Vill att allting ska vara som förut

Satt och tänkte idag, så jävla annorlunda allting är mot förut. Vill att allting ska bli som förut, man hade problem men de va ingenting mot nu.

Idag när man gått ut skolan och inte hittar något vettigt jobb så är allting ett problem eftersom att man inte kan göra något på grund av att man inte har några pengar. Förut gick man i skolan träffade sina kompisar varje dag och fick i alla fall lite pengar i månaden.

Ännu bättre var det på den tiden man var ute med kompisar varje helg och bara hade grymt roligt utan några bekymmer men så är det inte längre eftersom att man splittras och växer ifrån varandra. Varför ska allting förändras.

Blev tvungen att ringa Mandy så jag fick lite roligt i alla fall, inte för att vi har något att prata om egentligen. Det tar ungefär 20 minuter i tysthet innan vi kommer på något som intresserar oss båda att prata om. Och det blir samma ämne varje gång - "Personer som vi stör oss på" och typ "gamla tider". Men det första ämnet är alltid det roligaste för fy fan va vi kan skratta ibland och så blir vi sura för att den eller den personen har gjort något som den inte borde gjort . Haha så jävla tråkigt liv vi har.

Saknar att vara liten och inte ha några problem, kommer aldrig att få uppleva det igen :S

"Glöm dina bekymmer, för i morgon kommer det nya".


Kommentarer
Postat av: Evyloo

Bekymmerfria va vi när vi va 15 år och hängde i ullfors. Livet va enkelt och det enda vi bekymrade oss över va vem som strulade med vem för kvällen, haha.

2007-11-07 @ 12:24:08
Postat av: Anonym

Vem som strula me vem va väl inga bekymmer? De va väl som nyårsafton för oss.
Vi hade något att prata om =)


En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback