Kalle Anka-bula

Bara för att jag har fått tid hos en specialisttandläkare på tisdag så har tandvärken gått över. Är ju skönt att den gått över men känns ju inte helt hundra att åka dit och dom frågar vart jag har ont och jag svarar "ingenstans" haha. Men åker jag inte så kommer garanterat tandvärken komma tillbaka så det är ju bara att åka.

Istället så har jag huvudvärk efter att jag slog huvudet (pannan) i en plåtkant idag. Har fått världens bula och just då så kändes det som att huvudet skulle explodera och att det sprutade blod men det var inte ens ett blåmärke. Men nu så, nu jävlar har jag en blå bula strax ovanför högra ögat..

Om någon ska lyckas så är det jag!! Har inte haft sån jävla tur den senaste tiden känns det som.

Är ledig måndag och tisdag. Och det känns så jäkla skönt. Imorgon ska det städas lite men framförallt tvättad. Var ett tag sen jag tvättade. Har bara kört en maskin då och då så det är väl i alla fall 5-6 maskiner som ska bli färdiga imorgon förhoppningsvis.

Men först så ska jag ha sovmorgon, vakna utan att någon/något stör mig. Så ska stänga av telefonen och bara sova - LÄNGE! Det är jag bra  så det blir nog inte några problem:)
God natt

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback