- Fem minuter över

Dålig update idag då dagen bara har varit uppbyggt av stress, stress och åter en massa stress. Nu har jag däremot fem minuter över. Sitter hemma hos Axa och Tobbe i ullfors, jag och Axa har precis fixat ihop en potatisgratäng medan Tobbe har varit Discjockey, haha men han har inga bra låtar ett exempel, Bosson - One in a million, exempel nr två, exellence - need to no (vet inte om den heter så men dom sjunger så i refrängen och tredje och sista exemplet, Westlife - Uptown girl.

Men nu ska jag fortsätta dricka öl, och hoppas ni får en rolig kväll för det ska jag ha ;)

Hörs .

- Stress i lagom dos

Usch, vilken jobbig dag jag har haft! Eller egentligen så har det väl inte varit så extremt jobbigt men dagen har varit lång. Precis när vi stängt ner allting och börjat med städningen så kom det in massor med folk och beställde mat, vi antog att dom skulle ta hem maten så därför tillät vi det. Men när jag hade tagit betalt av alla så hämtar dom brickor, sallad och allt annat som dom skulle ha.. Jaha! Då var det bara att vänta på att dom skulle äta klart, prata, dricka kaffe, prata lite till och så dricka påtår och så var klockan kvart i nio - lagom irriterande. Imorgon slutar jag i alla fall tre, prick klockan tre (senast..) hinner inte allt som jag ska hinna med annars.

Ska i alla fall skynda mig hem, duscha och sen till Tierp och hämta mamma, handla och hem osv osv... Massa stress bara! Men det är härligt..

Nu ska jag i alla fall skynda mig till tv:n så jag inte missar reprisen också av Andra avenyn när det är säsongsavslutning.

Ajja vi hörs i morgon istället, ska försöka hinna!!

- Regn, regn & regn

Ska alldeles strax börja fixa håret, så att jag kan cykla till jobbet färdig efteråt! Ett problem, det regnar. Är inte det skönaste vädret att cykla i. Får hoppas på att det håller sig till den nivån det ligger på just nu, varvar mellan att dugga och inte regna alls. Skulle vara lite jobbigt om det börjar spöregna efter halva vägen så man är helt dyngsur när man kommer fram..

Men men har inte tid med det här längre - hörs senare .

- heldag idag

hemma, blev en heldag med Camilla. Endast en paus för middagen.. En promenad i vinerstormarna blev det också, höll på att frysa ihjäl den sista kilometern, när det var öppet fält och jag gick i t-shirt. Men överlevde gjorde jag ju i alla fall som ni kanske märkt!!

Fick trådlösa internet idag och blev skapligt irriterad att det inte går att installera på Nya "lilla" datorn utan jag får ha det på den stora datorn istället, men ska kolla runt lite mer angående det där. Så får jag se hur det blir med det sen i framtiden. Installera lite smått och gott på "minin" så att det går att ha trådlösa på den istället. Var ju lixom det som var meningen från början!!

Nu är det i alla fall dax för sängen för min del, så jag orkar med morgondagen. Har ju haft fullt upp idag så känner att jag är en aning trött :)

Hörs i morgon.

- Hos Camilla & tjatar

Sitter hemma hos Camilla, har varit in till Tierp och handlat lite smått på systemet, hälsokost och Apoteket. Blev även årets första mjukglass, var inte något godare i år än något annat år. Bättre med vanlig hederlig GB-glass, i alla fall om jag måste välja!

Sitter och tjatar på Camilla att vi ska spela Mario kart men hon tyckte det lät mer roande att baka..

Nu ska jag i alla fall fortsätta tjata :)

Hörs .

- Polisen & jag

Hemma, blev en promenad med Camilla och Ylva (Camillas mamma..) efter jobbet. Skönt!! Nu ska jag bara kolla runt lite här sen ska jag gå och lägga mig och kolla på Big brother (hoppas på att det går idag bara!!)

Imorse när jag cyklade till jobbet blev jag stoppad av polisen, haha vilka tråkiga människor har dom ingenting bättre för sig än att stoppa cyklister för att dom cyklar på fel sida vägen. Skulle jag ha cyklat på rätt sida så hade jag blivit mosad av en traktor..

Polisen: Vet du om att du cyklar på fel sida vägen?
Jag: Ja, det gör jag!
Polisen: Men varför gör du det då?
Jag: Kanske för att det är en traktor som kör i samma fart som jag cyklar fast på "rätt" sida vägen, så cyklar jag där så förstör jag bara för honom.
Polisen: Jaha, du tänker så! Ja, men du får ha en fortsatt trevlig dag i det fina vädret då!!

Haha, fan vad jag skratta efteråt! Jättespydig i första meningarna hon sa men det gick över mot slutet :)

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar innan jag ska till sängen . hörs i morgon !

- Löshår eller inte löshår det är frågan

Hårinpackningen hjälpte inte så värst mycket, har dreadsliknande tovor i topparna och det är ett rent helvete att försöka trassla ut, men jag ger fan inte upp . haha

Sitter och kollar på söndagsparty med Filip och Fredrik. Roliga dom där två!! fast nu är det reklampaus och därför gick jag hit. Men samtidigt så försöker jag borsta och trassal ur håret. Men det går som det går, tappar inga hela slingor av löshåret utan hela tussar med hår istället. Haha tur att jag har löshår för annars hade jag varit flintskallig innan kvällen var slut. Fast i och för sig hade jag inte haft löshåret så hade jag inte haft dom här problemen heller .. Äsch bara kämpa på!

Nu ska jag i alla fall sätta mig i sängen, borsta håret och kolla på Filip & Fredrik..

Hörs i morgon .

- Mitt hår är jobbigt

Så nu har jag ätit, är mätt och belåten .. Och nu väntar duschen, funderar på att leta upp min hårinpackning först och prova och se om håret blir bättre av det eller om det är lika dåligt i alla fall.. Börjar ledsna, varje gång jag tvättat håret så får jag sitta en till en och en halv timme bara för att borsta ut alla tovor som jag får i topparna.

Ikväll verkar det i alla fall som att det kommer bli lugnt, får se planerna har ju en tendens att ändras väldigt fort men än så länge ser det lugnt ut i alla fall.. Är ju jobb i morgon också så ska väl inte göra något allt för ansträngande .

Men vi hörs .

- Lite fort sådär

Sitter ute (hade varit skönare om det hade varit sol och vindstilla..) och väntar på att grillen ska bli färdig för att grilla. Är sjukt hungrig men det kan nog bero på att jag inte hunnit med att äta något sen frukosten halv åtta imorse. Mamma väckte mig så var bara att kliva upp, klä på sig och ställa sig "givakt". haha inte riktigt men men.

Nu ska jag i alla fall lägga på köttet på grillen - hörs senare .

- Illa tvungen

Hemma, åkte en snabbis till Hemköp efter jobbet för att fixa frukost. Efter det blev det en tripp till Ullfors för att hälsa på Axa och få henne på bättre humör, och hon var ju inte arg när jag åkte hem i alla fall så jag lyckades med mitt uppdrag . haha

Nu händer det inte så mycket mer idag, borsta håret och fläta sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon är det fullt upp hela dagen, då jag är illa tvungen att hjälpa mamma och pappa hela dagen.. haha

Hörs i morgon . god natt

- Löningshelg

Det stör mig att vädret är så fint som det är idag och jag ska jobba. När jag slutar så har ju solen hunnit gått ner, eller nästan i alla fall (antar att den gjort det vid åtta, halv nio..).. Men istället så får jag hoppas på samma fina väder imorgon då jag är ledig. Även fast hela dagen är uppbokad, eller mamma och pappa har bokat mig. Dom behövde tydligen hjälp så det är väl bara att vara snäll och ställa upp ..

Hoppas bara på att det kommer vara mycket folk idag så att dagen går fort. Annars är det bara jobbigt, tur att det är löningshelg i alla fall. Brukar vara många som inte orkar laga mat då :P

Nu ska jag borsta håret - hörs .

- Två dagar efter

Ligger i sängen och kollar på Singin bee, så pinsamma. Fattar inte att folk kan ställa upp när domm inte kan sjunga, jag kan inte heller sjunga men inte fan skulle jag ställa upp och sjunga inför hela svenska folket. haha fast dom har ju i alla fall chansen att vinna pengar.

Träningsvärken fortsätter i alla fall, fast idag är det i armarna (igår var det benen..) fattar inte att jag kan få träningsvärken i armarna två dagar efteråt.. Blir ingen mer träning med Camilla den här veckan så får satsa på promenader för mig själv eller något istället.

Jobb i morgon också sen är jag ledig söndag, hatar att jobba helger. Men samtidigt så är det bättre än att jobba i veckorna eftersom att det är folk typ hela tiden så man har något att göra.

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig. Funderar på att åka och handla imorgon innan jag börjar jobba eftersom att jag inte har någon frukost..

Men men god natt

- En helt perfekt dag, tack!

Dagen är slut för min del. Ska borsta tänderna och håret sen är det sängen som gäller. 

Har tröttnat på löshåret också då det börjar bli massa tovor och det är sjukt jobbigt att reda ut dom. Men bara att kämpa på och hoppas på att det inte blir värre än vad det redan är.

Imorgon är det jobb som gäller, är helt emot det - mår piss! Vill blir helt frisk nu, känns som att det var år och dár sen man mådde 100 % bra, inte hade ont någonstans och inte fanns något att klaga och gnälla över. Sånna dagar finns inte i mitt liv längre och sist jag var med om en var väl när jag var runt tio kanske, jag vet inte (?) men länge sen var det i alla fall det är ett som är säkert..

Nu är det i alla fall tandborstning som ligger överst på min lista..

Hörs i morgon god natt

- Uppskjutet

Städningen är i stort sett färdig, dammsugningen är kvar men den orkar jag inte med så den blir som vanligt uppskjuten.. Men ska i alla fall dammsuga innan veckan är slut - löfte!!

vet inte vad jag ska göra, har tråkigt. Men kan inte fråga någon om något tips, i alla fall inte mamma (bara hon hemma..) för inser hon att jag inte har något att göra så blir det ett jävla liv för att jag inte dammsuger.. Men det är jobbigt. Ska sätta mig framför tv:n och försöka borsta ut mitt hår så jag kan duscha utan problem med tovor efteråt ..

Nu ropar syster - hörs .

- Bara till dig..

... Gabriella Anna Maria Niklasdotter Sjöström. (Ditt namn enligt syrran i alla fall..)

Här är bilden du ville ha :)



.. själv ska jag fortsätta med städningen...

- Orkar inte, vill inte.

Träningsvärk, trött . Massor att göra så det går inte riktigt ihop. Men funderar stort på att gå ut och sätta mig i solen någon timme istället för att städa. det är som vanligt när jag har städning "inplanerad på schemat". Fast det är väl bäst att försöka göra klart så mycket som möjligt .

Hörs ..

- Kvällsgöra

Ska alldeles strax hänga tvätt och sen blir det Big brother för min del halva natten. Känner mig slut i hela kroppen, på ett skönt sätt. hur länge sen som helst jag tränade något. men idag slog vi till på stort. Känner i armarna och benen att det gjorde lite nytta i alla fall.

Imorgon måste jag i alla fall ta tag i "det där" med städning, känns inte så lockande men vet att mitt rum är i stort behov ut av det så det är väl bara att kämpa på som vanligt. Men har ju i alla fall börjat en aning idag så det är i alla fall tjugo minuters mindre städning imorgon som jag har genomfört idag .. haha

Nu ska jag börja med tvätten .

Hörs imorgon - god natt..

En del har tusen skäl till varför de inte kan göra vad de vill göra,
när allt de behöver är ett skäl till varför de kan.

- databyte

Sitter och har "dötråkigt". Funderar starkt på att sätta mig vid andra datorn och lägga in och skriva ut lite kort som mamma ville ha. Men känner inte för nånting. Skulle behöva göra allt som jag skulle gjort idag men som inte har blivit av. Camilla slutar ju jobba snart i alla fall så då kommer hon ringa, får hoppas på en träning ikväll även fast om hon får för sig att göra något i träningsform så kommer hon att insistera på att gå ut och gå - igen. Och själv är jag inget sugen på de, men får se hur det blir

Nu är det i alla fall byte av dator .

Hörs senare

- Snabb update

Nu så har vi äntligen varit till Tierp och handlat, och som vanligt blev det mycket dyrare än vad man räknat med.

Nu ska jag börja städa undan lite och hoppas på att jag nästan i alla fall hinner färdigt idag ..

Hörs senare .

- Blev tre timmar senare

Det blev ingen morgonpromenad klockan sex i morse. Men väckt det blev jag i alla fall. Istället blev det en klockan nio. Så Camilla fick gå två varv idag med tre timmars mellanrum .

Har tusen saker som ska göras, och tänkte börja med att åka till Tierp och handla. Men då måste syrran med eftersom att det är hon som kör. Men hon hade tydligen andra planer för hon tog ut crossen (stavas??) och leker med den medan jag sitter och väntar. Så får väl börja med att starta en maskin med tvätt, så är det en mindre kvar sen.

Hörs .

- Panik så det skriker om det

Börjar känna lite smått panik. Skulle vilja och behöva sova nu eller helst för två timmar sedan. Vet inte men tror att jag sa "JA" på frågan, ska vi ut och gå klockan sex i morgonbitti?

diskuterade så mycket runt det med att jag aldrig kommer orka och bla bla bla så jag inte vet längre vad jag har sagt eller inte . En sak är jag säker på i alla fall, att jag sa åt Camilla att hon skulle ringa och väcka mig innan klockan 06.00 i morgon.

Hur fan ska jag orka med det, jag som tycker det är jobbigt att gå upp klockan sju. Och nu är det meningen att jag ska upp klockan sex och även gå ut och gå tre - fyra kilometer. Usch det här känns inte bra! Men samtidigt så skulle jag vilja bara för att jag vet att Camilla är så inställd på att jag aldrig kommer att följa med. Men får se hur det.

Ska i alla fall avsluta kvällen med en Cigg.
Aah justé, jag har döpt våran "nya" kattunge, den ska heta Boll.

Hörs i morgon, får se vilken tid det blir...

- Vill ha våren tillbaka

Sitter som vanligt och väntar på att rätt klockslag ska komma så jag kan cykla till jobbet. Skulle behöva sova några timmar till, då jag inte är van att vakna klockan sju på morgonen. Och har gjort det både i söndags och idag. Det gör att jag har missat minst fyra timmars sömn sammanlagt under som dagarna.

Hoppas på att våren kommer tillbaka snart med värmen, är bara mellan 5 och 10 plus här på dagarna och det är för kallt.

Blev stressigt dax att dra - hörs .

- Sängen lockar alldeles för mycket

Vaknade av att jag fick meddelande klockan 06.54. Det var Camilla som skulle skryta om att hon hade varit ute och gått en morgonpromenad på morgon medan jag sov. Men brydde mig inte så mycket då jag insåg att sängen var och
är mycket skönare den tidpunkten på dagen..

Själv ska jag ta min promenad ikväll och hoppas på att Camilla vill gå med mig då också, tråkigt att gå själv !!

Nu är det i alla fall dax för frukost..

Hörs .

- Måste, har inget annat val!

Hemma från jobbet. Blev en timmes pratande hos Camilla efter också, men gjorde även schema för Maj, känns bra att vara ledig två hela helger, så man kan fixa dom grejer som är bokade just dom helgerna :)

Har bestämt mig att på Onsdag (då jag är ledig) så SKA jag städa hela mitt rum, skjuter upp det hela tiden och det blir ju inte direkt renare för det. Hatar att dammsuga och det är det som verkligen behövs. Ska väl fixa resten också.

Sen hoppas jag att jag får hem trådlösa internet den här veckan också, så kanske internet blir en aning snabbare. Men men är väl bara att vänta och se .

Nu ska jag i alla fall hämta katten och sen ska jag sova . god natt

- Vettigt & Ovettigt

God morgon!
Har ingenting vettigt att skriva, kommer itne ens på något "ovettigt" förutom det jag håller på att kladda ner just nu! Jobba hela dagen, får se om det  blir schemaläggning för Maj hos Camilla ikväll, men hon verkar inte kunna bestämma sig för hur det ska bli med den saken..

Fick kattungar igår (igen!, tycker att vi får det hela tiden..) tror det var två stycken.

Hörs.

- Beslutsångest

Skulle egentligen behöva duscha, men får bli i morgon efter jobbet istället är så jävla trött så kommer ändå inte orka . Fast är ganska sugen, beslutsångest ...

Har lyckats "skada" foten, vet inte vad som hände, men ont gjorde det. Gick helt vanligt och så knakade det till och sen efter det så känns det som att någonting är riktigt fel.. Hoppas på att det blir bättre till imorgon annars kan det bli jobbigt att gå runt i tio timmar på jobbet. Håller tummarna^^

Blir en dusch för mig ändå - hörs i morgon, god natt

- Väntar på mat

Hungrig, sitter och  väntar på mat men det ska tydligen bli först om några timmar - suck!!

Försökte få tag på Camilla för en kvällsträning, men helt utan framgång får försöka senare igen ..

Hörs .

- Färdig

Tog inte lång tid att fixa internet och allt som behövdes på den.. Känns bara väldigt ovant då den är så extremt liten. Men man vänjer sig väl som med allting annat, fpr jag hoppas i alla fall..

Men nu ska jag fortsätta kolla om det finns något annat roligt och nödvändigt..'

Hörs

- Spontanshopping

Hemma igen. Var även in på Gränby för att jag skulle köpa senap till mamma och pappa. men som vanligt blev det lite spontanshopping bl.a schampoo, balsam, en extensionsborste & en dator. Inte den billigaste shoppingen idag, men är riktigt nöjd. Nu ska jag bara starta upp den och kolla om den är bra också :)

Hörs senare .

- Uppe med tuppen

God morgon!!
Blev inte många timmars sömn inatt.. Kände verkligen hur det tog emot när klockan ringde och syrran skickade meddelande för att väcka mig vid sju imorse men uppe är jag i alla fall..

Förkylningen är inte bättre, men hoppas på att den blir bättre snart, orkar inte mera. Men verkar inte så efter att hostan har blivit mycket värre nu .

Men måste skynda mig, om jag ska hinna med - Solna nästa (tror jag att det var..)

Hörs .

- Vet inte varför..

Hemma, åkte till Axa efter jobbet. Länge sedan man träffade henne sist.. Spelade Buzz och jag förlorade som vanligt, men jag är ganska bra ändå ..

Ska vakna tidigt imorgon, blir väl runt sju halv åtta så känner att jag skulle behöva sova en stund.. Stockholm mitt på morgonen, vet inte varför jag ska med egentligen, ska väl vara snäll och sällskapa..

Allt från mig :)

Hörs imorgon

- 100% bra?

God morgon!
Sitter och väntar på att tiden ska bli den rätta, för att jag ska åka till jobbet. Känner verkligen inte för att jobba då jag inte mår 100% bra .. Riktigt jobbigt. Men det är väl bara att stå ut.

Vaknade i alla fall i rätt tid, vilket menas så pass tidigt så jag hinner bli av med den värsta hostan och "snorigheten". Den är ju som värst direkt på morgonen, men nu börjar det som sagt bli bättre.

Men nu ska jag börja göra mig iordning.

Hörs .


BB & Pistagenötter

Så, nu har jag fått håret klippt, ytterst lite men det behövdes verkligen då mina toppar, speciellt på löshåret var helt förstörda. Ögonbrynen är plockade och ser inte förjävliga ut längre, känns bra!!

Nu ska jag gå och lägga mi, eller ska hänga lite tvätt först. Kan vara bra att ha några rena, torra tröjor att ha på sig på jobbet i morgon. Blir i alla fall Big brother hela kvällen, tills jag somnar. Tillsammans med pistagenötter kan det inte bli så mycket bättre :)

Hörs i morgon .

- Wipeout & Tuggummi

Skrev här om dagen att jag inte kunde göra u med två prickar, nyss kunde jag. Tryckte på fel tangenter eller jag kom åt och då blev det ett sånt men vet ju fortfarande inte egentligen hur man gör.. vet bara att jag lyckades - intressant?? haha

Mår i alla fall lite bättre, huvudvärken är kvar och är fortfarande snorig. Men har inte feber i alla fall.. Sitter och tuggar tuggummi för fullt, fick av Mandy igår så det gör att jag har något att göra . haha

Nu ska jag i alla fall kolla klart på "Wipeout"..

Hörs .


- Krya på dig, Linda!

Usch, sjuk - igen! Jag tycker att jag har varit sjuk för ofta den senaste tiden. Har alltid varit en sånn person som aldrig blir sjuk, inte ofta i alla fall . Men nu så kommer det en gång i månaden. En förkylning kan man leva med om det håller sig kvar där, men den här gången gjorde de inte det. Eller är väl en förkylning, med feber och grejer och det är allmänt jobbigt. Hade så mycket grejer som jag skulle behöva göra idag men istället blir det att ta det lugnt och försöka bli frisk, eller så frisk jag kan bli till i morgon eftersom att jag ska jobba. Tur att jag är ledig söndag i alla fall. En dag till att vila upp sig på.

Vädret är i alla fall bättre idag, men inte tillräckligt för min smak. Hade ju velat haft riktigt sommarväder idag, men blev ingenting av med det . Suck!

Nu ska jag kolla lite bloggar - hörs

- Det närmar sig, med stormsteg.

Hemma igen, kollade på "13 snart 30". Har sett den ganska många gånger men Camilla ville låna den och då passade jag på och följde med och kollade jag med. Älskar den filmen, så mysig!

Börjar även blir förkyld, riktigt jobbigt. Har varit snorig hela dagen, fast bara i ena näsborren . haha Och nu efter att ha suttit i Camillas iskalla hus i två timmar så har jag huvudvärk, ont i halsen, är extremt snorig (i båda näsborrarna!) och så nyser jag hela tiden, ett bra tecken på att något är pågång, och jag gillar det inte.. Men är ledig i morgon med, så får försöka vila upp mig så mycket jag kan! Hoppas bara på att det ska bli bättre väder med sol och värme så man kan vara ute och slppa bort hela dagen, men det skulle tydligen bli sämre väder imorgon än vad et varit idag .. suck!

Nu ska jag i alla fall borsta tänderna - hörs .

Twitterinlägg

Sitter och pratar med Camilla i telefonen, funderar på att åka dit och kolla på en film . Får se hur det blir . Och nu blev det bestämt och ska åka - hörs .

- Ekar i kylskåpet

Fortfarande mammas dator som gäller . Har insett att den datorn går fortare att börja "leka" med eftersom att min alltid är avstängd och måste startas om från noll medan mammas alltid är i vänteläge. Ajja...

Håller i alla fall på och kämpar med allting, samtidigt . Rengöring av torktumlare så vi kan ta in den utan att vi skitar ner hela huset under infärden, i och urplockning av diskmaskin, städning av rummet. Plus att jag ska hinna med att åka till Mandy också men det borde hinnas då jag känner mig färdig för dagen snart i alla fall .

Måste även åka och hnalda lite smått och gott, så jag har någon frukpst dom närmaste dagarna. Hade halva frysen full med mjukbröd men nu finns det ingenting. Inte pålägg, yoghurt, filmjölk, mjölk, mussli (kan inte göra u med två prickar över, vet inte hur man hittar på det..) ajja men i alla fall vad jag vill komma fram till är att det inte finns ett skit .. och det är jobbigt .

Nu ska jag i alla fall fortsätta med allt, ringa Mandy och sen så aah!!

Hörs .

- beslagtagit

God morgon! Somnade efter tjugo minuter igår, hade rätt var extremt trött. Vaknade klockan kvart i nio..

Var ute och rökte, det snöar ute. Jag hatar snö och tycker att det räcker mer än väl för i år. I alla fall den här delen av vintern. Nu ska det bli vår ordentligt och så sommar, i morgon ska det tydligen också snöa. Får se hur det blir med allting!

Har tagit mammas data i beslag och hon står och gnäller över att det är hennes och att hon ska ha den, så det är väl bara att lämna ifrån sig den .

Hörs .

- Finns inget annat att göra än att sova.

Grymt tråkigt, inte trött, men hungrig. Finns fortfarande ingenting att äta. Camilla vägrar svara i telefon så det projektet gav jag upp och satt mig vid datorn istället för ovanligheten skull. Funderar starkt på att gå och lägga mig, har en svag aning om att jag är sjukt trött egentligen och att det är därför jag har så mycket energi och bara vill göra något.

Som ett litet barn, när dom är trötta så springer dom bara runt och gör allt dom kan för att inte somna. Och så sätter dom sig ner och efter 30 sekunder så sover dom. Tror att jag lider av den typen av sömn idag.

Försökte få ut syrran så jag kunde ha någon att prata med, när jag insåg att Camilla inte skulle svara efter ett x antal försök och meddelanden. Men syrran vägrade hon med, hon låtsades sova eller nått för hon brukar alltid svara på meddelande även fast hon pratar i telefon. Men nu vägrade hon och jag vet att hon var vaken då jag såg att tv:n var på genom fönstret (okej den kan man somna ifrån..) men jag hörde henne även hosta, prata, skratta och nysa. Plus att det var upptaget på hennes på mobil.

Men nu ska jag ge upp den här dagen och gå och sova, lovar om 5 minuter sover jag.. haha

Hörs i morgon - god natt!

- ville bara meddela..

.. att klockan är 22.13 - har man tråkigt så har man...

- Såhär fördröjjer man tiden

Nu har jag duschat i alla fall, och kom på under tiden att jag skulle behöva prata med Camilla. Så skyndar mig att tvätta klart håret och ut därifrån. Klockan är 22.00, fan en kvart kvar till hon slutar tidigast. Då var det bara att hitta på något annat som sysselsättning en kvart till då - minst! Och vad, finns ingenting som är så svårt, att försöka hitta på något att göra en kvart då man redan har gjort allt som man överhuvudtaget vill och kan göra på datorn, ingenting på tv:n (än!!). Så det blir som vanligt ett inlägg här igen.

Nu är klockan 22.07, det närmar sig i alla fall.  Jag skulle ju kunna städa dom här 8 minutrarna som är kvar, men nej känner inte för det. Om jag hade gjort det så hade jag ju haft 8 minuter mindre att städa när jag verkligen tar mig i kragen och sätter igång.

Tiden går grymt sakta när man väntar några få minuter, anledning: jo, man tittar på klockan var 20:nde sekund, fast man tror att det gått tre minuter. Äsch ni fattar (hoppas jag!)

Klockan är 22.09, nej 22.10 nu ger jag upp går ut och tar en nattcigg - i haremsbyxor, med ettiketten dinglandes mellan benen (har inte orkat/hunnit tagit bort den.) en för stor tjocktröja, mina nya högklackade stövlar (som jag blev helt förälskad i..) och en handduk på huvudet. Tur att jag skriver så mycket fel för nu är klockan 22.11 :) haha

Meningslöst, jag vet - såhär fördröjjer man tiden ..

Hörs .

- jag vill, jag måste, jag vill inte!

Hungrig, allmänt gnällig - inte min dag!
Vill äta men finns ingenting som jag vill ha.
Duscha, titta på tv, finns ingenting att titta på.
Välja en film, har sett alla jag har tillräckligt många gånger för att berätta scenen innan den visas.
Måste städa, bestämmer mig för att göra et varje gång jag är ledig men blir aldrig av - jag hatar att städa.
Måste ta tag i det "där" med träningen,
eller i alla fall börja gå ut och gå,
tog en paus eller nått men verkar aldrig komma tillbaka.

Vet inte vad felet är, allt har varit tillräckligt bra, har i alla fall klarat mig genom dagen utan några större bekymmer.
Har sysselsatt mig 75 % av dagen med att läsa tidningar.
Dom senaste tre dagarnas Aftonbladet och Expressen.
Blir irriterad och förbannad när jag läser om allt skit som händer här i Världen,
kolla bara på Sverige, vilka jävla idioter det finns.
Fattar inte att man kan leva med att man t.ex. har våldtagit en 15-årig tjej,
som senare tog livet av sig på grund av omständigheterna. FY FAN!!

Sluta klaga, gå till duschen - återkommer (antagligen!!)

- Vettigt

God morgon!
Tänkte skriva något innan jag ska börja göra mig iordning för att sedan ta cykeln till jobbet. Men finns inget at skriva om. Är sjukt trött (igen!). Hatar när jag ska jobba, kan sova hur länge som helst, vaknar aldrig av mig själv. Det gör jag däremot jämt när jag är ledig, klockan nio (för det mesta..) är hur pigg som helst. Men när jag ska jobba så ringer mobilen (alarmet) klockan 08.30 och sen snoozar man i minst en halvtimme, ofta en timme.

Men ledig i morgon igen i alla fall och ska försöka hinna med alla saker jag inte hann med igår. Och efter det blir det jobb igen fredag och lördag..

Men har som sagt ingenting vettigt att skriva så ska börja göra mig iordning.

Hörs .

- Halva nöjet

Så nu är den här dagen slut också, nästan i alla fall. Har varit till Ica och hämtat mina kläder, lyckas alltid beställa massa kläder som jag antagligen aldrig kommer använda . haha Men det är det som är halva nöjet, provar och kollar om man passar i det, sitter bra osv. Men anser jag att det inte är bra så skickar jag ändå inte tillbaka.. Men men...

Blev en snabb promenad med Camilla också, hann inte så mycket mer än det idag.. Ska försöka somna vettigt så jag vaknar utvilad i morgon också.

Men först så har jag planer på att "läsa ikapp" alla bloggar jag inte kollat på flera dagar .

men vi hörs i morgon :)

- Gammal, dålig hörsel eller inbillning?

Nu börjar man nog bli gammal eller nått, det plingade inte på dörren :S haha jag hörde i syne (eller säger man så??) i alla fall så var det ingen där, fast jag vet inte det står en okänd bil här utanför. Så kanske är någon som gått vilse och jag har en tendens att ta tio minuter på mig att komma fram till dörren, så personen i fråga kanske tröttnade på att vänta även fast jag var relativt snabb idag . haha

Hade i alla fall planer på att rensa kylskåpet idag då jag tycker att det behövs, men har inte funnits tid. Och istället för alla mina planer jag har haft för den här dagen så ska jag först och främst fixa maten färdigt och allt som hör till det. Sen blir det Ica för att hämta ett paket med kläder (alltid roligt, var så pass länge sen jag beställde att jag inte ens kommer ihåg vad det är, ännu bättre. En överraskning..) sen blir det en snabb promenad med Camilla innan jag ska hem och fixa lite småsaker innan jag ska gå och lägga mig .

Nu ska jag i alla fall lägga in ny musik på mobilen, så jag kan ha något annat än Takida att lyssna på, resten av låtarna jag hade har spårlöst försvunnit :S

Ajja, hörs senare .

- Avbryten

När man är ledig så går dagarna sjukt fort.. Irriterande då man inte hinner med allt man skulle vilja (som behövs) göra. Men har i alla fall hunnit med att fixa massor med potatis(grejer.) - typ gratäng, janssons frestelse, kokt och potatissallad. Låter helt sjukt egentligen, men grejen var att vi (jag!) fick 21 kg skalad potatis från jobbet, och det var dåligt datum på dom så var tvungen att kämpa ihop något ätbart . Och resultat blev som jag skrev innan. Fast jag använde bara 7 kg, resten gav jag bort .

Plingar på dörren skriver sen.


- Helt utsövd, underbart!

Vakna helt utsövd imorse, känns som att det var en evighet sedan det hände sist .. Har varit till Farmor och hämta hennes bil som syrran ska byta däck på, själv ska jag göra potatisgratäng...

Senare funderar jag på att gå ut och gå, men får se hur det blir med det, vet inte riktigt om jag hinner men får hoppas . Nu ska jag i alla fall börja med att hämta potatis ..

Hörs senare .

- Ska bli bättre i morgon

Jobbat hela dagen, kändes ganska värdelöst. Fast vädret var ju på min sida i alla fall = regn och mulet hela dagen, eller inte regn hela dagen men mulet hela dagen. Och sånt tycker jag om, speciellt när jag jobbar . Hoppas bara på att det blir bättre i morgon så jag kan ut och gå, känner att jag behöver det .. haha

Har i alla fall tränat lite eller typ en timme hos Camilla idag, kändes skönt eftersom att vi inte gjort ett skit på en vecka bara ätit massa onyttigt. Fast det är tillåtet men inte jämt haha...

Blir bättre uppdatering imorgon, men nu ska jag sova .

Hörs .

- Malins våta dröm

Sitter hemma hos Axa med Malin, Axa, Tobbe och Leo (Leo är hunden..).. Axa ska hämta pizza, eller hon tvingade Tobbe tror jag så det var han som fick den stora äran att åka .

Fortfarande trött, eller börjar bli trött nu . Och kom på att Andra avenyn sista reprisen av förra avsnittet är klockan 22.50 ikväll så är ju tvungen att vara vaken halva natten för att titta på det .

Malin har fått för sig att hon ska suga på Tom Wellings läppar, han som är med i Smallville. Själv så har man aldrig sett på Smallville, inte vad jag vet i alla fall..

Nu ska jag fortsätta sysselsätta mig med att kolla på tv.


((Malins våta dröm..))

- Bättre sent än aldrig

Blev ett sent "första inlägg" idag.. Blev väckt av Camilla klockan nio i morse efter åtta timmars sömn, hade ju hoppats på två timmar till i alla fall, men i morgon är det arbete och därför ska jag försöka gå och lägga mig i tid kväll.. Blev i alla fall en tur till uppsala idag med Camilla och Masen - Biltema (fast dit var inte jag och camilla in..), Plantagen och Skopunkten. Blev fyra par skor rikare, väldigt nöjd :)

Kom hem, åkte till Ronja och hämtade alla mina grejer, handlade och åkte hem och grillade kyckling och lite annat smått och gott. Även sparris, men nu har jag ändrat inställning till det igen - då det smakade fan idag.. Måste vara Camilla som hade fått in rätt "snitts" på att grilla sparris för nu när jag gjorde det själv blev det ju som sagt inte alls gott .. hmm..

Ska kolla runt lite här, städa undan på golvet... Fick panik igår när jag fick reda på att jag måste jobba så det ligger kläder, skor och en miljon andra saker utspritt över hela rummet.. Sen ska jag i alla fall till Axa om inte hon har åkt vidare ..

Hörs .

- Grillad sparris (?)

hemma nu, orkar knappt hålla ögonen öppna. Jag känner verkligen hur mycket jag klagar och gnäller över min sömnbrist, men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar skapligt imorgon i alla fall så att jag inte sover bort dagen och skjuter allting framåt bara, blir bara jobbigt...

Har ätit sparris för första gången på tio år eller nått, kommer inte ihåg att jag ätit det någon gång kommer bara ihåg att jag inte tycker om det. Men blev lite osäker idag om jag verkligen smakat det förut någon gång då jag insåg när jag smakade att det inte var så äckligt.  Så grillad sparris, det är något att rekomendera..

men nog om det nu lockar sängen mer än att stanna vid datorn, hörs i morgon OCH DÅ ÄR JAG LEDIG!!! God natt

- Det bjuds på fläskfilé

Helt sjukt trött, men bara för att jag har slutat nu så börjar jag piggna till. Var inte mycket folk alls idag som det var sagt att det skulle vara. Men det finns bara en person att skylla det för, och den personen har jag inte en aning om vad han heter så det är skitsamma i alla fall .. Men fan borde han få (haha), det tycker jag i alla fall..

Ska till Camilla och äta fläskfilé sen blir det sängen för min del . Kommer somna innan jag hunnit fram skulle jag tro (till sängen alltså..)

Men nu är det bråttom..

Hörs .

- Min lediga lördag, är inte ledig

Jag är så jävla less, jag orkar inte men har inget val. Känner verkligen av att jag var vaken till halv fyra, kom ju hem lite tidigare än så men sen att somna på stört är ju inte riktigt min grej. Blir alltid problem känns det som, min lediga dag går till att jobba. Kommer säkert att vara pissväder hela morgondagen bara för att jag är ledig då istället för idag. JAG HATAR DET HÄR! Varför ska det vara så svårt att säga nej?

Kommer ju att vara död innan dagen är slut, sen blev det ju inte bättre av att man vaknade klockan åtta i morse efter att man har sovit sjukt dåligt hela natten. Jobba hela dagen känns såå lockande, eller inte.. Har alla grejer som jag verkligen behöver just nu hemma hos Ronja ! Hade ju inte behövt dom om jag hade varit ledig..

Saker kan hända men känns som att det alltid är jag som får ta smällarna, kanske överdriver men det skiter jag för jag är så jävla less.. Det är Lördag och jag vill vara ledig.

Dagarna jag jobbar så är jag hemma hela kvällen innan och går och lägger mig tidigt. Men planerna kan ju som sagt ändras .

SÅ JÄVLA LESS PÅ DET HÄR!!

- Återkommen

Går runt i röda knästrumpor och tittar dreglande mot sängen. Känner att det inte går något bra att skriva efter ett x antal (för många!) öl. Blev i alla fall Ronja som vann i valet mellan henne och sängen. Camilla höngde också på. Hade roligt ganska roligtt ett tag men kände samtidigt att det inte riktigt var något för mig. Några hade druckit alldeles för mycket enligt min smak. Tycker inte om att dansa. Men blev inte ensam och övergiven i alla fall, hade alltid någon vid min sida och det är jag glad för .

Så glad att jag har dom som verkligen ställer upp och inte gör fel saker (det är efter min mening..)... Tack för att ni finns . Nu ska jag däremot sova, imorgon (eller idag.)  är det mycket som ska göras .

God natt


- Ronja eller sängen

Fick sluta vid kvart över sju, känner verkligen hur skönt det är. Skillnaden, en timme eller en och en halv men känns mycket mera. Får se vad kvällen bjuder på, om det blir Tierp och Ronja eller om det blir sängen och tv:n...

Återkommer..

- Tar tid på morgonen

Har varit vaken ett tag men har haft fullt upp .. Tar tid för mig att äta frukost på morgonen då jag inte är så speciellt sugen och har svårt att äta när jag vaknar, men nu så två och en halv timme senare så är det fixat . haha.

Får se vad som händer idag efter jobbet. Om Camilla är pigg och hemma så blir det väl till att åka till henne . Annars vet jag inte, kanske inte orkar ett skit heller så det lär ju märkas om tio timmar när arbetsdagen är slut . Ledig imorgon i alla fall så det ska bli grymt skönt :)

Men hörs senare .


- Fåglarna vs. Katten

Blev inget mer skrivande här i morse, då jag var tvungen att rädda katten från fäglarna som hade planer på att äta upp henne eller nått. Hon satt i en gran med 15 skator/kråkor (ser inte skillnad, eller jag vet inte skillnaden..) runt sig.. stackarn hon var så rädd, så nu dröjer det väl ett tag till hon kommer våga sig ut själv igen.

Har inte hänt något speciellt idag i alla fall, som vanligt bara. Har fortfarande träningsvärk i benen, men tror det börjar gå över nu i alla fall, får hoppas på det.

Ska gå och lägga mig snart och hoppas på att jag somnar skapligt idag med, skulle vara skönt! Att vakna utvilad måste ju vara bland det bästa som finns :)

Hörs imorgon.

- Perfekt morgon

God morgon!
Lyckades somna vid halv elva igår, och det är så skönt att vakna innan klockan ringer och vara pigg. Så vid tjugo över åtta i morse så klev jag ur sängen, riktigt skönt!!

Idag är det ju som sagt arbete som gäller. Tur att det inte är 15-20 grader varmt och strålande sol, för det är det värsta som finns när man jobbar på restaurang, i alla fall där jag jobbar eftersom att det blir 35-40 grader varmt där inne då. Så det är bra att det är mulet och nära till regn istället.. Hoppas att det inte börjar regna bara när jag ska cykla dit .

Men får se om det blir något mer här innan jag ska åka . annars blir det ikväll - hörs .

- 'Spön i backen'

Så nu, blev i alla fall en dusch. När jag var färdig tänkte jag gå ut men ändrade mig ganska snabbt då det regnade hur mycket som helst .. Älskar när det regnar om det regnar vid rätt tidpunkt. Och det är när man verkligen vill sitta inne och titta på en film och absolut inte vill eller måste gå ut.. Känns ju mest jobbigt om man skulle vara tvungen att cykla eller gå till jobbet när det regnar som mest. Så får hoppas på att det gått över i morgon, i alla fall halv elva då jag ska bege mig till arbetet på cykeln, hade tänkt det i alla fall .

Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på tv .

Hörs i morgon .

- Bara 46 dagar


Neeej! nu har jag tappat första slingan av löshåret och det har bara gått 46 dagar, det är inte bra !! Börjar det lossna så har det ju en tendens att fortsätta får försöka vara försiktigare nu . .. Känns inget bra. Men nu ska jag duscha.

Det snöar, men det är enligt mamma !

- Helfestligt

Jag har fortfarande grymt tråkigt. Och ångrade mig angående att gå ut och gå då ingen ville gå med mig och jag inte ville gå själv . Men har i alla fall gjort lite nytta under min "tråkperiod" jag har haft den senaste timmen (eller lite längre kanske..). Sängen är färdigbäddad och jag har plockaat undan det mesta som ligger på bordet i mitt rum, och det är ju alltid positivt ..

Får se om det blir en lång dusch eller om jag fastnar här vid datorn ett tag, hoppas på det första . Haha gärna hoppas, borde ju egentligen bara vara att gå till duschen. Men det är inte så lätt, inte för min del i alla fall då jag alltid och då menar jag alltid hittar på tvåtusen andra grejer som jag bara ska göra först .

Hittade en bild på min och Axas drink sen i Lördags, ser riktigt goda ut :P


- Plus minus noll

Usch klarar inte av det här, har hur mycket energi över som jag vill bli av med haha . Inte vanligt när det gäller mig. Men är samtidigt grymt trött och skulle bara vilja sova, men vet att det inte kommer fungera, somnar inte halv sju bara sådär ändå . haha

Men får se om det blir en promenad eller nått, för mig själv eller om jag hittar någon kompanjon :) får hoppas på det sista, då jag tröttnat på att gå själv .

Men hörs senare eller nått..

- Min lediga dag

Usch nu har jag träningsvärk, hade lite innan men det blev inte bättre av att försöka "träna bort" det, utan det blev värre, i alla fall för stunden. Men får hoppas på att det går över.

Har grymt tråkigt, helt slut i kroppen, och så är jag törstig - hela tiden.

Skulle behöva sätta i nya sängkläder, börja laga mat, städa undan (det värsta i alla fall, även fast det behövs mer än så..) i mitt rum, duscha, fixa tvättmaskinen. Men får börja prioritera för jag orkar inte .

Hörs .

- I väntan på Camilla

God morgon!
Sitter hemma hos Camilla, pumpade i luft i däcken på cykeln och cyklade hit - motvind så jag är helt slut . Och nu sitter jag och väntar på att Camilla ska tvätta färdigt så vi kan gå ut och gå i kylan. Hoppas på att solen kommer fram snart så det blir lite varmare för just nu är det väl bara 4 - 5 plusgrader och det är kallt, speciellt nu när man är van med 15 grader varje dag..

Ska försöka (som vanligt) att hinna med 100 grejer som verkligen behövs göras idag, får se hur mycket man hinner med. Har ju i alla fall börjat så får se hur långt jag hinner/kommer idag..

Men skriver senare . Hörs .

- En skön känsla

Usch samma sak idag, ingen uppdaterin på grund av att jag haft fullt upp hela dagen. Idag var det jobb på schemat. Efter det gick jag till Camilla och körde lite förbränning eller vad det var, grymt jobbigt och svettigt, mådde dåligt och trodde jag var magsjuk haha. Tränar så pass sällan så man tror att man ska spy när man verkligen gör något ansträngande. Men det är bara att kämpa på.

Ledig imorgon och då är man inbkoad hos Camilla (igen!!) fast ska inte klaga det känns grymt skönt när man är färdig och man vet att man har gett allt, även fast jag har en extrem tendens att gnälla lite extra mycket. Haha men sånn är jag och det får man ta!!

Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen och kolla på en film !!

Hörs imorgon .

Gårdagen kan vi inte få tillbaka,
men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

- Nu slog jag till

Dålig uppdatering, eller rättare sagt ingen uppdatering alls idag. Har inte haft tid eftersom att jag inte varit hemma på i stort sett hela dagen.

Åkte i alla fall med mamma till Uppsala, blev en jacka, blommiga gummistövlar (haha...kommer antagligen aldrig att använda dom men har velat haft sånna länge så nu slog jag till..) och en massa strumpor .

och nu har jag varit till Camilla och tränat lite och åkte hem med en extrem huvudvärk som jag ska försöka sova bort nu ..

Hörs

- I kolsvarta mörkret är det inte lätt

Har varit ute och letat efter katten i kolsvarta mörkret, och det var ju lättare sagt än gjort att leta efter en svart katt då . Men tillslut så hittade jag henne i alla fall och nu är det löst.

Kom på när jag var där ute och sprang runt att jag inte har ringt en enda människa idag eller jo Ronja och Camilla men det var mer för att jag måste . Hade ju även planer på att ringa några andra och så sa jag till Mandy igår att jag skulle ringa idag. Men har varit så mycket hela dagen att det lixom inte har blivit av. Ska försöka hinna med att ringa i morgon. Men det är ju lika fullt på schemat då om inte mer än vad det har varit idag.


  • Till tandläkaren (om inte tandläkaren är sjuk som vanligt .. haha)
  • ska byta sängkläder och tvätta dom..
  • Och om jag hinner så ska jag med mamma en snabbis till Uppsala för att handla litee smågrejer, men får se hru det blir med det eftersom att jag ska till tandläkaren och mamma orkar väl antagligen inte vänta på mig hela dagen ...

Men nu ska jag i alla fall hitta på något att göra en halvtimme innan jag ska gå och lägga mig, är för pigg för tillfället för det !!

hörs i morgon ..


- En sista minuten

Så nu är jag hemma igen, blev lite smörgåstårta, gott!!

Kom ju på som vanligt i sista minuten att jag hade dubbelbokat i morgon, jobb plus tandläkare. Och det är inte det lättaste att fixa ihop. Sist jag skulle till tandläkaren så fixade jag och bytte arbetsdag i sista sekunden (då också, kom på det lite sent kanske!) men sen på morgonen dagen då jag skulle dit, så ringde dom och meddelade att tandläkaren jag skulle till var sjuk. Och jag ljuger inte om det är typ femte gången som det händer och det skulle inte förvåna mig ett dugg om det blir lika imorgon när jag ska dit. Har ju äntligen lyckats byta arbetsdag, fast kände mig lite dum mot Camilla som blev den som fick jobba istället - även fast jag har tagit en och en halv dag åt henne för att vara snäll tillbaka - så det kommer bli extremt mycket jobb den här veckan, men bara att stå ut, tacka och ta emot :P

Hade planer (i alla fall jag) på att träna lite med Camilla idag efter att hon slutat jobba. Men på grund av att hon fick en "extra" arbetsdag i morgon så kom hon fram till att hon inte orkade så det blev ingen träning för hennes del, men istället så ska jag prova på någon av mina nya träningsfilmer för mig själv - får se hur det går!!

Är ju hur pigg som helst på grund av att jag vaknade vid halv tolv ungefär idag, är ju lixom tre timmars längre sovmorgon än normalt - fast istället så kom jag ju hem vid halv två och somnade vid halv tre. Inte för att det brukar spela någon roll vilken tid jag somnar när jag ska vakna men men . Får en lite längre sovmorgon i morgon med, ska vakna, eller kliva upp ur sängen senast halv tio får se hur det går! Nu ska jag prova lite aerolates och se vad det är :)

Hörs .


- Blev inställt ;)

Blev ingen cykeltur till farmor med syrran. Fick för oss att greja i trädgården (!) haha, har aldrig hänt förut och det dröjer nog några år eller nått till nästa gång. Har i alla fall krattat, klippt ner några buskar och grejat. Men nu är det nästan storm ute (igen..) så vi gav upp..

Och nu sitter jag här istället, väntar på att mamma ska bli färdig så vi kan åka till min morbror som fyller år...

Men men bara att vänta .

Hörs .


- Inte alltid så lätt

Var och hämtade mat på jobbet, ost- och skinksallad. Riktigt gott!! Men inte den roligaste nyheten man får när man kommer dit. Fick mig att tänka efter hur? och när? hur berättar man för en person något som man vet hon/han inte vill veta?? Tur att det gick bra, fick inga konstiga motfrågor som jag inte kunde svara..

Men nu ska jag väcka syrran så vi kan ta ut cyklarna för en "årsinvigning" :)

Hörs .

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje
upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla.

The cranberries



Den här sjöng jag och Malin på singstar igår, och jag har blivit besatt..

Fast jag tycker att orginalet är bättre haha, vet inte vad resten av alla tycker .
Lägger inte ut någon jämförelse i alla fall haha.

- En evighet

God morgon!!

Vaknade alldeles nyss, sjukt trött och huvudvärk. Kom hem hit vid halv två inatt efter en rolig kväll hos Axa med Malin och Ronja (och Tobbe..)..

Ska ut och gå snart så jag piggnar till lite, men vill fixa en låt först om jag lyckas hitta den. Känner även att jag behöver röra på mig lite, känns som en evighet sedan.

Men vädret är ju inte det bästa idag, men kanske hinner bli bättre, inte för att jag tror det :/

Men nu ska jag äta frukost i alla fall - hörs .

- Årets första

Har tagit paus från middagssysslorna, har fixat sallad och majskolvar och nu väntar jag på syrran som ska komma och tända grillen, japp blir grillat idag :) Är i alla fall helt värdelös på att tända grillar, lyckas aldrig få det att brinna i mer än 2 minuter.. Men själva grillningen den får nog jag stå för ..

Efter det blir det en helkväll med Alexandra, får se vad som händer och sker.. Men nu kom syrran, dax att börja med grillen.

Hörs .

- Man är aldrig ledig

Fint väder och jag är nöjd. Trodde faktiskt att det skulle bli dåligt väder idag, bara för att jag skulle vara ledig. Men jag hade fel, så fel och det är jag glad för!

Har varit till Farmor med syrran och hälsat på, bläddrat bland massa gamla tidningsurklipp och grejer som farmor sparat, fanns några tidningsurklipp som jag varit med på bild, och fan vad fula kläder man (jag!!) hade på sig på den tiden - ca. 11-12 år sedan. haha.. Och syrran hade århundradets fulaste frisyr..

Idag blir det årets första grillning :) mums!! och nu ska jag till affären..

Hörs.

Man hinner med nästan hur mycket som helst,
om man bara inte gör sig någon brådska.

- Inga planer är gjorda att följas

Blev ingen tidig kväll, eller än är det väl inte försent egentligen klockan är ju bara kvart över tio. Men som vanligt så fastnade jag frmför datorn. Men bestämde mig att jag ska duscha innan jag går och lägger mig. Mitt hår behöver en inpackning och det är nu, då det itne ens går att borsta ut topparna på grund av alla tovor som blir där, bara där!!

Så det är vad som händer här hos mig innan jag ska gå och lägga mig.

Hörs ..

- Tidig kväll & ledig helg

Känns nästan som att jag är helt fri från ryggsmärtan, vilket är extremt skönt.

...men det här är inte min dag, lättirriterad. Känns som att allt är emot mig. Alla klagar och jag känner att jag bara vill skrika tillbaka, fast det egentligen inte är någon som gör något fel, bortsett från att dom inte tycker som jag! haha sjuk jag är! Men allting känns bara helt jävla fel. Fast allting började imorse då jag insåg att jag fortfarande hade lite ont i ryggen, trodde ju (eller hoppades på..) att jag skulle vakna upp och vara helt återställd. Och så var vädret hur fint om helst - och jag skulle jobba! Det är fredag och jag börjar märka av att jag inte gjort ett skit en enda helg på huuuur länge som helst. Behöver inte vara något märkvärdigt, men vill inte sitta hemma längre och titta på tv och äta frukt - jag har tröttnat, tröttnat på allt!!

Men träffade på en rolig person idag, och det gjorde mig på lite bättre humör i alla fall.

Ska ta en tidig kväll och hoppas på att jag vaknar upp i morgon och verkligen känner att jag är ledig och får göra vad jag vill.. Men har som vanligt saker som måste göras, men det går att stå ut..

Hörs.

Människor kan indelas i två grupper,
en som går före och uträttar något och
en som går efter och kritiserar.


- Allting blir bättre dagen efter

Känns mycket bättre i ryggen idag, lite smärta har jag men det kan jag lätt stå ut med. Hoppas bara att det inte blir värre igen när jag börjar jobba och ska bära runt på saker och massa annat..

Känner verkligen att jag hade velat varit ledig idag, hur fint väder som helst. Även fast det (än så länge) bara är åtta plusgrader så känns det mycket skönare ute idag än vad det gjorde igår då det var 18 plus..  bara att stå..

Nu ska jag vika tvätt..

Hörs .

- Inte blev det sämre i alla fall

Hemma, har varit ute och gått en runda med Camilla, Camillas lillasyster; Angelica, deras hund och häst (Sassa och Bomben..).. Tänkte att jag skulle prova på att röra mig mera för att se om ryggen blev bättre och det blev både bra och inte bra.. Har fortfarande lika ont, men känner mig mer rörlig så det gör inte ont lika lätt som det gjorde innan, äsch kan inte förklara, men det både hjälpte och inte hjälpte i alla fall - blev inte sämre i alla fall..

Blev jobb för min del i morgon i alla fall, det är bara att stå ut. Trodde jag kunde slippa några timmar där men det blev inte så i alla fall. Så det är bara att köpma på, och vila ut lördag och söndag istället...

Hörs i morgon - God natt


Funderar starkt, tänkt på det mycket.
Får se om jag lyckas, om jag orkar.
Allt går bara man vill det tillräckligt mycket.

- Ingenting blir bättre

Så jävla typiskt. När man verkligen behöver byta arbetsdagar på grund av, i detta fall sjuk ont i ryggen, så är det ingen som kan. Men när man ska byta för att man hellre vill jobba än tisdag än en lördag eller en söndag istället för en fredag då går det alltid. Kanske inte är riktigt så men jag blir så less.

Hade kunnat jobba om det inte var kris. Och jag kan ju inte riktigt rå för att jag har ont i ryggen. Har haft ont i ryggen många gånger och har kunnat stått ut med smärtan men den här gången är det verkligen kris, gör grymt ont, hugger i ryggen hela tiden. Och det minskar ingenting med smärtan heller, snarare att det blir värre.

Vad fan ska jag göra, hoppas allt jag kan på Axa - sista utvägen vad jag vet!

Hörs .

- Hugger mig i ryggen

God morgon!!

Vaknade av att jag hade sjukt ont i ryggen. Känns som att det är något/någon som hugger mig i ryggen var tionde sekund. Började lite igår, men absolut inte lika mycket som det är idag. Får se hur edt går att jobba idag, tur att det bara är halvdag. Men imorgon är det heldag och det blir nog värre. Men det märks. Dom ("cheferna") brukar vara förstående så det blir nog bra i slutändan.

Fick för mig i natt att jag ville ha en ny brödrost så det ska inhandlas idag, när jag hämtar mamma från jobbet. Så jag kan äta frukost imorgon, idag hinner jag inte.. Skjutsade mamma så att jag kunde ta bilen till jobbet och då blev det lite stressigare än vanligt .

Men nu ska jag fläta håret .

Hörs .

- Allt från mig idag.

Ska snart gå och lägga mig . Väntar bara på att torktumlaren ska bli klar och så ska jag hänga in lite nytvättat.

Så idag har jag inte gjort någonting alls i stort sett men har ändå hunnit med att gå på en promenad, köra lite pilates/yoga och tvätta alla mina kläder. Fanns kanske 10 klädesplagg sammanlagt kvar i garderoben. Och jag som tycker att jag inte har så värst mycket kläder, men det var extremt jobbigt att tvätta allt, torktumla/hänga på tork och vika/hänga på galgar och lägga in i garderoben - det tar ju sin lilla tid. Men nu är jag ju som sagt i stort sett klar!!

Bloggen blev ju som den blev den också, väldigt enkel. Får duga tills tiden kommer och jag har lust och ork att fortsätta .

Nu ska jag i alla fall borsta håret och tänderna .

Hörs i morgon

- Vad kan det bero på?

Så, nu efter många om och men så får det i alla fall duga för stunden (designen..) skulle lägga in en header också men gick inte riktigt som jag tänkt mig, eller det gick inte alls så jag gav upp...

Är helt trött, har fortfarande inte kommit på något speciellt att göra . Mamma är på kurs, pappa försvann och jag är helt ensam och helt trött i benen helt utan ansträngning. Har varit ute och gått i en timme och kört pilates i en halvtimme, men så här trött i benen brukar jag inte bli, inte i benen i alla fall ..

Ska väl fortsätta med tvätten, sista maskinen är färdig och nu ska det torktumlas . härligt !!

Hörs senare .

- Ny design helt från början

Sitter och försöker hitta på något att göra. Kollar runt lite, kom på att jag ska fixa designen på bloggen lite grann, eller ganska mycket då jag som vanligt bestämmer mig för att börja om helt "från början" och klickar på en ny stilmall. Men kommer antagligen tröttna snart så får se hur långt jag kommer idag.  Har ju i alla fall inte så mycket annat för mig .

Hörs .

- En fungerande tvättmaskin

God morgon !

Riktigt vårväder ute idag, ska ut och gå en sväng lite senare. Först ska jag försöka hinna med att tvätta några maskiner. Finns ett berg med tvätt som väntar.. Men får ta det viktigaste först :)

Annars vet jag inte alls vad jag ska göra hela dagen. Finns mycket som jag kan göra och som behöver göras men som jag antagligen inte kommer vilja, inte vill jag nu i alla fall. Men får se vad som händer .

Nu ska jag byta i tvättmaskinen i alla fall..

Hörs .