Sjuk


Var på bingo med axa, väntade 6 gånger men vann inte en krona, inte ett dugg irriterande:/

Mådde ganska bra när vi åkte men sen gick alvedonen "ur kroppen" och jag fick huvudvärk och så känns det som att jag har feber.

Nacken däremot känns bättre så får hoppas på att jag inte vaknar imorgon igen stel som en pinne.

Sjukanmälde mig till imorgon, så jag kan passa på att ta det lugnt och försöka bli frisk istället..

Nyvaken

Ett tecken på att inte jag mår bra är när jag somnar på soffan. Skulle bara "vila ögonen" en stund och vaknade nu.
Lär bli underbart enkelt att somna ikväll. 

Men nu ska jag vakna till liv, hänga tvätt och piggna på mig så blir det bingo sen:):)

Att tycka synd om sig själv

Usch, jobbigaste dagen på länge!!

Vaknar vid halv nio, nacken är stelare än den var under hela gårdagen (och igår tyckte jag extremt synd om mig själv..) fixar mig, så kom mamma och skjutsade mig till jobbet.

Började greja där lite smått, sen dök en annan servitris upp och det visade sig att jag inte skulle jobba alls idag.

Istället så åkte jag och lämnade bilen på verkstaden, var massa krångel där också. Men det var inte mitt fel, det var han som hade skrivit fel registreringsnummer så jag var inte bokad, fast till slut var jag det ändå, som tur var!

Och nu sitter jag hemma igen. Huvudvärken från helvetet, halsen är helt svullen och jag vill grina varenda gång jag måste svälja. Och nacken är stel som om jag vore 100 år gammal.

Nu blir det soffan och skilda världar några timmar innan det är dax att vakna till liv igen.

✌️

Fredag och jobb

Nu är det jobb som väntar. Ett 11-timmarspass. Blir lugnt ikväll, behöver sova känner jag redan nu. Eller så är jag pigg ikväll igen. Hatar att kliva upp tidigt på morgonen..

Huvudvärk

Var på bilbingo med axa och mandy, mötte upp Camilla där. Var en tråkig bingo, ingen i sällskapet fick tuta och man var knappt i närheten:/

Åkte hem, fick skjuts av mandy och nu sitter jag i soffan med världens jävla huvudvärk. Försöker sitta så stilla som möjligt så det inte blir värre. 

Måste gå och hämta posten, då jag väntar på lite grejer. Sen blir det nog sängen tidigt ikväll också.

Imorgon väntar ett lunchpass - 10-16 och sen blir det nog lugnt igen:)

Jobba jobba jobba

Sitter på jobbet och har precis fixat schema inför sommaren. Känns ju sådär haha.

Kan ju meddela redan nu att vecka 32 så behöver ni inte höra av er får då jobbar jag typ dygnet runt..



Aja, ska väl hänga här och vara social ett tag sen bär det av på bingo med axa och kanske mandy. Tänkte vinna "storkovan" idag, förhoppningsvis! Får se hur det går med den saken:)

Förvånad

Första gången på, jag vet inte hur länge, som jag gick och la mig innan klockan tolv. Dessutom så somnade jag nästan direkt. 
Vilket gjorde att jag vaknade tidigt, ställde klockan på 12 som vanligt (bara för att jag inte ska sova bort hela dagen..) men vaknade strax efter nio, har nog aldrig hänt att jag vaknat utsövd den tiden. Kanske ska börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna:)

Nu sitter jag ute på trappan i solen, än så länge, känns som att det kommer börja regna!!



Snabbstädning

Tog en snabbstäd; hängde tvätt, plockade/hängde undan tvätt, startade en ny maskin med tvätt, plockade ur och i diskmaskinen, bytte sängkläder och plockade ordning på allt annat.

Snart kommer Malin och rosa, ibland är det bra att få besök. Så man tar tag i allt skit som man annars bara struntar i:)

Julius vill ha "soffhäng", han har suttit bredvid mig och stirrat i säkert tio minuter. Och nu när jag skulle ta kort på han så började han tvätta sig så det blev som det blev..✌️



Utan bil


Bingo igår (igen!!) blev en spontanare med axa. Jag vann inte ett skit medan axa vann (som vanligt!!) 2500kr. Alltid roligare när någon i bilen vinner så man får tuta i alla fall:)

Nu sitter jag i soffan och väntar på mamma som ska skjutsa mig till jobbet. Får panik av att inte ha någon bil. 
Och den ska inte in till verkstaden förrän på tisdag nästa vecka så får väl stå ut ett tag till. Jobbar typ alla dagar ändå, förutom imorgon och på söndag så då kanske man kan få någonting här hemma gjort istället:)

Men nu kom mamma så nu ska jag gå ut. Adjö!

Lördag

Hade jättetrevligt igårkväll. Vid sjutiden så hämtade jag Ronja och Rasmus så drog vi till Öregrund, till en camping där Mandy och Henke har sin husvagn.  

Åt mat, spelade kort, pratade och skrattade och hade det allmänt mysigt/trevligt:)

Idag har jag inte gjort så mycket, eller ja!! Jag har handlat lite, hälsat på hos Ronja och Rasmus och hämtat min bil hos dom. Tvättat två maskiner och efter det så var jag och firade min kusin som fyller 15 år idag. 
Åt hamburgare, tårta och kakor(!), pratade, kollade/kelade med kattungarna och spelade kubb.


(Jag är sämst på att knäppa kort, så gjorde en fuling och stal en bild från Elinors blogg😊)

Torsdag



Har varit på en shoppingtur med mamma i Tierp. Hon skulle in på varenda matvarubutik, själv satsade jag på systemebolaget. Om jag ska dricka i morgon så kan det ju vara bra att ha något att dricka:)

Igår så färgade/klippte jag håret. Sen en sväng till Ikea med Mandy och Isabel och därefter bilbingo. Den här gången så vann jag ingenting, istället så vann axa 1500kr:)

Nu för tillfället är jag hemma, har suttit ute och drygat med Julius. Sen kom jag på att jag skulle säga upp mitt mobila bredband, som jag har sagt upp en gång men det verkade inte "gå igenom" den gången.. Men nu, nu är det uppsagt igen!!

Tråkigt

Ledig ända fram till söndag. Idag är dag 1 och jag har redan ledsnat. Rastlös!!

En bra dag

Jobbat tio timmar (12-22) sen blev det en sväng till mandy och Henke där även axa och Tobbe var och så hem nästan direkt.

Har suttit och kollat på fotboll, England -Italien. Men tröttnade nu då Italien gjorde mål. Egentligen så hade det inte spelat någon roll vem som gjorde mål för jag är trött, har huvudvärk och ska sova så jag orkar med ett arbetspass imorgon också.

Jobbar även måndag, halvdag (6 timmar!) sen är jag ledig ända till söndag. Nästan som semester, hoppas bara att det blir lite värme snart så man slipper frysa hela jävla tiden..

Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig så god natt:)


Att sova eller att inte sova, det är frågan!

Jag ställer klockan varje dag klockan 12. Bara för att jag inte får sova längre än så. Oftast brukar jag vakna en stund innan.

Idag vaknade jag själv, utan alarm. Skönt tänkte jag; att klockan inte var överdrivet mycket. 

Men jag hade tydligen glömt att ställa alarmet igår och klockan 13.27. Haha 
Jag är som en tonåring som sover bort hela dagarna. Men sen kan jag ju alltid skylla på katten som höll mig vaken och skulle gå ut och in och behövde hjälp att öppna dörren fram till fyra i morse ungefär. 

Och nej, det går inte att ignorera. Sängen är ungefär 3 meter från ytterdörren och han river tapeter och krafsar och har sig tills jag öppnar dörren åt han. Tur att han är söt i alla fall.


(Jag brukar ge igen när han sover, men han bryr sig inte så mycket!!)

Nu ska jag i alla fall ställa alarmet och gå och lägga mig.

God natt

BINGO



Blev bilbingo med mandy och axa på kvällningen. Jag är skitglad då jag vann 1500kr och gick plus 1300kr. Aldrig fel med vinst:)

Sen blev det lite prat hos mandy och Henke och efter det en sväng till rosa.

Och nu är den här dagen slut. Har huvudvärk och tänker sova - så god natt!

Effektiv

Hela lägenheten städad, (har till och med dammsugit😊) all tvätt tvättad, all disk diskad och alla djur mätta och belåtna. Jag är också mätt för den delen. Kanske är bra med skitväder ibland så jag får något gjort här hemma:)

Nu ska jag bara hänga sista maskinen med tvätt och moppa golven om jag hinner innan det är dax att ge sig iväg.

Skulle även behöva vattna blommorna men det tar jag ikväll eller imorgon. 







Typiskt

Igår sa jag på skämt; imorgon kommer det regna eftersom att jag är ledig. Vaknar och det börjar regna efter 20 minuter.

Hur fan kan vädret veta när jag är ledig, när knappt jag vet!!??

Känns som att jag inte har något val då, har inte någon bortförklaring för att inte städa.. Så blir väl helt enkelt en välbehövlig städdag idag. Får se hur det slutar..

Work

Första gången jag haft "tur med vädret". Sol hela dagen, och nu när jag ska åka och jobba så börjar det regna och åska.

Underbart, älskar Sveriges sommarväder.

Har spenderat dagen ute i solen och så har jag tvättat. Lagom ansträngande.

Idag och igår och inatt



Är galet seg efter gårdagen, inte bakfull bara seg. Men med tanke på att jag kom hem vid 05.15-05.30 nångång i morse så kanske det inte är så konstigt att jag är seg.

Haft en riktigt rolig och bra helg i alla fall. Älskar att vara fullt uppbokad med roliga grejer när jag är ledig. Och med tanke på att jag inte har lediga (helt lediga!!) helger så ofta så känns det bra att dom är uppbokade när man väl är ledig:)

Idag har jag varit och fixat massa hos mamma och pappa. Eller ja, inte en massa men litegrann i alla fall. 
Avslutade dagen med grillning, jag, Angelica, mamma, pappa, Elinor och Ronja. Så nu är jag mätt och belåten.


Resten av dagen/kvällen ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett dugg. 

Får se hur morgondagen blir. Skulle behöva göra en ordentlig städning här hemma. Då det är KAOS!! Men får se:)

Lördag

Precis kommit hem, Maddis väckte Isabel och sen ringde vi taxi och drog. Så tycker lite synd om mandy, Henke, Billy och Ragge som antagligen kommer få leka med en jätteglad och jättepigg Isabel nu istället för att sova.

Själv ska man försöka sova. Kommer inte störa mig ett dugg på att solen lyser och att fågeljävlarna gapar.

God natt



Isabel Emma Hedvig








..

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. 

På gott och ont!!

Nästa station - Gävle!



Blev inte något jobb idag, då det hade blivit vattenläcka. Så den här veckan blir det bara 18 timmars arbete. Känns lite ovant:) haha

Nu är jag påväg till Gävle med mandy, Henke och Isabel. Dom ska handla till dopet på lördag och jag är allmänt uttråkad och rastlös så jag följde med..


Isabel somnade efter ungefär 1 km, trött tjej:)

Inget fel

Har varit till verkstaden och kollat upp felet på bilen. Men tydligen så är det inget fel så det är bara fortsätta köra.
Gör inte mig nånting då jag hellre lägger pengar på nånting roligare:)

Nu för tillfället så sitter jag hos mandy, ska åka hem alldeles strax. Hänga tvätt, äta lite och sen är dax att jobba igen..




Rabarber

Usch jag har redan tröttnat på den här tråkiga dagen. 

Har sysselsatt mig med att plocka/skurit ner rabarber till Malin. Hon ville ha typ 10-15 stycken men jag har tråkigt och är rastlös så det blev runt 70-75 stycken istället.

Får se vad dagen har att erbjuda. Är ju i alla fall fint väder:)