dagens måsten



Nu är dagens "måsten" färdigt. Har varit till Tierp och handlat och satt in pengar . Appropå (stavas?) det sp kom jag på att jag skulle föra över pengar till Camilla också för kryssningen, så är det gjort också..

Kvällen har jag inte en aning om vad som kommer att ske, men någonting blir det väl antagligen som vanligt . Fast inte så sent ska det bli i alla fall eftersom att jag ska med/köra syster till Östhammar klockan 07.00 ungefär imorgonbitti . Får se om jag orkar annars får Mamma köra, men jag vill med för hon ska köra halkbanan och det kan vara ganska intressant plus att det kommer blänka avundsjuka i mina ögon, för det är grymt roligt. Hade man fått och om det inte varit så pass dyrt hade jag gjort den flera gånger . Så är det  roligt är det faktiskt!!

Dagens absolut bästa låt (helt kär) är Leona lewis (tror det stavas så!!) med "Better in time" den är såå underbar. Alltid bra när man vaknar tidigt och kollar på "Vakna med the voice" för dom brukar lyckas spela en och annan bra låt . T.ex. som denna !!

men nu ska jag ut och hämta mina kattungar som jag fick inatt, eller min katt fick :) bara två kullar kvar ..

Hej då!!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback