Tråk, tråk, tråk..

Så jävla tråkigt, jag har kommit på att Mandy har rätt fast jag vill inte att det ska vara så . Hon sa en gång för länge sen att man inte ALLTID måste ha något att göra och att man fick göra det bästa av situationen.. Och det är fan sant men det är ju så himla tråkigt.

Nu sitter jag här helt utan något att göra, har julpyntat färdigt, ingenting bra på tv förrän klockan 01.00 eller 02.00 kommer inte ihåg riktigt men då är det i alla fall Miami Inc - tycker om det jag :) Men vad ska jag göra 3 timmar och 20 minuter eller 4 timmar och 20 minuter innan det kommer börja då??

Någon som har någon bra idé som man kan göra eller??

Antagligen så kommer jag att sitta och nöta runt på nätet, duscha, kämpa att få bort sminket eftersom att min sminkborttagning är sämst.. Och efter det ?? Jo, sova och jag vill inte sova.. Är ledig för första gången på flera veckor och då känns det så jävla onödigt att sova bort tiden . men det är väl så det är med mitt liv :/

Nej nu ska jag duscha (orkade inte det sist) God natt !!

Kommentarer
Postat av: Theresa

Det brukar vara ganska rastlöst precis innan julen, man ser fram emot julen så mycket och då har man inte ro att göra något annat. Men gå ut och gå eller nått det brukar få en att tänka på annat :) ha en bra jul !!

2007-12-23 @ 14:40:15

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback