- Reklampaus

Hyran är betald för nästa månad, imorgon ska jag betala för motorvärmaren och inkopplingen av den plus att jag ska ge mamma och pappa lite pengar. Eller inte ge, utan ska betala lite på min skuld. Sen kan man leva utan en enda tanke på pengar i någon vecka.

Lite annorlunda sen man flyttade. Måste tänka på allting hela tiden. Jag har alltid varit en "spontanhandlare" men nu går inte det så bra längre. Speciellt då jag inte betalat av skulden på bilen än; Oops!!

Nu är reklamen slut.


- Gårdagens blev dagens

Sitter och kollar på Spårlöst och äter middag - rester från igår (typ biffwok med pasta och creme fraiche..´) Normalt kastar jag överbliven mat då jag verkligen hatar att äta rester, men maten blev så himla god så sparde lite till idag. Eftersom att jag alltid är hungrig när jag kommer hem från jobbet så kan det ju vara skönt att slippa laga mat..

Nu ringde Mandy!!

- Nära-döden-upplevelse

Sitter och tittar på Wallander, var paus för nyheterna nyss så jag passade på att ta en dusch. Trodde seriöst att jag skulle dö. Kliver in i duschen och ser i ögonvrån hur någonting rör sig i ena hörnet (typ 2 dm ifrån mig!!) och kollar och ser en sjukt stor spindel. Springer ut ur duschen för att hitta något mordvapen, men måste ju samtidigt tänka på att det ska vara tillräckligt långt också då jag inte vågar komma nära. Så tar duschslangen och sprutar vatten för fullt, tills han nästan är dränkt och sen så tog jag en balsamflaska. Detaljrik jag är, men jag var livrädd trodde nästan jag skulle börja grina. Men vad skulle det hjälpa? Inte direkt någon som skulle komma och rädda mig.



Då jag inte hade som första tanke att hämta kameran så fick jag googla fram en bild. Och tror det var en sån här eller en liknande i alla fall. Kollade inte så noga.

- Handboll & matlagning



Har hunnit med en kortare promenad i solen. Härligt. Inte ofta jag orkar ta mig tid till att spendera några extra minuter ute i solen på vintern. Då jag är helt emot snö och gör allt för att slippa tillbringa min tid utomhus i den. Men idag så gjorde jag det.

Blev en sväng förbi syrran och Gabbe där Rasmus var för att kolla på Bronsmatchen i Handboll mellan Sverige och Spanien. Som Sverige förlorade med ett poäng (stackarna.). Så Rasmus deppade några minuter innan han kunde fortsätta dagen och ladda upp för finalen mellan Frankrike och Danmark som pågår nu. Själv gav jag upp efter Sverigematchen för att hälsa på mamma och pappa en stund. Men nu sitter jag här och småtittar på matchen i alla fall.

Men tänkte ge upp den en stund för att laga mat. Får se vad det blir. Någon gryta av något slag, det (och wok) är min typ av mat som jag alltid, alltid, alltid gör när jag orkar laga mat hemma.


- Söndag

Sov till klockan elva så känner mig mer än utsövd. Har inte en aning om vad som ska hända idag. Får se. Igår kväll så var jag hos Camilla, lagade och åt mat och sen åkte vi runt hela kvällen och kollade vad som hände. Var ingenting speciellt så var hemma igen vid ett eller nånting, ganska skönt.

Vädret kan  ju inte bli så mycket bättre så funderar på att gå ut och gå en sväng. Då är jag i alla fall sysselsatt någon timme.

- Punkt slut

Less jag blir på folk. Sitter i alla fall och kollar på 2 ½ men och väntar på att Camilla ska sluta jobba. Ingen bra dag det här. Så blir inte mycket mer skrivande här. Kommer bara bli massa negativt skit så lika bra jag struntar helt i det. Men nu vet ni det.

- Ännu en gång

Hon hade inte blivit färdig. Så får skriva ett inlägg till här. Har lixom inte så mycket annat för mig. Finns inte så mycket att göra klockan två på natten när man har varit hemma hela kvällen. Kan ju som sagt inte gå och lägga mig heller då det är jag som vill ha hjälp med designen.

Lite störande att dom visar samma filmer om och om igen på tvn också. Min bäste väns bröllop (tror jag den heter?) och den såg jag på tv för bara någon vecka (möjligtvis några dagar..) sedan. och nu är den på tv igen, och man visar väl inte repriser av filmer, eller gör man det ? haha osäker.

Så... vad ska man göra medan man väntar? Finns bara två saker som jag vill göra och det är att antingen sova eller att duscha, men kan inte göra något av det. Bara vänta snällt. Och sen hålla tummarna för att Julius kommer vara lika trött som mig i morgonbitti. haha så att han inte väcker mig klockan åtta eller ännu tidigare. Han har en tendens att göra det.

Nu ringer hon igen.

- Betalt skulle aldrig vara fel

Jag behöver sova, men nu har jag ju gett mig in i det hela. Och Mandy agerar nattvakt på hennes jobb så hon ska ju vara vaken hela natten. Hade jag också fått betalt för att vara vaken hela natten så hade jag också varit nöjd, men så är inte fallet. Jag sitter här helt gratis i väntan på att Mandy ska ringa och säga att hon fixat alla "finjusteringar" med headern.

Nu ringde hon, hoppas på att det är färdigt så jag kan sova.

- Ny design

Sitter fortfarande med Mandy i telefonen. Hon håller på med min design så ska bli spännande att se hur det kommer bli när det är färdigt. Tråkigt nog så har jag typ inte en enda bild på mig själv, så det får komma dit senare när jag fixat det. Känner inte för att lägga ut en nytagen bild när jag sitter i arbetskläder, rufsigt hår och utkletat smink. Men känner heller inte för att fixa mig nu så att jag kanske fastnar på bilden.

Har ändå lovat farmor att hon ska få ett nytaget kort på mig och syrran så det ska väl också fixas så då kan jag ju fixa lite bilder på bara mig samtidigt. Kan ju vara kul att ha typ ett kort på mig också..haha

Tänkte hinna med att duscha idag också, eller igår eller vad man ska säga..

- Mandy i andra ändan

Pratar med Mandy i telefonen, diskuterar ny design till min blogg.
Får se vad som händer.


- Resa ragg

Blev en sväng till syrran och Gabbe efter jobbet, innan jag åkte hem för att avsluta kvällen tillsammans med Julius. Skulle vara snäll och ge honom lite vispad grädde. Så la en klick på golvet och nu är han livrädd för den, vet inte vad han håller på med. Men han kollar på den, reser ragg och gömmer sig bakom soffan. Och nu har han gjort det tre fyra gånger.
Imorgon ska jag försöka (hoppas på att någon kan komma hit och hjälpa mig!!) ta stygnet på Julius som han fick efter kastreringen, får se hur det går. Tror inte det är så svårt.

Är jättehungrig men orkar inte laga mat så får se vad som händer och sker. Först ska jag kolla vem som åker ut ur Let's dance.

- Solen lyser idag igen

God morgon!
Maten igår blev kanon, var länge sedan jag åt något så gott. riktigt stolt över mig själv. haha
Pappa svek och kom inte. Men det är väl förståligt då han har ryggskott och hade för ont för att komma. Istället så åt jag och mamma sen gick vi till Farmor och hälsade på en stund.

Solen lyser ute och det är så härligt. Tråkigt att jobba hela dagen bara. Har chans att vistas ute i solen i en timme till ungefär men sen så ska man vara "instängd" ända fram till minst klockan åtta ikväll. Hoppas på att dagen går fort bara så det inte blir massa dötid som man sitter och räknar minuter på. Jag hatar att jobba på fredagar...

- Middagsplaner

Tog mig tid till att åka och hälsa på Axa och Ronja på deras salong idag. Axa han jag knappt träffa då hon hade kunder oavbrytet, Ronja han jag träffa lite mera däremot.

Nu för en stund sedan så fick jag reda på att jag ska bjuda mamma och pappa på middag. Och jag vet inte riktigt vad jag ska bjuda på. Pappa är ju världens tråkigaste också eftersom att han "måste" ha potatis, det får absolut inte vara makaroner, ris eller nudlar. Hade planer på att göra kycklingwok med nudlar (som jag typ lever på, men det är jävligt gott!) men det var ju bara att tänka om. Funderar på någon kycklinggryta av något slag. Äsch den som väntar får se.

- Bli fattig, igen!



Betala räkningar, så värdelöst tråkigt men det är ju tydligen ett måste. Det här är ju första månaden som jag har "eget" internet. Alla andra månader som det ska betalas brukar jag åka till mamma, lämna bankomatkortet och räkningarna så får hon hålla på och klicka och greja. Men nu ska jag vara duktig och göra det själv!


- Ikeashopping

Nu är jag hemma igen. Myser med Julius som tycker att jag borde göra det då han har varit ensam en stund nu. Men men, var i alla fall till Ikea. Angelica och Gabbe köpte ett skrivbord, två bokhyllor, ett sängbord och massa småplock. Själv köpte jag endast tre diskborstar och en sån där hänggrej som man sätter på dörren (ni kanske fattar, eftersom att jag är så duktig på att förklara. haha).. Men handlade däremot en massa på Willys. Japp, har brytit mitt löfte om att inte handla mat i hela januari, insåg att det kanske inte var en så smart idé men nu har jag ju provat det och fått lära mig. Men tre veckor klara jag helt utan problem.

Nu blir det tvn en stund och sen blir det sängen så hörs i morgon istället. God natt

- Lite kvar

Hemma, åkte en snabbis till Gabbe och hälsade på. Hon fixade gardiner, och var arg! haha Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig för att sedan åka till Ikea. Ska bara ta mig ork att fixa det sista här hemma, tvättmaskinen, diskmaskinen och sånt där roligt.


- Frustrerad

Bland det värsta som finns. Upplever exakt samma sak varenda gång jag dammsuger. Man dammsuger noga överallt, under/bakom soffan, flyttar stolar osv osv och sen när man är färdig och har kämpat sig igenom denna extremt roliga syssla och har ställt undan dammsugaren och känner sig så extremt nöjd med sig själv (eftersom att jag hatar att dammsuga!!) så trampar man på en ynka liten smula på golvet. Det gör mig så extremt jävla frustrerad att jag skulle kunna.. äsch jag vet inte men galen blir jag i alla fall.

Nu ska jag ringa Gabbe och höra hur det blir med Ikeashoppingen idag.

- En kniv i ryggen



God morgon. irriterande att vakna tidigt (vid nio.) när man är ledig och får sova hur länge man vill, men sånt är livet. Vaknade däremot med en sjuklig smärta i ryggen och vänster arm. Armen lär ju bero på att jag haft den i en konstig vinkel för det händer ganska ofta. Men ryggen däremot, aj säger jag bara! Gör inte ont hela tiden utan det känns mer som att man får en kniv eller nått i ryggen lite då och då (inte för att jag vet hur det känns men kan ju fantisera.

Nu blir det en cigarett och sen ska jag ta fram dammsugaren.


- Saknar våra dagar, kvällar & nätter.

Filmen är slut och duschen är avklarad. Han även med ett långt samtal med Axa. Kom in på ämnet löshår och det gör ju mig inte ett dugg sugen på att skaffa eller (?) jo. Men ska vänta tills mars har vi kommit överrens om, eller har för mig att det var mars. Ska låta mitt hår växa till sig lite först så det inte blir en allt för markant skillnad mellan mitt eget hår och löshåret. Sen ska jag bestämma mig vilken färg det ska vara också. det enda jag vet med säkerhet är att det inte blir blont för det har jag lovat Axa att det inte ska vara, sen så vägrar hon blondera mitt hår eftersom att jag vanligtvis färgar håret mörkt och veckan efter så påbörjas blonderingarna för då har jag ångrat mig och vad jag har förståt så mår tydligen inte håret så bra av det . haha
Även fast jag trivs bäst i att vara BLOND och ha LÅÅÅÅNGT hår. Ändå sitter jag här med kort brun/rött hår. Inte för att det är fult, men jag passar inte i kort hår och sen så måste man kämpa med att platta håret vareviga dag och det är inte min starka sida. Färgen älskar jag men ska däremot inte ha den när jag har löshår. Har några små planer om vad jag ska ha för färg men det ska jag tänka igenom någon månad till och sen ska det diskuteras med Alexandra om vad hon tycker och tänker för hon brukar komma med bra ideér som för det mesta får ett väldigt bra resultat.

Var jättelänge sedan jag träffade Axa, känns som evigheter sedan vi satt i Ullfors (på den tiden hon och Tobbe bodde här.) och pratade oss igenom kvällarna och nätterna. När vi tröttnade och inte hade något mer vettigt att säga varandra och när vi inte ville sjunga singstar längre då väckte vi Tobbe som hade sovit några timmar för att tvinga honom att skjutsa hem mig. Saknar våra dagar, saknar Alexandra!

Ska i alla fall försöka ta mig tid att åka och hälsa på henne och Ronja på salongen på torsdag. Bara det att det är så mycket som alltid ska hinnas med att göras när jag är ledig. Och även fast jag gör det så ska man göra samma sak igen veckan efter och veckan efter det och efter det osv osv. Men nu ska jag verkligen ta tummen ur ...... och åka dit. En bra början i alla fall. Sen så är jag ju ledig hela helgen (lördag och söndag!) så då kanske man också ska försöka hitta på något.

Känner för en lugn och skön helg framför tvn. Men nej! ska hitta på något vet bara inte vad. Alla vill umgås den här helgen (populär som man är. haha) så får välja och vraka. Mormor står i alla fall på första platsen på söndagen för då fyller hon år. Mer än så är inte bestämt.

Men nu ska jag och Julius gå och sova. Hörs i morgon god natt

- First date

Orkade inte starta datorn i morse, tog en sovmorgon istället. Gick upp vid tio istället för nio. Märkte ingen skillnad var lika trött för det. Jag hatar att vakna av väckarklockan. Tur som jag har så är jag ledig i morgon (och på torsdag!) så får sovmorgon hur länge jag vill och behöver inte vakna av något skrikigt alarm när man sover som bäst.

Åkte till Syrran och Gabbe efter jobbet och kollade på Handbollen (Sverige förlorade, ganska stort dessutom.) och så bjöds det på kycklingwraps vilket aldrig är fel.

Nu ska jag kolla klart på 50 first dates sen blir det en dusch och sängen.

- Dålig dag

Nu är jag mätt och belåten och Tila Tequila är slut för idag. Ska gå och lägga mig alldeles strax, galet trött efter denna tidiga morgon som blev idag. Får hoppas på att jag får sova till nio i morgon i alla fall.

Bilen är fixad och jag har hämtat den idag, så då har mamma fått tillbaka sin bil också. Snällt av mig!!
Jobba i morgon sen ledig onsdag och torsdag. Så ska försöka bättra mig på det här med bloggandet då.

Är på jättedåligt humör idag, irriterad på allt och alla. Eller överdrivet kanske för egentligen så finns det ingen anledning till det. Dålig dag helt enkelt.

- Tequila

Tila Tequila på tvn och middag.


- Hade inget val

God morgon! Eller det känns mer som eftermiddag eftersom att jag varit vaken ett tag.  Julius bestämde nämligen att jag skulle vakna och kliva upp ur sängen klockan kvart över sex imorse. Och det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men det gick verkligen inte att somna om eftersom att han hela tiden låg och kloade i ansiktet på mig. Inte så härligt sätt att vakna på om ni frågar mig.

Fick i alla fall skjutsa mamma till jobbet. var ju tvungen att ställa upp på det då jag har hennes bil.
Men nu är det min tur att jobba. Så hörs ikväll istället.


- Update

Hemma, sjukt hungrig. Så håller på att laga middag eller vad man kallar det vid den här tidpunkten.

Lämnat bilen hos grannen som ska fixa motorvärmare eller vad det heter. Tyckte synd om mig själv, så gick hem till mamma och pappa och tiggde om att låna en bil i morgon och det fick jag. Tur att jag har mamma som är snäll mot mig.

Nu ska jag kolla på Wedding date (tror den heter så!) som går på femman och vänta på maten.

- Nya skor kanske

Satt och kollade på skor lite tidigare idag och det kliar i fingrarna för jag vill köpa skor.
Normalt så brukar jag vara helt emot kilklack men nu hittade jag två par som jag tyckte om!!



Stövel från Skopunkten.com
 Stövel från Skopunkten.com
Sandalett från Skopunkten.comSko från Skopunkten.com


- God morgon Söndag

God morgon!
Hela gårdagen gick åt till att hjälpa Angelica och Gabbe att flytta, bygga möbler och packa upp kartonger. Blir nog jättefint i lägenheten när dom kommer iordning.
Kom hem vid halv tio i alla fall, galet trött. Så blev en timme framför tvn innan jag somnade. Så gårdagen var med andra ord inte så händelserik.
Dagen till ära ska tillbringas på jobbet, känns inte riktigt lika roligt!!

(Någon som vet vad det var för fel på blogg.se igårikväll? Jag försökte logga in i typ en timme utan framgång innan jag gav upp!!)


- Skridskoåkning

Igår så var vi ju och åkte skridskor (eller jag och Gabbe åkte inte!) Angelica åkte i typ fem till tio minuter sen hade hon ont i fötterna och Rasmus åkte en kvart tjugo minuter. Haha
Isen var skitdålig, man halkade inte ens med Ugg:s och då är det inte bra. Eftersom att i alla fall jag, lyckas ju halka med mina Uggs på smågrus. haha



- Julklappar

Här är bilderna på julklapparna jag fick i onsdags!


Den här fina kakburken fick jag av Gabbe & Angelica.


Och så fick jag ett spel till wii:et. Som ni ser så står det 3+ och jag tror inte ens så små barn tycker att det är roligt. (Förlåt, otacksam som man är.) haha jag har försökt men nej!


- God morgon Lördag

God morgon!
Vaknade vid åtta ungefär (så himla störande att vakna tidigt när man är ledig!) så jag låg kvar i sängen och verkligen försökte sova. Och till slut så somnade jag tydligen. För vaknade igen vid halv elva.

Hade tänkt vakna till liv också, ser ut som att jag fortfarande sover (känner mig så också.!) sen ska jag åka hem till mamma och pappa innan vi ska åka vidare för att hjälpa till att bära massa möbler och grejer.

- Träningsvärk av att stå upp. Då är det illa.

Går inget bra för mig och mitt bloggande. Skrev ett inlägg när jag kom hem från jobbet men glömde publicera haha. Sen så försvann det när jag kom hem efter att ha varit och tittat på Rasmus och syrran när dom åkte skridskor.

Har i alla fall haft världens problem idag. Det började inatt när Julius puttade ner min telefon i golvet och började leka med den och sen i morse när jag skulle skriva ett meddelande så såg jag att det inte fanns något Å,Ä och Ö. Tänkte inte så mycket på det. Men när jag lite senare skulle skriva meddelande så blev det med kinestecken (eller efter att syrran fixat det fick jag reda på att det var japanska.) och det är ju inte så lätt att göra sig förståd på japanska i Sverige när man i stort sett bara kan det svenska språket. Men syrran fixade det som sagt och nu är det som vanligt igen.

Imorgon ska jag försöka lägga upp alla bilder som jag sagt, för nu är sladden återfunnen orkar bara inte nu.

ska även hjälpa syrran och Gabbe och flytta imorgon eller bära kartonger och möbler kan jag ju tänka mig. Störande att dom ska bo på översta våningen typ tre trappor (LÅÅÅÅNGA trappor..) för det finns ingen hiss. Hade känts mer lockande att hjälpa till om det funnits en hiss.. Lat (eller bekväm kanske man ska säga!) som man är.

Fick ju fan träningsvärk av att jobba idag. Eller det kanske bara är så att jag är galet trött i benen efter att ha varit uppe och gått i tio timmar (har endast suttit tjugo minuter och der var när jag åt mat.

Meningslöst inlägg, men var ju tvungen sen så ville jag skriva också., Men nu blir det sängen. Längtar redan.

- Morgon morgon

God morgon!
Har inte fått så mycket sömn som jag känner att jag skulle behöva. Vaknade vid halv tre och var hur pigg som helst, somnade om vid fem nångång och vaknade av väckarklockan vid nio och är helt förstörd. Men piggnar väl till under dagen. Får hoppas på att det blir full fart på jobbet så man inte har så mycket tid att tänka på att man är trött..

Han ju städa klart allting igår, så det känns ju skönt att man bara kan ta det lugnt nu på morgonen och titta på tv istället. :)

- Allt för idag.

Skrev ett inlägg i morse men tydligen så råkade jag radera det när jag skulle publicera eller något för det är helt borta. Internet har krånglat hela dagen vet inte vad som är fel, men nu fungerar det för stunden i alla fall.

Städat hela dagen så har ändå ingenting vettigt att skriva. Gabbe har varit här och hjälpt mig, hon är snäll hon. Sen blev det en snabbis till Mandy på dagen och en snabbis till Camilla efter att jag varit hos mamma och pappa och ätit middag.

Nu ska jag kolla klart på A shot att love with Tila Tequila sen blir det sängen. Är sjukt trött, har hvuudvärk och ont i öronen så det kanske är en ny förkylning på ingång. Hoppas på att det inte är det. Är så less på dessa förkylningar som aldrig ger med sig. Blir frisk ena dagen så kommer det någon ny bakterie dagen efter.. Jobbigt. Blir jobb i morgon i alla fall och på Lördag ska man väl vara snäll och hjälpa syrran och gabbe och bära kartonger eller nått..

God natt

- Inte groggy

Camilla hittade ett par skor som var bra. Och så påminde hon mig att jag glömt hämta en resväska till henne. Men få fixa det i morgon istället.

Imorgon ska jag även försöka hinna med en städning av lägenheten. kanske även hittar sladden till kameran då också. hade den igår men idag är den spårlöst försvunnen vet inte vart, skyller på Julius det är enklast så.

Trodde det här skulle bli en lugn kväll, tänkte att Julius skulle sova efter att ha varit nedsövd tidigare idag så kanske han skulle vara trött. Men inte då, så vild som han varit den senaste timmen har han inte varit sammanlagt under dom senaste två veckorna. haha han är helt vild..

Ska gå och lägga mig, blev ledig i morgon så ska passa på att sova ordentligt. Helt utvilad när man vaknar förstå vad härligt. Även fast jag antagligen kommer vakna klockan åtta bara för att jag har möjligheten att sova till klockan tolv om jag så skulle vilja.

Äsch - god natt!

- Julen är över för i år.

Camilla på ingång. Själv har jag precis kommit hem. Skönt att den här stressiga dagen är slut snart. Ska tillbringa resten av kvällen framför tvn med sällskap av Julius. Ska bara hjälpa Camilla att prova skor, som hon ska låna av mig om hon hittar på några som hon vill och kan ha.

Fick i alla fall lite julklappar idag också.. En jättefin kakburk, pengar, vantar och ja lägger upp lite bilder sen så får ni se själva.

- Blodigt..

Hejsan!
Precis hemkommen från veterinären. Har kastererat Julius. Plus att dom har plockat bort alla mjölktänder så han är alldeles blodig stackarn. Eftersom att han är lite groggy fortfarande så tänkte jag att han får vara blodig idag och så får jag tvätta av honom i morgon istället när han är tillbaka till verkligheten.

Gick upp vid nio halv tio ungefär, skyndade hem till mamma och pappa där jag och Gabbe skulle påbörja vårat bak av semlor. Han precis klart innan vi skulle åka till veterinären och nu sitter jag här. Ska vänta på att julius piggnar till lite mer sen ska jag åka tillbaka till mamma och pappa och hjälpa till med maten. Ikväll är det julfirande. haha några veckor försent men men det är som det är.

Nu ska jag platta håret i alla fall...

- Jag kommer sakna dig..

sitter och kollar på "A shot at love with Tila Tequila". Angelica och Gabbe har precis åkt hem så jag ska ta en dusch och gå och lägga mig. Blev en tidig morgon då jag skulle vakna och säga Hejdå till Ceasar, inte det lättaste. Han hade heller inte riktigt tid med mig då han tyckte att jag vaknade för tidigt mot vad jag brukar. Normalt brukar jag gå upp mellan nio och halv tio och i morse så var jag uppe vid sju. Katterna är lika morgontrötta som mig så det var inte det lättaste att väcka honom i morse.

Men när jag väl hittat på honom på hans egna ställe, som var under tvn i en hylla. Då var det bara att mysa så mycket det gick när han egentligen ville äta mat och inte förstod någonting av vad som skulle hända inom max en timme. Jag hade så dåligt samvete och tårarna rann hela tiden. Det värsta av allt var just att han inte förstod någonting, att han trodde att allting var som vanligt och jag visste hela tiden. Jag visste hela tiden att hans liv fanns i mina händer.

Det var inte ett lätt beslut, men samtidigt så kunde han inte må bra med tanke på allting som var runt omkring honom. Det kändes som att jag var den mest känslosammaste människa som fanns som klarade av att göra något liknande. Men visste samtidigt att det jag gjorde var det enda rätta.

Kommer sakna att vakna mitt i natten av att han leker med mina ögonfransar, att skälla på honom för att han petade ner alla saker som fanns på borden på golvet för att sedan leka med dom tills dom "försvinner" under soffan. Och att han bara han såg mig började skrika för att han ville ha vatten direkt ur vattenkranen i handfatet. Jag kommer sakna när jag sitter i soffan och han börjjar vässa klorna på mig och jag puttar bort honom och att han då gör ett nytt försök genom att smyga försiktigt. Och att han blev så glad över att jag klappade honom. Enkelt sagt jag kommer verkligen att sakna honom min lilla sötnos.

Trodde att det även skulle bli ett problem med Julius som aldrig varit ensam i hela sitt liv. Men med tiden så kommer han att få en ny kompis. Och vad jag märkt så har han inte märkt någonting av vad som hänt. Han ligger i soffan och njuter av lugnet medan jag sitter vid datorn och skriver, han ligger i handfatet medan jag duschar, han är ute och leker när jag röker och vad jag tror så verkar han mest glad över att ha fått mig "för sig själv".

Tror i alla fall att allt kommer bli bättre.

Vila i frid min prins du har det mycket bättre där du är nu!

- & mer shopping

Här är resten av det jag beställde, var även lite mer grejer som jag inte tyckte om överhuvudtaget. Som jag tänker skicka tillbaka.


- Shopping

Köpte tre olika jackor, älskar trenchcoaten bara det att jag inte är säker på om beige verkligen är min färg eller inte. Får se hur det blir.



Köpte även lite annat som kommer i nästa inlägg, som kommer om en stund.


- Hos mor & far

Sitter hemma hos Mamma och Pappa, ska äta mat här eller jag fick ta med mig mat att bjuda på här. Ikväll händer det ingenting ska hem och umgås med min kära katt; Julius! Som för första gången i hela sitt liv får tillbringa några timmar för sig själv. Stackarn, men tror han klarar det galant.

Hämtat paket idag också med lite nya kläder inför våren och sommaren (visar dom senare.) alltid lika trevligt.

- igen & igen

Tittar på Kommisarie Späck (igen!) med Gabbe, lika rolig varje gång :)

- Min Misse!!! :'(





- Med tårar i ögonen

Inte min dag, låt mig sitta i min ensamhet och titta på tv och umgås med mina katter. Allting förändras och det inom en snar framtid. Vill att allting ska vara över nu. Bara man slipper vänta och tänka och fundera på om det man ska göra verkligen är rätt så skulle det vara mycket enklare. Imorgon är det över, hoppas på att det kommer kännas bättre efteråt. Tror inte det men tiden läker väl alla sår.

Varför?

- Spontaninköp - igen!

Blev till att jobba idag, men endast i typ 35 minuter. haha. Åkte dit och började dagen i väntan på ny arbetskraft. Och han kom så jag åkte till mamma och pappa för att äta frukost och sen vidare till Uppsala och Ikea med Gabbe, för att köpa ett nytt soffbord. Fanns det? Nej det var slutsålt och det fanns inget annat som jag fastnade för heller. Finns ett jättejättefint bord som jag verkligen vill ha men det finns inte i vitt och jag vill ha ett vitt och det stör mig då Ikea alltid har allting i vitt men inte just det som jag verkligen vill ha.

Så det blev inget av med det och inget annat heller för varken min eller Gabbes del. Så vi åkte vidare till Jysk där Gabbe skulle ha två stolar som hon dessutom köpte. Sen blev det Media Markt och så hittade jag en tv. Aldrig fel tänkte jag och slog till. Så nu har man ny tv istället. Så nu är det bara att fortsätta spara och så kommer det med tiden bli som jag vill ha.

Dom hade jättefina barbord på Jysk (men som vanligt inte i rätt färg, vill ju fortfarande ha vitt..) som var jättebilliga. Ett bord och två stolar för 2500 kronor och sen fanns det ett annat och fint men inte lika fina stolar men det kostade 1500 kronor för ett bord och två stolar. Älskar när det är billigt... :)



Inte bästa bilden kanske, men det är en bild i alla fall :)


- Håller tummarna

God morgon!
Vaknade halv nio helt av mig själv. Känns inte bra att gå upp så tidigt, men så hörde jag att det regnade ute så blev nyfiken att kolla hur mycket snö det har minskat (det var min enda tanke.) men istället så hade det snöat först i natt och sen regnat så det har inte minskat någon snö. Men fortsätter det så här i dag och kanske några dagar till så lär det ju minska.

Nu ska jag vänta på beskedet om jag ska jobba eller inte. Håller tummarna.

- Som ett barn

Jag vet inte om jag är så pass trött så jag blir pigg (som ett barn som gör allt för att inte vara still för att då finns möjligheten att man somnar!) eller om jag är pigg. Normalt sett så brukar jag inte vara pigg den här tiden.

Kan vara för att jag verkligen vill vara ledig i morgon och är inställd på det på något konstigt sett. Men samtidigt så känner jag någonstans inom mig att jag kommer få jobba i morgon också och då kommer jag bli galen. Vill verkligen vara ledig imorgon.

- Vad händer?

Dålig uppdatering idag, på grund av jobbet och att jag lyckades försova mig i morse. han med allt utom att sitta vid datan så tur var väl det i alla fall.

Morgondagen är oplanerad eller egentligen inte det finns två alternativ - det första är att jobba !! Det andra är att åka till Ikea med Gabbe och fira pappa som fyller år på tisdag. Inte för att det kommer bli så skoj då han ligger på soffan med ryggskott eller något annat som gör att han inte kan resa på sig.

Men det är ju inget val som jag väljer, eller jo jag kan välja att jobba men det vill jag inte. Får reda på i morgonbitti om jag ska jobba eller inte. Störande att man inte kan göra något idag på grund av att man inte vet vad som händer imorgon. aja det är sånt som kallas livet.

- Kanske blir bättre av att vara för mig själv??!

Den här dagen är inte på min sida allting är fel är less på allting. Vill bara sätta mig i soffan under en filt och gråta. Vet inte vad fan man ska göra? Vill bara att allting ska bli bra, att alla problem löser sig ut av sig självt. Så man slipper tänka och fundera på allting.

Men vad blir bättre av det? Ingenting, kanske mår man bättre av att tycka synd om sig själv en stund, vem vet? Men jag tror inte på det!

- Ny tvättmaskin kanske??!

Plockade ur tvättmaskinen igårkväll. Tog alla kläder (arbetströjor!) i en klump och gick till sovrummet där torkställningen finns. Tar upp första tröjan för att hänga och ser ett sjukt stort hål mitt på magen av tröjan. Jaha, aja det är väl som det är tänkte jag slängde den i soporna och tog upp nästa tröja hängde, och så nästa och då var det ett ännu större hål vid halsen och över ena axeln. FAAAN! Då blev jag förbannad, har bara fyra arbetströjor och nu gick två åt helvete.

Beställde tre nya häromdagen för att jag normalt brukar ha en tiotal för att jag ska slippa tvätta varannan dag. Men hade fyllt i fem stycken men ändrade för jag tänkte att jag hade ju redan fyra så det kanske räcker med tre nya. ÅÅHH fan va irriterande, säkert att man vill tvätta andra kläder i maskinen efter det här då. Inte för att jag har sjukt dyra kläder, men det känns inte som att jag vill riskera att ha sönder dom i alla fall.

Får se vad som händer och sker.

- Min Ceasar..



Tror jag har bestämt mig (är 90% säker). har pratat med alla som jag måste prata med och fått okej från alla håll. Inte världens lättaste att bestämma sig för något som egentligen inte alls handlar om mig. Men det är mina känslor som sätter stopp för det hela. Han mår mycket bättre i någon annan värld där. Istället för här.

Största problem är att han inte mår dåligt (eller vad vet jag?) han visar det i vilket fall inte för mig. Men samtidigt så vet jag att han inte är frisk efter alla dessa "fynd" som jag hittar dagligen.

Varför måste det vara så här för? ÅÅh blir galen av att vänta, men samtidigt så vill jag vänta. Har inget val egentligen det vet jag innerst inne, men ändå så drar jag ut på det! Sätta punkt och må bra av tanken att det blir bättre för alla parter!

- Ord för ord

Trött Röka Duscha Sova
Vakna Jobba Sova
Vakna Jobba Sova
LEDIG!!


- mandy & jag

Sängen är färdigbyggd.
Mycket enklare än vad vi trodde så vi är redan färdiga..
Underbart att ha någonstans att sova.
Till och med satt i sängkläder, nytt rekord på att bygga säng kanske - vem vet?



- På ingång

Precis hemkommen från ännu en arbetsdag. Blev en snabbis till Camilla efter jobbet på en cigarett (eller två egentligen!!) och så pratade vi om massa skit som hänt sen sist vi träffades, som var förra året. haha svårt att få allting att gå ihop så man hinner träffa alla man vill hinna med att träffa. Eftersom att alla jobbar så som dom gör.

Aja, snart kommer
Mandy och då ska vi påbörja bygget av min nya sänggavel. Eller påbörja det ska bli färdigt idag så jag har någonstans att sova. Nu kom hon hörs senare.

- Jobbar

Börjar se ett slut på den här jobbperioden. Bara idag (torsdag.) fredag, lördag (kanske söndag.) och måndag kvar. Sjukt trött, längtar efter sovmorgon. Även fast jag har en tendens att vakna tidigt i alla fall men då får jag i alla fall vakna av mig själv istället för att bli väckt av klockan.

Nästa vecka börjar väl nästa "långpass". Men bara kanske, vet inte om jag vill det eller inte. Antingen blir det då, nästa vecka alltså eller så blir det i februari eller nångång. Så egentligen spelar det inte nån större roll.

Men en sak i taget.

- Tillbakaflyttad

Har tillbringat kvällen med sällskap av rasmmus, Gabbe och syrran. Var sjukt hungrig så övertalade dom (var inte så värst svårt!) att åka och hämta mat någonstans. Blev Filé oscar för min del. vet inte varför för jag blir lika irriterad varje gång, för att dom inte har fläskfilé på den fast det står att det är det. Eller inte irriterad, för det är ganska gott i alla fall men jag anser inte att det priset som dom tar är värt maten. Men men får skylla mig själv eftersom att jag gör samma misstag varenda gång.

I alla fall som kom syrran och Gabbe hit igår eller dom flyttade hit igår. Till mamma och pappa. Dom var och kollade på lägenhet idag så nu ska dom väl flytta vidare (inom Tierps kommun den här gången..) inom en snar framtid.


- SNÖÖ!!

God morgon. Härligt att vakna innan klockan ringer. Men inte lika härligt att kliva upp ur sängen och se att det snöar för fullt och antagligen har gjort det ett tag med tanke på hur mycket snö det har kommit sen igårkväll. Jag som hade hoppats på en vecka utan ny snö i alla fall. Men men det är som det är, bara gå ut en stund tidigare och leta efter bilen som ska finnas under all snö någonstans. Underbart!!

Resten av dagen tillbringas som vanligt på jobbet.

- Vår- & sommarnytt till garderoben

Skulle beställa nya arbetströjor, och kunde inte låta bli att kolla runt om det fanns något annat roligt till våren/sommaren. Och nu är jag en aning fattigare. Men det fanns sjukt mycket fint. Får se när jag får hem det om det är något att ha, när man beställer kläder så har det ju en tendens att se mycket bättre ut på bilden i katalogen/internet än vad det gör i verkligheten - bara vänta och se .

Fick reda på idag att det blir en massa extra arbete den här månaden. Trodde att det bara var den här veckan som jag skulle jobba alla dagar. men fick reda på att jag blir ledig på tisdag och onsdag sen blir det åtta dagar (åttio timmar.) i rad igen. Får se om jag orkar. Finns en massa annat som jag också skulle behöva göra. Åka till veterinären med katten t.ex. Men det behövs ju jämt så det var ju ingen nyhet och det är ju inte jättebråttom så det får vänta till nästa vecka. Om inte mamma vill vara snäll och ställa upp.

Nu blir det en dusch och sen blir det sängen för min del.

- Morötter?



Jag hatar varma morötter i alla former.
Och tycker att någon borde fixa wokgrönsaker (Classic!!) utan morötter,
så jag slipper stå och sortera varenda gång jag vill ha wok.


- Lugnt som vanligt.

Lagar mat och kollar Spårlöst... och slåss med katterna.
Dom vet inte vad dom vill så går runt och skriker. Vill inte vara ute, egentligen inte inne heller, vill inte äta, vill inte sova, vill inte leka - beslutsångest..

Mer än så verkar det inte hända.

- Beckham



Vet inte hur efter jag är egentligen, men dom ska tydligen ha barn igen!!


- Solen lyser, himlen är blå!

God morgon!
Jobba idag med, hela veckan ska jag jobba. Känns inte bra att det är en hel vecka kvar. Inte för att jag harr planer på att hitta på något annat men skulle vilja  vara ledig en dag så man får lite ny kraft. Blåser storm ute, men det gör ingenting. Vaknade av att jag fick solen i ögonen. Och det här ska väl vara första gången som jag inte blir irriterad över det. Eftersom att man inte ser solen varje dag så var det ganska skönt.

Katterna är helt vilda och ska vara ute, dom som aldrig brukar vilja gå ut. Så det är ju positivt att dom gör av med sin energi ute istället för inne då dom har en tendens att riva ner allting i fönstrena och på bordet.

Ska göra lite nödvändiga saker innan jobbet. så hörs i kväll i stället.

- Två onda ting

hemma igen efter en arbetsdag. Åkte en sväng till Farmor efteråt, var ju ett tag sen man träffade henne. Känns skönt att helgen är över. Sjukt mycket folk varenda dag och jag är helt slut i benen. Så i morgon (brukar vara lugnt på måndagar..) så kan man vila upp sig lite på jobbet. Bara göra det mest nödvändiga.

Irriterad över att det bara är skit på tv, valde mellan två onda ting - Legally blonde 2 och Wedding daze och det blev det senare. Men först ska jag kolla lite bloggar, inte jag ska koncentrera mig på tvn.

- Judit & Judit

Bästa reklamen ever.


- Tappade huvudet

God morgon, eller vad man ska kalla del. Vaknade vid åtta av att katterna rensade fönstret i köket. Hade två porslinsänglar, en bröt vingen för nån månad sen och den andra tappade huvudet i morse - otur! Så det var bara att kliva upp och försöka rädda sakerna som var kvar. Och det lyckades jag med för det var inget annat som gick sönder, tror jag! Inte vad jag hittat i alla fall.

Gick ut och rökte och såg att snön har smält bort ganska bra inatt vilket fick mig på mycket bättre humör, jag hatar snö! Blev väldigt glad när jag såg att jag inte behöver skotta fram bilen och skrapa rutor osv. Bara hoppas på att det håller i sig, men det kan jag ju inte tänka mig eftersom att det bara är januari ännu. Hinner nog bli en massa mera snö innan den här vintern är över. Äsch får se man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag göra mig klar så jag kan åka och jobba igen. Mindre roligt!!

- John Tucker

Tittat på John Tucker must die.
Nu blir det sängen.
Illamåendet har släppt till slut så nu kan man sova "ifred".


- Störande

Störande: Att det är reklam på alla radiokanaler samtidigt..


- Mår dåligt

Hemma igen efter en arbetsdag. Sjukt mycket folk, och därmed jävligt mycket att göra. Försöker stressa ner (eller vad det heter!?!) så jag kanske slutar må illa snart. Har ju börjat med det på den senaste tiden, när jag har varit stressad och sen börjar lugna ner mig igen så mår jag illa. Men det går väl över snart.

Kvällen kommer som vanligt (när jag har jobbat.) tillbringas framför tvn, idag vid "Fångarna på fortet" och sen nån film om det går någon bra.

- Annorlunda löfte

Jag har ju ett lite underligt löfte (nyårslöfte???!! eller vad man ska kalla det..) som går ut på att jag inte ska handla mat på hela januari. Det är någon idé som jag har fått som jag har trott stenhårt på att det ska gå igenom. Men nu eller igårkväll så började jag känna att det nog inte kommer fungera i alla fall..

Okej att jag jobbar 20 av 31 möjliga dagar i januari (minst!) och dom dagarna jag jobbar så äter jag aldrig hemma. Och när jag är ledig så brukar jag inte äta hemma, dom dagarna brukar jag åka till mamma och pappa och tigga mat. Smart som jag är! Men det finns mat i frysen här hemma och i skafferiet så tror i vilket fall inte att jag lär svälta ihjäl.

MEN... jag kommer dö av törst om jag nu ska följa mitt löfte till punkt och pricka. Vattnet i kranen här smakar så himla illa, smakar järn så det dricker jag inte. Så för tillfället så dricka jag mest C-vitamin. Men det får man ju bara dricka ett glas om dagen. Är ingen stor beundrare av saft och läsken är slut, vilket jag heller inte är något stort fan av. Det är vatten jag vill ha. Och miljövänlig som jag är så köper ju jag vanligt vatten på flaska. Men det är slut.

I-landsproblem kan jag lova. Just det anledningen till det här är att jag tror att jag ska kunna spara massa pengar på det här viset. För då kan man storhandla i början av februari istället när kylen, frysen och skafferiet ekar tomt..

Jag är smart jag vet :)

- Jag ramlade nog.

God morgon. Vaknade med ett ryck, ramlade väl ner för ett stup eller något i sömnen. Ingen härlig känsla och inget skönt sätt att vakna på.

Rasmus kom hit igårkväll, så satt och kollade trailers på internet med honom tills jag tröttnade och kastade ut honom. Kom ju på att klockan nästan var halv tolv och då behöver/måste jag sova om jag överhuvudtaget ska orka kliva upp ur sängen dagen efter.

Men det är samma varje morgon, galet trött. Och det känns som att man skulle behöva fem sex timmars sömn till. Men bara man har vaknat till liv litegrann så är man ju pigg.

Nu blir det att hänga tvätt så att tvätthögen minskar något. Sen blir det till att jobba idag igen.

- Nyttigt att äta jord?

Någon som har ett bra tips på hur man får en katt att sluta äta jord?
Han ligger på fönsterbrädan med huvudet i en blomkruka och käkar för fullt. Kan inte vara nyttigt.

- Let´s dance

hej hej!!

Blev inte som planerat i morse, gick upp någorlunda tidigt för att hinna med massa grejer innan jag skulle åka och jobba, hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen, skotta fram bilen etc etc. Men allting tog längre tid än vad jag hade tänkt så han inte skriva något inlägg här. men men så kan det bli ibland..

Nu ska jag tillbringa fredagskvällen framför Let´s dance tillsammans med katterna.

- Reklampaus

Helt värdelös dag, har inte gjort ett skit känns det som. Tankat bilen och bytt sängkläder. Och smart som jag är så stoppade jag täcket i tvättmaskinen utan att tänka, det är ju lika blött nu med så får hitta på en pläd eller nått inatt och hoppas på att täcket är torrt i morgonkväll i stället.

Har ätit mat så jag mår dåligt. Innan var jag så jävla hungrig så jag mådde dåligt. Och efter, så mätt så jag mår dåligt. Vet inte vilket som är bäst egentligen.

Nu är reklampausen över.

- Fortsättningen på Göta kanal


- Rastlös

Jag är rastlös. Skulle behöva tanka bilen men vet inte om jag orkar. Dåliga kombination av att vara rastlös och inte vilja göra något. Är less på att titta på tv. Men Vad ska jag göra. Byta sängkläder när tvättmaskinen är färdig.. ÅÅh, helt less. Vad fan ska man hitta på?

- Snoozade

Glömde stänga av alarmet på telefonen så den började ringa för fullt vid halv åtta i morse. Och istället för att stänga av det så snoozade jag fram till klockan tio. Inte så att man blir piggare ut av det i alla fall. För satan vad trött jag är nu. Återkommer..


- Årskrönika

Blir till att kolla på Göta kanal 3 i morgon.
Nu tittar jag på Filip & Fredriks Årskrönika.
Sen blir det en dusch innan sängen.


- Göta kanal 2



Nu blir det film!


- Så saknad

Jag har hittat min dvddosa. Förstår inte riktigt hur den har kommit dit men den låg i alla fall i skafferiet på golvet i hörnet. Underligt, inte direkt nått ställe som jag lagt den på i alla fall. Men nu är jag glad att den är tillbaka i alla fall. Så kanske man kan titta på film om känner för det någon dag.

- Fäärdig







Så nu är som sagt allting färdigstädat.
Maten står i ugnen och väntar på att bli färdig.
Och jag är rastlös och hungrig. Bara att hitta på något medan man väntar..

- Hos mamma & pappa

Åkte hem till mamma och pappa för att jag skulle prata med mamma. Trodde klockan var fem och att hon var hemma. Men klockan var ju bara fyra (när jag kom hit.) så det är bara att sätta sig och vänta på att hon ska komma hem, borde ju komma snart. Kom ju även hit för att tigga mat, snäll som jag är! Men sen så berättade pappa att dom var bortbjudna på mat så då lär ju jag bli utan. Får väl titta om jag hittar något hemma i alla fall. Eller så skiter jag helt enkelt i det. Ta ett äpple eller nått.

Har städat klart lägenheten, bytt gardiner och plockat bort alla julsaker. Okej, jag hade typ julgardiner i köket (eller det var inte julgardiner egentligen, men jag låtsas att det är det.), fyra prydnadstomtar och sen två julstjärnor. Tycker inte om att ha hundratals med tomtar ståendes lite överallt så det får duga. Blir kanske bättre nästa år, får se.

- Vaknade i onödan.

Gick upp tidigt i morse, halv åtta för att vara exakt (och ja, det är tidigt för mig. Väldigt tidigt!!). I alla fall så ställde jag klockan för att jag skulle ringa veterinären. Och inte ett dugg irriterande att få höra att dom är lediga till på måndag och att det går bra att prata in på telefonsvararen för att få en tid till nästa vecka. Ännu mer irriterande att jag jobbar sju av sju möjliga dagar nästa vecka och inte har möjligheten att åka dit nästa vecka. Och det är anledningen till att jag vill åka den här veckan. Bara försöka övertala mamma att åka istället.

Så nu har jag alltså gått upp tidigt helt i onödan. Fast egentligen spelar det ingen roll för jag är inge trött, i alla fall inte för stunden.

Så ska väl försöka ta tillvara på dagen med att städa som jag gör varenda gång jag är ledig. Alltid lika roligt, men det är ju något som man måste göra. Får se hur det går. Om jag tar mig ork till att börja.

- Har besök.



Jag har besök; Rasmus! Han försökte laga mat, luktade som att han tände eld på hela spisen. Förstår inte riktigt vad han höll på med. Men tydligen så blev det gott för han blev mätt. Själv så hade jag redan ätit mat så jag slapp hans utsökta måltid.


- Pojkarna i mitt liv.



Har för mig att den filmen är bra, så jag ger den en chans.
Finns ju ändå inget bra på tv.


- Nyårslöften

Tänkte på det här med nyårslöften. Varför har man dom egentligen? och Varför skaffar man dom på nyårsaftonen, ofta jag håller ett löfte bättre bara för att det blir ett nytt år? Skulle inte tro det. Är nog ett ganska starkt bevis på att det inte fungerar. Själv har jag haft samma löfte år ut och år in dom senaste fem sex åren - att sluta röka. Men det fungerade inte jag har inte viljan. Men det spelar ingen roll, det konstiga i det hela är varför jag återtar samma löfte år efter år när jag redan vet att jag inte klarar av det?

Årets nyårslöfte är därför inte att sluta röka, för det kommer jag ändå inte göra på grund av något löfte jag gett till mig själv. Istället så tror jag att det kommer en dag då jag inser att jag inte ska röka något mer och att jag får viljan och orken att sluta röka.

Årets nyårslöfte är istället pengar, ekonomi, sparande. Jag ska börja spara pengar till saker som jag vill ha eller göra istället för att spontanhandla massa skit som jag bara mår bra av för stunden. Göra något vettigt av allting istället. Betala av skulderna till mamma och pappa. Fast skulderna lär jag ju betala av vare sig jag har något löfte eller inte.

Bara hålla tummarna att det blir som jag vill. Själv då, har du något nyårslöfte?

- Grattis till morfar

Just det, idag fyller Morfar år.
Grattis till honom.
Blir väl till att gratta ikväll eller i morgon.
Det återstår att se.

- X-effect



Sitter och kollar på X-effect på MTV. Ska alldeles strax gå och lägga mig.
Ska ju som sagt upp och jobba i morgon med.


- Rea på Ikea


Bordet jag vill ha från IKEA kostar 499 kronor nu. Ordinarie pris 799 kronor. Kanske ska slå till innan rean är över (den 23 januari!!!!) Kan ju spara pengar på det sättet.. Men var ska jag göra av bordet jag redan har?

- Spårlöst

Kollar på tv; Spårlöst! Jobbat hela dagen, och det känns i kroppen att man inte jobbat ordentligt på länge, är helt slut. Jobba i morgon också sen så är jag ledig två dagar innan jag börjar arbeta ordentligt; vilket menas från och med fredag den här veckan till söndag nästa vecka (eller möjligtvis Lördag!)..

Återkommer.

- Nyårsafton

Blev inte så många bilder från nyårskvällen. Men dom få som blev och som är något att visa (som föreställer något överhuvudtaget) kan jag visa, enjoy:
















- Klargörande.

God morgon. Helt trött, känner hur ögonen värker. Jag behöver sova! Men istället ska jag vara duktig och åka och jobba. Först ska jag bara hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen om jag hinner.

Kollade på "Kommissarie Späck" igår tillsammans med Rasmus. Så extremt låg humor så filmen nästan blev bra. Men när vi skulle kolla på den så insåg vi att fjärrkontrollen till dvdn var (läs:är!) borta. Kollade överallt; i soffan, under soffan, ja, Rasmus kollade till och med i kylskåpet vad den nu skulle göra där men fick ju i alla fall ett klargörande att den inte var det. Förstår inte hur den kan vara så mycket borta. Normalt så brukar katten ta den och gömma den under soffan eller bordet men inte den här gången, den här gången har han gått ett steg längre.

Äsch nu väntar tvätten...

- Hände ingenting i alla fall

Jag som skulle hitta på något idag. Gick inget bra, även fast jag inte borde kunna vara trött så känns det som att jag lider av exrem sömnbrist. Har sovit 9 timmar i natt så kan ju inte klaga på att hjag sovit för lite och inte för mycket heller eftersom att det är vad jag brukar sova per natt ungefär.

Så det är bara fortsätta att sitta framför tvn och vänta på att klockan blir lite mer så man kan gå och lägga sig.

Här är bilder på Mandys hår sen nyårsafton.


- God morgon

God morgon. Sov inte lika länge idag som igår, men en aning för länge mot vad jag hade tänkt i alla fall. Men istället så är det bara att hitta på något, är så less på att sitta hemma framför tvn. Men vet fortfarande inte vad.

- Allt från mig.

Kolla klart på filmen på tvn; Paradiset sen blir det sängen. Försöka gå upp i någorlunda bra tid i morgon. Orkar inte med en sånn här dag till. Så i morgon måste jag sysselsätta mig men vet inte med vad, bara att tänka ut något bra!

Det var allt för mig för idag, skulle jag tro i alla fall :) GOD NATT!!

- Drömmer

Jag behöver pengar, en vinst på någon lott kanske.
Så jag kan få fixa vardagsrummet så som jag vill ha det.
Men kan ju börja med att drömma.



Men nu blir det Fångarna på fortet och mat som precis blivit färdig.




- Black eyed peas



- Kombinerad måltid

Gårdagen var skoj. Lite seg början med inte allt för god mat som vi hade beställt. Gick helt klart att äta men var absolut inte värt priset anser jag (och tror att jag får medhåll på den punkten..).

Dagen har tillbringats framför tvn med två trötta katter som inte har gått att få kontakt med på hela dagen. Och nu när jag börjat vakna till liv så ska jag sätta igång med en kombinerad; frukost, lunch och middag. Har bara lite beslutsångest om vad det ska bli. Det lär jag komma på nu.

- Första dagen på nya året.

Första dagen på nya året och.. jag har sovit bort halva dagen. Vaknade vid tio, satt mig framför tvn och vaknade igen vid två. Blir väl till att sitta inne hela dagen då jag inte känner för att skotta fram bilen och ta mig någonstans. Men kan vara ganska skönt det också.

Kollar man i köket så borde jag väl hålla mig hemma och städa lite också så att man kan se diskbänken i framtiden för nu är det fullt med grejer.

Men först så ska jag titta på tv tills jag tröttnar för jag är fortfarande så pass trött så jag inte orkar ta itu med köksarbetet.