2 september - 08



Blev som sagt en tripp till Valbo idag, handlade mycket onödigt som vanligt . Men det jag skulle ha var ju bokstöd (bara om jag köpte lackhyllor och det gjorde jag..) men dom var skitfula och kostade typ 150 kronor styck, och jag behövde 4 stycken - och 600 spänn för skitfula gröna bokstöd med grodor på kändes ganska onödigt . Så fick bli att leta upp ett par gamla dammiga som jag hade hemma istället - men gick ju bra det med ..

Köpte i alla fall två lackhyllor (en lång och en kort..), "murrstrumpor" (haha, vet inte vad dom heter - men syrran kallar dom för det!!), sen blev det typ kattmat och grejer till middagen så det var inte nå specielt roligt :)

Kom i alla fall hem och tvingade syster att "hjälpa" mig att hålla i och så när jag skulle sätta upp hyllorna men som vanligt så spelar jag blåst och låtsas att jag inte kan så hon tar över allting och jag slipper anstränga mig . Men tror även att om jag skulle göra det själv så skulle det inte bli så bra - men nu är det kanon och jag är nöjd !!

Beställde även lite filmer idag bl.a One tree hill säsong 4 och Hitta Nemo (älskar den filmen) och sen blev det två andra som jag inte vet vad dom hette - eller inte kommer ihåg rättare sagt !!
Beställde även lite gardiner (igår) har lixom blivit som besatt av gardiner . Men så använder jag dom en gång och sen köper jag nya nästa gång jag ska byta - haha !!

Men nu ska jag kolla runt lite, titta på tv och sova !!

HÖrs !!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback