- Jag fick mig en tankeställare.

Idag har jag bästa anledingen till att inte ha uppdaterat bloggen; det har varit typ den första sommardagen. Eller har kanske varit någon tidigare men då har jag jobbat. Idag har det i alla fall varit mellan 20 och 25+ i skuggan, förstå hur härligt.

Började i alla fall dagen med att kolla på hästarna som skulle få komma ut i sommarvärmen dom också och springa och äta gräs och leka med sina vänner. Gick inget vidare då hästarna blev helt till sig och stack genom stketet, usch det var länge sedan jag var så rädd. Tycker itne om hästar, dom är för stora och klumpiga för min smak. Tycker om katter dom är smartare!

Resten av dagen tillbringades i Ullfors hos Axa och Tobbe, blev krocket (jag vann en gång, kom sist en gång och tvåa en gång. ganska bra för att vara dom första gångerna jag spelat i hela mitt liv som jag minns i alla fall...), Boul och det var ganska tråkigt, kasta massa tunga bollar/klot och se vem som kom närmast (?) .. Blev massa prat och packning hemma hos dom i alla fall. Börjar ju bli stressad angående flytten. När dom börjar, jag kanske också borde börja. Men samtidigt så känns det som att jag ska vänta tills jag kommer hem. Äsch allting är så himla tajt i sommar får se vad som händer och sker jobbar ju hela tiden förutom dom två veckorna jag är bortrest.

Äsch hörs i morgon istället. God natt!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback