- Azorerna

Får se om jag hinner med ett inlägg idag (innan det blir imorgon menar jag!!)..

Jobbat hela dagen, ganska skönt faktiskt då det har varit lagom mycket att göra och dagen har gått fort.. Nu jobbar jag inte förän på Lördag igen (har blivit så att jag jobbar flera helger i rad, men ska väl inte klaga har varit ledig flera helger i rad också..).. Efter jobbet åkte jag till Katrin och Robin och lämnade lite mackor till Robin (som tydligen är såå goda enligt honom, men det är han typ ensam om att tycka ..) satt och pratade lite ..

Sen skulle jag ta en rökpaus hos Axa men det blev ett "parti" kort, och jag vann stort, i alla fall över Malin för hon var så himla seg. Så det är ju ingenting att vara jättestolt över egentligen . haha

Imorgon blir det en tripp till Uppsala för ovanligheten skull, tillsammans med Katrin. Ska införskaffa mig ett par "walking-skor" som jag är tvungen att göra enligt Camilla. Men aah får väl hålla med, kan ju vara ganska skönt att ha riktiga skor att gå i när vi ska springa runt på Azorerna och kolla läget.

Resan kommer i alla fall att bli av, antagligen den 17 september så kommer vi att åka (förlåt Mandy, men får säga grattis efteråt..fast jag väntar fortfarande på att du ska komma till mig ...) och så blir det en vecka i värmen. Var inte så speciellt varmt egentligen men i alla fall varmare än vad det kommer vara i Sverige vid den tidpunkten på året . Ska bli härligt :)

Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt i morgon också ..

LindaAnnaEriksson


Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback