i alla fall kolla klart på Sandor/Ida som jag började kolla på igår .

Hörs senare .

Syster håller i ordningen


God morgon. Har varit vaken i två timmar ungefär . Ska strax börja dammsuga övervåningen då det verkligen behövs och på grund av att syrran tvingar mig . Det är hon som bestämmer och håller i städningen i vårat hus haha, så det är bara att göra som hon säger annars blir det liv .

Efter det ska vi handla bl.a. medicin till katten och så ska jag kolla om jag hittar nya foppatofflor eller liknande till jobbet . Får se vad som händer och sker ..

Nu ska jag i alla fall byta kattlådorna . Hörs .

Äsch .


Hej hej :)

kommit hem från jobbet, lång dag har det varit då det inte varit nå folk alls i stort sett men nu är den över istället (nästan).. Imorgon är jag ledig och ska följa med syrran till Tierp så jag kan handla lite behövliga saker; som frukt t.ex. Har blivit besatt av päron och bananer, det äts hur mycket som helst varje dag nu . haha

på onsdag ska hon (syrran) åka till Torsås igen, så då får jag klara mig själv med mamma och pappa. Haha låter som att det skulle vara extremt jobbigt..

Men nu ska jag läsa lite bloggar och äta ett päron :)

Hörs .

Hoppas, hoppas, hoppas


Ingen bra dag för uppdatering här då jag inte känner mig så pigg på att sitta vid datorn . Ligger hellre framför tv:n. dricker c-vitamin, använder nässpray och allt annat som hör förkylningar till . Men ska väl inte klaga egentligen, kunde ha varit mycket värre och det är bara att hoppas på att det inte blir det den här gången . Och så är det ju värst på morgonen och blir bättre ju längre dagen går så i morgon ska jag försöka vakna tidigt för att hinna "piggna" till lite innan jag ska börja jobba och hoppas på att det fungerar..

Så ska gå och lägga mig i sängen och fortsätta kolla på tv om det finns något att se på och hoppas på att jag ska somna tidigt .

Men skriver i morgon igen .

Hörs .

Blir inge bättre


Halva dagen har gått och jag blir inte bättre med min hosta . Jobb i morgon och jag bara hoppas att det ska bli bättre, eftersom att man blir så seg och inte orkar göra nånting på grund av hostan och huvudvärken . Men men jobbar måndag, onsdag, fredag och lördag så jag hinner vila upp mig efter nästan varje arbetspass så det borde fungera ändå; hoppas jag på i alla fall !!

Resten av dagen ska jag försöka att inet göra nånting och satsa på att må bättre i morgon. Åka och hälsa på Axa kanske men får se hur det blir med det . Har inget batteri just nu i alla fall så mobilen är död och jag kan inte ringa så får hålla mig vid datorn i stället :)

Men vi hörs senare .