Sönderhostad


Usch, trodde jag hade blivit bättre från förkylningen. Eller att det inte skulle bli så allvarligt, har ju bara varit snorig och haft oni i huvudet . Och nu för bara några timmar sedan så började jag hosta som en galning, och nu är halsen helt sönderhostad och jag vet inte vart jag ska ta vägen . Kan inte vara ute och inte inne känns det som, så vet ju inte riktigt vart jag ska ta vägen . Funderar på att ta en duscha, försöka trassla ut mitt hår som jag inte orkat ta mig tid med ännu och sen lägga mig och sova (läs: kolla på tv) så jag kanske vaknar lite mer pigg och "kry" i morgon istället - hoppas kan man ju alltid :)

Hade ju planer att åka till Axa och Tobbe och kolla på film och bara ta det lugnt . Men dem planerna bröts från alla håll och kanter . Då Tobbe inte ville kolla på film och när dom åkte hem så orkade inte jag, så det blev inget av med det .

Men nu ska jag ut och kolla om vi har någon glass att kyla ner halsen med och hoppas på att det funkar .. HOPPAS HOPPAS !!

Hörs .

fantasin är slut


Sitter och väntar på att telefonen ska ringa (Axa!!) men verkar inte som att det blir än i alla fall.. Eller det kan ju inte jag veta . Men har i alla fall kollat allt som jag kommer på att man kan göra vid datorn nu . Så min fantasi har försvunnit så nu är jag sysslolös .

Ska borsta håret eller försöka, då det bara är en stor tova efter gårdagen .

Hörs .

Några bilder kommer här :D







längtar efter jobb; men inte idag !!


Har fortfarande inte lyckats somna men det är väl bara att stå ut. Har inte lika ont i huvuet längre i alla fall men inte mår jag helt bra för det !! Men man får väll skylla sig själv, efter gårdagen så kan det inte bli mycket annat än så här idag ... Usch, nu dröjer det ett tag till nästa gång, nästan så jag längtar efter att få jobba nästa helg, och då är det illa !!

Ska kolla igenom bilderna sen gårdagen sen kommer det nog upp några stycken :)

Hörs .

det är synd om mig



Kom hem halv tre inatt ungefär, somnade på stört och vaknade för en halvtimme sen och omöjligt att somna om . JAG VILL SOVA !! Har huvudvärk !!!

Inte som jag tänkt mig


Blev inte som jag hade tänkt mig . Och det jag trodde var inte direkt det rätta . Men men, får väl se vad som händer under kvällen. Är inte så sugen på att festa "mycket" men dricka lite skulle ju inte vara fel . Men får se hur det blir, jag och Axa och sen får man se vad som händer under kvällen..

Nu ska jag i alla fall titta på tv om det finns något sevärt .

Hörs senare .

Rensar garderoben


God morgon !! Sov länge idag; skönt, dock inte ändå till nu utan vaknade runt halv elva. Men bara det är ju två timmar längre än normalt :)

Håller på att rensa i massa gerderobber som vi har fullt med grejer i, och jag har kastat 4 sopsäckar med grejer, mest speglar av olika slag då vi har hur mycket som helst eller hade !!

Men nu ska jag fortsätta, mamma är arg för att det inte går att komma fram för att det är så mycket grejer på golvet :P

HÖRS !!!

uppskjutning ...


Hade starka funderingar på att duscha, men det får bli imorgon istället (uppskjutet som vanligt..) är ju inte direkt kris :) Men fastnar alltid vid datorn när jag ska göra något annat och nu den senaste veckan så är det "facebook" som är boven i dramat om man kan skylla ifrån sig; kan väl inte det egentligen !!

Har kopplat in min scartväxlare nu så det känns ju bra att man slipper flytta tv:n, byta sladd, ställa tillbaka tv:n varje gång man ska spela tv-spel eller byta från tv-spelet till att kolla på tv . Nu räcker det med en knapptryckning :) haha

Men nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag sova .

God natt

Party hos mormor


Nu är jag hemma efter "partyt" hos mormor. Satt och spelade kort med mina kusiner och syrran; och jag och Rasmus vann stort över Angelica och Ronja !! Även fast det inte direkt gick som jag ville . haha

Har även fått min scartväxlare med posten idag så nu ska jag försöka koppla in tv-spelet och dvd:n i den får se hur det går .

men kommer antagligen något mer senare :)

HÖRS!!

beslutet närmar sig


Sitter och tittar på syrran när hon plattar håret medan vi väntar på att Mamma ska komma hem så vi kan få äta middag .

Börjar närma mig ett beslut angående fredag . Mer om det senare ..

Hörs för nu är plattången min :)

GI-metoden


Har inte hänt mycket, spelat lite kort med syrran, varit och handlat lite snabbt så jag kan äta middag senare :) Då jag ska prova på GI ett tag och se om man blir lika arg och lättirriterad som syrran säger att man blir . Men har ändå mått bra och inte varit arg(-are än vanligt.. ) även fast jag började i måndags . Men det kanske kommer senare .

Men imorgon så förstörs väl allting igen då jag antagligen ska dricka .. men men får ha mina undantag är ändå mitt eget initiativ som jag själv bestämmer reglerna inom :)

Men nu ska jag kolla en grej på facebook..

Hörs .

fyra dagar i rad


Hejsan :)

Var meningen att jag skulle jobba idag, börja klockan tre och jobba till åtta eller nio eller nånting. Men blev ledig hela dagen så det är skönt.. Långledig nu (eller vad man ska kalla det) börjar jobba på måndag och det är inte så vanligt att jag är ledig tre dagar i rad och nu blev det fyra; härligt !! Så får se vad man gör av all ledig tid .

Imorgon så har jag två "händelser" att välja mellan, blir antingen att åka till Malin och fira hennes 18-årsdag (tror det är därför hon har festen i alla fall..) eller så blir det att åka till Mandy och dricka och umgås.. Men har inte bestämt mig ännu.. Men man klagar ju jämt på att det inte finns något att göra när man för en gångs skull är ledig så får väl passa på och slå på stort nu !! Eller så blir det så att jag bara är hemma och degar hela helgen som vanligt haha .

fast ikväll då ska jag till mormor och säga grattis, för idag är det hennes dag :)

Men vi hörs senare .

Brolle :)




((Har haft den här låten i huvudet i en vecka nu..))

sovmorgon till klockan tre :)


Satt mig vid datorn igen då jag kom på att jag har sovmorgon imorgon och inte behöver gå och lägga mig prick just nu.. (börjar jobba klockan tre; skönt !!)

Hade ont i halsen imorse som jag berättade om, men sen har det glömts bort under dagen och jag har inte kännt något ut av det på hela dagen. Men nu direkt när man börjar slappna av och tar det lugnt då kommer värken tillbaka igen - typiskt !!

Men nu ska jag röka, äta en banan och greja lite .

Hörs imorgon !! :)

Fortsätter temat; skor !!


Då mitt föregående inlägg handlade i stort sett bara om gummistövlar, så tänkte jag fortsätta på ämnet; skor !! Insåg idag att jag måste investera i ett par foppatofflor eller liknande som jag kan ha att jobba i .  Gick in i diskrummet idag, där det var blött på golvet, och därmed blev jag också blöt.. Båda strumporna blev dyngsura . Kollade efter, hade ett stort hål under tofflorna (ett hål på varje..) som jag har nött till fint när jag gått i dom i ungefär 35 timmar i veckan i ett halvår . Så man ska ju inte klaga för egentligen så har dom väll hållt ganska länge ändå ...

Har i alla fall läst tidningen idag om programmet "Made in sweden" med Andreas Carlsson, Anders & Laila bagge och det gjorde mig lite intresserad då jag inte sett något tidigare avsnitt.. Så nu är har det redan börjat men får väl kolla därifrån istället ...

... och vi, vi hörs i morgon :)

ekonomikris och blommiga gummistövlar


God morgon !!

Känner att jag börjar bli sjuk, förkyld nu ! Har varit snorig i flera dagar men nu har jag ont i halsen också.. Hoppas bara att det håller sig kvar vid ett normalt förkylningsstadie . Blir så jobbigt om jag ska tappa rösten och allt det där som jag i stort sett jämt gör nu för tiden när jag bli förkyld . Men men lär ju märkas inom några dagar !!!

Jobb idag också, ska försöka se till så syrran är vaken och jag kan få skjuts senare.. Igår gick jag, lagom blöt om fötterna när jag kom fram . Ska försöka hitta ett par gummistövlar :) haha fast kommer ihåg när man var liten och sprang runt i sånna och det är ju inte bekvämt eller.. Men får väl välja mellan det bekväma eller att bli bli blöt om fötterna . Men får se har väl antagligen kommit några nya modeller på 10 år, sist jag hade sånna var när jag var tio så .. haha Och blommiga ska dom vara, fast just nu är det ekonomikris i min plånbok så det får vänta !!

Hörs senare .

meningsfulla liv .


...Nu är det slut och jag ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla på tv om det är något bra att titta på, annars blir det nog en film .

Ska bara ut och röka först och hämta min tvätt, så jag slipper gå ut och frysa det första jag gör imorgonbitti :)

Det bkev dagens extremt långa och intressanta inlägg ... men händer inte så värst mycket i mitt liv just nu . haha

Hörs i morgon .

typiskt


Tänket skriva ett inlägg men nu börjar andra avenyn :) Hörs efteråt

Klockan är mycket


Klockan är redan kvart i tio och jag ska gå och lägga mig alldeles strax är trött i benen efter dagens "slit".. Har inte hänt ett dugg, har suttit på en stol 75% av dagen och läst helgens alla tidningar två gånger minst...
Fixat schemat för nästa vecka också, jag som var så glad för att jag skulle slippa jobba helg i stort sett hela februari, men redan första helgen i februari blev "min"; inte riktigt som jag hade tänkt !!

Och dagens problem, vad ska jag köpa till syrran när hon fyller år (?) är ju bara två veckor kvar; någon som har en idé (hon fyller 23...)

Men nu ska jag kolla på film, god natt

Återuppta ämnet


God morgon !!

trodde att jag var ganska tydlig i ett tidigare inlägg om att det var jag som gjorde fel, att jag inte var arg etc etc . Men ändå så blir allting fel !! Jag sa att en viss person att inte ta åt sig, bry sig eller någonting. Samtidigt som jag bad om ett svar . Nu har händelsen redan skett och det är försent egentligen för att ge ett svar men jag har fortfarande inte fått något. Det var det jag blev besviken över, och jag tror att flera människor skulle tyckta samma som jag !!

Men ingen människa ska behöva flytta och tro att ingen vill höra av sig något mera . För så är inte läget, bara för att jag blir besviken, arg eller sur eller vad som helst en gång så betyder det ingenting. Alla har väl tjafsat, bråkat eller gjort något med någon någongång ! Det är ingen stor grej, jag bryr mig då inte längre !!

Kändes bara jävligt dumt allting dagen/dagarna efteråt, för det känns inte rätt, men samtidigt så tycker jag inte att jag har gjort fel.. Svårt att förklara men mycket känslor över en liten grej...

Hörs senare .

seg, segare, segast


Segaste dagen på länge, har inte gjort ett dugg. Gårdagen tyckte jag var seg, men idag var det segare ändå !! Fast ganska skönt det också, att bara få göra vad man vill (eller det gör man väl nästan jämt men aah...), ta det lugnt; sitta vid datorn, tv:n etc...

Ska duscha alldeles strax sen ska jag kolla på tv.. var något som jag fick för mig att jag skulle kolla på men kommer inte ihåg vad det var men de lär ju märkas när jag sätter mig där och börjar leta program :)

Men först ska jag ut och röka - hörs . (antagligen i morgon..)

Ärret är sönder :/


God morgon, eller har varit vaken i nästan tre timmar men i alla fall :)

Idag händer det inte ett dugg i alla fall, titta på film blir det väl !! Får se kanske blir lite mer planer ju längre dagen går !!

Lyckades på något konstigt sätt trycka upp gaffeln i gommen i går när jag åt middag, och det har gjort så att mitt ärr har gått upp . Jag opererade där när jag gick i sjuan elelr åttan eller nått för att fixa mina tänder... Och nu så har jag lyckats haft "sönder" det.. Men får se kanske ordnar sig av sig själv .. Gör ju inte ont eller så, bara obehagligt .

Men men, nu ska jag kolla på tv !!

Hörs .

Dagens STORA problem ;)


Lugnt idag, knappt lämnat huset.. Eller det har jag gjort, har varit och handlat och lämnat tillbaka bilen till mormor och morfar . Men det tog bara en knapp timme sen så har jag varit hemma. Så skönt !! Ska gå och lägga mig och kolla på film alldeles strax, vet bara inte på vad?? lär bli dagens STORA problem :) haha

Men vi hörs av imorgon istället .

GOD NATT


..och där kom dom !!











Söt hon är ...



((Hon var där igår, gud så söt hon är ..))

Helmysigt ;)


Hej hej :) Ska slänga in ett inlägg här innan jag ska fortsätta med alla grejer som jag håller på med, som är ingenting!! Haha, har bara allmänt tråkigt och är inte sugen på att skriva heller egentligen men måste ju få in något, eftersom att gårdagen blev så dålig med uppdateringar ..

Var i alla fall en helmysig kväll igår (lägger in lite bilder senare eller i morgon, om det finns några som är värda att lägga ut..) Jag,
Ronja, Axa och Malin blev det som åkte till slut i alla fall. Blev massa mat och då menar jag verkligen jättemycket, åt tills man mådde illa (!) tur att servitrisen kom och tog tallrikarna haha.. Och så blev det lite dricka också, mest öl för min del, då jag inte är så mycket för "söt-slibbiga" drinkar, men men !!

Skriver senare igen, händer inte så mycket ...

Hörs .

Onödigt


God morgon!!

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan åka och jobba!! sen blir jag ledig två dagar och efter det har jag inte en aning då vi måste göra nytt schema igen, eftersom att Camilla krånglar !

ikväll blir det i alla fall Gävle men vilka som ska med är inte helt färdigt.. Det lär märkas ikväll !!

Nu ska jag i alla fall fixa håret..

Hörs senare (om jag hinner, annars blir det i morgon!!)

Inte arg utan besviken!!


Världens minsta grej att bli irriterad över.. Men egentligen så är anledning till irritationen att jag är besviken . valet får man göra själv, men man får stå för konsekvenserna . Ska inte behöva finnas konsekvenser till det här valet . Men jag känner mig så himla besviken . Allt var bestämt, men tydligen inte för alla !!

Jag är inte arg på någon, jag är besviken!! Och nu vet alla det!! Ingen behöver känna sig så speciellt utvald. För jag vet att det är jag som gör fel. Men tycker ändå att jag förtjänar ett svar när jag ber om det!! Men valet är som sagt ens eget och et kan ingen annan bestämma eller ändra.. Men stå för ditt val och visa vad du valt, så blir alla nöjda !!

Men kom ihåg jag är inte arg jag är besviken !!

Oplanerade planer


Hemma efter att ha jobbat hela dagen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, då jag fryser så att jag hackar tänder och hoppas på att det ska gå över efter att jag har duschat .

Läste mitt horoskop i dag; stod att helgens planer inte kommer att gå som planerat, men att det kommer bli lyckat till slut i alla fall . Får väl hoppas på att det blir lyckat för planerna gick ju inte som planerat . En person har "hoppat av" (eller har inte fått något riktigt svar ännu..) och anledningen är väl okej, men vill ändå ha svar så att jag vet . Men vi andra får väl roligt i alla fall får man hoppas :)

Ringde till Mormor och frågade om jag fick låna hennes bil eftersom att syrrans bil inte är direkt pålitlig haha . Och det märks ju att hon börjar bli gammal, jag ringde henne vid halv nio och frågade och så pratade vi lite och allt var helt grönt sen ringde hon tillbaka efter 20 minuter och sa att det gick bra att jag lånade bilen . Och nu ringde hon igen alldeles nyss och frågade vilken dag det var jag skulle låna bilen.. Imorgon !! "Jaha, var det i morgon hade jag vetat det så hade jag ju sagt direkt att det gick bra, men nu vet du i alla fall att det går bra" haha rolig min mormor .

Men nu måste jag sluta så jag hinner duscha också^^

Hörs .



((Blir "bara" vi tre i morgon; Jag, Ronja och Malin...)

Nu är jag nöjd !!


Nyss kommit hem och jag känner att jag egentligen borde ligga i sängen och vara påväg att somna men istället sitter jag här .

Blev i alla fall en "resa" till Tierp; Axa för att blondera slingor . Blev jättebra, jag är hur nöjd som helst. Egentligen är det väl inte sådär jättestor skillnad på färgen, det är lite ljusare nu.. Men det känns mycket jämnare nu. Istället för att blondera hela håret direkt så gör jag slingor i flera omgångar så att jag blir nöjd, tror det är tredje gången nu, ska väl bli en eller två gånger till för att det ska bli riktigt perfekt men det får vänta några månader, måste ju ha lite mellanrum. Anledningen till att jag gör slingor istället för helblondering är att om man blonderar hela håret direkt så ser det så himla påklistrat ut för det mesta .

Kommer ihåg när jag var runt 14 år och gjorde så och tyckte det "var såå himla snyggt" haha... och veckan efter så hade jag oranget hår (missfärgat) och det var ju lika snyggt och så veckan efter det så var det blått haha färgade håret minst varannan vecka . Tur att jag håret kvar efter allt det har fått gått igenom .. :)

Men nu är det dax för sängen .

GOD NATT

tillfälligt fel .


så nu fungerar allt som vanligt igen, var väl antagligen något tillfälligt .. Men men nu är det ju som sagt fixat så ingen skada skedd (stavas..??)

Sitter och väntar på att Axa ska ringa för att meddela om det blir av med någon blondering ikväll eller hur det blir . Annars får vi väl vänta till helgen eller nått. Hon sa ju (vet även det sen tidigare..) att det kommer ta ett bra tag och klockan är sex nu och hon skulle äta först så kommer väl vara färdig framåt tidigast tio eller nå liknande (mina spekulationer..) och det känns ju lite jobbigt men får se vad som händer och sker .

men hörs senare

Fungerar inte


Nu blev jag arg, mitt i ingenting .. haha eller det är inte roligt men jag kommer inte in på min blogg längre . eller asså det går inte när jag skriver lindaeriksson.blogg.se.. Varför?? det står bara error . Får hoppas att det kommer fungera sen annars blir jag galen .

blondera slingor


Sitter hemma och väntar på mamma så hon kan börja laga mat åt mig . haha, elak, hon har jobbat hela dagen medan jag har varit ledig; och hon får stå för middagen . Men men är inte så jobbigt ändå och ska väl vara snäll och hjälpa henne !!!

Skulle ju till Axa en stund idag men planerna blev ändrade och jag gick och mötte henne istället så gick vi hit, satt vid datorn och kollade på kort mest hela tien och pratade . Efter det blev hon hämtad och vi pratade lite "löst" om att blondera slingor på mig igen så får se om det blir av ikväll eller hur det blir . Orkar inte om det blir allt för sent då jag ska upp och jobba i morgon .. Och det brukar vara jobbigt när man har varit ledig och sovit tills man vaknat varje morgon och i morgon så måste man vakna av mobilen som ringer...

Men har i alla fall fixat skjuts dit i morgon så det är ju skönt :)

Nu ska jag sysselsätta mig med något annat istället för datorn ett tag .

Hörs senare .

God morgon



God morgon eller vad man ska säga . Har ju varit vaken ett tag, Ronja ringde oh väckte mig vid 10.20 i morse . Ganska bra så jag inte sov längre .. För då hade jag väl inte kunnat somna ikväll istället .

Idag så hade jag funderingar att åka och hälsa på Mandy men som sagt så sov jag för länge och han itne med mamma när hon åkte till jobbet så jag kunde överta bilen . så det får bli nån annan dag . För det är ju en aning för långt för att gå . Får bli till att gå till Axa istället och "leka" med henne i några timmar .. Ska bara fråga mamma om hon kan hämta mig när hon kommer hem .

Så nästa "att-göra-sak" är att ringa mamma .

Hörs senare .

Dagens höjdpunkt; Ronja !!


Nu har jag varit hemma hos Ronja några timmar, tittat på tv, kollat runt och grejat med datorn och gjort några "favorit i repris" från när jag var typ 15 och hon 13.. haha fan vad vi skrattade, vad jag kommer ihåg så skrattade vi lika mycket då som vi gjorde nu idag.  Varken kan eller orkar förklara vad det var vi gjorde, men hade jag försökt så hade ni antagligen inte förståt i alla fall, men roligt var det.. Tårarna rann för att jag skrattade så mycket, när jag hade skrattat färdigt och kollat mig i spegeln så hade mascaran runnit till mungiporna ungefär . men det gör inte så mycket .

Nu blir det i alla fall en film för min del, tror det blir en som hette "Livet runt 35" (eller något liknande hette den i alla fall..) Enligt någon (stod på fodralet..) så var den "Desperatare än desperate housewifes och sexigare än Sex and the city.." får väl se om den är bra, desperate housewifes älskar jag ju mest av allt (om man ser på filmer och liknande) och Sex and the city hatar jag. har aldrig fattat vad som är bra med det.. Men följer man det från början så kanske de blir bra men de blir väl i framtiden någongång i så fall .

Nu är det sängen och en film för min del i alla fall...

God natt


(Bästa bilden jag orkade leta på på Ronja just nu, så den får duga..
Så här ser hon ut när hon blundar i alla fall... haha )

Tända ljus & hemrullade köttbullar


Nu är jag hemma igen efter besiktningen . Gick inte så bra som syrran hade hoppats på så hon är tvungen att "åtgärda" lite grejer . Men det lider ju inte direkt jag av :) haha

Var även in så jag köpte några nya filmer (närmare 9 stycken tror jag det blev..) tyckte att jag värd det .. haha efter att jag varit duktig, för vad?? haha Men måste ha någonting att titta på på kvällarna då det bara är skit på tv:n nu för tiden, finns bara en sak jag följer och sitter och tittar på en gång i veckan som besatt; Andra avenyn och det är ikväll :)

Just nu så håller jag på att tända alla ljus jag har i mitt rum så att kylan ska minska en aning . Och sitter och värmer upp för snart ska jag börja rulla köttbullar - pappa lyckades se till så att jag LOVADE honom hemrullade köttbullar. Och jag hatar att rulla köttbullar men men så får det bli .

Nu ska jag i alla fall ringa Ronja .

Hörs .

God morgon !!


God morgon !!

Lyckades nästan sova till klockan tio, vaknade vid tio i eller nå sånt !!! Men känner mig ganska pigg för en gång skull .

Idag ska jag som vanligt, städa, tvätta, laga mat och så ska jag följa med syrran och besiktiga bilen.. Varken hon eller jag vet hur det går till, så får väl se om vi lyckas :) haha

Men nu ska jag börja med att tvätta .

Hörs .

Önsketänka


Nu har jag duschat och sitter och tittar på sängen och önskar att håret var borstat, likaså tänderna och att jag hade druckit dagens mängd c-vitamin och legat i sängen istället för att sitta här . Så nu ska jag sätta fart .

Hörs i morgon god natt


Måste hinna med att duscha också^^


Pratade med Ronja i telefon för cirkus 20 minuter sen kanske en halvtimme sen till och med . Vårat samtal gick ut på att vi hatade att duscha (är inte lika illa som det låter ...).. Eller egentligen inte att duscha men att komma till duschen, Man vet ju när man ska duscha - det går lixom på rutin, men att ta steget att gå in i duschen utan att hitta på 700 saker att göra "istället" som att sitta vid datorn; det är det värsta man kan göra för det finns hur mycket som helst man kan göra där istället för att gå in i duschen . Och att jag har en tendens att alltid säga när jag pratar med någon i telefonen " Nej, nu måste jag lägga på för jag ska duscha" men sen kommer jag inte till duschen förän morgonen dagen efter ungefär . Men bara man kommer in i duschen så är det helt underbart; haha..

Och nu i alla fall sa jag till Ronja, min vanliga avslutningsfras; måste lägga på för jag ska duscha.. Även fast vi fortsatte prata i tio minuter till efteråt :) Och som sagt jag har inte kommit till duschen ännu. Sitter inlindad i ett badlakan med en strumpa på mig och försöker få ur håret ur min "fina" knut jag gjorde i morse.. Och det är lättare sagt än gjort .

Haha, någon som känner igen sig (?) spelar ingen roll egentligen för jag vet att jag inte är ensam om mitt "problem".. Har ju alltid Ronja vid min sida ..

"Men nu måste jag sluta, för jag ska hinna med att duscha också" :P

Nya kläder .


Hej hej !!

Har fått mina kläder som jag beställt idag. Och jag har ju en tendens att bli helt galen (arg!!) när jag provar kläder.. Bara för att det är fel på dom, att jag lyckats scrolla ner under beställningen och därmed fått hem kläder i storlek väldigt extra förstora etc etc . Men fanns några saker som jag gillade i alla fall, ett par jeans, två linnen och en tröja. ska skicka tillbaka två tröjor och resten gör jag som vanligt med, jag spar det längst in i garderoben för att sedan hitta på det om några månader och få en "aha-upplevelse" (haha..) och hoppas att jag gillar dom bättre då, eller i alla fall enligt mig själv passar i dom bättre !!

Men nu ska jag hänga in i garderoben . hörs senare .

Tog tillfället i akt, eller vad säger man??


Nu är jag hemma, eller har varit det ett tag. Men kom ju på att Pappa fyller år idag så när jag kom hem var huset fullt av folk och det var bara att vara social .

Men men dagen har i alla fall varit den segaste av alla . Inte ofta jag sitter och "leker" med mobilen under arbetstid, men idag fanns det mer än ett tillfälle att göra det. och ett av dessa tillfällen tog jag för att sysselsätta mig med något annat än att röka och läsa tidningen..

Ska försöka sova nu, är fortfarande trött. Har väl inte kommit in i mitt mönster som jag försöker bygga upp, angående mina sovtider :P haha

Men vi hörs i morgon - GOD NATT!!

på jobbet

Nu måste jag ha extremt tråkigt, vilket är sant ! Då jag sitter och skriver inlägg från mobilen på jobbet . Jag längtar hem, så jag kan slösa bort min dag där istället, fast här får jag i alla fall betalt för att inte ha något att göra . Positivt ! Men dagarna går ju så jävla segt när man inte har något att göra . Får inte servera mat heller, på grund av att det är halt och jag kan halka . Haha lika stor risk att dom gör de men men . Ska börja plocka undan så jag kommer hem nån gång . Hörs sen istället !

Söndag = Arbete


God morgon, eller vad man ska säga (?) har varit vaken i 2 timmar nu i alla fall, somnade relativt tidigt igår; halv tolv.. Skönt, men var inte mer pigg i morse för det ..

Jobb på schemat idag med och i morgon sen är jag ledig en dag, ska bli skönt !! Sen är det slut på¨helgarbete ett tag framöver; ska bli härligt att få göra vad man vill på helgerna ett tag.. Och inte bara tänka jobb, jobb och jobb ...

Får se (och hoppas..) att det blir mera folk idag så man har något att göra ett tag.. Ska i alla fall komma två fulla bussar på lunchen, och då har man ju att göra mellan 12 och halv tre skulle jag tro i alla fall.. brukar ju bli massa disk och sånt och då går tiden lite fortare än den brukar göra i alla fall... Bara hoppas, vänta och se !!

Men nu ska jag fixa håret innan jag ska åka .

Hörs ikväll.

Irma är återfunnen


Hejsan !!

Är inte på något skrivhumör idag, men tänkte ändå slänga ihop något, bara för att !!  :)

Jobbat hela dagen, extremt lugnt och det gör mig sjukt trött. Så har mest bara gått runt och gäspat mellan alla tidningar jag har läst fem gånger om.

Katten (Irma..) är i alla fall hittad, eller hon kom hem av sig själv . Och anledningen till försvinnandet är att hon förlorade en "catfight".. Antar att hon förlorat i alla fall efter att ha sett hur hon mår. Stackars liten, hon kan knappt gå och piper varje gång man rör henne. Oftast när man "tittar till" henne, i sitt skåp (som hon ligger i...) så öppnar hon inte ens ögonen.. Har i alla fall lyckats fått i henne lite vatten, tur det i alla fall .

Med det vill jag avsluta det här inlägget och det blir antagligen allting för idag också..

Men vi hörs av i morgon istället .

Nu är jag nöjd


...så var tvungen att ändra designen lite fort. Var inte riktigt nöjd innan då det var för mycket lila.. Men nu så blev det lite oranget också; perfekt !!

GOD NATT

vintern är tillbaka; igen!!


Nu är Let´s dance slut och jag tog en promenad efteråt för att leta efter Irma (katten..) som är försvunnen. Normalt så är hon inne nästan hela dagarna men idag så har hon inte synts till på hela dagen, men hon kommer väl tillbaka, hon värmer sig väl någon annanstans .

Vintern har kommit tillbaka; igen. Det är 13,9 minusgrader ute och jag bara hoppas att det ska slå om helt till i morgon och att det blir max fem minus.. Man fryser ju fast bara man tittar ut genom fönstret och vad händer då om man går ut lixom ;P

Men nu ska jag inte ut något mer idag i alla fall, ska borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen med mina duntofflor; ska bli skönt .

Så vi hörs i morgon ..

Min idol Hasse Aro


Nu har jag jobbat klart för dagen. Och resten av kvällen tänker jag tillbringa framför tv:n; och hoppas att det kommer bli något som är värt att se efter att Let´s dance är slut . Det är de jag kollar på för tillfället (reklampaus just nu..) och min nya idol är Hasse Aro.. Haha, ser ut som han inte har en aning om vad han håller på med . Han gör allting nästan hälften så bra som sin danspartner men ungefär 20 sekunder efter :D

Men hörs senare om jag inte somnar, är sjukt trött .

Tidigt


GOD MORGON !!

Vaknade tidigt idag men somnade därimot inte tidigt, eller tidigt var det väl men inte så pass tidigt som jag ville; halv ett . Men eftersom att jag vaknade och gick upp vid halv åtta i morse så kanske jag somnar tidigt idag istället .. Ska försöka bättra mig .

Nu ska jag röka sen ska jag fixa håret innan jag ska till jobbet .

Hörs ikväll

Får inte uppleva den bästa sömnen


Så nu har jag spelat klart (Wii) för dagen, ska duscha, röka och sen blir det till att sova . Ska försöka somna relativt tidigt idag . Mamma berättade att den bästa sömnen får man innan klockan tolv på natten, så då vaknar man mera utvilad på morgonen så ska se om jag klarar av det ikväll.. Brukar inte lyckas men ska i alla fall försöka, blir så svårt när man ligger och kollar på tv/film och det är något bra, spännade då vill man ju inte direkt stänga av för att man "måste" sova . Skadar ju inte att försöka .

Sen blir det jobb fyra dagar framöver,  ska faktiskt bli ganska skönt; får väl se om jag tycker samma sak imorgonkväll när jag kommer hem och nära döden på grund av att jag är trött :) Fast det är ganska lugnt och ska ju inte klaga då det här är typ enda helgen jag jobbar, nästa helg jag jobbar är tidigast den 22-23 februari så det ska bli väldans skönt :)

Men nu ska jag bara försöka få kontakt med Ronja sen ska jag duscha . hörs imorgon , GOD NATT !!

Hår i munnen


Nu har jag tagit en paus från wii:et ett tag (har kört i 45 minuter och är helt slut i benen..) och sitter och kelar med katten istället; fast hon är så närgången att hela munnen fylls med hår och det är inte direkt omtyckt från min sida ...

Sitter samtidigt och väntar på syrran som skulle komma hit, eller jag vet inte riktigt vad hon ville men det lär märkas nu får nu kommer hon ,

Hörs senare .

Camilla kör Wii






(..och min väldigt fint bäddade säng i bakgrunden..)

Dagen är inte slut


Hej hej !!

Hemma nu efter att ha jobbat några timmar . Skönt att få komma hem och veta att dagen inte är slut än :) som det normalt brukar vara när jag jobbar .

Resten av dagen har jag inte ett dugg inplanerat, ska köra lite wii och spela lite poker eller nått .. Brukar bli så :)

Men hörs senare

Nu har det gått över ;)


Tvungen att skriva ett inlägg till, det tog ungefär fem minuter efter att jag skrev förra inlägget innan jag insåg problemet . Och det var så himla enkelt att jag blev arg över det istället . Men nu är problemet löst och jag kan gå och lägga mig och sova i lugn och ro.

I morgon blir det tre timmars arbetspass att vakna upp för. Faktiskt ganska skönt att veta att man får gå därifrån nästan direkt när man kom :) haha

Hörs i morgon .  GOD NATT :)

Arg så att jag skakar


Jag är så jävla förbannad . Köpte en skrivare inte den dyraste, men den kostade i alla fall nästan 1500 kronor . Och betalar man så pass mycket så ska den fan fungera. Den funkar hur bra som helst att skriva ut fotografier med, men jag sa ATT DET SKA GÅ ATT SKRIVA UT VANLIGA DOKUMENT/PAPPER OCKSÅ!! och nu kom jag på, jag som aldrig egentligen skriver ut papper, att jag skulle skriva ut två stycken (schema till jobbet, så vi kan sätta upp dom där på väggen eller nått.) och fungerar det då? NEJ!!

För när man trycker ctrl+P eller på ikonen med skrivaren så skickas man till något annat program och det är helt jävla idiotiskt . Jag blir så jävla arg.. Vill sova och jag känner att jag behöver det då jag bara vill sätta mig ner och "storgrina" bara för att det inte går att skriva ut. Men eftersom att jag MÅSTE skriva ut dom här papprena idag så får jag väl sitta här hela natten.

Istället kom jag på den smarta idén att jag skickar allting via mejl till mamma (som sitter i rummet bredvid..) så kan hon skriva ut det. Men då är hennes data ½ år äldre än min och därför har den inte samma skrivprogram eller vad det nu är som gör att hon inte kan öppna filerna på sin data . Så just nu är jag så arg att jag skakar . Haha patetiskt . Värsta lilla fjantiga grejen men det stör mig så in i helvete att det inte fungerar som det ska när grejerna inte ens är en vecka gamla .

DET SKA FUNGERA EXAKT SOM JAG VILL ATT DET SKA; alltså ska det skrivas ut ett papper då jag trycker ctrl+p eller på "skriv-ut-ikonen"...

Tack, nu har jag avregaerat mig lite.. Hörs i morgon . haha

Färdig .


nu är dagens sysslor över, har hjälpt pappa halva dagen och sen så har jag lagat mat. Blev riktigt gott .

Nu ska jag snart åka till Axa, måste bara betala några räkningar, och vänta på att Pappa kommer hem så jag får hans bil plus hans kort av något slag så jag kan tanka hans bil .

Efter det blir det till att åka till Camilla för att fixa schema (igen..)..

Men hörs senare .

Vaknade för tidigt


Hej hej !!

Alltid när jag är ledig och planerar att sova bort hela dagen, så vaknar jag senast klockan halv tio och det stör mig .

Och idag blir det ingenting gjort som jag själv hade velat då Pappa har kommit på att han behöver hjälp; min hjälp !! Syrran ska väl okså, men hon vill det vill inte jag !!

Så får se vad som kommer hända under dagen.

Hörs .

Utan publik tack


Hejsan !!

Camilla kom hit för att låna One tree hill säsong 5 för 1 ½ timme sedan. Och som vanligt då vi "kommer ihop" så börjar vi prata som galningar . haha; endast med camilla detta händer . körde lite wii också, alltid roligt att se hur olika människor gör, för det ser inte bra ut.. En anledning till att jag inte brukar köra med "publik".. (Ska lägga ut lite bilder på det i morgon..)..

Fick även ledigt imorgon, skulle egentligen jobbat men fick höra att Ronja var ledig från skolan så jag ringde henne och fick ett ja på frågan om hon ville jobba .

Resten av kvällen har tillbringats vid datorn framför ett pokerspel som syrran visade mig och jag börjar lära mig hur man ska göra för att vinna nu :) Tur att det inte är med riktiga pengar för då hade jag vart miljonär i skulder vid det här läget för det började inte så bra .

Men nu ska jag köra klart den här pokerturneringen sen ska jag kolla på Desperate .

Hörs i morgon .

Syrran inte hemma, hemma


nu har jag tröttnat på allt jag hade planer på att göra idag . Fast jag ända gjort det mesta . Har bara det sista småplocket och dammsugningen kvar . Men får se kanske får något mera ryck senare idag . Just nu väntar jag bara på att syrran kommer hem så jag får bort dom där borden ur mitt rum, jag hade rätt hon har inte kommit än och klockan är tre .

Jag skriver inte så fort, har så mycket annat för mig så nu har det gått 20 minuter sedan jag började och nu kom syrran hem .

Hörs senare

Duktiga jag !!


Har varit extremt duktig idag (tycker jag i alla fall..).. Har tvättat, vikt kläder, plockat ur diskmaskinen och börjat städa lite i mitt rum. Har även kört Wii en halvtimme - alltid kul !!

Nu väntar jag bara på att syrran ska komma hem från Torsås, hon pratade om att hon skulle komma runt två, men det lär ju märkas.. Jag tror inte på det. Då ska vi i alla fall flytta massa möbler, som jag lånat av henne .

Nu ska jag fortsätta mitt "småplockande" så jag kan dammsuga senare .

Ikväll börjar Andra avenyn (längtar..) har blivit besatt av den serien .


HÖRS SENARE !!

Hatar Katter


God morgon !!

Fick sova en timme längre än normalt sen vaknade jag av katten som kom och skrek . Just för tillfället så hatar jag alla mina katter . Den ena för att hon väckte mig genom att gå runt och skrika, eller hon skriker inte hon typ väser.. Och när jag vaknade så såg jag den andra katten satt och rev ner tapeter från min fondvägg, det var typ det enda stället i huset som inte hade rivit ner tapeter på så egentligen så väntade man ju bara på att hon skulle börja. Den tredje är bara sur och man får inte röra henne utan att hon blir arg och fräser.. Och för dom som vet vilka mina katter är, så är den sistnämnda PISCHILE!!! ingen annan...

Äsch nog om mina katter nu ska jag ut och röka sen ska jag börja tvätta .

Hörs .

Träning på största allvar


Nu ska nyttiga jag röka min kvällscigarett precis efter att jag har "tv-spels-tränat" en halvtimme. haha .

Provade på lite nya saker (muskelträning) och trodde att jag skulle dö. Men kör man varje dag så borde man ju överleva helt utan problem till slut :) Känner mig som jag är 90 år nör jag håller på med alla övningar, helt stel och rostig . Men det borde ju också gå över med tiden.. Ska försöka köra en halvtimme om dán för det är ganska skönt precis efter man har gjort den halvtimmen, det enda som är jäkligt jobbigt är att varenda gång så måste jag börja och avsluta med att koppla om sladdarna mellan tv:n och wii:et och sedan tillbaka till tv:n och boxern/dvd:n ... Men nu har man ju börjat fått in snittsen på det också förstås så då är ju inte de heller så jobbigt .

Äsch nog med det här, nu ska jag röka sen blir det en dusch innan desperate börjar :)

Hörs i morgon ..

Arbetstider


Hemma, pratar med Axa i telefon och försöker läsa bloggar samtidigt; inte det lättaste ska jag ju meddela då jag inte lärt mig att koncentrera mig på två saker samtidigt ännu . Men nu har vi lagt på och jag kan fortsätta, men ska skriva klart det här först .

Ledig i morgon ska bli så skönt . Pratade med "chefen" idag om att jag skulle vilja "bara" 40 timmar i veckan och helst inte 50 som jag gör för tillfället . Så jag sa typ; Jag skulle helst vilja vara ledig tre dagar i veckan för det blir så mycket och man hinner inte göra något annat än att jobba. Och till svar får jag; aah, det skulle jag med!! Så vände han sig om... Haha, han fattar ingenting. Tur att det finns två av dom, så när den ena inte fattar så provar man med "den andra".. Men får hoppas på det bästa .

Nu ska jag i alla fall ut och röka, sen blir det nitendo wii en stund och efter det en dusch..

Hörs .

Lagat fönstret


Hej hej !!

Nu ska jag strax åka. Har inte hunnit med att göra någonting nu på morgonen känns det som har bara tjatat på Pappa att han ska laga fönstret i mitt rum så¨att det går att stänga . Har ju varit ganska kallt nu dom här dagarna då det nästan har varit storm ute, blir ju lika mycket storm inne på grund av fönstret - men nu är det lagat och jag slipper frysa något mera :)

Men nu ska jag åka .

Hörs sen

Beställning :)


Nu ska jag bara borsta tänderna, sen ska jag lägga mig och kolla på Desperate housewifes om jag hinner innan jag somnar . Har i alla fall hittat massa kläder, eller tre par jeans, får se om något par duger att jobba i. Och så blev det några tröjor och två linnen . Märks sen om jag gillar dom .

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen .

Hörs i morgon ..

En timme att träna en halvtimme


Nu så, nu har jag "tränat" i en halvtimme, bara det att det tar en timme att köra en halvtimme, bara för att man måste välja vad man ska göra och massa grejer. Men kul är det, och nu har jag ont i benen. Eller inte ont men jag är trött i benen .

Så det enda som ska göras innan dagen lider mot sitt slut är att beställa kläder . Måste ju som sagt ha nya byxor till jobbet och sen kanske jag hittar något mera fint som jag vill ha . Får se .

men nu ska det göras, hörs senare eller i morgon .

Nintendo wii


Hemma, och sjukt pigg för att ha jobbat hela dagen . Så funderar starkt på att köra Nintendo wii ett tag. Man blir trött efter ett tag, i alla fall jag som har världens sämsta kondition . Och så tröttnar jag efter tio minuter också haha . Men ska försöka hålla ut, då jag är tvungen att koppla om tv:n för att få det att fungera så känns det så onödigt att bara köra tio minuter. Så ska försöka orka en halvtimme i alla fall ... Känns som ett rimligt mål . haha, problemet är bara att komma igång, bara jag börjar så tycker jag det är roligt .

Så det är väl dax för det nu, nu ska jag boxas :) haha

Hörs .

Längtar efter sängen


God morgon !!

Går fortfarande runt och jäspar och längtar efter sängen även fast jag varit vaken i en timme snart . Tänkte att jag skulle piggna till om jag gick ur sängen och gjorde saker istället för att ligga kvar och hoppas på att inte somna om, men det spelade tydligen inte så stort roll ..

Nu ska jag i alla fall klä på mig ..

Hörs .

Har förändrats med åren ..


Hej igen :)

Satt och tänkte efter förra inlägget hur gammal man har blivit . haha . Om det hade varit för 4-5 år sedan hade jag haft panik och mådde dåligt över att det var lördag och mina planer endast bestod av glass och tv-tittande . På den tiden så stod det inte ens med på listan över saker man kunde göra på en helg . Jag lämnade huset på morgonen på fredagen när jag gick till skolan och för det mesta så kom jag inte hem förän på söndagkväll, något undantag ibland då jag åkte hem och åt mat eller liknande . haha

Jag och syrran satt och berättade alla
mina bravader (syrran vågade väl inte säga sina..)
för mamma för några månader sen .
Och hon sa att om hon fått höra det på "den tiden",
då det hände så skulle jag haft utegångförbud
tills jag var pensionär . haha
Det enda hon klagar på numera är att jag har
stökigt i mitt rum och liknande saker,
att jag inte hjälper till tillräckligt hemma och sånt .

Men men nog om det .
Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag
kolla på desperate housewifes .

Hörs i morgon, GOD NATT .

oplanerad kväll :)


Nu är jag hemma igen efter arbetet. Grymt mycket att göra dom sista 3 ½ timmarna, sprang mest bara runt och inte visste vad man skulle göra först ungefär . Och det har gett mig ont i fötterna. Men som tur är så är kvällen oplanerad (som mina arbetsdagar brukar vara..) så jag kan bara ta det lugnt och vila resten av kvällen . Det enda jag måste göra är att vänta på tvättmaskinen så jag har några kläder att ha på mig i morgon .

Nu ska jag kolla på Körslaget om jag hinner innan det slutar hörs senare .

Utan byxor


God morgon !!

Har värsta problemet . Jag har inga byxor att jobba i :S Dom jag normalt har, har jag nött ut så det är hål i dom. Men trodde att jag hade några andra hemma som jag kunde ha men trodde tydligen fel - dax att beställa lite kläder igen .

Fortsätta leta . hörs

Fredagsmys :)


Så nu är kvällen/dagen nästan slut för min del i alla fall . Ska kolla på desperate housewifes och äta glass; fredagssysselsättning för mig själv . Men det är ganska skönt när man ska upp och jobba . Och Ronja har ju lurat i mig (hon vet inte om det själv..) att jag ska äta glass. Hon pratade om att hon ville ha glass idag och det gjorde mig sugen .. Så letade igenom alla ställen jag kunde komma på här hemma och tillslut så hittade jag ett paket - gammaldags vaniljglass . mmm...

Så nu ska jag bara läsa lite bloggar sen blir det nästan godnatt för min del .

Så hörs i morgon .

Let´s dance


Hej hej !! Orkade inte skriva något i morse heller, känns som att jag har tillräckligt att göra ändå :) men men det kommer väl nångång då jag har tid och lust .

Jobbat idag, varit en ganska lugn dag, hänt lite saker har det väl gjort . Och mycket roligare att jobba när man jobbar med Ronja också och inte bara med "cheferna"...

Har i alla fall hittat några ramar som jag ska skriva ut kort till så jag kan sätta upp på väggen som är helt kal . Så kanske det blir lite bättre och slutar eka i alla fall :)

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på Lets dance .

Hörs senare .

Allt händer av bara farten


Har inte kommit i säng än :S tog ner julgardinerna sen så blev det att jag strök, sydde lite (dom nya gardinerna var för långa, så det fixade jag till...) och satt upp nya gardiner av bara farten . Men nu är det gjort i alla fall så då är det ett "projekt" mindre att fixa under dom närmaste dagarna.. Bara massa andra saker som behöver och ska göras fördigt .

Men nu är det dax att borsta tänderna så att jag sedan kan krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av Desperate housewifes :)

GOD NATT

tiden var inte på min sida


Helt trött, tiden var visst inte på min sida ;) haha Jag hade ju tänkt att jag skulle hinna med lite städning av mitt rum idag, men får se om jag river ner julgardinerna innan jag går och lägger mig.. Då kanske jag till och med orkar sätta upp nya får se får se ...

Försökte hitta en ram som jag kunde sätta lite bilder i, min vägg är helt kal så jag ville få lite liv lixom . Men fanns ingen ram det enda jag hittade var några pannkakor som jag tiggde åt mig på jobbet (haha..) så det fick vi bli en sånn istället ... Jag som inte ens tycker om pannkaka egentligen men men idag var det gott. Och det blir väl ett jävla liv i morgon då familjen upptäcker att jag tog den sista mjölken :) men men...

Hörs i morgon . nu ska gardinerna ned .

skrattat oss genom dagen


hej hej !! Blev inget "morgoninlägg" imorse då jag inte kände för eller hade något vettigt att skriva om. Inte för att jag egentligen har det nu heller men nu har jag i alla fall tiden på min sida :)

Jobbat hela dagen och skrattat hela dagen (nästan i alla fall..) finns anledningar till det. Men dagen har gått fort i alla fall och det är skönt. Har även skurit av mig typ halva tummen (vid lunchtid..) och det har fortfarande inte slutat blöda . Hatar när man skär sig djupt för det tar sånn tid innan det slutar blöda .

Nu ska jag fixa lite ramar och skriva ut lite bilder; blev jättefina bilder med skrivaren :) såå nöjd .

Hörs .

många misslyckade försök


Nu, efter många misslyckade försök så har jag även fått igång skrivaren; riktigt fina bilder blev det, kan ju även bero på fotografen ;) haha

Så resten av kvällen ska jag kolla på desperate housewifes men först ska jag hänga mina arbetskläder så dom hinner torka till imorgon .

jobbar fem dagar framåt, och är inte riktigt färdig med hur jag vill ha det med bänken, vart jag ska göra av dom två hyllorna jag hade förut och så ska jag dammsuga färdigt, men får dela upp det på dom här fem dagarna så det hinner bli färdigt snart ..

Nu ska jag hänga kläder .

Hörs i morgon - god natt..

Shoppingdag :)


Nu är jag färdig med hyllan, har dummsugit, och flyttat tv, dvd, boxer, Wii:et och kopplat in allting igen får se om det fungerar sen när jag ska börja kolla på Desperate housewifes säsong 4 som jag köpte idag :)

Har handlat hur mycket som helst idag, eller egentligen så är det väl inte så många saker men det är inte bara massa "krimskrams" som jag normalt köper... Köpte hårprodukter från Waterclouds . Har blivit besatt av den serien sen jag lånade Balsam av Axa för några veckor (månader, vet inte när..) sen.. Så nu har jag köpte balsam, schampoo, saltvattenspray, Balsamspray. Plus att jag köpte glansspray från PHC, märks om det är bra ...

Köpte även örhängen, armband och hårnålar med pärlor.. haha . Har letat efter hårnålar med en blomma på utan framgång men hittade som sagt med pärlor idag så dom fick duga. Blev även gardiner, gardinknoppar, En fotoskrivare (äntligen hittat den.. haha), den där IKEA-bänken, en fönsterlampa och så lite annat smått och gott..

Nu ska jag fixa det sista med hyllan, sen ska jag se om jag lyckas installera skrivaren..

Hörs senare .

IKEA-grejer, inte min grej


Just för tillfället så hatar jag Ikea . Haha. Men egentligen så är det väl mitt eget fel som inte kollade beskrivningarna noggrannare.. Skulle bygga ihop hyllan (på bilden) så jag har gjort hälften, tog en paus och nu kom jag tillbaka och skulle gå till punkt två. Då, först då inser jag att jag haft det långa hyllplanet åt fel håll, så nu måste jag skruva isär allting och börja om från "ruta ett".. Och jag som redan har skavsår på tummen ...



((Bilden blev lite sné..))

lägga på axeln och fortsätta


God morgon ..

Ska strax åka, ska bara platta håret och tigga lite pengar av pappa ;) haha

Får se om jag hittar alla saker jag ska försöka köpa idag, problem med bilen bara; den går inte att låsa. Och därför så måste jag ju köpa alla saker så jag orkar bära runt på dom. Och en hylla/bänk från Ikea och en skrivare är ju inte det lättaste att lägga på axeln och fortsätta springa runt med . haha

Men får se hur det går .

Nu är det håret som ska plattas .

Hörs

en hylla


Har inte kommit till duschen än (som vanligt..) men ska strax gå dit, väntar bara på att mamma ska borsta tänderna .

Fick henne sur nyss också haha. Bara för att jag fick för mig mitt i ingenting att jag ska köpa en hylla eller vad det ska kallas, en bänk kanske det är . Så det ska jag också kolla på imorgon.

Men nu ska jag duscha sen ska jag sova .

god natt

klirr i kassan


Blev sent idag, eller slutade som vanligt vid kvart över åtta eller nått. Sen skulle jag skjutsa hem
Ronja och efter det var jag hem en snabbis för att hämta min kalender. Och nu är jag nyss hemkommen^^ från Camilla, var där och fixade schema så jag vet hur och när jag ska jobba . Blir mycket jobb den här månaden (20 dagar, 200 timmar på ett ungefär..) men det blir ju samtidigt ett rejält "klirr i kassan".. Alltid trevligt. Kommer antagligen bli mycket klagande från min del, några veckor framöver men det är jag värd . haha

Imorgon är jag som sagt ledig i alla fall, blir en sväng till Valbo med Axa. Ska köpa lite småsaker som behövs.. Sen en fotoskrivare (också nämt tidigare..) inte för att jag egentligen vet varför den är ett sånt måste. Men jag får väl passa på medan jag har pengar. Så kan jag ju sparar senare när jag redan har köpt alla saker som jag bara "måste ha"..

Nu ska jag duscha, hörs senare .

rätta tidpunkten


Hej hej !!

Ska strax åka till jobbet.. Håller bara på att vänta in den rätta tidpunkten :)

Kylan börjar släppa ordentligt nu i alla fall (verkar det som..) är bara 4 minus ute nu så det är nästan skönt . Bara tio grader varmare sen ska jag inte klaga något mera .. haha för då är det i alla fall på rätt väg .

Men vi hörs ikväll...

sommarvärme nästan


Hemma och är onormalt trött i benen efter ett "måndagspass". Men men det börjar gå över nu, och snart ska jag gå och lägga mig och då blir det bra tills jag vaknar i alla fall :)

Känns nästan som sommar ute nu, när det bara är 8 minusgrader ute . haha . Man har ju börjat ställa in sig på 16-20 minusgrader . Men men, skönt att det går mot "ljusare tider" nu i alla fall . Snart är det sommar och sol (man ska se det positiva i det hela...)

På onsdag så ska jag försöka ta mig till antingen Uppsala eller Gävle för att köpa min fotoskrivare som jag har tjatat om ett halvår . Men fick ingen i julklapp av mamma och pappa även fast jag tjatade, fick pengar i stället och det är ju bra för då kan jag ju köpa den själv ...

Men nu ska jag spela spel ett tag, har blivit besatt haha .

Hörs .

Snö & Kyla


God morgon alla .

Tog en paus från letandet efter min tröja som jag ska ha och jobba i . Tyckte att den var på torkställningen igår men tydligen så hade jag fel för där är den inte . Nu har jag letat överallt, tror jag, men kommer i alla fall inte på något mera ställe som jag kan leta på . Men har väl inte så mycket val så det är ju bara att fortsätta leta då jag måste ha tröjan .

Har inte varit ut än men det ser ut som att det är kallt ute . Usch tycker inte om snö och kyla ,

Hörs ..

Minsta råttan


Så nu har jag hunnit med alla "att-göra-saker" som jag hade planerat in idag ... Kom precis hem från Morfar och Mormor.. Satt mest och spelade spel med mina kusiner .

I morgon är det jobb igen, känns ganska jobbigt att jag ska behöva gå dit . Jag brukar klaga/gnälla om att det är jobbigt och att jag inte vill. Men egentligen så är det inte så jobbigt att gå . Men eftersom att det är 20 minusgrader ute nu och det antagligen inte kommer öka så mycket till i morgon så kommer jag att frysa då med .

Fick mig i alla falle ett "gott skratt" alldeles nyss, haha, Mamma såg en råtta . Hon skrek som fan. Den satt där alldeles ensam och tvättade sig och hon skriker som att någon håller på att mörda henne . Men den var såå liten.. Inte för att jag heller tycker så värst mycket om dom. Men hon är fan extrem ..

Nu ska jag spela spel .

Hörs ..

Köttfärssås


Nu ska jag laga mat, köttfärssås idag, blir nästan alltid det när jag ska laga mat :) men det är gott, i alla fall min .. haha

Efter det blir det en dusch (skulle redan duschat men har inte tagit mig tid till det ännu.) och sen ska vi till Mormor och Morfar och gratta Morfar som fyller år .

Hörs .

Spela lite snake kanske ..

Snake made by Neave Games


17 minusgrader


Sitter hemma hos Axa, ska snart åka hem och äta frukost .. eller lunch eller vad man ska kalla det . Har varit duktiga och varit ute och gått en promenad :) Även fast jag var lite skeptisk när hon ringde och frågade och sa att det var jättefint väder ute . Jag trodde ju att det skulle vara i stort sett plusgrader, men istället så var det runt 17 minus ute och då är det ju verkligen ett sånt väder man längtar efter att få gå ut och gå .. Men det var skönt i alla fall, solen värmde ju lite ändå ..

Nu ska jag åka hem..

hörs senare ..

sovit för länge


GOD MORGON .

Har nog sovit för länge, vaknade alldeles nyss av att Axa ringde och väckte mig och frågade om jag skulle med ut på en promenad.. Och nu fick jag huvudvärk som bara den . Får hoppas på att den hinner gå över nu medan jag vaknar till ..

Nu ska jag borsta tänderna - hörs senare

två timmar kvar


Nu ska jag strax gå och lägga mig och kolla på sista avsnitten av Gossip girl om jag hinner innan jag somnar (3 avsnitt kvar = 2 timmar..) .. Mamma står och skäller på katten, tror inte att det hjälper så mycket. Men hon kan ju alltid hoppas .. haha

Glömde nycklarna hos Axa så är tvungen att ta mig dit någon dag framöver också, inte för att behovet av att ha dom är så stort men vill ändå ha dom bara för att ...

Nu ska jag borsta tänder..

hörs .

En vattenpöl som frusit till is


Kvällen ska tillbringas hemma hos Axa, kolla på tv och bara frossa i massa onyttigheter . Fast bara om hon eldade så att det blev varmt, för jag håller på att frysa ihjäl. Mina fötter låter som när man går på en vattenpöl som det frysit is på och isen går sönder (förstår ni??) så låter i alla fall mina fötter när jag rör dem . Inte riktigt men det känns som att det skulle låta så .

Ska åka och handla innan jag ska dit i alla fall, ska försöka hitta på något som går att äta. Då mamma och pappa är bortbjudna och jag fick inte följa med .. haha, eller jag var väl inte så sugen på att följa med heller . Så då är det bara att låta fantasin flöda och försöka komma på något som jag vill ha till middag . Men det kommer jag på när jag är affären, brukar bli fiskgratäng men ska komma på något nytt idag .

Nu ska jag vika tvätt och sen ska jag duscha .

Hörs .

redan tröttnat


Sitter och funderar på vad man ska göra hela dagen. Har bara varit vaken 2 ½ timme ungefär och jag har redan tröttna . haha

Ska nog gå ut och ringa och prata med någon, så man har nånting att göra ett tag ..

Hörs senare .

Inte publicerat


God morgon (förmiddag?)

Vaknade för en timme sen, sjukt trött. Kom hem vid två halv tre (som ni redan vet..) men låg sedan vaken till halv fem eller nånting och kollade på Gossip girl, är riktigt bra den där :) Såg nu att mitt inlägg jag skrev när jag kom hem inatt inte har publiscerats (irriterande...).. Ska fixa det, så hörs vi senare . Ska även äta pannkaka nu ...

Hörs .

renovering pågår


Hemma igen efter kvällens alla "bravader" . Mycket som hände haha . Började med att vi bestämde oss för church street, längtade verkligen efter att få äta "Breast of chicken" - så gott !! Så var det stängt på grund av renovering . Då bar det av till Terassen eller vad det hette och så åt vi mat och blev nästan jagade ut därifrån kändes det som, dyrt blev det med, även fast han nätsan tog tallriken av Axa fast hon fortfarande åt .

Sen så har kvällen tillbringats i Tierp, massa bråk/tjaffs och mycket tv-tittande . :)

Nu ska jag sova - hörs i imorgon eller senare idag eller vad man ska säga :)

GOD NATT

Kvällen räddad


Nu är kvällen ordnad till det bättre :) sitter och lyssnar på Lady Gaga - Poker face medan jag väntar på att Axa och Tobbe ska hämta mig sen bär det av till Gävle och Church street . GOTT GOTT !! Får passa på medan man är ledig och har råd ..

Nu ska jag ut och röka och vänta istället .

Hörs imorgon .

positiv respons


Jobbat färdigt för dagen och nu är det två dagars ledighet som väntar - ska bli skönt !!
Pratade med Axa nyss och vi försöker komma till Gävle för att gå på Church street men får se hur det går, inte verkar vi få någon positiv respons i alla fall . haha men vi får väl ha det innestående istället . För fan vad gott det är :)

Men skriver senare, kom på att jag inte har tid med det här ;)

Hörs .

En halvtimme på mig .


God morgon !!

Ställde klockan på halv nio men vaknade nu och ska gå om en halvtimme . Känns inte direkt lockande . Men ska verkligen gå idag, har lagt in musik på mobilen så jag borde klara mig hela vägen om jag inte fryser ihjäl för det ser verkligen kallt ut ute idag med .

Så nu hinner jag inte med att skriva så mycket mer . Men är i alla fall ledig resten av helgen, ska bli grymt skönt .

Hörs .

Sammanfattning av 2008

En liten sammanfattning av året 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säger väl som jag gjorde förra året, att har antagligen gjort det men kommer inte på det just nu .

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, nej och tur är väl det för då hade jag inte suttit här . Det finns ett fåtal personer som vet vad det är. Men jag skyller på att jag var så pass full när jag avlade löftet så jag har all rätt att bryta det och det har jag gjort .

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte nära vänner men jag känner många som blivit det . GRATTIS TILL DOM :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och det är jag väldigt glad/tacksam för ...

5. Vilka länder besökte du?
Inte nått i år heller . Håller mig till Sverige..

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Det är det alltid. Men saker förändras hela tiden. Och man får väl hoppas på att det gör det till det bättre istället för till det sämre .

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Haha, förra året svarade jag "nej!!" på den ?? haha . Men tror inte det är något speciellt datum. För då borde jag ju kommit på det nu .

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag har skaffat ett jobb. Även fast många har synpunkter på det så är det i alla fall ett jobb som jag får ut pengar genom att ha. Kommer skaffa ett bättre eller aah bättre senare men just nu duger det jag har gott och väl.

9. Största misstaget?
Att jag tackade nej till ett jobb, ångrar det jättemycket. Skulle varit fast anställd på ett heltidsjobb. Men mycket kom emellan. Och på några sätt så är jag samtidigt som jag ångrar det väldigt glad över att jag tackade nej. Men ska även meddela att jag inte kommer ihåg om det var 2008 eller 2007 för det var precis vid årsskiftet någongång det inträffade :)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, förutom att jag tappade rösten och inte kunde prata en vecka i somras ...

11. Bästa köpet?
Datorn skulle jag tro, vad skulle jag sysselsätta mig med hela tiden annars ??

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Massa onödigt som inte en vettig människa behöver . Men som just jag känner att jag bara måste ha :S

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alltid saker som gör mig glad . Mindre saker och större saker. Tänker inte skriva upp något specifikt, inget nämt inget glömt .

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Dom flesta som ligger på kategorin "klipp (youtube" på bloggen - gå in och kika och lyssna .

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag har tänkt mycket mer än vad jag brukar och då blir det mer negativa saker som har gjort att jag blivit ledsnare. Men ska samtidigt inte klaga för mycket har hänt som gjort mig otroligt glad också .

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Visat vad jag tyckt och tänkt men det är inte så lätt i alla situationer . Och umgåtts mer med personer som gör mig glad.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Det är mycket det, men det tänker jag hålla för mig själv .

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen och släkten..

19. Blev du kär i år?
Nej inte i år heller .. haha

20. Hur många one night stands?
-

21. Favoritprogram på TV?
 Jag håller fast vid andra avenyn..

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej det tror jag inte. Är inte så hatiskt av mig . Om jag hatar någon så gör jag det i tio minuter . haha

23. Bästa boken du läste i år?
Tror inte att jag läste en enda bok förra året ska försöka hinna med en i år i alla fall :)

24. Något du önskade dig och fick?
Kanske ;)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Haha aah det är det väl alltid . Mycket man vill ha men inte får .

26. Årets bästa film?
Har sett grymt mycket filmer i år, många bra och många dåliga . Men glad att jag började titta på Desperate housewifes för det är bland det bästa jag sett .

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag var mest arg för att Mamma tvingade mig att fira den .

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Alltid, går det att förbättra . Men ingen idé att gnälla över det nu för gjort är ju som sagt gjort .

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
haha, har väl ändrats lite. Springer inte runt med mjukisar dygnet runt längre i alla fall :)

30. Vad fick dig att må bra?
Mycket !! skriver jag något så glömmer jag bara bort något annat .

31. Vem saknade du?
ett fåtal personer . Några jag träffar då och då och någon jag aldrig mer kommer träffa .

32. De bästa nya människorna du träffade?
Ingen specifik. Men ibland är det roligt att träffa nya människor . Även fast jag är en så pass träkig människa som brukar vara helt emot att träffa nya människor . haha

Gossip girl


Ska snart gå och lägga mig och kolla på Gossip girl, börja förstå vad det handlar om nu och tycker mer och mer om det för varje avsnitt jag ser . Så kommer väl bli som besatt, och längta (när jag sett klart första säsongen) tills jag köpt säsong två. Fast den har väl inte kommit ut än tror jag ...

Sitter och väntar på samtal från Ronja, då hon ska berätta för mig hur jag ska jobba i helgen . Men hon i sin tur väntar på hennes mamma så det kanske tar tid innan hon ringer .. men vet ju i alla fall säkert att jag jobbar i morgon . Så det behöver jag inte bekymra mig för .Men hoppas istället att det ska bli lite varmare ute så jag slipper frysa när jag ska gå dit . Men gå ska jag.. Länge sedan jag gick, och det är ganska skönt . Ska bara lägga in lite nya låtar på mobilen, om jag fattar mig på hur man gör :)

Hörs sen eller i morgon .

Al Azif vs. Crossfire - Lady



Fryser .


Sitter fullt påklädd, med två tröjor, jacka, raggsockor, duntofflor och mössa på grund av att det är något fel på uppvärmningen så vi lyckas inte få mer än 18 grader hur mycket vi än kämpar för att få varmare . Lyssnar på Jordin Sparks och väntar på maten . Har gjort klart en potatisgratäng .. Gott gott . Blir i stort sett samma sorts mat som vi åt igår, men det lider inte jag av - för det är gott :)

Får se hur det blir i helgen om jag blir ledig två dagar istället för en, skulle vara skönt. Men ska inte hoppas för mycket, för då kommer väl allt gå åt skogen ..

Nu ska jag i alla fall kolla om maten är färdig .

Hörs senare .

Nu kommer bilderna .







((Vid tolvslaget))




((Mellan bild ett och två är det ungefär 3 minuter..))




2009


Hejsan !!

Nu har jag vaknat till liv igen :) Blev ganska lugnt igår; för min del i alla fall men alla gjorde ju inte som mig :) Kom hem vid halv två, två någongång tror jag det var - och somnade på stört ...

Idag ska jag inte göra ett dugg, bara ta det lugnt och greja med lite grejer som jag behöver införskaffa och annat som behöver göras .

Lägger upp lite bilder senare, blev inte så många men får se om det är några som ens är någon idé att lägga ut .

Hörs senare .