Lämnar ungdomen bakom mig


Usch haft huvudvärk hela dagen beror inte på gårdagen då jag inte drack tillräckligt för att få sådan sprängande huvudvärk som jag för tillfället (eller hela dagen) har . Pratade med Axa nyss hon led lika mycket som jag lät det som . Stackars oss ...

Tur att kvällen blir lugn i alla fall, orkar inte så mycket annat . Katrin kommer snart och då ska vi in till Tierp och hyra en film och vänta på att Camilla ska sluta jobba så ska vi dit och titta på den sen .. mysigt. precis som den gamla goda tiden :)

Igår hade jag i alla fall skoj . Drack lite öl, åt kinamat, Ronja skällde ut kineserna eftersom att vi inte fick alla rätter som vi hade beställt - haha... Sjöng singstar, spelade kort och pratade hela kvällen . Somnade sedan vid halv fyra i morse och vaknade vid halv elva .

Hörde på radion, att man gått ur ungdomen då man inte sover bort hela dagarna.. Men i så fall så tror jag att jag är vuxen snart i alla fall . För nu börjar jag vakna vid åtta - halv nio för det mesta.. Känns inte bra, bättre på "den gamla goda tiden"..

Men nu ska jag ta bort gårdagens smink (ute i god tid)..

Hörs .

Kommentarer
Postat av: Katrin

Ja det var mysigt :)

2008-11-02 @ 01:57:37

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback