- Men ååååh

Känner redan nu hur värdelös den här dagen kommer att bli. Jag är helt seg i kroppen och skulle vilja ligga på soffan hela dagen men det har jag samtidigt inte lust med.

Finns massa saker som jag borde göra men tror inte ett skit kommer att bli gjort..

Får se hur det här slutar...

Viktig info, anteckna!!!

Jag har druckit mjölk idag, typ första gången sen jag flyttade vilket är för lite mer än ett år sen :D och inte var det gott heller:/


Ångest

Efter att ha varit ute och gått, handlat och planterat lite blommor så lyckades jag somna på soffan! Sov bara en kvart men det gjorde mig inte direkt piggare:/

Får smått panik när jag somnar på dagen!! Men är så sjukt trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen!!

Saknar tiden när man gick i skolan och bodde hemma och man hade noll ansvar (egentligen!!) ! Men nu är det som det är man har blivit "vuxen" och har ansvar! Massa måsten hela tiden och just för tillfället så är jag allmänt less och sjukligt trött. Vet inte vad jag ska ta mig till så jag får tillbaka orken och får allt gjort!

Känns ju inte mycket bättre att veta att jag ska jobba typ 200 timmar på tre veckor vilket är dubbelt så mycket som normalt!!

Nu blir det en dusch och sen laga mat och lägga sig i soffan med ångest över allt som jag inte gjort idag!!!


- Någon tittade på mig...

Lugn fredagskväll i min ensamhet, så himla skönt ibland:) Pratade i alla fall med Ronja i telefonen så skulle jag gå ut och röka och ser i ögonvrån hur någon tittar på mig från sängen... och där ligger det en katt som jag aldrig sett i hela mitt liv. Men han verkade ju trivas i alla fall, inte ett dugg rädd heller !!

Händelserikt

Inte mycket som händer i mitt liv för tillfället!!

Blev en sväng till gävle idag med Mandy, sen en promenad med moster! Och det är väl det mest händelserika:)


Finfin

Gabbe har lagt ner hela sitt hjärta i mitt hår och smink!! Blev jättenöjd:)

Ikväll blir det party hos axa:)


Sängen väntar

Blev som planerat en lugn kväll, med ett litet undantag av två fulla personer som kom och våldgästa en stund:)

Men nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen och sova i många timmar!!!


Det brinner

Kvällen tillbringas hos syster och gabbe framför tvn och idol (som börjar snart!!) och massa tända ljus!!

Fönstren är tvättade och nya sängkläder är fixade så ska bli skönt att komma hem efter en lugn kväll och lägga sig i sängen:)


På lån

Imorgon ska det tvättas fönster!!! Utrustningen är hämtad så nu finns det inga bortförklaringar längre:)


Nu igen

Var så sugen på en ny vinterjacka att jag suttit framför datorn i 3 1/2 timme och letat!! Nu har jag hittat, inte en utan två - typiskt mig och lite annat smått och gott!!

Blev inga skor även fast jag är bra sugen på typ alla jag ser - alltså så är jag besatt av skor och jag vill bara ha och ha !!!!! Tur att till och med jag vet att det finns gränser!


- Jag vill ha alla....

   


Hungrig!!!!!

Åkte till mamma o pappa för att jag behövde frukost - kunde lika bra ha stannat hemma! Ekade lika tomt i deras kyl som i min!! Och därför kurrar magen mer än den någonsin gjort!!

Får köra på det gamla vanliga, iskallt vatten och några cigg:)


Kaos

Veterinären är avklarad och nu har jag påbörjat rensningen av sovrummet och garderoben!!

Tänkte att jag skulle kasta massa kläder så la allt i tre högar - spara, lägga undan och den tredje skulle vara kasta men det var bara ett linne som hamnade där, typiskt mig! Tänker ju att det kan vara bra att ha som tex en klänning jag köpte förra sommaren som jag aldrig använt den kan ju vara bra att ha! Finns bara ett litet men, jag använder aldrig klänning och kommer antagligen inte använda på ett bra tag heller:/

Och sen ska ju allt annat plockas i ordning också, lär ju ta sin tid! Tur att jag sett klart alla säsonger som jag har av desperate housewives så så lockar ju inte de iaf:)


På gnällhumör

Egentligen så är jag inte på gnällhumör, men jag har inget annat val!! Jag har ont överallt - i axeln, i foten, i huvudet:/ hypokondrisk? Skulle inte tro det för jag har ont på riktigt, plus att jag har en ständig förkylning som aldrig slår ut ordentligt!!!

Men jag har ju fina strumpor i alla fall:)


För tillfället ser det ut såhär

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv - nånting är knas med ena axeln! Den gör sjukt ont och jag vet inte varför, he känt av det ett bra tag men inte brytt mig om det men idag så har det gått överstyr!

Tatueringen har kliat extremt hela dagen och den känns allmänt konstig, har väl fått en allergisk reaktion eller nått liknande, fast det börjar ge med sig som tur är!!

Känns inte helt underbart att jag ska upp och jobba imorgon heller men det gör ingentig för sen är jg ledig resten av veckan :) känner att jg behöver lite ledigt. Hoppas bara att jag tar tillvara på ledigheten på rätt sätt bara, brukar ha en tendens att stressa sönder mina lediga dagar:/

God natt alla!!!


Äntligen:)

Nu sitter det i :D


Promenad

Snart hemma igen:) känner mig riktigt duktig !!


Kul

Såhär kul har jag!! Ligger på golvet med benen i luften och blir galen över att jag är så dålig på engelska att jag inte ens fattar hur jag ska göra med datorn!!!

Snart kommer Ronja och Micke, resa sig och förbereda kaffet kanske:)


- Kan den va slut snart

Så jävla underbart att min data är så extrem snabb, försöker ladda hem och uppdatera telefonen, vilket har tagit typ en halvtimme och har bara gjort typ 40% så det är ju en stund kvar! Är rastlös, men trött och det är ju inte bästa kombinationen:/ Kan bara den här dagen vara slut...

Fredag:)

Nu har jag jobbat hela dagen och äntligen kommit hem!! Helt slut i benen och ska tillbringa hela kvällen i soffan - blir idol och sen vet jag inte mer!!

Löshåret har äntligen kommit och i morgon em ska det sättas i :)


Ljusfat

Inhandlat idag :)


Väntar igen...

Känns som att hela dagen gått ut på att vänta - först på att mamma skulle hämta mig i morse, jag trodde hon sa halv tio men hon sa tydligen tio så då var de ju som sagt bara att vänta!
Sen på att löshåret skulle komma (men det kom aldrig) så då fick jag vänta några timmar!
Och nu på att Micke ska komma och hämta en hylla!!!


Väntar och väntar

Sitter på salongen och väntar på att resten av mitt löshår ska komma... Men det verkar ju ta sin lilla tid!!!


Testing testing

Ska bara kolla om det funkar:/


- städning pågår.

Då appen till Bloogg.se inte fungerar så har min blogg fått lida eftersom att jag aldrig (i stort sett!!) tar mig tid att sätta mig vid datorn för att skriva ett inlägg... Storstädade badrummet igår så nu glänser det, bara resten av lägenheten kvar!! Mandy är här och har förbjudit mig att lyssna på musik, vilket jag måste ha om jag ska kunna städa. Sen så har hon tagit beslag på soffan så jag kan inte dammsuga den heller. Får se hur det här slutar....

Hoppas!!

Ny tid bokat för isättning av löshår, bara hålla tummarna för att det kommer när det ska den här gången! Inga flera komplikationer nu!!!


Porrbelysning??!?!!

Mitt vitrinskåp efter att jag lyckats montera lysdioderna :)


Perfekt väder!!

Vädret är alldeles utmärkt för att jag ska kunna vara inomhus utan att må dåligt över att det är sol ute - det blåser och ibland får det för sig att regna, jag älskar sånt väder!!

Har kommit från veterinären och de gick väl bra ena katten är färdig med sin medicin som hon fick direkt där och Julius ska börja sin tvåveckorskur på lördag!!

Själv ska jag ta mig en Alvedon och sen blir det lunch!!


Fortsättning...

Mandy ringde och tyckte att vi skulle åka till Uppsala så hon kunde köpa uggs, och så blev det. Med sällskap av gabbe.

Och jag har ju ett starkt beroende av skor så för mig blev det tre par, två par stövlar och sen ett par andra!!

Blev även massa annat krimskrams..

Så en hel dag med massa flängande har gjort mig helt slut, så nu blir det sängen för imorgon ska jag till veterinären med mina två änglar + farmors katt!!


Shoppingdag!!

Hela den här dagen har gått ut på att slösa pengar, älskar sånna dagar:)

Började i Tierp på salongen hos Ronja o axa - där det blev balsam och schampoo! Sen blev det ett yankee candle från rummet rita!!


Det så kallade håret!!

Mitt hår är ju typ i så dåligt skick som det går att vara! Totalt sönderblekt och allmänt risigt.. Vette fan vad jag ska göra för att det ska bli bra, eftersom att jag vägrar klippa av mig det - tycker redan att det är för kort!!

Smarta jag beställer löshår även fast jag vet att det bara ger mer skada! Men jag vill ha tillbaka mitt långa, tjocka, fina hår som jag en gång hade! Med löshår så får jag det och skjuter upp problemet och antagligen förvärrar det en hel del! Men då får jag ta det då, om några månader...

Precis duschat och tvättat håret och inte ens då känns det någolunda okej! Så fick bli till att föna det torrt och få det helt okej för en stund, till nästa gång jag tvättar håret!

Underbart att jag inte kunde ha fattat det när jag var 12 år och påbörjade raseringen av mitt älskade hår som på den tiden var så fint!!

Så nu är det bara att hålla tummarna för att löshåret kommer imorgon annars så vet jag inte vad jag ska ta mig till...


Och igen...

Dax att göra sig redo för ännu en dag på jobbet, känns inte ett dugg lockande! Vill bara ligga framför tvn hela dagen och inte göra ett skit!! Men men sånt är livet och är ju ledig två dagar sen så får ta tvtittandet då istället!

Känner att jag behöver sova och det är mycket sömn som saknas:/


Födelsedagspresent

Blev en sväng till camilla efter jobbet ! Fick min efterlängtade födelsedagspresent:) även fast det var två och en halv månad sedan jag fyllde år:) fick en kylskåpsmagnet och örhängen - skitsnygga:)


Smakprov

Gratis är gott, kanske mer omtyckt av Julius och Signe än mig - men va fan de va ju gratis:)


:)

Hemma igen, blev tre par byxor så nu behöver jag inte köpa nya på ett tag! Blev även en poncho - jättefin:)

En sväng på Ikea för att hitta en lysdiod till vitrinskåpet gjorde att jag även skaffade nya bestick och annat krimskrams:)


Perfekt dag!!

Underbart höstväder idag också! Humöret på topp efter att jag knaprat Alvedon till frukost!

Nu blir det Valbo en sväng för att införskaffa nya jobbarbyxor!!


Ibland är det såhär

Inte min dag idag och det bestämde jag redan när jag klev upp ur sängen imorse! Vet inte varför och finns ingen anledning är bara inte på humör!!

Så hela dagen, då jag jobbat, har jag längtat efter att få komma hem och sätta mig i soffan framför idol och desperate housewives. Inte umgås med någon, och det bestämde jag inte av egoistiska själ utan för att alla andra nära och kära skulle slippa bli smittade av mitt negativa jag!

Men kompis som man är så ställde jag ju upp och tillät Mandy komma hit för att hon ville umgås! Och jag gjorde så gott jag kunde för att vara på så bra humör som det bara gick!!

Så dagen/kvällen blev inte som jag planerat men nu är jag ensam igen och idag är det så jag vill ha det då så nu är jag nöjd!

Inget illa menat men ibland så kommer det sånna dagar då man bara vill vara själv och tänka och göra precis som man vill utan att behöva bry sig och anpassa sig efter andra! Så med det sagt så säger jag god natt (ska bara ta dö på en mygga först!)