Tisdag

Händer fortfarande inte så mycket för mig mer än att jag jobbar.

Igår satt jag i löshår på Elinor, och jag blir lika sugen själv varenda gång. Men mitt hår är kaos och behöver verkligen inte slitas mer med löshår + att jag vill inte ha löshår till sommaren, så jag avvaktar ett tag till:)


Nu ska jag försöka få tag på veterinären. Måste göra något åt Manfreds snorande/nysande..

Blodigt

När jag äntligen fick lite energi och skulle börja med alla "måsten" så skulle jag bara leka lite med Manfred först. 
Han bestämde sig för att han skulle ta mina ögonfransar och tar sats och attackerar, och flyger rakt in i min näsa. Vilket resulterar i världens smäll och näsblod. 
Så börjar det hela med en paus och väntar på att det ska sluta blöda.



Återfunnen

Vaknade första gången vid halv nio. Tog en snabb runda och ropade/letade efter Manfred. (Hittade inte på han.)
Gick hem och somnade om och tog ringa nummer två vid tolvtiden. Även denna gång utan framgång.

Men efter en halvtimme så kom en granne hit med honom. Då hade han hängt med henne både igår och idag. Tydligen helt döv är han också för jag har gått bara några meter ifrån honom och ropat:/

Men nu är han instängd hemma i alla fall. Och jag ska åka och jobba.

Manfred är försvunnen

...och så har hela den här helgen gått också. Ledig har jag varit också för den delen. Har inte gjort så speciellt mycket. Igår spenderade jag nästan hela dagen hos Ronja, Rasmus och Junia. Och idag har jag varit hos mamma och pappa och rensat i några timmar och sen har jag varit hos mandy, Henke och Isabel.

Sen sjutiden (då jag kom hem.) så har jag gått runt halva ullfors för att leta efter Manfred som är försvunnen. Har ropat och kollat alla dörrar som jag haft möjlighet att kolla i utan framgång. Så nu vet jag inte riktigt vart jag ska leta längre. Usch, stackars liten måste vara rädd och vilsen och hungrig för den delen:/

Löwengrip care & color

Har varit duktig och bytt sängkläder och grejat en massa här hemma. Börjar jobba vid 16, och annars har jag en tendens att fastna i soffan och bara vänta på att jag ska börja jobba.. Men nu är sovrummet dammat och fräscht förutom golvet. Men känns onödigt att dammsuga bara ett rum, så väntar till jag är färdig med städningen överallt..

Fick paket från Nordic feel i måndags och måste ju bara säga att Löwengrips care & color är det bästa som hänt mitt hår på väldigt länge . Haha blev sjukt stor skillnad:) så nu är jag fast!!




Älskar våren

Vaknade med ett ryck vid elva, utvilad också för den delen och det är ju aldrig fel:)

Plockade lite här hemma och sen åkte jag till mamma och pappa. Satt på sommardäcken på bilen så nu är det gjort, började regna precis när jag var färdig så jag tajmade det hela väldigt bra tycker jag.

Nu är jag hemma en sväng, ska tvätta en maskin och plocka i diskmaskinen innan jag ska åka och hämta mamma för att åka till Valbo så jag kan köpa nya byxor till jobbet.


Blommar för fullt:)

God natt

Fick jobba lite längre igår och därför fick jag börja senare idag, började 13 istället för 11. Riktigt skönt att få sova tills jag vaknar själv istället för att vakna av alarmet.

Imorgon är jag ledig. Ska försöka få på sommardäcken på bilen, ska bara hitta på någon som vill hjälpa mig lite.. Sen skulle hag behöva åka en sväng till Lindex också för att köpa nya leggings . Jobbar alltid i leggings och är i stort behov av nya och det ganska akut. Men får se vad och hur mycket jag hinner med imorgon. 
Vill ju även bara ta det lugnt och vara ledig.

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag kan vila upp mig lite:)

Shopping & bröllopspresent







Har shoppat en massa idag också, på internet. BARA nödvändiga saker.
Mitt hår är kaos, mer än kaos så jag ska vara snäll mot det och använda bra produkter istället för det jag använder för tillfället.

Har även beställt bröllopspresent till syrran och Elinor. Så nu får jag hålla tummarna att jag hinner få hem det. 
Har skjutit upp att beställa ganska länge av någon oförklarlig anledning och idag när jag beställde så såg jag att det var flera veckors leveranstid. Men det borde hinna om det inte uppstår några problem. 

Årets första..




Vart kvar hos mandy, Henke och Isabel till sju nångång. Tittade mest på tv, lekte lite med Isabel och så grillade vi, så jäkla gott. Första gången för i år för mig.

Kom hem, duschade och sen har jag tillbringat hela kvällen på soffan. Underbart med lediga dagar ibland:)

Imorgon ska jag med mamma och pappa till Uppsala och kolla på säng innan jag börjar jobba vid 16.

Torsdag

Dammsugit och letat kattleksaker halva dagen. Ingen större framgång, hittade bara 4 bollar. Finns säkert 15 stycken till. Men jag har ju dammsugit i alla fall så det är ju bra.

Nu sitter jag i soffan hos mandy och kollar på Solsidan.

(Lägger in bild på mina nya Absolut..)




Manfred och jag

Usch, hatar att kliva upp tidigare än vad jag tänkt och egentligen klarar av på morgonen. Mamma började ringa halv nio (min klocka stig på 10..) första gångerna så struntade jag i det men hon gav inte upp så var bara att ge med sig och svara.

Nu sitter jag i alla fall i soffan då jag inte lyckades somna om. Ska åka och jobba alldeles strax, satsar på att börja halv elva istället för elva så jag slipper stressa.




Tisdag känns som måndag

Jobbat 16-22 idag. Har varit jättelångt precis som jag trodde att det skulle vara. Så vi har storstädat i köket, det känns i armarna kan jag lova. Har även tvättat fönster då han som skulle komma och göra det verkade ha glömt bort att komma. Men två minuter efter vi var färdiga så skrev han ett sms och frågade om han kunde komma i morgon. Försent!!

Aja har jobbat varenda dag, därav den dåliga uppdateringen. I lördags var jag ledig men då var jag med jobbet på eckerö. Eller vi åkte eckerölinjen. Jag hat aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Låg mest på golvet och tyckte synd om mig själv annars så spydde jag mest. Haha lyckad resa - eller inte. 

Köpte i alla två nya Absolutflaskor till samlingen (visar dom sen..)

Imorgon är det jobb som gäller igen. Börjar vid elva sen vet jag inte alls hur länge jag jobbar men det visar sig. Är ledig på torsdag i alla fall och det ska bli galet skönt..

Ska försöka bli bättre på att uppdatera och att ta lite bilder. Men det här får duga för den här gången.

Han gjorde min dag

Idag på jobbet så var det en familj med bland annat en (ungefär) 8-årig son som var in och åt mat. När de hade ätit klart och pappan i familjen kom fram till kassan för att betala så kom sonen och mamman fram efter en stund. 
Mamman uppmanar då sonen att han ska säga till mig vad han ville säga, men han vågade inte riktigt. 
Efter att mamman tjatat på honom en stund så säger han; Jag tycker du har jättefint hår..

DET GJORDE MIN DAG!! så jäkla söt. Inte för att jag kan förstå varför han tyckte att mitt hår var så speciellt fint, med tanke på hur mycket jag gnäller och klagar på det.. Men så söt.

Nu blir det sängen, jobba 11.30-21 eller något sånt i morgon.. Så behöver väl några timmars sömn.. God natt

Black angus (burgare)

Jobbat 15.30-22. Var ganska lugnt, så har städat och fixat i baren inför imorgon då alkoholen ska upp på hyllorna igen.

Fick världens jäkla huvudvärk, som ett tryck bakom ögonen. Trodde jag skulle svimma ett tag, usch. Men nu har "den" förflyttat sig till bakhuvudet istället och det känns en aning bättre.

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Och hoppas på att jag mår bättre imorgon .


(Jag är sämst på att ta kort, det enda "nya" kortet jag hade var det här så det får duga😊)