5 million dollars.

Ledig idag (dag ett av två!!) har varit och handlat med mamma och lämnat min bil på verkstaden IGEN(!!!).

Den började beté sig konstigt igår när jag åkte till jobbet. Trodde att det var fel på bensinmätaren och att jag behövde tanka (fanns bensin kvar om man kollade mätaren.) men i alla fall så jobbade jag hela dagen och sen när jag skulle därifrån så tankade jag och skulle se om det blev någon skillnad men det blev det inte. Eller jo, det blev värre men antagligen inte pga att jag tankade. När jag kom upp i ca. 70km/h så började motorlampan blinka och så stod det; sänk hastigheten, service omgående. Sen gick det bara att köra ungefär 25-30 km/h om man inte ville ha en blinkande motorlampa. 

I alla fall så ringde jag ungefär hela telefonboken för att försöker hitta skjuts men det är ju inte det lättaste klockan 23 en måndagkväll, men till slut så löste det sig i alla fall som tur var:)



Nu håller jag på att plocka lite här hemma, tvättar och väntar på att Mandy ska ringa. Blir rastlös och trött av att vara hemma. 

Släckte lampan och skulle sova vid halv fyra imorse ungefär och sen bestämde jag mig för att INTE sova bort hela dagen så gick upp 10.40 ungefär. Och ja, det är väldigt tidigt för att vara mig:)

Nu ska jag hänga in och vika lite tvätt. 

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback