- Stor och hård

Hemma igen efter en "helkväll" hos Axa. Blev jag, Axa, Malin, Ronja, Micke och Tobbe fast han låg och sov hela kvällen. Fast det är förståligt då han hade gått upp vid fem i morse också.. Sjöng i alla fall massa singstar och jag har blivit värdelös på det, har inte spelat på hur länge som helst. Och inte för att skryta så brukade jag komma bra till på det, men det var då, och nu är det nu och nu gick det rent ut sagt åt helvete. aja, ingen skada skedd, jag vann i slutänden i alla fall . haha Kollade även på idol och åt god mat, kyckling i jordnötssås. Bästa maten som finns, speciellt om Axa har varit inblandad i lagandet!! och den finns på min gård.

Imorgon.. ja då ska jag tydligen till Camilla och måla; jag hatar att måla! Så ska väl dit och försöka komma på en bortförklaring till varför jag inte vill måla haha. Men men det blir väl som det blir. Sen får vi se om det blir party hos Micke på kvällen.. fick en inbjudan idag på sms. Tvingade honom att skriva ett fint meddelande som rimmade och aah vad säger man??

"Kom på min fest, de blir bäst, du kan få rida på min häst. Den är stor och hård och den finns på min gård. Jag vet att du vill så de e bara att släppa till.."

Alltså, jag skrattade så jag höll på att dö; gärna "stor och hård" haha

Nee nu är det sängen för min del .

LindaAnnaEriksson

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback