Filmernas dag

Blev hur sent som helst idag, slutade inte förns ganska precis nu :/ Måste städa som bara fan eftersom att det är Albert som jobbar i morgon, men det kommer nog klagomål på någonting ändå :/

Träffade Mandy, Henke och vovvarna idag, sötis^^ dom är då :) (misstolka mig inte - jag menade faktiskt hundarna).

Innan jobbet så kollade jag på film - "She´s the man" så jävla underbar film - älskar den. Kollade även en snabbis på "Mitt liv som popstjärna" - totalt värdelös. Handlade om en tjej (Lizzy) som åker till Frankrike (tror att det är Frankrike) på något skolbesök. Väl där träffar hon en av Frankrikes kändisar en ung kille som sjunger. Han tycker att hon är jättelik en tjej som han brukar sjunga tillsammans med och övertalar Lizzy att ställa upp i en gala där han ska sjunga. Egentligen skulle han sjunga tillsammans med den här tjejen men hon vägrar och istället får han med sig Lizzy, och när dagen kommer och dom ska sjunga får hon reda på att hon har blivit lurad - och bla bla bla. Helt meningslös - som en gin och tonic utan gin, helt meningslös.

Beställde även filmer idag - "Ett öga rött", "Break up" och "Playa del sol" - älskar den (Playa del sol) så jävla härlig serie asså :)


Har i alla fall hållt mitt löfte att inte äta kött (vegeterian) än så länge (typ en vecka nu), och till min förvåning så är jag inte ens sugen på det. Min nya favvo är istället fisk, som jag äter varje dag :)


Axa skulle ringa idag och säga hur det blev med tiderna i morgon, skulle följa med henne till Uppsala - Linné (till hennes skola) och hon skulle fixa med mitt hår. Men hon ringde inte så det blev väl inget, och jag kan inte ringa heller - hoppas på att hon ringer snart - men hon borde ju tro att jag sover vid den här tiden för det brukar ju vara så.


Men men nu blir det Andra avenyn för min del i alla fall.

image24


Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback