Men ååååh

Jävla skitbingo jag får aldrig vinna. Duscha och sova istället..


Exakt

Jobbat 10-16. Tog emot lite att kliva upp kvart över nio imorse då jag inte lyckades somna förrän runt 4 imorse. Men bara att kliva upp och hålla igång så vaknar till och med jag till liv efter några timmar.

Lugn dag på jobbet, så han med en hel del städning. Imorgon är det ett 12-timmarspass som står på schemat 10-22. Känns inte sådär jättelockande kan jag ju erkänna.

Blev till att handla i sällskap av mamma efter jobbet. Så nu klarar jag mig några dagar igen. Har bunkrat upp med vatten, lättdryck, juice, saft och läsk. Det är viktigast enligt mig, att ha något att dricka:)

Ska packa in alla matvaror sen blir det bilbingo med syrran (haha!!), Elinor och axa. Håller tummarna för mig själv:)


Städning pågår

Jobbade fem timmar igår i värmen - höll på att dö för att det var så sjukt varmt. Egentligen så orkade man inte röra sig där inne för då fick man en svettattack . Det var lugnt med folk men är ju tvungen att hålla igång om tiden inte ska stå stilla.

Gick också mig vid ett igår, frös som fan.. Och så börjar jag känna av halsen - allt är tessans fel (eller elinors) hon måste ha smittat mig..

Tänkte i alla fall att jag skulle få sova utan att ha alarm på. Oftast så brukar jag vakna tidigare om jag inte har alarm men inte idag - 13.26 kollade jag på klockan för första gången. Lär ju vara enkelt att somna ikväll:)

Men bara att hålla igång hela dagen och hoppas på att jag är trött ikväll också:)


I mörkret

Är helt slut, att jobba en heldag i den här värmen tar verkligen på krafterna.

Sitter ute i mörkret så Ossian får springa av sig lite. Han är fortfarande lite rädd för att vara ute själv. Men med tanke på den energin som han bär runt på så får man ställa upp och vara en kompis så han vågar vara ute:) skönt att det är lite regn i luften också!!

Imorgon så är det jobb igen men inte förrän vid 17.00 så ska försöka hinna med att dammsuga och torka golven hemma innan. Men först ska jag sova - LÄNGE!!
Var så jävla varmt inatt så tror inte jag sov mer än sammanlagt 4 timmar, så en sovmorgon sitter ju inte alls fel:)


Fredag

Bra dag.

Började jobba vid elva imorse. Hade siktet inställt på en heldag på jobbet (11-21) men var lite knas med schemat så kom mer personal än vad som behövdes - så jag tog min chans och slutade fem timmar tidigare . Så vid 16.00 gav jag upp och åkte hem.

Var så sjukt varmt inne på jobbet så jag trodde jag skulle avlida. Så var väl tur att jag fick sluta tidigare - i alla fall för min del:)

Åkte till mamma och pappa och tillbringade några timmar där på altanen i skuggan. Åt räksallad och bakade/åt rabarberpaj med vaniljsås, riktigt gott faktiskt.

Vid halv nio gav jag upp och åkte hem. Då kom syrran och Elinor. Först åkte vi och handlade, läsk och majskolvar. Så det blev dagens "fredagsmys" . Kollade på kort, skrattade och så passade jag på att rensa garderoben så jag blev av med massa gammalt skit. Så nu är det dax att göra en storbeställning eller en ordentlig shoppingtur så jag kan köpa nytt:)

Sova nu, ledig i morgon:)


Tisdag

Som vanligt så glömmer jag bort att äta middag, så nu sitter Jag i soffan och väntar på att maten ska bli färdig..

Har gjort en massa grejer idag, nödvändiga och mindre nödvändiga..

Städat lite, rensat och plockat i lådor. Blev av med byrån så nu kan jag försöka få till sovrummet.. Lite enklare när det går att gå runt sängen. Jobbigt att behöva klättra på sängen och på byrån osv.

Skjutsade även Elinor till sjukhuset men avdelningen hon skulle till hade speciella sommar-öppettider så vi kom en timme försent. Blev lunch på jobbet istället..

Sen avslutade jag dagen med kantarellplockning tillsammans med Camilla.


Fullt upp

Hemma, trött. Men blev lite piggare när jag kom till jobbet, hade fullt upp hela kvällen så tiden gick fort och det är ju bra. Finns inget värre än när det är jättelugnt och det känns som att klockan står stilla...

Blev Bennys efter jobbet med Mossi och Tessan. Köpte en milkshake som katterna snodde direkt när jag kom hem. Typ det enda "godiset" som Julius äter. Haha

Imorgon är jag ledig.. Mycket som ska göras och hinnas med. Ska skjutsa Elinor till sjukhuset (tror jag det var!!), plocka svamp med Camilla, boka en dagskryssning som vi ska åka på i början av augusti. Ska bara se när axa har tid att följa med och boka. Sen ska mandy och Henke hämta byrån hoppas jag så jag blir av med den.

Skulle även behöva plocka ordning här hemma, blev lite kaos efter sängmonteringen igår. Har t.ex min gamla bäddmadrass i soffan och 20 par stövlar i köket. Men ska väl lyckas komma i ordning inom en snar framtid:)

Men nu ska jag sova ..


Dagen utan stort d

(Skulle ha publicerats klockan 16.00 ca)

Vaknade utvilad idag - trodde jag. Helt slut just nu, känns som jag skulle kunna sova en vecka till utan problem.

Sitter hos mamma och pappa och väntar på att det är dax för att jobba några timmar..

Hat varit och slängt alla sopor/kartonger som blev efter sängen igår. Och sen hälsade jag på Ronja och axa en snabbis på salongen..


Myyyys

Äntligen färdig. Vet inte om jag skrev det tidigare,men i alla fall så var vi till Ikea så jag fick Köpa ny säng. Tog 3 1/2 timme att skruva ihop hela alltihopa men nu så, nu är det färdigt med nya sängkläder,kuddar och hela alltihop:) SÅ NÖJD:)

Någon son är intresserad av en byrå, typ ett år gammal (som ny!!) kostade 1300kr ny (ungefär!) och jag vill ha 700kr. (Lägger upp bild imorgon..)
Får inte plats med den i sovrummet längre och resten av lägenheten är redan färdigmöblerad..

Nu blir det tvn en stund om jag lyckas få några kanaler (imorse ville det sig inte..) sen blir det sängen:) härligt:)

Tack mandy och Henke för att ni är så snälla och hjälper till - guld värt:)


Ikea

Sitter hos mandy och Henke, ska alldeles strax åka till Uppsala - Ikea.
Just nu lyssnar jag på när mandy skäller på Henke för att han vägrar ha mjukisbyxor på sig :O haha

Kom hem vid halv tre igår. Åt mat och gick och la mig och kunde fan inte somna. Kollade på soluppgången och jag vet inte vad, typ pratade med mig själv. Till slut så lyckades jag somna i alla fall.
Vaknade vid halv åtta imorse och låg vaken till tio innan jag lyckades somna om två timmar till.

Men nu är det dax - Ikea nästa!!


Bara för att

Ligger äntligen i sängen igen. En ganska lugn och skön dag, eller lite för lugn kanske. Men det ordnade upp sig på kvällen/natten då det kom massa folk i alla fall.

Är så trött så jag inte orkar hålla ögonen öppna så hörs nån annan gång istället:)


Gäsp

Galet trött, känns inte sådär skitbra när man ska börja jobba om 40 minuter och jobbar till klockan 2 i natt.

Bara att göra det bästa av situationen ..

Borsta håret låter som en bra början.


BINGO

Jobbade 9.30-16.00 sen hem en snabbis innan det var dax att åka runt och hämta folk för att sedan åka på bilbingo.

Vann inte ett skit, Ronja däremot vann 1000kr och mandy vann 170kr.

Ronja tog med sig filtar så vi kunde sitta på gräset. Men efter ett tag så kom det en hel flock med flygmyror och tog över filtarna så vi fick snällt hoppa in i bilen istället.

Nu blir det tvn en stund sen blir det sängen.


Dessa djur

Blev en frukost på royal med mandy. Sen en sväng till Anna-Lena och Roger där Elinor, meline och Ronja var.

Och nu är jag hemma igen. Kastade soporna sen tog jag ut Ossian så han skulle få busa lite utomhus (trodde jag!!) men han var rädd och ville gå in igen.

Själv så satt jag mig på gräsmattan i typ en minut tills jag insåg att det var fullt med pissmyror där -mindre trevligt:/


Men åå

Vaknade vid halv tio - pigg! Så var duktig och gick upp ur sängen också. Nu känns det helt meningslöst, för nu är jag rastlös så kunde lika bra ha sovit en timme till utan problem.


Födelsedagen är över

Jobbat 17-22. Och som vanligt när jag jobbar eftermiddag/kväll så sitter jag bara hemma och väntar på att börja jobba. Så från elva ungefär (när jag vaknade) till halv fem så har jag suttit i soffan, tittat på tv och myst med Ossian och lite med surpuppan Julius.

Sen efter jobbet så tvingade jag med Elinor och meline för att bada.. Åkte en halvtimme, bada en kvart och åkte hem, vilket tog en halvtimme till:) men det var skönt med ett kvällsbad.


Grattis på 25-årsdagen till mig

Nu fyller jag år, 25 år, känns inte som att det blir någon stor skillnad:)

Fick massa presentkort på Ikea - så nu ska det köpas ny säng - härligt:)


Mysdag x2

Efter en dag med massa folk och tårta och presenter så avslutade jag dagen med en grillning med Angelica, Elinor, meline, Ronja och matte.

Efter att vi ätit oss illamående och Angelica hade fått uträtta sina toalettbehov så blev det årets första dopp (eller det första doppet på flera år..) var riktigt skönt i vattnet faktiskt. Bara ett rent helvete att ta sig till badplatsen för det var sjukt mycket grodor och det är ju inte direkt mina favoriter:/

Nu blir det soffhäng med Ossian och Julius:)


Härligt

Jag som aldrig har tvätten ute för att torka visst fan hade jag det inatt . Den lär ju inte vara ett dugg blöt efter det här regnvädret..


Tack för idag:)

Nu har alla lämna mig för idag. Blir en lugn avslutning på dagen, då jag ska upp i skaplig tid imorgon så jag orkar med alla människor som kommer hit:)

Blev en helmysig kväll i alla fall, massa prat, vindrickande, skratt, och spelande av både kubb och med andra ord:)

Mandy och Henke kom först, vid fyra. Så åt lite smörgåstårta och sen tog vi ut Ossian en stund så han fick kolla läget. Och efter det blev han som en ny katt.
Nu busar han, spinner jättehögt bara man tittar på han, går på lådan. Vet inte men mandy kanske har bra inverkan på honom:)


Händer och fötter

Gick upp vid halv tio och åkte på loppis, håller fortfarande fast vid att det inte är min grej.

Dåligt med sömn inatt igen då Ossian inte är rumsren och har fått för sig att det är bättre att sova i Kattlådan och kissa i sängen.
Så vid tretiden inatt så ryckte jag ur mina sängkläder som jag hade fixat nya några timmar innan och så gick jag och la mig på soffan.

Hoppas på att det går bättre natten som kommer.

Nu har jag i alla fall precis ätit mat, klarade inte av att vänta tills folket kommer senare då det blir smörgåstårta så fick bli en schnitzel från uno-x :)


Check

Städningen är färdig, tårtorna är färdiga, Ossian är hämtad (kattungen!!) och jag har duschat.
Har däremot glömt bort att äta middag så smörgåstårtan i kylen lockar ju inte det minsta:/

Men ska gå och lägga mig snart, så glömmer jag bort att jag är hungrig. Ska bara dricka apelsinjuice först:)


Fredag

Jobbat färdigt. Hälsat på kattungen och bestämt att jag ska hämta honom senare idag.

Tänkte ta tag i städningen först. Sängkläderna är bytta så ska bara fixa resten sen är jag färdig.
Men just nu så har jag och julis paus:)

Ikväll ska det göras tårtor, med hjälp av mamma om hon inte glömt bort vill säga:/


Trött tjej

Känner mig inte direkt jätteutvilad. Hundjäveln stod och skällde till i alla fall 5 imorse, sen somnade jag väl av utmattning. Men ofta man inte märker att sin egen hund är borta en hel natt:S
Konstigt!! Och jävligt irriterande.

Nu blir det till att jobba några timmar i alla fall .


Aaaaaaaa

Gick och la mig för typ en timme sen. Tio minuter senare så börjar en hund skälla. OAVBRYTET!! Den står vid grannens kaniner och nöter.. En terrier, ettrig jävel.

Finns bara en person som har en sån ras här i närheten som jag vet. Så jag gick dit, lyste i flera fönster så tänkte att det var okej att knacka på så det gjorde jag. Då släckte dom alla lampor och låtsades inte vara hemma. FAAAN VAD IRRITERAD JAG BLIR!!

Jag hatar hundar. Eller nej, jag hatar människor som inte har koll på sina hundar. Okej att den kanske lyckats rymma, men leta då för i helvete!

Jag vill sova!


Så ligger det till

Precis kommit hem från jobbet. Jobbig dag,kändes mer som en fredag/lördagnatt än en torsdagskväll

Men nu är jag äntligen hemma, blir en tidig morgon i morgon med massa städ och fix innan vi ska öppna för lunch. Så blir väl till att ta en kalldusch när man kliver upp imorgon så man är vaken när man kommer till jobbet:)

Jobbar i alla fall bara till 14.00 sen är det ledig helg och massa, massa saker som ska fixas . Det ska städas, göras smörgåstårtor och vanliga tårtor och tvättas och jag vet inte allt.

Ska även försöka hinna med att säga hej till Ronja och Rasmus nya familjemedlem:)


Grattis till mig

Jag och axa var och handlade "bingomat" - läsk, macka, godis mm. köpte m&m och fick en fin mugg på köpet:)
på bingon så gick det bra, vann 300kr så jag är nöjd, gick ju plus i alla fall. Men axa ska alltid vara värst så hon vann 500kr.

Malin gick det sämre för, ingen nybörjartur för henne. Men däremot så hällde hon ut en Ramlösa burk, först på sig själv så det såg ut som hon kissat på sig och sen hällde hon resten på golvet.. Stjärna!!


Skor och skor

Jobbat ett lunchpass. Skönt att sluta klockan fyra, mindre skönt att börja klockan tio:)

Hemma nu i alla fall, fortsätter med mitt städande. Håller på att damma alla skor/stövlar (tar ju sin tid..). Fick en nysattack som vägrade ge med sig, så fick ta en paus och gå ut ett tag.

Blir bilbingo även idag, med axa och Malin. Så nu är det bara att hålla tummarna för att man köper vinstlotter:):)


Kallas att storhandla

Huvudvärken från helvetet har tagit plats. Bara vänta på att det ska börja åska eller nått..

Har handlat, packat in allting på "sin" plats. Kastat soporna och nu ska jag duscha.

Har hunnit med mycket idag så jag är nöjd med min insats:)


Värme

Sitter i Tierp och väntar på att det ska komma någon och byta av mamma på hennes jobb så vi kan åka och handla.

Har städat och tvättat fönster hela dagen. Så nu är nog det mesta gjort. Lite småplock kvar och sen ska det dammsugas och moppas, men det blir senare i veckan.


Over n' out

Jobbat till ungefär 22.15 sen så fick jag och mandy för oss att plocka svamp.
Vi hittade litegrann men det var lite väl mörkt i skogen för att leta efter kantareller.

Nu blir det en stund framför tvn sen en dusch och så sängen efter det.

Imorgon är det mycket som ska göras, ska städa klart det mesta i alla fall och sen ska det storhandlas med mamma..


Härliga måndag

Nu ger jag upp för idag, vardagsrummet är helt klart eller bara dammsugning kvar men det tar jag sist av allt.

Även varit duktig och tvättat fönstren:)

Ska duscha och fixa lite annat innan det är dax att åka till jobbet..


Städning

Känner mig lagom utvilad efter att jag sovit till klockan ett, vet inte vad som har hänt. Har alltid sovit länge men nu slår jag rekord var och varannan dag..

Har påbörjat städningen, så är snart klar med vardagsrummet.. Bara resten kvar. Kör så länge jag orkar, om tre timmar är det dax för arbete igen:)


Jahaja

Sjukt jobbig dag, inte pga att vi haft så mycket folk utan för att det varit så galet varmt. Men tiden rullade på ganska bra så tillslut så kom vi därifrån:)

Imorgon ska jag påbörja storstädningen inför helgen då jag ska fira min födelsedag, får se hur det går med den saken:)


Trevlans

Lugn och skön dag. Legat i soffan och kollat på andra avenyn och låtit tiden typ rinna iväg. Alldeles för länge, men jag har ju en tendens att fastna:)

Blev en sväng till mamma och pappa. Sen tog jag med mig Rasmus och Ronja hem till mandy och Henke och spenderade några timmar där..Ronja och Henke drack öl, mandy drack vin medan jag och Rasmus åt ostbågar med gaffel - alldeles perfekt lördagkväll:)

Nu är det sängen som gäller så jag orkar med en heldag på jobbet imorgon.. God natt


Mm

Jobbat mellan 16-22.30 och sen åkte jag hem. Blev kall pizza framför ett avsnitt av andra avenyn.

Galet trött.. Fattar inte vad det är som är fel. Skulle behöva sova oavbrutet i minst en vecka tror jag. Om ens det skulle hjälpa. Nu blir det i alla fall sängen, imorgon väntar jobb 11-21 innan jag har en ledig lördag att se fram emot:)


Mot nya äventyr

Precis kommit hem efter sex timmar på jobbet och en timme hos mamma och pappa.

Byta om, slänga i en maskin med tvätt och sen ska jag iväg på nya äventyr med mandy och kanske nån mer - vem vet??!


Massor med saker

Sen sist har jag;

Jobbat.
Haft semester en vecka ungefär.
Firat födelsedagar här och där.
Varit till stan.
Haft gabbe på besök.
Förlorat två katter. (Dom bodde hos mamma och pappa.)
vunnit 2500kr på bilbingo.
Fått glada nyheter.
Haft stora problem med värk i mina fötter.
Fått ett kusinbarn.
Kollat på fotboll.
Plockat svamp.
Kollat på alldeles för många avsnitt av andra avenyn.
Städat.
Fått ny telefon.
Spräckt displayen på den nya telefonen.
Firat midsommar hos mamma och pappa.
Umgåtts alldeles för lite med mina vänner.
Städat.

Och antagligen en miljon saker till.

Ska i alla fall försöka ta tag i det här med bloggandet igen. Önska mig lycka till:)