Sovmorgon ??




Så typiskt, när man för en gång skulle har sovmorgon och får sova hur länge man vill, då är det någon som ringer eller skickar meddelande så att man vaknar. I detta fall ett meddelande, och jag är för nyfiken för att vända mig om och somna om, är tvungen att läsa och om det  behövs så lär jag svara också vilket gör att jag hunnit vakna till liv och då är det omöjligt att somna om :/ Så klockan nio var jag pigg och vaken på min lediga dag, då jag skulle sova bort halva dagen som jag hade räknat med - men nej!!

Kom på mer saker som jag är tvungen att göra idag :) är tvungen att leta upp C och lämna pengar till henne för studentkryssningen som jag ska med på. Tog ju studenten förra året men då blev det ingen studentkryssning, vet inte varför men har hört på håll att skolan jag gick på avstängd av någon anledning men det behöver ju inte vara hela sanningen - men vem vet!?? Men i alla fall så åker jag i år istället med årets studenter och några andra - men det blir säkert bra :)

men nu ska jag göra mig iordning, mitt hår är en katastrof så det lär ta tid att få det att ligga som jag vill ha det :/

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback