- Det blev som jag befarade

Det blev som jag befarade. haha jag fick inget svar! Kunde ju ha varit värre, om hon sagt nej! Fast egentligen så har hon sagt nej några gånger, men det har inte godtagits från min sida :P Ska öva på min övertalningsförmåga och fortsätta med övertalningen i morgon. SNÄLLA, SNÄLLA, SNÄLLA !!!
Känner mig dum som tjatar så himla mycket, men vill verkligen att det ska bli av så har lixom inget val. Och vi hade så sjukt roligt tillsammans sist vi åkte så det kan ju inte bli tråkigt den här gången. Kan ju inte vara sämre än sist lixom :) haha

Men nu ska jag sova eller kolla på film om jag hinner starta den innan jag somnar.

Just det, på lördag så är det "spa-afton" hos Camilla, hon pratade om fotvård. och jag hatar fötter, tycker absolut inte om det men tänkte vara snäll och ställa upp på ett fotbad i alla fall. Sen ska dagen avslutas med mc donalds om Camilla får välja och Church street om jag får välja och därefter så blir det Twilight - New moon.. Kul kul, har längtat såå efter den filmen så nu ser jag fram emot Lördag mer än allt annat. Fast jag ser fram emot mitt (positiva!!) svar från Ronja i morgon också !!

Äsch hörs - God natt!


(Snyggaste bilden ever på Ronja...)


LindaAnnaEriksson


Kommentarer
Postat av: Erture

Kika in på min sida. Nya egendesignade smycken och namnsmycken kommer upp hela tiden.


En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback