"Dåligt" väder

Åskar och smäller och regnar för fullt. Jag är nöjd och glad över dagens väder så kanske det inte blir lika kvavt sen eller lika varmt.

Själv så har jag tagit tag i mitt hem, tvättar, plockar, städar, rensar, diskar och kastar. Lär ju inte bli värre än det var innan i alla fall.

Tur för mig.

Allting går upp och ner. Är så jävla less på människor som ska lägga sig i saker dom inte har att göra med, eller prata utan att tänka först. Kan inte människor förstå att vissa saker gör mer skada än nytta, sluta snacka!!

Tur att jag har mina nära och kära. Som jag mår bra av att prata med och som finns när man mår skit och man har problem. Personer som man inte behöver höra av på länge för att sen när man ses så kan man fortsätta som att man träffades igår. 

Har sovit skitdåligt senaste veckan, skulle väl antagligen behöva sova ett dygn i streck för att "återkomma till det normala". Är nöjd över att vara ledig imorgon i alla fall och bara göra det som faller mig in.

✌️

Så jävla less på allt just nu.

Så jävla less på allt just nu. Jag vill inte jobba, jag vill inte vara ledig, jag vill inte umgås med någon, vill inte vara ensam.

Hatar sommaren. Hatar den här värmen. Hatar allt. Hatar alla.

Ta åt er om ni vill. Jag orkar ändå inte förklara mig!

Ingenting som händer.

Har inte hänt så mycket sen sist. Har jobbat varenda dag. Var en sväng till Gävle och köpte strumpor och spelat lite bilbingo. Det är typ det som har hänt.

Sitter hos mamma och pappa nu. Har ätit middag och sitter bara och slappar nu.



Regn😊


Som jag har längtat efter det här regnet, hoppas det håller i sig ett tag. 

Har sovit lika dåligt inatt som dom senaste nätterna. Gav upp vid åtta-tiden i morse. Så nu har jag duschat och ska alldeles strax åka och jobba 3,5 timmar.

Får se om mina planer för eftermiddagen håller i sig:)

Födelsedagskalas

Har varit på kalas hos axa. Var in på Konsum innan och köpte en blomma och träffade på Henke och Isabel som jag lurade med dit:) 
Mest för att få mysa med Isabel, Henke fick lixom följa med "på köpet" haha.

Efter massa prat, tårta och lek med Isabel så åkte jag till mamma och pappa som kom hem från semestern idag istället för imorgon. Pratade en snabbis med mamma bara och så åkte jag hem.

Ska kolla på ett avsnitt av orange is the new black som är min nya favoritserie. Efter det så blir det en kall dusch och sen sängen. Har sovmorgon i morgon, jag ska sova skitlänge och förhoppningsvis så ska jag sova också och inte ligga och vrida och vända mig bara. Hatar den här klibbiga värmen som gör att jag inte kan sova:/




Torsdag?

Jobbat 10-16 efter Max en timmes sömn. Hatar värmen på nätterna och ljuset.  Men nu har jag sovit dåligt i två nätter så förhoppningsvis så somnar jag i skaplig tid ikväll. Ska ju ändå upp vid 6.30-7.00 imorgon igen.

Men imorgon börjar jag inte jobba förrän vid 16 så jag hinner vila någon timme där i mellan.

Sitter ute i skuggan nu och har världens huvudvärk. Ska försöka fixa något att äta sen blir det att fira axa ikväll som fyller år:)

Värme

Galet jävla varmt ute och kvavt och äckligt. Vill ha regn, skulle behövas känns det som.

Nu blir det Tierp och mat hos axa och Tobbe. Sen ska jag hjälpa henne lite innan vi ska på bingo - igen:) men det är kul:)

Fortfarande sommar

Färdig med morgonens "bestyr". Ska åka hem bara jag har rökt färdigt och lägga mig i soffan en timme innan jag ska åka och jobba.

Har väl sovit ca. Tre timmar i natt. Varmt och kvavt plus att Julius har haft beslutsångest och inte vetat om han vill vara ute eller inne.

Känns som att det blir en varm dag även idag:/ 




Dum

Jag fattar inte varför jag inte går och lägger mig. Får panik över att jag "bara" får sova typ 5-6 timmar men ändå så håller jag på min standardrutin att gå och lägga mig vid ett-tiden. Korkat!!

Fick ett lunchpass imorgon också. Så får stressa imorgon och hoppas att jag kanske hinner vila en timme efter att alla djuren fått mat och det är dax för ett jobbpass. 

Positivt, på lördag har jag sovmorgon till elva kanske i alla fall om jag har tur✌️

Inte vaken

Usch, fy fan! Har knappt vaknat men varit uppe en timme. Sitter hos mamma och pappa och ska alldeles strax duscha sen ska jag hem och sova en timme innan det är dax att vakna och kliva upp på riktigt.

Mamma och pappa är på semester så har varit här och fixat ladugården, matat djuren. Svettig som aldrig förr, är ju inte ett dugg varmt där inne.

Igår var jag på bingo med Camilla, axa och Ronja. Och JAG VANN! Bara 400kr men jag vann ju i alla fall så jag är glad:)

Spontant

Jobbade fram till 21.00 igår men har ändå lyckats haft en helt underbart härlig helg med dom bästa:)

Igår så åkte jag en sväng till axa och Tobbe där även Ronja och Rasmus var. Blev en hel del prat, spelade spel och skrattade. 

Idag var planerna först att jag skulle jobba men det ändrades igår pga missförstånd. Så istället tänkte jag ha en hemmadag med tvättning och soffhäng . Men precis när jag lagt i tvätt i maskinen och satt mig i soffan så ringde mandy för att förvarna att dom skulle komma hit.

Satt först här på gräsmattan i någon timme sen en sväng till mamma och pappa för att kolla hur alla mådde efter Elinors 25-årsfest hon hade igår. Henke fick ett par öl och så drog vi vidare till axa och Tobbe.

Efter en stund kom Ronja och Rasmus, pratade, fikade och fick sen för oss att vi skulle grilla. Så då drog vi och handlade och förberedde och sen blev det mat. Axa och jag tog ett glas rosé, hör ju inte till vanligheterna när det gäller mig då jag alltid brukar köra. Men idag så fick jag passa på när jag hade skjuts.

Älskar spontana "händelser" . Underbara helg.








Livsnjutare var ordet

Underbart med lediga söndagar :)

Sitter ute hos axa och Tobbe med massa människor, dricker rosé och har det bra. 


Lugn och ro

Fick uppdrag av mamma att komma och hjälpa henne leta efter sina glasögon som hon hade tappat bort. Hittade dom direkt när jag klev ur bilen. Hon hade tappat dom och antagligen trampat på dom för dom var helt vinda:/

Nu sitter jag på altanen och gör ingenting. 


Börjar jobba vid 16 sen blir det en lugn kväll:)

Onsdag



Envisas med att gå på den där jäkla bilbingon, men vinner gör jag ju aldrig. Fast jag tycker om bingon i alla fall:)

Tuta fick vi, då Jessica vann 1500kr så någon blev ju nöjd och glad iaf:)

Avslutade kvällen med pizza och reprisen av Superspararna hos och med axa och Tobbe.

Nu kom jag precis hem, ska gå och lägga mig alldeles strax är galet trött. Blev lite för lite sömn natten som var:/

26-årsdagen

Hade en jättemysig kväll igår. Åt först mat i Öregrund med mandy, Henke, axa och Tobbe (och Isabel men hon åt bara majskrokar..). Ingen höjdare men det gick ändå:)

Sen tog vi färjan över till Gräsö för att spela lite minigolf, jag var värdelös. Men mandy var ännu sämre så jag kom inte sist i alla fall😂




15 Juli

Sitter på jobbet och tittar på när alla jobbar. Trodde att det skulle vara lugnt här men det var det ju inte. Så jag får minsann sitta och vänta tills någon har tid att "säga hej" till mig:)

Senare kommer Camilla över på tårta, har sparat en bit till henne, snäll som jag är:)

Och senare ändå så åker jag, axa och Tobbe till Öregrund där vi ska möta upp mandy, Henke och Isabel för att äta .



Så jag inte glömmer

GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Spräckt skärm



Syrran och Elinor kom och hämtade mig för att vi skulle till mamma och pappa. Jag packade på mig allt som inte var mitt + massa grejer i kylen som jag ville bli av med genom att ge till pappa som äter allt. 

Tydligen så bar jag lite väl mycket grejer då jag tappade telefon i asfalten - så nu är skärmen ännu mera spräckt. Men får se hur det blir med den saken om jag orkar göra nånting åt det.

Nu står maten i ugnen och jag längtar tills det är färdigt för jag är jättehungrig.

Happyface

Kom precis hem, har plockat i diskmaskinen och handdiskat lite efter gårdagens tårtintag:)

Snart ska jag till mamma och pappa en sväng med syster (och Elinor??) och sen blir det nog lugnt.


Dagens lunch - "carbonara happyface"

Gårdagen



Gårdagen var bra:) åt smörgåstårta, jordgubbstårta, drack öl, spelade kubb, pratade och skrattade. 
Blev en lugn kväll men hade jättetrevligt . Tack alla som var här✌️

Idag så var det bara att kliva upp och börja plocka undan/städa och förbereda inför dagen då släkten skulle/ska komma. 

Nu blir det nog lugnt en stund innan det kommer folk igen:)




Fick en låda med en flaska vin i, en våg, pengar och presentkort igår, mycket nöjd tjej:)

Underbara sommar

Mamma kom förbi en sväng när jag precis var färdig med allt - dammsugning, moppning av golv, solning och duschning:)

Så åkte vi till Tierp och köpte cigaretter och mamma bjöd på glass. Jag som egentligen inte är så mycket för glass har blivit besatt den senaste veckan på grund av värmen. Annars brukar jag nästan aldrig äta glass.

Nu blir det lugnt några timmar sen så ska jag fixa ordning mig innan människorna kommer.






Att ta fel på tiden

Vaknade vid fem i morse av att Julius ville ut, hade ett helvete att somna om på grund av att det var så ljust. Men till slut så.
Vaknade igen vid sju men lyckades somna om igen och sen vid nio och så gav jag upp sömnen och klev ur sängen istället. 

Bara det att jag hade strömavbrott igårkväll och när jag skulle ställa klockan igen så hade jag ställt den två timmar fel så den var inte 5,7 eller 9 den var 7, 9 och 11.

Haha men det gör inte så mycket.

Nu har jag precis gjort klart smörgåstårtan till ikväll och ska plocka fram dammsugaren nu och köra ett varv innan jag ska duscha.





God natt

Dax att sova så man orkar med att vakna igen:)

Har en hel del som ska fixas imorgon innan alla människor "ramlar in". 

Känns så välbehövligt med en ledig helg, som dessutom är uppbokad helt och hållet.

Har funderat massor på allting som jag och pappa pratade om ikväll. Nästa mål är självdisciplin . Slut

Hela kvällen

Försökte vara duktig och ta massa kort idag på allt jag har gjort, bara för att ha något att lägga in här på bloggen. Är ju så himla dålig på att komma ihåg att knäppa kort annars.

Mellan allt städande och tårtbakande så har jag hängt utomhus. Jag är blekare än blekast i år. Har inte haft vädret på min sida när jag varit ledig. Men idag, idag var jag ledig och det var sol så fick passa på att hänga ute på gräsmattan när jag hade tid då jag har haft fullt upp hela dagen med städning och förberedelser inför lördagen och söndagen.
Malin köpte ispåsar som det blir hjärtan av is när vi var till Ica maxi i tisdags. Snäll som hon är så fick jag en förpackning igår och bestämde mig för att blanda ut vattnet med röd karamellfärg innan jag fyllde påsarna. 

Så idag har jag druckit vatten med röda hjärtisbitar:) 
Smörgåstårta på gång.
Än så länge bara gräddtårta, imorgon blir det jordgubbstårta av dom istället:)

När jag var färdig med alla tårtor och städning så åkte jag till mamma för att ta en cykeltur med henne - kvalitetstid:)
Hamnade hos farmor. Där vi fick glass innan vi cyklade hem istället.
Nu har jag suttit och pratat med pappa i 1-2 timmar om pengar och självdisciplin. Vi kom fram till att jag inte har någon självdisciplin, inga pengar heller för den delen haha😂✌️

Nu - soffhäng med katten.

Förbereder

Städningen är färdig eller det som jag planerat att göra idag, vilket är allt förutom dammsugningen och moppning av golv. Tar jag imorgon så jag inte hinner smutsa ner så mycket haha.

Har börjat förbereda för tårtorna så nu ska dom i princip bara kladdas ihop. 

Tog paus och satt mig ute i solen i det här underbara vädret. Älskar när det är soligt och varmt samtidigt som det fläktar lite.

Klarblå himmel😃

Fredag



Nu är han hemma, som om ingenting har hänt. 

Själv har jag precis varit och handlat med mamma. Och ska sätta igång med städning, tvättning och tårtbakande alldeles strax.

Försvunnen kompis

JULIUS KOM HEM NU!! Jag lovar att jag inte ska bli arg när du river tapeter, krafsar på ytterdörren hundra gånger varje natt för att du ska ut eller in eller har ner allt fram köksbordet bara för att allting är i vägen för dig.

Saknar dig kompis, så här länge får du inte vara borta .





Fotograf Linda Eriksson

Sovmorgon imorgon. Längtar redan(!) att få vakna när man är utvilad istället för att vakna av alarmet som har en tendens att ringa en kvart efter jag somnat (känns så i alla fall.)
Sover ju så himla dåligt när det är så här varmt och fuktigt ute. Blir ju lixom ännu varmare och fuktigare inne då:/

Jobbade 10-16 sen en snabbis hem till mamma och pappa (mamma jobbade, hade som glömt bort att hon har ett jobb eller nått,haha) . 

Sen hem, diskade, tvättade och duschade innan jag åkte och hämtade Niklas, Ronja, Elinor och meline för att åka på bilbingo. Självklart så var det bara Ronja som vann (800kr, tror jag!) som vanligt haha.

Nu sitter jag ute i värmen och lyssnar på fåglarna och alla människor som går, springer och cyklar förbi, samtidigt som jag har full koll på fladdermössen som flyger närmare och närmare. Äckliga djur!



 Har som vanligt inte tagit några bilder idag så tog den här fina nu:P

Att vara vaken mot sin vilja

Gud vad jag gnäller på den här värmen. Men har legat och vridit och vänt mig i sängen. KAN INTE SOVA! Man blir ju för fan klibbig.

Snart ska det jobbas i alla fall, hoppas jag hinner somna fram till dess. Skulle ju underlätta lite i alla fall.

Älskar och hatar

Underbar kväll, när man kan sitta ute halva natten utan att frysa. Älskar sommarkvällar (!) hatar sommardagar. Eller inte hatar men den här jävla värmen är olidlig.

Dax att sova kanske då jag jobbar lunch imorgon också (10-16)..

Sen ska jag försöka hinna med att hälsa på farmor eller i alla fall ringa och bjuda in henne till mitt födelsedagsfirande och möjligtvis hälsa på hos mamma och pappa också.

Tisdag

Jobbat 10-16.
Hem och duschade.
Gävle med Malin. Rusta, ö&b och Ica maxi.
Häng på brorsans.

Så har min dag sett ut. Fullt upp sen jag slog upp ögonen, underbart med sånna dagar. Synd bara att det tar så jävligt på krafterna i den här värmen.





Nu är det bara det roligaste kvar, att packa upp.

Jobb idag igen

Är skapligt pigg för att ha sovit två-tre timmar i natt. Blir nog mer trött av att jobba i den här värmen, fy fan säger jag bara!

Slutar i alla fall om ca 45 minuter. Då blir det till att åka hem och duscha. Sen ska jag avgöra om det är svalast i soffan eller i skuggan utomhus.

Älskar

Älskar när man är klarvaken klockan tre på natten och klockan ringer halv nio..

Blunda, räkna får och hoppas på att somna..

Aw på hög nivå

Jobbat mellan 11.30 och 21.30 i denna värme, trodde jag skulle avlida ett tag, men överlevde den här dagen också:)

Efter jobbet, så åkte jag, Malin, reza och bülent (pizzabagaren) och satt oss vid vattnet. Pratade, lyssnade på musik, åt massa och drack (jag och Malin drack läsk och dom andra öl..) riktigt trevligt var det, lugnt och skönt:)

Sen plockade vi upp Julius innan jag skjutsade hem alla. Så fick han följa med på en biltripp också. Han blev skitlycklig när alla gick ur bilen, speciellt Malin som satt i fram för det är framsätet han alltid ska ligga och rulla sig i. Sötnosen:):)

Nu ska jag ta en snabbdusch sen är det sängen som gäller. Jobb 10-16 imorgon.


Bjuder på bästa (och enda bilden) från kvällen:)


Lördag

Dag två med denna extrema värme. Jag har aldrig varit något för den här jävla hettan, men ska inte klaga. 

Har varit och firat Ronja (kusin) och ätit tårta och massor med kakor. 

Passade även på att lämna presenter till alla jag träffade på där som jag inte hunnit med (rättare sagt, så glömde jag bort att åka dit när jag var bjuden.. Haha).

Men sånt är livet, nu blir det arbete i 6 timmar, sen blir det nog lugnt:)

Fredag

Har bara gjort det mest nödvändiga idag även fast till och med det tog emot. Nu är diskbänken ren och diskmaskinen i full gång och tvätten är upphängd på tork.

Huvudvärken går att leva med för tillfället. Så nu ska jag åka och jobba några timmar.

Bebisfågel



Satt mig ute en stund, mest för att komma bort från tvn . Men vad hjälpte det mot huvudvärken??

Istället så träffade jag på en fågel. Såg riktigt irriterad ut den lille stackaren.

Huvudvärk

Huvudvärk har jag lidit av till och från i flera år. Men dom senaste dagarna så har det varit bland det värsta jag varit med om.

Så länge jag sitter stilla så är allt frid och fröjd men rör jag på huvudet, går, reser mig upp eller nånting så börjar det värka.

Alvedonen fungerar till en viss del.

Hatar att vara sjuk när jag ska jobba, i tisdags hade jag inget val kändes det som. Klarade inte av att ha ögonen öppna i stort sett. 
Igår hade jag saker jag var tvungen att följa med på/göra så fick stå ut med huvudvärken. Vilket resulterade i att jag trodde jag skulle dö igårkväll pågrund av värken.

Idag var jag inställd på att jag måste jobba. Men när jag kom dit så fick jag chansen att vara hemma idag också, så tog chansen och hoppas på att det ska bli lite bättre till imorgon då jag ska jobba igen.

Hatar...

Bomb








Orkar inte skriva. Men bilder säger ju mer än 1000 ord sägs det:)

Energi

...och helt plötsligt så var klockan efter elva på kvällen. Jag har precis duschat, huvudvärken/migränen har börjat ge med sig vilket gör att jag känner mig nyvaken och har massor med energi ...

Men istället så ska jag kolla ett avsnitt till av skilda världar och sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar inom några timmar. Vilket inte är troligt då jag till mesta del legat på soffan hela dagen.

Men ibland är man sjuk och mår skit så det är väl bara bra att jag blivit frisk (friskare..) så pass fort.

Uppdaterat

Nacken är fortfarande bra och halsen är lite bättre. Men huvudvärken är fortfarande värre än värst. Sitter man helt stilla så går det an, men rör man huvudet det minsta så börjar det dunka.

Är glad över att jag bestämde mig för att vara hemma idag, tror knappast att jag klarat av att jobba.

Har precis lyckats fått i mig en macka i alla fall, har ingen aptit alls idag pga huvudet..

Men nu ska jag fortsätta vilandet..