Mandy, Mandy, Mandy!!

Tycker att du ska vakna nu, har ringt och ringt men inget svar. Pratade med Henke för några timmar sen fast då visste jag, eller förstod att du sov men provade i alla fall..

Men nu tycker jag i alla fall att det är dax..

Så Ring mig Mandy!!

Tandvärk, nytt år & inga gluggar :/

Usch, igår hade jag värsta bekymret . Hade fått en glugg mellan tänderna (haha smart) så jag bestämde mig för att använda min tandställning så att den försvann. Och ja, den försvann men nu ångrar jag mig - hellre en glugg än tandvärk så huvudet håller på att spricka . Jag hatar tandvärk. Fast det är ju positivt att gluggen är borta i alla fall.

I dag är det nyårsafton och Jag ska till Mandy och Henke med Axa och Tobbe  . Får se hur det blir . Blir nog skoj tror jag . Fast Axa sa att man ska vara negatig och tro att det ska bli skittråkigt för att det ska bli roligt . Men jag tror inte det spelar någon roll vad man tror ..

Ringde Mandy nyss, även fast jag visste att det var tidigt. Hon sov!! Men får hoppas på att hon ringer tillbaka .

Valbo, blod & singstar

Började dagen med att städa lite lätt här hemma efter det blev det en tur till Valbo med Axa och Tobbe och så hämtade vi upp Mandy på vägen - skoj var det!! Köpte inte så mycket, champagneglas på Ikea, två vaser på hemtex och så köpte jag "blodpiller" på någon leksaksaffär.

Åkte i alla fall hem till Axa och Tobbe - åt skagenröra (mums), drack vin och körde lite singstar - fy fan va kass man är på att sjunga alltså :) haha men kul är det.

Sen åkte jag i alla fall hem umgicks lite med syster och det var då jag kom på min piller haha. Man tar en i munnen biter på den och då ser det ut som om man blöder och det gjorde jag när jag och Angelica stod och rökte och det börja rinna som fan och smaka blod så jag höll på att spy där, fick kväljningar som bara fan - usch usch . Så aldrig mer dom dära . Men kul var det för dom gick på det :) haha

Men nu ska jag titta på tv och sova .

Ron Pope - A drop in the ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

I dont wanna waste the weekend
If you dont love me, pretend a few more hours, then its time to go
As my train rolls down the east coast I wonder how you keep warm
Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends
Never counting regrets
But a grace of god i do not rest at all
In new England as the leaves change
The last excuse ill claim, i was a boy who loved a women like a little girl
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Dont take what you dont need from me

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my,

Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away
Heaven doesnt seem far away anymore no no
Heaven doesnt seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

You are my heaven

Less, less, less...

Fy fan vad skönt det ska bli att slippa jobba . Känns väl kanske bara bra just nu, men när jag inser att jag inte har några pengar så blir det väl antagligen värre :/ Men det skiter jag fan i - nu!!!

Blivit anklagad för att ha tagit pengar typ 4500 kronor från jobbet (en dagskassa) men va?? Dom har fan inte koll på nånting där, blir så jävla less. Bara för att få ha någon att skylla på - jag blev den utvalda. Skulle fan aldrig i hela mitt liv våga ta pengar hur mycket jag nu än skulle vilja. Är för feg, plus att jag var för rädd om jobbet - tills nu. Nu skiter jag fan i det, får man skit för sånt man inte gjort, så bryr jag mig inte så mycket eftersom att det oftast har varit småsaker som inte spelar någon större roll. Men nu har det fan gått överstyr. Han får fan ta och ge sig snart - så jävla less, less, less...

Allting som vanligt

Började dagen med att ha tråkigt (som vanligt)
Efter det så var det bara att jobba (som vanligt)

Men som tur var så kom Axa och Tobbe hem så jag var och hälsade på dem . Roligt att träffa dom :) Var till Tierp och åt kebab sen så hälsade vi på hennes Farmor och Farfar och satt och pratade lite.

I morgon är det sista dagen på jobbet då vad jag vet än så länge i alla fall. Fick höra att dom ska börja bygga nya restaurangen i Tierp 1 Februari så får se hur det blir med jobb när den är klar, även fast jag inte är så säker på att jag vill.

Men men  först i morgon ska jag i alla fall låna en bil, åka med syrran till Tierp, sätta in pengar på banken, hon ska på systemet, sen ska vi handla och greja massa - ända problemet är bilen .. hmm men det lär vi ordna har ju alltid en Farmor om det blir kris :) haha

Sov så gott !! 

Biljard

Har hittat nått skitkul biljardspel på www.spela.se där jag har nött hela dagen. Eller tre gånger har jag varit till Ullfors och eldat. Så nu har det gått från 14,1° till 22° ca. känner mig riktigt stolt :) Och ikväll kommer dom hem också, vet inte riktigt när men dom skulle åka därifrån vid tre nångång tror jag och det tog ungefär 5 - 6 timmar . Så vid åtta - nio nångång borde dom vara hemma och då borde dom ha varmt - precis som dom bad om - haha .

Men i alla fall, har inte hänt ett skit idag som vanligt . Så sitter bara och väntar på att få börja jobba som jag gör vid fem. Och det är näst sista dagen, vet inte om det blir något mera jobb. Jag har tagit ledigt från den 28:de till den 6:e fast han stänger där den 31:a och sen vet jag inte om det blir något mera. Men har hört om lite nytt så har kanske något sen får se hur det blir. Inte för att jag är så jättesugen men det är i alla fall något, ska bara ringa dit och prata lite med dom så får jag se sen .

Men nu är det rökpaus med syster innan hon dör eller nått :)

Världens tråkigaste .

Alla sitter och klagar att det är så tråkigt, att det inte finns något att göra etc etc. Eller inte alla men Mamma, Angelica och Jag. Men när jag kommer med förslag så skriker alla rakt ut att det är så tråkigt och det är så och det si och bla bla bla. Varför klaga när dom ändå inte vill göra något? Men jag vill också göra något, men vad?? För har ingen att göra något med..

Axa
www.alexandranyberg.blogg.se är inte hemma, kommer kanske i morgon - Hoppas!!

Mandy www.mandyanglehed.blogg.se  är så långt borta och det känns lite sent att åka dit nu.. Och även om det var tidigt hade jag inte kunnat eftersom att jag inte har någon bil som jag får åka långt med för att båda bilarna är sönder :/

Ronja www.Ronjabergqvist.blogg.se  är inte heller hemma, Östersund långt som fan..

Och kommer inte på någon annan som jag vill och känner för att umgås med just idag..

Så kvar var bara jag, min tråkiga katt och mitt dåliga humör..

Hjälp mig, kom på något!!

Tisdag och fortfarande jul.

Usch, vaknade vid klockan ett av att Ronja ringde och väckte mig. Sur blev jag, inte för att jag blev väckt utan för att jag hade sovit så länge. Får så jävla ont i huvudet och det hatar jag.

Har i alla fall sstarka funderingar på att titta på Beck - I guds namn och dricka massa vatten innan jag ska åka till Ullfors, mata Bonzo och sedan dra vidare för att jobba ..

Men så blir det också, hörs !!!

Julaftonskväll

Min Pischile - finast av alla, med rosett och allt :) Trött som bara den när alla skulle hem för då hade hon lekt rövare^^ och hoppat bland paket, slitit sönder pappret på några, lekt med snören, snott mat och jag vet inte allt vad hon hunnit med - men söt är hon i alla fall :)



Några bilder blev det i alla fall ikväll :) Blev väldigt många på den extremt fula tomten, om man får säga så.. Haha.. Han hade lagt ner tid på sitt arbete (den som inte har skägg - kom två, den med skägg var bara assistent sa han) men i alla fall så hade han skrivit fakturor till pappa, haha . den ena var till Farmor på 126 000 kronor - återbetalning på barnbidrag.. Hur fan kommer man på asså?? Den andra fakturan var på massa obetald skatt - typ 247 000 kronor.. Pappa blev pank efter det där :) haha rolig..

Roligt var det i alla fall, inte direkt vad jag hade tänkt mig. Tur att tomten kom och livade upp stämningen för min del i alla fall. Blev några groggar också . Hade slagit vad med pappa så var tvungen att dricka fyra stycken.. Men gjorde inte så mycket .

Fick mycket roliga och nödvändiga saker - fick 1500 kronor presentkort hos en frisör, 250 kronor hos parfym/sminkaffär, 500 kronor kontant, en ring, badlakan och massa annat smått och gott :)

Men nu ska jag kolla på Beck Det tysta skriket och sova..

Men god natt och ha det bra alla :)

Julafton :/

Nu börjar jag märka av att det är julafton . Rastlös som fan, finns ingenting att göra.. Jag hatar julen, för det är alltid samma sak. Årets längst meningslösaste dag. Man sitter bara och väntar hela dagen. Egentligen är det som vilken dag som helst, bara det att det är julafton, massa folk, god mat och ge bort och få presenter. Det är roligt och mysigt på sitt sätt men det känns ändå så himla onödigt.

Våran familj och släkten som vi firar med har alltid haft traditionen att vi träffas på kvällen och umgås, äter och gör allt som hör julen till. Men vad ska man göra innan det då??

Sitter och nöter vid datorn hela dagen. Fast idag har vi (familjen) ändå hunnit med att åka till grannarna, gratta deras dotter som fick barn förra veckan och gifte sig och allt det där. Fick frukost där, julfrukost med gröt, julmust, glögg, skinkmackor och det dära^^. Sen så har jag varit i Ullfors och försökt varit snäll mot Bonzo även fast han är en jävla kattjävel^^..

Men nu sitter jag här ändå, ska i alla fall kolla på "Sunes jul" nu tror jag (julkalendern från 1991). Justé apropå julkalendern, någon som sett den? Är den bra? handlar om? jag har missat varenda avsnitt .. Brukar kunna se något avsnitt men inte i år. Har bara hört radions julkalender "Teskedsgumman" någon favorit i repris som dom säger, några gånger på jobbet..

Men nu ska jag dra . ha en bra julafton alla :)

Arg katt & bekymmer

Åkte hem till Axa och Tobbe för att vara snäll och tända pannan hemma hos dom när dom är på utflykt såhär runt julen :) Så jag tar med mig en hög med tidningar och står där och kämpar med elden men det funkade fan inte hur mycket jag än försökte. Så jag gav upp ett tag för att sätta mig i soffan och kela med Bonzo men han var inte på direkt kelhumör istället så bet han mig i armen så det började blöda - får man säga jävla kattjävel? för i så fall så gör jag det :)

Men i alla fall så gick jag tillbaka till pannan och jag fick det att brinna riktigt bra, så nu måste man passa den ett tag också - eftersom att deras inomhustemperatur låg på ungefär 12 grader, stackars jävlar vad kallt dom måste ha det . men lite roligt är det i alla fall..

Har precis ätit skinksmörgås - julvört. Skitgott, typiskt jul - Mums!! Och så drack jag julmust med vatten, vet inte varför jag har vatten i men blir godare då, inte så mycket kolsyra...

Nu ska jag i alla fall ut på msn, för det sa jag till Ronja att jag skulle göra . Men men får se om hon är kvar .

Hejdå


Bonzo-time & kommentering

Har precis vaknat av köld i mitt rum. Kallt som fan , hade två täcken och två filtar, mössa, vantar och raggisar^^ men ändå frös jag. Kollade upp temperaturen och den låg på omkring +15° och det är ju lite kallar mot vad jag brukar ha :( Men nu är jag i alla fall och fryser bara om fötterna.

Måste kommenterar Ronjas blogginlägg 
http://ronjabergqvist.blogg.se  eftersom att det fick mig att tänka till ganska rejält. Skillnaden på "bekant, kompis eller vän" och jag tycker såhär.

En bekant det är en person som man inte umgås men känner, träffas man av någon anledning så hälsar man och i vissa faller pratar men man ringer inte varandra för att prata, för att träffas etc. Det är en bekant för mig.

En kompis det är en person som jag kan lita på. Man behöver inte berätta allt men det man bestämmer sig för att berätta litar man på att det stannar där. Bara för att man inte vill berätta allt betyder inte det att man litar på folk. En kompis är en person som man har roligt med, som man saknar nu och saknar speciella tillfällen tillsammans med. En kompis för mig är precis samma som en vän för mig. Ser inte skillnaden så där glasklart för jag tycker att det är samma men men..

Nu ska jag i alla fall till Ullfors och hälsa på Bonzo, han var inte hemma igårkväll när jag var dit :/

image43

Gjort som Mandy

Jag är stolt, skäms inte över att jag härmas^^ haha. Har också skaffat Parlino.. Fick nå skit på posten som jag började läsa idag när jag rensade massa tidningar och grejer och det var från Parlino. Så nu bestämde jag mig och det blir Parlino för min del också :)

Så får väl mitt kort inom några veckor. Sen kan jag ringa alla utan problem, bara jag har pengar så :) Ronja och Axa med - utan problem :) Nu ser jag nästan mer fram emot det än vad jag gör till i morgon. Men det enda jag ser fram emot i morgon är köttbullarna :) haha lite egoistisk kanske..


What hurts the most - Cascada (Dagens mest nötta)

A drop in - Ron Pope (även denna)

Pratade nyss med Ronja, känns som om det var ter veckor sedan även fast det bara var typ 2 dagar sedan.. Men hon hade inte tid eller nått för hon skulle äta och lära Basse hur deras Soda streamer fungerade (eller han hade köpt en ny).

Idag har jag i alla fall städat sista i mitt rum så det är fint till i morgon och några dagar framöver. Gjort massa smågrejer som jag har skjutit upp för att jag inte orkat, men nu är det gjort i alla fall.. Skönt...

Men nu ska jag duscha :)
Hej då!!

Sommarsånger

Störda människor vi är asså . Stått och klätt julgranen, jag coh syster och hon har sjungit sommarsångar som bara den. Typ "den blomstertid nu kommer" och "Idas sommarvisa" haha. Det gör man på sommaren inte dagen innan julafton .

Julgranen blev som jag misstänkte inte som jag hade planerat. Men det var ganska roligt i alla fall. Mörkröda/bruna- silver och guldkulor. Och massa glitter.. Fast pappa klagade för han tyckte att vi förstörde traditionen eftersom att det ska vara klara röda kulor i granen enligt honom . Men hjälper han inte till så har han ingenting att säga till om :) så tycker jag i alla fall.

Nu är det dax för en sista julstädning innan imorgon, plocka lite i rummet, byta kattlådor och duscha - inte för att duschningen har så mycket med städning att göra men men det ska jag i alla fall också göra.. Sen så ska jag sova tror jag..

(Går inte att lägga in bilderna som jag tagit heller)

Julgranen

Jag vill ha en perfekt julgran, men när vi börjar klä den med kulor, glitter och grejer så blir det aldrig som vi tänkt oss från början. Och man börjar ju inte direkt att plocka ner allting igen för att göra om det.. Ska se ut som dom brukar göra på Kalle Anka och sånna ställen. Men det kommer vi ju aldrig att lyckas med :)


image40

DÁN FÖRE DOPPAREDAGEN

Igår beställde jag i alla fall lite kläder till nyår, får se om jag ska ha dom då. Måste se dom i verkligheten innan jag kan bestämma mig, men på bilden var dom i alla fall fina :)



Det är tröjan på första bilden och jeansen på andra bilden. Sen beställde jag även ett par andra typ gubbyxor^^ och sen var det något mera men det har jag glömt vad det var. Ville även ha tröjan/tunikan på bild 2 men den fanns inte kvar :(

Har varit hos Farmor idag och ätit lunch - rester från igår. Fast jag var så otacksam eller vad man ska kalla det, men jag åt bara köttbullar, för det är det bästa som finns :) haha

Har ingen bil heller, bara en skoda med två säten så mamma och pappa fick sitta i bilen, syrran  satt i skåpet och jag fick gå dit och hem - tur att det inte är så långt i alla fall. Men då kunde jag passa på att hälsa på Bonzo. Han har blivit snäll han, riktigt kelig idag och så följde han med mig nästan ändå till Farmor och Farfar sen vände han och gick hem.. Alltid trevligt med sällskap :)

Men nu ska jag planera min julgran som jag och syrran ska börja klä alldeles strax. När jag har hittat min kjol som jag hade tänkt ha på mig i morgon :/

Tråk, tråk, tråk..

Så jävla tråkigt, jag har kommit på att Mandy har rätt fast jag vill inte att det ska vara så . Hon sa en gång för länge sen att man inte ALLTID måste ha något att göra och att man fick göra det bästa av situationen.. Och det är fan sant men det är ju så himla tråkigt.

Nu sitter jag här helt utan något att göra, har julpyntat färdigt, ingenting bra på tv förrän klockan 01.00 eller 02.00 kommer inte ihåg riktigt men då är det i alla fall Miami Inc - tycker om det jag :) Men vad ska jag göra 3 timmar och 20 minuter eller 4 timmar och 20 minuter innan det kommer börja då??

Någon som har någon bra idé som man kan göra eller??

Antagligen så kommer jag att sitta och nöta runt på nätet, duscha, kämpa att få bort sminket eftersom att min sminkborttagning är sämst.. Och efter det ?? Jo, sova och jag vill inte sova.. Är ledig för första gången på flera veckor och då känns det så jävla onödigt att sova bort tiden . men det är väl så det är med mitt liv :/

Nej nu ska jag duscha (orkade inte det sist) God natt !!

Dán före dán före dopparedagen

(tror det heter så i alla fall)..

Men men, idag har det i alla fall varit fullt upp har varit och firat Farmor typ hela dagen - jobbigt som fan, om man nu får säga så :) Men massa gamla människor som man måste hälsa på - ta i hand - säga vad man heter även fast dom vet precis vem man är :) Känns mest bara onödigt, men får väl vara trevlig när det behövs.. Det jobbiga är mest att man hör på mig när jag är falskt trevlig, haha jag vet inte om det hörs så bra men jag tycker det märks som fan - så får hoppas att det bara är jag som märker de !!

I alla fall så var jag tvungen att åka och köpa vinglas för att jag blev svartsjuk på Ronjas glas som jag köpte till henne - för dom var grymt snygga :) så var in till Tierp och köpte sex stycken, funderade även på att köpa sex stycken vitvinsglas men blev bara rödvinsglas även fast jag inte dricker så värst mycket rödvin - men det är fins i alla fall att ha tycker jag!!

Igår var vi som sagt till Gävle och hade lilla julafton^^ - jag, Axa, Tobbe, Mandy, Henke och Ronja.. Jag fick smink (mascara, läppglans och highlighter - tror det stavas så) av Axa och Tobbe. Så fick jag en ram av Ronja med massa kort till som jag ville ha :) och av Mandy och Henke fick jag skitgrymma glas - igår kom vi fram till att det var vinglas men jag och syrran tror att det är dessertglas eller vad det heter men jag tror jag ska ha ljus i dom - mörkröda, skitsnygga.. Ska piffa^^ upp rummet lite med dom :)

Var även till Axa och Tobbe och matade Bonzo en snabbis idag för det hade jag lovat dom att göra när dom är borta :) och det är ju inte direkt så ansträngande.. Men han var inte så värst hungrig och inte ville han gosa med mig heller :/ tråkig katt.. Hoppas på att han är trevligare i morgon..

I alla fall så skrev jag ju att jag hade gjort julgodis och så tog jag fram det idag medan vi höll på att julpynta för att jag skulle lägga det i en skål och då kommer min älskade^^ katt Pishile - vickar ur skålen och äter på - ljuger inte, men varenda jävla godis. eller jag tror jag hann rädda typ två :) tur det i alla fall..

Men nu ska jag duscha ...

Gott & blandat

Jobbade mellan 17.00 och 18.30 idag kändes lite meningslöst att åka dit för en och en halv timme även fast det kändes som att jag hade jobbat i 10 timmar för att vi sprang runt och städade och höll på.

Kom en buss fast det skulle komma två men den andra hade fastnat vid nått ställe där det hade varit en bilolycka eller vad det var så han sa att dom inte skulle hinna komma förbi - ja, så var det me det!!

I alla fall så sitter jag här, pratade nyss med Mandy och innan det med Axa ska väl bli Gävle alldeles strax för våran del - alltså jag, Axa, Tobbe och Ronja sen så får vi Botti med på köpet tillbaka...

Har dyblöta mjukisar^^ på mig hann inte torka dom ordentligt så ska gå och ta en tur med hårfönen så dom blir varma, torra och mysiga :)

Bara 2 dagar eller 3 det beror på hur man räknar till julafton :/ - blandade känslor :)

I morgon är det i alla fall Farmors tur att ha party även fast hon fyller idag - Grattis!!

Missförstånd & totalt nere

Vet inte varför men allting har blivit ett missförstånd, om hur jag jobbar.. Jag har sagt upp mig på ett sätt för jag skulle egentligen ha jobbat i Bålsta på restaurangen där men de sa jag i från om - därmed har jag sagt upp mig eftersom att jag egentligen skulle ha jobbat där . Men sa även samtidigt till om att jag kan jobba i Gryttjom så länge det är tänkt att dom ska ha öppet där - och därmed så har jag ett jobb ett tag framöver .

Går inte att förklara för folk hur det är eftersom att man måste träffa honom och lära känna honom halvt om halvt för att förstå hur han är. För träffar man honom bara ändå är han hur trevlig som helst, men har man gjort minsta lilla felet så får man höra det och en miljon andra saker som man inte har lyckats med till 120%. Och det är det som är helvetet med det hela.

Går bara inte att förklara på ett bra sätt så att folk förstår man måste uppleva det.

Och du, jag har försökt, jag har pratat med både Albert och Patrik coh du har också pratat med honom - känns inte som om jag kan göra så mycket mer . För jag har fått svar att han ska tänka på saken och att han skulle låta den "nya killen" prova på först inte för att jag förstår varför eftersom att tjänsten inte är samma som ni ska ha . Efter det har jag inte träffat honom har bara ringt och frågat massa snabba enkla frågor. Säg vad jag ska göra eller säga så kan jag försöka men det är inte så lätt .

Jersey girl

Kollade på "Jersey girl" igår.

Den handlar om familjen Trinke eller Paret som väntar barn. Men precis när tjejen (Jennifer Lopez) Fött barn så dör hon och allt blir typ tomt för honom/pappan (Ben Affleck) och han struntar totalt i sin nyfödda dotter och jobbar istället. Men under en preskonferens så säger han fel saker och blir avskedad och gör nu allt för att han ska lyckas få ett liknande jobb igen. Men blir först tvungen att flytta hem till sin alkoholiserade pappa för att klara av sin dotter.


Men istället för att klara av henne själv så är det pappan/farfarn som får göra det. Men till slut så ordnar det också upp sig och allt blir bra. Han träffar en ny tjej (Liv Tyler) och dom håller på att smöflirta med varandra.


Mysig film som fan :) se den !!


Men nu ska jag ringa farmor och säga grattis för hon fyller år :)


:(

Jag som hade ställt in mig på att jag skulle börja jobba klockan 12.00 och så kommer världens snålaste jävla människa och förstör allting så det fungerar ju inte . Ärligt talat så längtar jag på ett sätt till dom stänger restaurangen - så jag slipper det där, men samtidigt så behöver jag ju pengarna - så jag kommer inte direkt att säga upp mig...

Vet inte hur det blir med Gävleturen idag, pratade med Axa och Tobbe igår och då skulle vi åka men idag läste jag hennes blogg och då skulle dom åka när Tobbe slutade jobba så vet inte om jag kan följa med. men de lär väl märkas .

Men nu ska jag ut och tvätta kläder för det var ett tag sen och jag är i behov utav det :)

Gävletripp

Imorgonblir det en tripp till Gävle för att gratta Henke och byta julklappar och bara umgås en stund. Fast aah som sagt blir ju bara en stund för att jag jobbar först och Axa och Tobbe ska åka tidigt på Lördag-morgon så dom viulle hem och sova ganska tidigt .

Börjar klockan 12 i morgon men bara kanske . Ska ringa i morgonbitti och säga hur det blir, får även ut lönen imorgonkväll och det ska däremot blir roligt - något att se fram emot :)

Men nu ska jag åka och hyra film med syrran tror jag, hon pratade i alla fall om det, får se hur det blir ..


Def Leppard -  Pour some sugar - dagens mest nötta :) (den är med i "coyote ugly")

Fundering



Om en sköldpadda av någon anledning skulle tappa sitt skal, är han då hemlös eller bara naken?

Minusgrader och Yatzyspelande

Usch hur kallt som hellst utomhus går knappt att gå ut - hatar kyla . Hellre vill jag att det ska komma snö, men lagom i så fall ingen snöstorm. Och vill jag att det ska komma snö så är det illa - jag som verkligen avskyr snön.. Hur ska jag kunna leva med sånt här väder??

Tror även att jag börjar bli lite förkyld eller lite sjuk vet inte riktigt vad som är felet. Man har ständigt ont i huvudet. Idag har jag även frysit och typ dött på grund av att det varit för varmt hela tiden . Det är konstigt alltså, för en stunden fick jag "gåshud" på armarna för att jag frös, fötterna, händerna, näsan och öronen höll på att gå sönder på grund av kylan och ändå var det nästan +23°  inne, och då tycker jag inte att man borde frysa så som jag gjorde. Men bara minuten senare så var det varmt som fan :S Underligt, underligt.

Har varit hos Axa och Tobbe och checkat in alla julklappar - utan att få reda på vad jag ska få :) haha men alla andra vet jag, tur det i alla fall så jag har några hemligheter, och kan skryta för folk att jag vet vad dom ska få :) Sen när jag skulle hem så gjorde Axa allt för att jag skulle stanna genom att ta fram Maxiyatzy^^ - för hon vet att jag tycker det är kul och därmed så stannade jag ju någon timme extra och spelade några omgångar som jag vann allihopa :) bra jag är :)

Imorgon då är det dags att färga om håret på syrran, sen ska jag nog kanske baka lite lussebullar med mandelmassa i (skitgott må jag säga) fast då lär jag skaffa jäst innan och det blir ju lite jobbigare eftersom att jag inte orkar ta mig någonstans :( men det ordnar sig nog, efter det blir det i alla fall jobbtime^^ som Mandy kanske kommer och besöker, ska bli trevligt att träffa henne också, var ju ett tag sedan. Och sen det roligaste av allt om jag inte blir klar på jobbet försent - då ska jag till Axa och klippa håret lite grann - roligt med något nytt :)

Men god natt nu ska jag sova!!

Julgodis & klappar

Har kämpat nu sen jag vaknade ungefär vid nio eller nio -halv tio nånting med att göra julgodis, och vem vet det kan ha blivit väldans gott faktiskt!! Katterna tyckte om smeten i alla fall, så går det inte att äta så är det ju bara att ge till katterna :)

Köpte julklappar igår till katterna, haha blev typ ganska mycket smått och gott jag plockade ihop.. Sen kommer dom säkert hata det bara därför att det var dyrt, typiskt mina katter :)

Ideér & skitsnack

Har bästa idén och nu är det bara att hoppas på att det funkar och att det blir bra som fan - skojskoj.

Försöker göra så att den ska göra mig glad men lyckas inte är så jävla less på hur folk beter sig, att dem säger "Nej, det är inte ditt fel", "Det här handlar ingenting om dig" etc etc.. men ändå ska snacket fortsätta och oftast från den personen som sa att det inte handlade om mig.. Varför?

Jag pekar inte ut någon speciell person, för man hör det överallt, i bank-o-matkön, på jobbet när man serverar mat överallt, överallt, överallt - är så jävla trött på det!!

Varför i helvete,, ÅÅHH blir så jävla arg när jag tänker på det!!

Andra avenyn och julbekymmer

Nu är det flera dagar kvar till nästa episod av Andra Avenyn och då är det jul och grejer så det sänds säkert inte som det brukar och gör de det så kommer jag antagligen missa det på grund av att jag inte har tid. För ofta man har tid att kolla på tv så på julafton och dagarna runt där då??  Nej, antagligen inte! Men tur att det går repriser på www.svt.se/andraavenyn .. :)

Blir så less på allting runt jul, hatar julen egentligen men har försökt hela den här tiden nu innan julen att se fram emot det, men lyckas inte. Och alla stör sig på allt verkar det som, vad fan är felet, man ska vara glad och snäll innan julen har jag fått lära mig . Nu när det finns så mycket pepparkakor också - ät och håll käften för fan så kanske ni blir snälla. Är så trött på allt just nu bara . Ta inte åt er för det är inte menat mot någon som läser det här (det vet jag)..

Musik .

1. Sheryl Crow - First cut is the deepest

2. Linkin park - Bleed it out

3. The cure - friday im in love (Andra Avenyn)

4. Boston - More then a feeling

5. Gwen stefani - Now that you got it

6. My chemical romance - Teenagers

7. Sahara hotnights - Visit to Vienna & Cheek to Cheek

8. David Gray - This years love

9. Marquess - Vayamos Companeros & El temperamento

10. Sugababes - About you now

11. DJ Carlee - Tell me where you are

12. Brick & Lace - Never never

13. Alicia Keys - No one

14. Timbaland - Apologize & The way I are

15. Wycleaf Jean - Sweetest girl

                                                                                                /#Linda

Jobb

Vad är meningen med att sitta och leta jobb på internet?? det finns ju ändå ingenting och finns det och man verkligen lägger ner tid på att ansökan som man skickar in ska bli jättebra så får man ändå inget svar :/

Alla säger att man ska ringa istället för att skicka mejl, och ja det kan jag hålla med om eftersom att man får svar direkt på det man frågar och man kan berätta mer vad man gjort och blablabla men vaa, ALLA skriver ju "tar endast emot ansökan via e-post" så får väl satsa på det ändå.

Jag vill ha ett nytt jobb, har tröttnat. Har ingenting att säga till om där längre... Jag vill, Jag vill, Jag vill :)


Klockan 09.00

Usch vaknade att Mamma eller Pappa tryckte på sökning på telefonen för att dom ahde tappat bort den, bara det att det var jag som hade den i sängen så gick inte så bra att sova. Men men nu är jag ganska pigg istället eftersom att jag varit vaken ett tag.

Idag händer det inte ett skit en lika tråkig dag som alla andra så får väl sitta här och bara vara tills jag jobbar om ingen ringer och är lite trevlig och kanske vill hitta på något, utan att jag ska behöva anstränga mig med att gå runt överallt för det är jag inte på humör för. Kanske inte är så bra att jag umgås med någon heller är inte på det bästa humöret.

Det har alltid varit jag, jämt har jag fått höra det men helt plötsligt så går det över...

JAAA :)

Tur att man har Mandy, nu lyckades jag i alla fall med någonting roligt som jag aldrig annars gör :) Inte för att det blev sådär jättebra men det blev iaf lite mer personligt mot vad det var innan - pratar om bloggdesignen som jag lyckats så himla bra med :) Riktigt stolt över mig själv. Får fortsätta att jobba på den i morgon för riktigt bra är den ju inte, men för att vara första gången så är jag riktigt stolt faktiskt :)

Skitförbannad idag, skulle kolla på reprisen av "Andra Avenyn" (älskar den serien) och sätter mig vid tv:n tio minuter försent för att jag var tvungen att prata klart med Mandy och sen så slutar det typ direkt . Jo för att dem idioterna hade ändrat sändningstiden till 21.50 istället för 22.00 som det alltid har varit på SVT24.. Varför ändra utan att verkligen sett till så att alla deras tittar har insett det först??!!? idioter, fan va sur jag blev. Tur att dom kör repris imorgon med vid 15.30. Fast ska nog kolla upp det ordentligt för säkerhetskull. för dom har ju tendenser att byta titt som tätt verkar det som.

På fredag verkar det i alla fall bli en tripp till Gävle och hälsa på Mandy, Henke, hundarna och Leo ska bli trevligt, byta lite julklappar och gratta Henke en dag försent men det får han faktiskt ta tycker jag :) Lördag Ska jag vara ledig eller ledig från jobbet i alla fall ska hjälpa Farmor på hennes födelsedagskalas^^ istället. Träffa massa gamla tanter och gubbar som man måste vara trevliga emot men det händer ju inte så ofta som tur är :)

Idag har jag i alla fall varit hos Mormor och Morfar roligt att träffa dom, har inte gjort det på tre månader nu.. Ska dit igen och hämta julklappar någon dag sa dom så det lär väl bli så :)

Men nu är det sovdags. men ha det bra allihopa :)

hårfärgning igen .

Nu är det dax att färga håret igen :) Andra gången på tre dagar :) hmm... men nu är det bara slingor .. Ronja har väl nästan fått en heltidstjänst här eftersom att hon färgat håret på Angelica och slingat henne och nu slingar hon mig :) ska bli intressant att se hur det blir med blonda slingor på brun/rött hår ...

Fast nu är mamma agressiv och ska slå ner mig om hon inte får datan snart.. så lär väl lämna ifrån mig den nu :)

Hörs !!

SÅÅÅ LESS!!!

vad sur jag blir, hade skrivit ett inlägg men allting raderades så orkar inte skriva .

Wienerbröd och lussebullar

Har lyckats tagit ledigt på Lördag så stolt över mig själv att jag tagit mig modet att be om lite ledighet :) Men anledningen är att jag ska på 75-årskalas för farmor fyller år och det är ju inte så roligt eftersom att det bara är massa gamla tanter och gubbar överallt som man måste hälsa på, ta ihand och vara allmänt trevliga mot :/ hmm..

Men det händer ju inte så himla ofta så får väl ställa upp :)

Nu sitter jag hemma hos Axa och Tobbe, Tobbe spelar tv-spel och äter chips medan Axa jobbar och står i genom att baka lussebullar . Men nu var hon färdig med degen och ska låta den stå och jäsa och vi ska ut och röka ....

Själv så ska jag äta wienerbröd istället för lussebullar :)


Stressen anfaller .

Usch började jobba vid tio i morse allt gick som på räls :) Fick lite extrahjälp över lunchen, fast jag tror vi hade klarat av det själva egentligen jag och Alf...

Lovade att Alf skulle få sluta tidigare så ringde dit syrran för att lära upp henne lite snabbt om maten så hon kunde hjölpa mig med bussen på kvällen som det var typ 10 personer på.. Men i stället så ringer dom från Birka och säger att dom också kommer med 2 bussar (ungefär 60-70 personer - sa dom men det var runt 100) så får panik ringer runt till lite folk och till slut så fick vi dit Ronja så då var vi tvugna att lära henne lite också fast hon fick lära sig det mesta under tiden bara :) Blev typ kaos stressade som fan men allting ordnade sig till det bästa till slut.

Skämtade lite med kunderna och fixade ihop typ 180 kronor i dricks :) bra, bra!!

Nu har jag istället huvudvärk så jag tror att huvudet kommer att sprängas inom en snar framtid men får försöka sova några timmar till nästa arbetspass som börjar om 11 timmar - God natt!!

Lucia igår

Jag och Mandy bestämde oss för att gå på Aspenskolans Lucia som brukar vara extremt mysig, fin . Så vi åker dit smugglar in oss själva och så kommer Luciatåget in - och vaaa?



Det var typ 15 personer med i det och dom kunde inte sjunga heller, i det där tåget brukar det vara typ 40-50 personer..

Åkte vidare och kollade på Högbergs Lucia efter Aspens och där var det i alla fall finare sång men dom var typ bara 5-10 stycken som var med och så var det lite speciellt eftersom dom avbröt luciasångerna och började köra Sahara hotnights, Green Day och Sean Kingston mitt i och då drog vi för han som skulle sjunga Sean Kingston - Beautiful girl var sämst .

Finaler

Bonde söker fru .

Anders valde Isabel, som jag tyckte att han gjorde helt rätt i att göra eftersom att den där Hanna var fullkomligt, ja vet inte vad jag ska säga. Hon var allmänt konstig, hon bestämde över allt och alla - trodde hon, men lyckades inte fullt ut som tur var.

Susanne valde Per-Inge som jag har förstått ganska länge, även fast jag hade hoppats på att hon skulle välja Uffe. Uffe var mera framåt medan Per-Inge lite tillbakadragen, eller vem vet han kanske inte var det, det kanske bara är jag som tycker att framstår så. Men när det gäller Susannes val så spelade det inte så stor roll för mig eftersom att jag tyckte både Per-Inge och Uffe var bra.

Fredrik valde Sofia som jag också hade förstått sedan innan även fast jag hade hoppats på som bara **** att han skulle välja Lena, för hon var så rolig. Eller egentligen så kanske hon inte var rolig och jag kanske är elak som skriver så som jag tänker skriva men sån är jag :) Fattade inte vad hon sa, och när hon pratade så började jag skratta direkt :) Men tycker dom passade bättre ihop eftersom att båda var väldigt speciella på sina sätt.

Karl-Petter valde Jessica . Det visste jag tydligen sedan innan eftersom att Mandy hade sagt det till mig, men det har jag inte ett jävla minne ut av men men sånt är väl livet haha . Inga kommentarer om det valet.

Aftonbaldets läsare tyckte i alla fall såhär:

Så tyckte läsarna under torsdagen:

Vem tycker du Fredrik ska välja?

Lena: 70,8 %

Sofia: 29,2 %

Antal röster: 5419

Vem tycker du Karl Petter ska välja?

Matilda: 55,3 %

Jessica: 44,7 %

Antal röster: 4288

Vem tycker du Susanne ska välja?

Per-Inge: 82,5 %

Ulf: 17,5 %

Antal röster: 5183

Vem tycker du Anders ska välja?

Isabel: 62,4 %

Hanna: 37,6 %

Antal röster: 5120

Så tyckte läsarna tidigare:

Vem tycker du att Anders ska välja?

Isabel: 52,8 %

Hanna: 47,2 %

Antal röster: 35963

Vem tycker du att Karl Petter ska välja?

Matilda: 52,7 %

Jessica: 47,3 %

Antal röster: 29234

Vem tycker du att Susanne ska välja?

Per-Inge: 78,9 %

Uffe: 21,1 %

Antal röster: 38984

Vem tycker du att Fredrik ska välja?

Lena: 72,3 %

Sofia: 27,7 %

Antal röster: 40978



Top model stockholm

Final där med idag, såg det inte på grund av att jag hade annat för mig, var tvungen att duscha på grund av att jag luktade brandrök, bränt hår och restaurang :S Usch, usch och usch.
Försöker ta reda på vem det var som vann men lyckas inte hitta svaret någonstans. Det enda jag vet är att det står mellan Margarita, Sanna och Hawa. Någon som vet svaret??


Luciatraditionerna försvinner inte

Nu är det i alla fall bestämt att jag och Mandy ska försöka smuggla in oss själva på Aspenskolans Luciafirande i morgon. Älskar det, så fint varje år. Så hoppas bara att vi får komma in :) Brukar ju bli lite tjafs där varje gång, bara för att deras elever har företräde och bla bla bla.

image35
Melanie - Look what they've done to my song (Nya favvo'n)

Nu ligger i alla fall planerna så att jag ska duscha, kolla på Playa del sol och sova en stund för i morgon måste jag vakna ganska tidigt eftersom jag ska vara i Tierp 07.30 senast - för då kommer ju Mandy..

Tog elda flera gånger

Var ut och skulle prata med pappa idag en stund medan han eldade massa ris och grejer, och medan vi stog där och pratade kände jag hur det började lukta bränt hår. Då brann jag, eller mitt hår, fast det var inte så mycket, så det syns inte så värst mycket, men det stinker bränt hår även fast jag duschat :/ Men det borde försvinna snart - får man hoppas. Tröjan jag hade på mig började också brinna, men den blev det lågor ut av :) haha roligt det där, men det gjorde ont som fan i armen innan jag lixom la märke till att det brann. Och istället för att pappa hjälpte mig när jag brann så stod han och skrattade :/ konstig han.

Men nu ska jag byta om, åka och hämta Camilla och jobba några timmar .

Julkort

Jag har fått för mig att jag ska skicka julkort. Det var Axa som gav mig den goda^^ idén så nu sitetr jag och skriver. Och då får mamma höra att jag gjorde det så då fick jag i uppdrag att skriva typ 25 till utöver mina - och så roligt var det faktiskt inte, men nu är jag i alla fall nästan färdig. Ska istället gå och borsta håret och dra till jobbet, blir en promenad hem idag eftersom att Mamma vägrar hämta mig på grund av att hon fyller år - tråkig^^

Idag har det i alla fall varit årets mest obetydelsefulla dag, har inte gjort ett skit förutom att jag skrivit julkort och lagat mat. Måste ju finnas någonting man kan göra när man sitter hemma för sig själv och alla andra går i skolan. Men jag får väl sitta här och vara svartsjuk på dem som får gå i skolan - för det vill jag också. Allt var så himla bra då.

...och eftersom att jag städade, bytte gardiner och sängkläder igår så känns det ganska onödigt att göra idag med. Funderade en stund på att baka snickers, men kom på att jag inte har tålamod. Måste finnas något som man kan göra som går fort eller som man inte MÅSTE göra klart precis då!?!!? men vad??

Äsch den här dagen är redan förstörd.

image33

Mammas dag

Så jävla meningslöst, blev väckt klockan halv tio i morse på grund av att Pappa inte visste vart han hade lagt mammas födelsedagspresent och då blev det lixom mitt bekymmer mitt i allt.. Sen gick det som vanligt inte att somna om :/

Idag har jag i alla fall inte gjort ett skit, ska laga mat och sen ska jag jobba och efter det är det väl bara åka hem och fika eller nått sånt skojigt :)

Idag är det i alla fall dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen, första gången jag ser fram emot det lite i alla fall. Blivit bestämt att vi ska vara hemma med hela tjocka släkten nu i alla fall..

Har fått ett jobberbjudande idag med men tror jag tänker tacka nej som vanligt, vet inte varför men känns inte som att det är riktigt min grej. Tur att man har någon som bryr sig och kommer och tänka på en när han hör att det finns lediga jobb i alla fall, och det var ju den personen man minst kunde tänka sig. Eller man tänker fan ingenting när det gäller han.. Haha men snällt tänkt av han i alla fall.

44890-32



Mandy om Linda

Jag sitter och grinar i telefonen när jag pratar med Mandy och säger att ingen bryr sig (alltså på skämt för att alla är så jävla egoistiska)

Och Mandy: Jag bryr mig!!! Hon är så rolig :)

VÄRLDENS BÄSTA :)


http://www.youtube.com/watch?v=vAg5ZOZfVLo
Amanda Jenssen - Hallelujah.

Svensk??

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[x] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

54 % Svensk är jag!! du då???

Måndag

Har fått mina filmer idag, "Ett öga rött", "Break up" och "Playa del sol" fast jag har inte fått hem dem utan måste till ICA och hämta dem - lät jobbigt .

Har fått för mig att julpynta, känner mig så himla duktig så jag har bytt gardiner (till julgardiner, fast dem ser inte ut som sånna) sen har jag inte gjort något mera men det kanske kommer en dag då jag får ett ryck till. Ska i alla fall städa hela huset idag, har lovat mamma det eftersom att hon fyller år i morgon, lika tråkigt som vanligt att städa :S

Får man se vilka som fortfarande är sura och inte kommer i morgon ska bli ganska intressant faktiskt :) haha

men nu ska jag göra lunch för jag är hungrig  .

Lördagsnöje med syster

Jobbade till klockan sju ungefär lika roligt som vanligt ;) Åkte hem och bestämde med syster att vi skulle åka och handla lite lördagsgodis^^

Blev en fiskgratäng, ostbågar och läsk :)

Blev även tvingad av mamma att åka en speciell väg för att dom hade satt upp sånna där kablar över vägen som räknar bilar. Och hon sa att ju fler bilar det åker där ju bättre plogat etc. får vi när det är snö så syrran och jag bestämde oss för att nöta som bara fan på dom där och körde över dom, backade, körde fram, backade och så höll vi på typ tio gånger - haha tur att det inte kom någon bil .

Kollade på Junior Eurovision song contest men blev lite lätt irriterad för att fel låt vann, men även för att jag inte fattade hur det funkade . För i "Lilla melodifestivalen" i Sverige så var det en grupp med killar som vann men idag på "J.Esc" så var det Frida Sandén som var med från Sverige. Hur kan hon ha kommit dit då??

Fattar inte, någon som kan förklara så vore jag tacksam!!

I morgon är det jobb som gäller igen då 10.00-19.00 . Med Affe och Patrik..

Marie Picasso vs. Amanda Jenssen

Ja, vad ska man säga? Hon är grymt duktig men ingen riktig "popidol" tycker jag i alla fall. Amanda var mer speciell, hon hade en egen stil och en speciell röst och syndes i mängden. Henne lade man märke till första gången man såg henne. Men Marie därimot hon var en av dom alla fast med mycket bättre röst än dom flesta som var med där.

Men vinnarlåten den klarade Amanda bäst av dom utannågot undantag. Men man kan väl inte klaga för jämnare än såhär kommer det väl antagligen aldrig mer att bli . Marie 51,3% av rösterna och därmed fick alltså Amanda 48,7% av rösterna och bara det säger ju att man inte ska klaga. Och jag tror att det inte hade spelat någon roll om vilken som kom ett och vilken som kom tvåa för dom båda får skivkontrakt och kommer att gå enormt långt ändå. Men tror däremot att Marie kommer få/har äldre fans och Amanda har fixat till sig dom yngre.

Hade ju hoppats på att Amanda skulle sjunga - Jeff Buckleys, Halleluljah (eller hur det stavas) eftersom att jag missade den och alla säger att den var så grymt ***** bra . Men nej, det gjorde hon inte .

Istället så sjöng hon: "Unchain my heart" och "Suspicious minds" och dom gjorde hon grymt bra.

Marie sjöng: "All by myself" och "I'll be there" och dom var ju hon grymt bra på.

Röstade på Amanda men egentligen så spelade det inte så stor roll för mig vem som vann. Man vet ju ändå i stort sett vad som kommer hända i framtiden.



image31     image32

Min syster kocken

image27image28image29

Haha, vadå tro att man kan laga mat. Man ser inte ens in i köket och andas, det gick det inte att göra på flera timmar. Tur i alla fall att jag åkte och jobbade efter två :)


Reslutatet ser ju också väldigt frestande ut :P


image30

Allting

Läs ...   www.mandyanglehed.blogg.se

Allting hon skriver stämmer, man har gått i skolan i tretton år och får inte ut ett skit av det. Man måste plugga vidare i minst fem år och få värsta bra betygen för att få något jobb. Men har man inte ork med det så får man ta det skitjobb som man lyckas hitta.

Sa upp mig halvt om halvt här omdagen på grund av att jag tröttnade på hur man blev behandlad - utnyttjad. Fick dålig lön för hur mycket jobb som helst, jobbade jämt - sju dagar i veckan. Var man ledig en dag var man tvungen att ta igen den så fort som möjligt. Men har nu max 3 månader kvar där i alla fall. Under tiden ska jag försöka hitta ett bättre jobb, inte för att det är det lättaste.

Igår höll jag på att dö, satt ute och pratade med Angelica, Rasmus och Anna (syster, kusin och kusins flickvän) och så kommer det världens (jag lovar) största "långbenspindel" och springer på min sko. Och ofta dom ska leva i december. USCH fy fan va äckligt.


Nu får det vara nog

Har suttit och pratat med Linda & Carol (två arbetskompisar) idag och dem har fått mig att tänka på ett nytt sätt . Och jag tror fan inte jag orkar jobba i Bålsta, ska jobba med Albert i morgon och då ska jag säga som det är, att jag inte tänker jobba där . och får jag inte jobba i Gryttjom så slutar jag . Ska även kräva att få vara ledig minst två dagar i veckan . För jag orkar fan inte med det här längre. Känns som att man inte har någon fritid längre, måste alltid anpassa sig efter jobbet och Alberts "regler".

Trodde att jag skulle slippa honom fram till den 13:de då Patrik åker till USA men tydligen inte, dom ska istället jobba varannan dag i Gryttjom verkar det som. Och jag kommer inte klara av att jobba med honom mycket längre.

Vet inte hur jag ska beté mig, det är ju hru skönt som helst att ha ett jobb, veta att man har i alla fall lite pengar hela tiden men samtidigt är inte pengar värt allt. Mår hellre bra och är fattig än har pengar och mår skit. Tror ju inte direkt att Mamma och Pappa skiter i mig bara för att jag är arbetslös och inte har råd med livet egentligen :)

Resten ut av dagen:

  1. Snabbvisit hos Axa och Tobbe.
  2. Hämta Mamma från någon julmiddag hon är på.
  3. Hem - Duscha.
  4. Titta på tv, tänka och sova.

(Var meningen att jag skulle lägga ut bilder idag, men datan är så seg så det får bli i morgon eller något istället)


Julklappar

I morgon blir det en sista resa till stan innan julafton, ska köpa fyra julklappar. Tre som mamma har bett mig att köpa och en till syrran. Men vad ska man köpa till en 11-årig kille? Har ju inte en aning om vad han är intresserad ut av, någon som har en idé?

Aftonbladet .

Läste en artikel på Aftonbladet.se idag om två familjer vars nyfödda barn blivit förväxlade på BB i Tjeckien. Och nu ett år efter händelsen ska de byta tillbaka barn . Så jävla sjuka grejer det händer här alltså, de skrev att det var svårt att byta tillbaka till sitt "rätta" barn eftersom att de hade fäst sig så pass mycket vid sitt "lånebarn" . Men tycker inte att det spelar någon roll, man kan väl fästa sig vid andra barn ändå. Fast jag vet inte de har ju trorr hela tiden att det är ens eget barn - aah lite invecklat är det väl kanske . Men värsta konstigt det skulle kännas när dem får svaret efter DNA-testet och man märker att barnet inte är sitt eget, fast man typ halvt om halvt vet att man födde det ett halvår tidigare :) haha

Var ut på en promenad idag för hitta snö, det är den 4 december och jag hittar ingen snö alls på marken, eller jo jag hittade typ en jätteliten hög i sandlådan utanför huset. Inte för att jag tycker om snö, men har det kommit snö en gång så tycker jag att det ska ligga kvar ett tag. Hellre samma snö hela tiden än att det ska snöa, smälta och sen snöa igen, det blir bara jobbigt i längden.

Men nu är det dax att byta om för ska promenera igen, fast till jobbet den här gången :)


Hände ingenting

Axa ringde igår, även fast jag trodde att hon hade glömt . Så vi bestämde att hon skulle komma hit i morse så vi kunde gå tillsammans till bussen. Men istället så ringde hon halv sju i morse och sa att hon var magsjuk, stackarn - kan inte vara lätt .

Men jag är svartsjuk på henne ändå^^ för jag vill också kunna ligga hemma och bara vara för mig själv någon dag . Men det funkar ju inte med mina arbetstider.

Har i alla fall bestämt att jag och syster ska till Uppsala på Torsdag och handla det sista inför julen :) Alltid trevligt att få göra något annat än att sitta hemma och att jobba ..

Funderar stort på att köpa en blomma och åka och hälsa på Mormor och Morfar, har ju inte träffat dem på tre månader även fast dem bor 3 kilometer bort :( Men det beror ju på allt tjafs som har blivit på grund av händelserna som hänt :) (haha det där fick jag till bra). För den delen så har hon även namnsdag idag (Mormor alltså), kanske ska ringa, men det kommer aldrig att bli av :/

Och på Söndag har jag namnsdag så då förväntar jag mig värsta kalaset, med ballonger, tårta och presenter - bara så att ni vet vad ni borde göra nu såhär några dagar innan :)

Första året på typ 5 - 6 år som jag längtar till julen, vet inte riktigt varför - men så är det i alla fall . Hoppas på att det ska bli bättre än det brukar vara men antagligen så blir det lika som det alltid är .

Nu ska jag i alla fall börja tvätta kläder som jag egentligen skulle ha gjort igår och sedan ska jag kolla på "Waist deep".


image25

Filmernas dag

Blev hur sent som helst idag, slutade inte förns ganska precis nu :/ Måste städa som bara fan eftersom att det är Albert som jobbar i morgon, men det kommer nog klagomål på någonting ändå :/

Träffade Mandy, Henke och vovvarna idag, sötis^^ dom är då :) (misstolka mig inte - jag menade faktiskt hundarna).

Innan jobbet så kollade jag på film - "She´s the man" så jävla underbar film - älskar den. Kollade även en snabbis på "Mitt liv som popstjärna" - totalt värdelös. Handlade om en tjej (Lizzy) som åker till Frankrike (tror att det är Frankrike) på något skolbesök. Väl där träffar hon en av Frankrikes kändisar en ung kille som sjunger. Han tycker att hon är jättelik en tjej som han brukar sjunga tillsammans med och övertalar Lizzy att ställa upp i en gala där han ska sjunga. Egentligen skulle han sjunga tillsammans med den här tjejen men hon vägrar och istället får han med sig Lizzy, och när dagen kommer och dom ska sjunga får hon reda på att hon har blivit lurad - och bla bla bla. Helt meningslös - som en gin och tonic utan gin, helt meningslös.

Beställde även filmer idag - "Ett öga rött", "Break up" och "Playa del sol" - älskar den (Playa del sol) så jävla härlig serie asså :)


Har i alla fall hållt mitt löfte att inte äta kött (vegeterian) än så länge (typ en vecka nu), och till min förvåning så är jag inte ens sugen på det. Min nya favvo är istället fisk, som jag äter varje dag :)


Axa skulle ringa idag och säga hur det blev med tiderna i morgon, skulle följa med henne till Uppsala - Linné (till hennes skola) och hon skulle fixa med mitt hår. Men hon ringde inte så det blev väl inget, och jag kan inte ringa heller - hoppas på att hon ringer snart - men hon borde ju tro att jag sover vid den här tiden för det brukar ju vara så.


Men men nu blir det Andra avenyn för min del i alla fall.

image24


Finns inga bestämda tider

Allting bara skjuts upp hela tiden . Fixar det i morgon, frågar dagen efter "Nej, förlåt jag glömde bort det" eller något liknande. Hur svårt kan det vara - det är ju för fan bara att ringa och fråga.

Vill inte jobba kvar om jag inte får som jag vill, trivs inte. Det enda som jag tänker på nu för tiden - jobb, jobb, jobb. Men det spelar ingen roll, är så jävla less, varför inte göra det bästa möjliga ut av det. Igår hade jag skitkul, skratta så jag fick ont i ryggen - inte bra, men roligt var det.

Har gjort allt för att få ledigt på nyår i alla fall, och tror till och med att jag har lyckats :) då skulle jag bli lycklig i alla fall, tycker inte att dom kan ta förgivet att jag ska jobba varenda dag året runt . Måste kunna få vara ledig ibland också.

IDAG:

  1. Tvätta katten, för hon är dammig.
  2. Tvätta kläder, så jag har något att jobba i.
  3. Äta fiskpinnar (har blivit besatt av fisk, eftersom att jag inte äter kött).
  4. Kolla på en film, köpte den häromdagen.
  5. Jobba (17-20) med Camilla och Patrik :)

Sjuk, sjukare, sjukast .

Så jävla trött, börjar bli förkyld och sjuk.

Känner mig hängig, rinner ur ögonen och allt känns bara allmänt jobbigt just nu. Skulle vilja ligga hemma och vila upp mig några dagar, men så går det ju inte att göra med det jobbet som jag har - får se vad som händer i framtiden, får jag inte som jag vill så säger jag bara "hej då" och går därifrån är så less på allt det där nu - och det har jag talat om.

får se om det händer något, så allt förbättras ....