- Bäst att hålla sig undan

Tog ungefär tio minuter att komma in på "Nytt inlägg" från det att jag skrev "blogg.se". Äsch fattar inte att jag verkligen fullföljde .. men tänkte skriva ett inlägg när jag ändå gjorde det så aah..

Imorgon är det fullt upp (på min lediga dag..) ska försöka hinna klart med att städa garderoberna, tvätta kläder, byta sängkläder och allt det där. Har bara hållt på i två dagar (lördag + söndag.) Men det är mycket som ska göras..

Dagens ämne: en kille som har dött av svininfluensan, det första dödsfallet i Sverige. Och så var det ju i lilla Tierp. Alla har pratat om det idag. Men sen kom det ju fram till han inte var från Tierp, i alla fall enligt Expressen där det står att Akademiska sjukhuset dementerar (?) ryktena.. Men ändå det är nära, bäst att hålla sig undan..

Ska sova..

LindaAnnaEriksson

- Sömn, är vad jag behöver

God morgon!

Känner mig inte ett dugg utsövd, länge sen jag vaknade och var så här trött. Men det är ju bara att stå ut för om 40 minuter börjar jag jobba igen. Helgen har gått sjukt fort, typiskt när man för en gång skull är ledig en hel helg. Fast nu framöver så kommer det ju inte direkt bli så mycket helgarbete och det skönt .

Äsch blir inte mer än såhär, ska cykla till jobbet och det är storm ute så det är väl dax att fixa till sig innan man ska hoppa på cykeln och hoppas på att det inte är motvind ..

LindaAnnaEriksson

- Beroende

Så nu är jag hem kommer från staden (Uppsala...).. Eller kom hem vid sju men var till Camilla och åt mat och tittade på en film. Åkte i alla fall strax före två så vi han med en massa affärer innnan det var dax att åka hem igen. För min del så blev det två par skor/stövlar (kände mig tvungen, har blivit ett beroende att köpa skor..), tre par tröjor, stickade i olika modeller och färger och ett par nya gåstavar, som jag ska försöka börja använda.. ;)

Nu blir det i alla fall film och sängen för min del då jag ska jobba i morgon..

LindaAnnaEriksson

- Bara för att...

Känner att det är dax att skriva någonting här, för det var ett tag sen! Vet inte varför det blir sånna långa uppehåll mellan inläggen men har väl tröttnat på att sitta vid datorn men ska försöka bättra mig men lovar ingenting  :)

Varit ledig hela helgen har var himelskt härligt, har inte gjort så himla mycket. Träffat Mandy som jag inte gjrot på några månader, trevligt. Var på Bio i fredags med Ronja, Micke, Axa och Tobbe på Inglourios basterds, den var faktiskt ganska rolig men det var nog bara jag och möjligtvis Axa som förstod det . haha och igår så blev det nya Wallander; Tjuven hemma hos Rasmus och Ronja!!

Idag däremot så ska jag försöka hinna tvätta så mycket som möjligt så det minskar något på kläderna . och sen nångång när Camilla hör av sig så ska jag till Uppsala och kolla om det har kommit in något nytt någonstans :P

LindaAnnaEriksson

- Fläckig i hela ansiktet

Blev som sagt en tur till Valbo köpcentrum idag.. Blev inte så värst mycket, men behövde ju inte så himla mycket saker heller; fast egentligen så behövde jag väl ingenting förutom en necessär och örhängen men det hittade jag inte, eller jag letade inte ens. Men istället så blev det, en halsduk, en jacka, film; "Män som hatar kvinnor" som jag ska kolla på ikväll och så tvä nya mascaror (tror det var allt...)..

Just det blev även hårfärg, då jag kom på att jag ville ha lite mörkare ändå. Och nu har Gabbe och syrran färgat det och jag blev supernöjd för en gång skull, så det är ju bra. Fast har färg i hela ansiktet och på öronen så det ska jag försöka få bort nu, men brukar gå bra med sminkborttagningsmedel så får hoppas på det. Ska ju jobba i morgon och det skulle ju vara lite jobbigt om man var tvungen att gå dit helt brun/röd-fläckig i hela ansiktet :)

LindaAnnaEriksson

((25 dagar kvar))


- Exakt så är det

Huvudvärk och ont i ryggen, skulle vara så himla typiskt om man blir sjuk nu (när jag blir förkyld så börjar det nästan alltid med ryggont...).. Är i alla fall ledig i morgon, sen börjar jag jobba igen till på torsdag vad jag vet än så länge.

Imorgon blir det Valbo, för ovanligheten skull så åker jag till antingen Uppsala eller Gävle när jag är ledig, det är jämt jag lovar. Men det är skoj!!! Ska köpa örhängen i alla fall eftersom att mina har gått sönder, och jag vill inte att hålen ska växa igen..

men men nu ska jag sova bort huvudvärken och ryggonten..

LindaAnnaEriksson


- Mammas stora lycka

Tänkte skriva någonting här eftersom att det var ett tag sedan. Men har varit mycket jobb nu eller egentligen inte har bara jobbat två dagar i rad men i framtiden så blir det mycket, men det ger ju pengar också och det lär ju behövas nu framöver eftersom att jag vill göra så himla mycket men får se vad det blir av allting.

Nu har jag i alla fall dammsugit mot min mammas stora lycka (eller vad man säger!!) .. Fast hon blir nog inte så himla glad hon blir nog mer glad över att hon fortsätter tjata... men hon får skylla sig själv.

Ska i alla fall börja jobba om en halvtimme, Camilla var snäll och ställde upp och tog lunchen idag..

LindaAnnaEriksson

- stressa vidare

Usch känner att jag var vaken en aning för sent igår för att känna mig pigg .. Men bara att stå ut blir nog en rolig dag. Men nu är det bara att stressa vidare .

LindaAnnaEriksson

- Huvudvärk

Sjukt ont i huvudet vet inte var problemet ligger. hoppas på att det går över snart bara. Har i alla fall varit i Tierp på Bennys och ätit middag, funkar alltid lika bra. Blir en lugn kväll, som det låter så ska vi spela spel.

Förlåt Katrin, men orkade verkligen inte komma och sedan fortsätta vidare, är inte tillräckligt pigg på det !!

LindaAnnaEriksson

- Tur att Farmor finns :)

Hemma, har varit och hälsat på Farmor och tackat för presenten jag fick idag, alltid uppskattat (!) så satt vi och pratade medan Farmor och hennes syster, Kerstin åt räkor och drack vin. Kollade på lite gamla foton också, roligt att se hur pappa och andra släktingar såg ut för tio till tretio år sedan haha..

Efter det blev det en sväng till Camilla, hände inte så mycket satt mest och pratade och planerade litegrann..

Nu ska jag dusca, för i morgon händer det i alla fall något annat än att bara sitta hemma och läsa tidningar och göra korsord hela dagen som jag har gjort dom två senaste dagarna..

LindaAnnaEriksson

- Vintern är räddad

Sitter och kollar på Dischshops hemsida när one tree hill, Gossip girl och Desperate hpusewives har release på deras nästa boxar. Och snart så kommer dom alla ut med ungefär en månads mellanrum, Gossip girl i september, Desperate i Oktober och OTH i November, blir perfekt; vintern är räddad.

Idag händer det inte ett skit som vanligt, ska göra lunch alldeles strax och just för tillfället sitter jag och försöker komma på vad.. hmm

LindaAnnaEriksson

- Hittade en skatt

Eftersom att kvällskylan håller i sig, är bara tio grader varmt ute just för tillfället och några grader till sjunker det nog, så letade jag fram en gammal jacka. Eller inte gammal men en som jag inte använder så ofta, äsch skit samma, har använt den en gång förut i alla fall och den gången så packade jag visst fickorna fulla. För idag när jag rotade fram den och skulle ha den på mig i vinterkylan så hittade jag ett cigarettpaket, två tänder, två hundralappar, massa knappar och lite mynt.. Haha blir rik om det ska fortsätta såhär och det lär ju behövas..

Krångel på jobbet, men tror att allt har ordnat upp sig nu. och det är bra! Dom flesta är väl nöjda i alla fall, även fast jag kanske eller i stort sett jämt lyckas få dåligt samvete efter arbetsdagsändringar, byten och grejer hit och dit så ska jag hålla fast vad som nu är bestämt och göra det som är planerat till helgen. Men alla kan ju inte få som dom vill jämt, även fast ingenting har ändrats så blev det fel i alla fall... Men men jag jobbar söndag punkt slut!!!

Men nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det nog en film efter det.

LindaAnnaEriksson

- inte idag heller

Hade planer på att försöka hinna med att tvätta allt som skulle tvättas och städa undan på rummet idag. Men som vanligt så blev det inte som planerat, det enda som jag gjort är att tvätta två maskiner, fast det är ju bättre än ingenting.

Resten av dagen har varit lugn har suttit och läst tidningar och kollat på tv.

LindaAnnaEriksson


- Vintern närmar sig

Usch jag tror att vintern närmar sig och det med stormsteg, det är bara åtta graders värme ute. Höll på att frysa ihjäl när jag och Camilla satt ute på altanen hemma hos henns och pratade för ungefär en halvtimme sen (men jag överlevde som tur var..)..

Uppsala halva dagen med Katrin, riktigt trevligt. Blev som vanligt några nya par skor; två par med klackar, ett par som jag bestämde mig för häromdagen och ett par som jag hittade och blev blixtförälskad i. Sen blev det även ett par stövlar med lite klack på och ett par walkingskor; för att göra så att Camillas vilja ska gå igenom. Sen blev det inte så mycket mer, lite fototejp och smågrejer bara.

Efter Uppsala blev det en visit hos Ronja och Rasmus (kusinerna..) och spelade lite kort och satt och pratade. Ronja blev sur då hon insåg att jag är sjukt bra på kortspel och vann över henne hela tiden :P haha kanske inte var riktigt så, men man kan ju alltid drömma och några bevis för hur det gick finns inte för det eldade jag upp..

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen med raggsockor, filt och hela kittet så jag inte fryser ihjäl..

LindaAnnaEriksson

- Strumpor ska jag ha

Så vaken, eller har i alla fall varit uppe ur sängen i en timme. Men vaken kan man kanske inte kalla det är sjukt trött. Somnade inte förän vid halv tre, efter ett jag kollat på film;"Hata Göteborg".

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli färdig så att vi ska åka till Tierp där jag ska möta upp Katrin för att sedan åka vidare till Uppsala...

Men nu ska jag hitta ett par strumpor..

LindaAnnaEriksson

- Azorerna

Får se om jag hinner med ett inlägg idag (innan det blir imorgon menar jag!!)..

Jobbat hela dagen, ganska skönt faktiskt då det har varit lagom mycket att göra och dagen har gått fort.. Nu jobbar jag inte förän på Lördag igen (har blivit så att jag jobbar flera helger i rad, men ska väl inte klaga har varit ledig flera helger i rad också..).. Efter jobbet åkte jag till Katrin och Robin och lämnade lite mackor till Robin (som tydligen är såå goda enligt honom, men det är han typ ensam om att tycka ..) satt och pratade lite ..

Sen skulle jag ta en rökpaus hos Axa men det blev ett "parti" kort, och jag vann stort, i alla fall över Malin för hon var så himla seg. Så det är ju ingenting att vara jättestolt över egentligen . haha

Imorgon blir det en tripp till Uppsala för ovanligheten skull, tillsammans med Katrin. Ska införskaffa mig ett par "walking-skor" som jag är tvungen att göra enligt Camilla. Men aah får väl hålla med, kan ju vara ganska skönt att ha riktiga skor att gå i när vi ska springa runt på Azorerna och kolla läget.

Resan kommer i alla fall att bli av, antagligen den 17 september så kommer vi att åka (förlåt Mandy, men får säga grattis efteråt..fast jag väntar fortfarande på att du ska komma till mig ...) och så blir det en vecka i värmen. Var inte så speciellt varmt egentligen men i alla fall varmare än vad det kommer vara i Sverige vid den tidpunkten på året . Ska bli härligt :)

Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt i morgon också ..

LindaAnnaEriksson


- Fantasi

Slut på fantasi och vilja, eller jag vill ju htta på något att göra men allt jag kommer på att jag kan göra som att städa och liknande det har jag inte vilja till att göra . och alla sover och försöker att bli av med bakfyllan medan jag mår kanon och har tråkigt  .

fantasi ..

LindaAnnaEriksson

- Laga mat

Usch, sjukt trött. Kom hem vid halv tre eller nått men lyckades som vanligt inte somna förän vid fyra.. Sitter och väntar på att Mamma ska komma hem och göra mat till mig, tror ju inte att hon kommer göra det men man kan ju alltid hoppas .

Får se vad som händer den här dagen då, känns som att det kommer att bli ganska lugnt. Men kan vara ganska skönt det också. Mamma vägrar komma hem så nu ska jag försöka laga mat .

LindaAnnaEriksson

- Taxi

Sitter hemma hos Katrin, och väntar på en taxi. Men enligt Taxi så kunde det ta upp emot en timme innan den skulle komma, och det känns ju lite jobbigt.. Men det är inte så hemskt att vara här heller, sitter och pratar med Katrin bara..

Men nu blev det inte nå mer än så här, hörs..

LindaAnnaEriksson

- Meningslösa djur

Nu är dagen slut, utan att det hände så extremt mycket. Var i alla fall ut på en tur och plockade svamp; kantareller. Hittade ganska mycket, men ska ut igen i morgon eftersom att syrran också ville följa med. Enda jobbiga var att det är så mycket fästingar, hittade tre stycken som kröp runt på mig, och får hoppas på att det bara var tre så jag inte hittar flera sen. Usch hatar dom där små äckliga djuren, finns inte ens någon mening med dom.

Har lånat massa svenska filmer av syrran så nu har jag något att titta på på kvällarna :)

LindaAnnaEriksson

- Tråktråktråk

Tråkigt, tråkigt och åter en massa tråkigt. Har gjort allt som går att göra snart. I alla fall det som går att göra här hemma, i mitt rum och ute . Får väl gå och checka läget med Gabbe och se om hon har piggnat till eller om hon sover eller vad hon gör .

LindaAnnaEriksson

- Synd om mig

Har inte sovit bra, har ont överallt. Tror att armen har gått ur led. Ska sitta och tycka synd om mig själv hela dagen ..

- ångest

Nyss hemkommen, har hämtat Axa och skjutsat hem henne. Ska alldeles strax gå och lägga mig, men är för tillfället för pigg för det men det går väl över alldeles strax, eller så lägger jag mig i sängen och somnar direkt. Men vem vet (?) vaknade ju inte förän vid kvart över tio idag, så kanske blir vaken hela natten istället, nu när jag sov typ en och en halv timme längre än vad jag är van vid .. hmm...

Börjar få lite ångest över att jag varit ledig i sex dagar nu och inte gjort något roligt alls, eller var ju till Furuvik men det var ju inte så värst roligt mest bara dyrt och onödigt (känns så nu i efterhand i alla fall, fast det kunde jag ju inte veta innan...).. Fast kan ju vara, eller är ju ganska skönt att bara ta det lugnt och låta dagarna gå. Inte för att jag är en sånn människa, ska helst hända saker varenda sekund. Så att man har något att göra och se tillbaka och minnas..

Äsch slut på det här inlägget, nu ska jag kolla FB sen ska jag gå och lägga mig.

LindaAnnaEriksson

- PartyLördag





Syster med sin käre vän ölen.



Människor .



Rasmus, Hallén &  och Rasmus andra hälft;Vattenpipan.



Igenrökt.



...Inga kommentarer.



Alltid lika lycklig



...



...



Påfyllning av något slag..



...



...

Det var alla bilder som jag vill lägga upp och visa, nu ska jag duscha och äta middag. Sen får vi se om det kommer flera på Facebook..


LindaAnnaEriksson

- Min födelsedag..



Min tårta, som mest bestod av strössel. Och ja, den såg mycket godare ut än vad den var. haha

... Sen åkte vi till Gävle och åt på Church street; jag, Axa, Malin, Rasmus och Fredrik...



hemma här, efter Gävletrippen. Rasmus och vattenpipan.



Angelica och Gabbe..

Blev inte så mycket bilder den dagen, eftersom att jag inte orkade ha med mig kameran så länge..

- Midsommardagen

Dagen efter midsommarafton, innan vi åkte vidare till Lövsta; hemma hos Malin :)



Axa & Ronja (Tobbe ligger underst..)



Malin och hennes miner :)



Ronjas tur med tärningarna..



..och Tobbes tur att dricka..



.. och så Axas tur..
((Ska försöka sortera bilderna lite, så det blir olika inlägg, alltså så kommer det mera..))

- Kantarellpromenad

Hejsan :)

Sitter och väntar på att kameran ska importera bilderna till datorn, så jag kan lägga in dom och visa vad som finns. Men blir bara bilderna från digitalkameran idag, ska tömma den fanns ju ett x antal bilder; närmare 200 stycken.

Har varit i skogen med Gabbe, skulle gå en runda för att komma igång med promenaderna igen. Men hittade även massa kantareller, eller inte massa eftersom att vi inte ansträngde oss så himla hårt att hitta och för att vi inte hade någonstans att ha dom. Skulle bli lite jobbigt om vi hittade hur mycket som helst och så skulle vi ha dom i fickorna (?) men men blev ett tjugotal i alla fall. Och i morgon blir det en riktigt svamp-plockar-promenad...

Innan det så skjutsade jag Axa till Månkarbo där hon skulle parta, känner inte för det idag så det blev ingenting. Ska sitta hemma och ta det lugnt istället, kommer flera gånge, får jag hoppas. Men nu ska jag fixa bilderna, kommer några stycken alldeles strax .

LindaAnnaEriksson