- Tjock & hårig

Igår blev det filmkväll med Camilla, Masen (på första filmen) och Angelica (På andra filmen). Kollade i alla fall på "Wildchild" först; rolig, satt och skrattade typ halva filmen.. Sen efter det blev det "Marley & me" och den var också bra men sorglig på slutet, och det visade Camilla tydligt genom att snyfta högt haha..

Idag blev det Furuviksparken med Syrran och Gabbe, inte så extremt roligt. Men nu är det gjort och nu kan man vänta tio år till nästa gång. Aporna var ju roligast som vanligt och lemurerna var sötast, för dom eller i alla fall en såg ut som Sten (Min katt..) den var jättetjock och hårig.

Kvällen har tillbringats på altanen, först med potatiskroketter och bearneisesås och efter det blev det lite kortspelande, musiklyssnande och nu sitter Angelica och Gabbe och äter kräftor, men det står jag så gärna över eftersom att det är bland det värsta jag vet..

Ska försöka lägga upp bilder imorgon, från lördagen den 18:de då det var party här och sen har jag några bilder från Furuvik och så massa bilder på syrran som jag knäppt idag då hon är helt sminkad, med rött läppstift och grejer. Men får se om jag orkar lägga ner tid på att fixa det i morgon, dom kommer med tiden i alla fall ...

LindaAnnaEriksson

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback