Stressad


Känner mig ganska så jättemycket stressad just nu, Axa ringde och sa att dom höll på med maten så jag skulle komma dit snart.. Men har 50 saker jag måste göra först, fast först av allt så måste jag vänta till halv för då ska Mormor ringa och säga om jag skulle komma dit med några skruvar som hon behövde.. Och sen ska jag hem en snabbis och byta tvättmaskinen om inte den hinner bli klar innan... Så nu sitter jag bara och väntar och väntar och hoppas på att jag slipper åka till mormor så jag kommer snabbare till Axa för jag längtar redan efter pajen :) haha

Men ska kolla tvättmaskinen nu :/


Ost & skinkpaj


Ingenting som hänt på hela dagen, kollat på film med Mamma (Just like heaven), handlat med Syster och pratat i telefonen.. Bara det lixom och klockan är halv fyra, hade hunnit med hur mycket som helst egentligen :/ Men ikväll ska jag i alla fall sysselsätta mig lite grann, till Axa och Tobbe och tigga lite mat :) Besatt av Axas ost & skinkpaj med broccoli - den har hon lyckats med :)

Här är datan i alla fall :)
image181
((Bilden är tagen i från
Netonnet))

ny data

Jobbigt, kan ingenting om datorer :/ Ska köpa data men fattar ingenting av vad alla grejer (ord) betyder. Har hittat en som verkar vettig, kom fram till det tillsammans med syster. Vet inte varför den verkar vettig, eller jo det vet jag men kan varken förklara eller vill förklara varför jag/vi tycker så :)

Men så kom så klart Mamma och lade sig i när jag bara skulle fråga om jag kunde beställa den i hennes namn. Men då kom ju hon så smart som hon är (eller inte!) fram till att jag ska kolla runt på databutiken här först och se vad dom har för något innan jag beställer en.. Men vaaa!! Orka, hur dyrt är det inte där då!! Får värsta "skruttdatan" till samma pris som en bra mycket bättre data från ett annat ställe. Men det är väl bara att göra som hon säger, så blir hon kanske nöjd i alla fall .

Men nu ska jag ringa Mandy och se vad det var som hon ville!!!

Valbo

Blev Valbo idag, Jag Ronja och Mandy!! Köpte ingenting vettigt som vanligt, blev inget ben eftersom att Pappa fick för sig att han skulle laga det och för att man tydligen inte kunde lita på Ikea :/ Men köpte gardiner i alla fall.

Sen tillbaka till Tierp och köpte massor med filmer (billigt var det) "Fyra veckor i Juni", "Wedding crashers", "Förälskad, förvirrad", "Just friends", "Studio 54", "Adam & Eve" och "Boattrip".. Sen får man ju se om någon var värd pengarna, för en gång skull har jag inte sett någn av filmerna jag köpt.. Brukar bara köpa filmer som jag har sett innan :/ Eller "Just friends" känner jag igen ganska bra, så kanske har jag sett den innan - hmm...

Ikväll blir det därmed bara massa filmtittande, skulle hälsa på Axa men hon svarar inte och jag orkar inte gå och Mamma och Pappa har tagit bilen så det känns lite jobbigt.. men får se hur det blir!!

Nu ska jag i alla fall gå och städa lite i mitt rum - behövs kan jag lova, plus att jag måste packa upp det lilla jag köpt!!

Drömmar :)



Som vanligt, så misslyckas jag och skriver ett helt inlägg och råkar radera allting efteråt :/ hmm

Sitter i alla fall hemma hos
Ronja och skriver inlägg eftersom att jag för det första ville hälsa på henne och för att det var länge sedan vi sågs men även för att det inte har gått att logga in på bloggen på hela dagen...

Axa har i alla fall precis gått härifrån efter vårat pratande om drömmar som jag personligen tyckte var ganska intressant. Och måste ju medge att man umgås med konstiga människor, endel är konstigare än andra (inget illa menat, men så är det och inte är jag bättre än någon annan!!)..

Funderar stort på att åka till Valbo, Ikea imorgon och köpa ett nytt ben till mitt bord som behöver lite hjälp till ett fortsatt värdigt liv^^ haha ..och Ronja, skulle köpa en sänggavel (stavas?)...

Har i alla fall övertalat Ronja att klippa min lugg idag och nöjd vart jag - även fast både jag och Ronja var nervösa så vi höll på att tuppa av :)

Men nu ska jag vara lite social här igen :)

påpeka


Satt och kollade runt på inställningarna på bloggen och kom fram till att det inte har gått att kommentera min blogg på ett bra tag (två veckor är det nog kanske, kommer inte ihåg, en vecka kanske..) Kanske inte är någon som har kommenterat men om det är det så ska jag bara påpeka att nu går det att kommentera igen :) listade ut felet :) tur att man är smart i alla fall!! haha

fem lediga dagar



((Jag tjatar om mina lediga dagar, men jag är så lycklig.. Ska bli såå skönt!!))

Läste att blogg.se ska byta plattform (?) men i alla fall så innebar det att det skulle vara lättare att blogga (komma in på bloggen etc.) alla tider på dygnet. Och det skulle ju inte sitta helt fel. Eftersom att det finns en stark tendens till att varje gång man känner för att sätta sig och kolla bloggar, skriva inlägg mm. så går det inte att logga in eller göra ett skit - bara massa väntan och när man tror att det har laddat klart så hade man helt fel..

Nog om det, har fem lediga dagar framför mig - helt underbart. Ska försöka hinna med 20 000 saker under dessa fem dagar. Men det gör jag ju inte så då är det ju bara att prioritera som vanligt. Ska börja med banken imorgon när jag vaknar i alla fall (om jag inte vaknar för tidigt som jag alltid lyckas göra när jag är ledig och får sova hur länge jag vill!!) och när syster har vaknat eftersom att hon också ska med...

Jag hade planerat i typ en månad att jag skulle kolla på "so you think you can dance" idag och igår men inte då (!) nej istället satt jag och bara väntade och väntade på att andr avenyn skulle börja och inte kunde jag varit smart nog att vänta vid tv:n nej istället satt jag här vid datorn och väntade. Men kanske går repris av det någon gång under mina lediga dagar - hoppas hoppas!!

Nee, nu ska jag sova - god natt!!

blommor istället för snö



vaknar kollar ut genom fönstret och det blåser och snöar lite, men hur som helst så börjar dagen med att jag tycker synd om mig själv, som ska behöva gå hela vägen i detta väder... men det är väl bara att stå ut som alltid... Får hoppas på att snön är försvunnen till nästa vecka och att det börjar bli vår istället. Blommor istället för snö, skulle ju inte sitta fel..

Mina lediga dagar verkar inte vara så jättelediga dagar längre, eller jag jobbar ju inte i alla fall. Ska hjälpa Farmor med massa grejer (får väl bosätta mig hos henne en eller två dagar så det hinns med).. Sen måste jag städa, eller damma mitt rum i alla fall . men det tar ju inte så värst lång tid...

Men nu ska jag göra mig i ordning så är det dax att gå sen...

fem lediga dagar



Sitter som vanligt och väntar på att Andra avenyn ska börja.. Kommer ju hem så jag missar först 10 minuterna varenda dag så blir ju tvungen att kolla på reprisen... Men men. totalt onödig dag idag i alla fall, har inte varit en kotte på jobbet idag. Tyckte det var lite folk igår men idag slogs det ett nytt rekord... Igår kom det ju i alla fall tre bussar med lite folk på idag kom det inte någon :/

Har i alla fall tiggt åt mig oxfilé till lunch, och sen så fick jag massor med olika mackor med mig hem och typ 4 liter mjölk (fick mycket mera mjölk men orkade inte bära - och jag dricker ju inte ens mjölk så fattade inte vitsen med att ta hem den)..

Sista dagen i morgon sen är jag ledig i hela 5 dagar - ska bli såå skönt att bara vara hemma, ta det lugnt och göra precis vad som faller mig in .. Nu sitter jag och önskar för fulla muggar^^ att det ska bli solsken och 15 plusgrader i morgonbitti vid 10 (sen får det gärna bli 20 minusgrader och snöstorm för min del) eftersom att jag ska gå till jobbet i morgon och orkar inte om det ska vara så in i helvete kallt, som det är för jämnan nu för tiden...

Nee nu ska jag spela yatzy eller nått  -tråkigt som fan...

15 minus :(

15 minusgrader ute, jag som hade hoppats och trott att snön skulle börja försvinna och det skulle bli vår och plusgrader - men tydligen inte !!

Har i alla fall jobbat idag, totalt värdelöst eftersom att det inte har varit några människor där på hela dagen typ så man har bara stått rakt upp och enr hela dagen - värdelöst!!

Och nu så sitter jag hemma, utan batteri på telefonen. Så just nu sitter jag bara och väntar på att den ska ha laddat ett tag så jag kan ringa dom två personerna som jag lovat att jag ska ringa!! Så ni får ha överseende med att det kanske blir sent. Men som vanligt så är det ju bara jag i min kompiskrets som tycker att det är sent när klockan har överstigit 21.30 ungefär :) och nu har ju alla lov, så då aknske dom är uppe någon timme extra, så det inte gör något om jag ringer så sent!!

Men nu ska jag duscha och dricka vatten!! hörs...

Långfredag


Det är fredag och jag har varit hemma hela kvällen, riktigt stolt över mig själv :) Haha, var lite eller egentligen ganska mycket uttråkad efter att jag hade sett allting som jag tyckte var värt att se på tv. Så då satt jag bara, eller sprang mellan mamma och syster och irriterade dem. Och dom blev bara mer och mer sura på mig. Men jag hade ju i alla fall lite skoj för en gång skull denna dagen :)
image184
Men samtidigt har det varit ganska skönt att bara ha varit hemma, tagit lugnt och inte gjort ett dugg vettigt. Var in till Tierp för att jag skulle handla, men då hade alla affärer stängt - även Hemköp. Jävla idiot-affär. Det står med STORA bokstäver "öppet alla dagar 8-21 (eller 9-21 kommer inte ihåg, men det var 21 i alla fall)" och det stod "ALLA DAGAR" vad fan räknas det här som då, om inte en dag?? Och jag var där vid halv åtta någonting och det är 1 och en halv timme inna dom ska stänga eftersom att dom har öppet till 21 alla dagar. Blev så arg, jag som skulle handla påskägg och kattmat och grejer och några nya filmer om jag hittade några.. Men blev ingenting nytt för mig idag. Så det blev en tripp dit i morimage185gon med, och då ska jag panta flaskor också, det som är det bästa jag vet - eller inte...



Men nu ska jag sova, även fast klockan bara är 23.00 men får väl kolla lite på tv först!!!

God natt och glad påsk, imorgon får jag påskägg (hoppas på det i alla fall) :)

tänk efter en extra gång




Varför får man inte beté sig hur man vill, det är ändå sitt eget liv och ingen annan har med det att göra. Klart att folk får säga vad de tycker men de personerna måste ju ändå kunna tänka efter innan de säger något.. Klart att man inte ska beté sig hur som helst, men det är ändå sitt eget val och sitt eget liv - och därmed kan man inte klaga på andra om man gör likadant själv. Men tänk efter en extra gång innan ni öppnar käften nästa gång...

trött

Trött som fan, kom hem vid två någonting inatt, länge sedan jag skratta så mycket. Tur att man känner några "konstiga" personer som man kan skratta åt (låter elakt, men så var fallet..)..

Ska som sagt med Mandy till jobbet idag och visa henne runt lite fort, sen är det dax att åka hem och sova några extra timmar - för det lär behövas så pigg som jag är :)

Men nu ska jag fixa till mig lite lätt så det i alla fall ser ut som jag har vaknat :)

snö snö och mera snö



Snö, snö överallt. Ska även gå till jobbet idag, kanske ganska skönt eftersom att det är sol ute för en gång skull. Och det varken snöar eller regnar. Men det hinner säkert börja innan jag är framme - som vanligt..

Torsdag idag, sista dagen, eller jag är ledig två dagar nu (fredag och lördag) sen jobbar jag söndag till tisdag och så är jag ledig (onsdag till söndag) skönt!!!

Men nu orkar jag inte med det här !!! Hej då!!

planerad fredag eller inte ???





Totalt slut, men bara en dag kvar och så fredag då jag ska visa vägen för Mandy - så att hon hittar dit istället för mig :)

Har mycket kvar att göra idag även fast klockan är 21.00 och jag borde gå och lägga mig och sova eftersom att jag ska vakna om 12 timmar - huh hur ska jag orka. Även fast det är ganska skönt att komma upp tidigt. Men har tänkt på en sak, när jag gick i skolan så orkade jag gå upp mellan klockan 07.00 och 07.30 fem dagar i veckan medan jag håller på att bli galen nu när jag är tvungen att gå upp senast klockan 10.00 fyra dagar i veckan. Underligt!!
image183

Fredagen är fortfarande oplanerad, i alla fall vad jag vet. Men sitter det ju en viss person (2 kilometer bort!!) och smider planer för hur jag ska göra och försöker boka mig för att hon själv är för feg för att gå på 50-årskalas själv.. Haha, jag själv är inte ens bjuden, men det skulle hon tydligen fixa - pinsamt, först är man itne bjuden sen så tigger man (inte jag men hon!!) för att få komma dit, och lyckas hon så blir jag ju tvungen att köpa present och grejer också... Måste tvätta kläder och överstiga min beslutsångest om vad jag ska ha på mig, vad jag ska köpa om jag verkligen ska gå och så vidare och så vidare... Men det ordanr sig nog, ska ta och ringa henne nu och se vad hon kommit fram till.. sen är det time to^^ duschen och sängen :)

nollor & snö!!


Skulle skriva inlägg igårkväll men gick inte som jag hade tänkt mig eftersom att datan hade hakat upp sig på nollor (0), bara jag skulle börja skriva, vad som helst så började datan skriva nollor - och den gav aldrig upp heller och försökte man avbryta den så började den låta illa istället. Tur att man har en väl fungerande data - eller inte !!

Fredagen börjar ordna upp sig, men inte åt det hållet som jag hade velat. Camilla tjatar lagom, så det blir väl för mig att följa med henne till Uppsala och hoppas på det bästa.

Trodde det skulle bli vår nu, men det var jag tydligen ensam om att tro för just nu är det hur mycket snö som helst.

image181image182













Igår när jag somnade var det lite snö, jätte-jätte-lite. Och i morse när jag vaknade såg det ut så här, plus att det snöade hur mycket som helst.. VILL HA SOMMAR eller i alla fall vår !!! och det är nu!!!

points^^


Har hittat massa papper om "vikt väktarna" och deras "points" ganska intressant haha. Jag och mamma satt och ögnade igenom dem och så frågade jag henne hur många points man fick äta varje dag och hon säger fem (alltså 5!!!) och typ allting som går att äta utom frukt och grönsaker har minst 1 points per deceliter eller gram (nästan!!) så jag började kolla och image180kom fram till att jag skulle äta 15 stycken "salta fiskar" (lakritsfiskar) på en dag. Haha stackars dom som kämpar med det här. Men så började jag själv att läsa och så stog det att man skulle äta mellan 17 och 40 points per dag (en liten skillnad) .. Så nu ska jag prova hur länge jag klarar. Tippar på max en vecka... (Ska börja i morgon!!) Fast det stog ingenting om öl, sprit, vin och cider och tur är väl det. Men det ska man nog också ta det ganska lungt med. Fast det gör ju jag :)

Men nog om det... Har hänt massor med mina tider på jobbet... Ska börja klockan 11.00 istället för 12.00 varje dag :'( och så ville dom att jag skulle jobba måndag till söndag varje vecka - alltså varenda dag - hela tiden, aldrig vara ledig. NEJ!! över min döda kropp, inte en chans. Tillräckligt som det är nu!! och har ju, utan att jobba flera dagar utökat mina tider med fyra timmar extra varje vecka, och det blir jobbigt nog för min del.

Har i alla fall sett till att jag ska vara ledig onsdag och torsdag nästa vecka, ska bli skönt och vara ledig några extra dagar och umgås lite med "nära och kära" eller vad man brukar säga...

.....

trött, skulle behöva sova ett x antal timmar till känns det som just nu. Men ganska skönt ikväll när jag är trött och kanske somnar inna tolv för en gång skull, skulle vara skönt.

Så less, sitter varje dag och bara gräver ner mig i att "allt är skit" vill göra någonting åt det, men lyckas fan inte. Hur mycket jag än försöker så hjälps det inte.

dålig signal

Hatar tv:n "dålig signal" eller "ingen signal" var och varannan minut. Missade första tio minuterna på "Andra avenyn" så nu blir jag tvungen att kolla på internet och det är bara allmänt drygt eftersom att det hackar så jävla mycket.

Har inte hänt ett skit idag, har bara tvättat, städat, handlat och varit dukitg bara :) haha, nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska ladda klart och sen är det duschning, byte i tvättmaskin och sova för min del.

Men nu ska jag fortsätta kolla.. Så jag hinner somna innan jag ska vakna och jobba imorgon - igen !!!

tiden går för fort



Söndag igen, varför ska tiden gå så himla fort när man är ledig?? Jobbar fyra dagar, och det är dom segase dagarna som finns. Medan jag är ledig tre och dom går hur fort som helst...

Regnar gör det med, jag som hade planer på att gå ut och gå, men inte så sugen på det längre..  Så får väl göra något så roligt som att tvätta kläder och städa som vanligt....

Ska ringa och fråga vad alla gör, så kanske det finns någon som är lite rolig om jag orkar med det... Det märks..

Fungerar inte för än nu :/





image179Har försökt kommit in på bloggen hela dagen känns det som har försökt var tredje minut sen klockan 15.30 ungefär (inte riktigt men nära på!!) och nu fungerade det till slut i alla fall.. Höll ju på att få psykbryt här hemma, är helt ensam och totalt uttråkad så tänkte jag kunde sitta och nöta här någon timme men så tyckte ju inte
bloggen tydligen. Men nu så, till slut :)

Ikväll blir det i alla fall matlagning och melodifestival-tittande i Ullfors. Ska bli trevligt. Men börjar bli hungrig nu så väntar på att dom ska komma, men de tycker tydligen inte som jag :/ hmm

Men är väl bara vänta och se när dom kommer... Fast ska ju packa ihop alltihopa som jag ska ha med mig också ..

Har varit till Valbo med syster idag, köpte inte så mycket, en tröja (Puma) ett par mjukisbyxor som jag kan nöta :) och så köpte jag en mascara och en kajal. sen ingenting vettigt tror jag!! Jo ett örngott...

Nu ska jag i alla fall fortsätta läsa lite bloggar och se om jag hittar någon intresant person :)

Alltid samtidigt



Varför, varför, varför - ska allting hända samma dag? Först så är det hur dött som helst i flera veckor/månader. Sitter inne med någon/några kompisar och tittar på tv och bara slappar och längtar till det ska hända något och när det väl gör det så krockar alltihopa. Bara massa problem. Jobbigt att vilja vara på två ställen samtidigt.


Vill inte svika och strunta i det ena. Medan jag vill gå på det andra för att träffa alla människor som man umgicks med varenda dag men som man inte träffat sedan någon vecka innan nyår. Saknar alla (dom flesta!) och vill träffa dom igen om det bara skulle vara för att säga "hej".


Hade bestämt mig för vilket av ställena jag skulle till sedan förra veckan någon gång. Men idag så förstördes allting då jag träffade på en gammal jobbarkompis^^ (haha lät roligt!!) och han frågade hur och om vi skulle samåka dit. Men hur ska jag göra, vill inte svika. Varför ska allting hända samtidigt. Får prata och se vad jag kommer fram till. Fan fan fan...

Men i vilket fall som helst så skulle jag tro att det blir som jag har tänkt mig hela tiden (den senaste veckan)... Tack vare Mandy - smart du!!


Kristian Luuk - jag saknar dig ibland, Björn!







Min lediga fredag


image178När man för en gång skull är ledig så vaknar man hur tidigt som helst. Vaknade och var klarvaken klockan 08.00 i morse - helt i onödan. Men men får väl njuta mer av min lediga tid istället.

Fick även ett meddelande (sms) i morse där personen jag skrev om igår bad om ursäkt och förklarade och sa att han skulle ordna upp allting nästa vecka. Blev glad att han över huvudtaget hörde av sig, trodde jag inte. Men samtidigt så skulle han ha skrivit eller ringt igår så man inte gick och väntade hela dagen och så händer det inte ett skit - lite störande.

Funderar lite på att åka till stan i helgen, dra med syrran men får se hur det blir. Hon har väl inga pengar som vanligt. Men i fortsättningen borde hon ha det eftersom att hon lyckats få ett jobb nu.. Eller hon har inte fått det men ska på arbetsintervju idag och dom lät så himla på i telefonen - får väl hoppas på det bästa för hennes skull, och för att jag ska ha någon att göra av pengar med. Finns bara ett enda problem och edt är att hon är extremt snål eller sparsam som hon uttrycker sig - hmm...

Men nu ska jag i alla fall äta frukost...


Jag ska, jag ska - men händer inget!!






Huvudvärk, trött som fan. Skulle vilja vara pigg och bara njuta av
att vara ledig men det går inte...

Less på att folk ska lova/säga att dom ska göra det och det men att det inte händer ett skit. Varför säga när de ändå inte kan hålla. image177
Börjar ju bli en jävla lögn alltihopa för fan.
Så jävla less på dig ska du veta.
Skickar meddelanden - säger att du inte får dom, kan fan inte svara!
Hade fan leveransrapport på men du svarade ändå inte -
håller väl stenhårt på att du inte fått något meddelande istället. Varför, har alltid litat på dig, eller inte alltid men ett bra jävla tag. Men bara för att det händer en sak betyder inte det att du kan skita i allt. Varför inte ordna upp allting så är det ur världen sen. Jag kommer fan aldrig sluta tjata, får verka hur gnällig/tjatig som helst. Men nu har jag börjat och kommer fan inte ge upp - bara så att du vet (inte för att du läser, men börjar tröttna på riktigt nu!!)..

Imorgon blir det som sagt ledigt i alla fall, blir väl till att sitta hemma, eftersom att alla är så negativa till mina förslag :) haha  Men får väl göra det bästa av situationen och hitta på något i alla fall. Nästa stopp blir väl den 21:a hos Axa, om jag nu var bjuden - haha. Bara för att jag önskar/vill något betyder inte det att jag inte vill komma till dig. Men vill även träffa alla som man träffade varenda dag för tre månader sedan men som det tog slut totalt med när dem stängde ner hela skiten. Men så blev det inte av hur mycket jag än hade velat.

Nu är det dax för sängen och en alvedon. Imorgon blir det fortsättning på min så kallade köpmani^^ .. Lön idag och en liten påskpresent från Farmor räddade min vecka :) God natt!!

stress stress stress

image176

Hatar att stressa, dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde börja elva istället för tolv och hur skulle det gå till när det tar 30 minuter för mig att gå dit (i min takt, går nog att komma dit fortare) så jag blev tvungen att fixa skjuts istället, blev Mormor som blev utvald och jag får börja halv tolv istället för elva eller tolv eftersom at Mormor inte hann annars, Men det får dom stå ut med när dom ringer en kvart innan och frågar om jag kan börja tidigare..
Jag som hade planerat att jag skulle gå idag, eller inte planerat men jag var helt inställd på det, men det gick lika fort att ändra planerna :)

Tur att Mormor är snäll och ställer upp i alla fall :)

Men nu ska jag göra klart det sista inna hon kommer. Vi hörs !!!

Påskpresent

(Publicerat 30 minuter försent/efter jag skrev det)image174


Skulle träffat Axa idag men hon var försenad så hon har väl inte kommit hem förän nu ungefär - om hon ens har det (?) men tyckte det blev sent eftersom att jag skulle jobba i morgon med. Och jag MÅSTE sova om jag ska orka vakna.. Är trött som bara den, sitter bara och fördröjer tiden så att jag kan kolla på Andra Avenyn sen (om fem minuter) innan jag ska ut och hämta tvätten...

Fick en "påskpresent" av Farmor idag - alltid trevligt. Men lite onödigt av henne också, tyckte att det var väldigt mycket för mycket. Mera än julklapp lixom och nu är det ju bara påsk, eller det är inte ens påsk än för det är väl några veckor kvar till det (?)..

mamma var även och hämtade mitt paket med kläder som jag hade beställt, blev totalt missnöjd, bara massa skit. Men var ju billigt i alla fall som tur var. Hatar att skicka tillbaka kläder, så istället så kastar jag in dom längst in i garderoben så jag slipper se det (: Haha

Men nu ska jag kolla på tv som sagt och sen blir det tvätten en macka & ett glas juice och sängen :)

Hatar...

image172
Hatar syrrans data
den är så jävla seg och hakar upp sig coh
dör precis som den själv vill och när den vill - störande.
Hade precis skrivit ett inlägg och då dog hela skiten.

Mår dåligt, känns som magsjuka fast inte lika allvarligt ändå.
Mår bara allmänt dåligt, ont i magen, huvudet, benen och fötterna.
Benen och fötterna har jag nog ont i på grund av att jag har gått hela dagen.
Har suttit max 20 minuter sen klockan halv tolv.
Fast ändå skönt, för då är det så extremt skönt at komma hem och sätta sig vid datan, duscha och gå och lägga sig i sängen (:
image173


Prata med Axa nyss, hon kommer hem i morgon och ville umgås.
Får se hur det blir och om jag orkar.
Hon skulle även träffa Mandy så kan bli lite stressigt där - haha.

Men nu ska jag duscha och sen ska jag kolla klart på "Big daddy".

Dagens^^

Dagens humör: Ganska bra (:
Dagens mående: Bara bra för en gång skull.
Dagens borde: Sova känns det som
Dagens frisyr: Slarvig knut i nacken
Dagens smink: Gårdagens
Dagens klädsel: Munktröja och mjukisar
Dagens planer: Gävla - Andersberg med Mandy och Micke
Dagens längtan: Att få sova/ kolla på tv = vila
Dagens fundering: Ingenting faktiskt
Dagens mat: Kött, potatis och sås
Dagens onyttiga: Rökning - som vanligt och åt fyra godisar oxå
Dagens bästa: Ingenting än så länge förutom att jag är ledig från jobbet (:
Dagens sämsta: hmm ...
Dagens ord: Vet inte, var ett som jag tänkte på men kom inte på det nu när jag skulle .
Dagens omgivning: Familjen och Rasmus
Dagens vill ha: Massa grejer - Köpmani var det ju (:
Dagens måste: Tvätta mina arbetskläder.
Dagens låt: Scooter - And no matches


Mina planer (:


Mina planer ändras som vanligt när jag planerar och satsar stenhårt på att sitta hemma och titta på tv och dricka vatten (vatten är min nya "innegrej"...) men så pratade jag med Mandy så då blir det att åka och titta på melodifestivalen med dom istället för att jag ska sitta hemma och kolla själv - men det fungerar ju det med (:

Fast klockan är ju 19.49 så ringer dom inte snart så vet jag inte vad jag ska ta mig till eftersom att jag inte vill missa en enda minut av programmet.

Justé någon som vet vem som åkte ut ur Let's dance igår?? det enda jag vet är att Karl-Petter & Jeanette och Tony & Annika är kvar...

Men nu ska jag sätta mig vid tv:n och vänta tills dom ringer och säger att det är fritt fram för mig att komma (:

Hemmakväll

Ska sitta hemma hela kvällen har jag planerat, funderar på att kanske gå ut och gå, får se hur det blir.

Ska i alla fall kolla på Melodifestivalen - Andra chansen.

E-type & The Poodles - Line of fire →
Sibel - That is where i'll go →

Ola Svensson - Love in stereo ↓
Caracola - Smiling in love ↑

Johnsson & Häggkvist - One love ↑
Nordman - I lågornas sken ↓

Thérèse Andersson - When you need me ↓
Suzzie Tapper - Visst finns mirakel ↑

Så enligt de här betygen (pilarna) så borde alltså Carola och Andreas (Johnsson & Häggkvist) gå vidare för det var dem som hade fått högst poäng enligt Dn (dagens nyheter) de hade fått fyra (4) poäng och sen var det flera bidrag som hade fått tre (3) poäng. Så nu är ju jag sysselsatt ikväll :)

Hade hade !!


Gårdagen

Blev inget bowlande för våran del igår. Kom på det lite försent, eller inte kom på men övertalade Micke lite äl sent för att det skulle hinnas. Men blev i alla fall en s.k "roadtrip" vi var typ överallt och ingenstans. Lite intressant.
image171
Idag hade jag i alla fall funderat på en fika med Ronja, men blev inget av då hon var hundvakt,
så ska dit och hälsa på istället medan syster klipper håret. Ska även springa runt och handla allt smått ch gott som jag inte handlade igår.
Borde även få mitt paket med kläder snart tycker jag :)

Blev väckt klockan 10.00 i morse, hur jobbigt som helst. Trodde det var väckarklockan så jag struntade i den,
dem första 10 signalerna ungefär.
Men kände mig tvungen att kolla efter och då ringde det ju som bara den - Tobbe!
Han skulle berätta viktig information som jag var tvungen att veta om eftersom att det blev jag som blev utvald till att vara kattvakt till deras extremt snäll katt (eller inte!!)
han är totalt livsfarlig.
Men jag ska bara ge honom mat så det går nog bra...



Men nu ska jag skjutsa syster, hörs !!!

Bowla (?)

Löshåret är i satt och jag är mer än nöjd. Det är långt :) Längre än sist jag ahde löshår och det är bra :)

Försöker planera dagen, vill åka och bowla men det finns ett litet problem och det är Mikael Per Johan Söderman (ta det inte personligt!!) som vägrar, han följer med men ska inte bowla. Han är fan 22 år (och ett halvt..) och har aldrig bowlat han måste ju lära sig någongång för fan.... asg..

Men nu ska jag åka och tjata på Micke... Ha det !!

Lycklig som få :)



så skönt, bara för att jag vet att jag är ledig i morgon (och lördag och söndag) så är jag hur pigg som helst. Att veta att man inte behöver vakna och stressa igenom morgonen för att man ska börja jobba vilken minut som helst. Men nu är det helg och inget stress alls :)

Ska sitta halva dagen hos frisören imorgon och sätta i mitt löshår - längtar som bara den. Sen ska jag slösa lite extra pengar på massa skit som jag känner att jag behöver just nu. T.ex. en ansiktssalva som hjälper min torra hud (ansiktet håller på att spricka upp helt och hållet nu!!).. Hatar när det är sånt väder som det är nu, varmt ena dagen och iskallt nästa och så håller det på så i flera veckor - jag tål det inte. Blir torr som fan och jag måste köpa massa grejor som jag egentligen inte har råd med. Men det gör ju inte mig så mycket nu eftersom att jag lider av min s.k köpmani^^ - som aldrig verkar ge med sig :)

Ska även gå och handla lite smink och hårgrejor eftersom att jag har repsentkort kvar sen i julas (På 150 kronor - är det kvar nu alltså!!) så måste nog lägga till lite extra där också :/ hmm. Måste även tanka eftersom att det sägs att det är min tur att betala bensinen denna gången. Även fast jag håller stenhårt på att det är mammas tur :)
Plus att jag behöver Klorin för jag måste "Klorinera" mina vita kläder, behövs kan man ju säga. Dem blir ju inte direkt så lysande vita som jag vill ha dom efter ett x antal tvättar - så det är dags också. Mycket som ska handlas.

Ska även betala 200 kronor för en studentkryssning jag ska med på, tog lixom studenten förra året. Men det blev ju ingen kryssning då så får följa med i år istället :) haha med dom som är ett år yngre, men det gör inte mig så mycket, kan blir grymt roligt i alla fall...

Har i alla fall hunnit träffa Axa och Tobbe idag, gjorde inte så mycket, mest bara pratade och så körde vi en duell^^ på Singstar - alltid skoj!!

image169


Men nu ska jag borsta håret och kolla klart på Mr. & Mrs. Smith innan jag ska sova .

GOD NATT ALLIHOPA!!!


image170


Trött!!




Jag har börjat hata det här fullt ut nu!! Måste göra något åt allting, så jag orkar vara vaken en timme extra på kvällen men orka gå upp lika tidigt på morgonen ändå.. När lär man sig sånt?? Mamma och Pappa går ju lixom upp mellan klockan åtta och halv nio varje morgon fast dom är lediga/inte behöver och har varit uppe halva natten innan. Jag vill också..  Vill kunna känna att jag orkar träffa de personer som jag vill träffa även i veckorna, men det blir bara massa gäspningar och så går jag och lägger mig och sover. Varenda dag... Ska försöka ändra!!

Men i morgon är sista dagen för den här veckan i alla fall, och då får jag tid över för att hälsa på de personer som jag vill hälsa på :) Ska bli roligt, hoppas bara att någon har tid med mig, annars skulle det ju bli lite jobbigt. Känns lite som att dem måste anpassa sig efter mig, men jag gör så gott jag kan, orkar fan inte på något annat sätt. Men en dag kvar sen är det helg (= tre dagars ledighet!) och jag har tid och ork till att träffa alla... Längtar till i morgon vid denna tiden, då jag jobbat klart för den här veckan (plus att jag får lön då...)

Men nu ska jag ut och hämta mina kläder från tvättmaskinen, fast först ska jag bryta mitt personliga löfte och fylla på mobilen igen och så ska jag ringa, ringa, ringa :)

Hej då!!

Han är min idol^^




redan fyra timmar


Klockan är halv elva och jag har redan varit uppe i fyra timmar (vaknade 06.30) och jag känner mig så pigg och duktig som har börjat gått upp tidigt på morgonen. Men jag skulle tro att halv sju på morgonen så tidigt kommer jag nog itne gå upp särskilt ofta. Men bättre ibland än aldrig tycker i alla fall jag :)

Börjar jobba om en och en halv timme, känns inte direkt uppmuntrande, men samtidigt ganska skönt att ha något att göra. Men skulle vilja vara hemma och slappa^^ bort en hel dag också.. Fast det blir det nog ingenting än på några dagar i alla fall. Ska jobba idag och imorgon, sätta i löshåret på fredag och lördag så gör jag säkert hundra andra grejer som tar tid. Men på söndag då ska jag bara ta det lugnt.

Men nu ska jag äta frukost eller det känns som att jag ska kalla det lunch :) och sen ska jag torka håret..

Köpmani^^

Totalt slut, nu börjar det komma tillbaka till det gamla vanliga. Man orkar inte ett skit när man kommer hem på kvällarna. Men ikväll så är det planerat att jag ska tvätta mina arbetskläder och duscha. Tvätta har jag redan börjat med så det är bara duschningen kvar (!) men det är skönt, så jag längtar nästan tills jag får för mig att jag ska duscha :)image168

Har inga pengar på mobilen, och vågar inte fylla på den än (inte före torsdag, då jag får lön!) eftersom att jag inte vet hur mycket pengar jag har. Har ju fått någon sorts "köpmani" (som Axa uttryckte sig :)) löshåret på fredag, så var vi till stan i Söndags, Mamma och syrran var till stan igår och handade åt mig, jag har beställt kläder omg. hur ska det här gå (?) vet aldrig!!

Aah tillbaka till att jag inte har några pengar på mobilen... I och med det så kan jag inte ringa :/ och det stör mig, men ska försöka kolla pengarna så kanske jag kan fylla på mobilen på torsdag :)

Men nu ska jag gå ut och röka och sen är det dax för en dusch innan Andra Avenyn börjar :)

Min klagodag



så jävla arg - har suttit och skrivit ett inlägg i typ 10 minuter och nu så försvann allting!!



 

Men får väl börja om lite lätt och se vad jag kommer ihåg av vad jag skrev..



Har i alla fall jobbat idag, livet har gått tillbaka till det gamla vanliga - vakna, sitta vid datan, titta på tv, gå till jobbet, jobba, komma hem, sitta vid datan och sova!! Fyra dagar i veckan alla ser likadana ut :) meningsfullt liv man har :) eller inte..

Beställde även lite kläder i morse, alltid roligt med något nytt :) beställde i alla fall ett par jeans, en pikétröja, skärp, pannband och tofflor. Så får se om det är lika fint när jag får hem det. Appropå det, Mamma och syrran var ju till Uppsala idag. Och då hade jag sagt till syrran att hon skulle köpa TVÅ nya örngott till mina kuddar (som jag fick av Axa igår) men då fick min kära syster för sig att det var tvåpack örngott så hon köpte ju bara en förpackning - med ETT örngott i - hur dum får man vara !! Läs för fan..  Men Mamma var i alla fall snäll och köpte nya blommor till mig.. Har ju blivit besatt av blommor så nu måste jag köpa nya och öka på mitt sortiment då och då :)


image167


Var inte till Tierp igår och köpte filmer (som jag skrev igår) "Austin Power" och "Goldmember" dem tillhör samma serie av filmer, det är 1:an och 3:an. Och jag hade hört att dom skulle vara bra, roliga etc. Men så ska jag börja kolla och vaa?? Så jävla dålig film, (Austin Power, skulle börja kolla på den, eftersom att det var den första filmen) totalt sämst! En film ska ha en bra början så att den fångar tittarens intresse att vilja fortsätta kolla filmen, men det gjorde fan inte den där filmen. Så aah, nu har jag köpt två nya filmer och det är helt i onödan eftersom att jag aldrig kommer få för mig att kolla/kolla klart på dem.


Egoister!!

God morgon!!

Vaknade precis, utsövd för en gång skull -  har sovit 12 timmar ungefär :)

Mamma och syrran ska åka till Uppsala idag, jävla egoister!! jag har tjatat hela helgen men, nej!! nu när jag jobbar då ska dom minsann åka!!

Men men, orkar inte, tjafsa. Har tiggt åt mig massa grejer istället :)

Men nu ska jag klä på mig och sen ska jag titta på tv ett tag...

Lyckokakor

Har som sagt varit till Uppsala idag med Axa och Tobbe. Var först till Ikea, köpte lite smågrejor. Sen var det Bauhaus och Rusta där jag inte köpte ett skit!! Sen var det i alla fall Kinamat som stog högst på våran lista (eller i alla fall min och Axas tror jag!!) så då var det dax att åka in i centrum .. Fick sånna dära lyckokakor (eller vad det heter) min kaka: "passionate romance appears in your life when you least expect it." Hatade dom förut, men åt idag och dom smakade flingor med mjölk - haha, va inte lika äckliga som sist i alla fall!!
image166
Sen sprang vi runt i lite affärer där med bl.a Gina tricot, tekninkmagasinet och indiska. Var tvungen att köpa en mobil-laddare, börjar bli lite jobbigt att behöva åka hem till Mandy och ladda telefonen varje gång man inte har något batteri :)

Börjar i alla fall känna av att jag inte sov mina normala 10-14 timmar (!) inatt nu i alla fall. Känns som att jag skulle kunna ramla av stolen. Men har varit in till Tierp och köpt två filmer som jag kan kolla på ikväll om det inte är något vettigt på tv (förutom Andra avenyn!!).. Så blir nog till att sova tidigt ikväll om jag ska orka med att jobba hela fyra dagar framöver...

Men nu ska jag ringa några samtal och hämta mina nya kuddar som ligger i bilen :)

Söndagmorgon

Kom hem sent och somnade därmed också sent, för var tvungen att kolla klart på "Jersey girl" som jag började kolla på häromdagen. I alla fall vaknade jag tidigt i morse 07.30 så har bara sovit 4 ½ timme inatt så kommer antagligen somna klockan 19.00 ikväll eller någonting :)

Ska i alla fall till Uppsala idag, (inte med Mamma!) med Axa och Tobbe. Sitter just nu och väntar på att dom ska vakna till liv och komma hit... Eller i alla fall ringa och förvarna att dom är färdiga så vi kan åka. Men dröjer nog minst en halvtimme till :/


Här är i alla fall klippet med Björn Gustavsson från Melodifestivalen igår. Så bäst!!! :)



Men nu ska jag fixa håret innan dom kommer...

Ha det!!!

Linda & Charlotte

image164image165Sitter och kollar på Melodifestiveln. Var Charlotte Perrelli (stavas?) med låten "Hero" och Linda Bengtzing med låten  "Hur svårt kan det va?" som gick direkt till finalen och Nordman och SIbel gick till "andra chansen". Ganska okej faktiskt..

Eller helt okej var det, för dem andra tyckte inte jag hade så jättebra låtar..




Har i alla fall jobbat mina fyra timmar idag (16-20) kan inte klaga egentligen, var så mycket folk och mycket att göra så det kändes som att jag var där i ungefär 20 minuter istället för fyra timmar. Skönt. När jag slutade så tog jag med mig mat och åkte hem och åt med syrran och kollade som sagt på Melodifestivalen :)

Nu sitter jag och väntar på Axa och/eller Tobbe ska höra av sig, men så hade tydligen inte dom tänkt. Så blir väl en hemmakväll eller något för mig, men kan vara ganska skönt det med. Blev för den delen inget Uppsala för mig i morgon heller, för Mamma vägrade för att det var såå mycket folk (eller hon trodde det!!)

Men nu ska jag ringa Mandy och kolla vad hon gör!!

Singstar

Trött som fan, somnade vid halv fyra inatt och vaknade av väckarklovkan halv tio. Vet inte varför jag ska ha den på, men aah. Kan ju vara ganska skönt att vakna tidigt på morgon speciellt om man ska jobba och förstöra hela dagen på det...

image163
Igår var jag i alla fall i Ullfors och kolla på slutet (röstningen & där man får veta vem som åker ut) på Let's dance. Var i alla fall Linda Lampenius som åkte. Sen körde vi singstar, skojskoj. Och vi tre är ju sämst på det. Först så tappade man rösten och sen så kunde vi inte hålla ut tonerna för att vi inte fick andas. Men roligt är det i alla fall..

Idag är det ju som sagt jobb som gäller i första hand och innan det ska jag hjälpa Mamma att baka bullar. Efter det så blir det Melodifestivalen. Och så ska jag tjata på Mamma att vi ska åka till Uppsala i morgon istället :)


One republic - stop and stare