- Studentinbjudan och presenter.

Nu har jag duschat, packat färdigt dom kartongerna som jag hade hemma och rökt plus att jag fixat en maskin med tvätt. Så nu är dagens "arbete" utfört.  Ska gå och lägga mig alldeles strax, men jag sov onödigt länge idag (till halv elva.) vilket gör att det blir svårt att somna ikväll. Fast det spelar ingen roll lär ju gå upp senast halv sju i alla fall om jag ska hinna göra mig färdig till vi ska åka.

Fick precis ett inbjudnings-sms från Ronja att jag ska komma till henne på fredag och säga "Grattis", eller vad man säger och gör när någon tar studenten. haha Ska ju försöka hinna med både Axa, Ronja och Malin. Men får se hur det blir. antagligen så hinner jag inte med alla och då blir det någon av dom som får klara sig utan mig.

Imorgon ska jag i alla fall som sagt till Uppsala och då ska jag kämpa mig genom staden och hitta en två tre studentpresenter. Axa har jag en reserv på i alla fall om jag mot all förmodan inte hittar något annat till henne. Får se vad dom har att erbjuda. Nu blir det i alla fall sängen.

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback