- Samma visa varje gång.

Dom gångerna jag och min syster ska dryga och reta varandra så vinner jag jämt och det känns underbart. Hon har en tendens att alltid ramla eller något liknande. Var samma visa idag. Jag råkade i alla fall hälla fyra droppar vatten på henne och det var faktiskt inte meningen. För en gång skull så kan jag vara helt ärlig för jag beräknade fel och trodde vattnet skulle komma på väggen och inte på henne.

I alla fall så skulle jag hälla ut massa vatten på golvet på altanen så mamma kunde skrubba där senare. Och tydligen så stod ju hon där och fick några droppar på sig. Hon blev i alla fall helt galen och skulle anfalla, så jag springer in i köket och håller i dörren så hårt jag kan men hon är ju en aning starkare plus att hon hade mord i blicken och drar och drar i det stackars handtaget. Till slut så orkar jag inte hålla emot längre och släpper vilket gör att hon ramlar i det skitiga vattnet på altangolvet. haha och fan va kul det var..

Efter det så anföll hon mig med fönsterputsen så sitter fortfarande och hostar och det rinner ur mina rödsprängda ögonen. Men det är det fan värt. det såg så jävla roligt ut :P

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback