Minusgrader och Yatzyspelande

Usch hur kallt som hellst utomhus går knappt att gå ut - hatar kyla . Hellre vill jag att det ska komma snö, men lagom i så fall ingen snöstorm. Och vill jag att det ska komma snö så är det illa - jag som verkligen avskyr snön.. Hur ska jag kunna leva med sånt här väder??

Tror även att jag börjar bli lite förkyld eller lite sjuk vet inte riktigt vad som är felet. Man har ständigt ont i huvudet. Idag har jag även frysit och typ dött på grund av att det varit för varmt hela tiden . Det är konstigt alltså, för en stunden fick jag "gåshud" på armarna för att jag frös, fötterna, händerna, näsan och öronen höll på att gå sönder på grund av kylan och ändå var det nästan +23°  inne, och då tycker jag inte att man borde frysa så som jag gjorde. Men bara minuten senare så var det varmt som fan :S Underligt, underligt.

Har varit hos Axa och Tobbe och checkat in alla julklappar - utan att få reda på vad jag ska få :) haha men alla andra vet jag, tur det i alla fall så jag har några hemligheter, och kan skryta för folk att jag vet vad dom ska få :) Sen när jag skulle hem så gjorde Axa allt för att jag skulle stanna genom att ta fram Maxiyatzy^^ - för hon vet att jag tycker det är kul och därmed så stannade jag ju någon timme extra och spelade några omgångar som jag vann allihopa :) bra jag är :)

Imorgon då är det dags att färga om håret på syrran, sen ska jag nog kanske baka lite lussebullar med mandelmassa i (skitgott må jag säga) fast då lär jag skaffa jäst innan och det blir ju lite jobbigare eftersom att jag inte orkar ta mig någonstans :( men det ordnar sig nog, efter det blir det i alla fall jobbtime^^ som Mandy kanske kommer och besöker, ska bli trevligt att träffa henne också, var ju ett tag sedan. Och sen det roligaste av allt om jag inte blir klar på jobbet försent - då ska jag till Axa och klippa håret lite grann - roligt med något nytt :)

Men god natt nu ska jag sova!!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback