haremsbyxor




Usch, känner mig förkyld i halsen och det är inte roligt - jobbigt kan man ju säga !
Men det går väl antagligen över ju längre in på dagen man kommer så jag får vänta...
Måste även tvätta dag i och med att jag jobbar i morgon och har varken hunnit eller orkat tvättat mina arbetskläder.
Men det tar ju bara några timmar.

Igår så var jag hos Mandy och Micke, och hjälpte dom att packa upp lite lätt.
Men det är ändå lika mycket grejer kvar. haha!!

Hade starka funderingar på att beställa lite kläder.
Men hittade inte ett skit som jag ville ha, förutom ett par haremsbyxor.
men dom fick jag inte beställa för syster, för dom var tudligen pinsamma.
Tycker dom är så grymma - men får väl se vad som händer med mina funderingar.

Nu ska jag i alla fall ta en cigg och sen blir det möjligtvis frukost på det !!

Hörs !!

kjol & nylonbyxor (?)





Försöker att fördröja tiden så att jag slipper hjälpa mamma att städa - så snäll är jag !!
Men hon är ju som besatt och ska städa förjämnan .
Måste finnas något annat som hon kunde göra, men städa är tydligen roligt i hennes ögon !!

Har i alla fall varit till banken och satt in mina pengar och så har jag sprungit runt i Tierp med Ronja och syster .

...I kjol - haha. Och med nylonstrumpor/byxor vet inte vad det heter men antar att det heter nylonbyxor,
eftersom att det var byxor.
Men i alla fall så är jag illa tvungen att använda det där det finns traffik.
Eftersom att jag har så pass vita ben att det bländar och då kommer det bli olyckor överallt..
Så jag tänker på er andra när jag kämpar på mig dom :)

Träffade även på Mandy en stund men hon åkte fortare än kvickt och så träffade jag på Axa som jag snodde tre jordgubbar av..
Tycker inte om jordgubbar egentligen men det där var sånna där söta-istället-för-sura-jordgubbar och det är väldigt ovanligt, eller så är det bara jag som aldrig hittar rätt jordgubbar .

Men nu ska jag städa lite innan hon blir alldeles galen .

Hörs !!

Mår dåligt



Fredag igen och vädret är inte skönt .
Det är så himla varmt att man mår dåligt av att bara kolla ut genom fönstret :)
haha fan vad bra jag är på att klaga !!

Ska i alla fall iväg till banken och sätta in lite pengar som behövs på mitt konto .
Sen ska jag även träffa Ronja en stund, blir väl en fika eller något skulle jag tro - men vet inte .
Får väl se hur det blir !!

Blev i alla fall väckt i morse av Ronja som bara var tvungen att skicka ett meddelande mitt på morgonen :/
men men ganska skönt att komma upp oxå.

Nu ska jag i alla fall duscha innan vi ska åka - hörs !!

varmt - usch !



Trevlig dag - eller inte . Har varit helvetes för varmt . Ganska skönt om man hade varit ledig och kunnat sitta ute i solen (eller i skuggan hade jag nog suttit!!) och bara fått göra vad man hade velat . Men eftersom att jag jobbade och det var runt 35 - 40 grader där så var det FÖR varmt .

Kom i alla fall hem och gjorde ingenting, skulle hälsa på Mandy men hon ångrade sig mitt i allt när jag var framme och väntade på henne så då var det bara att åka hem . Haha men men, ska läsa lite bloggar och duscha istället .

Hörs !!

nya sängkläder .






Har varit och hälsat på Mandy och Mikael, hjälpt till lite med flyttningen. Mysigt hus dom har hittat på !! Nu är det i alla fall en dusch och sängen som gäller för mig om jag ska orka med att jobba i morgon . Och det lär jag ju göra .

Skönt att gå och lägga sig i alla fall, med nya sängkläder :) mmm!!!

Men hörs i morgon . god natt!!

nya plattformen



Nu har jag tydligen blivit flyttad till nya blogg-grejen . Kommer inte ihåg vad det heter - plattform eller nå sånt . Inte så stor skillnad har jag märkt i alla fall - men flyttad är jag !!

Har fortfarande inte hunnit börja städa än, men ska göra det efter det här inlägget . Men ganska skönt att bara göra ingenting också för det är ju äckligt varmt ute och man har varken ork eller lust att anstränga sig för mycket . Har legat ute i solen och lekt med kattungarna halva morgonen och det kändes ju jobbigt det med fast jag inte gjorde annat än att dricka vatten och dra ett grässtrå som katterna sprang efter :)

Men nu ska jag i alla fall tvätta en maskin med kläder !!

HÖRS !!

miljarder delar





jag blir så arg - nu är det något skit på datan igen som gör att jag måste rensa och virussöka och hålla på och det tar evigheters evigheter ... Kan knappt göra ett skit.. Men får ta och styra upp det där i morgon för nu har jag varken ork, lust eller tid .

Har träffat mandy idag har inte gjort det sen kryssningen - roligt !! Dom fiskade så jag åkte och sällskapade dom en stund och sen blev det en tur för att dom skulle visa huset dom ska flytta till i helgen och så en halv pizza på det... Så nu är jag mätt, trött och törstig . Men ska försöka vara vaken en stund till så jag kan somna relativt fort istället för att ligga och glo på film fram till solen går upp ... Blir bara irriterad för att jag aldrig somnar .

Imorgon är jag i alla fall ledig så då ska jag försöka göra någon nytta - skjuter upp allt hela tiden så det blir lixom aldrig av . Och när man äntligen får för sig att börja då är klockan sent och det är ingen idé att börja istället - irriterande det med :/

Idag lyckades jag med något som jag aldrig lyckats med förut och antagligen aldrig kommer lyckas med igen . Jag stog i disken på jobbet och segade som bara den (var trött så jg höll på att gå under!!) men i alla fall så höll jag i ett glas och jag gjorde inget annat än höll det i handen och så bara "PANG" så gick det i miljoners miljarder delar.. Och i och med att jag höll det i handen ganska hårt så kom ju typ 30 % om inte mer in i mina händer.. Så sista halvtimmen på jobbet satt jag och plockade glasbitar . Men det är fortfarande en i vänstra pekfingret som vägrar ge upp och komma ut så han får väl sitta där ...

Men nu ska jag försöka stänga av datorn . Hörs !!

lika lugnt som sist






Händer inte så värst mycket i min blogg för tillfället - men känner att jag inte riktigt har tid . Jobbar på som aldrig förr (ungefär!!) Ledig i morgon i alla fall sen jobbar jag torsdag och så är jag ledig fredag lördag jobbar söndag måndag osv osv .

Gick upp tidigt i morse och var social med syster en stund . Nu ska jag göra mig i ordning för att fara till jobbet och jobba mina tio timmar :/ sen vette fan vad man ska göra ... Det lär märkas .. Men nu ska jag i alla fall duscha .. Hörs !!

lugna gatan



Gårdagen blev lugna gatan . Satt hemma med mig själv och kollade på eurovision song contest och drack kolsyrat vatten :) haha

Sverige floppade, ganska bra egentligen eftersom att det är alltid är så "säkert" att det ska gå så bra för oss... Så nu insåg dom att att det inte är så lätt som dom verkar tro . Inte ens i semifinalen (kvalet) så röstade tittarna på Charlotte hon var juryns val.. Så då fattade man ju att Sverige inte skulle gå så långt egentligen - roligt !!  men men det är väl skit samma..

idag ska jag i alla fall hjälpa mamma med massa jobbiga saker . sen ska jag tvätta det sista och städa lite hade jag tänkt mig . Men nu ska jag läsa tidningen - hörs !!

arvegods




Lördag - ledig!!!

Ska åka till Uppsala med syster, hon som alltid har sagt att hon är mycket bättre än mig på att köra bil (fast det var jag som tog körkortet 2 år före henne, borde ju finnas en anledning) men hon vågar ändå inte köra . Bortförklaringarna är bl.a att bilen är för lång och hon för kort så hon ser inte över ratten :/ och för att det är atomat och hon aldrig har kört en sådan . Men men.. får väl se, hon klarade ju körkortet i alla fall !!!

Igår blev det lite vindrickande med Tobbe, Axa ville inte vakna törstig på natten så hon drack bara ett glas . Och jag lyckades ha sönder Tobbes skål som han ärvt efter hans Farmor eller nå sånt - det var inte meningen !!! Förlåt!!!

men nu måste jag göra mig i ordning . hörs !!

uppkörning




Morgonpigg som bara den - eller inte. Var syster som skickade meddelande och väckte mig. Hon var bara tvungen att tala om att hon var nervös och allt sånt där . Äsch, fast det är ju bra om hon lyckas få körkortet, och det vet man om 2 timmar :) haha roligt !!!

Igår var det in en kärring på jobbet, som ville sälja "guldsmycken". Läskiga dom där och gav fan inte upp även fast man sa ifrån så bra man bara kunde . Är ju inte direkt duktig på engelska . Men som tur var så stod det en 60-årig tant bakom henne i kön och började skälla på henne som bara den på engelska och typ bad henne "dra åt helvete" och jag vet inte allt hon drog till med ... haha roliga människor finns det ju .

Men nu ska jag göra mig i ordning - hörs !!!

slut .





nu är den här dagen slut också :/ Ska bara duscha och sen ska jag kolla på tv/film och sova för att vakna upp imorgon och jobba tio timmar.. men men snart är det helg igen, bara två dagar kvar att jobba sen så :)

Hoppas på att syster klarar uppkörningen på fredag också (håll tummarna) så att jag har privatchaufför hela livet sen :) haha kom ihåg att det är enda anledningen till att jag håller tummarna :P

Har i alla fall varit in till Tierp och köpt garn idag, blev rosa och svart som jag hade tänkt mig. Bara det att det inte fanns så mycket svart som jag ville ha men det blir säkert bra i slutändan ändå - Farmor brukar kunna lösa sånt där :)

Men nu måste jag duscha om jag ska hinna till klockan nio - tror inte jag gör det men ska försöka ... god natt!!


uppdatering



En uppdatering skulle ju inte sitta fel . Ska bättras !!

Är i alla fall ledig idag, lite ovanligt på en Onsdag men skönt är det i alla fall. fast får jobba fredag istället. Men det gör inte så mycket.

Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Mamma ska slluta jobba och komma hem så jag kan åka till Tierp och köpa garn - farmor ska sticka raggsockor till mig - mys!!  Under tiden blir det lite utbyte av låtar och bilder med Axa :)

men nu ska jag kolla på lite mingelbilder sen kryssningen - hörs !!

sömnen hjälper inte







Även fast jag sov till 11.30 idag så är jag sjukt trött.. Skulle behöva en vecka, eller två till att sova känns det som . men det blir det nog ingenting av med :/

Har inte gjort ett skit i dag känns det som. Färgat håret på syster och varit till Tierp och handlat hårfärg (innan alltså)... Sen så har jag inte gjort ett skit men tiden bara springer iväg och klockan är redan sju :/

Regnar ute, och det är ju såå mysigt (eller inte!!) så man kan ju inte vara ute, och inne finns det inte ett skit att göra . Så får väl aah, förtsätta sitta här även fast viljan är helt emot ...

Kolla film, blir nog bra !!!

många försök





försöker skriva inlägg flera gånger om dagen men batteriet hinner ta slut varenda gång eftersom att jag bara ska göra 300 saker innan jag skriver inläggena ... men nu sitter laddaren i så nu kan det inte ta slut . om det inte blir strömavbrott i några timmar då !!

Skulle snöa idag, men inte har jag sett något annat än regn i alla fall.. Fast det är bra, tycker inte om snö så värst ... Om det bara kunde vara lite varmare så hade jag varit nöjd !!

Igår var jag duktig och städade, tvättade lite grann (fast de måste jag fortsätta med idag eller i morgon) och så var jag och hälsade på mormor och morfar som blev lyckliga för att just jag kom :) hahaSen lekte jag med snorungarna hela dagen .... Och jag försöker lägga in bilder, men varenda gång så hakar datafan upp sig så måste starta om den, så nu har jag gett upp försöken till att lägga in nya bilder... Kanske lyckas om några dagar men då får det bli då ...

men nu ska jag ringa Ronja igen .. Hörs !!


pigg???




helt pigg, inte normalt för att vara jag !!

Försöker få tag på massa människor utan framgångar. Finns människor som alltid svarar i telefonen men inte när jag ringer verkar det som - och det verkar ju lite underligt, tycker jag!! men det är väl bara att nöta på, någongång måste dom ju tröttna på att det ringer och svara !!!
Men tur att man har Axa som alltid svarar (eller hon har börjat med det nu, förut svarade hon aldrig)...

Imorgon är det fredagssysslor igen - städa och tvätta om jag orkar.. Skjutsa syster lite här och var så hon kan uträtta alla sina ärenden^^ :)

men nu ska jag i alla fall duscha, äta middag och kolla på efterlyst . HÖRS!!!

studentkryssningen - bilder









här är några av alla bilder jag knäppte.. men många är totalt meningslösa, några har jag fått totalt förbud att visa för omvärlden och resten orkade jag inte fixa till och ändra storlek och grejer så att det går att lägga in .. Men här är ett litet smakprov^^ i alla fall :)

men nu ska jag sova hörs !!! GOD NATT!!!

16 koppar kaffe




Nu är jag tillbaka tröttare än vanligt . Brukar klaga på att jag är trött men idag är det gamla rekordet slaget med flera mil... Har lyckats druckit 16 koppar kaffe, det är ungeför vad jag dricker på sammanlagt 2-3 år i normala fall ... Har även lyckats somna när jag skulle äta mat - och allt det hände under tiden jag jobbade - så det kanske inte är så bra ! Men vafan jag hade sagt till för flera månader sedan att jag skulle vara ledig söndag, måndag och tisdag men det hade ju dom så klart glömt bort så jag fick jobba idag ändå och då får dom skylla sig själva ...

men nu ska jag lägga in lite bilder på datan från digitalkameran - från kryssningen, lägger upp dom senare eller i morgon !!


i skuggan




Skön dag, som vanligt sitter jag på altanen i skuggan - haha inte som alla andra som dras som magneter till solen bara för att den finns . Kommer vara blekare än normalt i år . Bara för att jag är inomhus dygnet runt (jobbet!!) och resten av tiden sitter jag i skuggan . så aah, vinterblek hela sommaren . Men jag lider inte !!

Idag ska jag i alla fall klippa håret - eller bara lugg... Som jag frågade Axa om hon kunde hjälpa mig med och det kunde hon så det är bra !! Fast det är inte förän senare eftersom att hon går i skolan..

..så först ska jag städa och duscha och grejer, och det går ju kanon nu med att städa eftersom att jag eller Andreas har lagat bordet i mitt rum.. så nu kan man i alla fall titta på det utan att det rasar ihop - och det är bra!!

så det är väl bara att börja - hörs !!

Dubbelgångare










27 par strumpor




mående: bättre kan det inte bli !! Ledig, fri för göra precis vad jag.. Vara vaken hur länge jag vill... eller det får jag väl annars med men nu kan jag vara det utan att behöva känna stress (eller nått!!) för att jag ska vakna tidigt i morgon... Sova hur länge jag vill :)

Var in på marknaden i morse med mamma och köpte 27 par strumpor, två burkar senap (inte för att jag vet vad jag ska ha senapen till, men den är grymt god) och lite godis - marknadsnougat mums !!!

Nu sitter jag ute och väntar på att Axa ska ringa men hon har tydligen glömt bort mig eller så har dom bara inte kommit hem äön - vem vet ??

men nu ska jag lägga jobbarträjan i klorin - hörs !!!

alltid när man är portad från omvärlden










Allting händer när man jobbar och inte träffar "folket" som man får höra allting ut av . Tur att det finns telefoner så man håller sig lite uppdaterad i alla fall :)

Har pratar med Mandy i 20 minuter.. Ganska intressant samtal eftersom att vi har en tendens att prata två minuter sen sitter vi tysta i 20 minuter eller något tills någon bryter tystnaden med att säga "neej, har inte tid med dig/det här - hörs hej då" ungefär så ... men inte idag (haha).. Pratade om "det senaste" nyheterna från "samhället" och gamla minnen när Mandy skulle berätta för mig vad filmen "King kong" handlade om och hon ba "och så tog dom jättegorillan till ett dagis" och jag som en bra lyssnare säger "ja" - haha vadå inte lyssna och sen så kom vi båda på vad hon sa (hon la alltså inte märke till det själv heller från början) och börjar asgarva inne på Lindex i valbo... Pinsamma ...

Men i alla fall så sitter jag på altanen, i kylan och myser med katten och väntar på tvättmaskinen som jag trodde skulle vara färdig men inte då - men om fem minuter så är det klart i alla fall !!

Så nu ska jag stänga ner det här och sätta datan på laddningen för morgondagens bruk .. God natt!!

allt och inget






sur jag blir, trodde att jag kollat på alla avsnitt (dom som har visats) av Top model, men tydligen inte . För Hetaher har tydligen åkt ut och det har jag missat -SUR!!! Men det kan jag ju ändå inte göra något åt - så det är väl bara att le och vara glad ändå ...

...Men det går inte eftersom att min rygg har gått av (känns som det).. Fast tur i oturen så gör det bara ont när jag sitter . men då fick jag ju ett annat problem när jag står upp/går - då gör vänster höft ont istället - jag är såå bra på att klaga... Borde få medalj för det . Men jag är inte hyprokondriker (äsch, vet inte hur det stavas - eller heter heller egentligen, men en sånn person som klagar och tror/säger att den har alla sjukdomar och fel man kan ha fast han/hon inte har det) eftersom att jag har ont på riktigt .

Men i morgon är det sista dagen jag jobbar, är ledig ända fram till på tisdag sen (jobbar på tisdag).. Så får passa på att göra 2 000 000 (miljoner!!) grejer i helgen - och ja det ska jag . Eller i alla fall en (haha) jag ska på kryssning med Camilla, Mandy och Evelina :) grymt roligt ska det bli !!!

men det är inte förän på söndag - så jag hinner göra mycket innan det - packa t.ex. som jag har en tendens att ta typ 4-5 dagar på mig att göra :) haha får väl skriva en lista eller nått !! Men ska köpa nya strumpor imorgon i alla fall - det är planerat . Sen får jag lön i morgon med :)

Får bara hoppas att alla mina "onda ting" försvinner bara så är lyckan fulländad .

Men nu ska jag fortsätta att kolla på top model även fast min favorit åkt ut - heather...

Hörs !!!

slutat äta




hemma igen - eller har varit det ett tag.. fick sluta tidigare än normalt (19.45) istället för att jobba dom nya tiderna (till 21.00) så det var skönt .

Så nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så jag kan sova sen . fast det är väl typ en halvtimme kvar på det .

Och min familj har tydligen slutat ätit middag så det är ingen idé att vara hungrig längre - för det finns aldrig någonting att äta = att det är synd om mig !!!

men det var allt (skulle jag tro!!) från mig idag - hörs i morgon eller nått ...

förkyld



Helt trött, har bestämt mig för att gå upp en timme tidigare varje morgon så jag hinner vakna innan jag ska börja jobba och första dagen var extrem.. Även fast jag somnade vid 23.00 nångång igår så var jag skittrött imorse när mobilalarmet ringde vid 08.30 :/

Så, har varit vaken en timme och ändå inte gjort ett skit förutom att jag blivit osams med mamma för att hon vägrar skjutsa och hämta mig på jobbet . haha . eller skjutsa kunde hon men då fick jag gå hem och det orkar jag inte efter att ha jobbat i 10 timmar i stresck så det fick väl bli cykeln i dag med ...

Börjar även bli förkyld igen - inte bra ... Så det är ett tecken på att c-vitaminerna fungerar. för jag var frisk hela tiden när jag tog dom och nu har jag inte tagit dom på sisådär 3 dagar eller nått och nu blev jag förkyld typ direkt - jobbigt !! så det är bara att börja dricka dom igen och hoppas på att bli frisk .

Men nu ska jag äta frukost och kolla på tv ...

evigheter



Känns som att det var evigheter sedan sist jag var in på bloggen, även fast det var typ i förrgår . Men kan ju bero på att jag normalt är in flera gånger varje dag ...

Men har inte orkat eller haft någon större lust till det på grund av att jag jobbat och somnat innan jag kommit hem känns det nästan som . Men nu är i alla fall helgen slut och det minskar på folk igen, så nu behöver man inte stressa sig igenom dagarna - både skönt men samtidigt inte . Har blivit utökad arbetstid också, jobbar till 21.00 måndag-onsdag istället för till 20.00 och på torsdagar slutar jag 20.00 skönt det i alla fall,,

I helgen är det kryssning (nästa helg) ska bli grymt roligt - längtar !!

Hade tänkt ringa till alla idag, men blir/blev inget av med det på grund av att Camilla ringde och berättade om sina framsteg med att säga upp sig på hennes jobb och då tog hon mina sista 2 % på batteriet ,,, men men, var ju roligt att höra hur hon hade gjort för att lyckas i alla fall :)

Men nu ska jag kolla på OC - hörs god natt!!

Ny mobil igen




Var till stan (Valbo) med Aximage204a, Tobbe och Tobbes mamma Ann-Christine igår. Dom skulle köpa en tvbänk och jag tjatade så att jag fick följa med... Så jag kunde köpa en mobil som jag tyckte att jag behövde (egentligen inte!!) men blev i alla fall en w890i Brown - så då blev jag nöjd, för den var inte så fasligt dyr heller .

Men sen mitt i allt så kom jag på att jag ville ha Oc (säsong 4) också så då blev det en sådan också :) Låg vaken till 03.30 och kollade på det inatt...

Men nu sitter jag och väntar på att jag ska börja jobba - första dagen på en jobbig tid framöver :) haha jobbar varje dag fram till torsdag .

Plus att Mamma och syrran har börjat klaga på att jag inte hjälper till tillräckligt mycket hemma så nu måste man ju börja göra det mera också . Äsch fattar inte hur dom tänker eftersom att jag kommer hem vid kvart över åtta på kvällarna och sen duschar jag och sover.. Men dom tror väl att jag sover för att det är kul och inte för att jag är trött .. så less på dem där . Vafan syrran är arbetslös och mamma är ledig mer än hon jobbar så hon kan väl göra något själv - men tydligen inte !!!

Men nu ska jag ta en c-vitamin, byta om och fixa håret !!

valborg





Vaknade tidigt idag, ganska skönt . Kom ju hem relativt tidigt igår med - var väl hemma 00.15 ungefär skulle jag tro . Blev inte så mycket drickande igår och Ronja och Basse gav upp innan dom knappt kom dit på ett ungefär - men det var trevligt/roligt så länge det varade .

Jag och Tobbe körde singstar och sjöng låtar vi aldrig hade hört förut och fick omdömmen som bl.a tondöv och wannabe haha, lite roligt !! men eftersom att man aldrig hört låtarna och varken kunde takten eller låten så kunde det inte bli mycket annat .

Jag och Axa gjorde en jävla massa mat - kunde ha bjudit in 15 personer till och dom kunde ha gått mätta därifrån :)

Men när jag fick för mig att åka hem - då regnade det såklart och jag skulle cykla . Så när jag äntligen var hemma så vred jag ur kläderna och håret och det var nästan så man kunde bada i pölen som blev efter det :)

Fick reda på att Mamma gett bort min katt (den kattungen som var bestämt att vi skulle spara) bara för att hon vill ha en hankatt i stället för en hona - så nu ska vi spara en efter pishile istället precis som jag ville från början :)

Men nu ska jag i alla fall kolla om folket har vaknat till liv :)

Hade hade !!