29 juni - 08



Arg, arg och arg !!! Först på grund av ryggen som aldrig verkar vilja bli bra . Så jag bestämde mig för att vara smart och åka till Mormor och låna en vetekudde att värma och sova med för att hoppas på en förbättring . Men först så la jag in tröjan i tvättmaskinen för att jag skulle hinna tvätta och torka den till jobbet i morgon .


Men då uppstod ju ALLA problem, det är strömlöst och har varit det sedan klockan 17.00 och därmed så gick det inte att tvätta tröjan men det gick bra att slå igen luckan men däremot så gick det inte att öppna den (problem 1). Tänkte att jag skiter väl i det och går och värmer kudden i mikron och går och lägger mig, men då fungerade ju självklart inte mikron heller - ganska självklart egentligen (problem 2). Och sen i och med strömavbrottet så har det inte gått att diska på jobbet på aah hela dagen (känns det som) och då får jag börja klockan 10.00 istället för 11.00 imorgon . (problem 3) det är ett problem eftersom att jag måste kolla på tv för att kunna somna och det går ju inte så kommer ju dröja innan jag kan sova .


Tänkte att jag för en gång skulle kunde läsa en bok (har inte gjort det på några år tror jag) men då kom ju problemet med lampa (har ingen vid sängen) men tänkte att jag får väl släpa fram en sådan då. Men hur fan ska lampa kunna fungera, gjorde den det så kunde jag ju lika bra kunna kolla på tv...


Hur fan kan man leva/klara sig utan ström ?? Jag skulle nog inte överleva i alla fall..


Nu tänkte jag att tur är i alla fall att jag har en bärbar dator så jag kunde kolla lite Bloggar och skriva ett inlägg men då fungerade ju så klart inte det eftersom att inte routern fungerar.. Så fick skriva i microsoft works istället så alltså det här inlägget är skrivet den 29:nde men publicerat den 30:nde (så att alla förstår)


Men nu ska jag hitta på ett bra stearinljus och en bilderbok eller något :) God natt!

Hörs!!


Mobilbloggar



Enda sättet att komma in på bloggen för min del är genom mobilen pga att vi har strömavbrott sen klockan fem :( sen har jag ju ingenting att göra så kan lika bra skriva ett inlägg . Ryggen är i alla fall inte ett dugg bättre, även fast den va relativt bra i morse, det går bra ungefär till 2 halv tre varje dag sen så kommer värken smygandes till jag går och lägger mig ! Och då är det inte att leka med kan jag lova . Ligger i alla fall i sängen nu och väntar på strömmen tillsammans med majken och sten eller vad hon nu ska heta . Men ska spara på batteriet så alarmet väcker mig i morgon, uppdaterar imorgon bitti om strömmen kommit tillbaka . God natt !

29 juni - 08



Trodde ryggen hade blivit bättre när jag vaknade men nu börjar värken komma tillbaka igen :/ Igår kunde jag varken gå eller sitta, fick pina mig genom dagen på jobbet där man inte kan göra så mycket annat än att gå och ibland sitta . Men får hoppas att det inte kommer göra lika ont i dag i alla fall ...

Har tre dagar kvar att jobba innan jag är ledig så får hoppas att jag klarar av det .

Men nu ska jag äta frukost .

Hörs!!

27 juni - 08



Håller på att ladda ner Norton Antivirus (eller vad det heter!!) och det tar helvetes lång tid det där har jag märkt . Eller det har inte ens börjat ladda ner och jag klickade på ladda-ner-knappen för ungefär 10 minuter sedan tror jag :S hmm ....

Har träningsvärk i armen efter att jag, Axa och Tobbe sysselsatte oss med att kasta sten i vattnet igår . haha, som små barn som roar sig av att hoppa i en vattenpöl stod vi där i närmare en timme tror jag och letade "perfekta" stenar att kasta .. men som sagt då var vi ju i alla fall sysselsatta :)

Ikväll tror jag inte det händer så mycket, sägs att det ska drickas lite vin - men är inte så på eftersom att jag får sånn huvudvärk om jag dricker bara lite och så vill jag inte ha det i morgon då jag ska jobba så får se hur det blir . Kanske bara blir en film och några flaskor vatten här hemma för mig själv :)

Men nu ska jag kolla antivirusnerladdningen och ändra lite grejer så att det går lite fortare - för det skulle behövas !!

Hörs


26 juni - 08 (uppdatering)





Känner mig duktig som har kämpat med att byta gardiner idag !!
Tyckte det var dags med det nu, kändes ju mindre roligt att kämpa med strykningen
bara, även fast det inte är så tråkigt att stryka så är det jobbigt när man är tvungen :)
Men så är det väl med allting :)

Har i alla fall varit till Farmor och Farfar med Mamma och Syster . Fick en "namnsdagspresent" (ganska onödigt att ge bort presenter när någon har namnsdag men i alla fall !!) en skyddsängel . Skit fin, det är en glasnallebjörn med rosa vingar och lite guldiga grejer här och där !! söt !! var även ett halsband med, men det kändes som att det skulle gå sönder när man rörde det så vågade inte använda det utifall det skulle gå sönder :S

Men nu ska jag i alla fall, plocka rent det sista grejerna som ligger och skräpar överallt .

HÖRS !!!

26 juni - 08



Svårt att bestämma mig, hatar att sitta hemma och inte ha något att göra . Men vill inte jobba heller . vet fan inte vad som är bäst alltså .

Skulle behöva åka till stan och köpa lite presenter till alla som fyller år . Men har inte riktigt råd så det får bli nästa vecka skulle jag tro . Men man har ju så dålig fantasi - vad köper man till personer som fyller 18 ??

Nu har syster i tankarna att åka och hälsa på Farmor och känner att det är bättre än att sitta hemma och dega . så det får bli så .

Så - hörs !!


24 juni - 08



slutat jobba för dagen, ledig tre dagar framöver . Börjar jobba igen på lördag och då jobbar jag till tisdag - ska i alla fall bli skönt och vara ledig några dagar i rad nu :)

Imorgon blir det kanske en resa till Mandy och umgås med henne en stund om jag hinner .. Men det får jag hoppas ska bara göra trettio saker innan ungefär :/ men men

kommer bättre uppdatering senare eller i morgon !!

Hörs .

23 juni - 08



usch vad trött jag är. Har inte orkat skrivit dom senaste dagarna.. I lördags när jag vaknade så hade jag sånn jävla träningsvärk efter att jag och Axa hade cyklat typ 10 mil (kändes det som!) på midsommarafton.. men hade i alla fall trevligt den dagen .

Sen så gick jag bara runt och tyckte synd om mig själv resten av Lördagen :)

Igår jobbade jag, ganska skönt för en gång skull för annars bade söndagen blivit likadan som lördagen och det hade jag inte orkat för lördagen kändes så jävla meningslös :/ Men i stället där på jobbet mitt i all stress så skulle jag skära lök och högg av mig halva vänstra pekfingret och det börja rinna blod som fan . och Camilla börjar "gapa" om att jag ska trycka i såret (öööh??) och hålla handen högt . men det blev bra till slut och fingret är omplåstrat^^ och väntar på läkning :)

haha, men nu ska jag duscha sen ska jag med Mamma till banken . Hörs !!

19 juni - 08



kom precis hem, har stressat runt efter jobbet .. kom på tjugo minuter innan Hemköp stängde att jag var tvungen att hinna dit.. Och eftersom att jag har en fobi för att handla själv så var jag tvungen att hitta någon att handla med och som tur så svarade Ronja i telefonen så jag fick sällskap :) haha

Fick ett paket från Vevay idag som jag har glömt avbeställt som vanligt :/ men kan ju komma till användning.. Fick day cream, night cream, ett puder och ett läppstift . Eller det enda jag antagligen kommer använda är krämerna, för läppstift är inte min grej riktigt :P och puder har jag aldrig ork att hålla på med !! men någongång i framtiden så kanske .

I morgon är det som sagt Midsommarafton och jag ska äta mat (haha!!) det är det jag har inplanerat ungefär eller ska till Axa på kvällen/Eftermiddagen också.. men får se när - måste hinna äta innan.. Annars blir man väl askalas på tre glas vin (inte riktigt men aaah!!)

Men nu är det duschdax igen .

Men hörs i morgon !!


18 juni - 08 (uppdatering)





Måste ju även påpeka att människor är så jävla fega . Dom tror att dom är så tuffa när dom sitter bakom sin jävla dataskärm och tror att dom kan beté sig precis hur dom vill . Kommenterar saker men vågar fan inte stå för det... TÖNTAR!!!

Så jävla less på er !! Så jävla onödigt att överhuvud taget anstränga sig att skriva saker när det ändå inte finns någon mening med det och dom ändå inte står för det !!  VÄX UPP!!

18 juni - 08



jag som var så himla säker på att Sverige skulle greja det här, och det var väl dom flesta. Tidningar, Tv, Radio överallt så stog det att Sverige i stort sett redan hade gått vidare . Och då, då komemr dom där ryssarna och förstör våra drömmar om en match mot Holland.. 2-0, hur fan kunde vi förlora med 2-0??? ingen människa som kan svara på det !! Och arg, det är rätta ordet för vad jag är just nu, arg och besviken !!!

Men finns ändå ingenting att göra åt saken så är väl bara att tänka på något annat mera positivt . Typ som att jag är ledig på Midsommarafton - känns faktiskt ganska härligt . Så nu är det bara inbokat att jag ska jobba i morgon (fast då börjar jag 10.30 istället för 11.00) och sen på söndag då jag egentligen skulle varit ledig.. men är i alla fall hellre ledig midsommarafton än två dagar efter den . Tycker lite synd om Camilla som blir tvungen att jobba Midsommardagen - haha men egentligen så bryr jag mig inte.. För hade hon varit ledig så hade jag fått jobba och hellre att hon jobbar än jag :)

Nu har jag i alla fall starka planer på att gå och lägga mig och sova, eller kolla klart på "Heartbreak hotell" som jag började kolla på igår - klockren film det där :)

Men vi hörs i morgon eller någon dag framöver !!

17 juni - 08



usch hatar att betala räkningar och hålla på att greja och föra över pengar och shit . Inte för att det stör mig så mycket att jag gör av med pengar men att det tar sånn jävla tid - de är det som stör mig !! Har suttit i 40 minuter och betelat räkningar, fört över pengar, fyllt i papper och skit och jag vet fortfarande knappt varför jag har gjort det . Tur att mamma kan sånt här så att hon kan hjölpa mig med det jag själv inte förstår varför jag håller på med :)

I morgon börjar jag jobba igen efter mina två lediga dagar, fast ska bli ganska skönt att tjäna lite pengar nu igen eftersom att jag ska skaffa bil så lär det ju behövas . Blir väl efter sommaren skulle jag tro eftersom att jag behöver spara två till fyra månader för att ha råd med en bil som jag vill ha . Fast den jag vill ha kommer jag inte ha råd med förän jag är närmare 60 år och då finns den knappt kvar att köpa längre. Skulle inte förvåna mig om vi inte åker bil längre då, flyger väl runt i några konstiga farkoster då istället !!

Men i alla fall så är det fotboll i morgon Sverige - Ryssland så ska skynda mig hem från jobbet så att jag inte missar hela första halvleken i alla fall .

...och på Fredag är det Midsommarafton och jag har lite beslutsångest .. Men egentligen inte känner inte för att festa sådär extremt.. men dricka lite ska jag göra i alla fall.. Och hoppas stenhårt på att syster ska vara nykter så att hon skjutsar runt mig vart jag vill och inte vill.. bara dit jag säger att jag ska :)

Men nu ska jag kolla på fotboll (vet inte ens vilka som spelar, men det är kul att kolla på) och sen är det god natt för min del. Egentligen skulle jag duscha också men det tar jag imorgon bitti istället och då kanske jag vaknar till och blir lite pigg också för en gång skull..

Men men, blev långt det här . Men vi hörs !! God natt

16 juni - 08



ingenting som händer idag, mest bara dåligt väder . Så i och med det så får man väl sitta hemma och tråka hela dagen . Men men ska inte klaga . Hinner med att göra massa nödvändiga saker istället som jag skjutit upp i ett antal dagar/veckor . Typ som att städa/rensa garderoben, haha öppnar man dörren så rasar allting ut :)

Är lagom sur också eftersom att jag kommer missa början på Sverige - Ryssland matchen på Onsdag eftersom att jag jobbar . Så första halvtimmen kommer jag missa och det stör mig som fan . Även fast man känner sig ganska säker på att Sverige går vidare, men man vill ju ändå inte missa matchen :/

Men nu ska jag kolla runt lite, hörs !!

15 juni - 08



Jobbat hela dagen och nu är det ledigt två dagar igen . Känns som att jag är ledig hela tiden nu så nu börjar jag väl snart klaga på det istället :) haha

Rastlös som bara den, syster och jag sitter och försöker komma på något att sysselsätta oss med i någon timme men kommer inte på ett skit . Så får väl bli att man sitter hemma . Har ju inget batteri på telefonen heller så kan inte ringa, men har lite funderingar på att hämta laddaren så att jag lyckas få några procent batteri i alla fall .

Men återkommer i morgon eller senare (tror på i morgon) ...

Hörs !!

14 juni - 08



Totalt stressigt idag . Sitter och har starka funderingar på att locka håret . men vet inte om jag orkar så får se hur det blir, men i vilket fall så måste jag börja snart om jag ska hinna klart med allt till tolv .

Ska på 50-årig bröllopsdags-firande idag - Mormor och Morfar . Inte för att jag fattar meningen med det riktigt . men får väl vara snäll och ställa upp . Efter det ska jag coh syster dra till Valbo en snabbis för att sen kör fort satan hem för att jag MÅSTE se Sverige-Spanien matchen . Men känner på mig att jag kommer missa den och då är det bara att leta på en repris för min del - även fast inte det är samma sak eftersom att dom personer som har sett den kommer antagligen bara vara tvugna att tala om hur det gick på den . Men bättre än ingenting alls .

Har även fått besked om ändrade arbetstider nästa vecka :) Kanske, bara kanske ska vara ledig midsommarafton och det skulle ju inte sitta fel . Men istället så ska jag kanske (inga exakta arbets-tids-ändringar) jobba söndagen den 22:a fast det ska bli skoj att jobba med Camilla någongång också för det kommer ju inte hända så värst ofta . Men får väl se hur det blir med alla dagar - får väl veta i morgon eller onsdag eller torsdag :)

Men nu ska jag ta en rök innan jag ska börja fixa iordning mig . hörs !!

11 Juni - 08



Tråkigt tråkigt tråkigt !

Är osams med Mamma och i och med det så är det förbud på att låna bilen :/ Är tvungen att dammsuga nedervåningen först och det vill jag inte och då blir hon agressiv och skriker och håller på (satkärring!!!)... Hon har någon jävla mani på att det ska dammsugas typ 3 gånger i veckan på ställen där vi inte ens är... Men manin går ut på att andra dammsuger och inte hon själv .. Spelar inge som helst roll vad man har gjort eller har inplanerat så måste man göra just det som hon tycker att man ska göra - Dammsuga !!

Även fast jag har lagat mat, tvättat kläder, diskat, hjälpt pappa, handlat och ja jag vet inte allt som jag har gjort idag så MÅSTE jag dammsuga också - ARG!!!

Har i alla fall fått kläderna jag beställde idag... Två tunikor och ett par mysbyxor sen var det massa annat krimskrams . Men ena tunikan var skitful och den kommer jag aldrig ens att komma på tanken att sätta på mig så den ska skickas tillbaka - hatar när kläder inte ser ut i verkligheten som dem gör på bild . Den var röd på internet när jag kollade (röd och vit) och i verkligheten, nu när jag såg den var den orange (...och vit)... vadå photoshop :) haha

Men nu ska jag gå och smöra för mamma om jag lyckas - tror inte det, men önska mig lycka till :)

Hörs

heja Sverige



Nu börjar besökarna öka igen , vilket känns bra efter mitt uppehåll på ungefär en vecka :)



Sverige vann i alla fall :) 0-2 (Zlatan och hansson (?) tror jag det var). Roligt, roligt !!!  Synd att inte Pappa gick med på min vadslagning om 30 000 kronor . Alltså jag skulle få det om Sverige vann och Pappa om Grekland vann !! Men nu blev det inget i alla fall .

Har tillbringat kvällen i Axas och Tobbes soffa och skrikit och härjat . Till Tobbe fick för sig att han hade blivit matförgiftad.. Men men skit samma - Sverige vann ! (Ta inte illa upp Tobias :P)

Nu ska jag i alla fall kolla på film och dricka kolsyrat vatten :)

(bilden tagen ifrån....
http://extra.expressen.se/bild/landslaget.jpg)                 

God natt


Sverige - Grekland





Sovit bort halva dagen känns det som. Hade ställt mobilen på alarm typ 10 gånger mellan halv åtta och tio - för att jag skulle vara säker på att jag skulle vakna men det hade jag tydligen stängt av och så vaknade jag ör tjugo minuter sedan istället .

Ikväll är det fotboll och det ska jag kolla.. Och hoppas att Sverige har någon chans att vinna mot Grekland som är vinnare sedan tidigare ..

Men nu ska jag läsa lite bloggar . Hörs

väckt




Var någon som ringde och väckte mig och bara för att jag för en gång skull verkligen anstränger mig för att kliva upp ur sängen och i stort sett springa till telefonen för att svara - så hade den personen som var i telefonen ringt fel då . Men jag blev ju i alla fall väckt det blev jag däremot inte ut av mobilen som jag har typ 10 alarm på för att jag absolut inte ska försova mig .

Idag är det i alla fall jobb och det känns lagom roligt . fast det är i alla fall Måndag så det är lugnt, inget stress idag inte . Fast den här dagen går så förbannat jävla segt men men jag som valt dagar så ska inte klaga .

Men nu ska jag i alla fall ut och röka .

tiden går för fort






så var denna dagen också slut då, går så jävla fort när man är ledig och kan sova bort halva dagen först och sen inte göra ett skit - som jag har en tendens att göra på mina lediga dagar .

Men nu är det i alla fall jobb i morgon, sen är jag ledig tre dagar igen.. Känns lite meningslöst fast ändå jävligt skönt .

Börjar bli funderingar på att ta en eckerötur på Onsdag, men får se om jag har tid, lust och ork och pengar dessutom . Massa grejer som ska betalas och göras . Så får hoppas på att syster jobbar så att det är hon som ställer in och inte jag . För jag vill ju åka men vill även ha pengar till det . Annars känns det lite tråkigt. Eftersom att jag blir bjuden på resan (haha 60 kronor inkl. buss) så kan jag ju inte klaga så extremt mycket heller . Men får se hur det blir .

Nu är det i alla fall film-och-sov-dags för mig . så God natt !

Hörs !!

3 -4 dagar tillbaka







Nu var det länge sedan jag skrev, men det har varit så varmt så jag har inte haft ork att sitta vid datorn + att jag har jobbat och när jag har varit ledig har jag inter varit hemma eller så har jag varit hemma och mått dåligt :/

I torsdags så var jag och firade Camilla som tagit studenten sen skjutsade jag dom för att dom skulle bada - blev inte så mycket bad var mest bara mygg överallt.

I Fredags så var vi i Tierp på Peter´s något dom öppnade den dagen och jag drack en aning för mycket och i och med det så mådde jag dåligt och låg och tyckte synd om mig själv halva Lördagen... Haha sen så var jag coh hälsade på Axa och Mandy och så skjutsade jag lite folk (ingen aning vilka dem va..)

Och idag så har jag inte en aning funderar i alla fall på att tvätta - eller hur mycket jag än funderar så är jag tvungen att tvätta men men . Jobbar bara i morgon sen är jag ledig tisdag - torsdag och lördag så blir bara tre dagar den här veckan.

Eftersom att Mormor och Morfar firade 50-årig bröllopsdag så skulle dom bjuda på mat coh greja . Får se hur det går med min familj som lyckats gjort sig osams med halva släkten och nu ska dom "återförenas" :)


Ååh justé idag ska dom hämta min lille Majken oxå (kattungen) tiden går fort och hon har blivit gammal stackar´n, nu blir hon ju alldeles ensam utan Sten & Stanley... men men får i alla fall ha kvar dom två minst en vecka till skulle jag tro...
Hörs !!

planering



Morgonpigg som bara den, har snozat mobilen över en timme tror jag - ganska onödigt blir nog bara tröttare av det egentligen .

Planerade i alla fall arbetstiderna med Camilla igår och tror att jag blev nöjdare än Camilla ..haha

Innan det så var jag i Valbo med Axa, köpte gardiner, vinglas och en kalender .
Något mera blev det inte - så känner mig riktigt duktig .

Idag, imorgon och fredag är det jobb som gäller. sen är jag ledig lite igen.

Men nu ska jag i alla fall äta frukost för ovanligehetens skull.

Hörs !!

känner inte för ..




usch nu känner jag verkligen av att jag var vaken till längre än tio igår .
Blev inte så värst sent, kastade ut Ronja vid elva eller kvart över någongång.
Sen så blev det en snabbdusch och sen somnade jag på en halvtimme.
Men fan vad trött jag är..
Känner ju inte direkt för att jobba, och speciellt inte idag då det kommer vara fullt med folk - bara att stå ut.

Hörs sen !