Alltid hon, hon ,hon

Blir så less på allt, allting ska gå efter hennes regler och hon kan aldrig ge någonting i gengäld. Vad man än säger så är det fel och hon är alltid sur och klagar på allt. Kan aldrig vara glad och bara vara snäll och hjälp en om man ber om något. Säger att hon ska göra allt men det händer inte ett skit, längtar till den dagen hon flyttar härifrån så man slipper ha henne i närheten varje dag.

Träffar henne hellre en gång i månaden (max) än varje dag. Skulle vara så skönt att veta att man inte hade henne här. Att man kunde ta kontakt när man själv ville istället för att vara tvungen att ha kontakt på grund av att hon är så nära inpå. Så less på att alltid behöva ställa upp, för att det är såå synd om henne. Men det är fan mer synd om mig som får stå ut med henne .

Bara för att hon känner att hon själv är så bra så betyder inte det att alla andra är sämst, men enligt henne är det så . Hon lyssnar aldrig på vad man säger och drar istället konstiga slutsatser som hon blir skitförbannad över. Även fast ingen har sagt något i närheten ut av det hon blir arg över .

Trött på henne - FLYTTA!!!

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback