huvudvärk i perioder


Huvudvärken har tagit över mina kvällar. Satt och tänkte och kom fam till att nästan varje kväll med början runt klockan 18.00 så får jag huvudvärk . Men bara i perioder som håller i sig i ungefär 3 veckor . Äsch det går väl över snart igen får jag hoppas .

Hade hur mycket saker som helst som jag skulle göra idag men har inte gjort någonting alls som är vettigt förutom att tvätta en maskin med mina jobbarkläder . Egentligen skulle jag tvätta ALLA kläder, byta sängkläder och gardiner, damma, dammsuga och julpynta lite men det blev till att åka till Gränby istället .

Har skrivit alla julkort färdigt också :)

Men nu ska jag röka .

Hörs .

"Den vill jag ha!!"


Blev till att åka till Gränby i alla fall. Fick till slut kontakt med Mandy så det var hon som fick "den stora äran" att följa med mig . Tänkte att om hon följde med så skulle hon kanske säga "den vill jag ha!!" för att ge mig något tips på vad hon ska få i julklapp men istället så var hon helt inställd på att få Sims . Men nej! det har jag inte råd med; tyvärr .

Blev inget annat än två pennor och två mascaror (?) till mig. Köper nästan alltid två masacaror vet inte varför men lyckas alltid bli så. Nästan jämt en som jag inte tycker om så då har jag en till kvar :)

Nu ska jag ta en alvedon och skriva julkort :)

Hörs .

Alla sover


GOD MORGON !!

Fick för mig att jag skulle åka till Gränby idag men ingen svarar eller har tid så det blir väl ingenting då jag inte tänker åka själv . Får vänta och hoppas på att hinna med det på Onsdag om jag hinner med syrran till sjukhuset efter jag har varit till frisören .

För något städande kommer det antagligen inte att bli idag i alla fall; det orkar jag inte :)

Nu ska jag läsa tidningen .

Hörs .

Dagens/nattens


Hittade den här när jag satt och kollade igenom arkivet, så tänkte skriva lite innan jag ska gå och lägga mig och sova :)

Dagens humör: Trött men glad .
Dagens mående: Blöder näsblod :/
Dagens borde: Julpynta men städa först .
Dagens frisyr: utsläppt och plattat
Dagens smink: Mascara och kajal
Dagens klädsel: vitt linne, en tröja över och typ "gubbyxor".
Dagens planer: Just nu sova, sen ska jag städa .
Dagens längtan: Sängen :)
Dagens fundering: Vad jag ska köpa i julklapp till Mandy .
Dagens mat: Maxmål
Dagens onyttiga: Maxmål på den med då ;)
Dagens bästa: Att jag slapp sitta hemma hela kvällen för mig själv .
Dagens sämsta: Att jag inte hittade dom sista julklapparna jag skulle köpa i Valbo
Dagens ord: kommer inte på något bra.
Dagens omgivning: Massa folk och regn och slask
Dagens vill ha: One tree hill . nya säsongen som kommit ut .
Dagens måste: Städa, tvätta, julpynta & duscha..

Maxmål


Hemkommen efter en Gävletripp med Ronja och Katrin. Hittade inte på något mer intressant än att åka och tanka bilen för att sedan dra vidare till Gävle för ett Maxmål. Efter det blev det tre varv i rondellen sen bar vi av hem igen . Händelserik Lördag men hände ju något mer än vad jag hade räknat med i alla fall.

För det jag hade tänkt mig var ungefär att sitta hemma hela helgen (som vanligt!) och tycka synd om mig själv, dricka Loka och kolla på TV. Mycket annat händer inte på mina helger (på kvällarna). Dagarna däremot brukar jag ha fullt upp med städning, tvättning och sånt.

Och i morgon är det första advent med det menas att det bara är fyra veckor till Julafton :( inte bra, då jag inte tycker om den. Men ska göra mitt bästa för att skapa julstämning genom att börja julpynta ochsen ska jag bara hoppas på att jag får för mig att längta .

Nu blir det DH .

GOD NATT

Ronja gör sig fin


Sitter hos Ronja och pratar med Katrin och Malin fast malin säger ingenting . Ronja sminkar sig för att vi ska åka och tanka bilen . haha . säkert någon som ser henne som hon måste göra sig fin för .... eller inte .

Kollar på lilla melodifestivalen (Norden) helt värdelöst, dom kan inte sjunga (inte för att jag heller kan men aah..) och så kör dom runt med en tårta på en radiostyrdbil eller nått :/

Men nu ska vi åka .

Hörs

rosa pantern


Har försökt komma in här hur länge som helst, blir bara error :/

Händer inte mycket idag, blir till att åka och hälsa på Ronja med Katrin. Sen skulle väl kanske Malin dit som det lät .. så får väl sitta där, borde vara roligare än att sitta här i alla fall .

Skulle lära mamma att göra en "rosa pantern" nyss. Men hon hällde i så mycket sånt där rött (kommer inte på vad det heter för tillfället) som ska göra att det blir rosa att det blev mörkrött men tydligen så var det gott i alla fall . haha .

Men aah .

hörs .

prata & vara trevlig


Sitter och försöker komma på något som man kan göra en lördagkväll, men nej!! Inte ett dugg, får bara prata och vara trevlig. Orkar inte vara hemma och vill inte hem till någon heller. Haha har det inte lätt jag eller .

Får se vad som händer..

Hörs .

Hej då Johan !!


Blev Johan som åkte, både bra och dåligt ! Äsch, bryr mig inte så mycket, Bara Kevin kommer till final så är jag nöjd. Antar att han gör det också eftersom han är den enda som inte hängt löst någon gång . Men det märks väl, vet svaret om två veckor (tror jag)...

Sitter och väntar på att reklamen ska vara slut så jag kan kolla klart på Idol eftersnack och efter det blir det dom två sista avsnitten av DH..

Hörs .

kardborre


Har precis pratat med Mandy i väntan på att idol ska börja (hoppas på att rätt person åker ut). Har även duschat så jag måste väl ta tag i att borsta ut håret som för tillfället ser ut som en kardborre (eller vad det heter..)..

Jobbat hela dagen och är helt slut i benen efter allt spring, men nu har jag två dagar att vila upp mig på :)

Nu börjar det snart .

Hörs .


en timme & en kvart


Hur trött som helst, har inte hört mobilen när den ringt (alarmet). Så istället för att vakna klockan halv nio så vaknade jag klockan kvart i tio. Fast jag är inte ett dugg stressad, hinner lixom inte med att vara det. Mamma är ledig så jag får i alla fall skjuts till jobbet - skönt !!

Tror jag börjar bli sjuk igen också, hostar, snorig och huvudvärk hela tiden. Men det är väl typiskt väder för att bli förkyld . Får se och hoppas på att det går över innan det bryter ut helt. Eftersom att jag har en tendens att tappa rösten helt när jag är förkyld och det är jobbigt, eftersom att jag vill prata och mamma förbjuder mig om det blir så :)

Haha, nu ska jag borsta tänderna .

Hörs .

Nu så .


Jag lyckades :) GOD NATT

Mördare


det har varit vinter, minusgrader och snöstorn här under några dagar. Nu är det plugrader men fortfarande storm till och från. Men flugorna har återuppstått igen. Och jag HATAR flugor som surrar, man vaknar mitt i natten av att dom flyger föbi året och låter fan. Eller att dom kryper runt i ansiktet på en usch.. Just nu har jag två stycken här i mitt rum och jag springer runt som en galning med flugsmällaren och jag dom där två. Men dom fluger bra mycket fortare än vad jag slår. Så när jag precis ska slå så är flugan i andra hörnet .. Och jag blir bara mer och mer arg, för jag vet att jag blir ännu mer irriterad om jag vaknar av dom inatt så just därför måste jag få tag på dom nu..

Nu ska jag fortsätta mitt jagande sen om antingen några sekunder eller minuter eller kanske timmar så ska jag kolla på DH (snart kollat klart på första säsongen..)..

Så GOD NATT ..

..och nu är det en TV


väntar på att tv-tittandet kan sätta fart igen (fem minuter kvar till Andra Avenyn börjar!!)..

Har problem med massa julklappar, vet inte vad jag ska köpa . Och mammas 50-årspresent är ändrad IGEN (!) tredje gången nu. Lovar att det inte kommer bli ett skit i slutändan.. Men för tillfället så är det en TV hon ska få !! En 32 tums nånting som Pappa tyckte verkade bra, men får se . Känner mig fattig för tillfället, då jag handlade mat och skor för mina sista slantar :*(

men får ju lön snart och ska handla lite julklappar på Lördag och hoppas på att jag hittar det sista. Sen ska jag klippa och blondera håret på onsdag tror jag det var och det går säkert på runt 1000 kronor skulle jag tro. Vill ha något rött i håret också men kommer inte på något bra alternativ.. Får se hur det blir, kanske får någon inspiration (stavas??) när jag är där. Annars blir det bara blont .

men nu ska jag kolla på tv..

Hörs .

auktionerar bort


Tog tjugo minuter och nu är jag på sämsta humöret . Hatar min katt; och jag har en bra anledning till det också. Någon som vill ha en åttamånaders honkatt, svart/vit, jättekelig och snäll, EJ rumsren men annars är hon bra !!!

Fast det är plusgrader ute och snön håller på att smälta bort, vilket gör att det är glansis på vägarna och slaskigt överallt, och jag har inga skor. Då min kära mamma förbjöd mig att ha mina stövlar jag köpte häromdagen när det är blött ute. Så aah, dom kommer aldrig att bli använda som vanligt med saker jag köper ..

haha, nu ska jag fixa håret .

Hörs .

skickade fel


GOD MORGON!!

Såklart att när jag skulle gå och lägga mig och försöka somna tidigt, så ringde det två gånger, fick meddelande  7-8 gånger och sen höll batteriet på att dö på telefonen så att det pep och vibrerade var och varannan minut. Men till slut efter klockan halv elva så blev det helt tyst och jag kunde somna. Men det hjälpte inte så mycket är lika trött fortfarande .

Har i alla fall duschat så jag har vaknat till lite mer än innan i alla fall. Och nu sitter jag och försöker komma på ett sätt att väcka syrran utan att hon blir arg. Så alltså man kan inte väcka henne på ett sätt som att ringa eller skicka ett meddelande eller gå dit och knacka eller nått för hon blir galen. Sist så skickade jag ett meddelande och låtsades skicka fel; skrev typ "Ringa mig sen när du kommer hem och berätta hur det gick". Då fick hon panik och sprang ner och frågade vart hon skulle, men hon skulle ju ingenstans men hon var inte arg. Men bara det att jag berätta för henne igår att jag gjorde så, så jag kan inte göra så igen :/

Får komma på något, nu ska jag i alla fall föna håret .

Hörs .


sängen kallar


Hur trött som helst och klockan är inte ens åtta :/ Men det struntar jag i, ska borsta tänderna och håret sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på Bonde söker fru och se om det gör något att jag missat 3 avsnitt.. Om jag inte förstår vad dom sysslar med^^ så blir det DH hela kvällen istället.

Men ska försöka somna tidigt, så jag kan duscha imorgonbitti och hinna torka håret innan jag ska gå till jobbet .

Så GOD NATT

närmar mig målet


usch hatar att damma och städa. I en halvtimme höll det sen drogs jag som en magnet tillbaka till datorn "ska bara göra det" osv osv . Så nu sitter jag här igen. Men han i alla fall damma en hylla och ändra lite grejer som skkulle bort och ställa dit lite nya saker. Fixade fönstret också, tvättade insidan, dammade, vattande blommorna och satt upp en julstjärna. Men det får räcka för idag :) haha har ju i alla fall kommit lite närmre mitt mål - att det ska bli rent innan jul (helst innan söndag, då mamma bestämt att man ska börja julpynta)...

men nu är det rökpaus .

Hörs .

Benknäckargänget


Dagen har jag tillbringat tillsammans med Ronja, har egentligen inte gjort så mycket; pratat om allt mellan himmel och jord (mest julklappar), tittat på "Benknäckargänget" en och en halvtimmes skrattande och fnissande . haha

Kom hem för två timmar sedan och sen dess så har jag lagat mat och nu sitter jag och "laddar upp" för att påbörja dammningen av mitt rum..

hörs sen .


Läser ikapp


Helt nyvaken och håller på att läsa ikapp de bloggar folk uppdaterar medan jag sov.

Om en kvart ska jag vara färdig med allt för då ska jag åka till Ronja. Och enligt mamma så MÅSTE jag vara fördig i tid för att ens få följa med så dax att borsta tänderna .

Hörs .

Horoskop


Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet.
Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad.
Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud.
Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd.
Det enda du gör är folk du möter förbannade.
Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO.
Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.
Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig.
Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.
De flesta tycker att du är envis och tjurskallig.
Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt.
Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.
Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger.
Det innebär att du är en snål jävel.
Tvillingar är ökända för o ha överdrivet mycket sex

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate.
Du skjuter alltid upp saker.
Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället.
Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare.
Andra ser dig som en idiot.
De flesta lejon är bråkmakare.
Du är fåfäng och tål inte kritik.
Din arrogans är direkt vedervärdig.
Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning.
Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka.
Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar.
Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten.
Är du man är du högst sannolikt bög.
Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll.
De flesta kvinnliga vågar är horor.
Alla vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla.
Du är slipad i affärer och helt opålitlig.
Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral.
Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk.
Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös.
Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker.
Du är kort sagt en feg fjolla.
Ingen stenbock har någonsin betytt något.
Du borde ta låsa in dig.

Haha, hittade det här på någon sida.. Själv är jag kräfta; "Alla som sitter i fängelse är kräftor" haha .

Hjälp mig !!



Justé någon som är duktig och har tid över som skulle vilja göra en ny header till mig ?? :)

Min arbetskollega Camilla .


Fick höra av min kära "arbetskollega" Camilla (!) att hon hade konstiga misstankar idag, men ska inte skriva mer om det Mandy har rätt :)

Nog om det, har i alla fall under en halvtimmes kämpande lyckats fått upp en klädhängare på väggen blev lite fel då och då och två hål mer än det behövdes men nu är det fint och jag börjar komma iordning mer och mer i mitt rum . Fattar inte hur mycket jag än kämpar så blir det ALDRIG helt rent ..

Hade ju planer på att städa, damma, dammsuga, torka golv osv. osv. i morgon men får se hur mycket jag hinner då jag ska åka och umgås med Ronja också..

Men ska kämpa på ett tag till ikväll.

Hörs .

helt inlåst


Nu har jag ätit - tacopaj, som jag kämpade för att den skulle bli bra (har aldrig gjort någon förut) men den blev helt okej, lite lös kanske men den blir klart godkänd för att vara en första-gången-måltid :)

Eftersom att jag är helt låst här hemma på gården om jag inte går någonstans, så får jag träffa folk som bor på dom ställena dit mamma åker. Idag t.ex. ville jag vara snäll mot
Mandy och hälsa på henne, men eftersom att hon bor lååångt borta så orkade jag inte gå och mamma hade bilen till jobbet.

Och senare idag så tänkte jag hälsa på  Axa eftersom att mamma skulle på möte i närheten av där hon bor. men då bara för att jag kunde åka dit så var inte hemma, hon hade planerat in en tvättid men men får städa lite istället, som jag tycker är så kul speciellt eftersom att jag aldrig blir färdig .

..Och i morgon när mamma jobbar så får jag åka med henne till Tierp klockan 10.00 på morgonen för att jag ska kunna hälsa på  Ronja.. Men det är det värt, så jag har någonting annat att göra än att städa jämt och ständigt när jag är ledig . 

Men nu är det rökpaus .

Hörs . 

Handlat


Hemma igen, var bara tvungen att åka och handla eftersom att vårat kylskåp ekade och då är det illa, men 1000 kronor senare så är det välfyllt. Har aldrig handlat så mycket mat förut tror jag . haha

Passade även på att köpa ett par tillfälliga skor som jag kan ha tills jag kommer till en något större skoaffär som har ett par fake-UGG:s som jag kan köpa. Det är ju inte direkt min stil, men dom var tillräckligt bra för att jag skulle köpa dom i alla fall, och billiga med :)



((Får duga, inte dom bästa vinterskorna men det är i alla fall skaft på dom vilket gör att jag inte får snö i skorna..))

fem lager med kläder


Så hemma igen, har klätt på mig fem lager med kläder. Strumpor, raggsockor, duntofflor, linne, 2 x tjocktröjor, 2 x mukisbyxor. Anledning: Mitt fönster går inte att stänga (tror jag skrivit det tidigare, men pappa har inte "orkat" hjälpt mig eller något) och på grund av det så blir det ju nästan lika mycket storm inne som ute, och jag har ju såklart sängen precis vid sängen och då är det ju extremt skönt ...

Sitter och väntar på att Pappa ska kolla klart på en film så jag kan ta tillbaka min dvd sen och fortsätta kolla på DH hela natten, för nu är jag ledig. Så slipper frysa halvt ihjäl av tanken att bara ta mig till jobbet .

Men hörs av .

skjuts


Jag slapp gå :) haha, lyckades få Pappa att skjutsa mig så nu kan man slappna av ett tag till ;)

Men kan anta att det inte kommer komma en enda person idag då alla runt omkring här är i stort sett insnöade. Usch, måndagar som är lugna i vanliga fall lixom .

Men nu ska jag göra mig iordning ...

Hörs .

Snygga & smärta


Som vanligt när jag börjar rensa i mitt rum så blir det stökigare än det var när jag började . Anledningen tror jag är att jag plockar fram allting först och sen kollar genom sakerna och ställer in dom eftersom men jag orkar aldrig färdigt. Så får fortsätta någon annan dag, ledig tosdag och onsdag så får fortsätta då :)

Har kollat på andra avenyn nu i alla fall, och nu är det snart Sanningens ögonblick så ska kolla på Erik & Mackan - Snygga & smärta tills det börjar..

Men vi hörs antagligen av imorgon då jag gråter ut här i bloggen på grund av ovädret utanför fönstret, som jag ska gå två kilometer i :/

Hörs .

70 % av mina ägodelar


Har rensat halva mitt rum nu; det innebär garderober och massa krimskrams som jag haft i kartonger och grejer. Så nu har syrran tvingat mig att kasta 70 % av mina ägodelar. Ganska bra egentligen, hittat massa kläder som jag inte använt på ungefär tre år :S Även massa kläder som lapparna sitter kvar på som är gamla, ganska onödigt att överhuvudtaget lägga ner pengar på saker som aldrig använts - men sån är jag :)

Snart är dagen slut och det har ju inte direkt minskat på snöandet, och det ska bli ännu värre inatt. Känns verkligen härligt att gå till jobbet i morgon i tennisskor :/ Blir nästan iriiterad på att jag inet tänkt på (eller det har jag men alltid glömt bort!!) att köpa ett par vinterskor tidigare. Är lite sugen på att köpa ett par UGG:s men känns inte som att jag för tillfället har råd att köpa ett par skor för 2000 kronor så får köpa fake istället - men det lär fungera lika bra ...

Men nu ska jag plocka undan det sista .

Hörs .

fryser om fötterna


Tycker inte om snö och tycker inte om att inte ha något att göra . Och man kan inte göra någonting när det är snö eller snöstorm som det är just nu här . Så det är bara att sitta in och försöka hitta på saker att sysselsätta sig med - men vad?

Försöker hitta ett par skor att beställa till ett bra pris som jag kan springa runt med här hemma och när jag går till jobbet - utan att frysa fötterna av mig.

Är även lite sugen på att plugga, så sitter och kolla på olika kurser etc. som man kan sysselsätta sig med här hemma - alltså plugga på distans.. Får se vad som händer och sker inom det området, Försöker få hjälp av Pappa att betala men han är inte så sugen men kanske om jag kommer fram till någon bra lösning :)

Men nu ska jag fortsätta leta skor .

Hörs .

Nu är det vinter



...och folk kallar det här mysigt !!








Blir deppig


Så hemma igen efter arbetet. Har snöat hela dagen och det gör mig på depphumör . Vill ta bort snön och kylan och ha lite varmare istället, regn går bra men inte snö. Tog en halvtimme extra innan jag kom från jobbet då jag var tvungen att skotta fram bilen innan jag kunde åka därifrån; mamma vägrade skjutsa mig så hade inte så mycket annat till val om jag inte hade gått då men det hade varit jobbigt i snöstormen.

Ville åka till Valbo eller Uppsala i morgon och köpa skor men enligt SMHI så ska vädret bli värre; eftersom att det var snöstorm idag så måste det bli ett sju-helvetes väder imorgon. Alltså ska morgondagen gå till att kolla på tv och städa och tvätta måste jag också göra .

men nu ska jag duscha en snabbis ..

Hörs .

Olycka


Har kollat på idol och som vanligt så "hejjar" jag på Kevin han är klart den bästa. Men för första gången så tyckte jag att Robin gjorde ett väldigt bra framträdande med "Fields of gold".. Får se vad som händer och sker.

Fick även veta att någon person hoppat, ramlat eller sugits in framför x2000 vid stationen i Tierp - usch .
Artikeln kan
Du kan läsa här...

Hörs .

Heavens on fire


Alice Svensson (Idol 2008)




KISS


Idolkväll i ensamhet :)


kom hem för en halvtimme sedan, ska kolla på Idol och bara ta det lugnt eftersom att det är jobb imorgon igen. Varannan dag jobbar jag för tillfället, ganska irriterande egentligen. Kan inte göra ett dugg.

Skulle behöva åka till Uppsala eller Gävle och inhandla ett par skor som är varma, som jag kan springa runt med här hemma och till jobbet. Hade inga på skoaffären här så får vänta .

men nu börjar idol - hörs .

Prinsessan Lennart


Sitter hemma hos Mandy, hon pratar i telefon och jag tråkar. Eller hon knäpper kort (närbilder) på Lennart (hennes prinsessa; katten) och jag tråkar.

För första gången så har jag fått hälsa på deras hund Nemo, han pussade mig på örat så jag blev alldeles blöt. Sist jag träffade honom så ville han nog döda mig och äta upp mig, inte för att han lyckades men han ville bra gärna det såg jag allt .

Men nu ska jag vara lite social.

Hörs

hemlagat


Har fått den stora äran att rulla köttbullar . Tycker inte om att laga mat när det är jobbiga saker som ska lagas, och denna gången är det köttbullar. Tycker inte om hemlagade köttbullar heller, men när jag gör dom så kan dom ju inte bli annat än goda ;) haha

Har varit och handlat också, plus att jag beställde tid för färgning och toppning av håret men lyckades så bra som jag är pricka in just den dagen jag jobbar så det är bara att ringa tillbaka och ändra tid .. men det får vänta till måndag eller nått..

Nu ska jag i alla fall börja rulla köttbullar för det lär ju ta ett tag ..

Hörs .

Även detta är ändrat


Planerna om att köpa ett vardagsrumsbord till mamma när hon fyller 50 är förändrade som allting annat som är planerat och färdigt från min sida .

Frågade mamma här om dagen vad hon ville ha; tv och en ny cykel (då skulle jag få hennes gamla cykel och den är jag kär, bästa cykeln som finns ..) Men i alla fall när pappa fick höra det så tyckte han det var bättre med en cykel än ett bord - såå tråkig, så edt fick bli en cykel istället. Så nu ska vi ut på cykelletning någon dag..

Men nu ska jag ringa ett samtal .

Hörs .

ändrade julplaner



För första gången i hela mitt liv (alla fall sen man började bestämma det mesta själv, alltså från ungefär 2 års ålder - haha) så har jag bestämt mig för att jag ska tycka om julen, kan ju inte bestäma att jag ska längta efter den (för det gör jag inte eftersom att jag egentligen inte tycker om den..) men i alla fall så kom jag på att jag skulle julpynta; byta gardiner till julgardiner, ta fram julstjärna/ljusstake, tomtar och allt sånt där.

Då kom min positiva mamma fram och förstörde alla mina väl genomtänkta planer genom att säga "man börjar julpynta första advent" och vem fan har kommit på det ? det är ju hennes jävla ideér, så nu ska jag göra precis tvärt emot vad hon säger . Jag ska inte julpynta alls. Jag som hade bestämt mig, planerna är ändrade till det gamla vanliga. Att inte bry sig !!

Det enda som är roligt med julen är att köpa julklappar och att äta köttbullar. haha

Nu ska jag deppa och kolla på DH - hörs .



Massa klagande (tillägnat Mandy)


Trött och på dåligt humör hoppas morgondagen blir bättre . Mitt humör tror jag beror på att morgonen var den sämsta så imorgonbitti ska jag sova ut och sen när jag vaknar så inser jag att jag bara kan vända på mig och somna om - allt för att dagen ska bli perfekt . Haha tur att man kan sova för det är det bästa som finns . Ska även kolla på Desperate housewifes som jag blivit lite lagom besatt ut av, har aldrig sett ett enda avsnitt av det förut men fick för mig att köpa boxarna så köpte första och andra och nu ska jag kolla på dom, så har jag något att göra några dagar . Nästa vecka kommer One tree hill-boxen ut :) fyfan vilken tråkigt liv, men huvudsaken jag är nöjd, skiter i resten just nu i alla fall :)

Måste betala räkningar också - orkar inte .

Hörs .

stressig morgon


Klockan är tio och jag vaknade eller gick upp ur sängen alldeles nyss, och i och med att jag gjorde så så är jag tvungen att stressa för att jag ska gå till jobbet om en halvtimme. Jag hatar att stressa när man är nyvaken . Men är fortfarande trött efter dom konstiga sovtiderna jag hade (eller man sov ju knappt) men det borde återställas när som helst :)

Ska i alla fall klä på hur mycket som helst eftersom att nu är det vinter helt plötsligt så då blir det ju kallt också, hoppas bara att det inte är halt att gå. för då kommer det bara bli värre i alla värkande kroppsdelar av att man går och spänner sig . usch jag hatar sånt här .

Hörs .

Ont överallt


Nu har jag kollat klart på andra avenyn plus att jag läst massa bloggar och kollat runt lite här och där . Väntar på att Mamma ska föra över pengar till mig då jag ska betala en räkning till henne. Blev massa problem och hon tyckte det var bäst så fattar inte riktigt varför men spelar inte så stor roll .

Har hur ont som helst i svanskotan efter den långa resan hem igår och det var ju inet direkt så extremt sköna säten i bilen vi åkte med plus att man var trött och gjorde allt för att somna (lyckades dock bara i en halvtimme samanlagt ungefär!!) och därmed blev det massa konstiga sätt man satt/halvlåg på . Har även ont i foten (den är fortfarande svullen) då det var en tant som tydligen hade bestämt sig för att hon skulle in före mig på Gekås igår och slog halvt om halvt ner mig med kundvagnen - helt galna tanter som finns där alltså haha . Får hoppas på att det går över då jag ska jobba tio timmar i morgon .

men nu ska jag gå och hämta mammas glasögon..

Hörs .

tre timmars väntan


hemma igen efter Uppsala (Akademiska-)vistelsen. Fick vänta huur länge som helst, hon hade tid vid halv tre men kom inte in förän tjugo över fem ungefär och jag hatar att vänta :( Kunde ju inte gå därifrån heller eftersom att vi visste att om hon bara kom in i så skulle de inte ta mer än fem minuter så det var bara att vänta och vänta... och vänta .

Nu hade jag i alla fall tänkt mig att jag skulle kolla på "Bonde söker fru" men kom sen på att jag missade andra avenyn igår och det är mera viktigt att se (haha) så ska kolla på det på svt play eller vad det heter istället .

hörs .


Julklappar på Gekås


Så nu är jag hemma igen - skönt ! Kom hem vid halv tio, tio igårkväll. Var blixthalka efter vägen hem så gick inte så extremt fort .

Har handlat massa julklappar och massa grejer till mig själv - hur roligt som helst, var inte så mycket folk inne på Gekås så man kunde nästan röra sig fritt första gången vi var in vid åtta. Sen gick vi ut och åt mat och gick in igen vid tolv tror jag det var eller elva men då hade det ökat med folk men det var ändå inte extremt mycket som förra gången .

Idag bär det av till Uppsala, ska följa med Mamma och syrran för syrran ska till sjukhuset igen och kolla handen . Så följer med för att ha något att göra . och imorgon börjar jag jobba igen. Eller jobbar varannan dag, torsdag, lördag, måndag. Tisdag och onsdag vet jag inte om jag jobbar så det måste jag ta reda på oxå . Men men blir nog bra det där till slut som allting annat .

Nu ska jag äta frukost och borsta tänderna - hörs .

"Packad & färdig"


Så nu är allting packat, filmer, kamera, skivor, färdkosten och pengarna och cigaretterna :) haha

Sitter med Axa, har lyckats övertala henne . så nu bär det av på en resa till Ullared *asg*...

Men hörs sen . På onsdag skulle jag tro då jag vaknat till liv igen ;)

Hoppas på det bästa


Sitter och väntar på att klockan ska bli ungefär tjugo i så tänkte passa på att skriva en stund här :) Ska i alla fall ringa Axa då för att få veta om hon ska med till Ullared eller inte då Katrin inte kunde på grund av läkarbesök.. Men får se hur det blir, hoppas på det bästa i alla fall !!

Fick sluta ganska tidigt idag, fem över åtta . Ganska skönt så man hinner vila en stund innan man ska åka iväg igen .

Men nu orkar jag inte vänta längre - dax att ringa !!

Hörs .

ingen bra arbetsdag


Känner verkligen inte för att jobba idag vill bara sova bort hela dagen för att sedan vakna och vara pigg hela resan och hålla andra vakna tillsammans med mig. Även fast jag vet att jag inte kommer lyckas då alla andra också jobbar idag innan vi åker . Men får göra mitt bästa i alla fall.

Tycker inte Måndagar då det inte händer nånting dom är så sega - det enda man gör är att vänta på att klockan ska bli fyra, halv fem då det börjar komma lite strögäster typ 2 personer i halvtimmen .

Men nu ska jag röka innan jag ska "bära iväg" .

Hörs sen .

Dude where´s my car?


Låg och kollade på en film igår i tio minuter eller nånting innan jag somnade ifrån den . "dude where´s my car?" har sett den ungefär 50 gånger (ljuger inte) men har aldrig lyckats sett slutet. Så jag får aldrig reda på om dom hittar sin bil och får reda på vad som hände dagen innan. Och ingen av dom personer som jag frågat vet svaret - någon annan som gör??

Usch somnade tidigt igår som var bra, tänkte att jag skulle sova till tio idag bara för att få tre till fyra timmars extra sömn men jag fick inte mycket till extra sömn då jag vaknade vid halv åtta och det var helt omöjligt att somna om :/

Får försöka att sova lite i bilen, får se hur det går .

Hörs .

helgen är över


Tråkigaste helgen på huuur länge som helst . Men som sagt det är väl ganska skönt att inte göra ett dugg och bara vara för sig själv, titta /film och göra precis som man vill . Men jag känner att jag inte vill det just nu.. Men det är försent då jag ska duscha och somna tidigt..

Somna tidigt kommer jag inte lyckas med då jag vaknade vid halv tio och det är försent om jag ska kunna somna tidigt. Men får göra det bästa av situationen då jag ska vara vaken i ett x antal timmar så behöver jag sömn, mycket sömn. Och det finns ingen annan tid än den här natten och kanske två timmar efter jobbet i morgon. Men jag kan inte "sova middag" även fast just den tidpunkten inte är så tidig på dagen så kommer jag inte lyckas i alla fall .

Nog om det, ska duscha nu och greja lite innan jag ska "sova" .

Hörs .

Allt är emot mig


har så jävla tråkigt, ont i huvudet och bara känner att allt är emot mig idag - inte bra !!

Sitter och kollar på kusin som spelar tennis på wii:t medan syrran sitter och kollar på . helt värdelöst allting .

Planerna till Ullared är inte dom bästa heller just nu känns det som då en av personerna som skulle med har fått dubbelbokning med ett läkarbesök, får se hur det blir hoppas på att tiden går att flytta så hon kan följa med som planerat.. Roligare ju fler man är !!

Jobbar imorgon hela dagen innan vi åker också, känns verkligen som att jag skulle behöva vara ledig och vila upp mig innan. Eftersom att jag har en tendens att inte kunna sova borta och speciellt inte i en bil så kommer jag att vara vaken 1 minst 30-35 timmar i sträck och det är jobbigt. Kommer ihåg hur det blev förra året, låg och klagade hela vägen hem på huvudvärk och alla problem jag kom på bara för att jag var trött (fööör trött) och inte ville köra !!! ganska elakt egentligen, då alla led lika mycket av trötthet som jag gjorde egentligen . men sånn är jag :P

Nu ska jag gå ner och må dåligt för mig själv - har införskaffat min fördkost nu i alla fall, Massa kolsyrat vatten, riskakor och en sallad - gott gott !!

Hörs .

färdkost


Ska kolla på reprisen av Idol nu, så rolig är jag ! Har fortfarande inte kommit på något vettigt som jag kan göra . Måste till någon affär senare och köpa färdkost till imorgon då vi ska till Ullared. Känner redan nu hur jobbigt det kommer att bli; men blir ju säkert roligt också :)

Hörs senare .

sysslolös & dålig fantasi


Usch, även fast jag tycker det ska bli så himla skönt att inte göra ett dugg och bara ligga hemma och kolla på tv/film och tråka för mig själv ~ ta det lugnt för mig själv !! Så blir jag helt uttråkad och försöker komma på allt möjligt som jag kan sysselsätta mig med, oftast utan fråmgång då det enda jag kommer på att sätta mig vid datorn, tv:n eller att röka !! haha Fyfan vad tråkig jag är !! Fast alldeles nyss kom jag på att jag skulle byta tvättmaskinen men eftersom att det bara tar max. fem minuter så är jag lika sysslolös nu som för tio minuter sen - hmm....

Försökte ringa Axa då hon hade ringt mig klockan 12.00 men jag inte såg det förän för bara några timmar sedan och då jobbade hon .

Men nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande - sing a long och extra extra efter det .

Hörs .

slalom & tv-tittande


Sitter och tittar när syrran går balansgång (går på lina) på wii:t . Ganska värdelös lördagskväll, men känner inte för att hitta på något så har varit till Tierp och hälsat på Ronja och passade då på att köpa hem glass som jag ska ha sen och ligga i sängen och kolla på tv halva natten :)

Det borde väl finnas någonting sevärt på tv:n en lördag - men vem vet, kanske bara är skit typ "Stjärnor på is". Det enda roliga med det är att kolla vem som åker ut men inte ens det brukar jag orka . Det är så jävla långdraget !!

Men nu ska jag köra lite slalom :) haha

Hörs .

25 000 kronor till mig ;)


Väntar..

...På att syrran duschat färdigt så att vi kan åka och handla, då jag ska laga mat så måste det alltid inhandlas. Kan inte "koka ihop" något av det som finns hemma. För då blir det samma vanliga hela tiden. Och idag blir det oxfilé :)

...På att Mamma ska ringa hem och säga att jag har vunnit 25 000 kronor (skulle inte sitta fel) har köpt någon lott (eller två lotter då mamma tvingade på mig en till igår) och så är det dragning på det idag då man kan vinna mellan 1 000 - 25 000 kronor . Håll tummarna :)

...På att jag ska ha ork att sysselsätta mig, så jag inte bara sitter här och degar hela dagen - som vanligt .. haha

Allt från mig för stunden - HÖRS!!!

helgens uppdrag


Sitter och kollar på Idol, eller nu är det reklam och den är inte så värst rolig !!! Väntar även på att Alexandra ska komma hem och ringa mig. Vill göra något annat nu när man är ledig helgen (blev bara lördag & söndag den här helgen)..

Ska även försöka orka/hinna med att beställa lite nya tröjor till jobbet - helgens uppdrag från arbetsgivarna ;) haha

Men nu börjar det snart . hörs .

Tingeling på villovägar


Va ute och rökte med syster och pratade med Camilla och Katrin i telefon. Så hörde jag massa pip (från en katt). Kollade runt lite om vi lyckats stängt in någon av våra katter men nej !!! Struntade i det ett tag, men så kom det fram en svart, liten katt helt plötsligt från ingenstans, jättesöt och hur tam och kelig som helst .

Gick in och mamma ringde grannen för att fråga om det var deras och JA, det var det.. Så gick ut igen för att möta upp grannen och "överlämna" katten, Tingeling som vi fick reda på att den hette, men då var hon försvunnen. Sprang runt och letade i 20-25 minuter och tillsist så hör vi henne skrika ungefär som någon slog, nöp eller gjorde illa henne på något annat sätt (?) men nej då! hon satt uppe i ett fönster (utan glas) på ett av uthusen och ville helt enkelt komma ner, men utan att hitta den rätta vägen är det inte lätt !! haha stackarn, men nu har hon fårr komma in igen i värmen .

Söööt, jag vill också ha en kattunge, min kattunge är ju redan stor och tjock fast hon är ganska söt hon med !

Justé pratade ju som sagt med Camilla och Katrin och nu i sista sekunden är det klirrat vilka som ska med; Jag, Camilla, Masen, Dan och Katrin . Skojskoj ska det bli !!

Dax att sova (läs titta på tv, som vanligt...)

Hörs - GOD NATT!!!


över hennes döda kropp


"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt..." eller inte - hatar snö !! Fast nu är det väl bara att vänja sig med snön :(

Igår blev det i alla fall en komedi "Over her dead body" eller vad den hette, helt okej... och så en rysare "The ruins" den va jävligt bra, Camilla skrek några gånger.. haha roligt !!

Nu är det dax för blondering av syster - så uppdaterar senare igen .

hörs .

väntar och väntar


Sitter hemma hos Camilla och väntar på Hanna, ska kolla på film.. Jag är så duktig så jag bjöd in mig själv :)

Men nu är hon stressad update senare eller imorgon .

Hörs

gå-ut-och-gå-väder


Snart ska jag gå till jobbet, känns lika lockande som det gjorde igår i det här vädret  - usch . Men har inte så mycket till val, så det är väl bara att gå !!

Är i alla fall ledig i morgon så då får jag göra precis hur jag vill :) haha

Hörs .

Aerobics


Usch vilken dag, känns verkligen att man gick upp tidigare än vanligt (halv åtta - normalt nio !!)..

Kom hem vid tio över åtta från jobbet, hade först planer på att gå ut och gå en snabbis men ångrade mig ganska snabbt då det småregnade och inte direkt var något ut-och-gå-väder. Men kommer väl bättre tider. Imorgon blir det i alla fall en promenad till jobbet då jag inte har någon skjuts !!

Men har ju ändå blivit en massa småspring i Uppsala idag, mellan akademiska och centrum.. Plus att jag köpte ju som sagt "Nintendo Wii fitness" och det var jobbigare än vad jag trodde . Har ont i axlarna efter alla konstiga saker man skulle göra, men ju mer man kämpar ju bättre borde man ju bli .

Hade även planer (då min ut-och-gå-plan inte gick som planerat) att sätta mig och kolla på den "riktiga" sändningen av Andra avenyn för en gång skull (missar alltid den på grund av jobbet) men missade ju så klart dom första fem minutrarna idag också så det var bara att vänta till 21.50 för att se hela avsnittet då istället .

Men nu ska jag köra lite aerobics :) haha

Hörs .

Yoga


Skulle sätta mig och läsa lite bloggar tänkte jag, tur var det då jag såg att klockan redan var 15.30 och jag börjar jobba klockan 16.00 . haha .

Köpte ett spel till Nintendo Wii:et idag; var bland annat yoga, muskelträning, balansträning och massa grejor och var ju tvungen att prova på ALLA olika grejer idag..

Skjutsade ju som sagt syrran till sjukhuset idag, fick sällskap av Ronja som jag istället fick sällskapa till tandläkaren för att hon skulle sätta in räls i underkäken idag - finfint :)

Men nu är det dax att göra mig iordning .

Hörs .

till slut så :)


Nu borde tvättmaskinen vara färdig, alltså dax att hämta tvätt, duscha för att sedan få lägga sig i sängen nyduschad (härligt).

Fick tag på Ronja till slut i alla fall - det är bra .

Sov gott allihopa - GOD NATT !!

men du.... *klick*


Va enkelt det är att prata i telefon med någon som hela tiden lägger på luren (batteriet dör!). Varje gång man påbörjar en ny mening så bryts det. Men nu är laddaren upphittad i alla fall och samtalet kan avslutas i lugn och ro :)

Bara att påbörja uppringningen till nästa person som är totalt omöjligt att överhuvud taget få tag på . Så det känns ju bra det här - hatar när folk inte svarar när man för en gång skull vill något som är viktigt .

Hade även planerat och skulle vara snäll mot Camilla. så jag fixade in Ronja så hon skulle jobba varannan söndag på jobbet (Alla Camillas söndagar) då camilla insett att hon inte orkar jobba 7 dagar i veckan (på två jobb) men då blev det så tillkrånglat så jag sett till så Ronja tar alla mina söndagar istället . haha, känns inte så fel egentligen att få vara ledig ALLA söndagar . Men Camilla blev lite putt^^ då det inte blev till hennes fördel som det var meningen att det skulle bli .

Tvättmaskinen väntar och Ronja terras .

Hörs . 

Inlevelsen är maxad




5 stjärnor för inlevelsen :)

Sanningens ögonblick


hade planer på att lägga upp bilderna idag, men blev så sent hem efter jobbet så jag känner att det får bli imorgon istället (om det inte blir lika då, men måndagar brukar vara lugna..) så ska ni få se Mandy, vilken inlevelse hon har när man går runt på ikea en snabbis .

Har som vanligt inte hunnit med något annat än att jobba idag... så har inget vettigt att skriva här egentligen .

Sanningens ögonblick börjar idag (ganska precis nu!!) så det kan man ju inte missa.. Linda Rosing idag, inte så omtyckt i mina ögon men programmet är värt att se . Fattar inte hur folk kan ställa upp i sånna där program - men man gör väl allt för pengar (?) haha.

Nu ska jag gå så jag inte missar det, här får ni i alla fall ett "smakprov" av Ikea-dagen med Mandy.

Hörs .



Haha, kolla vilken inlevelse man kan ha när man står och "lagar mat" på Ikea..

Tröttast


JOBB, JOBB & JOBB !!


E-621


Pappa har blivit som besatt av e-ämnet E-621 och har under dagen gått igenom hela vårat skafferi, kylskåp plus den frysen som vi har inne . Endast för att läsa innehållsförteckningen och titta om produkten innehåller E-621. Det enda vi hade hemma som innehöll det var mina riskakor med ostsmak som jag köpte igår.

Anledningen till detta är att han såg på tv förra veckan (eller nå det var!??!) att det är hälsofarligt att ät mat som innehåller just detta E-ämne.

Inte direkt Pappas stil, han som knappt bryr sig om någonting som han äter och nu helt plötsligt är han som besatt...

Haha, skulle bara uppdatera en snabbis innan det var dax för sängen och det är det nu..

Ha en rolig Lördagskväll alla !!

Hörs .

orkade inte allt .


Hemma, sitter och väntar på att Svensson svensson ska börja så jag har nånting att sysselsätta mig med . Är helt slut och tänkte lägga upp alla bilder från igår - men ångra mig då jag såg hur många det var .. Inte jobbigt att ladda upp men jag eftersom att jag måste redigera alla bilder (ändra storlek) innan jag laddar upp dom så blir det jobbigt. Så dom kommer en annan dag.

Fixade i alla fall bilderna på bordet...

det stod mellan dom här två, Syrran tyckte bord nr 2. och jag tyckte antingen ett eller två så blev det "tvåan" för att vi var överrens om det.. och Pappa godkände så det blev perfekt .



Men nu börjar svensson svensson .

hörs .

Lars Eriksson


Nu är jag lycklig - jag vann 100 kronor på en trisslott :D

...och så klart, för att Lars Eriksson åkte ut på Idol - som jag väntat !!

Olles möbelhus


Idag bar det av till Valbo/Gävle för att leta efter ett fint vardagsrumsbord till Mamma som hon ska få när hon fyller. Åkte till alla affärer med möbler som vi kunde komma på . Och "Olles möbelhus" hade bordet med det stora B:et. Helt perfekt, godkänt av Pappa (då han också ska vara med på det så måste han godkänna det..) ... Nu ska vi bara åka och köpa/hämta det också och hoppas på att det finns kvar om två tre veckor då vi ska köpa det.

Är lite för feg att göra av med pengar just nu, då vi ska till Ullared om 1 ½ - 2 veckor (vet inte exakt hur långt det är kvar!!) .. Känner att det är bättre att ha pengarna då än att det ska gå till massa skitsaker just nu ..

Ska försöka orka att lägga upp bilder imorgon från dagen.. Bl.a från Mandys visa-runt-på-Ikea-runda och på bordet .

Hörs .

dubbelt så bra !!!


Har jobbat hela dagn efter det bar det av med syster och hämtade Axa på hennes jobb för att utbyta lite grejer .

Har tävlat med Mamma om vem som går mest steg när vi jobbar, hon säger då att hon går mycket mer än mig. Igår så gick hon ungefär 8000 steg. Och okej det kanske är bra (!) men jag är i så fall dubbelt så bra eftersom att jag gått ungefär 16 000 steg idag :D Grattis till mig !!!

Imorgon bär det kanske av på soffbordsturne i Gävle . Får se hur det blir, ska försöka hitta ett och vi har ganska precis 1 månad och 5 dagar på oss . Ska blir 50-årspresent till mamma.. Fantasin flödar - men hon vill ju ha ett så kan ju kolla om man hittar något ..

Nu ska jag plocka undan lite tvätt innan Andra avenyn (reprisen) börjar .

Hörs .

lugna gatan


lugnaste dagen på länge . Det enda jag gjort är att hjälpa pappa att flytta några hinkar och grejer och så var jag till Farmor fikade och bjöd henne på middag . Och nu sitter jag här..

En snabbis till Axa ska jag göra sen också, då jag ska hämta lite pengar och lämna lite grejer till henne...

Men nu ska jag kolla på gardiner och agera "bra smak" åt syrran då hon alltid väljer fel gardiner och klagar när hon får hem dom .

Så - hörs .

Kranskullan bygger en egen bil


Var in på
DDB och kollade runt lite nyss och såg att han hade skickat ett sms till 118 100 och frågat "Vem han var". Så då fick jag för mig att jag också skulle göra det. haha

SVAR:

- 118 100 tror att Linda Eriksson är en ambitiös tjej med stora drömmar. Innan hon blir för gammal ska hon ha hunnit med att vara kranskulla i Vasaloppet, bestiga Mount Everest och bygga en egen bil.

Haha, gärna bygga en egen bil (?) låter ju inte direkt som jag.. Tror inte så stenhårt på vad jag fick för svar på vem jag var.
Nu ska jag fortsätta tråka runt här..

Hörs .

Nybakta bullar


Sitter och lyssnar på lite låtar på Youtube. Har precis bakat bullar (igen) även fast jag bakar runt 70 stycken så tar dom slut på en vecka . haha - äter bullar som aldrig förr här hemma :)

Lyckades även få med syrran och handla så att jag kunde baka bullar . Så har varit sysselsatt hela dagen. Får se om man ska göra nånting eller bara sova resten av kvällen - helt slut i benen efter dagen.

Men nu ska jag fortsätta kolla runt på youtube..

hörs .

P!NK - So what




punkt 3 på listan .


Sitter hemma och har inga större funderingar på att lämna huset förutom då om jag lyckas övertala syrran att åka och handla; men hon vägrar på grund av att dom ska ringa från sjukhuset som dom inte gjorde igår (som dom sa att dom skulle..)...

Försöker hitta en 50-årspresent till Mamma som fyller år om en månad . Och jag och syrran har typ 400 olika saker som vi tycker "passar". Men ingenting blir av och hälften av grejerna kostar minst 6 000 kronor. Och eftersom att inkomsten inte är den bästa när man är arbetslös så måste vi hitta något bättre alternativ; får se vad som händer och sker..

jag skulle även behöva städa (skriver det var och varannan dag) då jag aldrig blir riktigt färdig utan bara plockar undan lite grejer men ska försöka hinna med det idag . Har en lista på ungefär 2 meter som ska göras men har kommit till punkt 3 :) haha . kämpa på !!

Men nu först ska jag hitta laddaren till mobilen för den har dött .

Hörs .

13 timmars sömn


Helt utsövd, somnade runt halv åtta igårkväll . tror aldrig att jag somnat så tidigt . Men så pass llite som jag sovit den här helgen så tycker jag att jag var värd det :) haha

Var till Västerås igår, fanns inte så mycket billiga kläder. Men köpte en tröja i alla fall. Sen så blev det en korg till min bokhylla så jag kan gömma allt "krimskrams" som jag har överallt, en giraff av trä som jag tyckte var fin och så en födelsedagspresent till Farmor . Sen blev det inte så mycket mera .

Men nu ska jag sätta upp håret innan jobbet kallar .

Hörs

Halloween med rysare


Gårdagen blev lång . Både jag och Camilla ville sova tidigt då vi båda skulle upp tidigt idag. Jag tycker jag skulle upp tidigt som skulle upp vid åtta - halv nio men då skulle ju hon såklart vara värre och stiga upp vid sjusnåret . Inte bra på söndag . Har sovit alldeles för lite hela den här helgen . Igår kom jag hem vid ett och somnade vid tre och gick upp vid kvart över åtta :S

Men gårdagen blev bra i alla fall. Jag och Katrin skulle hyra en film men kunde inte bestämma oss så det blev tre stycken rysare istället; "Flickan i källaren", "The eye" & "All boys love Mandy Lane"... Började med Flickan i källaren - trodde den skulle vara bäst då den var verdet bärklighetsbaser och handlade om Natascha Kampusch som blev instängd i en källare i Tyskland av en psykopat i åtta år eller något sånt. men den var värdelös, var mer en dokumentär än en film. I alla fall var den ungefär 1 ½ timme lång men vi lyckades hoppa scener och hoppas på att något bättre skulle hända så den var slut efter tio minuter :D

men dom andra två var ganska bra i alla fall. "All the boys love Mandy Lane" var konstig men det är väl ganska typiskt sånna filmer så aah .

Nu sitter jag och väntar på Mandy och Micke så ska det bära av till Västerårs .

Hörs!!

Lämnar ungdomen bakom mig


Usch haft huvudvärk hela dagen beror inte på gårdagen då jag inte drack tillräckligt för att få sådan sprängande huvudvärk som jag för tillfället (eller hela dagen) har . Pratade med Axa nyss hon led lika mycket som jag lät det som . Stackars oss ...

Tur att kvällen blir lugn i alla fall, orkar inte så mycket annat . Katrin kommer snart och då ska vi in till Tierp och hyra en film och vänta på att Camilla ska sluta jobba så ska vi dit och titta på den sen .. mysigt. precis som den gamla goda tiden :)

Igår hade jag i alla fall skoj . Drack lite öl, åt kinamat, Ronja skällde ut kineserna eftersom att vi inte fick alla rätter som vi hade beställt - haha... Sjöng singstar, spelade kort och pratade hela kvällen . Somnade sedan vid halv fyra i morse och vaknade vid halv elva .

Hörde på radion, att man gått ur ungdomen då man inte sover bort hela dagarna.. Men i så fall så tror jag att jag är vuxen snart i alla fall . För nu börjar jag vakna vid åtta - halv nio för det mesta.. Känns inte bra, bättre på "den gamla goda tiden"..

Men nu ska jag ta bort gårdagens smink (ute i god tid)..

Hörs .

Gårdagen i bilder