Slut på dagen

Känns inte direkt skitkul att gå och lägga sig för att vakna upp till en ny dag - en ny arbetsdag!

Men mätt och belåten, och nöjd med dagen som jag är så ska jag inte klaga!
Middagen som jag bjöd mamma, pappa o farmor på var förjäkla god, och det känns ju inte sämre av att veta att det var jag som lagat den:)

Nu blir det sängen i alla fall! Har gjort dagens sista rutiner som jag haft den här veckan i alla fall - kollat idol, pratat med Ronja typ en timme och kollat desperate housewives och myst med Signe i soffan!! Inte så tokigt det heller:)


Kaffe i det fina vädret

Potatisen är skalad, köttet är uppskuret och nu väntar jag bara på att klocka ska skynda sig lite!!

Mandy dj:ar och jag börjar inte alls bli trött på låten som hon kört på repeat i över en timme!

Får bli en kaffe och en cigg så länge i det underbara vädret, sällskapad av julius!! Älskar hösten, den gör mig glad:)


- Ronja är min vän.

inte ett dugg irriterande att tv4 slutade fungera fem i nio och inte börjat fungera än.. Men tur i oturen att tv4play finns och jag kunde kolla resultatet på idol. Andree och Olle vidare, inga kommentarer på det!! Ronja har fått agera telefonsällskap åt mig i mer än timme så jag har varit sysselsatt ett tag. Tur att min Ronja finns. annars vet jag inte vad jag skulle göra :)

^^onsdagsmys

Har grejat halva kvällen och plockat reda på allt jag handlat idag, frysen är mer än full!! Huvudvärken kommer smygandes och jag ångrar att jag åt på Max, eftersom att det gjort mig illamående!!

Nu blir det tända ljus i höstmörkret och några timmars tvtittande - börjar med idol!!


Jag är kär:)

Finaste krukorna, hittade på Ica maxi - i'm in love:) blev även en massa annat tjafs hemburet ! Bara att passa på att fylla skafferiet/frysen när man fått lön...


Plötsligt en dag

Eftersom det tagit ett x antal år/månader för blogg.se att fixa en app så har min blogg fått lida. Men nu när dom tagit tummen ur ****** och fixat en app så kanske jag ska ta och lägga ner lite själ i det här igen!! Nu kan jag ju inte skylla på att jag inte orkar sätta mig vid min extremt braiga dator med spräckt skärm och sin oemotståndliga snabbhet! Har alltså ingenting att skylla på, eftersom att jag har mobilen med mig vart jag än är till och med på toaletten! Sorgligt men sant!!

Men tråkigt nog så kommer jag inte på ett dugg att skriva om! Satt och tänkte häromdagen om jag skulle slänga upp ett inlägg för att det fanns så mycket jag ville berätta om, men nu är det helt tomt i huvudet !

Så får återkomma med händelserna när dom dyker upp!!

Kan ju säga grattis till gabriella som klarade körkortet idag i alla fall:)